מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, השבוע התחדשתי במסך - ההבדל לעומת מסך הלפ טופ (1200*1920 שאמור להיות איכותי) קיצוני ביותר! גם לעומת המסך השני ישנו הבדל ברור לעין במיוחד בגווני הצבעים שנראים שונה ואני אף לא יודע איזה מהם היותר נכון עכשיו הבעיה שגיליתי: בעוד שיציאת הקומפוזיט עובדת, חיברתי את הDVD לS VIDEO אבל עדיין אין לי תמונה?? רעיונות?? לקינוח קבלו תמונה נחמדה שצלמתי: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים בערך את המסך של LG Flatron L1960TR 19 אינץ. עכשיו המסך שמופיע טקסט הוא ממצמץ?(אין לי מושג איך לתאר את זה)? הכתב זז כזה בקצב מהיר זה לא קורה תמיד רק בזמנים מסויימים זה קורה.... וכשמסמנים תמונה רואים כאלו גלים שעוברים על המסך עד שמפסיק לסמן את התמונה עם העכבר.... האם זה בעיה של המסך?הגדרות?כרטיס מסך? כי הכרטיס מסך הוא די חלש(ATI9250).
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את המסך הישן במסך חדש, חשבתי על 26", תגידו לי אם זה גדול מידיי לשימושים שלי.. למסך ישמש בתור טלוויזיה + מחשב, הוא יתלה על הקיר, המרחק צפיה הוא משהו כמו מטר - מטר וחצי. התקציב שלי הוא עד 2200 שקל (כמובן שעדיף פחות..). ראיתי את המסך T260HD של סמסונג, מומלץ? תודה לעוזרים (:
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המסך הנ"ל, ולאחר טיול בחו"ל של כשבוע, חזרתי הביתה והדלקתי את המחשב אבל המסך לא נדלק. מה שקורה הוא שנורת הלד האדומה מהבהבת בצורה מוזרה, וגם לא מופיע על המסך הריבוע (שרשום בתוכו משהו SIGNAL) כשמחברים אותו לחשמל. אני מנוטרל מהעבודה שלי, ולכן אני צריך לדעת אם צריך לקנות מסך חדש. מישהו יודע מה הבעיה? המסך הלך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המחיר די דומה. פשוט ה-LG אזל מהמלאי בחנות, והשאלה היא אם שווה לחכות שבועיים עבורו? שימוש בעיקר ל-Office, וקצת סרטים ומשחקים תודה,
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז ככה שמתי לב שב T190P יש רזולוציה גבוהה יותר מ T190, מה זה אומר שהטקסט יהיה חד יותר כמו כן התמונה? או שאין ממש הבדלים בין 2 המסכים?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
איזה מסך איכותי יותר ? תפרטו Viewsonic 930B vs. Eizo 1910AS http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp930b/ Viewsonic 930B http://zap.co.il/model.asp?model_id=353108 Eizo 1910AS
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" במחיר הזול ביותר שאפשר. כמובן לא מדובר על מסך בשקל אלא כזה שיחזיק קצת ויתן איכות כלשהי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, המסך שלי נופח את נשימותיו האחרונות בימים האחרונים, ולפני הקנייה של המסך הנ"ל, יש לי מספר שאלות קלות . - אני קונה את המסך מRSM - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2100 כאשר הוא קצת יקר יותר שם. אני מניח שזה שהם קוראים לו Dell UltraSharp U2311H זה מטעמי פרסום בלבד וזה לא שהוא איכותי יותר מאותה גרסת מסך במקום אחר ? - הבנתי שלמסך הזה יש גרסאות שונות, משהו שנקרא REV A02-3 משהו כזה, אשמח אם מישהו יסביר לי מה הכוונה וההבדלים בגרסאות האלה, מה אני