מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: R9 280X GAMING 3G שהיציאות שלו הם: Dual-link DVI-I x 1 HDMI x 1 (version 1.4a) Mini DisplayPort x 2 ואת המסך P2314H DELL שהיציאות שלו הם יציאת VGA DisplayPort DVI-D (לא כולל כבלי DVI-D) USB איך אני יכול לחבר ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך 120HZ הכי טוב לתקציב של עד 1100-1200 ש"ח? איך המסך [h=1]Samsung S23A700D ?[/h]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מסך למחשב שיתאים גם לטלויזיה (שימוש עיקרי טלויזיה) אני רוצה משהו כמו 24-26 אינץ במחיר עד 2000 שקל. לא יותר יש המלצות ואם כן מאיפה? אודה לכם על התשובה ואם תתנו לי מקום (חנות) שבה אוכל לקנות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיום אני משתמש במסך מחשב של X223W של ACER. אני חושב להחליף אותו למסך גדול יותר והשאלה היא האם מסך טלויזיה LCD בגודל 32" בעל כניסת PC יוכל להיות תחליף למסך מחשב. במידה וכן, האם יש משמעות אם הוא יהיה עם 720P או 1080P, או 60MHZ מול 120MHZ? השימוש העיקרי יהיה משחקי מחשב כגון סימולטורי טיסה ומשחקי יריות. לאילו עוד פרמטרים חשוב לשים לב בקניית המסך לעיל (למשל יחס ניגודיות וכו'). כמו כן, מה דעתכם על המסך הבא לאותם שימושים לעיל: http://www.bestbuy.com/site/ViewSonic+-+27%22+Widescreen+Flat-Panel+High-Definition+LCD+Monitor/9939805.p?skuId=9939805&productCategoryId=pcmcat200900050015&id=1218198090275 תודה לעונים, שרון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.... אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים שהרכיבים העיקריים שלו הם: Intel - E6600 ASUS - P5B Deluxe GeForce 8800 GTs הדילמה היחידה שנותרה לי היא בחירה של מסך שישיג את הביצועים הטובים ביותר ביחס למפרט וכמובן לדרישות כרטיס המסך כמו כן המחשב ישמש בעיקר למשחקים כך שאני לא מעוניין במסך רחב כי הבנתי שלא כל המשחקים תומכים בזה התקציב הוא עד 2500
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! השאלה הזאת תקועה אצלי כבר מלא זמן ועוד לא מצאתי את התשובה מישהו חייב לענות לי קיימות שתי אפשרויות לציין תדירות ריענון תצוגה של מסך: MS (מאיות השניה) והרץ, וככל שמספר ההרצים הוא יותר גבוה, כך מספר ה-MS הוא נמוך יותר... שאלתי: מה היחס (אם אפשר לקרוא לזה כך) בין הרצים ומאיות השניה? לדוגמא: כמה MS זה 85 הרץ? או: כמה הרצים זה 4 MS? בתודה, אוריאל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם מוכרים אותו ב 1300, ויש תלושים ותנאי תשלום נוחים. מישהוא מכיר את התנאי אחריות שלהם ? אני מסתכן כאן ? תודה.. ואיך המסך באופן כללי ? ראיתי כאן בעיקר המלצות .. (השימוש - סרטים ואינטרנט ...)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני כרגע מרכיב מפרט והמליצו לי על שני המסכים האלו Samsung 971P גודל 19 אינץ 2 מסכים או 2408WFPוDell גודל 24 " צג אחד אני רוצה לקבל חוות דעת בבקשה ומה עדיף ויותר נוח 2 19 או 1 24 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה'ס צריך מסך LCD חדש למחשב שלי. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט ומדי פעם לצפות בסרטים. אם זה משנה לכם משהו אז הנה המפרט שלי: C2D E6600 P5B DH Deluxe Gigabyte 7950GX2 G.Skill 2GB (2x 1GB) PC2- 6400 800MHz 4-4-4-12 Antec P180 Corsair 620W הנה מסך נחמד שאני מצאתי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4492 מה דעתכם? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיהיה כמה שיותר גדול P: והאם אני אוכל להשתמש בו כמסך טלוויזיה וגם כמסך למחשב? שיהיה טוב למשחקים,עדיפות לרחב. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות במסך (19") לפעול עם רזולוציה (שהיא המקס') 1680x1050. כמה שאלות: 1)רזולוציה טבעית = רזולוציה מקסימלית? 2)מה עדיף, רזולוציה גבוהה עם HZ נמוך/ רזולוציה נמוכה עם HZ גבוה) 3)רשום לי מאחורי המסך 50-60HZ. האם המסך נועד למקסימום 60HZ? זה יהיה מסוכן אם אני אגדיר אותו על 75HZ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין כמה דגמים של 19', עם זמן תגובה נמוך למשחקים.. LG 1953HM/TR LG 1970HR LG 1900J/R samsung 931BF/C מאחר וכולם באים עם נתונים נורא דומים, ומחירים פחות או יותר זהים, נורא מתלבט ביניהם.. מה ההבדלים העיקריים, *תכלס* ביניהם? ומה באמת עדיף??? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בחדר עכשיו מסך וטלוויזיה, עכשיו ניסיתי לחבר את הטלוויזיה גם למחשב כדי לראות ב2 מסכים. עכשיו הבעייה היא שאם אני מדליק את המחשב, אני רואה את הטעינה ואת הכל ב2 המסכים (כמו שצריך), אבל ברגע שהדסקטופ עצמו עולה, אז המסך של הטלוויזיה נהיה שחור. עכשיו מן הסתם זה לא חיבורים/משהו פיזי, אלא משהו בהגדרות, אבל פשוט לא מצאתי את זה. מישהו יכול לייעץ לי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה כבר מסך חדש לשדרוג הבא למחשב חשוב לי שזה לא יהיה פאנל TN כי כבר מתחיל להימאס לי מעיוות הצבעים אשמח להצעות אני מבין שאיכות באה עם מחיר אז התקציב הוא עד 2400
