מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
הם מוכרים אותו ב 1300, ויש תלושים ותנאי תשלום נוחים. מישהוא מכיר את התנאי אחריות שלהם ? אני מסתכן כאן ? תודה.. ואיך המסך באופן כללי ? ראיתי כאן בעיקר המלצות .. (השימוש - סרטים ואינטרנט ...)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש משחק למשחקים וסרטים. חשוב לי שיהיו לו יכולות 3D טובות.. מה אתם אומרים על הסאמסונג, שווה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סופסוף ראיתי אותו בתצוגה היום. מסך מהמם הוא לא ענקי, אפשר לשבת לידו בשולחן ואיכות הצבעים מעולה. המוכר בדיוק הציג עליו סרט ורואים נהדר ללא מריחות וגם סצינות חשוכות נראות נהדר. וזה עוד ברזולוציה לא טבעית (כרטיס מסך מימי הביניים). זווית הצפייה היא בערך 120 מעלות לפני שהצבעים מתחילים להשתנות. הרבה יותר טוב מכל מסך שראיתי עד עכשיו. גם טקסט נראה עליו חד וברור. המסך הזה היה כמובן SIPS גרסא A02. מהמשלוח הקודם. המסכים שיש להם ממשלוח חדש כך שהם יכולים להיות SPVA אבל ראיתי שהם כולם תוצרת מקסיקו. היה נדמה לי אן שבאמת SIPS מגיעים מקסיקו וSPVA מגיעים מסין? בכל מקרה אם מישהו מתלבט בינו לבין ה"CMV 22 ה dell איכותי יותר (בכל מקרה לכו לראות בעצמכם)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעצם להפוך אותו ל GAMING SCREEN עם שינוי החומרה ? ללא OC
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שפירסמתי מפרט בפורוo מפרטים אני צריך עזרה בבחירה של מסך 19" LCD בתקציב של עד 1,600 ש"ח. מה דעתכם על LG 1970HR? או BenQ FP93GX ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב לעבודות ( בעיקר עבודות של ראיית חשבון,בדיקת תשלומים וכו') ורציתי לדעת איזה מסך יכול להתאים שיהיה נוח לשימוש ושלא יהרוס תעיניים ( יושב עליו בעקרון כ 6-7 שעות ביום) ... אם אפשר מסך עד 1000 שקל שיהיה משהו כמו 22~24 אינץ'... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לכוון את המסך ככה שיראו יותר טוב או שכדי להשאיר את כל ההגדרות כברירת מחדל??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה למסך טוב בגודל של 22-23 אינץ' בתקציב עד 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100 אם ההבדל משמעותי) המסך הוא לעבודה משרדית (אופיס תוכנות דפי אינטרנט וכו') ולמשחקים אם אפשר שאתם ממליצים תגידו גם למה דווקה המסך הזה מה מיוחד בוא אה ואם אפשר שיהי ניתן לסובב אותו (לצדדים) ולהרים ולהוריד לפי הצורך (אני מדבר על הזרוע שתופסת אותו) זה לא חייב אבל רצוי ולבסוף האם בככל כדי לקנות עכשו מסך? צפויות ירידות מחירים? או איזה שינוי משמעותי בעולם המסכים בקרוב? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
first plz excuse the dumbass questions complete noob about these issues (yes ive read the stickies) all i basicly want is a nice lcd screen with speakers that will be good for games i basicly play different hl games since atm i got a gf4mx and it will be a while until i get a new pc the lcd screen i got atm Samsung syncmaster 931b white in samsung website i can only find 931b black, dunno if there is a difference :\ http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEBSBDXAA.asp according to the specs it has 8ms and # Viewable area: 19 # Brightness (Typical): 300 cd/m2 # Max Resolution: 1280 x 1024 # Contrast Ratio (Typical): 700:1 # Viewing Angle (Typi…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי לאחרונה את ה dell ultrasharp u2412m אבל אין לי מושג איך לדעת אם הצבעים נאמנים למקור אין לי ידע או נסיון בכיול מסכים וחשוב לי שיהייה דיוק בצבעים ככל האפשר. אני עדין יכול להחזיר את המסך ולקחת dell אחר כמו u2713hm או u2413 אני צריך פשוט מסך שיהייה מכוייל מהחברה כך שאני יוכל לעבוד ישר והצבעים יהיו נאמנים למקור אם יש אפשרות כזו. אשמח להמלצות תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני מסכי LCD איכותיים ביותר לצורך עירכת וידאו על AVID. חשובה לי תצוגת וידאו ברמה גבוהה, צבעים ונוחות לעיניים בשל זמן עבודה ממושך מול המחשב. באיזה מותג ודגם כדאי לבחור. אם אני בוחר במסך אחד רחב, מהי הבחירה המועדפת או האופציות המובילות. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה יש לי תמסך samsung syncmaster 730bf אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד בקיצור האם מותר להריך אותו עלל 75H שזה המקסימום שהוא מראה לי?? האם לא יקרה לו כלום...!?