עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם! התקבשתי לשאול לחבר. מחפש מסך מחשב עד תקציב של 400 -450 ש"ח. הדרישות הן מסך פשוט מאוד שרק יעשה את העבודה לצורך שימוש משרדי אינטרנט+אופיס בלבד. עדיף שיהיה מ19 אינץ ומעלה מרפרוף בזאפ עלו התוצאות הבאות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785153 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784531 מה עדיף מבין השניים? האם יש מסך אחר בתקציב הזה שעדיף מאלו? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. לקחנו לביקורת מסך מתקדם במחיר קורץ מאוד בכדי לבדוק האם שווה לעבור לפורמט אולטרה רחב - ה-G34WQC של GIGABYTE גילה לנו שחווית פרימיום ניתנת להשגה גם ללא שבירה של תוכניות חסכוןלכתבה

3. Started by huckaujy,

תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by ofekd23,

שאלה עם מומלץ לקנות את Samsung P2250 כדי לקנות ? ואם מישהו יוכול לביא לי בקורות בעיברית על המסך?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by big foot,

אני רוצה לקנות מסך LCD אבל לא יודע איזה קראתי את הדביקים ועוד כמה נושאים פה וזה רק בילבל אותי עוד יותר יש לי כרטיס מסך RADEON 9550 ולפי מה שראיתי פה המליצו על המסך הזה בכמה מהנושאים האם הוא מתאים לכרטיס מסך? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה מראש BIG FOOT

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by zeev256,

יש לי VX922 עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו, ומאוד נהניתי ממנו. פתאום היום, הופיע לי פס ורוד בצד שמאל של המסך, ולא רוצה להעלם, מה לא עשיתי, חיברתי מחדש את הכבלים, התקנתי מחדש את הדרייברים, כלום לא עוזר. החיבור הוא DVI. אם מישהו נתקל בתופעה כזאת, או יודע מה לעשות, (חוץ מלממש אחריות.) אשמח מאוד לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by debil,

אחרי שנים שלא היו מסכי 27" IPS נורמלים במחיר של פחות מ 2800 שקלים, שמתי לב שלאחרונה דל השיקו את הדגם הנ"ל במחיר 200$ פחות מהדגם הקודם U2711 ובאתר שלהם אחרי הנחה זה בכלל עולה רק 559$ (כ 2100 שקל). א. מדוע ההפרש מחירים כלכך גדול בין שתי מסכי IPS של 27" ? ב. חנויות בארץ עדיין מוכרות אותו במחירים של 3100 ש"ח ומעלה, מישהו מרים פה קניה קבוצתית ? יש סיכוי להורדת המחיר למחיר סביר בתקופה הקרובה לדעתכם ? ג. הוא לא הושק בכל העולם עדיין ? איך אין לו דף ב NEWEGG למשל ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Armageddon26,

יש לי מסך E700B של LG. המסך עובד מעולה כבר מעל ל5 שנים. רק שיש לו בעיה - הוא כהה וההגדרות של Brightness&Contrast על הכי גבוה. מה לעשות? איך אני יכול לפתור את הבעיה? נגיד בתמונות אני יכול לשחק בתוכנה בבהירות ואז אני אראה את התמונה נורמלי, אבל בכל זאת הכל כהה :s05: אולי יש איזה תוכנה שעושה את כל המסך ליותר בהיר? (אשמח כמובן אם אפשר לפתור את זה בלי תוכנה ושזאת רק בעיה קטנה בהגדרות של המסך) תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רואה הרבה התעניינות בזמן האחרון במסך הרחב 940BW של סמסונג ואת האמת גם אני מעוניין לרכוש לי מסך רחב אבל למה אף אחד לא מתייחס למסך הרחב הזה של LG האם הוא לא יותר טוב? כי לפי המפרט הטכני שלו הוא לא רואה את 940BW ממטר והם אפילו באותו המחיר!!! הנה הלינק למסך של LG......מה אתם אומרים עדיף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15217

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shershk,

שלום רב, אני מחפש את שרטוט המעגל החשמלי של המוניטור כדי להתמודד עם הפסקת פעילות שלו תודה על הסיוע המהיר שמוליק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום, אני שוקל לקנות את המסך הזה, אבל נראה שיש בו בעיית הבהוב שגורמת לעייפות בעיניים, בעיקר ברמות בהירות מתחת ל 60%, כמו שמתואר בסרטון הזה : האם מישהו נתקל בתופעה ? כדאי אולי להוסיף משהו כמו 800ש"ח, שזה לא סוף העולם, ולקנות במקום את ה U2410...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ronb,

קניתי מסך חדש (LG 2353) עם תמיכה ב-FULL HD. כרגע הוא מחובר בחיבור VGA רגיל לכרטיס מסך OB ואני רואה ברזולוציה המקסימלית - 1920*1080. השאלה היא האם יש טעם לחבר אותו לחיבור דיגיטלי (HDMI/DVI) ? הרי הרזולוציה לא תשנה ? האם לעיקר השימושים שלי (אינטרנט) אני אראה הבדל כלשהו בחיבור דיגיטלי ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dusi_p,

שלום לכולם, אני חדשה בפורום, וזקוקה ליעוץ. אני סטודנטית לעיצוב גרפי וזקוקה למסך חדש, המסך הנוכחי גרם לי לטראומה קשה בסטיית הצבע שלו (אני עובדת המון לפרינט), ולכן על זה אני רוצה לשים דגש במסך החדש. הדרישות הן 22', בסביבות 1,500 ש"ח, פלוס מינוס, וכמובן - שישרת נאמנה את עניין הגרפיקה. אני יודעת שזו שאלה כללית, אשמח מאוד להמלצה על כמה דגמים נבחרים, הידע שלי במחשבים מאוד נמוך, ואני אודה לכם מאד על כל פיסת מידע. בנוסף, האם עלי לבצע פעולת התאמת צבע כאשר אני רוכשת מסך חדש? במידה וכן כיצד אני עושה את זה? תודה תודה תודה.. הדס

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by talelch,

שלום לאחר שניקיתי את המסך שמתי לב שהפנל התחתון של המסך לא מודבק למסגרת המסך האם יש עוד משהו שנתקל בבעיה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ilanb0,

רשת קניות גדולה מציעה יומיים ללא מע"מ על מסכים. יש שם מציאות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by elibugi12,

היי חברה יש לי מסך dell במחשב ולאחרונה שיחקתי קצת בהגדרות וראיתי שיש אפשרויות של presnt modes שמשנים את הצבעים ככה שמשחקים נראים יוצר טוב. השאלה שלי היא בגלל שהמוניטור מחובר ישירות לכרטיס מסך עם כבל display port האם זה יכול להשפיע על ביצועים של הכרטיס מסך במשחקים כבדים גרפית? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי תקציב של 2000 ש"ח פחות או יותר. מעוניין במסך "LCD 24. שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודות משרדיות, טלוויזיה, עיצוב גראפי חובבני. וכאן מתחילה הבעיה: הבנתי שמתחילים לבחון מסך מהפאנל (TN, VA, IPS). אחרי שראיתי שבעלי פאנלים ה- VA, IPS יקרים בכיותר מ- 1000 ש"ח, התאכזבתי מאוד. אין לי ברירה אלא לקנות את הפאנל הנחות TN. 1) איך לדעת TN של מי טוב יותר ? 2) איזה פרמטרים אחרי הפאנל באמת יקבעו לי את האיכות וחוויות השימוש ? 3) איזה מסכים לא מיוצרים בסין ? 4) על איזו חברה ללכת ? מי אמינה יותר ? ולמי האחריות "המושלמת" ? LG, SAMSUNG, PROVIEW, DELL......................... ואולי גם אפשר לחשוב על השקעה של 3000 ש"ח, אבל האם אפשר למצוא פאנל איכותי במחיר ובגודל כזה ? נראה לי שזה…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by יוני שמין,

אני עומד לקנות את הPg32ucdm ואני לא יודע איך לתלות אותו אם זה הסטנד, זרוע,או על הקיר? וגם תכנסו להאם כדאי לקנות מסכי מחשב משניים? שם אני שואל האם כדאי לקנות מסך שני

19. אני מחפש טלויזיה לסלון בגודל בינוני, די מואר, בתקציב של 10,000 שקל בערך - גמיש אם זה שווה את זה. גודל - 32 אינץ' ומעלה. בעיקר לשידורי HOT, DVD וסרטים מהמחשב. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ageslayer,

שלום לכולם, אני מחפש מסך של 21.5 - 22 בעיקר עבור משחקים וקריאת טקסט. אני מעוניין אולי לקנות את הבא: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/led-monitor/LS22B3UVMV/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן. אני מחפש מסך שיהיה מחובר למחשב, בגודל 23 אינץ. תקציב 1500 שקל. שימוש: גיימינג כבד וצפיה בסרטים. חשוב לי מאוד שיהיה כמה שיותר בריא לראיה. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Posford,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב. יש לי כרטיס מסך עם יציאת RGB ו-DVI, האמיתי שאפעם לא השתמשתי ב-DVI. מה ההבדל בין RGB ל-DVI? אני מעוניין במסך בסביבת המחירים מ-500 עד 700 ש"ח +\-. הייעוד שלו בעיקר מסך מחשב, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, סדרות, קצת משחקים. הבנתי שיש מסכים היום FULL HD במחירים די נמוכים. ורציתי לדעת מה עדיף? מסך רגיל? או מסך רחב? מה ההבדל בינהם בעצם? מבחינת נוחות בשימוש היומיומי ומבחינת צפייה בסרטים וכאלה. ובסביבת המחיר שאני מעוניין להשקיע אוכל להביא מסך איכותי? כמה אינץ'? אשמח להמלצה לדגם ספציפי של מסך עם חברה. תודה רבה חבר'ה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nattyk212,

בסוף לא רלוונטי כרגע לא יודע איך למחוק תאשכול

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kinglol,

אתם ממליצים על המסך הזה: NU W921A הוא 19 אינץ מהירות תגובה 5MS שווה לקנות אותו ב-1185 שקל? או שאני יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Eli100,

לכרטיס מסך נורמלי היום יש 2 חריצי DVI אם אני מחבר לשם 2 מסכים אני יראה על שתייהם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.