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים יקרים, אני מחפש כבר כמה זמן את הפריט הבא קישור חברת דל לא מוכרת ישירות ללקוחות פרטיים מחוץ לארה"ב, וחברת 'ייעל פתרונות' וחברת 'cdata' (יבואנים רשמיים) מסרבות לתת לי הצעת מחיר כי הן "מוכרות לאינטגרטורים בלבד". האם אפשר להשיג את הפריט הזה (ואני מעוניין אפילו ב2 יחידות) בארץ? האם יש חברה שתהיה מוכנה להזמין עבורי את הזרוע? (אייבורי סירבו למרות שיבקשתי הצעת מחיר שתשקלל את עלות הייבוא) אשמח לעצה \ עזרה. ניר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינץ ישן מאוד SAMSUNG SyncMaster 710T ואני יודע שיש סוגים של חיבורים VGA PCIE HDMI (נראה לי ) ויש לי מן חיבור גדול כזה במחשב ארוך אולי אני ישמע כמו מפגר אבל אני פשוט לא מבין בחיבורים כלום יש לי מתאם לחיבור של המסך שלי.. החיבור כחול כזה O_O... בכל מקרה אשמח אם תסבירו לי קצת כי בקרוב אני מקבל מסך חדש... ועוד שאלה: מתאם מוריד מאיכות המסך בתמונה והתצוגה או פריימים או משהוא? O_O
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים.. אני מעוניין לקנות מסך כדי לחבר לנייד המסך צריך להיות הכי מט שאפשר היות וזה לעבודות שרטוט. מבחינת גודל- כמה שיותר גדול כמובן. המגבלה הרצינית שלי היא הגובה. המסך לא יכול לעבור בשום אופן את הגובה של 37 ס"מ כולל מעמד. (אני לא מעוניין לתלות) התקציב הרצוי מבחינתי הוא 800 אם אפשרות לחרוג ככה עד 1000 תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות מסך LCD עד +-1200 שח .. לעבודה כללית אני בצבא ולכן לא משחק הרבה..רואה סרטים לפעמים למרות שהמחשב מחובר ל TV אבל מסך טוב ולא בלאי ושלא יהיה הרבה מריחות עריכה | על הדרך הייתה עוזר לי חח מזמן לא הייתי בפורמים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , כמו שהוכתרת אומרת אני צריך מסך למשחקים + סרטים FHD +עבודה רציפה ( = גלישה + לכתוב עבודות + תכנות ) - אני רוצה לראות את הסרטים FHD על מסך מלא - ולא כמו המסך שלי עכשיו ( 22 1680-1050 ) שאני רואה את הסרטים כאילו זה DVD באמצע המסך. - ללא צורך ברמקולים מובנים \ מצלמה מובנית - עדיפות ל 2MS מספר שאלות : * האם כל מסכי ה FHD תמיד יראו לי סרטי FHD על כל המסך? זה מאוד קריטי * אשמח לקבל גם הצעה מ BUG כי יש לי הנחה. * מסך 23 אינץ זה האידאלי כרגע? מבחינת מחיר? אשמח לקבל הצעות וחוות דעת - תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת DELL 2209 לצורכי גרפיקה. למרות זאת, גיליתי שהוא חסר כניסות וידאו. יש אולי מסך שיתאים לדרישות שלי? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בינו לבין ה 931BF SAMSUNG אני יודע שסמסונג היא חברה יותר מוכרת השאלה היא האם באמת ניתן להרגיש בהבדל כאשר מדובר במשחקים והאם להיחנק קצת וקנות אותו או שאפשר לחסוך פה קישור ליונדאי http://www.hyundaiq.com/
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
FULL HD, גודל 20 עד 24. חשובה יותר האיכות מהגודל. האם כל המסכים שם עובדים ברזולוציה הזאת על 60Hz? זה לא אמור לעשות כאב עיניים בעבודה ממושכת. שימושים: טקסט (עבודה ממושכת), אינטרנט, צפייה סרטים, קצת משחקים. על איזה דגם אתם ממלצים? מה ההבדל בין הדגמים שמתחילים ב-P לאלה שמתחילים ב-B בסאמסונג? כדאי ללכת על LED? מה היתרונות שלו? http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS23LRJKUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&fullspec=F או זה בחריגה של מאה ומשהו שקל: http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-W2486-L.jsp ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש משחק למשחקים וסרטים. חשוב לי שיהיו לו יכולות 3D טובות.. מה אתם אומרים על הסאמסונג, שווה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מבצע של בנק מסוים שנותן את המסך הזה כמתנה , מה דעתכם על המסך הזה כמסך לתיכנות/משחקים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם : ) ברשותי 2 מסכים שמחוברים למחשב : HP LE1851w - המחובר באמצעות VGA Panasonic TH-L39B6M - המחובר באמצעות HDMI מסך ה HP היה מחובר מאז ומתמיד ולא היו איתו בעיות לפני כמה ימים חיברתי את מסך ה Panasonic ואחרי כמה שנויים בהגדרות הצלחתי לצפות במחשב דרכו אתמול רציתי לבדוק משהו וניתקתי את כבל ה HDMI מהמסך ואחרי שחיברתי חזרה המחשב פתאום לא קולט אותו.. במאפייני תצוגה זה מראה לי מסך אחד ולא שניים כמו שזה צריך להיות מה אני יכול לעשות כדי לחזור ולצפות ב2 המסכים ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-