מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתלבט בין שני המסכים האלה ולכן שאלתי איזה מסך יותר טוב CHIMEI 222H או CHIMEI 228D? איזה מסך מציג יותר טוב HD זה CHIMEI 222H או זה CHIMEI 228D? תודה למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT שיש לו חיבור VGA ו DVI לחיבור ה VGA מחובר המסך מחשב מסך LCD בגודל 17" שתומך ברזולוציה של 1280X1024 לחיבור ה DVI מחוברת טלויזיית LCD בגודל 32" עם חיבור של DVI - HDMI שתומך ברזולוציה של 1280X720 עכשיו הבעיה היא שאני יכול לעשות מצב של DUAL VIEW שככה אחד המסכים יראו רגיל והשני יהיה ההמשך של המסך ויש מצב של CLONE שככה אחד המסכים יראו רגיל ובשני יראו את מה שרואים בשני רק ברזולוציה שלו ככה שראוים ממש על הפנים כי הרזולוציות של שני המסכים הם שונות לחלוטין ככה שזה בלתי אפשרי לצפייה אז איך אני עושה שאני רואה בשני המסכים את אותו הדבר ובצורה נורמלית ? ובמסך השני של ה 32" שבמקרה שלנו הוא מסוג LC 32LC2 אני אף פעם לא רואה את כל המסך תמיד …
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ כלומר, על האמינות שלהם במסכים...וכו'... מי שיודע משהוא בבקשה להגיב....
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1597&scat=220&tcat= זה המסך האם הוא טוב
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, הוא 4MS GTG ו8רגיל. 400 בהירות וקונטרטס של 1:700 אני יודע שזה מושג בגלל הטכנולוגיה הזאת של המסך זכוכית ועל זה רציתי לשאול? האם למישהו יש כזה מסך עם כזה אפקט? איך זה? בכל החנויות אני רואה שהוא עולה בערך 2000 שקל, אני משיג במחיר יותר טוב מחבר של אבא שלי. תודה קובי. (ישולב עם 7600GT KO שיציאה דיגיטלית, אני משחק משחקים כמו פיפא וכדומה..)
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
דגמים וחברות מומלצות יתקבלו בברכה אם אפשר גם לקבל הסברים על הפרמטרים שמשפיעים על איכות התמונה.. כמו ניגודיות, זמן תגובה, בהירות, זוית ראיה.. ומה בערך כל פרמטר אומר
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חבובים שלום, מסך הCRT הנאמן שלי (ViewSonic G75f) החל לרצד בפראות, להצהיב ולהכחיל. לצערי, חלפו יותר מ3 שנות האחריות שלו מאז הרכישה (אוגוסט 2004), כך שלא אוכל לממש אחריות כלשהי. בהנחה שאין דרך לתקן אותו (יש?), הגיע הזמן לרכוש מסך חדש. תקציב: 1500-2000 ש"ח. שימושים: * משחקי פעולה מגוף ראשון. מהירים יותר (Quake 3) ומהירים פחות (Counter-Strike) * משחקי אסטרטגיה למיניהם. * גלישה, עבודה רבה עם טקסט. * קצת סרטים, אבל לא הרבה. גודל המסך: הפקטור הכי פחות משמעותי מבחינתי, אסתפק גם ב19 אינץ'. משיטוט אקראי בזאפ! ובאתרי חנויות מחשבים למיניהם, ראיתי שכמעט ולא מוכרים יותר CRT בארץ. יש לי עדיפות רבה לCRT מכיוון שאני משתמש ברזולוציות נמוכות במשחקים וברזולציות גבוהות בשולחן העבודה…
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שיהיה כמה שיותר זול ומאיזו חנות שהיא. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חבר אתמול אמר לי קניתי מחשב שאלתי כמובן מאיפה וכמה ומה ומי ואני משוטט בחנות של OMC אני רואה את ה226BW במחיר של 1679 עשיתי קצת סקר וזה באמת זול או 357.02 שהם שווים 1428.08 שקל אחלה מחיר עכשיו מה שנשאר זה לבדוק אם איזה פאנלים המסכים של OMC באים http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14995&Count=0702151833
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך מחשב LCD חדש. המסך ישמש בעיקר לישומיי גרפיקה תלת מימדית, כגון משחקים תוכנות שירטוט תלת מימדיות. התקציב הוא לא יותר מ2500 ש"ח. בנוסף אני מעוניין שהמסך יעבוד עם קופסת מיתוג, אבל ייתכן שאני אחבר אותו בתור מסך משני בלי. ואני גם מעוניין שהמסך יהיה עם יציאה דיגיטלית. ויש עוד מגבלה, אני מעוניין לקנות את המסך מנועה מחשבים, כי אין הרבה חנויות יותר טובות מנועה מחשבים בחיפה. www.noacomp.co.il תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כנראה אנחנו נקנה מ- KSP. המחשב ישמש למשחקים,סרטים,אינטרנט וכל מה שילד בן 13 עושה. כדאי שתהיה לו גם אמינות\אחריות טובה. ראיתי שיש להם שם מסכי Chi-Mei במחירים נורא מצחיקים, האיכות היא בהתאם? הצעתי להורים שלי שיקנו לו את ה- Dell2007FWP או FP אבל המחיר נראה להם מוגזם מדי. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מה ההבדל בדגם 2007 במסך 20'' של דל בין ה WPF לבין ה FP? אחד רחב ואחד לא? תודה. ומה מביניהם יותר טוב למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אז זהו זה! אחרי דיי הרבה זמן של חקירת השוק, קריאת מאמרים והשוואת מחירים, המסך האהוב נקנה! החנות: טרוניקס מחשבים, נמצאים במיקדו סנטר שזה דיי קרוב אלי. אמנם החנות עצמה נראית כמו בונקר צבאי מתחת לאדמה והמעלות שמה הן בטוח מתחת לאפס (נו טוב, זה סתם הגזמה, אבל באמת היה קר שם), המוכרים מביאים אחלה שירות, הלצות והסברים. המחיר: 1613 ש"ח. המסך: ViewSonic VP930. ממליץ! למישהו יש תגובות? מילים על המסך? :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות במחשב החדש שלי את הכרטיס מסך Geforce8800GTS 320MB ורציתי לדעת אם המסך שאני בונה עליו ינצל את הכרטיס בצורה טובה. המסך: LG L1752TX http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=284&CatCode=139 אם הוא לא ינצל את הכרטיס טוב,רציתי לדעת אם יש לכם הצעות לכרטיסים בתקציב שרשמתי(עד 1200 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שוטטתי לי פה והרצתי חיפושים ומפה ועד להודעה חדשה. ראיתי את כל ההמלצות שיש על DELL 2007WFP/FP ובכל זאת הוא לא משך את ליבי. המסך שאני כרגע משתמשת בו זה LG L1750SQ הגיע הזמן לשדרג, במיוחד בגלל הכרטיס מסך. היו 2 מסכים שכן משכו את עיניי והם LG L2000CN LG L2000C הסתכלתי בזאפ וראיתי שיש הבדל בין הזמן תגובה ויחס ניגודיות. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415703 - LG L2000C http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=499949 - LG L2000CN האם המידע הזה אמין? ובכלל, מה דעתכם על אחד המסכים? יש לכם ניסיון עם אחד המסכים? שימו לב, אין פה שאלה של תקציב, רק ביקורת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ממש לא מסכים עם חלק מהאמירות במאמר (בעמוד הראשון) אבל ניתן ללמוד ממנו רבות. פנו לכם 15 דקות ותקראו אותו (21 עמודים): http://www.tomshardware.com/2007/03/08/four-wide-screen-19-monitors-compared/ שורה תחתונה, בהתייחס לדגמים הקיימים בארץ (כולם מבוססי TN): * למסך הסביר ביותר במחיר הזול ביותר - BENQ FP92W שעולה פחות מ-1200 ש"ח. * המסך הכדאי ביותר בקטגוריה זו - SAMSUNG 940BW שעולה כ-1400 ש"ח ונותן ארגונומיה טובה יותר וכיול צבעים מרשים מאוד ביחס לפאנל ולמחיר. אישית הייתי מוסיף קצת ל-SONY X95F או לוקח CRT מעולה 19' במחיר של 1300 ש"ח - אבל הם לא רחבים.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במסך שטוח דק... שיתאים הכי חשוב למשחקים שלא יהיו לי בעיות (לא יודע איזה בעיות צריכות להיות...חחח) שיהיה תומך HDTV מלא וגם לצורך חיבור ממיר של HOT הכוונה שישמש גם בתור טלויזיה.... התקציב עד 3500 מינימום 19' תודה. אלכס.
