עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם . אני אדם, יוצר מוזיקה אלקטרונית. המסך שאני רוצה צריך להיות בעל התכונות הבעות: ניתן לתלייה על הקיר מסך הוא לצורך עבודות עם תוכנות של יצירת מוזיקה (cubase , logic ....). 22 אינץ. חיבור למסך מקביל (שתי מסכים על אותו מחשב). טווח מחירים 1300-1500 תודה ויום טוב.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by galmic,

אפשר שתי המלצות למסך (21.5 וגם 23) שישמש בעיקר לעבודה משרדית אבל מדי פעם גם לראות סרטים וסדרות. בתקציב של (600-800 ) , המסך אמור להחזיק לפחות 4 שנים.זה המפרט של הלפטופ: [h=1]Samsung NP370R5E-A05IL[/h]מעבד: Intel Core i3-3120M 2.50 GHzזיכרון: 8GB DDR3 1600MHZ דיסק קשיח : 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך : 15.6 LED רזולוציה : 1366x768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך : Intel HD Graphics 4000 כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים : standard מיקרופון מובנה : יש כרטיס רשת רגיל : יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI : יש USB : 3 כניסות קורא כרטיסים : יש מערכת הפעלה : Windows 8 64Bit משקל : 2 ק"ג סוללה : 3cell Lithium-Ion HDMI : יש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by shirli_k,

עשיתי טעות וקניתי את המסך 2009WFPוDell בניסיון להתמודד עם המסך הזה אני חייבת להוריד את הבהירות הבעיה שבתפריט של הכפתורים שעל המסך יש אומנם דירוג של בהירות אבל האפשרות הזו לא זמינה(באפור) ואי אפשר לשנות את הרמה. בנוסף ניסיתי לשנות בהירות דרך ati control center אבל בניסיון לשנות אני מקבלת שגיאה שיש בתמונה והתקנתי את הדרייבר מחדש וזה לא עזר,יש את אותה שגיאה. הדרך היחידה לא להסתנוור היא להוריד את הניגודיות דרך הכפתורים שעל המסך אבל זה מוריד את איכות הצפיה וזה לא נראה לי פתרון. בבקשה עזרה, למה בכפתורי המסך האפשרות של הבהירות מופיעה (ברמת "75")אבל לא זמינה? נ.ב יש לי כרטיס מסך Radeon HD4870 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by online,

שלום, אני צריך לקנות מסך מדגם 2312 ורציתי לשאול אם קורה הרבה שמקבלים מסך עם פיקסלים פגומים, כמו שהיה עם ה- 2209 בזמנו. האם זה נפוץ גם היום או שרוב הסיכויים שהמסך יהיה תקין?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by roadrunner,

או L1919S ב-1020 ש"ח ,אני יכול לרכוש עד 2 מסכים לא התכוונתי בכלל להחליף אבל אחרי שיטוט בזאפ המחירים נראים כמציאה, (מדובר במסכים חדשים לחלוטין+אחריות ל-3 שנים) המחשב משמש ל 60% גלישה ו-40% משחקים אני משתמש ב CTX 711F כבר כ-5 שנים ומאוד מרוצה ממנו, האם כדאי או שבהתחשב בדרישותי זה מיותר ? יש לציין שעד היום לא התלהבתי משום LCD שראיתי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. 1) איזה פאנל נוא הפלתי את גוגל ו את האתר של אסוס ללא הצלחה יש מצב שמישהוא יודע איזה פאנל יש לו 2) האים הוא שווה את המחיר הנקוב למעלה צודה רבה מראש לכל העונים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Froze,

אהלן יש לי סמסונג T260HD שהוא 25.5 אינץ'. אני מחפש לו מתלה, אבל אני לא לא חושב יודע אם יש לו חיבורים מאחורה. האם לכל מסך יש אפשרות לתלייה? אפשר המלצות למתלה ספציפי? לא משהו יקר במיוחד, איכותי ועם אפשרות להטייה קלה ימינה - שמאלה או למעלה - למטה. תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. אחרי בירור הבנתי שאני צריך מתקן תומך vesa 75x75. תאמת? אין לי מושג מה זה אומר. http://ars.samsung.com/customer/usa/jsp/faqs/faqs_view_us.jsp?SITE_ID=1&PG_ID=1&PROD_SUB_ID=28&PROD_ID=133&AT_ID=103648%20 בדקתי בזאפ ויש המון מתקנים ואין לי מושג מה אני צריך... אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לאחראי הפורום - אין מקום לשמות הדגמים בכותרת ראשית, להבהרות: מקריאה ארוכה (ומעשירה ביותר!) של המבוא לLCD וקריאת 10 העמודים הראשונים בפורום, הסקתי מס' מסקנות, אנא תקנו אותי אם הן שגויות: ישנה חלוקה די ברורה: פאנל TN מיועד למשחקים (בשל מהירות תגובתו) ולאנשים שלא חשובה להם איכות התמונה וזויות הצפיה. S-IPS הוא הפאנל הטוב ביותר מבחינת איכות תצוגה (טקסט וסרטים) והS-PVA מתקרב אליו. המון אנשים שואלים לגבי מסכי 22" עד 1500 ש"ח ולרוב מוצע המסך 2243BW samsung כאופציה הטובה ביותר למשחקים, כמו גם Asus MW221C וASUS VK222H, כולם בעלי פאנל TN. זכור לי שראיתי תגובה בה הוזכר מסך P-MVA , אך צויין שכמעט לא ניתן להשיגו. עד כאן הכל נחמד, אך כשאני מנסה לחשוב על איזה מסך עדיף לי, אני ניצ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מתלבט כרגע בין 2 המסכים.. ויש לי כרטיס מסך מסוג HD4870 512MB אני חושב שבמשחקים הכבדים אני אצטרך רזולוציה נמוכה יותר.. יש בעיה להקטין אותה עם אחד מהמסכים האלה? T220P(1200X1900( 2333SW(1080X1900( ועוד שאלה.. לCONTRAST יש הרבה השפעה בין המסכים האלה? (לT220P יש 1:50000 ולשני יש 1:20000)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by oren,

