עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by roiv11,

שלום רב, אני רוצה לקנות מסך חדש למטרות משחקים, תכנות ושימוש כללי, יש לי כרטיס מסך rx480 מעבד i5 2500k 8 gb ram חשוב לי תמיכה בamd free sync, לגבי גודל אני לא נעול אבל כן ארצה באזור ה24" ואני פתוח לקניה בחו"ל תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by csw123,

מתלבט בין שני דגמים.. Samsung C500 LG ld550 שניהם בגודל 32" המלצות מישהו? תודה..

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by mzk,

היה לי 5 שנים מסך 43 של סמסונג כמסך מחשב, ועבד מצויין, היתה חדות מצויינת, הסרטים היו באיכות גבוהה וכו'. כעת קניתי מסך של LG (43UP7550PVG 4K), עם אותם נתונים שהיו לי בקודם, הרקעים מדהימים בחדותם, אלא כאשר אני מחבר את המחשב עם HDMI האיכות יורדת משמעותית, בעיקר בסרטים, מטושטש וצבעים גרועים. יש מה לעשות? כבל אחר, כרטיס מסך או רק הגדרות. תודה

4. שלום, יש לי התלבטות בין MW221C לבין MK221H. האם יש עוד הבדלים חוץ מהמצלמה והניגודיות? אולי בארגונומיה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

שאלה שמאוד מעניינת אותי. נגיד ואני קונה מסך WIDESCREEN שהרזולוציה הטבעית שלו היא גבוהה מ1280x1024, ורוב המשחקים שאצלי תומכים ברזולוציה מקסימלית של 1280x1024, איך יראו את המשחקים במסך הזה ? כמו שמשחקים במשחק 1024x768 במסך LCD 17" עם רזולוציה טבעית של 1280x1024 ? "מקוצמ'ץ'" כזה ? תודה רבה, רגב. *** עשיתי חיפוש, ופשוט התבלבלתי עוד יותר מכמות ה"דעות". לכן רציתי לשים לזה סוף.

6. Started by uncommon,

האם ה-XG-91D הוא 8 ביט?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  7. אהלן, מחפש מסך עם פאנל איכותי בגודל 20 אינץ'. המסך משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אולם גם למשחקי רשת וצפייה בסרטים. בנוסף, שאתם ממליצים תמליצו לי רק על דגמים של מסכים שאפשר להשיג בארץ, יש הרבה מסכים טובים שלא הגיעו לארץ, אין טעם להמליץ עליהם. תקציב גג: 3000 שקל. (לא חייבים ורצוי שלא לנצל הכל

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by B166ER,

האם המסך הזה הוא טוב בשביל משחקים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  9. נראה לי דוווקא אחלה רעיון לקנות מסך רחב אבל שמעתי שצריך הגדרות מיוחדות למשחקים כי התמונה של המשחק תימתח כל כל המסך ... זה נכון? או שיש איזה דרך לפתור את הבעיות האלו. אני בעיקר משחק ורואה סרטים במחשב ובגלל זה חשוב לי הקטע של המשחקים... תודה.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  10. אני רואה הרבה התעניינות בזמן האחרון במסך הרחב 940BW של סמסונג ואת האמת גם אני מעוניין לרכוש לי מסך רחב אבל למה אף אחד לא מתייחס למסך הרחב הזה של LG האם הוא לא יותר טוב? כי לפי המפרט הטכני שלו הוא לא רואה את 940BW ממטר והם אפילו באותו המחיר!!! הנה הלינק למסך של LG......מה אתם אומרים עדיף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15217

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by tront,

קנית לא מזמן את המסך 206BW ורציתי לדעת על איזה רזולוציה כדאי לשים?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by pergola,

רזולוציה 1920x1200 זמן תגובה 8MS גודל 24 אינטש פאנל S-IPS 16.7 מיליון צבעים http://ru.lge.com/md/product/prodcategorylist.do?actType=detail&currPage=1&categoryId=0200050102&parentCategoryId=0200000501&categoryLevel=4&productId=1100002603&productImage=&selectModel=1100002603#top לפי הנתונים הוא פצצה.. אבל אין אותו בשום חנות.. יש מושג מתי הוא יגיע לארץ? וכמה בערך יעלה?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  13. ^^ הבנתי שצריך שיהיה יציאת VGA

