מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אוקי קראתי פה את כל מה שנכתב כבר על המסכים שאני מתכוון לשאול לגביהם והמידע דיי מבלבל.. אחד אומר קח את זה והשני אומר קח את האחר.. אחד מדבר יותר על אורגונומיה מאשר על איכות המסך עצמו והשני על הפאנל.. בקיצור מסכי 24 בתקציב של 1300-1400 ש"ח. הינה המעומדים: 1. LG W2442PA 2. SAMSUNG 2443BW 3. SAMSUNG 2433BW 4. SAMSUNG T240 עקרונית חשבתי אולי גם לחבר את הממיר למסך אבל הוא מוציא רק COMPOSITE שזה לא ממש עוזר לי.. אז נראה לי שאני אוותר על הרעיון, אין לי כוח להוציא עוד כסף בישביל כרטיס טלויזיה למחשב.. בקיצור זו ההתלבטות שלי.. בקשר ל"ארגונומיה" מספיק לי המסך יוכל להיות מול הפרצוף שלי.. כלומר לכוון אותו בזווית למטה ולמעלה. כרגע אני עם LG L1970HR שהוא מסך מעולה כן אבל מעוניין אני במס…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל עזרה לגבי קניית המסך. מטרת המסך היא בעיקר לגיימינג וצפייה בתכני HD. כרטיס המסך הוא HD 5850. 3 האופציות שאני תוהה לגביהן: - Samsung SyncMaster 2494LW 24" ASUS VH242H 23.6" LG W2443T 23.6" הבחירה המועדפת בעיני הן מבחינת העיצוב והן מבחינת המחיר\תועלת היא הASUS. רציתי לדעת מה אתם אומרים? תודה רבה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהתוודעתי טיפה יותר לפורום ואחרי שוטטות ממושכת על ביקורות על מסכים.. החלטתי להעלות טיפה יותר את התקציב שלי (מ1200 ל1800 במקרה הכי גרוע) אז אחרי קריאה של הביקורת על 4 מסכים עם פאנל VA על שלל גווניו ועקב תקציב די מוגבל, נראה לי שאני הולך על המסך הנ"ל. אז לפני שאני מוציא כזה סכום של כסף אני רוצה לדעת שאני לא הולך להתאכזב.. השימוש העיקרי של המסך (כ80% מהזמן) הולך להיות על אינטרנט (אתרים, תוכנות התכתבות וכו') וצפייה בסדרות וסרטים.. השימוש המשני שלו הולך להיות על משחקים בסגנון Need For Speed carbon ו-Call Of Duty 4 ופחות על משחקי אסטרטגיה (לא יודע עד כמה זה משפיע אבל הכרטיס מסך שלי הוא באיכות די ירודה. סדרה 512mb nvidia 8400 של inno 3d.. מה לעשות התקציב שלי היה זעו…
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לקרוא בפורום את כל הקטע עם מסכי DELL ואפילו שקלתי להצטרף בעבר לקנייה קבוצתית אבל במסכים של DELL יש MS גבוה יחסית, אבל כיוון שאני לא מכיר מסכי DELL חוץ ממסכים בעבודה שלי רציתי לדעת על מה מדובר לי יש כרגע את המסך הנ"ל http://www.on-off.co.il/?action=p266568 המסך הזה כבר ישן ויעבור להיות מסך שני, עם כל הנתונים של המסך (2MS וכו) אני רואה מריחות במשחקים , למרות שבשאר הוא מסך סבבה ואני נהנה מהמסך הזה , כל SHOOTER שאני משחק בעת סיבוב אני רואה את המריחות (אני גיימר והרבה מהאנשים לא רואים את זה) עכשיו קראתי על מסכי DELL ויש להם MS דיי מפחיד של 5 וגם ראיתי 8 באחד מהמסכים וגם יש חסרונות שקראתי שגרמו לי לחשוש מלהצטרף לקניית המסכים הנ"ל איזה מסך יתאים לי בהתאם למה …
