עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזית LCD. כרטיס מסך: CONNECT 3D 3850. טלויזית LCD מסוג Haier L26R1: http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=80&p=0 הטלויזיה האמורה מגיעה עם רזולוציה של 1366x768. החיבור נעשה מ DVI בכרטיס מסך לכניסת ה VGA במסך. הטלויזיה מזוהה ב CCC של ATI כ VGA MONITOR. התצוגה המקסימלית התקינה שהצלחתי להשיג בטלויזיה היא 1280X768. הטקסט אינו מדהים אבל קריא. ע"פ ה OSD של המסך לאחר קביעת הרזולציה בCCC הרזולוציה היא אכן 1280X768 אבל קצב הריענון הוא 59HZ ולא 60. נסיונות לקבוע את הרזולוציה ל 1366x768 דרך CCC גורמות לקבלת מסך עם אפקט OUT OF PHASE בנוסף ע"פ ה OSD של המסך הרזולוציה בשימוש היא עדיין 1280X768 עם קצב ריענון של 60 HZ. נסיו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ben389,

שלום. אני מחפש מסך חדש בתקציב של ¤1500 ואני מעדיף שהוא לא יהיה עם פנל TN. למחשב שהוא יחובר יש כרגע כרטיס מסך מובנה ככה שהוא לא יעבוד טוב עם רזולוציות גבוהות ואין לו חיבור דיגיטלי. האופציות שחשבתי עליהן: 200W6MB Philips שהחסרונות שלו הם: מגיע ללא רגלית ומצריך קניה של כרטיס מסך. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492140 XG91D Xerox שמתהדר בפנל P-MVA 25ms אבל מעולם לא שמעתי/ראיתי אותו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=489935 SDMX95F Sony שכמו קודמו מתהדר בפנל P-MVA 8ms אבל לא שמעתי עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 באיזשהו שלב חשבתי גם על הדל 1907/197 אבל עם כל הערכתי לדל (יש לי את ה2407) לשניהם יש פנל TN. איזה הכי מומלץ? אני אשמח לשמוע עוד דעו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. חבריםשאלה מעניינת יש לי מסך LCD רחב כשאני צופה בתמונות הם נמתחות יש פתרון??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by aka_katz,

We've received word that the above pictured SP2309 will boast a 23-inch 16:9 panel with a wicked 2,048 x 1,152 (QWXGA) native resolution, an 80,000:1 dynamic contrast ratio, 98% color gamut (NTSC, we presume), 2-millisecond response time, 2-megapixel camera (with microphone) and VGA / DVI / HDMI inputs Looks like Canada will get it first (in "one to two weeks") for $419.99.

5. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1111&CategoryID=138&Page=1 תנו לי קצת פידבקים על המוצר החדש שקניתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=20043 https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=20044 https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=103582 ואני מתכוון מבחינת הנתונים שמשפיעים על איכות הצפיה. רמקולים וTILT וכדומה לא ככ מעניין. ועדיין יש פער מחירים שלא מובן לי. תודה רבה לעוזרים.

7. Started by YAHOOGEEK,

טוב אז החלטתי לקנות את המסך הזה עכשיו: בחלק מהחנויות אני רואה שהוא עולה 2400 בחלק 3 אלף, מה המחיר הנכון... ואני מראשון לציון מה הכי קרוב אליי שאני יכול לקנות את המסך משם?...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי תקציב של 2000 ש"ח פחות או יותר. מעוניין במסך "LCD 24. שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודות משרדיות, טלוויזיה, עיצוב גראפי חובבני. וכאן מתחילה הבעיה: הבנתי שמתחילים לבחון מסך מהפאנל (TN, VA, IPS). אחרי שראיתי שבעלי פאנלים ה- VA, IPS יקרים בכיותר מ- 1000 ש"ח, התאכזבתי מאוד. אין לי ברירה אלא לקנות את הפאנל הנחות TN. 1) איך לדעת TN של מי טוב יותר ? 2) איזה פרמטרים אחרי הפאנל באמת יקבעו לי את האיכות וחוויות השימוש ? 3) איזה מסכים לא מיוצרים בסין ? 4) על איזו חברה ללכת ? מי אמינה יותר ? ולמי האחריות "המושלמת" ? LG, SAMSUNG, PROVIEW, DELL......................... ואולי גם אפשר לחשוב על השקעה של 3000 ש"ח, אבל האם אפשר למצוא פאנל איכותי במחיר ובגודל כזה ? נראה לי שזה…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by boaz_aha,

פרסום של מגה, 22 אינץ של דל ב 1700? זה יכול להיות? הם לא כותבים את הדגם. מישהו מכיר את המסך? קראתי קר על ה24 בקורות מעולות, אבל לא על ה22.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מסך דק 22 אינץ,התווך הוא 2-8ms , אני מאמין שאפשר למצוא טוב בסביבות 1200-1500 ש"ח, השאלה היא איזה חברה ואיפה? לאיזה חברה איכות של התמונה היא טובה, ונכנס גם בתחום של הסכום המבוקש? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by optimizeR,

אוקיי, פעם אחרונה שפתחתי נושא אף-אחד לא רצה להגיב חוץ מלהגיד לך על ה IPS של DELL2209WA . הסכום הוא יקר מדיי בשבילי, ובלי תשלומים ( חוץ מPANDA, שעם תשלומים הסכום יקר יותר בהרבה בגלל הריבית ) אז מה שקורה זה שאני קונה בעצם ב וואלה שופס, ויש לי אפשרות של תשלומים שם, והסכומים סבירים לחלוטין, הייתי סגור על ה T220P אבל אין יותר במלאי אצליהם . אז עכשיו אני מתלבט בין ה מסך מחשב LCD 22 SAMSUNG 2233BW עם 2MS ורזולוצייה גבוה . לבין ה 2233BW עם ה5MS . מה אתם אומרים אנשים ? והמסך הוא לצרכים סטנדרטיים, אני לא גיימר מטורף, אבל זה כן לצרכים של משחקים וגם בשביל חלונות . לא משהו מיוחד בבקשה עזרו לי וגם מה לגביי ASUS 22 LCD 223T

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by devek,

יש לי מסך 19 של CHIMEI דגפ CMV 946D המסך בוהק מידי הלובן שלו חזק מידי ואני לא מצליח לשנות את זה בהגדרות ניסיתי כל מיני דברים.. לקחתי אותו אפילו לחברה לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור מה אתם ממליצים לי לעשות? הוא ממש בוהק לי קשה לי לשבת חצי שעה מבלי להרגיש שהעניים שלי עברו מאמץ גדול.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הזמנתי מחשב חדש, ביחד איתו גם את ה samsung t220p אבל אחרי שקראתי קצת בפורום על המסך הזה, אני מתחיל לחשוש הזמנתי את המסך בהנחה שרזולוציה גבוהה יותר משמע תצוגה חדה יותר ויותר נעימה לעין. אבל אני מבין שאולי יהיו לי בעיות בפעילות השוטפת במחשב (גלישה באינטרנט) בגלל שהכל יופיע לי בקטן מאוד. והראייה שלי היא לא מהטובות ביותר אני חושש ביחד עם המחשב החדש, הזמנתי גם את ה ATI 4870 (גירסה של 1 ג'יגה). והכרטיס הזה חזק דיו בשביל לפעול ברזלוציות גבוהות. אז האמנתי שהמסך הזה הוא אידיאלי לכ. מסך. אז אני שואל (בהנחה שאני עוד יכול לשנות את ההזמנה, כי הזמנתי כבר ביום רביעי שעבר, ובטח חייבו אותי כבר) האם כדאי לבחור במסך אחר? ובאיזה מסך? (מהמבחר ב www.foxpc.co.il כי משם כבר ההזמנה) נ.…

14. Started by white_rider,

hey i need a new Monitor i dont care about size or firm all i care about is my EYES im a programmer, video editor and a gamer i spend most of the day in front of the computer so i need a screen that is comforable for my eyes i might add money in case of something really worth it thanks

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. קודם כל מסך מדהים!! וגם יש לי פאנל RT803 . א. איך עושים הגדרות למסך? כולה חיברתי אותו ועדכנתי דרייברים של הכרטיס מסך איך אני יודע מה להגדיר בכלל? האם צריך? ב. יש כאלה בפאנל מספרים 1 2 3 4 וזה מופיע לי על 2 מה זה אומר ומה זה המספרים האלה? ג. איך משנים את התצוגה לתצוגת משחקים/סרטים אם יש כזה דבר בכלל כמו שיש את הכפתור הזה שמהביר את המסך או מגדיל את הרזולוציה כמו שיש במסכי ה MAG הישנים ד. בטעות דפקתי את הכבל הכחול של ה VGA שניסיתי להוציא אותו ולחבר את הכבל הלבן של ה DVI-D האם זה משנה? ה. איך עושים תצוגה אנכית כשמסובבים את המסך? תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by leoleo,