הולך לקנות ומה ההבדל מבחינתי ? - המסך הולך לשרת בעיקר למשחקים ותיכנות . לסרטים וסדרות יש לי טלוויזיה שמחוברת לכרטיס מסך גם כן. זה עדיין המסך הכי מומלץ בשבילי בתקציב הזה ? אשמח לקבל תגובות בהקדם כיוון שהמסך ש…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 24" בתקציב 3,000-3,500 שקל. אשמח כמובן לרף ה3K אך אין בעיה לשלם יותר כדי לקבל יותר. קראתי פה כמה נושאים רלוונטיים אך אשמח לקבל התייחסגות נקודתית יותר. שימושי הם בעיקר תכנות תלת מימד כגון maya, lightwave וכו' יחד עם ממש קצת דו (פוטושופ ופוסט פרודקשן) ושאר עבודה משרדית ברמה פחותה משמעותית ע"פ הבנתי המתמודדים הרלוונטיים הם: philips 240PW9E, dell 2408 וה HP 2475w שכלל לא בארץ. האם אני צודק? האם יש עוד מתמודדים ראויים? לגבי הדל והפיליפס, מהמעט שקראתי לדל יש פאנל PVA ולפיליפס IPS כך שאני מבין שהפיליפס עדיף עבורי. האם אני צודק? שאלה נוספת לגבי הפיליפס, ראיתי בכמה מקומות ברשת כולל בפורום הזה שהפאנל שלו הוא H-IPS אבל באתר של iqpc (שכנראה מהם אקנה) …
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD 22" למשחקים. הסתכלתי וראיתי שיש המלצה רווחת ל-SAMSUNG 2243. הסתכלתי על המפרט שלו, ואני לא מצליח להבין הבדלים קטנים בין דגמים שונים. למשל, ראיתי שבין ה-2243 לבין ה-2253 יש הבדל בזמן התגובה (2 מאיות מול 5 מאיות). אבל מה למשל ההבדל בין ה-2253 לבין הSYNCMASTER T220? למה יש כל כך הרבה דגמים שונים עם הבדלים מינוריים (שאני בכלל לא יודע מה הם)? אה וכן, איזה מסך לקנות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ז"א כמו בטלביזיה, שלא ימרח משחק שעובד רק ברזולוציה ביחס של 3:4 ל 9:16 אלא יציג אותם כמו שהם עם שחור בצדדים. (בעיקר עקב התמכרות קשה לסטארקראפט, אני לא רוצה לראותו אותו מרוח לכל ה22 אינץ'..) המסך מיועד למשחקים וסרטים
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן. שימושיי במסך יהיו צפיית סרטים לרוב, אינטרנט וממש קצת משחקים אני לא סגור על הקטע של המסך רחב כי ראיתי אצל חבר ופשוט כל הכתב ניהיה שמן ולא חד השאלה אם הןלכים על מסך יקר וטוב הדברים האלה יכולים להיעלם ? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
השגתי את הדל 2408 במחיר נעים. אך צריך להוציא את המסך מהמחסנים של המכס כך שהם לא יכולים לבדוק אם זה הA01. הם טוענים שהמשלוח הגיע לפני חודש. האם להמר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני כ10 חודשים ומעוניין להשתדרג ל- 24" בכמה כדאי למכור ? כרגע בשוק עולה בסביבות ה- 2000 חדש....
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מצטער על הצפת הת'רדים אבל כל פעם צץ משהו לא ברור שאין לו תשובה בחיפוש. איך אני מתקין את הדרייברים הללו? (מקווה שהם מתאימים ל A03) http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=ca&cs=CADHS1&l=en&s=dhs&releaseid=R142745&SystemID=INS_PNT_6000&os=WLH&osl=en&deviceid=10856&devlib=0&typecnt=1&vercnt=1&formatcnt=1&libid=22&fileid=190651 ההוראות שלהם מדברים על קובץ EXE וכאן מגיעים שלושה קבצים בזיפ: 2007fp.cat 2007FP.icm 2007FP.INF (מקש ימני ו'התקן' על 2007FP.INF לא עושה כלום).