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי כרגע מסך LG W2362TQ וזה קטן (לסרטים) בשבילי רציתי לשדרג למסך הזה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=408&prodid=1116&keySearch= מה אתם אומרים הוא יעבוד טוב עם מחשב? חסרונות ? יתרונות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אחריי עיון במאמרים ובתגובות בפורום אני די מבולבל. אני משתמש במחשב בעיקר לקריאת טקסט,אינטרנט (מספר שעות ביום) כרגע משתמש במסך 17" lcd של AOC שלא עשה לי בעיות כלל,לא יודע לכוון את המסך יותר מסיבוב במספר כפתורים,ולא השתמשתי אף פעם במסך שנחשב איכותי והשאלות שלי הם 1 האם ההבדלים בין מסך איכותי 19"/20" ל22" יהיו מורגשים בצורה בולטת? 2 ההבדל בצפיה במסך 22" לעומת מסך 17" או 19" מורגש ביותר, האם נתון זה יכול לפצות את הנחיתות באיכות? 3 אם אני קונה מסך עם פנל בשיטת TAN אז זה לא משנה איזה חברה אני בוחר מכיוון שכולם דומים? 4 היכן ניתן לצפות בתצוגת מסכים,חוץ מאופיס דיפו? ראיתי מסך 20" של XEROX XA7 שהיה הכי נעים לי לצפיה (מחיר כ1600 שח עם אחריות ל5 שנים) אשמח לשמע את דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני לא ממש מבין במסכי LCD ולכן זה גם לא אמר לי הרבה שחיפשתי בפורום מסך מתאים, נתנו פה כל מיני הסברים ללמה זה עדיף ולמה ההוא כדאי ולא ממש הבנתי כלום ולכן גם פתחתי את ההודעה הזאת אני צריך מסך 22" למשחקים,סרטים,פוטושופ בתקציב שלא יהיה הרבה יותר מ1000 ש"ח חשוב לי איכות המסך ולכן אם התקציב קטן מידי אפשר יהיה לרדת בגודל. קראתי גם קצת מהכתבות בפורום והבנתי שאני רוצה פנל VA זה נכון בתכלס? קיצר אני מאוד יעריך המלצות + הסברים על ההמלצות על הדרך המון תודה נ.ב הבנתי שכמות החיבורים משפיעה מאוד על המחיר אז רציתי להוסיף שכל מה שאני צריך זה DVI (וחשמל)
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
אהלן. יש מסכים רחבים עם פאנל איכותי ? give me your best shot. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכלום - אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש לאחר שהמסך שאני משתמש בו כיום CRT BENQ P992 19 אינץ החל לגלות רמת צבע ירוקה שפשוט אי אפשר להסתכל על המסך יותר . אני מחפש מסך LCD 19 אינץ מהרמה הגבוה ביותר שאפשר לרכוש עד לסכום של 1200-1300 שקל אני יודע שאולי בסכום הזה אני לא יסיג את הטופ אבל לפחות מסך מהרמה הגבוה. המטרה הראשית של המסך אמורה להיות משחקים זאת אומרת שאני צריך מסך עם זמן תגובה מהיר ורזולוציה גבוה . מה גם שאני מחפש מסך מחברה אמינה שיחזיק לי לשנים רבות ולא איזה מסך מחברה מעפנה שיהרס לי תוך שנה שנתיים . אני מצאתי שני סוגי מסכים שמאוד סיקרנו אותי : L1953TR 19'' LCD 2ms DVI L1970HR 19'' LCD 2ms DVI שניהם של חברת LG . יש משהו אחר שאתם מציעים ? {אגב אני …
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נחרש אבל יש לי כמה שאלות ספציפיות. 1. כדאי לרכוש שם את המסך באופן כללי? 2. הם נותנים לבדוק את המסך לפיקסלים שרופים? 3. מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים שרופים? 4. כמה הנחה הם מביאים במזומן? 5. הפאנל שם הוא S-ISP? 6. אפשר לחבר אליו RCA ממצלמה נגיד גם שהמחשב מכובה ולראות את התמונות?
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19" נוח לקריאה (LCD מפאת חוסר מקום על השולחן) - לשימושי 'סבתא' פשוטים: דואר אלקטרוני, גלישה וצפיה בתמונות וסרטוני וידאו של הנכדים. התקציב - הכי נמוך שאפשר - אשמח להוצאה בסדר גודל של 500-600 ש"ח, אבל אפשר למתוח קצת אם זה מוצדק. תודה עריכה: שיניתי קצת את התקציב - אולי בגלל זה לא היו תגובות?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן חברה, באחרונה רכשתי את המסך הנידון כיוון שזה הגודל שמתאים לי וכי השימושים בו הם צפייה בסרטי HD וחיבור לפלייסטיישן 3 הבנתי שלמסך זה אין חיבור HDMI, האם זה יפריע לאחד מהשימושים שציינתי? יש לי אפשרות להחליף אותו בשבוע הקרוב בLG W2353, האם כדאי? כמו כן הייתי מבקש חוות דעת כללית על המסך אשמח לתגובות מאנשים שהתלבטו בין שניהם תודה
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מה הכי משתלם : SAMSUNG 2243 DELL 20" SP2008WFP DELL 22" E228WFP DELL 20" E207WFP *אני יודע ששניים מהם 22 אינץ והאחרים 20 אינץ, לא אכפת לי , העיקר שיהיה הטוב מביניהם, הגודל מבין שניהם לא משנה לי... מטרות : סרטים (רצוי שיריץ גם סרטי HD) , משחקים ואינטנרט... עוד שאלה : מה זה G2G ? זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
איזה מהמסכים האלה עדיף? Sony SDMX95F/FS 19'' 8 ms 1:1500 1700 ש"ח או: LG- L1932TQ 19'' 4 ms 1:700 1600 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המסך הרשום לעיל ובהמשך לת'ריד בן 10 העמודים שישנו בנוגע למסך הייתי מעוניין לשאול מספר שאלות נוספות : א-בעיית ה- Backlight bleed כפי שמופיעה בת'רידים בחול ובאתר האם זה כ"כ מהותי?(יצויין כי אחד השימושים העיקריים שאני אשתמש בצג זה לצפייה בסרטים וסדרות מחול בחדר חשוך) ב-כיום - אחרי כמה פיקסלים שרופים יוחלף הצג ע"י KSP ? והאם האחריות היא ל- 3 שנים? ג-האם ניתן לבקש בחנות לפתוח את הצג ולחברו ע"מ לראות שאין פיקסלים שרופים והאם ניתן להבחין בקלות בפיקסל שרוף? ד-ראיתי את המסך ב-KSP בחיפה ודיי נדהמתי מהאיכות שלו - יש משהו שלא שמתי לב.? בתודה ערן
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
שלום, המסך שברשותי עכשיו הוא 730B הישן והמצוין של סמסונג, 17". עכשיו, בגלל שאני רואה שהמחירים של כל המסכים ירדו משמעותית אני מחפש לקנות מסך חדש. שמעתי שישנם מסכים בגדלים של 22" - 24" במחירים נורמלים אבל הבנתי שהם מתאימים יותר למשחקים מסיבות מסוימות שלא כל כך הבנתי אותם. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר זה יהיה נהדר. כמו כן, האם יש מסכים טובים לצרכים הנ"ל באיזור המחיר שציינתי? (ניתן לחרוג לכאן או לכאן). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה להחליף מסך למחשב הנוכחי שלי.. לרוב המסך יהיה לשימוש סביבת אינטרנט אבל עקב רכישת כרטיס מסך בשבוע האחרון הוא גם יהיה בשימוש למשחקים אם כי לא באותה התדירות.. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי את המסך הבא: https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/eye-care/vp228he/ אני רוצה לשדרג למסך-QHD 165HZ האם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כ.מסך GTX470 אני מעוניין לשחק במשחק הזה עם שני מסכים שיראו כמו מסך אחד האם זה ניתן ? כיצד עושים את זה? תודה מראש שי מילגי
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
יש מקום שאני אוכל להשיג את המסך הזה ב1400 שקל. רציתי לדעת האם הוא טוב יעיל למשחקים,סרטים וTV http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=424981 או http://www.bestwaycomputer.ca/shop/item.asp?itemid=2593&catid= תודה. בנוסף ראיתי שהמסך הוא DVI,דבר שאני לא מבין בו אמרו לי שזה חיבור אחר מהמחשב למסך שמייצר תמונת מסך טובה יותר,רציתי לדעת האם זה חיבור שונה והאם הוא מופיע גם בכרטיסי מסך פשוטים
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, זה פשוט מחרפן אותי ורציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו בנידון
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בעקבות ההמלצה של האתר וביקורות שקראתי ברשת , הזמנתי את ה 222h . מה ששמתי לב בהשוואה , שכמעט בכל ההשוואות הנתונים שלו , יצאו הכי קרובים לנתונים של המסך של EIZO אז לדעתכם עשיתי טוב ? סך הכל 1224 שקל כולל משלוח. גם מאוד אהבתי את המראה שלו והארגונומיה. ניסיתי גם לנסות ביותר זול בוואלה שופס וסירבו ל5 הצעות שלי , ואחר כך הם התקשרו והציעו ב1160 אבל לא רציתי , כי פה הזמנתי מהיבואן עצמו שמייבא את המסכים של eizo וצ'יימי לארץ, והוא גם הבטיח לי משלוח עד לבית עם שליח בלי תוספת שלום בדיוק 1224 כמו שכתוב בזאפ.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
המוכר טוען שהוא מביא את המסכים ישירות מהיבואן ולכן המחיר הנמוך. הוא גם טוען שיש אחריות של 3 שנים מהפיקסל השרוף הראשון. המסך כמובן מגיע ארוז לדבריו. האם למישהו היה עסק איתו / שמע על מישהו שקנה ממנו??? איך אני יכול לוודא את עניין האחריות ושיש לי אמא ואבא במידה ויש בעיה?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-