מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, רצוי 23" ומעלה. יעודו העיקרי יהיה למשחקים, וחלק קטן לגלישה באינטרנט. לפני מה שקראתי פאנלים IPS הם הכי טובים כיום למטרות שלי. כמו שהבנתי רוב האנשים ממליצים פה את הU2311H, אבל רציתי לדעת אם יש מסכים אחרים שיכולים לשמש למטרות אלו. גם כן, רציתי לשאול לגבי המסך הזה: BX2450 הפאנל שלו הוא DLP. לא מצאתי עליו מידע ואני לא יודע לחלוטין האם הוא טוב או לא לצרכים שלי. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחראי הפורום - אין מקום לשמות הדגמים בכותרת ראשית, להבהרות: מקריאה ארוכה (ומעשירה ביותר!) של המבוא לLCD וקריאת 10 העמודים הראשונים בפורום, הסקתי מס' מסקנות, אנא תקנו אותי אם הן שגויות: ישנה חלוקה די ברורה: פאנל TN מיועד למשחקים (בשל מהירות תגובתו) ולאנשים שלא חשובה להם איכות התמונה וזויות הצפיה. S-IPS הוא הפאנל הטוב ביותר מבחינת איכות תצוגה (טקסט וסרטים) והS-PVA מתקרב אליו. המון אנשים שואלים לגבי מסכי 22" עד 1500 ש"ח ולרוב מוצע המסך 2243BW samsung כאופציה הטובה ביותר למשחקים, כמו גם Asus MW221C וASUS VK222H, כולם בעלי פאנל TN. זכור לי שראיתי תגובה בה הוזכר מסך P-MVA , אך צויין שכמעט לא ניתן להשיגו. עד כאן הכל נחמד, אך כשאני מנסה לחשוב על איזה מסך עדיף לי, אני ניצ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך שיהיה מספיק גדול כדי לחבר אליו XBOX וטלויזיה וגם לעבוד עליו במחשב. חשוב שהמסך יהיה נוח לגרפיקאי ולא יעשה בעיות צבעים. 1. האם Asus MT276H LCD יכול לעשות את העבודה? 2. האם יש אופציה בכלל לחבר XBOX ולראות טלויזיה במסך? אם כן איך עושים זאת? תודה, עידו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחר שהזמנתי מחשב, אני עכשיו מחפש מסך 3,000 שקל +- הבנתי שעדיף IPS וחשוב לי גם G-SYNC תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שקראתי כמעט כל נושא רלוונטי מה-10 עמודים האחרונים בפורום הזה, החלטתי שאני רוצה לקנות את ה Dell 20" S-IPS אבל עדיין לא החלטתי אם לקנות את הדגם הרחב או הרגיל. השימושים שלי הם : 70% אינטרנט מסמכים וכד' 20% סרטים (שחלק גדול מהם סדרות ביחס 4:3 כדוגמת סאות פארק) 10% משחקים ולמרות זאת, אני חושב שהייתי מוכן להתפשר קצת על הנוחות בגלישה באתרים, בשביל לשפר משמעותית את החוויה של הסרטים והמשחקים. בגלל זה הנטיה שלי כרגע היא דווקא לקנות את הדגם הרחב. התחושה הכללית שלי היא שלקנות את הדגם הרגיל עשוי לאכזב אותי בעתיד. למרות שאף אחד לא מגדת עתידות, נראה כאילו המגמה היא לכיוון המסכים הרחבים. אני גם רוצה להגיד תודה רבה ל QttP על התמונות שהוא פרסם לפני שבועיים. http://hwzone.co.il/communi…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך BENQ LCD "19 5msec. קניתי אותו היום ב1000 ש"ח. מה אתם אומרים!? על המחיר ועליו? קישור http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שהמסך בהיר מידי. האם זה קורה רק לאנשים שיש להם עיניים רגישות או משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DELL 2007WFP אוLG204WT . מה עדיף לצפייה בסרטים? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגודל 23 - 24 אינטש בעל כניסת HDMI לPS3 ואולי גם HDMI למחשב (אפשרי גם DVI - עדיף שלא) רזולוציה 1080P ומעלה בתקציב של בין 1000 - 1400 ש"ח האם מישהו יכול להמליץ על מסך איכותי ואמין? תודה מראש, עמרי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצטער על הצפת הת'רדים אבל כל פעם צץ משהו לא ברור שאין לו תשובה בחיפוש. איך אני מתקין את הדרייברים הללו? (מקווה שהם מתאימים ל A03) http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=ca&cs=CADHS1&l=en&s=dhs&releaseid=R142745&SystemID=INS_PNT_6000&os=WLH&osl=en&deviceid=10856&devlib=0&typecnt=1&vercnt=1&formatcnt=1&libid=22&fileid=190651 ההוראות שלהם מדברים על קובץ EXE וכאן מגיעים שלושה קבצים בזיפ: 2007fp.cat 2007FP.icm 2007FP.INF (מקש ימני ו'התקן' על 2007FP.INF לא עושה כלום).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצ"ב קישור בענין ירידות מחירים משמעותיות למסכי LCD לקראת סוף השנה וב-2009. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000359047&fid=821
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] היי חברים. יש לי את המסך הנ''ל של דלDell U2713H 68.6 cm (27") monitor הנה תמונה סך הכול מסך אששששש באמת מעולה... הבנתי שאפשר במסך הזה לחלק את הדפים ל4 עמודות כלומר לדוגמא בו זמנית את: רוטר דף ,הוט,יוטיוב וכדומה.....כלומר כמה תצוגות בו זמנית. אשמח לדעת איך עושים זאת. שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE] - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר פה על המסך התבלבלתי בכותרת חברים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שאתם יודעים חבר'ה היום התחדשתי לי במסך הזה . רציתי לשאול עם ישנם הגדרות שאני צריך לעשות כדי שיהיה לי כמה שפחות כאבי עינים,וחדות טובה. בנתיים זה רץ על 60 הרץ ברזולציה המקסימלית(טביעית)של המסך. אני עובד עם כרטיס מסך ati aradeon x9550 ,256 mb. ודרך חיבור DVI תודה על העזרה :> אגב עם אני מוריד את V מ"hide refresh rate..." יש לי גם 120 הרץ מה להשיים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידאו ואני מחפש מסך מחשב טוב בסביבות 1000-1500 ש"ח. על פי איזה פרמטרים אני צריך לבחור מסך מחשב לעריכה? (סוג פאנל, ניגודיות, זמן תגובה, האם LED) בנוסף מה הדעה לגבי סוג המסך: Samsung 2333T LCD או LG IPS236V LED תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאופיס דיפוס ניפצו לי את ההאשליה שיכולתי לקנות את המסך הזה ב1463 ש"ח (זה לא כולל מע"מ....) אני מחפש את המסך הזה במחיר נמוך, בינתיים מצאתי הכי זול ב1670 ש"ח שזה יקר לי. יש מקום יותר זול? כמה עולה הדל 22" בנקסטופ? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מחזיק/החזיק במסכים הנ"ל ויכול להשוות איכות תמונה: בעיקר שחורים ובהירות. כבעלים של DELL 2007p, שמחפש לקנות מסך נוסף, מעניין אותי האם יש שיפור, וכמה, בין הדורות. ה- 2007 שברשותי מסך טוב יחסית למסכי ה TN שהיו בזמנו, אלא שהבהירות שלו לא להיט, מה שמקשה על שימוש בסלון מואר באור יום, וגם רמת השחור הייתה יכולה ליהיות טובה יותר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש היום במסך LG 19' מסדרת FANTASY, לא זוכר את הדגם המדוייק. לפרוטוקול, אני ממש מבסוט עליו. אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש, בהסתכלות רצינית אל העתיד. בקריאה פה ושם, לא יכלתי שלא לשים לב לטרנד ההולך וגדל של מסכי WS בגדלים של 22'-24'. השאלה שלי היא האם ההתקדמות היא בלתי נמנעת כמו שכולם בסוף זזו מ-15' ל-17'? הרי בסופו של דבר השימושים שלי הם סטנדרטיים, סרטים פה ושם, מוזיקה, משחקים, וכל מה שביום-יום. הבנתי גם שזה יכול לחסוך המון כסף אם מתייחסים גם למסך עצמו וגם לכרטיס מסך (רזולוצייה נמוכה יותר דורשת כרטיס מסך פחות חזק). תודה על כל העזרה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה - אני בתהליכי קנייה של מחשב לאחי, ובינתיים קניתי לו מסך (931BF) עד שיגיע המחשב שלו, חיברתי את המסך למחשב שלי (יש לי דואל DVI...) השוואה בינו ל VX924: א. הסמסונג הרבה יותר בהיר ב. הצבעים של הסמסונג קצת פחות טובים - פחות ריאליסטיים לטעמי ג. לסמסונג יש יותר פונקציות (GAMMA, DYNAMIC CONTRAST... ועוד..) ד. הסמסונג עובד יופי במשחקים... ה. הסמסונג קצת יותר נמוך - קצת פחות נוח לדעתי ו. הטווח של הבהירות והקונטרסט של ה - VIEWSONIC הרבה יותר רחבים... אבל בבהירות מקסימלית הסמסונג הרבה יותר מאיר... התרשמות סופית - VX924 מציג תמונות יותר טוב (בקצת), יותר נוח לעבוד בו עם טקסט... במשחקים דווקא הסמסונג הפתיע לטובה - ושם הצבעים נראים טוב לפחות טוב כמו ה VX אם לא יותר טוב (בדקתי אוב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ייתכן שהדגם הזה של LG: L1900R שמפורסם בכל אתר כשהוא בעל זמן תגובה של 2MS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2656 הוא בעצם 4MS? (לפי האתר לבדיקת סוג פאנל שפורסם בפורום: http://www.tftcentral.co.uk/ ) - תעשו חיפוש לסוג הדגם. ועוד משהו: למה מתכוונים כשכתוב על זמן תגובה שהוא G2G? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצות וחוות דעת מבעלי אסוס PW191 איך רואים בו תמונות וכתב? האם נוח לעבוד איתו הWIDE?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אותו היום וחיברתי אותו עם HDMI על רזולוציה 1920-1080...העניין הוא שלא משנה מה יש לי את הפסים השחורים המעצבנים האלה...וזה קורה ברזולוציה הזו בלבד..דרך הכפתורים לא מצאתי דרך למתוך את זה..מישהו יכול לעזור לי בבקשה??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI האם יש הבדל בין המסכים חוץ מהמחיר? איזה מסך הכי טוב למשחקים כבדים מבין השניים? ראיתי בסקירה באתר כי ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI הוא המועדף ביותר. חג שמח ותודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר במנהטן ויש לי דירה ממש קטנה אני רוצה לקנות מסך לסדי 42 אינץ ולחבר אותן אל המחשב ושזה יהיה המסך היחיד שלי בגלל שאין לי מקום לשני מסכים עד כמה גדול אני יכול לקנות מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו בעיקר גלישה ומשחקים פחות טלויזיה מה אתם ממלצים פעם זה היה 15 אחרי זה 17 בבית בישראל יש לי 19 ועכשיו הבנתי התחילו לקנות 22 אין לי בעיה של כסף ראיתי בבית של משהוא מסך מחשב 32 והוא עובד איתו אבל אני רוצה יותר מדעה אחת נוחות הכי חשוב לי על תגידו לי תלוי איזה כרטיס מסך יש לך כי עוד לא קניתי אני קונה ביחד אני בטח יקנה את 8800 הכי טוב שיש עכשיו תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-