בעקבות ההמלצות באתר הלכתי לאייבורי במטרה לרכוש את ה-2209WA. השימושים שלי הם:אינטרנט, תמונות ווידאו של הילדים. המוכר אמר לי שאם אני לא משתמש לצרכי גרפיקה אין טעם שארכוש מסך כזה והמליץ לי על LG W2254TQ? כיוון שאני מעוניין במוצר איכותי וההבדל בסכום הוא זניח רציתי לקבל את חוות דעתכם בעניין. במידה ואכן ה-2209WA לא מתאים לי אודה לכם אם תמליצו לי על מסך אחר 21-22 אינץ איכותי .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ziv13,

מי לדעתכם הכי משתלם לגיימר? ה LG הכי זול והסאמסונג הכי יקר ב 2800 אבל 22 אינץ לעומת 20 של LG ו CHIMEI שאני שומע שממומלץ אבל השם לא גדול כמו סאמסונג.. למישהו יש את ה LG או הסאמסונג ויכול לחוות דעה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום אני מעוניין במסך שטוח דק... שיתאים הכי חשוב למשחקים שלא יהיו לי בעיות (לא יודע איזה בעיות צריכות להיות...חחח) שיהיה תומך HDTV מלא וגם לצורך חיבור ממיר של HOT הכוונה שישמש גם בתור טלויזיה.... התקציב עד 3500 מינימום 19' תודה. אלכס.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי... אני עוד מעט קונה XBOX 360, ואני צריך גם מסך לחבר אותו אליו (יש לנו שתי טלוויזיות בבית, אחת LCD שההורים שלי לא נותנים לי לחבר אליה שום דבר כי הם יודעים שאני אשתלט עליה P:, והשנייה היא CRT).... החלטתי ללכת על הDELL 2408WFP, ורציתי לשאול: אתם מכירים במקרה חנויות אמינות וזולות שמהן אפשר לקנות את המסך הזה? רוב החנויות שמצאתי הן או ממש יקרות, או חנויות שבחיים לא שמעתי עליהן... אני שואל כי יש לי נסיון רע עם להזמין מחנויות כמו PANDAS (שבגללם נשארתי נטול מחשב 10 חודשים, ואני לא צוחק) וKSP (שהתייחסו אלינו הכי חרא שאפשר בלי אשכרה לירוק לנו בפנים)... מה אתם אומרים? יש המלצות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Royz,

מה הדרך הכי טובה לכייל אותו? ומה זה ה gaming mode וכל זה? האם יש צורך כל פעם להחליף ל gaming mode שמשחקים? מה לעשות עם "Sharpness" ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום יש לי מסך T220 וכשאני מפעיל משחק לדוגמא כמו פיפא 09 או פרו אוולושן 09 אני רואה אחרי השחקן צל כזה וזה מפריע לעין האם יש משהו לתקן את זה כי אמרו לי שהמסך הזה מריץ משחקים מצוין בתודה ?!!??!

22. Started by אמיר_ה,

היי, בעקבות מדיניות הפיקסלים של דל אני שוקל לקנות את הViewSonic 930 במקום ה2007FP. לפי המדריך השלם לLCD מסכי S-IPS מציגים צבעים וזוויות צפיה טובות יותר, בעוד שלMVA יש יחס ניגודיות טוב יותר. מישהו יכול לפרט קצת ולתאר את ההבדל בין המסכים בכל מה שקשור למשחקים? מבחינת זמן תגובה ו-ghosting הם אותו דבר? אני זוכר שקראתי פה שהיוסוניק סובל מבעיית קורונה, הייתי שמח אם מישהו יכול לתאר את הבעיה הזו ולהעריך כמה היא בולטת\מפריעה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by avi2006,

האם רק התוספת של DVI שווה את ה 100 שקל הנוספים בשביל המסך או שישנם עוד הבדלים בין שני המסכים? בעקרון, המסך מיועד להוריי כך שהוא יותר עבור גלישה ועבודה משרדית (אולי לכל היותר צפייה מועטה בסרטים פה ושם שבמחשב).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by dandisc,

שלום רכשתי מסך חדש של LG ועכשיו שמתי על רזו' טבעית ורואים סבבה אבל רק יותר מדי בהיר אני לא מבין כ"כ איך לכוןן את הניגודיות והבהירות וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by tamir950,

שבוע טוב, אני מחפש מסך למשחקים למחשב חדש שאני עתיד לקנות. ראיתי במפרטים המומלצים ששמו את המסך Dell U2312HM 23" IPS Panel, בכל אופן אני יותר לכיוון של 24''. האם המסך Dell UltraSharp Led U2412M מתאים למשחקים הוא פחות מוצלח בקטע הזה? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים