מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך למישהו קרוב עד 2000ש"ח. השימוש היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט וכו'). המסך צריך להיות על הקיר, חובה יכולת לתלות אתו שם! הגודל הוא 22 אינץ' מכיוון שהלקוח רוצה לשבת רחוק מהמסך, אני מקווה שתקציב 2000 ש"ח יספיקו, אי אפשר לחרוג... זה מה יש, גם אם זה אומר פאנל TN. תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ממסך ה-LCD את שני סוגי החיבורים יחדיו למחשב (VGA , DVI) ואז לעבור מאחד לשני אם המסך מאפשר זאת. אני פשוט רוצה לעשות כמה בדיקות לגבי האיכות. ואם זה אפשרי , האם זה לא מזיק למסך? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, רגע לפני קניית המחשב ברצוני להתייעץ בקשר למסך התקציב הוא 1200 ש"ח בערך. תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בסכום הנ"ל. חשבתי בכוון של: L1752T 17'' LCD 8ms DVI או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2179 Sony 17 8ms SDM-HS75DS תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה משהו שאני אוכל לשים על הדיסק און קי שלי ולבדוק במקום (אני מתכוון לרכוש VX922) תודה
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 וברגע שאני עושה רסטארט למחשב המסך יוצא מסנכרון עם המחשב... קיימים במסך שלושה כניסות במסך ששניים מהם הם VGA (D-SUB1 + D-SUB2? ועוד כניסת DVI וברגע שאי עושה רסטארט המסך כאילו לא מזהה איזו כניסה פועלת ופשוט נכנס למצב STAND BY, ואז בשביל שהמסך יעבוד (שיהיה זיהוי של כניסה מסוימת) אני צריך לכבות את המסך ולהדליק אותו מחדש... יש פיתרון לזה חוץ מלכבות את המסך כל פעם ולהדליק?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום! אחי הגדול מחפש מסך די הרבה זמן המלצתי לו על המסך שלי Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel אך הוא היתעקש למסך גדול יותר מזה לפחות 22 אינץ מכיון שהוא רוצה לראות TV בחדר שינה שלו וכך לחסוך במקום ... הדרישות הם: מסך כמובן בגודל 22 אינץ כניסה למחשב (DVI או D SUB לא קריטי אחי לא מבין גדול) כניסה לכבלים כמו S-Video\Composite Video ואם יש רמקולים מובנים זה בונוס מעולה... חיפשתי ברשת משהו שעומד בדרישות ואני לא מוצא מסכים משולבים בכלל חוץ מהמסך הזה: Chimei 22 LCD 222H 5Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2643&products_id=20926 נראה לי מסך בסדר גמור אבל אני רוצה לראות אם יש עוד אופציות תקציב מקסימלי 2000 שקלים תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האחריות וגם לא יודע מאיזה חנות נקנה.אז אמרתי אני יקח את המסך לחברה עצמה.
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בעבר, בתקופת שגעון הקניות הקבוצתיות, דובר כאן הרבה בדבר האחריות שנותנת dell על המסכים שלה. לזכרוני דובר שבשבוע הראשון המסך מוחלף גם בגלל פיקסל שרוף יחיד. ניסיתי לברר היום מהי המדיניות כרגע, ומלבד העובדה שלא הצלחתי למצוא את המידע כתוב באף אתר, אמרו לי במעבדה של dell שמחליפים רק אחרי 4 פיקסלים מקובצים או 7 מפוזרים. יש כאן למישהו מידע שונה? קצת מפחיד לקנות מסך עם אחריות כזו...
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי 20 אינץ בעיקר לגלישה ולשימושי טקסט שיהיה פאנל איכותי ולא רחב תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, פסים צבעוניים ומוזרים השתלטו על מסכו של המחשב הנייד שלי מדגם HP PAVILION DV6186EA (למי שלא מכיר: מדובר במחשב של HP עם כרטיס מסך NVIDIA GO 7400). אז חשבתי לעצמי שמאחר והאחריות על המחשב פגה לה מזמן, וכרגע אין תקציב למחשב נייד חדש, אולי עדיף שארכוש מסך LCD רחב יחד עם מקלדת אלחוטית (עכבר אלחוטי טוב יש לי כבר) ואחבר אותם לנייד שלי. יש לציין שאיני מרבה להשתמש בנייד שלי מחוץ לבית בתקופה האחרונה ואיני מתכוון להשתמש בו בתקופה הקרובה גם כן, מה גם שמדובר בשלושה קווים צבעוניים "בלבד" שעדיין מאפשרים לי תנאי עבודה סבירים. קיצר, מדובר בתקציב של 1200-1300 ש"ח שצריך להספיק למסך טוב + מקלדת אלחוטית נוחה. המלצות? נ.ב - שמתי לב שכולם ממליצים על ה 2209WA של DELL וכנראה זה המסך שאל…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, בעקרון קניתי לא מזמן את ה-U2311H ויש לי שני פיקסלים שרופים. עד כמה נדיר לקבל פיקסלים שרופים במסך הזה, ומה הסיכוי אם אני אקבל אחד חדש לקבל פיקסלים שרופים שוב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי,קניתי את dell U 2311 Hb rev 03 (זה אותו 2311H או גרסה שונה?) עכשיו אני רוצה להתקין דריברים אך הקבצים בדיסק הם בפורמט ICC,מה אני עושה<?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
חשבתי לקנות בהתחלה מסך Dell U2412M LED/Dell U2312M LED אבל בא לי רעיון אחר לקנות מסך "32 LCD/LED שימש גם לטלויזיה וגם למסך מחשב מסך טלויזיה "32 הוא ברמה של "23/"24 LCD/LED ? מבחינת רזולוציה? קצב רענון? ישיבה ממרחק של 0.5 מטר מהמחשב? וכ"ו ? מה אתם אומרים? ועל איזה דגם אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב חדש ואני צריך מסך 23 אינץ'. המליצו לי פה בפורום על: https://www.tms.co.il/product/10845 אבל אני יודע שלסמסונג יש טכנולוגיית PLS שמרחיבה את הIPS: http://ksp.co.il/?uin=17953 מה עדיף לדעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חשוב שיהיה איכותי של חברה מוכרת , לא אוהב מוצרי מדבקה. תקציב עד 1300 ש"ח רצוי פחות. יש חיה כזו? במידה ואין מה מסך 24" מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את אחרוני המסכים שיש לאלכס להציע אבל הנה קישור עם ויכוח http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1063991.html שימו לב מה אומר החבר המתקרא lovenoodels הוא מציין שלמרות המחיר הוא אף פעם ומדגיש במילה NEVER (לעולם בחיים אף פעם ) הוא לא היה רוכש את ה 2709 למרות שהוא במחיר זול (אני לא יודע מה זה זול אצלו אבל שיהיה..) נוסף על כך מציינים שם שה 2707 הרבה יותר טוב מה 2709.. אשמח להסברים מכם בבקשה
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם DELL מתכננים להוציא בקרוב מחליף למסך 2408WFP. ז"א מסך 24 אינטש עם פאנל איכותי (לא TN).
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
האם רזולוציה טבעית בכל מסך נראית אותו דבר? הכוונה שלי, שאם תשחק על 1280 x 1024 על מסך 19 שזו הרזולוציה הטבעית שלו, או על מסך 32 שהרזולוציה הטבעית שלו זה 1080p, יהיה הבדל? פחות פיקסלים?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כרגע אני עם מסך 22", Samsung 2253BW, והוא מצוין לגיימינג והוא פשוט אחלה מסך. לפני כמה זמן קניתי YesMaxHD ואני רוצה לחבר אותו למסך, ופשוט תכננתי לקנות כרגע מסך גדול יותר. אני מחפש מסך 28" עד תקציב על 3.5 שקל, אבל חשוב לי מאוד, ואולי הכי חשוב, שיהיה עדיין טוב לגיימינג. בנתיים ראיתי 3 סוגים של 28", של DELL, של HENNS, ושל SonicView ואין לי מושג מה הכי טוב מביניהם לגיימינג. בקיצור, אני צריך שהמסך יהיה טוב לגיימינג, ואין לי בעיה להתפשר על איכויות בסרטים, וארגונומיה וכדומה, הרי אם ה28" טוב לגיימינג, למה שלא יהיה טוב בדברים אחרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את ה 2209WA ויש לי כמה שאלות: 1. סיבוב המסך: מה לעשות אחרי שאני מסובב את המסך (PIVOT) (אני מתכוון איך אני מסובב את התצוגה עצמה של המחשב שתהיה במצב מאונך? 2. איך אני נועל את תזוזת המסך למטה ולמעלה (אם זה אפשרי). 3. מצאתי פיקסל שרוף! מה לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
איזה מסך 27 הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד 1300, שיתאים לגיימינג שתהיה בו אפשרות להגביה את המסך, ושיתן אכות טקסט איכותית לקריאה ,שיתאים בגדול להכול טקסט משחקים וכו..במחיר הנ"ל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. מחפש מסך מחשב בגודל 21.5 אינץ (19 קטן ו-24 גדול) לצורך עבודה משרדית (אולי לתוכנות הנדסיות, אבל בשלב יותר מאוחר) וצפיה בסדרות. אני לא מעוניין במסך 24 בגלל המרחק הקטן ביני לבין המסך, וגם השולחן לא גדול. התקציב הוא בערך 500 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. המליצו לי ללכת על טכנולוגיה IPS. ראיתי ב-KSP שני מסכים של דל: S2216H ו-P2217H. חפשתי הבדלים מהותים, היתרון שיש ל-P2217H הוא חיבור USB במסך שזה נחמד. אשמח לשמוע על הבדלים או המלצות למסכים בתקציב. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי מסך LCD חדש (Samsung P2050), והייתי מורגל לחבר אותו כמו המסך ההקודם בRGB. ברשותי כ. מסך מסוג Geforce 8800GTS, ולו יציאות DVI בלבד, אבל הוא מגיע עם ממיר RGB לצורך תאימות לאחור. כשניסיתי לחבר את המסך בDVI בלבד, התצוגה הייתה לא טובה ומוזרה, עם זאת כשחיברתי באמצעות הRGB ראיתי בסדר גמור. השאלה שלי היא כמה זה קריטי לחבר בDVI, ולמה זה מומלץ בעצם? עוד דבר הוא שראיתי שאני יכול להתשמש רק בREFRESH RATE של 60MHZ. עם המסך הקודם (גם הוא היה LCD) תמיד הייתי על 75, משום שהבנתי שזה גם יותר טוב לעיניים. מישהו יכול להבהיר לי קצת את הנושאים?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ראיתי ביקורת טובה כאן באתר על המסך Philips Brilliance 200P7ES עבור משחקים וסרטים בפאנל של s-ips. האם Philips 200WP7ES זה אותו הדבר רק מסך רחב? והאם גם הוא עם פאנל s-ips ?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-