עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by daneer,

ידוע שבמסכי מחשב מטיפוס TN זוית הצפיה (במיוחד האנכית) עלובה למדי. לעומת זאת בטלויזיות זוית הצפיה גדולה בצורה משמעותית. למה? daneer

2. Started by eranzzz,

היי, אני מחפש המלצות למסך מחשב בגודל של 24 +- , לא כלכך יודע מה חשוב שיהיה במסך אבל אשמח לעצות.השימושים העיקריים הם עבור: עבודה מרובה על המחשב ( שעות פעילות רבות ) - חשוב שהעיניים לא יתעייפו. צפייה בסרטים וסדרות. משחקי מחשב מידי פעם. בעקרון מעדיף לקנות מסך בארץ כדי לא להסתבך עם אחריות וזמינות מהירה. תקציב : מעדיף לא להוציא יותר מ1500, אבל יכול להתגמש במקרה ויש משהו טוב במיוחד. אשמח להמלצות על דגמים ספציפים ואיפה כדאי לקנות אותם. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  3. שלום, ברשותי מחשב ישן ובו כרטיס מסך מסוג grforce fx5700 ומסך CRT ישן ומזייף, אני מעוניין לקנות מסך חדש משהו מהסוג של Samsung T220P או LG W2261V או משהו בסגנון. ברצוני לדעת האם כתוצאה מההבדלים בין שתי החומרות (מסך וכרטיס מסך) יהיו לי בעיות כלשהן, אם כן אשמח לדעת פרטים.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by shnit,

לא פנל TN, עד מחיר 1400, עדיפות לחיבור HDMI אחד לפחות תודה רבה

5. Started by danielik18,

יש לי מסך של AOC כבר איזה שנתיים ואני מחבר אותו עכשיו ורואה הכול שחור רק בקושי בקושי דברים על המסך בדקתי שהבעיה לא בכבלים ולא במחשב יש למישהו פתרון או שזה קרה לו גם?? תודה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  6. Started by ron1979,

איך המסך הזה? יש לו DVI? למה משמש DVI, האם זה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  7. יש לי שאלה לבעלי 2407WFP: יש לי 2407WFP מספר חודשים, ושמתי לב שכשהמסך משנה מצב עבודה (רזולוציה או תדר ריענון) הוא לא שומר את ה-settings. למה אני מתכוון? בכל מסך CRT, כאשר משנים מצב עבודה, התמונה לרוב לא ממורכזת היטב. לאחר שמכוונים את המיקום, המסך "זוכר" את ההגדרות לאותו מצב (רזולוציה ותדר רענון), כך שכאשר המסך חוזר לאותו מוד בדיוק, התמונה תהיה ממוקמת היטב. במסך שלי, מעבר בין מודים גורם למסך לשכוח את ההגדרות שהיו לאותו מוד קודם לכן. (ולפני שמישהו יעיר לי על זה - ברור לי שהתדר האופטימלי למסך LCD הוא 60Hz ואין צורך בתדר גבוה יותר, אבל במהלך ה- BOOT המחשב עובר כמה רזולוציות עד סיום ה-BOOT שם הוא נשאר ב- 1920x1200). כמובן שכל מה שצריך לעשות הוא לבחור בתפריט את האופציה של הכוונ…

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  8. אני מתכוון לקנות את ה-nec GX2 הרחב 20 אינץ. שמתי לב שיש לו ציפוי מבריק מחזיר אור ואני מפחד שתהיה לי בעיה היות ואצלי נכנס מלא אור שמש... האם תהיה לו בעיה של השתקפויות? למישהו יש את הדגם הזה ויכול לתת חוות דעת ? תודה

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" במחיר הזול ביותר שאפשר. כמובן לא מדובר על מסך בשקל אלא כזה שיחזיק קצת ויתן איכות כלשהי. תודה.

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  10. Started by liortaib,

שלום אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ בתקציב של 1600 שקל שהוא יעמוד על הכטיס מסך 4870x2 שיצא בקרוב(המסך למשחקים) עכשיו רציתי לדעת איך המסך הזה מבחינת דיוק צבעים ואיכות תמונה לא ממש אכפת לי pivot וזויות תמונה רק שיראו טוב במחשקים בלי מריחות אז מה אתה אומרים על המסך הזה?Chimei 22 LCD 222H אם יש לכם הצעות אחרות בשבילי לי אני ישמח לקבל.....

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  11. Started by Ohad19,

מחפש מסך 19" LCD לא רחב עד 1400 שח לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אשמח להמלצותיכם.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by guysfa,

יש לי מסך - L1970HR 19" - 1280*1024 כרטיס מסך 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם אני יכול להציג תצוגת HD מכל סוג שהוא(HDFULL, HDPC, HD וכו') תודה.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by Sparkle,

http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=590766 איך המסך הזה? אני מעוניין לקנות מסך טוב לשימושי אינטרנט, משחקים וסרטים. חשוב: שיהיה לו פנאל טוב- זוויות צפיה רבות, שיהיה אפשר לכוון אותו, שיגיב מהיר ויראה בו טוב . והמסכים הבאים: BENQ FP94VW ASUS VW202T ASUS LM221 UTOPIA 22700G

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by megahertz88,

היי, אני קונה מסך מחשב לאחי, ובהחלט מעדיף לדלג על TN. הוא לא גיימר ולא משחק משחקים (למעט שולה מוקשים ), ואפילו לא רואה סרטים על המסך (יש לו טלוויזיה מחוברת למחשב). ולכן השימוש יהיה אינטרנט, טקסט, מסמכים וזהו בערך. השאלה היא, באותו המחיר (יש מבצע ב"אופיס דיפו" - ללא מע"מ) - איזור ה1600-1700 שקל לכל אחד מהם, מה עדיף? אם הבנתי נכון, אחד עדיף לסרטים והשני למסמכים וכאלה, אבל אני לא מצליח למצוא מה עדיף למה. אשמח לתשובה בהקדם, ערן.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by aarrek,

אני מעוניין לרכוש מסך מחשב , והספק שלי הציע לי לרכוש מסך 22" מסוג KTC , זהו מסך המשמש גם כטלויזיה לכל דבר. המחיר 1800 +- ש"ח. מה דעתכם ? באם לא מומלץ , איזה מסך 22 " הכי מומלץ לקחת ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by someone2007,

אני צריך מסך LCD 19 רצוי בפחות תודה מראש אם שחכתי משהו תגידו לי ואני אענה

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by Dan1919,

שלום אני צריך המלצה למסך LCD בגודל 17 אינטש במחיר של עד 1000 שקל. הוא הולך לשמש לעבודה משרדית בלבד! לא למשחקים\סרטים..רק אינטרנט ואופיס.. תודה. עריכה: מה אתם חושבים על המסך של CMV שמוגרים בKSP ב960 שקל?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  18. Started by robin7,

והאם יש אולם תצוגה של מסכי מחשב של החברה

19. Started by nahum8,

בצד ימין של המסך למטה ישנן איזה ארבע נקודות עגולות (לפי דעתי זה לא הפיקסלים שרופים) . אין לי מושג איך לתאר את העיגולים האלו אבל זה מה זה. מה ניתן לעשות בנדון?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by slowdive,

שלום, בשבוע הבא אני מתכוון לקנות מסך LCD ויש לי את התוכנה DEAD PIXEL BODY כדי לבדוק במקום פיקסלים מתים. כמה פיקסלים מתים במסך חדש יש בד"כ?או אולי אני בכלל לא מעודכן והיום כשקונים מסך צריך לדרוש אחד בלי פיקסלים מתים בכלל?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by SV123,

המחיר די דומה. פשוט ה-LG אזל מהמלאי בחנות, והשאלה היא אם שווה לחכות שבועיים עבורו? שימוש בעיקר ל-Office, וקצת סרטים ומשחקים תודה,

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  22. יש לי אפשרות להשיג dell 17" חדש הישר מהיבואן ב800 שח" שווה לי?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  23. מה ניינים? אז קניתי את הT38D של CMV והרזולוציה הטבעית שלו היא 1050*1400, אני רוצה לנסות אותו עם רזולוציות רחובות של 16:10\16:9 אבל אין אפשרות לבחור אותם במשחקים (כנראה כי המסך לא מזוהה כרחב). האם יש דרך להשתמש ברזולוציות כאלה (עם פסים שחורים למעלה ולמטה כמובן שהתמונה לא תימרח)? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by HaiPBM,

ב DVD יש לי חיבור של צהוב אדום לבן כזה.. נראה לי זה RCA ? ובמסך יש לי VGA או DVI-D. ניתן לחיבור? ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=9821&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האם זה מתאים??

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  25. שלום, ראיתי את ההמלצות החמות ל"22, אך לי אין ממש שימוש ב"22, אלא בפחות - גם בגודל וגם בתקציב. אני לא מכיר מסך רחב או לא, אשמח לשמוע המלצות למסך בריא לעיניים וטוב לעריכת תמונות בפוטושופ. אשמח לשמוע הצעות גם לדק וגם לשמן. תודה רבה, אופיר

• 3 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים