מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי היום מסך חדש. המסך יכול לעבוד על 144HZ, ורציתי לדעת האם זה נכון להשאיר אותו על 144 כל הזמן? (כלומר גם שאני סתם גולש באינטרנט). תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים מחפשים לדעת איך המסך 22 של אסוס, ופשוט אין עליו ביקורות בשום מקום. קניתי מסך כזה לפני חודש והרי חוות דעתי האישית (לא להתווכח איתי ,זאת רק דעתי ואם מישהו חולק עליה שיבורך) כללי: מסך מאד גדול ומרשים. עיצוב יפיפה וקל להרכבה. מכיל כבל DVI, כבל VGA ושני כבלי חשמל. קיבלתי אותו עם אחריות של אפס פיקסלים מתים לשנה ועוד שנתיים על 3 פיקסלים. משחקים: מעולה! הרוב המוחלט של המשחקים תומכים הרזולוציה הטבעית שלו (1050*1680) ואלה שלא תומכים ניתן למצוא שיטה להתאים אותם באתר http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php?title=Master_Games_List_-_A לאחר המון שעות משחק בכל המשחקים כמעט שיש היום אני יכול להגיד שאין שום מריחות או תופעות לוואי. משחקים נראים מעולה במסך רחב …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מופיע בזאפ ב כ 1400 ש"ח !! האם הוא כדאי ואיכותי ?? מה ההבדלים בינו לבין הסמסונג או בדל מאותו גודל ? האם גם TN?? חשבתי ל"התפשר" על 20" של דל אך הוא יקר יחסית וגם קצת קטן יותר ו 24" של דל כבר ממש יקר והוא עולם אחר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה - אני בתהליכי קנייה של מחשב לאחי, ובינתיים קניתי לו מסך (931BF) עד שיגיע המחשב שלו, חיברתי את המסך למחשב שלי (יש לי דואל DVI...) השוואה בינו ל VX924: א. הסמסונג הרבה יותר בהיר ב. הצבעים של הסמסונג קצת פחות טובים - פחות ריאליסטיים לטעמי ג. לסמסונג יש יותר פונקציות (GAMMA, DYNAMIC CONTRAST... ועוד..) ד. הסמסונג עובד יופי במשחקים... ה. הסמסונג קצת יותר נמוך - קצת פחות נוח לדעתי ו. הטווח של הבהירות והקונטרסט של ה - VIEWSONIC הרבה יותר רחבים... אבל בבהירות מקסימלית הסמסונג הרבה יותר מאיר... התרשמות סופית - VX924 מציג תמונות יותר טוב (בקצת), יותר נוח לעבוד בו עם טקסט... במשחקים דווקא הסמסונג הפתיע לטובה - ושם הצבעים נראים טוב לפחות טוב כמו ה VX אם לא יותר טוב (בדקתי אוב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ה VP930 שלי נשרט טיפה בטעות ממכה ויש קו די מרגיז במסך... הפיקסלים לא נפגעו! הם מחליפים צבע והכל נראה תקין אבל מעצבן אותי השריטיה הדקה הזאת... יש מקום שיכול לתקן כאלה דברים? זה דבר קטן אבל מרגיז קצת בעיניים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול התקנתי ויסטה, והרוב הלך די חלק. אני רק לא מצליח להגדיר את הרזולוציה של המסך ל 1440X990, שהיא הטבעית של המסך שלי (אולי על 900, לא זוכר כרגע, אבל לומשנה). זה נותן לי אפשרויות רק למסכים רגילים של 3:4. לא מצאתי דרייברים של המסך לויסטה, או הסברים בשום אתר בקשר לבעיה הזאת. מישהו כאן נתקל במשהו כזה? ואולי גם הצליח לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לרכוש מסך חדש עם המפרט (בחתימה) שאמור להגיע אלי בשבועיים הקרובים. זה תלוי בכמה אצליח למכור את המסך הנוכחי, שלפחות יכסה חצי מהעלות של החדש. אין לי מושג בדברים האלה, ואני לא יודע אפילו כמה לבקש על המסך הנוכחי! אז כאמור, מדובר במסך סמסונג 2253BW, אין שום פיקסל שרוף, עובד מעולה ואין בו שום תקלה או שריטה. 450 ש"ח נשמע מחיר הגיוני, נמוך מדי, גבוה מדי? *זו לא מודעת מכירה, אני אפרסם אחת מתאימה בטריידזון אחרי שאקבל תשובה. באתי מתמים לשאול סה"כ מה הערך כי לא מתמצא בזה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך 2007WFP לאחרוה הבחנתי שהוא די מלוכלך ובכתמים קטנטנים של מים או אולי אפילו רוק(כתוצאה מדיבור קרוב למסך) היום לאחר שדחיתי את זה הרבה זמן ניקיתי את המסך עים מטלית מיוחדת ועלייה ריססתי את החומר מיוחד והבחנתי לא רק בכתמים אלא גם בהמון שריטות שלא ברור לי מהיכן הם הגיעו או מהניקוי שעשיתי כרגע או אולי מניקוי קליל שעשיתי מידי פעם עם נייר טואלט אבל זה לא נראה לי הגיוני כי עשיתי ממש בעדינות.. בקיצור יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך מחשב שייעודו העיקרי זה סרטים. מה שאומר שאני צריך מסך מעולה(כרגע יש לי pilot מעפן מהשופרסל.. בושה, אני יודע) התקציב שלי זה 1500 ש"ח (אם המסך ממש שווה, אז חריגה עד ל1700 ש"ח) גודל המסך-כמה שיותר גדול, אבל עם קדימות לאיכותי. אני מעדיף מסך איכותי וקטן מגדול ופחות איכותי. מיקום- משהו באזור המרכז. אממ וזהו נראה לי.. תודה רבה לכל העוזרים, וגם למי שסתם נכנס בשביל לקרוא!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה לי ש90 אחוז מהפורום מחפשים את מה שאני מציע עכשיו...אז אם מישהו מכיר...אפילו באזור רמת גן או גבעתיים או חולוןן אני ישמחח כי האמת, אין כמו לראות את הדבר האמיתי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום יש לי מסך 19 של ViewSonic דגם VP930 (שהיה בזמנו המומלץ בפורום ואני מאוד מרוצה ממנו) . אני מעונין להחליף למסך 23 / 24 אינץ איכותי לפחות באותה רמה כמו המסך הקודם. לשימוש רב תכליתי גלישה, קידוד, משחקים, עיבוד תמונות ומעט סרטים בתודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה לי דוווקא אחלה רעיון לקנות מסך רחב אבל שמעתי שצריך הגדרות מיוחדות למשחקים כי התמונה של המשחק תימתח כל כל המסך ... זה נכון? או שיש איזה דרך לפתור את הבעיות האלו. אני בעיקר משחק ורואה סרטים במחשב ובגלל זה חשוב לי הקטע של המשחקים... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לכל מי שרכש את המסך הזה ומעוניין לתלותו על הקיר בוודאי שם לב שמתלה סטנדטי לא יעזור כי אין הברגות מאחורה... אחרי בירורים לא מעטים (5 מעבדות ומרכזי שירות) הגעתי לכתובת הבאה שם אפשר לרכוש מתלה מיוחד לדגם הזה http://www.koor-sale.co.il/index.aspx?id=2998 אם לא עובד: http://www.koor-sale.co.il/index.aspx?id=2672&returnUrl=%2findex.aspx ולהכניס קוד: BEZ-TV מוגש כשירות לציבור
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חשוב שיהיה איכותי של חברה מוכרת , לא אוהב מוצרי מדבקה. תקציב עד 1300 ש"ח רצוי פחות. יש חיה כזו? במידה ואין מה מסך 24" מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה הדעה שלכם על המסך הבא... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 הוא עולה 1350 בערך...אז עכשיו יש למישהו המלצה למסך 19 LCD עם ניגודיות טובה ו4MS ??..ושלא יהיה WIDESCREEN והוא מיועד למשחקים... והמחיר המקסימלי הוא 1400
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה ViewSonic LCD 19 VA912 הומלץ לחבר שלי בחנות מחשבים במחיר של 1600 ש"ח. לפי מה שאני יודע ViewSonic הם חברה איכותית. רציתי לדעת את דעתכם על המסך הזה. איך האיכות שלו ביחס למחירו ?? כי הוא נראה מאד משתלם : חברה טובה, 8 מיל', DVI, 1:600 תודה לעוזרים !! :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות עוד חודשיים (ביומהולדת) מסך למחשב שישמש אותי גם לפלייסטישן 3 מכיוון שיש לי בחדר טלויזיה 15" וזה מבאס אחושילינג לשחק ככה. אז אני רוצה מסך בגודל 22" או 24" לא משנה עכשיו, שישמש לי גם כמסך מחשב וגם ל-PS3. ראיתי מסכים מתאימים של LG וסמסונג שתומכים FHD ויש להם חיבור DVI. הבנתי שאפשר לחבר לחיבור DVI כבל HDMI, השאלה איך? עם כבל HDMI-DVI או מתאם? ובנוסף, איך אני ישמע? הרי ה-HDMI יעביר אצלי גם קול כי אין לי מערכת שאני יכול לחבר אליה בכבל אופטי. נ.