מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שיהיה לו רזולציה גבוהה לפחות עד 1200 1600 . ואיכותי . תקציב 1300 שח בערך. תודה. איך המסך הזה? http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=2157&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=〈=HE דף הבית . http://www.proview.com/Product/Product_Feat.aspx?sn=445π=118&ii=3480
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, שאלה שנדמה לפעמים שאין עליה תשובה, אבל אני מתעקש לנסות בכל זאת ומקווה שניתן יהיה לענות עליה לאור הפרוט לעיל. אתחיל בהקדמה: המסך מעולם היה הרכיב הוותיק ביותר במחשבים שלי הוא תמיד שימש אותי כ"מחשב וחצי" (כלומר, במשך כל התקופה עם מחשב אחד ולאחר מיכן תקופה מסוימת עם מחשב חדש, עד אשר הוא, המסך, מת); לפיכך זו קנייה משמעותית מאד בכל הקשור למסלול השדרוגים שאינו נגמר. ברור לי שהמעבר הבא לטובה הוא למסך דק וברור לי שהמסך הדק יגלה מעט מאד בלאי לעומת קודמיו העבים והכבדים שהחזירו את נשמתם לבורא אחרי מספר שנים שהיו בשימוש. כלומר, המסך הבא גם יחזיק יותר זמן מקודמיו, כנראה. בנקודה הזאת אני רוצה לציין שאני לא רואה את עצמי מוציא יותר מ-1,500 ש"ח על מסך, כאשר 2,000 ש"ח הם הרף העליון …
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש את המסך של סמסונג samaung 26''syncMaster T260HD עם מחשב שהכרטיס מסך הוא GAINWARD HD4870. השימוש של המסך והמחשב הוא לגרפיקה דו-מימדית ותלת-מימדית. איך המסך בכלליות? האם הוא מתאים לשימושים בשילוב עם כרטיס המסך? תודה רבה, יוחאי אזולאי yohaiazoulay@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי. האם בהכרח מסכי לד יותר איכותיים ממסכי LCD? אם כן מדוע? מה לגבי מסכי O LED אל מול מסכי LCD? מה ההבדל בין O LED למסכי LED רגילים? תודה
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי חברים, נשבר לי המסך של הDELL שקניתי לא ממזמן רציתי לשאול אם נראה לכם אפשר לתקן את זה במחיר סביר שלא יעלה על עלות המסך אני ממש מבואס ): אני צריך ליצור קשר עם DELL לגבי זה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מסך 2007WFP וחשבתי על להחליף אותו ל 2408WFP קודם כל בגלל הגודל והרזלוציה ושנית בגלל שיש לו יותר כניסות... אני משחק מדי פעם, בעיקר ב HL2DM ומשחקים בXBOX360 ותהיתי איך המסך הנ"ל מבחינת משחקים ואיכות הצבע שלו... תודה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין את המסך הנ"ל אבל לפני זה לקבל עליו כמה חוות דעת, המטרה של המסך היא לשימוש סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
http://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8976 אני לא מבקש שתמליצו לי על מסך חח אני רק שואל איך המסך שלי חח דגם: LM1910 יצרן: DAEWOO מאפיינים: 19INCH TFT, Pixel 0.294, Resolution 1280x1024, Contrast 700:1, Response 8ms, Samsung Panel, Speakers, DVI, Sl-bk לפי הדגם היצרן והנתונים זה המסך שלי. אבל אני עדיןן לא יודע חח הוא טוב?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מסך חדש- אני מעוניין במסך 4K 24inch (יש חיה כזאת?) יש לי בעיית מקום ל27. התקציב לא מוגבל. המטרה היא סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אתמול יצאתי לאכול בחוץ...וחזרתידי מאוחר בלילה אוז כשחזרתי אני רואה את המחשב פועל, הכל פועל רק המסך בצבא לבן.... ניסיתי לעשות הכל לכבות, להדליק, לנתק מהחשמל ולהחזיר...הבנתי לבד כנראה שהמסך נשרף או משהו.. עכשיו יש לי אותו בסה"כ 8 חודשים ויש לי אחריות ל- 3 שנים אם אני מביא את המסך אליהם הם מחליפים לי אותו במקום ? רכשתי אותו ב- Skypc למישהו גם קרא לו דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מחפש לקנות 2 מסכים 19" LCD - לעבודה. גרפיקה ותלת מימד. 1600-1700 ש"ח למסך. שהגרפיקה תהיה כמה שיותר קרובה למציאות. חדות וגוונים טובים. המליצו לי על סמסונג 931BF שיש לו 1:2000 ניגודיות. מישהו עובד איתו? בגרפיקה.? יש המלצות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אם לומר את האמת אני לא באמת מרגיש הבדל גדול בין מסכים.. כל עוד הם לא גרועים (ויש כמה כאלו). אני מפתח תוכנה והרבה על טקסטים וקריאות תוכן. חשבתי ללכת על 32 אינץ עם 4K עכשיו ? הייתי עם המסך הנ"ל ועוד אחד 24 אינץ FULL HD. לא בטוח שאני מתחבר לשני מסכים, אולי מעדיף אחד גדול. או אולי את זה פלוס ה24 (ואולי בזווית ?) אוהב לחלק את המסך ל2 (ואולי ל3?) *חייב שיהיה לי מטען למחשב עם THUNDERBOLT ישירות מהמסך + יציאת וידאו - הכוונה שכבל אחד עושה את הכל בלי חיבורים מיותרים (יש לי LENOVO YOGA עם TYPEC) * חייב שיהיה DAISY CHAIN (שאפשר לשרשר מסכים) ראיתי את זה https://ksp.co.il/web/item/219817 זה דומה למה שהיה