עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הי מחפש מסך מחשב שכרגע יתאים ל-PS4 (לא אכפת לי כרגע שיראו פחות טוב) אבל בעתיד שיתאים ל-PS5 (ירכש במהלך השנה) ראיתי 2 מסכים שנראים לי מוצלחים : Asus TUF VG27WQ1B 27 https://ksp.co.il/?uin=118177 ASUS TUF Gaming VG279QM 27 AMAZON מי מהם כדאי ? והאם יש משהו מומלץ יותר ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ATGatdner,

אתמול התקנתי ויסטה, והרוב הלך די חלק. אני רק לא מצליח להגדיר את הרזולוציה של המסך ל 1440X990, שהיא הטבעית של המסך שלי (אולי על 900, לא זוכר כרגע, אבל לומשנה). זה נותן לי אפשרויות רק למסכים רגילים של 3:4. לא מצאתי דרייברים של המסך לויסטה, או הסברים בשום אתר בקשר לבעיה הזאת. מישהו כאן נתקל במשהו כזה? ואולי גם הצליח לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by stingeR-,

חבר שלי קונה בקרוב מאוד(מחר\מחרתיים) מסך LCD 19" במחיר של עד 1500שקל.. מבין המסכים, איזה עדיף והאם הLG שווה הוספה של כ-60שקלים ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך המלצה ל19 אינטש מתכוונן,שאפשר לשחק איתו (למטה,למעלה ולצדדים...). בין השאר צריך שהוא יהיה בריא לעיניים כי המסך יהיה לעבודה אינטנסיבית (אינטרנט וכדו'...). וכמובן מחברה איכותית שיש לה גב במקרה של פאשלות. אוסיף גם שהמסך לא יהיה מכוער... בין השאר המחיר הוא מקסימלי ולא חייב להגיע אליו תודה מראש חברים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. למחשב חדש המיועד לעבודה משרדית בעיקר, בעל כ.מסך Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe האם ניתן למצוא מסך 21 או 22 אינטש טוב בתקציב זה? מה מומלץ? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ההבדל היחידי במפרט הוא זמן תגובה קצר יותר לטובת הסמסונג ועוד איזה פיצר הקשור ב HD אבל אני לא בטוח כלל מה זה. ראיתי את שני המסכים ובעיני התצוגה יפה במידה שווה בשניהם. שניהם נותנים אחריות של 3 שנים ומהניסיון שיש לי עם מג (אמטל) האחריות שלהם טובה מאוד, את חיון אני פחות מכיר. השימוש העיקרי הוא למשחקים. תודה, אופיר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Fungus Funk,

ה - BENQ נראה מרשים, גם יותר זול, [לדעתי גם יותר יפה]. מה אתם אומרים בכל זאת ?!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הוא יכול להריץ סרט HD 1080 בלי להוריד את הרזולוציה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by godis,

התלבטות בין benq FP222W http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491104 ל samsung 203b http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=463203 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dror1723,

בבדיקה שעשיתי גיליתי שע"פ היצרן המסך הנ"ל מגיע עם 8MS אבל בחיפוש לקניה בזאפ רשום שהוא 5MS מה הרעיון???? והאם המסך הזה טוב למשחקים וגרפיקה. תודה לעונים (ואני בשלבי קנייה מתקדמים)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by snapdragon,

בשביל לקנות מסך פיבוט (שמסתובב ב90 מעלות) האם אני צריך כרטיס מסך תומך ? האם GF6600 תומך ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by j,

מישהו מכיר את המסך הזה: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=222-7315 האם הוא משתמש באותו פנל כמו ה24"? חוצמזה שמתי לב שמסך זה תומך בHDCP, האם גם שאר הדגמים המעולים של דל תומכים בזה? ה2007/2407

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כרגע דיברתי אם הנציג של אסטרוניקס והוא טוען שמבחינתו אם לא רואים את הפיקסל המת ביום זה לא נחשב.האם יש אמת בדבר?נראה לי מוזר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by -R-E-L-,

קניתי אחד כזה היום לאחר שימוש ממושך בCRT 17 של MAG בגדול אני מרוצה אבל משהו שמתריד אותי. משום מה אני מרגיש שאני מאמץ את העניים. יש משהו שגם יש לו את אותה הבעיה עם המסך הנ"ל?

15. Started by iSneak,

שלום, הייתי מעוניין בהמלצות למסך רחב (16:10 / 16:9 - עם עדיפות ל-16:10), כגון ה Samsung 940BW. 19" - 20", נוטה יותר לכיוון ה-19, לא רוצה שהרזולוציה הטבעית של המסך תיהיה 1680*1050, אין שום סיבה להרוג לי ת'כרטיס מסך. :} התקציב הוא עד 2000 ש"ח גג. אשמח לתשובות מהירות, תודה.

16. Started by davidb252,

אני מתלבט בין שני מסכי ה-22" שבנדון. השימושים: משרדיים (אינטרנט, אופיס) - לא משחקים. חשוב לי שניתן יהיה לכוון את הגובה של המסך ("רגל מתארכת"). קראתי דעות לכאן ולכאן על שני המסכים הנ"ל. מבחינת המחיר הם דומים מאוד. אילו הבדלים בולטים יש ביניהם שעשויים להכריע את הכף? על מי מהשניים הייתם ממליצים? (או אולי בכלל לוותר עליהם ולקחת מסך שלישי שלא הזכרתי?) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by andrei21,

קניתי את המסך לפני שבוע וחצי וכמו שהבטחתי אני כותב חוות דעת קצרה קודם כל לא היה פיקסלים שרופים ולא זליגת אור המסך יפה אך לדעתי הצבע האפור מאחורה הורס. חסרונות: - הצבעים\ האור לא נוח לעיניים (מהקופסא) ניסיתי קצת לכוון ויוצא לי ככה brightness 75 contrast 60 בשאר אני לא ממש מבין עדיין לא ממש נוח לעיניים, ראיתי שיש הרבה אנשים שנתקלים בבעיה הזאת, אז אוליי מישהו יכול להעלות פרופיל כיול של המסך -איכות תמונה בסדר אך שום מסך LCD לא יעלה על מסך CRT טוב. לפחות LCD בעלי פאנל TN. -כפתורי שליטה אי אפשר למצוא בחושך והם לא ממש נוחים צריך להתאמץ ללחוץ עליהם לא חזק מידי ולא חלש מידי . -מסך זה פועל בזולוצייה 1680X1050 וכל רזולוצייה מתחת מורידה את איכות התמונה כי המסך מתחיל לעבוד על סוג של א…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by askersector,

יש אצל סבא שלי מסך כזה והוא עובד חלק חוץ מהעובדה שבאופן קבוע המסך מרצד (לא נכבה ונדלק אלא הצבעים מהבהבים) כל הזמן, קצת דומה לאיך שרואים בטלוויזיות ישנות. הרזולוציה היא 1920x1080 בקצב רענון של 60Hz והחיבור הוא VGA. הכרטיס זה אינטל HD Graphics 2000 מובנה. אני חושד (בסדר הזה): 1. בחיבור VGA הישן. 2. בקצב רענון 3. בכרטיס מסך (אולי בעיית דרייברים?). האם אני צודק? או שזו בעייה אחרת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. ראיתי באינטרנט שאנשים הצליחו לחבר ברזולוציה 1680x1050 את המסך על 75HZ אבל בדקתי בהגדרות של המסך (הגדרות תצוגה) וראיתי שהמקסימום הוא 60 , ואצלי הוא מוגדר על 59. אפילו שהעברתי ל 60 זה חזר ל 59 (באג?) הדרייבר של הכרטיס מסך הוא העדכני ביותר, אני עובד על WIN7 וכשאני מנסה להעביר מה Ati Catalyst הוא רוצה להעביר אותי לרזולוציה נמוכה יותר (1280x1024)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by אה אה אה,

זקוקה מלצה של מסך מחשב טוב, 22 אינץ' לצורכי גרפיקה. חשוב מאוד שלא יעוות את הצבעים יותר מידי, אני מעצבת לפרינט. תקציב- עד 1500 ש"ח תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by vav,

שאלה למומחים = האם המסך יתאים גם למשחקי מחשב מהירים?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by ProDude,

שלום אנשים . אני מעוניין לרכוש מסך למחשב , זה יהיה מסך נוסף למה שיש לי - כרגע יש לי מסך של Dell פאנל IPS 2K . אני חשבתי על מסך 144HZ מיועד למשחקי המחשב . כרגע אני עם ה-GTX 970 אבל אני מתכנן לשדרג אותו מתי שהוא יפסיק לסחוב משחקים חדשים (שנה - שנה וחצי ). אשמח לשמוע המלצות מכם , התקציב הוא עד 2080 ש"ח , ועדיף כמה שיותר לחסוך. אני אישית נתקלתי במס' מסכים : SAMSUNG : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=949527 שמעתי עליו דברים טובים. ויש גם את זה - אבל זה ממש לגרד את הכיס בשבילו - השאלה אם זה מצדיק את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=933505 (מצאתי חנות שמוכרת ב-2080). אשמח לשמוע המלצות שלכם - מה לעשות . תודה מראש! .

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by gunai,

שלום, ברצוני לרכוש מסך LCD בתקציב של עד 1000 ש"ח. עדיפות מוחלטת לאיכות על-פני כמות (עדיף מסך איכותי מאשר מסך גדול). המסך ישמש לעיבוד תמלילים, לצפייה בסרטים ולמשחקים. האם ניתן למצוא משהו בעל איכות טובה במחירים הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by or1020,

אני מחפש מסך 24" אופטימלי לקריאת טכסטים (מט? לא מט?) אבל גם לצפייה בסרטים (אני רואה המון. ואין לי טלוויזיה). 1. האם אני צריך HDMI? הסרטים אני רואה באיכות גבוהה. 2. DVI? מה זה? אני צריך את זה? 3. אני מקווה לחבר את המסך לMacpro שלי. האם זה משנה אם יש לי חיבורים כאלה? אני יודע שהחיבור הוא באמצעות מתאם. 4. האם זה משנה האם הוא LED או LCD? אני מחפש משהו לשנים ארוכות. 5. התקציב שלי עומד על 1500, עם חריגות אפשריות. 6. 16x9? מה זה? אני צריך את זה? הרבה תודה. אני ממש לא מבין בזה, רק יודע שאני צריך משהו נוח מאוד (בעיות ראיה קלות) לישיבה ארוכה מול מחשב ויוותר בגדר פנייה חד פעמית. :-)

דיונים חדשים בפורומים