מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד חדש של HP dv6186ea עם מסך 15.4 BrightView. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12724472-77954257.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Pavilion%20dv6186ea%20Notebook%20PC〈=he&cc=il הצבעים משתנים כשאני מסתכל על המסך ישירות ממולו ורק מזיז את המסך על הציר שלו .... ככה זה צריך להיות או שהמסך פגום?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! קניתי לאחרונה את ה dell ultrasharp u2412m אבל אין לי מושג איך לדעת אם הצבעים נאמנים למקור אין לי ידע או נסיון בכיול מסכים וחשוב לי שיהייה דיוק בצבעים ככל האפשר. אני עדין יכול להחזיר את המסך ולקחת dell אחר כמו u2713hm או u2413 אני צריך פשוט מסך שיהייה מכוייל מהחברה כך שאני יוכל לעבוד ישר והצבעים יהיו נאמנים למקור אם יש אפשרות כזו. אשמח להמלצות תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרך זולה לחבר את מסך LG E2241T לחיבור הישן של הכבלים, ללא ממיר של הוט כזה או אחר. חשוב שזה גם יהיה חיבור שלא תלוי במחשב. למסך יש כניסות DVI ו-VGA. הבנתי שצריך כרטיס טלויזיה כלשהו עם שלט כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים. אשמח אם תוכלו להמליץ גם על מוצרים ספציפיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת סתם לידע אישי, איך אפשר לדעת בוודאות כאשר יש פיקסל מת על המסך? האם רק כשהמסך בצבע לבן שלם ניתן לראות זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעלים שמח ומאושר של מסך EIZO FlexScan S2431 (ניתן למצוא את מפרט המסך כאן: http://www.retrevo.com/search?q=Eizo+S2431W&rt=sp&modelid=2775665). הייתי מעוניין לדעת האם (הרבה שאלות, אני יודע...): 1. כדאי/רצוי שאכייל את המסך? 2. אם כן - אשמח ללמוד כיצד אוכל לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר - הן מבחינת שימוש במכשירים לכיול והן מבחינת תוכנות כיול. 3. אני עובד בתחום הגרפיקה (2D) ובעיקר בתוכנות Adobe לסוגיהן ותוכנת CorelDraw X5 - הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לכייל את הצבעים בין כל התוכנות כדי שטבלאות הצבעים יתאימו אחת לשנייה. 4. עם המסך קיבלתי 2 טבלאות צבעים (ICM) - מדוע קיבלתי שתי טבלאות ולא אחת? האם השימוש בטבלאות אלו אמור לפתור אותי מכיול המסך? שכחתי לציין: …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, תכננתי לקנות השבוע את המסך: Dell U2711, ברוב החניות מחירו בסביבות 3300 ש"ח, אולם ראיתי שפתאום השבוע הייתה קפיצה וכעת מוכרים אותו ב - 3800 ש"ח כמעט. מברור שעשיתי, הבנתי כי הסיבה היא שמדובר בדגם חדש. לא מצאתי שום אזכור על כך באתר של DELL או באינטרנט בכלל. מישהו יודע משהו? מישהו שמע על דגם חדש של המסך שיצא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אמא של חברה שלי קנתה לא מזמן מסך מחשב LCD. הבעיה שברזולוציה טיבעית של המסך הטקסט מאוד קטן גם כאשר הגדלתי DPI. וכאשר אני עובר לרזולוציה אחרת הכתב יוצא מאוד מתושתש. האים יש לכם רעיון איך ליפתור את הבעיה. המון תודה אני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך בשעה טובה אתמול אך לא קיבלתי כבל מתח רציתי לדעת אם רק אני לא קיבלתי או שפשוט לא מסופק עם המסך הזה כמו כן רציתי לדעת באיזה כבל מתח הוא מתחבר (אם אפשר תמונה של הכבל) שאלה נוספת היא למה מחברים את הכבל USB בין המסך למחשב ולמה הוא משמש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, כרגע יש לי מסך 17" של BENQ שבזמנו נחשב לדי טוב... FP737sD ... כרגע אני שוקל לעבור למסך 226BW או 206BW [סמסונג] ורציתי לדעת אם אתם ממליצים לעבור לרחב? מי שכן עבר, לוקח הרבה זמן להתרגל? ותכלס, מה יותר טוב? בקשר למשחקים, לכל משחק יש אפשרות לשים רזולוציה של 1680x1050? תודה רבה אוקיי בקשר לשאלות הקודמות עניתם, החלטתי ללכת על רחב! עכשיו אני מתלבט בין כמה מסכים. [אל תציעו לי מסכי 19" בבקשה] *Philips 200W6CS שעולה 1600 כולל משלוח *Samsung 226BW שעולה 1750 כולל משלוח. אני יודע שהפיליפס יותר טוב, אבל ההבדלים משמעותיים? למישהו שיש 226 יכול לתת עליו חוות דעת? בעיקרון זה גודל VS איכות, אמרו לי גם שכדאי לקחת את ה206 ולא את ה226 בגלל שהרזולוציה אותו דבר או משהו כזה..…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול לרכוש דרך העבודה מסך LCD של HP דגם 1740. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF05a/1090685-1122235-1122235-1122235-1122263-12088362.html חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי אותו בקצת יותר מ1000 שח. המחיר שמוצע לי הוא 190$ השימושים העיקריים שלי במחשב הם יותר משרדיים מאשר משחקים כבדים (אולי קמצ צפייה בוידאו אבל לא משהו רציני) כך שאין לי סיבה להשקיע סכום גדול. השאלה היא האם מישהו מכם מכיר את טיב המסך הזה וחושב שהוא נותן תמורה סבירה ביחס למחיר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן בשעה טובה קניתי היום את המסך Samsung 206BW 20inch widescreen...המסך מדהים כמו שנאמר עליו בביקורות... אבל עם זאת, נתקלתי בבעיה די רצינית... גם במשחקים וגם בווינדוס, ברגע שאני מגדיר רזולוציה שמותאמת למסך רחב, המחשב עדיין מתייחס אליו כאל מסך LCD ופשוט מותח את התמונה במקום ליצור לי עוד מרחב עבודה. [זה בולט בעיקר בדסקטופ, ששם הכל מרוח והאייקונים רחבים כמו לא יודע מה...] רציתי לדעת איך אני גורם למחשב לזהות שמדובר במסך רחב? האם התקנת הדרייברים שהגיעו עם המסך יעזרו לסדר את העניין? תודה מראש. *אגב, שמתי את זה בפורום גראפיקה ולא בפורום מסכי LCD בגלל שמדובר בהגדרות עצמן ולא בקניית מסך...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסכי LCD עם מראה מרשים שזה לא סתם ריבוע על רגל מסכנה אלא משהו כמו הסוני SDM-HS95S שזה אחד המסכים הכי יפים שיש או סוני סדרת HX או הסמסונג 960 BF שכרגע לא ראיתי פה ביקורות טובות עליו אז זה הסגנון של המסכים שאני מחפש, המסך אמור לשמש גם לטקסט וגם למשחקים וסרטים אשמח לקבל עוד רעיונות עמית
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל הזמן שאני מכבה תמחשב אז אני מכבה גם תמסך... זה בסדר או שזה עושה נזק? אני מדבר על מסך LCD של סמסונג
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, סיקרן אותי לדעת אם שווה בכלל לקנות אותו דגם מסך כמו שיש לי (Samsung 2443BW). אני מתכנן מערך SLI ב-2Way עם מערך מרובה מסכים. ואני רציתי עוד שני מסכים של אותו דגם. במידה ואני מוצא את אותו דגם (לא יודע אם מוכרים אותו עדיין), האם כדאי לי לקנות זוג מסכים מהדגם הנ"ל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מחבר תחנת עגינה של מחשב נייד (dell latitude e4300) אל המסך בחיבור של DVI-D ל DVI-D, האם השידור הוא אכן דיגיטלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נשגב מבינתי עניין מסכי המחשב והפאנלים השונים. אני צריך מסך עבור המטרות שבכותרת, חיבורי RCA יתקבלו בברכה - אך אינם בגדר חובה התקציב הוא 1500 ועד 2000 במידה ומדובר במסך 27". רוב תודות אלי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כדאי לקנות את PHILIPS LCD 24" 240PW9EB - H-IPS ב 2811 לעיצוב גרפי מIQPC? ??? אני נוסע בצהריים לקנות מחשב אז אם כבר אני נוסע ,לקנות מסך עכשיו ולא לחכות לאופציות חדשות של 23" ומעלה IPS שסביר להניח לא יהיו בחודש -חודשיים הקרובים (כמו הVIEWSONIC VP2365wb ) :s05: הבעיה תהיה שלא אוכל להחליף מסך כנראה 3 שנים לפחות... דחוף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את המסך ASUS ROG Swift PG279Q, מסך שנחשב מעולה כשהוא עובד כמו שצריך. אבל לפי ביקורות ותלונות שראיתי, מגיע הרבה פעמים עם פיקסלים שרופים ובעיות תצוגה וגאמה אחרות. אני לא מתכנן לקבל מסך עם תקלות בייצור ולכן אני רוצה להכין את עצמי מראש לפני הרכישה. מה המדניות של אסוס לגבי פיקסלים שרופים? אם יום לאחר שקניתי את המסך אני מחבר אותו בבית ומוצא פיקסל שרוף, אני אוכל להחזיר אותו לחנות ולבטל עסקה? יש חנויות שיסכימו לבדוק איתי את המסך במעמד הרכישה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי קריאת המון הודעות פה, ולקיחה בחשבון של תקציב (סביבות ה-1000) ההתלבטות נהייתה בין 4 מסכים: iiYAMA 2407HDSB2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 בגלל המחיר תמורת גודל (24") Samsung P2350 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3366 ViewScore, מחיר נוח, גדול (23") Dell 2209WA בגללכם! LG W2353V דומה לסמסונג, ביקורות טובות, HDMI http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726346 השימוש המרכזי הוא סרטים ומשחקים, אך אני גם קורא המון על המחשב (וכותב פחות, לעתים מתכנת) ואני לא יודע איזה מהם הכי יתאים לי. חיבור HDMI אני לא הכי צריך כי כרגע אין לי לאן לחבר אותו, למרות שבעתיד כנראה יהיה... אבל DVI נראה לי יספיק. רק לLG יש פיבוט, שזה לא הכי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי אני צריך לקבל החלטה מהירה לחבר. הזמנתי מסך LG L206WTQ אך הוא יהיה במלאי בעוד כ10 ימים בלבד. האם יש מסך 20 אינטש אחר באותו מחיר שאתם ממליצים לי להחליף את ההזמנה ? היעוד של המסך הוא משחקים בעיקר. תודה מראש מנו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מסך חדש למטרות משחקים, תכנות ושימוש כללי, יש לי כרטיס מסך rx480 מעבד i5 2500k 8 gb ram חשוב לי תמיכה בamd free sync, לגבי גודל אני לא נעול אבל כן ארצה באזור ה24" ואני פתוח לקניה בחו"ל תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/sg_product~L1970HR~9~0.htm הוא טוב למשחקים אם לא אפשר אחד באותו מחיר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD SyncMaster 710C ויש לי בעיות בכוון הרוולציה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס במקום שיופיע "ברך הבא" בXP מופיע: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz בעיה דיי מציקה ואני לא יודע מה לעשות כרגע המחשב חדש לחלוטין אני רוצה לציין שבמחשב הישן שלי לא היו בעיות מסוג זה כלל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בבוקר לאחר שהמחשב היה מכובה כל הלילה הרוולציה נפתחת כרגיל רק לאחר שעה בערך שוב מופיעה ההודעה מהמסך הה"ל ועכשיו גם זה לא פועל.. וכרגע אני משתמש במצב Enable VGA MODE -מצב זה מפעיל את המחשב בהגדרות רוולציה וצבעים נמוכה מאוד ולכן הגודל מאוד גדול... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ואני לא רוצה לשלול אפשרויות שונות.. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה,פירמטתי וגם לא עזר...…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול, כמה זמן מחזיקים מסכי LCD? אני אחד שכמעט לא מכבה את המחשב, אולי פעם בחודש, ועדיין הCRT שלי כרגע כבר מחזיק כמה שנים טובות, אני יכול באותה מידה לא לכבות את הLCD בלי שישרף לי תוך שבוע? עד כמה זה משפיע? אני מעוניין לקנות משהו ב2000 שקל, אפשר להגיד בעיקר למשחקים. אני רואה שהרוב ממליצים על הLG L1970HR. הוא באמת הכי טוב במחיר הזה? או שיש עוד כמה מסכים שמראים בערך אותם ביצועים? תודה. עריכה: טוב, בדקתי בקשר לאורך חיים וכיבוי מסך. אבל עדיין אני לא יודע מה לקנות ב2000 שקל. כולם ממליצים על L1970HR, הוא באמת עד כדי כך טוב? אגב יש לי כרגע מסך CRT די טוב, כך שקניית מסך חדש לא כל כך דחוף לי, שווה אולי לחכות כמה חודשים שמחיר של מסך מסויים ירד לאיזה 2000 שקל ויהיה הרבה יותר טוב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-