לי ? יכול להיות שאין אפשרות לשרשר פה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אם כן, אילו דגמים מומלצים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המסך שיש לי כרגע ואני מתלבט בין מס' דברים ראשית האם ללכת על מסך 24" או גדול ממנו? האם ההבדל בין מסך בעל פנל פשוט לבין מסך בעל פנל אייכותי מורגש באינטרנט או בעבודות אופיס ועד כמה? אני רואה כאן שכמה מממכם רכשו מסך 27" איך אתם מסתדרים עם אינטרנט מבחינת מרחק הישיבה מה המרחק המומלץ לעבודה (לא לצפיה בסרטים) שרצוי לשבת מול מסך 24" או גדול ממנו? האם מסך בעל פנל איכותי נעים יותר לעיין ,בריא יותר לעיין מאשר פנל פשוט? עוד הערה -האם יש טעם לחכות למסכים מבוססי LED שבטח יכנסו במהלך השנה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מסך מחשב דק ''SAMSUNG DVI/RGB 2ms 1:2000 LCD 19 1200 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הייאם מישהו מכיר את המסך ורוצה לחלוק חוויות והמלצות לגביו אני שמח לאחרונה קיבלתי עליו מחיר טוב של כ 900 ש"ח אך אני לא מכיר אף אדם שיש לו את המסך הזה תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך שמתאים לגיימינג בגודל 22' על פי אילו קרטרייונים אני צריך לבחור את המסך? התקציב שלי הוא עד 750 שקל אז אם אפשר המלצה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחי קנה מחשב חדש והתברר לי שהוא קנה גם מסך 22" מדגם Grunding GW2206S . הוא לא צריך אותו לכן נתן אותו לי (היה לי CRT מסריח) בכל אופן-רציתי לדעת אם ניתן לתלות אותו על הקיר ? קראתי פעם משהו על VESA או משהו כזה ואם יש אז ניתן לתלות. איך אני מזהה אם יש לי VESA ? תודה רבה מראש! עריכה: פתחתי מאחורה את הפאנל הנשלף (יש מין פאנל כזה שצריך להוציא כדי לחבר את הכבלים ) וראיתי שיש 4 חורים לברגים במין ריבוע כזה. זה מה שנקרא תקן VESA 100 ?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז DELL הוציאו מסך מחשב 24" חדש ... במחיר זול באופן מצחיק: 380$ (לצורך השוואה: ה-2408WFP עולה 600$.) מה שמצאן חן בעיניי במסך שלי זה הרזולוציה שלו: FHD 1080P (1920*1080). הוא בא עם 3 כניסות: HDMI with HDCP, VGA ו-DVI. זמן תגובה 5MS, קונטראסט של 1:1000 ובהירות 300 cd/m2. הפאנל שלו הוא TN או S-PVA לדעתכם? מתי בערך אמור להגיע לארץ ואיזה מחיר צפוי לו? אה, כן: http://accessories.us.dell.com/sna/products/Monitors/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-7345
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, מחפש טלווזיה בגודל 32" לטובת הרכבת מערך Eyefinity למשחקי מחשב. הדרישות: 1. רזולוציה FHD 2. תמיכה ב-NR בחיבור HDMI 3. מחיר עד 2,500 ש"ח, גמיש קצת 4.רצוי שהפאנל (מסגרת) יהיה דק ככל שניתן אשמח לקבל דגמים.... תודה
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הבנתי שהמסך איכותי ביותר ורציתי לדעת האם הוא מתאים למשחקים [16MS] ואם לא אז על איזה מסך הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש עכשיו הרבה חנויות עם מבצעים משתלמים למסכים. שימוש עיקרי גיימינג גודל 23-24 אינץ 1920x1080 או 2560x1440 (בגדול עדיף לחסוך אז אם המחיר מקפיץ אפשר לוותר) חיבורים dvi hdmi displayport חייב את שלושתם. תקציב סביבות ה700-800(מחיר שאחרי הנחה) מעדיף שלא לעבור.. מתכנן לקנות כבר מחר..
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי לגיסי את המסך המדובר של DELL 2412 והוא מאוד מרוצה ממנו . שמנו לב שיש אפשרות לסיבוב פיבוט פיזי במתלה של המסך אבל התמונה במסך לא מסתובבת .. מה צריך לעשות שהסיבוב הפיזי יסובב גם את התמונה ?? התקנתי את הדרייבר של המסך אבל לא נראה לי שזה עוזר . תודה מראש לכל העונים .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מסך למחשב שלי יש לי כרטיס מסך 1080T ומחשב מאוד חזק המסך שיש לי כרגע מאוד מאוד יישן אין אפילו חיבור HDMI פשוט הוא בין 10+- לכן אני רוצה מסך מחשב שיתן לי לנצל את הכסף שהשקעתי במחשב. מחפש מסך מחשב 24 איצ' ומעלה עדיפות למסך מעוגל 2K שיהיה 144HZ עם זמן תגובה של 1-4MS אם נכנס לתקציב אז גם G-SYNC בעיקרון המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר ללימודים וקריאה ועבודה מרובה לכן חשוב שלא יכאיב בעניים שיתן ביצועים כמה שיותר טובים וכמובן שלא יחרוג מהתקציב התקציב זה 2,000 ש"ח אם חריגה של 500 ש"ח.. אשמח להצעות או לסיקורים על משהו טוב ומומלץ
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, בימים הקרובים אני מזמין מסך, וההתלבטות הגיעה ל- 3 מסכים הנ"ל. אני תמליצו לי איזה מסך מתוך אלה הכי כדאי. אגב, השימושים העיקריים במסך יהיו גלישה + OFFICE + צפייה סרטים + קצת משחקים.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-