האם הפאנל של ViewSonic VX922, שהוא 19" Color TFT Active Matrix SXGA LCD או הפאנל של Samsung SyncMaster 931BF, שהוא a-si TFT/TN ומה ההבדלים ביניהם בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. קניתי מחשב בכל התקציב שלי ככה שאני בכלל לא מבקש המלצות. קניתי אותו כמחשב משחקים והמפרט בצד. האם המסך שלי LG L1750SQ יריץ מחשקים ברמה גבוהה או שמגביל את יכולתו של המחשב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום אני מחפש מסך חדש למערכת שאני קונה בקרוב בגודל22 או 24 לא בטוח זה די תלוי במחשב הסופי... עד עכשיו היה לי מסכים עם פנל TN, ודי נמאס לי כי זוויות צפיה די מעפנות והבנתי שאני מפסיד גם צבעים לעומת פנלים אחרים וזה מביא אותי לשאלה: איזה פנל היום מומלץ? ולמה? יתרונות וחסרונות.... וגם אילו מסכים יהיו יותר ממולצים לסרטים ומשחקים?? תודה רז

14. Started by DimRah,

מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by pazer005,

האם המסך הזה מתאים למשחקים - http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8847504&product=1&type=1&= ??? או שעדיף זה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK1916

16. Started by EgoManiac,

טוב חברה קניתי מסך LG W1952TQ קודם כל האם המסך טוב? ולגבי מה שאני צריך עזרה זה הולך ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT איפה אני צריך לחבר את המסך? בחיבור הכחול או בלבן? כי אני מחבר אותו בלבן המסך לא מראה Check Signal Cable אבל גם לא מראה לי כלום על המסך. והמסך כן עובד שאני מחבר אותו לכרטיס המובנה בלוח בחיבור הכחול. חשבתי שהכרטיס נשרף אבל לא נראה לי כי הוא עבד לפני וגם המאוורר עוד שהמחשב דולק. והתקנתי את הדריורים של המסך שבאו איתו בקופסא אבל לא עזר. ואם זה חשוב אז שאני מדליק את המסך הוא רושם שזה מחובר ב Analog בבקשה תעזרו לי כי זה ממש תלוי באם הלך לי הכרטיס מסך ואני לא רוצה לקנות סתם :] תודה לעוזרים וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by kinglol,

אתם ממליצים על המסך הזה: NU W921A הוא 19 אינץ מהירות תגובה 5MS שווה לקנות אותו ב-1185 שקל? או שאני יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yz101,

מבקש לדעת איזה צג עדיף לקנות. אני אומר מראש, אני לא מוסיף עוד כסף ל2007WFP. אז מה עדיף ומאיפה? LG 204WT Samsung 204BW או אחר ומאיפה? שיהיה 20" רזולוציה 1050X1680 ובכל מקרה לא מעל 2000 ש"ח. אני ממש רוצה לקנות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני רואה הרבה התעניינות בזמן האחרון במסך הרחב 940BW של סמסונג ואת האמת גם אני מעוניין לרכוש לי מסך רחב אבל למה אף אחד לא מתייחס למסך הרחב הזה של LG האם הוא לא יותר טוב? כי לפי המפרט הטכני שלו הוא לא רואה את 940BW ממטר והם אפילו באותו המחיר!!! הנה הלינק למסך של LG......מה אתם אומרים עדיף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15217

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. איזה מבין שני המסכים האלו עדיף לשימוש משרדי וסרטים? *אפשרות א: LG W2262TQ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=737203 *אפשרות ב: Samsung 2333SW http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=720100

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Jviiega,

אני מחפש מסך מחשב 1440P בגודל 27 אינץ' חשוב לי שיהיה טוב גם למשחקים וגם למדיה, וגם שיהיו לו דיוק צבעים טוב ישר מהאריזה, כי לא אוכל לכייל אותו. התקציב שלי הוא סביב ה2500 שקל אשמח להמלצות

22. Started by uguru1969,

האם מישהו יכול להמליץ על תכנת כיוון איכות התצוגה של מסכי LCD תודה

23. אחרי התלבטויות רבות הגעתי למסקנה שאני צריך מסך 20 אינץ'. מסך 22 גדול מידי. האפשרויות הצטמצו ל: Samsung T200 Dell E207 WFP LG L207 WT ה DELL עולה בערך ב 300 שקל יותר. האם הוא באמת שווה את המחיר ? האם יש מסך טוב יותר ? אני גולש יחסית די הרבה. צופה בסדרות שאני מוריד ואפילו שוקל לחזור לשחק קצת במשחקים. אבל לא במשחקי פעולה כמו קרייסיס שיש להם דרישות מוגזמות למדי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום! כצלם מקצועי שחשוב לו לראות את הצבעים של התמונות על מסך המחשב באופן כמה שיותר אמיתי. אני ממש לא מרגיש בטוח עם מסך ה oled של i mac הכוונה שלי זה שפתאום רואים טוב מדי. זה כאילו המסך מתקן את החשיפה בתמונה מחזק את הצבעים ועל ידי זה התמונה לא מכויילת. האם זה ייתכן ? והאם יש דרך להוציא מהמסך תוצאות יותר מכויילות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מעוניין לקנות מסך 20 ומתלבט בין 2 הדגמים האלו.... אשמח לחוות דעת על שניהם ועל מה כדאי לכת ...? תודה .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים