מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. מחפש מסך לחדר עבודה. השימוש העיקרי הוא אינטרנט, המשני הוא צפיה בYES, השלישי הוא סרטי HD, ולעיתים רחוקות משחקים. מרחק הצפיה כ3מטר. מחפש המלצה למסך/טלוויזיה. האם ניתן לתפקד באינטרנט ולגלוש איכותי עם מסך 26"? תודה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, בהתאם למפרט הבא שמצאתי בפורום: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263933 איזה מסך מחשב מומלץ? עד 1200₪ תודה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלת מתחילים אבל האם האם כרטיס מסך מסוג 6200 gf יעשה את העבודה?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מה עדיף רחב 20 או 19 רגיל? כרגע ישנם 2 מתמודדים VP930 וה VX2025W. אני מעוניין לקבל המלצות מאלו שיש להם מסך רחב איך הם מסתדרים במשחקים ישנים יותר? לדוגמא המשחקים האלו לא תומכים ברחב - silkroad, ut, NFS Underground, MU וכו אם יש עוד שיקולים (פרט לכסף, סרטים ושולחן עבודה רחב) אשמח לשמוע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני מתלבט בין קניית מסך מסך מחשב Chimei 22" 221D 5ms ¤1351 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=36110-221-00[/url או מסך מחשב Asus 22" VW222U 2ms LCD ¤1496 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51433[/url או מסך מחשב רחב Mag 22" AI2237W 2ms ¤1490 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AI2237W[/url לפי הביקורות שראיתי הראשון הכי טוב אבל הוא דווקא בעל זמן התגובה הגבוה יותר!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי מסך LCD של LG 17 הוא מחובר לכרטיס מסך 9600GT VGA TO VGA . הוא מחובר לVGA כי הDVI בכרטיס תפוס לטובת בLCD32-R81B של סמסונג . השאלה אם זה ישנה משהו אם אני אקנה מתאם DVI-VGA ולחבר אותו בין הLG למחשב ? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 11:02:50 הכוונה למשהו שכזה :http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVI2VGA&cart=1214222934151311〈=heb
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לאחראי הפורום - אין מקום לשמות הדגמים בכותרת ראשית, להבהרות: מקריאה ארוכה (ומעשירה ביותר!) של המבוא לLCD וקריאת 10 העמודים הראשונים בפורום, הסקתי מס' מסקנות, אנא תקנו אותי אם הן שגויות: ישנה חלוקה די ברורה: פאנל TN מיועד למשחקים (בשל מהירות תגובתו) ולאנשים שלא חשובה להם איכות התמונה וזויות הצפיה. S-IPS הוא הפאנל הטוב ביותר מבחינת איכות תצוגה (טקסט וסרטים) והS-PVA מתקרב אליו. המון אנשים שואלים לגבי מסכי 22" עד 1500 ש"ח ולרוב מוצע המסך 2243BW samsung כאופציה הטובה ביותר למשחקים, כמו גם Asus MW221C וASUS VK222H, כולם בעלי פאנל TN. זכור לי שראיתי תגובה בה הוזכר מסך P-MVA , אך צויין שכמעט לא ניתן להשיגו. עד כאן הכל נחמד, אך כשאני מנסה לחשוב על איזה מסך עדיף לי, אני ניצ…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הבנתי שהגרסא עם הקושחה המעודכנת כבר יצאה... כך שאמורים לשווק את המסכים עם הקושחה המעודכנת בארץ בקרוב. אני כבר נעול על המסך הזה ויש לי את הכסף במזומן ונשאר לי רק לחכות עד שימכרו את הגרסא החדשה בארץ. האם יש חנויות שלדעתכם יסכימו להתחייב? מה לגבי דרך לבדוק לאחר שאני קונה את המסך אם קיבלתי את הגרסא המעודכנת או לא? בOSD הSHARPNESS צריך להיות בקפיצות של 10 במקום של 25?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עד כמה הדבר בעייתי מאחר ואני מבלה הרבה שעות בעבודה עם ה-visual studio. הבנתי שיש חוסר אחידות כשעובדים בצורה ממושכת עם טקסטים ברקע קבוע, אבל רציתי לדעת כמה זה קריטי או פוגע בעיניים/ כאבי ראש וכדומה ביחס למסך CRT למשל... כבר קראתי את המאמרים שבאתר, אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם מסך עם פאנל שכזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קודם כל - רציתי להודות לחבר'ה פה בפורום על שנתנו את הנתונים שביקשתי וענו לי על כל השאלות הנודניקיות ששאלתי, (תודה ספציפית לארז ורבר על שיש את המקום הזה ועל התשובות המקצועיות) ואשתי מודה לכם על כך שלמרות שהיה לנו תקציב ל 1600 שקל , איכשהו יצא שהוצאנו 150% יותר בכל אופן סיכום קנייה: דרך ZAP הגעתי אל PC CENTER בראשון. המחיר - 2360 ש"ח. החנות בסדר. לאחר הרכישה נתנו לבדוק פיקסלים שרופים (טפו טפו טפו אפס) ולפני שפתחנו את המסך הודיעו שבמשך השבוע הראשון על פיקסל בודד מחליפים. לשמחתי לא הייתי צריך לממש את זה, אני לא יודע עד כמה הם היו עומדים בזה. המוכר שם היה בסדרף למרות שבעל הבית שם צעק עלי שהם לא עושים בדיקות פיקסלים בהתחלה. יכולים לשפר טיפה את השירות שלהם, לא יזיק. ה…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מבקש לדעת איזה צג עדיף לקנות. אני אומר מראש, אני לא מוסיף עוד כסף ל2007WFP. אז מה עדיף ומאיפה? LG 204WT Samsung 204BW או אחר ומאיפה? שיהיה 20" רזולוציה 1050X1680 ובכל מקרה לא מעל 2000 ש"ח. אני ממש רוצה לקנות.