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי למה המסך הזה כל כך יקר! : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6569 אכן ישלו פאנל S-IPS אבל חוץ מזה כלום! 18MS 1280X1024 על מה איך ולמה?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת... מחפש מסך LCD 19", שלא יהיה רחב זה ממש לא נוח לתכנת איתו, דבר גודל של המחיר זה 1800 ש"ח, המסך ישמש אותי בעבודה בלבד, אני יושב פה כ-11 שעות ביום, רוב הזמן מתכנת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, רגע לפני קניית המחשב ברצוני להתייעץ בקשר למסך התקציב הוא 1200 ש"ח בערך. תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בסכום הנ"ל. חשבתי בכוון של: L1752T 17'' LCD 8ms DVI או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2179 Sony 17 8ms SDM-HS75DS תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD איכותי , ולאחר שקראתי את ההודעות בפורום הגעתי למסקנה שהאיכות בהחלט חשובה לכן רציתי לדעת האם יש מסך איכותי עם פאנל איכותי (8bit) במחיר הנ"ל ממה שהבנתי המסך המומלץ שקרוב לתחום זה הוא DELL wfp2007, אך גם הוא עובר את סף ה2000 ש"ח. אודה לכל מי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
*כותרת* כמו כן,העדיף מבין השניים נגד הL1750T של LG מביקור בחנות ראיתי את המסכים ודווקא ה740B היה באיכות יותר טובה,למרות שהמפרט הטכני של הLG טיפה יותר טוב (בדקתי את גרסת ה19 אינץ' אבל המפרט אותו דבר).אבל מצד שני בדקתי רק בדסקטופ,לא הרצתי סרט או משהו. המלצות שלכם?המסך יגיע בעשירי בחודש הבא,כשירדו המחירים בתחילת הלימודים. עריכה:גם אחריות לגבי הפקסלים השרופים תעזור,הבנתי שזה תלוי ביבואן ולא בחנות. אגב,עדיין רואים חלק אם זה לא מורץ ברזולוציה הטבעית שלו?והרזולוציה הטבעית מתייחסת לדסקטופ או גם למשחקים?כי אני לא אוכל לסחוב עוד הרבה זמן רזולוציה כזאת :-\
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות למסך מחשב בגודל של 24 +- , לא כלכך יודע מה חשוב שיהיה במסך אבל אשמח לעצות.השימושים העיקריים הם עבור: עבודה מרובה על המחשב ( שעות פעילות רבות ) - חשוב שהעיניים לא יתעייפו. צפייה בסרטים וסדרות. משחקי מחשב מידי פעם. בעקרון מעדיף לקנות מסך בארץ כדי לא להסתבך עם אחריות וזמינות מהירה. תקציב : מעדיף לא להוציא יותר מ1500, אבל יכול להתגמש במקרה ויש משהו טוב במיוחד. אשמח להמלצות על דגמים ספציפים ואיפה כדאי לקנות אותם. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המסך החדש LG L194WT (רחב 19") שהחליף מסך ישן יותר של LG, L1750B (מסך 17" רגיל). במהלך גלילה בעכבר, בעיקר בטקסט שחור על גבי לבן ניתן להבחין בשובל אדום לאחר הטקסט, תופעה זאת נקראת ghosting אם אני לא טועה. הדבר הזה לא היה לי במסך הישן (8 מילי שניות) וזה מאוד מאכזב לראות את זה במסך חדש שנתוניו המוצהרים הם 5 מילי שניות, בנוסף לזה, הצבע הלבן במסך החדש נראה וורדרד באופן כללי. אני אשמח לשמוע חוות דעת של מי שיש לו או ראה את המסך הנ"ל כדי לדעת אם יש בעיה רק אצלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים העידיאלים שצרכים להיות ... הוא גם קצת מסנבר אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך. הכיוון שלי הוא מסך לד בגודל 23 אינט חשוב לי גם שיהיה אייפיאס. בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל ין חיבור HDMI לבין חיבור dvi מבחינה פרקטית, כי זה מייקר קצת את העסק. יש כמה דגמים שאני קצת מתלבט ביניהם ips236v Ips231p Ips235tbn כולם של LG תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-