עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אחרי בירור הבנתי שאני צריך מתקן תומך vesa 75x75. תאמת? אין לי מושג מה זה אומר. http://ars.samsung.com/customer/usa/jsp/faqs/faqs_view_us.jsp?SITE_ID=1&PG_ID=1&PROD_SUB_ID=28&PROD_ID=133&AT_ID=103648%20 בדקתי בזאפ ויש המון מתקנים ואין לי מושג מה אני צריך... אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kip,

מבקש המלצה על מסך של viewsonic, עדיף פאנל IPS. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by aviv00,

בעצם להפוך אותו ל GAMING SCREEN עם שינוי החומרה ? ללא OC

4. Started by dark crystal,

אני לא מצליח לקבוע שהמסך ישלח אות דרך הDVI.. בנתיים אני מחובר עם הVGA. בנוסף, אני לא מצליח לקבוע את הרזולוצייה על 1920x1080 @ 60mHz.. זה עושה לי על 30 ואני לא מצליח לראות כלום.. מישהו יכול להסביר לי כיצב אפשר להפעיל את זה? לקח לי רק 30 דקות להכניס אותו לרגלית ועכשיו גם הרזולוצייה.. מעצבן

5. Started by avihay_a,

היי חברים, אשמח לסיוע ברכישת מסך מחשב. המחשב נועד לצרכי גלישה + אופיס וכן לגיימינג (בינוני) ולצפיה בסרטים. מפרט המחשב כולל: AMD 3600, 1660TI\RTX2060 וזיכרון 16GB. מקסימום מרחק ישיבה מהמסך: כ- 85 ס"מ. אני מעוניין בפאנל IPS. מבחינת עלות מול תועלת, המליצו לי על האפשרויות האלה (במיוחד על השתיים הראשונות) : 1. 24 אינטש FULL HD, כנראה דגם P2419H של דל (למרות שהבנתי שישנה מגמה\נהירה כללית לכיוון ה2K אם חומרת המחשבת מאפשרת זאת...) 2. 31.5 אינטש ברזולוציה 2K כנראה דגם q3279vwfd8 של AOC או דגם D32q-20 של לנובו (די חושש שהם גדולים מידי למרחק הישיבה שלי מהמסך, לא?) 3. 27 אינטש ברזולוציה 2K כנראה ד…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. נראה לי ש90 אחוז מהפורום מחפשים את מה שאני מציע עכשיו...אז אם מישהו מכיר...אפילו באזור רמת גן או גבעתיים או חולוןן אני ישמחח כי האמת, אין כמו לראות את הדבר האמיתי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by cold fire,

את המסך אני קונה בארה"ב דרך האינטרנט רצוי שיהיה מnewegg אבל אפשר גם מאתרים אחרים לגבי הגודל 19 אינטש לא רחב, יש פשוט ים של דגמים ואני פשוט לא ממש מתמצא בעניין שימושים בעיקר אופיס אינטרנט ואולי משחק מדי פעם... תודה לכל המגיבים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קניתי אותו היום וחיברתי אותו עם HDMI על רזולוציה 1920-1080...העניין הוא שלא משנה מה יש לי את הפסים השחורים המעצבנים האלה...וזה קורה ברזולוציה הזו בלבד..דרך הכפתורים לא מצאתי דרך למתוך את זה..מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות דל 2407 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יהיה ניתן להפוך אותו לטלויזיה בנוסף להיותו מחשב...הבעיה שלי היא שהסתכלתי באתר של דל וראיתי חיבור s video בשביל לחבר לטלויזיה וחיבור אנאלוגי(vga אם אני זוכר נכון...)בשביל המחשב הבעיה היא שאני צריך גם בננות(צהוב אדום לבן)אבל הבננות שראיתי שם היו ב אדום כחול וירוק...השאלה שלי היא איך אני הופך את המסך הזה לטלויזיה בשיטה הכי קלה בלי לוותר על איכות... השימושים שלי (מבחינת הטלוזיה) זה רק לחבר אותה לממיר סטנדרתי של יס... אה וגם אם יש מישהו עם ניסיון עם המוצר הזה בתור טלויזיה אז שייתן לי בבקשה חוות דעת... תודה מראש

10. Started by vald95,

הייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי איזה מסך כדאי לרכוש לפי הפרטים המצויינים בכותרת, אני לא בדיוק בטוח כמה אינץ' אמור להיות FULL HD עם רזולוציה של 1920X1200 או 1920X1080 (נראלי 24 או 26), שמעתי שגם יש מסכים של 120HZ ומן הסתם refresh rate הוא ממש חשוב למשחקים, זמן תגובה 2MS \ 4MS יהיה בסדר גמור נראלי. *על ריפרש רייט אפשר להתפשר כי אני לא בטוח שתקציב של 3000 יספיק לכל הדרישות פה - ואם כן זה יהיה מצויין, תודה אנשים עריכה :מה ההבדל בין LCD לLED ? ועוד משהו קטן, נראלי שאתם צריכים לדעת שיש לי HD4870 512MB , אמרו לי שהוא עובד לא רע ברזולוציות גבוהות גם כן, אבל רק שתדעו. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754789 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793958 http://www.za…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ניסיתי לחפש באתר אבל לא מצאתי הרבה חוץ מכמה מאמרים ותגובות בפורום. רציתי לשאול לגבי הגדרות חדשות למסך חדש כגון בהירות וכדומה, הגדרות מומלצות, אם יש צורך לבצע כיול וכו'... זה מאוד יעזור אם מישהו יוכל לתת הדרכה ואפילו לקבוע את זה כ Sticky. כמו כן הייתי מעוניין בתוכנה לבדיקת פיקסלים מתים על מנת שאוכל להיות בטוח שאין לי כאלו. תודה רבה לכל העוזרים, זה מאוד מוערך.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by balvan64,

Smasung 940BW http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19HAWKBQXAA.asp?page=Specifications תנו בבקשה מבט ותגידו מה אתם חושבים או אם אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר דומה. איך Samsung במסכים בכלל? הם טובים? רזולוציה 1440x900 זה טוב? תגידו לי מה אתם חושבים, תודה! מוכרים אותו בסקאיPC ב 1,494 ש"ח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1834

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by natan805,

שניהם באותו מחר ההבנקיו עם 6 ms וה aoc עם 8ms מה עדיף לקנות? תציעו לי רק את אחד מהשניים ולא אחרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מישהוא מכיר ? במחיר הזה איזו ונק לא כלכך נכנסים. בנתיים מצאתי רק את UltraSharp 2007FP שלפי מה שהבנתי קצת קשה להשיג אותו ... יש המלצות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nnfyrbsnss,

אני מחפש לחבר מסך LCD 19" למשחקים ועבודות רגילות עד 1000 ש"ח חריגה עד 100 ש"ח עדיף WIDE תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ilanb0,

רכשתי לחמי מחשב עם לוח asus h81M-e ומעבד i3 . מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 4400 עכשיו אני מחפש עבורו מסך לא יקר גודל 22 שיתאים לחיבורים של הלוח ולמאיץ הגרפי בלי להתפרע על מסך שיציע יכולות שלא ניתן לממש.

17. Started by galmic,

אפשר שתי המלצות למסך (21.5 וגם 23) שישמש בעיקר לעבודה משרדית אבל מדי פעם גם לראות סרטים וסדרות. בתקציב של (600-800 ) , המסך אמור להחזיק לפחות 4 שנים.זה המפרט של הלפטופ: [h=1]Samsung NP370R5E-A05IL[/h]מעבד: Intel Core i3-3120M 2.50 GHzזיכרון: 8GB DDR3 1600MHZ דיסק קשיח : 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך : 15.6 LED רזולוציה : 1366x768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך : Intel HD Graphics 4000 כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים : standard מיקרופון מובנה : יש כרטיס רשת רגיל : יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI : יש USB : 3 כניסות קורא כרטיסים : יש מערכת הפעלה : Windows 8 64Bit משקל : 2 ק"ג סוללה : 3cell Lithium-Ion HDMI : יש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Oranili,