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום חברה'ס צריך מסך LCD חדש למחשב שלי. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט ומדי פעם לצפות בסרטים. אם זה משנה לכם משהו אז הנה המפרט שלי: C2D E6600 P5B DH Deluxe Gigabyte 7950GX2 G.Skill 2GB (2x 1GB) PC2- 6400 800MHz 4-4-4-12 Antec P180 Corsair 620W הנה מסך נחמד שאני מצאתי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4492 מה דעתכם? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש למעצבת גרפית מסך 19" עם פאנל שאינו TN ורציתי לשמוע מכם מה המחיר הנמוך ביותר כיום למסך עם פאנלים כאלה. ז"א - מאיזה מחיר זה מתחיל... תודה מראש לעונים. 8)
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
למישהו יש מושג האם המסכי 22 תומכים טוב ב HDTV 1080 ו 720, והאם האקסבוקס 360 יראה תמונה טובה על דבר כזה באיכות HD חושב בעיקר על המסך 22" שמוכרים בKSP או האסוס שעולה אותו מחיר שניהם WSXGA+ 1680 x 1050 או שיש המלצה אחרת באותו המחיר בערלך תודה
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD בלילה אני פשוט מכבה אותו פיזית לוחץ על הכפתור ובבוקר מדליק שוב ושוב ככה אם אני הולך לאנשהוא המחשב עצמו עדיין פועל האם זה יכול לגרום לאיזשהוא נזק , פיקסלים שרופים וכדומה?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מאוד שונא לנקות תמסך שלי...בגלל זה אני עושה את זה פעם בחצי שנה\שנה...עכשיו יש שכבה של אבק על המסך,האם חדות התמונה יורדת בגלל זה? ומה יכולים להיות הנזקים בכלל של אי ניקוי המסך? תודה
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כיוון שהדל 2007WFP, לא זמין כרגע מה דעתכם על המקביל לו מחברת פיליפס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_601_1878&products_id=20944 למה הוא יקר ממנו ב-430 ש"ח? איך ניתן לוודא שאני מקבל פאנל IPS?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי בצד,המסך ישמש לצפיה בתוכן FULL HD משחקים ועבודה רגילה על המחשב. אני שוקל כמה אופציות אודה לעיצתכם: SAMSUNG T260HD ROSE BLACK FULL HIGH DEFINITION SAMSUNG 2693HM BLACK HDMI Tilt, Swivel, Pivot, Height adj. מה ההבדלים בין השניים?האם קיים הבדל מהותי שמצדיק פער של 500 שקל לטובת ה T260HD? ויש גם : SAMSUNG 2493HM BLACK HDMI Tilt, Swivel, Pivot, Height adj. האם הוא בטווח המחירים?האם הוא ממולץ בהשוואה לשאר? והשוס שבשוס: HANNS.G HG281DPB BLACK HDMI הוא מסך 28" שזה ממש טוב לי אבל אני לא סגור מבחינת איכות כי המחיר הוא נמוך בצורה קצת מחשידה כמו כן רשום שהוא 3 MS ואני קצת סקפטי. שאלה כללית- האם יש למישהו ניסיון עם קניה ב CD LOG? האם הם מומלצי…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עד היום השתמשתי במסך CRT מדגם FLATRON 795FT של LG, והחלטתי לקנות מסך חדש שיהיה מסוג LCD. אחרי שוטטות ארוכה (מאד) בפורום ראיתי כי יש הרבה חברות של מסכים וגם סוגים ודגמים שונים. אני לא מקצוען בנושא המסכים. אמנם אני יודע את הבסיס על מסכי LCD אך יש לי התלבטות על איזה מסך לקנות. אני רוצה מסך 19" בתקציב של 1500-1600 שקל (עם אפשרות לחרוג עוד 100-200 שקלים) שמיועד למשחקים, קצת סרטים ודברים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט ועבודה בOFFICE. אשמח לתשובות ולהצעות.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי לכולם, מעוניין לשלב גם מסך מחשב וגם מסך טלוייזיה ביחד... האם זה מומלץ? האם יש מסך מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה מסך עדכני של GIGABYTE אשר מציע אפשרות צפיה של 240 הרץ, או 240 פריימים לשניה - האם באמת ניתן לחוש בהבדל בהשוואה לקטגוריה הפופולרית של 144 הרץ?לכתבה
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
- 2 followers
-
-
נשרף לנו המסך בקפיצת מטח ואני רוצה לקנות 22' למשחקים וסרטים[עדיף HD] אין לי צורך בחיבורי טלוויזיה וכו' [br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 10:45:21 ומה אתם אומרים על ה22QD של צימי
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איזה מסך בגודל 26 מתאים ביותר למשחקים? תקציב: 3000 ש"ח תודה !
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים כרטיס מסך HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E אני כרגע מתלבט בין LG W2486L DELL 2209WA SAMSUNG F2380 על כולם שמעתי ביקורות טובות חוץ מהLG שעליו שמעתי המון רעות אבל מי שקנה אותו ממש מרוצה אם יש לכם מסך אחר להמליץ גם מתקבל תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-