ב: אם יש לכם המלצות למסכים מתאימים- אשמח לקבלן!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אופציות- 1) lg L194WT 19'' LCD 5ms DVI http://www.lge.com/products/model/detail/l194wt.jhtml 2) samsung 940NW 19'' LCD 5ms http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573746 עכשיו תראו, שניהם חברות ידועות- שניהם עם בערך אותם נתונים - לlg יש חיבור dvi ולsamsung אין שזה גם משהו שצריך להתחשב בו- כי עם dvi אני יכול לראות באיכות גבוהה יותר אם יש לי בכ.מסך את האפשרות.. בכל מקרה אני מחפש מסך 19" רחב בתקציב עד 1400 בערך -אני יודע שבתקציב הזה אין משהו איכותי בגלל זה אני מסתפק עם פאנל tn ואין לי בעיה עם זה ,בבקשה אל תמליצו לי על דל כי הוא יקר מדי, אם אתם מכירים אופציה אחרת של מסך אז בקשה תגידו ואני אשקול ברצינות.. מבין שני אלה מה נראה לכם יותר טוב ועדיף?!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצה על מסך של viewsonic, עדיף פאנל IPS. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין T240 לבין 2433BW אני יודע שזה הדגם בלי הPIVOT אבל אני לא צריך את זה.. השאלה איזה עדיף? כי לא מצאתי הבדל ממשי כ"כ חוץ משבT240 יש HDMI ומה ההבדל בגימור (rose black, glossy)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש היום במסך LG 19' מסדרת FANTASY, לא זוכר את הדגם המדוייק. לפרוטוקול, אני ממש מבסוט עליו. אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש, בהסתכלות רצינית אל העתיד. בקריאה פה ושם, לא יכלתי שלא לשים לב לטרנד ההולך וגדל של מסכי WS בגדלים של 22'-24'. השאלה שלי היא האם ההתקדמות היא בלתי נמנעת כמו שכולם בסוף זזו מ-15' ל-17'? הרי בסופו של דבר השימושים שלי הם סטנדרטיים, סרטים פה ושם, מוזיקה, משחקים, וכל מה שביום-יום. הבנתי גם שזה יכול לחסוך המון כסף אם מתייחסים גם למסך עצמו וגם לכרטיס מסך (רזולוצייה נמוכה יותר דורשת כרטיס מסך פחות חזק). תודה על כל העזרה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה שמאוד מעניינת אותי. נגיד ואני קונה מסך WIDESCREEN שהרזולוציה הטבעית שלו היא גבוהה מ1280x1024, ורוב המשחקים שאצלי תומכים ברזולוציה מקסימלית של 1280x1024, איך יראו את המשחקים במסך הזה ? כמו שמשחקים במשחק 1024x768 במסך LCD 17" עם רזולוציה טבעית של 1280x1024 ? "מקוצמ'ץ'" כזה ? תודה רבה, רגב. *** עשיתי חיפוש, ופשוט התבלבלתי עוד יותר מכמות ה"דעות". לכן רציתי לשים לזה סוף.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים ניידים, אחד מקבוק ואחד PC. בשניהם אין חיבור DVI או VGA חיצוני אני מחפש חיבור שיאפשר לי לחבר אותם דרך ה USB או firewire. ב idigital, יבואנית אפל לארץ הציעו לי את זה: Dual-Link DVI Adapter (http://store.apple.com/us/product/MB571Z/A הם לא ידעו להגיד לי אם זה יתאים גם ל PC (אפל האלה כאלו סנובים שזה מוציא אותי מדעתי). מה שהם הסבירו לי שבגלל שיש למתאם הזה שני חיבורים למחשב מהירות העברת המידע כפולה והוא מתאים למסכים גדולים ואיכותיים. מה אתם חושבים על המוצר הזה? אני אשמח גם להמלצות או הפניות לאיזה מוצר בסגנון, ממיר מ USB ל DVI שישמור על איכות התמונה ויעבוד גם במק וגם ב PC. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי וקראתי פה המון הודעות ועדיין לא מצאתי מסך מנצח אז אני יתן את הנתונים ואולי זה יעזור למישהו להמליץ לי על מסך אני מחפש מסך 22 אינצ' שיעבוד עם הכרטיס Connect3D Radeon 4870X2 2GB PCIe (אם למישהו יש המלצה אולי גם לשנות את הכרטיס זה עדיין פתוח) והשימושים העיקריים יהיו סרטים ומשחקים בינתיים אני מתלבט בין Samsung SyncMaster T220P לבין Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-