שלום לכולם יש לי בעיה כאשר המסך נכנס למצב השהייה הוא כותב לי 2 דק' DIGITAL ANALOG כל פעם המסך מהבהב ואז אחרי 2 דק' הוא נכבה ........ ויש לי עוד שאלה יש איזשהו דרך לכבות את המסך עצמו דרך המחשב? כשאני יושב במיטה ואין לי כח לקום לכבות אותו מהכפתור...... חחח תודה רבה מקווה שהבנתם\!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Moon-Mage,

הגודל לא מהווה שיקול מכריע, דיוק הצבעים חשוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by p1tbull,

אני מתלבט מה כדאי, אני ארשום כאן בעד ונגד: בעד 23": רזולציית גבוהה יותר (1920x1080). Full HD נגד 23": אומרים ששטח המסך קטן מידי לרזולציה כזו. הכל קטן מידי וצריך מינימום מסך 24" (שעולה כמעט פי 2). פאנל TN לא איכותי במיוחד. הרזולציה גבוהה וזה כבד לכרטיס מסך. בעד 22": יש מסך במחיר סביר של DELL עם פאנל IPS איכותי, שאוכל כל מסך אחר עם פאנל TN. יותר קל לכרטיס מסך. נגד 22" רזולציה נמוכה יותר. לא יודע מה ההשלכות של ניגון HD על דבר כזה. סתם שאלה: מישהו שמחליט לקנות מסך 22". למה שהוא יקנה מסך אחר חוץ מה Dell 2209WA המהולל שמדברים עליו כל כך הרבה? המחיר שלו הוא כמו שאר מסכי ה 22" בפאנל TN, לפעמים אפילו זול בהרבה. הסיבה היחידה שאני רואה זה אם מישהו מעוניין ביציאות מיוחדת HDMI וכולי, …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. המפרט שלי בצד ימין מה אתם אומרים יהיה לי יותר טוב עם הכרטיס מסך הנוכחי, בהתחשב שלא כל משחק הוא קריסיס ואני משחק על הגדרות הכי גבוהות תמיד. 22 זה יותר מדי בשביל הכרטיס הזה ? אולי 20.. לא ממש משנה לי בכל מקרה, משהו איכותי עם המלצות ואחריות של 3 שנים, כמה שיותר יותר טוב תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ביצה,

אהלן! אני רוצה לקנות עוד חודשיים (ביומהולדת) מסך למחשב שישמש אותי גם לפלייסטישן 3 מכיוון שיש לי בחדר טלויזיה 15" וזה מבאס אחושילינג לשחק ככה. אז אני רוצה מסך בגודל 22" או 24" לא משנה עכשיו, שישמש לי גם כמסך מחשב וגם ל-PS3. ראיתי מסכים מתאימים של LG וסמסונג שתומכים FHD ויש להם חיבור DVI. הבנתי שאפשר לחבר לחיבור DVI כבל HDMI, השאלה איך? עם כבל HDMI-DVI או מתאם? ובנוסף, איך אני ישמע? הרי ה-HDMI יעביר אצלי גם קול כי אין לי מערכת שאני יכול לחבר אליה בכבל אופטי. נ.ב: אם יש לכם המלצות למסכים מתאימים- אשמח לקבלן!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eran131,

תמונה: הסבר על הצורת חיבור ה"מוזרה" שיש לי במחשב: ממסך המחשב יש 2 יציאות - אחת של DVI ואחת של RGB: 1)RGB מחובר ישירות לכרטיס מסך 2)DVI מחובר באמצעות מתאם לכניסת הHDMI של הממיר טלוויזיה שלי (ממיר רגיל של HOT) שרטוט: תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Ro3eK,

שלום, אני בהתלבטות בין שני המסכים הכתובים בכותרת. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את אחד המסכים, והאם הוא שווה קנייה. תודה.

25. Started by shedshed,

שלום רב, אני מחפש מסך למשרד שישמש כמסך שני למחשב כדי להציג פרזנטציות לאורחים או בשביל שיחות וידאו או לצפות בטלויזיה (למרות שזה פחות חשוב). התקציב 3000-4000 ש"ח. גודל 37-42 אינץ' חשוב לפחות 2 יציאות HDMI + יציאת VGA. יתרון קל ליציאת DVI למרות שזה לא כל כך חשוב אם יש HDMI. שוב - השימוש לא קבוע אלא רק לפגישות / במידת הצורך. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.