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  14. יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 שקיבלתי אותו היום במקום ה VP191 (הוחלף באחריות) ואני שם לב שבקטעים חשוכים במשחקים או כשיש חוסר בצבעים בקטע מסוים במשחק אני מתחיל ליראות GHOSTING (אם ככה קוראים לתופעה הזאת) ז"א, שהשחקן זז ימינה קצת מהר או שמאלה החפצים שבמשחק משאירים אחריהם עקבות בצבע כחול כזה... אני זוכר שהיה לי את זה במסך הקודם שלי הVP191 אבל אני חושב שפה ה"עקבות" הן גדולות יותר... אז יכול להיות שבעצם במסך הזה יש בעיה או שזה טבעי הדבר הזה? או שבכלל התופעה הזאת הייתה גם במסך הקודם שלי ולא שמתי לב בכלל? יש לציין שאין את העקבות האלה כשנמצאים באיזור שהוא יחסית מואר או שהוא עם יותר צבעים בצורה מסוים (קצת קשה להסביר את המצב בו מתקבלות עקבות)

15. Started by ClioSport,

שלום לכולם מישהו נתקל בLP3065 מסך של HP בגודל 30'' למכירה בארץ?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  16. Started by cold fire,

את המסך אני קונה בארה"ב דרך האינטרנט רצוי שיהיה מnewegg אבל אפשר גם מאתרים אחרים לגבי הגודל 19 אינטש לא רחב, יש פשוט ים של דגמים ואני פשוט לא ממש מתמצא בעניין שימושים בעיקר אופיס אינטרנט ואולי משחק מדי פעם... תודה לכל המגיבים

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  17. שלום, קיבלתי את המסך ואני לא מרוצה מצבעים מסויימים שהוא מציג. הצבעים שונים ולא יפים. השוותי אותו לדוגמה עם צג של מחשב נייד dell inspiron 1545 גם חדש.. שהצבעים בו נראים טוב , כמו במסך הישן שהיה לי. יש אפשרות לסדר את זה או שזה בעיה במסך?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by markizik,

בהמשך לאשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506211.0 ומחשב החדש שרכשתי (ללא מסך). (כרטיס מסך שבחרתי 6950) מעוניין לרכוש מסך. חברות Dell או Samsung. לא יודע אם כדאי לי לקחת LED. הומלץ לי פה על מסך Samsung 2333T, אבל ראיתי שזמן התגובה שלו 8מילי שניות בלבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  19. היי, אני מחפש מסך בגודל 23 - 24 אינטש בעל כניסת HDMI לPS3 ואולי גם HDMI למחשב (אפשרי גם DVI - עדיף שלא) רזולוציה 1080P ומעלה בתקציב של בין 1000 - 1400 ש"ח האם מישהו יכול להמליץ על מסך איכותי ואמין? תודה מראש, עמרי

20. Started by eran131,

תמונה: הסבר על הצורת חיבור ה"מוזרה" שיש לי במחשב: ממסך המחשב יש 2 יציאות - אחת של DVI ואחת של RGB: 1)RGB מחובר ישירות לכרטיס מסך 2)DVI מחובר באמצעות מתאם לכניסת הHDMI של הממיר טלוויזיה שלי (ממיר רגיל של HOT) שרטוט: תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  21. Started by Gasi,

אני מחפש מסך בגודל 20 עד 22 השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה.יש לי כרטיס מסך של radeon hd4870 1g של club3d. הייתי רוצה לדעת על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב הנ"ל או עם חריגה קטנה.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  22. שלום רב, מבקש את דעתכם על המסכים הבאים השימוש הוא גם משחקים וגם סרטים ב-HD (בעיקר משחקים). Samsung BX2450 LED LG W2486L LED Dell ST2410 LCD הם פחות או יותר אותו מחיר.. אני רוצה בבקשה את דעתכם איזה מהם טוב יותר? אם לדעתכם יש מסך 24'' אחר במחיר של עד 1500-1600 ש"ח יותר טוב מהמסכים הנ"ל אשמח לשמוע עליו... תודה

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  23. שלום לכולם! התקבשתי לשאול לחבר. מחפש מסך מחשב עד תקציב של 400 -450 ש"ח. הדרישות הן מסך פשוט מאוד שרק יעשה את העבודה לצורך שימוש משרדי אינטרנט+אופיס בלבד. עדיף שיהיה מ19 אינץ ומעלה מרפרוף בזאפ עלו התוצאות הבאות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785153 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784531 מה עדיף מבין השניים? האם יש מסך אחר בתקציב הזה שעדיף מאלו? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  24. הי חברים, אני שוקל לקנות את המסך dell ultrasharp u2713hm אבל אני לא מוצא מקום שמציג אותו פועל. מישהו אולי יודע מכיר? בנוסף, אם מחברים אותו עם HDMI לממיר ניתן לראות טלויזיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by lael,

שימושים למשחקים בעיקר וסרטים. שמעתי על הDELL 2209WA ו SAMSUNG T240

• 5 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים