מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך של AOC כבר איזה שנתיים ואני מחבר אותו עכשיו ורואה הכול שחור רק בקושי בקושי דברים על המסך בדקתי שהבעיה לא בכבלים ולא במחשב יש למישהו פתרון או שזה קרה לו גם?? תודה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אהלן. שימושיי במסך יהיו צפיית סרטים לרוב, אינטרנט וממש קצת משחקים אני לא סגור על הקטע של המסך רחב כי ראיתי אצל חבר ופשוט כל הכתב ניהיה שמן ולא חד השאלה אם הןלכים על מסך יקר וטוב הדברים האלה יכולים להיעלם ? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך. הכיוון שלי הוא מסך לד בגודל 23 אינט חשוב לי גם שיהיה אייפיאס. בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל ין חיבור HDMI לבין חיבור dvi מבחינה פרקטית, כי זה מייקר קצת את העסק. יש כמה דגמים שאני קצת מתלבט ביניהם ips236v Ips231p Ips235tbn כולם של LG תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
השגתי את הדל 2408 במחיר נעים. אך צריך להוציא את המסך מהמחסנים של המכס כך שהם לא יכולים לבדוק אם זה הA01. הם טוענים שהמשלוח הגיע לפני חודש. האם להמר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מהו מסך הLCD בגודל 24 אינץ המומלץ ביותר למטרת עיבוד תמונה והבאה לדפוס? (אין מגבלת תקציב) ואיך המסך הזה נחשב למטרה זו? http://www.shopping.com/xPO-LaCie-LACIE-LACIE-724-LCD-MONITOR-LED-BACKLIGHT-14-BIT
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שוב שלום. כאשר המחשב מחובר למסך חיצוני, יש 3 אפשרויות לכוון את ההגדרות של המסך [אני מדבר על צבעים, גוונים, בהירות, קונטרסט]: 1. מהמסך עצמו - הגדרות של המסך עצמו. 2. מההגדרות של ווינדוס 3. מההגדרות של הכרטיס גרפי. אם כן - במה להשתמש? האם אכן לא מתנגש בשני? בכלל - מה להעדיף? [נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל אני ממש מתעניין להבין את הריבוי אופציות הזה]
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שזכיתי במסך סמסונג 226bw במכרז של המדינה לפני כחודש אך בעקבות הנפילה לא קיבלתי אותו החלטתי לקחת אתמול את אותו המסך מKSP. המחיר ששילמתי 1840 ש"ח למזומן. ביקשתי לבדוק פיקסלים שרופים בזמן הקניה והמוכר היה אדיב ועזר לי לבדוק עם הלפטופ שלי (מדובר בסניף ירושלים) בעקבות רולטת הפאנלים שסמסונג עושה עם המסך המדובר כמובן שהייתי סקרן לדעת איזה פאנל קיבלתי. מסתבר שבמסכים החדשים אין דרך פשוטה לגלות וצריך לפרק את המסך (עסק קצר של פתיחת 6 ברגים ומכסה פח). פתחתי וגיליתי שהפאנל הוא LTM220M1-L01 . למיטב הבנתי מדובר בפאנל של סמסונג ולא בפאנל של AU או CMO ושות'. ככל הנראה לא מדובר במסך ביבוא של ח.י. כי על המסך מופיעה מדבקה של UPS עם היעד PSDS enterprises Haifa. אז אם מישהו מת…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן. יש לי 2 קונסולות, מחשב נייח בחדר. יש לי טלוויזית 40 אינץ וכל פעם אני צריך לטפס למעלה ולהחליף כבלי HDMI. אני רוצה לקנות מAMAZON (כל עוד יש את המבצע של CYBER MONDAY) מיתוג/KVM (או איך שלא תקראו לזה) לטלוויזיה הגדולה כך שלמעטה על השולחן תשכב לי קופסא ואליה אני יכול בקלות לחבר כל כבל HDMI שארצה (וכמובן שיהיו 3-4 כניסות). http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=node%3D172456&field-keywords=hdmi+switch&rh=n%3A172282%2Cn%3A!493964%2Cn%3A541966%2Cn%3A172456%2Ck%3Ahdmi+switch תקציב: עד 50-60~ דולר. כמובן אם יש משהו יותר זול אשמח לשמוע. אבל אני רוצה גם משהו איכותי, אבל לשימוש ביתי. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי NVIDIA 7300GS וכאשר אני מחבר את הטלויזיה שלי בVGA זה לא מציג על כל הרזולוציה, זה עושה לי מין ריבוע 4:3 באמצע המסך. אז חשבתי אולי הרוזולוציה לא תואמת, אבל יש לי מסך מחשב 19" רחב של רזולוציה 1440X900 וזה פועל מצוין. אין לי מושג מה לעשות, יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שפתחתי את הדיון בפורום הנכון ושמישהו יוכל לעזור לי. הבעיה היא כזאת, לי יש טלוויזיה של TOPFIELD עם חיבור HDMI אחד ותמיכה של 720P, עד היום הייתי מחבר אליה את הPS3 ואת המחשב לסירוגין והכל היה בסדר, לפני כמה ימים רציתי לחבר את הPS3 ומכיוון שהטלויזיה על הקיר והחיבור הוא מאחורה אז צריך לחבר כזה "על עיוור"....בקיצור ניסיתי לחבר ולא הלך ומהעצבים התחלתי להפעיל כוח ממש וכנראה שגרמתי לקצת נזק בחיבור...בסופו של דבר לא הצלחתי לחבר והורדתי את הטלויזיה מהקיר וחיברתי, וכשהדלקתי את הPS3 המסך התחיל לרצד ולראות את התמונה של הPS3 עם שלג כזה וריצודים. הבנתי שכנראה הרסתי משהו, החלפתי כבל HD והבעיה נשארה.....לחצתי לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה של הPS3 כדי שינסה לזהות את החיבור ו…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היום לצערי המסך MAG שלי (19 אינץ' CRT) החליט שהגיע זמנו לעבור לעולם הבא ונשרף... אז החלטתי שזה הזמן לעבר למסך LCD איכותי. עכשיו אני בהתלבטות קשה. באיזה מסך לבחור. המטרות הם בעיקר למשחקים וקצת סרטים. האופציות שנראות לי בינתיים הם: Dell 2009WFP 1750 שקל Samsung 971P 1580 שקל Samsung 931BW 1240 שקל Samsung SyncMaster T220 1145 שקל LG L2000CP 1830 שקל אני יודע שהמסכים האלה מאוד שונים אחד מהשני אבל זה בגלל שפשוט אני לא יודע על מה ללכת. דבר ראשון אני מפחד ללכת על מסך גדול מכיוון שאני חושש שה-8800gt שלי לא יצליח להחזיק ברזולוציה המקסימלית בחלק מהמשחקים וככה התמונה תיראה לא טוב, אח מצד שני אולי החוויה של מסך גדול תהיה שווה את זה. דבר שני אין לי מושג מה עדיף למשחקים וסרטים, רחב או…
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
המחיר די דומה. פשוט ה-LG אזל מהמלאי בחנות, והשאלה היא אם שווה לחכות שבועיים עבורו? שימוש בעיקר ל-Office, וקצת סרטים ומשחקים תודה,
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ראיתי את המסך של סמסונג, והייתי שמח לשמוע חוות דעת נוספת, כיום יש לי מסך 19" של LG שמשלב בתוכו את פונקציות הטיונר ושאר החיבורים להם אני זקוק, האם המסך הזה יעשה את העבודה? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, ואשמח לקבל המלצות נוספות בטווח ה2K. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אוקי , אז אני יודע שה- Samsung הוא הבחירה המעודפת על הרבה אנשים פה. הלכתי לחנות לנסות להתרשם בעצמי ואני חייב לציין שהוא בהחלט מעולה. באותה חנות היה גם הדגם הנ"ל של LG שפשוט היה נראה הרבה יותר טוב. מבחינת הצבעים , זמני תגובה וכו'. 1. האם למישהו של את ה-LG הנ"ל או יכול לחוות דעתו עליו? 2. מה ההבדלים המשמעותיים בניהם? האם ה-SAMSUNG עדיף עדיין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי מסך 17 LCD שמחובר למחשב בכבל אנלוגי ( VGA )כמדומני..ושמתי לב כי ללוח אם שלי יש כניסה של DVI. השאלה שלי אם אני אחליף כבל, יש הבדל גדול באיכות הצפיה?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, המסך שלי נופח את נשימותיו האחרונות בימים האחרונים, ולפני הקנייה של המסך הנ"ל, יש לי מספר שאלות קלות . - אני קונה את המסך מRSM - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2100 כאשר הוא קצת יקר יותר שם. אני מניח שזה שהם קוראים לו Dell UltraSharp U2311H זה מטעמי פרסום בלבד וזה לא שהוא איכותי יותר מאותה גרסת מסך במקום אחר ? - הבנתי שלמסך הזה יש גרסאות שונות, משהו שנקרא REV A02-3 משהו כזה, אשמח אם מישהו יסביר לי מה הכוונה וההבדלים בגרסאות האלה, מה אני הולך לקנות ומה ההבדל מבחינתי ? - המסך הולך לשרת בעיקר למשחקים ותיכנות . לסרטים וסדרות יש לי טלוויזיה שמחוברת לכרטיס מסך גם כן. זה עדיין המסך הכי מומלץ בשבילי בתקציב הזה ? אשמח לקבל תגובות בהקדם כיוון שהמסך ש…
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות למסך מחשב בגודל של 24 +- , לא כלכך יודע מה חשוב שיהיה במסך אבל אשמח לעצות.השימושים העיקריים הם עבור: עבודה מרובה על המחשב ( שעות פעילות רבות ) - חשוב שהעיניים לא יתעייפו. צפייה בסרטים וסדרות. משחקי מחשב מידי פעם. בעקרון מעדיף לקנות מסך בארץ כדי לא להסתבך עם אחריות וזמינות מהירה. תקציב : מעדיף לא להוציא יותר מ1500, אבל יכול להתגמש במקרה ויש משהו טוב במיוחד. אשמח להמלצות על דגמים ספציפים ואיפה כדאי לקנות אותם. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD 22" למשחקים. הסתכלתי וראיתי שיש המלצה רווחת ל-SAMSUNG 2243. הסתכלתי על המפרט שלו, ואני לא מצליח להבין הבדלים קטנים בין דגמים שונים. למשל, ראיתי שבין ה-2243 לבין ה-2253 יש הבדל בזמן התגובה (2 מאיות מול 5 מאיות). אבל מה למשל ההבדל בין ה-2253 לבין הSYNCMASTER T220? למה יש כל כך הרבה דגמים שונים עם הבדלים מינוריים (שאני בכלל לא יודע מה הם)? אה וכן, איזה מסך לקנות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
תקציב : 1600 פורמט מסך : רחב צרכים : סרטים, משחקים אבל בעיקר טקסטים ואינטרנט עד היום חשבתי על 940BW אבל התחלתי לחשוב אולי יש לחברות כמו CHI MEI שאתם משבחים מסכים יותר גדולים שעונים על הנתונים שלי האם 940BW הוא הטוב ביותר בקטגוריה או שמא אני אוכל למצוא משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לגבי U2414H. אם נוגעים במסך הרבה עם הידיים, בתצוגה וכל זה.. האם זה יפגע בו לדעתכם או שלא וזה רק יצור טביעות אצבע ולא מעבר?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים העידיאלים שצרכים להיות ... הוא גם קצת מסנבר אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני קצת אבוד בנושא לאחר המון שנים רק עם לפטופים, אני מעוניין במסך 27" שישמש בעיקר לקריאת מסמכים, גלישה באינטרט וצפיה ביו טיוב, ללא גיימינג ודברים בסגנון, כן חשוב לי שהמסך יהיה איכותי מבחינת איכות תמונה וצבעים, אני עובד על מקבוק פרו ואני רגיל למסך איכותי. פה אני צריך את עזרתכם כי אין כיום איפה לגשת ולראות בעיניים מסך שרוצים לקנות, כמה קריטי ההבדל בין QHD ל FHD לצרכים שלי? האם אני בכלל ארגיש בהבדל? ועל איזה נתונים של מפרט טכני חשוב להסתכל כאשר אני מחפש מסך לצרכים שציינתי? לא מצליח להבין מה חשוב יותר ומה חשוב פחות אשמח לכל עזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך בסביבות 700 ש"ח. המסך מיועד לאינטרנט בעיקר . אפשר המלצה למשהו כזה בבקשה ?
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי מסך - L1970HR 19" - 1280*1024 כרטיס מסך 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם אני יכול להציג תצוגת HD מכל סוג שהוא(HDFULL, HDPC, HD וכו') תודה.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ראיתי פה מלא אנשים שממליצים על המסך של של Dell. ואני חושב גם לקנות אותו בקרוב. אבל בכל זאת אולי יש משהו יותר טוב, אולי קצת יותר יקר מממנו, אבל שיהיה יותר טוב ממנו, בשביל צפיה בסרטים, משחקים, וגלישה באינטרנט. ההתלבטות היא: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=2957750&db346073=3183422&db4147=4152&db435152=435154&orderby=price או אולי המלצה אחרת שלכם
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-