מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה לבעלי 2407WFP: יש לי 2407WFP מספר חודשים, ושמתי לב שכשהמסך משנה מצב עבודה (רזולוציה או תדר ריענון) הוא לא שומר את ה-settings. למה אני מתכוון? בכל מסך CRT, כאשר משנים מצב עבודה, התמונה לרוב לא ממורכזת היטב. לאחר שמכוונים את המיקום, המסך "זוכר" את ההגדרות לאותו מצב (רזולוציה ותדר רענון), כך שכאשר המסך חוזר לאותו מוד בדיוק, התמונה תהיה ממוקמת היטב. במסך שלי, מעבר בין מודים גורם למסך לשכוח את ההגדרות שהיו לאותו מוד קודם לכן. (ולפני שמישהו יעיר לי על זה - ברור לי שהתדר האופטימלי למסך LCD הוא 60Hz ואין צורך בתדר גבוה יותר, אבל במהלך ה- BOOT המחשב עובר כמה רזולוציות עד סיום ה-BOOT שם הוא נשאר ב- 1920x1200). כמובן שכל מה שצריך לעשות הוא לבחור בתפריט את האופציה של הכוונ…
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מסך מחשב (אם אפשר כמה שיותר דק..) מסך full HD ו- LED ואם אפשר אז גם מחשביזיה (אבל לא חייב) ואני משתמש בו בעיקר לגימינג אז צריך שהצבעים לא ימרחו והתמונה תהיה חדה. במחיר סביר של עד- 1050 ש"ח משהו כזה..
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 24 למשחקים וסרטים (benq g2400w) ודיברתי עם חברים, והבנתי שזמן כל שהוא אחרי קניית המסך, המחשב שלי יתאמץ מאוד בשביל להריץ משחק על הרזולוציה הטבעית שלו, כרגע זאת לא בעיה כי המחשב שלי בן חודש (HD 4870, E8400 @ 3.0) ואני לא מעריך שהוא יתאמץ להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות גרפיקה מקסימליות גם במסך 24" אבל בעוד כחצי שנה שנה, כאשר המחשב יחשב מיושן כבר, אם אני אריץ משחקים ברזולוציה נמוכה יותר, האם זה יפגע באיכות התצוגה בצורה דרסטית? אני שואל בעצם עד כמה רואים כשמריצים משחק ברזולוציה לא טבעית של המסך?
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי את המסך לפני מספר ימים וביצעתי לו בדיקת פיקסלים שרופים(עם DBP) בבדיקה בצבע שחור גיליתי מספר רב של נקודות מיניאטוריות שאינן שחורות (אני מבחין בהן רק ממרחק של 5 ס"מ וגם זה בקושי), האם אלו פיקסלים שרופים? בנוסף יש עיוות נוראי של הצבע השחור כאשר מביטים בזווית (צירפתי תמונה). http://img367.imageshack.us/my.php?image=img6090ui6.jpg האם המסך אכן פגום או שאני פרנואיד? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את הממיר למסך מחשב שיש לי. הממיר הוא ממיר ישן של הוט (Thompson) המסך הוא Samsung 2333T האם יש אפשרות לעשות זאת? במידה וצריך - אני מוכן "להקריב" מחשב לצורך העניין. תודה.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
עד לרמות שקשה לקרוא כתב על רקע לבן באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה כדאי לקבל רמה נורמלית של בהירות ולא משהו שלא מאפשר לקרוא מהמסך
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
מישהו מכיר? חיפשתי התייחסויות פה בפורום ולא מצאתי... לדוגמא מול Samsung SyncMaster 2333 תודה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
יש לי מסך יחסית ישן שמציג full hd 1080p אבל אני לא יודע איך לבדוק מה המקסימום fps שלו. איך בודקים דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת שציינתי אני רוצה להלחליף את המסך שלי.יש לי כרגע מסך דק 19 אינץ' של LG מדגם FLATRON.אחלה מסך רואים טוב וחד...אבל יש לי מחשב חדש חזק עם GTX 460 ואני רוצה לנצל תיכולות שלו ולשחק במשחקים כמו FIFA למשל בHD. אני רוצה המלצות פה למסך טוב שיחזיק כמסך ברמה גבוהה לשנה - שנתיים הקרובות וגם במחיר סביר מעדיף בסביבות ה1500 אבל אם צריך מוכן להשקיע עד 2000.יש חיה כזאת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
אז ככה.. אני מרכיב 2 מפרטים אחד לחבר ואחד לאבא שלי Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2 יחידות 2GB Kingston 1333mhz X2 HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA בעיקרון זה אותו מפרט רק שאחד מהם הוא ללא הכרטיס מסך כי המחשב משמש רק לגלישה למחשב שמשמש לגלישה חשבתי לקחת את ה LG E2040T 20" ולמחשב שמיועד למשחקים לקחת את ה LG E2040T 22" מה אתם אומרים על המסכים האלה? מישהו נתקל בהם? ראה אותם מקרוב?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על מסך 27 לצורך עריכת תמונות בפוטושופ. חשוב לי מסך מדוייק ככל האפשר במסגרת התקציב. חשבתי על רכישת המסך הזה מארה"ב: https://www.bhphotovideo.com/c/product/1176775-REG/benq_sw2700pt_27_photographer_monitor_with.html?sts=pi-ps מה יש לקחת בחשבון בלהביא מסך כזה מחו"ל והאם יש אלטרנטיבה עדיפה בארץ במחיר הזה? לפי חשבון שלי יוצא 540$ על המסך, עוד 110$ משלוח ועוד 17% מע"מ על ה650$....אני טועה במשהו? בברכה, אורי
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
היי לכולם, צג המחשב שלי ("21.5, יליד 2011, דור ראשון לצגי ה- LED!!) החל לגמגם, והגיע הזמן להתחדש לפי המפרט הבא: רזולוציה - 4K מידה - "27 פאנל - IPS כניסות חובה: HDMI, displayport בנוסף להמלצות, מבקש גם תשובות לשאלות האלה: * עד כמה משמעותיים זמן התגובה וקצב הרענון לצורך עניין עריכת הוידאו וצפייה בסרטים? * האם למסך שמוגדר כ- displayHDR400 (שזה לא HDR 'אמיתי') יש יתרון של ממש ביחס לצג שאינו תומך HDR? * על צגי IPS שתומכים ב- HDR נכתב שהם יכולים להציג מעל מיליארד צבעים. האם כל כרטיס מסך שתומך ב- HDR יכול להציג את טווח הצבעים הזה או שהיכולת הזו שמורה רק לכרטיסים המקצועיים (quadro/radeon pro)? כרטיס המ…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך 19 זול. התקציב- 1000 עד 1400 ש"ח- יחובר למחשב פנטיום 3 עתיק שלא יוכל לנצל מסך איכותי יותר. מיועד למשחקים שמחשב כזה יכול להפעיל ,גלישה וקצת אופיס. ראיתי פרסומות למסכים זולים אף יותר ,(במגה...) אבל חושש כי המחיר הזול נובע מאיכות גרועה במיוחש שהיצרן לא ברור- רוצה ללכת קדימה ולא אחורה. תודה
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
היי... אני עוד מעט קונה XBOX 360, ואני צריך גם מסך לחבר אותו אליו (יש לנו שתי טלוויזיות בבית, אחת LCD שההורים שלי לא נותנים לי לחבר אליה שום דבר כי הם יודעים שאני אשתלט עליה P:, והשנייה היא CRT).... החלטתי ללכת על הDELL 2408WFP, ורציתי לשאול: אתם מכירים במקרה חנויות אמינות וזולות שמהן אפשר לקנות את המסך הזה? רוב החנויות שמצאתי הן או ממש יקרות, או חנויות שבחיים לא שמעתי עליהן... אני שואל כי יש לי נסיון רע עם להזמין מחנויות כמו PANDAS (שבגללם נשארתי נטול מחשב 10 חודשים, ואני לא צוחק) וKSP (שהתייחסו אלינו הכי חרא שאפשר בלי אשכרה לירוק לנו בפנים)... מה אתם אומרים? יש המלצות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בשביל משחקים. תקציב - עד 2K. יש כמה דגמים שבאים בחשבון (LG ו SAMSUNG) אבל אני לא מכיר חנויות שמחזיקות מבחר של דגמים להשוואה. בנוסף החנויות שראיתי מחזיקות את המסכים שבתצוגה מחוברים בייחד וזה מגביל את המסכים החזקים יותר. איך לעזאזל אני אמור לראות את ההבדלים כאשר המסכים מסורסים? יש לכם חנויות מומלצות להשוואת ביצועים ? (מקווה שזה לא בעייתי מבחינת הפורום)
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שאלה פשוטה איזה פאנל מביאה את הצפייה הכי חדה הכי פחות מכאיבה לעיניים בצפייה במסמכים וקריאה?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני המסכים האלה ולכן שאלתי איזה מסך יותר טוב CHIMEI 222H או CHIMEI 228D? איזה מסך מציג יותר טוב HD זה CHIMEI 222H או זה CHIMEI 228D? תודה למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
הגדלתי בתצגה בעוד חמישים אחוז אבל זה לא מספיק לי ורוצ הלהגדיל עוד את שורת המשימות טאבים מעלה וכן סרגל כלים של מועדפים למעלה גם כמו גם את הכפתורים למעלה... בשביל מה לי מסך גדול רק כדי שהכל יהיה גדול ויהיה מספיק מקום להכל. אשמח לעזרה בעיניין....
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1800 (אפשר קצת יותר אם המסך ממש טוב). רוב מה שאני עושה זה קריאת טקסט וגלישה באינטרנט, סרטים אני רואה ממש מעט ומשחקים אני בכלל לא משחקת ככה שהמסך צריך להיות מותאם בעיקר לקריאת טקסט. כרגע יש לי בבית של ההורים מסך LG 1970 HR שאני לא כל כך מרוצה ממנו, רואים סרטים מצויין אבל קשה לקרוא טקסט (הוא מחובר אנלוגית ולא דרך DVI, אז יכול להיות שגם זאת הסיבה), ובעבודה יש לי מסך VIEWSONIC 930 VP שממנו אני מאוד מרוצה, אבל הבנתי שכבר לא ניתן להשיג אותו. איזה מסך יכול להתאים לי? האם SAMSUNG 971P טוב לקריאת טקסט? הבנתי שרוב מסכי 19 אינץ' מגיעים עם פאנל TN שנחשב הכי נחות, איזה מסכים נוספים יש עם פאנל יותר טוב בתקציב שלי חוץ מ-971P? תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש מסך גדול וזול למשימות OFFICE (נוח לעבוד עם מסך מפוצל). איזה מהמסכים הבאים עדיף? Samsung 2333SW http://zap.co.il/model.aspx?modelid=720100 LG W2343T http://zap.co.il/model.aspx?modelid=727678 iiYAMA 2407HDSB2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2663&CatCode=552
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
-
שלום, המסך בוהק מאוד, עד שקשה לקרוא טקסט בלי שהעיניים יוצאת מהמקום. באופן ראשוני הורדתי את הבהירות ל0 את הקונטרסט לחצי וכיוונתי את הrgb ל-6500K, ועכשיו זה יותר טוב. למישהו יש דרך קצת יותר טובה/חכמה להוריד את הבהירות ב-viewsonic?? תודה
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-