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קודם כל אתחיל בזה שאת המסך רגשתי ביום ו' האחרון מiqpc אשדוד (הייתי שם פיזית) אני חייב לציין את רמת השירות היוצאת דופן !!! שלהם .כל מה שביקשתי נענה על ידם ברצון וביעילות. הם אפילו פתחו את המסך לידי וחיברו אותו למחשב והריצו תוכנת דיאגנוטיקה לבדוק שכל הפיקסלים תקינים לחלוטין - תהליך שארך כעשרים דקות. והתחייבתי ביני לבני שאני נותן להם שאפו על השירות והיחס. עכשיו לענייננו- כעיקרון אני מאוד מרוצה מהמסך מהעיצוב שלו (מאוד אלגנטי) . אני רק רוצה לדעת האם יש תהליך מסודר לכיוון מסכים (נגיד קודם ניגודיות אח"כ בהירות וגד') או פשוט ניסוי וטעייה? דבר שני המלל במסך לא הכי חד וישנה תחושה של מריחה קלה של האות או הסימן. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
עד לרמות שקשה לקרוא כתב על רקע לבן באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה כדאי לקבל רמה נורמלית של בהירות ולא משהו שלא מאפשר לקרוא מהמסך
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לבן שלי מחשב למשחקים בעיקר ברמה של 2400 ש"ח - מעוניין להשתמש במסך שכבר קיים אצלו מסך FLATRON L1932TQ מה המגבלות ? שיש להתחשב בהן בבניית מפרט המחשב ? כיוון שאני לא איש מחשבים אבקש תשובה מסבירה. תודה מיקי
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש 2 מסכים שישמשו את מערכת עריכת הוידאו שלי, ולאחר הרבה שיטוטים וחיפושים הגעתי למסך הזה שמתאין לי מבחינת הגודל והמחיר שלו, וראיתי שהוא קיבל ביקורות טובות בכל מקום שעין מקצועית בחנה אותו. היום התקשרו אלי מהחנות והציעו לי את הדגם החדש יותר של המסך הזה באותו סכום- Samsung BX2235. ממעט השיטוטים שעשיתי היום לא מצאתי הבדל גדול בין השניים ועדיין לראשון היו הרבה יותר ביקורות והתייחסויות ברשת. מישהו מכיר אותם ויכול לייעץ?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הייתי היום בבאג כפי שהמליצו לי פה אז, וראיתי מחשבי aoc. המוכר הציע לי מסך 19 אינץ E943. כמו כן, עברתי גם באופיס דיפו. השאלה שלי היא כזו: נזכרתי שאני מעדיפה מסך עם רמקולים מובנים. באופיס דיפו המוכר הציע לי מסך של benq דגם GL2030, מסך לד כפי שהמליצו לי פה. אממה? שהוא טען שזה עם רמקולים מובנים, אבל כשעשיתי חיפוש בזאפ על הדגם הזה, לא מצוין שיש בדגם הזה רמקולים מובנים. איך זה יכול להיות שהוא טעם טעות כ"כ גסה? כמו כן, הוא גם טען שהניגודיות מטד גבוהה אבל במפרט בזאפ צוין שמדובר בניגודיות של אחד לאלף. בנוסף, הציעו לי גם מסך של סמסונג, 20 אינץ, BX2031 led, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים. שאלה שניה - שמתי לב שבמסכי לד הניגודיות היא 1:1000. מצד שני, ככל שהניגודיות גבוהה יותר המסך "…
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, חברים. עברתי על המון ט'רדים שלכם בנושא, אך מסתבר שלכל אחד יש העדפות קצת שונות אני רגיל למסך שיש לי כרגע 2408WFP DELL שאיכות התמונה בו מצויינת ולא מעוניין "לרדת ברמה". אציין שאיכות התמונה במסך מצויינת, ההפרדה בין צבעים גבוהה והצבעים ריאלסטיים. אני עובד עם המחשב לצרכים שאינם צילום/גרפיקה לרוב, אם כי מדובר בתחביב שאני משקיע בו לא מעט שעות ולכן חשובה לי בכל זאת איכות התמונה. לאחרונה ראיתי מס' מסכי LG LED שמאוד איכזבו באיכות התמונה (מאוד!). לצערי האם טכנולוגיית LED בשלה ומספקת כיום מסכים איכותיים? איזה מסך הייתם ממליצים? אני מחפש מסך 24", כי אני מעוניין לעבוד עם שני המסכים במקביל, אם כי אני שוקל גם לרכוש מסך 27" אם תגידו שיש מסך משתלם יותר ביחס מחיר/גודל שעדיין שומר…
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי קיבלתי מסך 19" של LG R1900 איך המסך? ממה שהתרשמתי הוא מעולה אבל אני מעדיף שאני אקבל גם חוות דעת של מקצועיים בתחום תודה
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-