עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mars7,

מה מבחר המסכים בארץ שתומכים ב Freesync בעלי מסך IPS/PLS (הבנתי שזה אותו דבר, תקנו אותי אם אני טועה) בגודל עד 24 אינטש?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  2. מה אני בדיוק צריך לעשות עלמנת לכוון את המסך ? התעסקתי רק עם מה שיש בו (בהירות,קונטרסט וכו') האם צריך להתקין איזשהו דרייבר ?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by shaharo,

שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD איכותי , ולאחר שקראתי את ההודעות בפורום הגעתי למסקנה שהאיכות בהחלט חשובה לכן רציתי לדעת האם יש מסך איכותי עם פאנל איכותי (8bit) במחיר הנ"ל ממה שהבנתי המסך המומלץ שקרוב לתחום זה הוא DELL wfp2007, אך גם הוא עובר את סף ה2000 ש"ח. אודה לכל מי שיעזור

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by slowdive,

שלום, בשבוע הבא אני מתכוון לקנות מסך LCD ויש לי את התוכנה DEAD PIXEL BODY כדי לבדוק במקום פיקסלים מתים. כמה פיקסלים מתים במסך חדש יש בד"כ?או אולי אני בכלל לא מעודכן והיום כשקונים מסך צריך לדרוש אחד בלי פיקסלים מתים בכלל?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by someone2007,

אני צריך מסך LCD 19 רצוי בפחות תודה מראש אם שחכתי משהו תגידו לי ואני אענה

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by Domovoi,

היי,קניתי את dell U 2311 Hb rev 03 (זה אותו 2311H או גרסה שונה?) עכשיו אני רוצה להתקין דריברים אך הקבצים בדיסק הם בפורמט ICC,מה אני עושה<?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  7. Started by Nirro,

עולה 1499 ש"ח (במקום 2199 חדש). לדעתי זו פשוט מציאה. האם מישהו מכם חושב שלקנות מחודש זה טעות ? תודה, ניר. http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-02&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by robin7,

והאם יש אולם תצוגה של מסכי מחשב של החברה

9. Started by guysfa,

יש לי מסך - L1970HR 19" - 1280*1024 כרטיס מסך 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם אני יכול להציג תצוגת HD מכל סוג שהוא(HDFULL, HDPC, HD וכו') תודה.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by Shay0600,

במחשבים ניידים הרזולוציות של מסך הLCD הרבה יותר גבוהות ולא מצאתי מסכי LCD למחשבים שולחניים בכאלה רזולוציות למה שבמחשבים שולחניים תהיה פחות רזולוציה?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  11. האם מסך samsung 2253bw ניתן לתליה על הקיר איך אני יכול לדעת אם ניתן לתליה או לא אני חיפשתי באתר סמסונג ולא מצאתי משפט שיגיד לי אם זה ניתן לתליה http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/XAA&fullspec=F ומה לגבי מסך השני של סמסונג 2243bw האם ניתן לתליה והאם מתקן תלייה כמו זה יכול לתמוך במסכי LCD רחבים ורגילים או מדובר רק במסכי טלוויזיה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=LCD101A&Cat2Cat1ID=117&Cat2ID=558&aff=Zap〈=HE ???

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by Cyron,

היי מחפש זוג מסכים 23-24", תקציב 1500-1600 לשניהם ירוץ עם כרטיס gtx 970 מיועד בעיקר למשחקים: rocket league, overwatch, battlefield like shooters, dota like תודה!

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  13. לילה טוב. היום קיבלתי בהפתעה מסך חדש למחשב (מה שרציתי כבר הרבה זמן), המסך הוא T220 של סמסונג, ולצערי הוא קצת בעייתי לי בעיקר מכיוון שאין דרך לכוון אותו בשום צורה (או לפחות שום דרך נראית לעין). במידה ותתרחש החלפה, ישנו מסך בגודל דומה שייתן תמורה שווה? (הצג בגודל 22 אינץ'). השימוש כאמור בעיקר קריאה מרובה באינטרנט ומשחקים. רצוי כמובן שיתכוונן לפחות לגובה, ורצוי גם שיהיה בעל ציפוי נגד השתקפות (זה קיים בכלל?). המחיר הוא אזור ה1300.

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by talbd123,

שלום לחברי הפורום יש לי בעיה טכנית יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon HD 4800 Series עם 2 יציאות DVI אני מחבר את מסך ה LCD מסוג HITACHI 42LX01 ואת מסך המחשב כאשר אני משחק במשחק PES 2009 יש לי גלים במסך , זה מתחיל מלמעלה ונמשך לאמצע וחוזר למעלה למטה כמו גלים של מתח חשמל שאלתי טכניים רבים אמרו לי שזאת בעיה של ערכה או מתחים שונים חיברתי את כל המכשירים שיש לי לאותה 6 ( נגן DVD , מסך טלוויזיה , ממיר , מדפסת , ) המחשב מחובר לאל פסק מסך הטלוויזיה מחובר למחשב באמצעות כבל HD עם מתאם למחשב , במחשב יש 2 יציאות DVI המתאם הופך את ה DVI ל HD האם ניתקלתם בבעיה כזאת של מתחים ומה אפשר לעשות ? כמו כן המחשב חדש והטלוויזיה כנ"ל מבקש עזרה לא יודע מה לעשות... tal_tal9@yahoo.com

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by eranir,

בעבר, בתקופת שגעון הקניות הקבוצתיות, דובר כאן הרבה בדבר האחריות שנותנת dell על המסכים שלה. לזכרוני דובר שבשבוע הראשון המסך מוחלף גם בגלל פיקסל שרוף יחיד. ניסיתי לברר היום מהי המדיניות כרגע, ומלבד העובדה שלא הצלחתי למצוא את המידע כתוב באף אתר, אמרו לי במעבדה של dell שמחליפים רק אחרי 4 פיקסלים מקובצים או 7 מפוזרים. יש כאן למישהו מידע שונה? קצת מפחיד לקנות מסך עם אחריות כזו...

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  16. אהלן, אשמח לעזרה! דיי הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים.. אני מחפש מסך 27', 4K שישמש אותי לפיתוח וגיימינג. השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח לכן אני מעדיף מסך שטוח. רזולוציה: 4K. קצב רענון: כרגע אני עם כרטיס מסך התומך בעד 60hz אך בעתיד אני כנראה אשתדרג, לכן מעדיף קצב גבוה יותר. שוב לי גם שבגב המסך תהיה הכנה לתליה עם זרוע. לגבי התקציב והקניה, עד 1500 ש"ח. אפשר בארץ אבל גם אין לי בעיה לרכוש מחו"ל - amazon, newegg וכו', כל עוד המחיר יהיה משתלם. מה דעתכם? נתקלתם במבצע מעניין בבלאק פריידי בתקציב דומה לשלי?

17. Started by zombie,

קניתי אותו לפניי חודש פלוס....ומצאתי פיקסל שחור.... מישו יודע מ המדיניות?האם אני יכול להחליף?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  18. יש לי אפשרות להשיג dell 17" חדש הישר מהיבואן ב800 שח" שווה לי?

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by royossef,

האם ניתן לחבר ממסך ה-LCD את שני סוגי החיבורים יחדיו למחשב (VGA , DVI) ואז לעבור מאחד לשני אם המסך מאפשר זאת. אני פשוט רוצה לעשות כמה בדיקות לגבי האיכות. ואם זה אפשרי , האם זה לא מזיק למסך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  20. שלום, אני מתכוון לקנות את המסך הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10527 המסך הוא בעיקר לגלישה ולימודים. המסך יושב קרוב אליי בגלל מגבלת מקום ולכן חיפשתי מסך שיחסית קטן פיסית (המסך הזה דק ביחד עם העמדה שלו) זה המסך IPS הכי יקר שמצאתי לגודל הזה, ולכן אני מקווה שהוא לא יאכזב. לא מצאתי ביקורות על המסך ולא מצאתי חנות שבה אני אוכל לראות אותו. לכן אני אשמח לחוות דעת ממישהו שמכיר את הדגם. * אני יודע שיש מסך טוב של DELL ב-200 ש"ח פחות. אבל אם האיכות שלו זהה למסך LG אז אני מעדיף כרגע את ה-LG. תודה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by liortaib,

שלום אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ בתקציב של 1600 שקל שהוא יעמוד על הכטיס מסך 4870x2 שיצא בקרוב(המסך למשחקים) עכשיו רציתי לדעת איך המסך הזה מבחינת דיוק צבעים ואיכות תמונה לא ממש אכפת לי pivot וזויות תמונה רק שיראו טוב במחשקים בלי מריחות אז מה אתה אומרים על המסך הזה?Chimei 22 LCD 222H אם יש לכם הצעות אחרות בשבילי לי אני ישמח לקבל.....

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  22. שלום. ניתן לי מסך של Apple, (אני חושב שזהו מסך 27 אינצ'), מהדור האחרון (אם אני לא טועה), כדאי שאוכל לעבוד על פרוייקט מסוים. הבעיה (או החלק הקומי): לא ראיתי מעולם חיבורים כאלה (אני לא מכיר את העולם של המק). יש לי נייד עם יציאת HDMI (האמת, מיקרו HDMI, אבל אפשר להשיג מתאם ל HDMI), אבל למסך יש חיבור מסוג אחר, וזה נראה שאין לו בכלל חיבור לחשמל! מתוך המסך יוצאים שני כבלים. אני מניח שאחד זה ה Display Port (?) המפורסם? או שזהו FireWire? הכבל השני איננו כבל כוח קונבנציואנלי שמתחבר לשקע שבקיר. אלא נראה כמו חיבור של המקבוקים השונים. אין לי אלה להביע את עצמי בדרך הבאה:

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by uncommon,

מעצב גרפי. ולכן מחפש מסך אמין בצבעים שלו. אפילו CRT. כל הביקורות מכוונות ל-VP930 אבל המחיר שלו כבד. השאלה אם פשרה שחוסכת 600 ש"ח כמו ה-LG L1970HR זו טעות?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by 3pac,

אני מחפש מסך בסביבות 700 ש"ח. המסך מיועד לאינטרנט בעיקר . אפשר המלצה למשהו כזה בבקשה ?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  25. לא הצלחתי לקבל מידע השוואתי איזה מסך יותר טוב מבחינת איכות תמונה ודיוק צבעים : סמסונג 2253 או T220 שהוא חדש יותר? אודה מקרב לב על הסבר בענין ההבדלים ואולי מישהו מכיר את ה- LG החדש 2284 ויכול להגיד עליו משהו ואיך הוא בהשוואה לסמסונגים הללו תודה מקרב לב

• 0 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.