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עזרה מכם איזה מסך ללכת? לא עניין של הכסף מחפש איכות טובה הולך להזמין מהביצה החדשה או מאמזון אם אמצא דיל עם שילוח מה שכרגע אין https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=0JC-000D-005G2&ignorebbr=1 או זה https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=9SIA4A05RX8475&cm_re=dell_43-_-9SIA4A05RX8475-_-Product אין לי שימוש בגיימינג בכלל רוב העבודה מולטיטאסקינג לא יודע איזה מהם עדיף או איזה חדש יותר או אם יש לכם המלצה למסך אחר באיזור ה38 -42 אשמח לשמוע היתרון של הLG שיש לו אופציה לתלייה על הקיר ולDELL אני כמע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רציתי לדעת סתם לידע אישי, איך אפשר לדעת בוודאות כאשר יש פיקסל מת על המסך? האם רק כשהמסך בצבע לבן שלם ניתן לראות זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/sg_product~L1970HR~9~0.htm הוא טוב למשחקים אם לא אפשר אחד באותו מחיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. איך המסך הזה בתצוגת טקסט? כאחד שמרבה לקרוא טקסטים במחשב חשוב לי שתצוגת הטקסט שלו תהייה ברמה גבוהה ושלא יעייף את העיניים. 2. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce FX5200. האם יכולה להיות בעיית תאימות (או בעיה אחרת) בחיבור עם המסך? (אני חושב שאין לי כניסת DVI). 3. בזאפ הדגם VP930-3 עולה הכי זול 1648 ש"ח (בניר טק). מישהו יכול אולי להפנות אותי למקום זול יותר? 4. אגב, כתוב שם במפרט הטכני שהמסך תואם HDTV. האם מישהו יכול לאשר? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בכיוון של 20" והמסך יהיה מיועד בעיקר למשחקים. בעיקרון יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל גם זה גמיש. לפי התגובות שראיתי, אסוס (MW-201U) ודל (2007WFP) נחשבים למסכים טובים - אבל הם יקרים יותר. השאלה היא האם שווה להשקיע עליהם או שבמקרה שלי ההבדל לא יהיה מורגש ואוכל להסתפק גם בסמסונג (206BW) שעולה כ- 1400 ולחסוך קצת כסף. מה אתה אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מסך לPS3 וגם לראות דרכו סרטים בחיבור למחשב בHD. המרחק הוא כמעט מטר. עכשיו אני מתלבט מה לקנות: מסך מחשב של דל 2209WA עם פאנל EIPS או מסך טלויזיה של סמסונג 22C450 מי מבין שניהם יתן לי את האיכות הכי טובה במשחקים ובסרטים? אל תתיחסו לגודל המסך תתייחסו לביצועים ולאיכות (הפאנל)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לסיוע ברכישת מסך מחשב. המחשב נועד לצרכי גלישה + אופיס וכן לגיימינג (בינוני) ולצפיה בסרטים. מפרט המחשב כולל: AMD 3600, 1660TI\RTX2060 וזיכרון 16GB. מקסימום מרחק ישיבה מהמסך: כ- 85 ס"מ. אני מעוניין בפאנל IPS. מבחינת עלות מול תועלת, המליצו לי על האפשרויות האלה (במיוחד על השתיים הראשונות) : 1. 24 אינטש FULL HD, כנראה דגם P2419H של דל (למרות שהבנתי שישנה מגמה\נהירה כללית לכיוון ה2K אם חומרת המחשבת מאפשרת זאת...) 2. 31.5 אינטש ברזולוציה 2K כנראה דגם q3279vwfd8 של AOC או דגם D32q-20 של לנובו (די חושש שהם גדולים מידי למרחק הישיבה שלי מהמסך, לא?) 3. 27 אינטש ברזולוציה 2K כנראה ד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה למסך יש בד"כ 2 חיבורים ומעלה? למשל אם אני אחבר למסך שלי בנוסף למחשב שלי עוד מחשב או ממיר או PS3 איך זה ייסתדר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, איזה מסך מהנ"ל מתאים יותר לעבודה עם תמונות דיגיטליות (ע"ג פוטושופ) ? עיקר הדגש הוא על איכות הצבעים והתצוגה, לא רלוונטי למשחקים וסרטים. תודה מראש 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך 120HZ הכי טוב לתקציב של עד 1100-1200 ש"ח? איך המסך [h=1]Samsung S23A700D ?[/h]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לרכוש דרך העבודה מסך LCD של HP דגם 1740. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF05a/1090685-1122235-1122235-1122235-1122263-12088362.html חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי אותו בקצת יותר מ1000 שח. המחיר שמוצע לי הוא 190$ השימושים העיקריים שלי במחשב הם יותר משרדיים מאשר משחקים כבדים (אולי קמצ צפייה בוידאו אבל לא משהו רציני) כך שאין לי סיבה להשקיע סכום גדול. השאלה היא האם מישהו מכם מכיר את טיב המסך הזה וחושב שהוא נותן תמורה סבירה ביחס למחיר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי נתקלתי היום במסך DELL E248WFP המחיר שלו ממש מגוחך,מה ההבדלים בין המסכים? והאם ההפרש הכספי שווה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-