עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן חברים מחפש מסך שיתאים לעריכת וידאו ותמונות סטילס-אני צלם עכשיו אני לא עורך גרפי והעריכה שלי לא אינטנסיבית עבדתי בעבר על מסכים סטנדרטים אבל המסך שלי כבר עומד למות בכל אופן אני מוכן להשקיע עד 1200 ש"ח מעדיף עד 1000 לא יותר גדול מ24 אינ'צ מה אתם ממליצים? אחלה סופש שיהיה

• 3 תגובות
    • 6.7k צפיות
  2. שלום לכולם, אני צלם וכיום משתמש במסך של dell דגם: U2312HMt, אני מכייל אותו עם ספיידר פרו. ומאוד מרוצה (אין לי אומנם למה להשוות אותו אבל בסה"כ מאוד מרוצה) אני מחפש מסך נוסף 27 אינץ' שיהיה לצידו (ובעצם יהפוך לראשי) וה23 יהפוך לשני. אני מתלבט בין שני הדגמים למעלה שההבדל בינהם הוא משמעותי במחיר. כפי שרשמתי הצרכים שלי הם עיבוד תמונה בפוטושופ/ללייטרום ולעיתים אני גם משחק במחשב כך שזה גם עבור משחקים. כרטיס המסך שלי הינו: Nvidia Geforce GTX660. אשמח לעזרתכם. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ido2309,

שלום, בגדול, השאלה בכותרת. היום אני עובד עם מסך למחשב הנייח ומסך נוסף צמוד לו שמחובר לתחנת עגינה עבור הלפטופ. חשוב לי לראות את שני המסכים בו זמנית. לידיעה, אם זה חשוב, בתחנת העגינה יש לי יציאת DP ו- VGA. האם קיים מסך שיכול לקבל את שני המקורות ולהציג אותם ביחד בחלוקה שווה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by danyk199,

מעוניין לרכוש מסך למחשב נייד בן 5 שנים של HP ומתלבט בין סמסונג , פיליפס או DELL . אודה למי שיעזור לי במידע מועיל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yamyam070,

http://www.guru3d.com/news_story/low_cost_seiki_pro_branded_4k_ultra_hd_displays.html פנאל VA

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי, אני מחפש שני מסכים: 1. מסך איכותי, בסביבות 22", לעריכת תמונות בפוטושופ ראיתי שכולם ממליצים כאן על U2212HM. מבחינת איכות תמונה יש משהו טוב יותר? 2. מסך לאנשים מבוגרים, השימוש יהיה מועט ורק לגלישה. אני לא בטוח אבל אם הרזולוציה תהיה נמוכה זה לא אומר אותיות גדולות יותר? מחפש best value for money

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by yaloner,

האם יש דרך לחבר PS2 ישן למסך הזה?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  8. שלומות, לאחר רכישת המחשב לצורכי המשרד, נותר לבחור את המסך. אני מתלבט בין השניים הבאים: 1. Dell P2414H שמחירו כ920 ש"ח. 2. SENSE 23685B שמחירו חצי משל הDell (יש קשרים עם הספק, לכן המחיר הזול). השימוש הוא בעיקר עבור תוכנות הAutoCad ,Solid Edge ו-Excel. 1. ראיתי שלDell יש מגוון חיבורים, ביניהם USB. האם הוא יתאים כמעין "תחנת עגינה" למחשב נייד במידת הצורך? כלומר, שהמקלדת והעכבר יחוברו למסך וכשאגיע עם המחשב הנייד, פשוט להתחבר למסך והכל יפעל? (לSENSE יש רק חיבורי תמונה וסאונד). 2. מבחינת בריאות העין ובעבודה ממושכת של 6-8 ש"ע ביום- איזה מסך עדיף באמת? לא הצלחתי להבין מי מסוגי הפאנלים עדיף מבחינה בריאותית? בתודה מראש למשיבים.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. בקרוב מאוד אני מזמין מפרט למטרת משחקים ותהיתי עד כמה נחוץ לי להחליף את ה - aoc e2343f שברשותי עבור מסך אחר שמתאים יותר לייעוד של משחקים והאם בכלל יהיה ניתן לחוש בהבדל? בהתחלה הייתי סגור על זה, אבל חשבתי נעבור כאן ונשאל כדי להיות בטוח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, קניתי את המסך P2214H של Dell (אחרי קריאה של המון ביקורת + המלצה בפורום). איזה סוג של בדיקות אני יכול לעשות לו בשביל לוודא שהוא תקין? תודה

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by kapitanov,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך בתקציב עד 1000 ₪. המסך מיועד למשחקי מחשב. אני מעוניין במסכי Dell. רציתי לדעת האם יש איזה שהוא הבדל בין הדגם p2314h לבין הדגם p2414h? אני יודע שההבדל בגודל, אבל אני לא יודע מה עוד. הכרטיס מסך שברשותי הוא - geforce GT630 האם המסך ישפיע איך שהוא על המשחקים? האם לדעתכם יש מסך יותר טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by CreedMark,

שלום, אני מחפש מסך מחשב בגודל 23~24 אינטש בעיקר למשחקי מחשב ולפעמים סרטים. המחיר שאני מוכן לשלם הןא עד 1600, כמובן שאם אפשר יותר זול אני מרוד אשמח. תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by taxxl1,

שלום חברים ברשותי מסך 22 אינץ benq gl 2250 יש תמונה תקינה אך בצד שמאלי קצת חשוכה ואיפה ניתן להזמין חלק? אני בעצמי טכנאי מסכים תודה לכל עוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ליניר זמיר,

שלום לכולם, רכשתי היום מסך חדש. המסך יכול לעבוד על 144HZ, ורציתי לדעת האם זה נכון להשאיר אותו על 144 כל הזמן? (כלומר גם שאני סתם גולש באינטרנט). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by elis02,

שלום, יש לי לפטופ 15 אינץ' חדש יחסית שאני מחפש מסך חיצוני לחבר אליו עם חיבור HDMI. מחפש מסך 24 אינץ' לצפייה בסרטים ועבודה בשני מסכים (הלפטופ של ה15 וה-24) התקציב שלי הוא כ1000 ש"ח (עדיף פחות) לא חושב שמסך צריך להעלות הרבה. אבקש המלצה. בתודה, אלי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Murmur,

שלום, במסך האהוב שלי - Dell 2209 הישן והטוב (בן 5 כבר) - מסך עם פאנל IPS יום אחד הופיע פתאום פס כהה לרוחב המסך על כל השליש המרכזי. הוא לא משחיר את התצוגה לגמרי, אלא מעמעם אותה - כאילו עוברת התמונה רק עם תאורה חלשה מדי. השוליים שלו חדים כמו סכין - וישרים על הפיקסל לכל רוחב המסך. הוא מופיע ונשאר זמן מסויים, ולפעמים מהבהב ונעלם כלא היה. מצורפת תמונה עם הפס. אני משוכנע שמדובר בבעיית חומרה אבל אין לי מושג מה הסיפור. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע אם שווה לנסות לתקן (מבחינת העלות - הרי אני יכול לקנות מסך 24 אינצ' כזה חדש ב-900 ש"ח). אודה לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by khali,

אהלן חברים. ככבר תקופה שאני מחפש לרכוש את אחד המסכים לשדרוג ממסך ה- 60HZ הישן שלי, והחנות היחידה באינטרנט שמאצתי שבה מוכרים (XL2420Z) היא אייבורי שמוכרת במחיר שוד, 2600 ש"ח (באמזון לדוגמה המסך נמכר ב- 1200 ש"ח בלבד, הזוי). האם מישהו הצליח לרכוש את אחד המסכים בארץ במחיר סביר יחסית? * בדקתי אופציה של קנייה באמצעוץ BUY2USA, אבל המחיר יוצא 2200 ש"ח (בשביל 400 ש"ח אני מעדיף לקנות בארץ ולהיות עם ראש שקט). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום, מחשב Lenovo Edge 11 נשבר לי המסך והזמנתי חדש מאיביי. המסך נשלח מאנגליה והוא מתוצרת MJK (יצרן מוכר?) אחרי ההחלפה שמתי לב שהצבעים קצת דהויים\מתים. ניסיתי לשחק קצת עם כיול צבע של ווינדוס 7, אין שינוי משמעותי וכשפניתי למוכר הוא טען שזה מסך תחליפי ואף אחד לא התלונן על הצבעים. יש אפשרות נוספת לשנות את הצבעים?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by דודי המלך,

אהלן חברים אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש שהשימושים בו הם גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ, לא משהו רציני (סרטים אני רואה בטלויזיה שלי שמחוברת למחשב ומשחקים יש לי סוני 4) מה שהיה חשוב לי זה שהפאנל יהיה ips לאחר חיפוש קצר ברשת עם טווח מחיר די מוגבל הגעתי ל- LG 22EA53T-P דף הרכישה באייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11305 לי זה נשמע דיי נחמד חברה: lg (חברה מוכרת אך אין לי מושג איך הם במסכי מחשב) גודל מסך 21.5 אינץ׳ (מספיק לשימושים שלי) רזולוציה 1920x1080 זמן תגובה 5 ms והכי חשוב פאנל ips בגלל שהידע שלי במסכי מחשב די מוגבל אשמח לחוות דעת לפני רכישה + עלות-תועלת (670-700 שקל) תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך של dell u3014 ניקיתי אותו מאבק באמצעות המברשת ונישארו לי סימנים קטנים על המסך כמו "שריטות" קטנות ועל מנת להוריד אותם הייתי צריך להשתמש במטלית לניקוי משקפיים. מדוע המברשת השאירה לי את הסימנים הללו? למרות שהיא מיועדת לניקוי מסכי lcd והאם מותר להשתמש במטלית לניקוי משקפיים לניקוי אבק?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ashbit_q,

מסך של סמסונג מסדרת syncmaster T260 המסך עובד כמעט מושלם אבל יש כמין לכלוכים כאילו משהו עבר על המסך עם מגבת לא הכי נקיה באלכסון מה שיצר פסים אלכסוניים בעיקר במרכז המסך קצת יותר כהים. ""ניסיתי לנקות" זה לא לכלוך. השהו יכול בבקשה לומר לי מה הבעיה? המסך בן 6 והתאורה שלו מצויינת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by roi007,

אני מחפש מסך 23 פחות או יותר עדיף עם רמקולים מובנים וחשוב שתהיה כניסת HDMI, המסך ישמש לצפייה ממושכת בשיעורים דרך האינטרנט ועבודות מול אופיס ותוכנות דומות, הישיבה תהיה די קרובה, דרושה גם אופצייה לתלייה על הקיר. המסך יחובר למחשב נייד. רזולוצייה FHD היא רזולוציה מינימלית. חשבתי על תקציב של 600 ש"ח אם ההבדלים מהותיים אני מוכן להוסיף מעט.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by anat1,

תקציבכם: 1000 חריגה:0 מה השימושים שלכם?: גיימינג , סרטים וכו מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם כרטיס מסך Sapphire HD 7850 1GB GDDR5 בקשות מיוחדות: אין גודל מסך רצוי: לפחות 20 אינץ

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, לא מצאתי בנעוצים מסכים מומלצים, אז החלטתי לשאול.. איזה מסך בגודל של 21" בערך מומלץ לשימוש בעבודה משרדית ופוטושופ? אני מחפש משהו שיתן איכות טובה ביחס למחיר, ומחיר- כמה שיותר נמוך תודה נ.ב.- אם מישהו רוצה למכור יד שניה/מכיר מקום טוב שאני יכול לחפש יד שניה, אשמח להצעה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aspa,

שלום, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול בו. אני משתמש בטלוויזיה של סמסונג כמסך המחשב, בעזרת חיבור hdmi. הפעלתי היום לראשונה הליכון בבית, וברגע שההליכון החל לעבוד המסך נהיה שחור. כאשר ניתקתי את הכבל hdmi וחיברתי dvi במקום, הכול עבד בסדר. האם תופעה זו מוכרת למישהו? בנוסף, אם לא משתמשים בחיבור hdmi, איזה כבל צריך כדי שהאודיו יהיה דרך הטלוויזיה ולא דרך רמקולים חיצוניים רגילים של מחשב? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.