מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש והמליצו לי על שני מסכים שיתאימו לתקציב והדרישות. ViewSonic 19" LCD VX922 או סמסונג 931B . מה עדיף? או שיש המלצות אחרות? אני מחפש מסך שיתאים וינצל את המפרט הנ"ל , למשחקים בינוני, לא כל כך חשוב לי האיכות וכמות הפיקסלים לכל מילימטר אלא יותר שירוץ חלק ויתאים לכרטיס. התקציב הוא 1000-1300 אבל אם מישו חושב שחייבים לחרוג קצת מעל אז בבקשה שימליץ לי ועם הסבר כי אני גם ככה עם חריגה על המחשב עצמו... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, מדובר במסך בן 6 לערך של LG, הדגם המדויק במפרט בצד. מצורף ווידאו של מה שקורה, התפריט שקופץ משתנה בכל פעם ואי אפשר להוריד אותו ידינית. הוא פשוט נעלם מעצמו ואז מופיע ומשתגע שוב באופן אקראי. הכפתורים תקינים, זה לא שאחד מהם לחוץ קבוע. שומעים טיק "בריא" כשלוחצים על כל אחד מהם. http://youtu.be/wNtlC_Tzb60 זה קורה די הרבה וממש מפריע לעבוד\לשחק. רעיונות לפני שאני קונה מסך חדש?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך LCD 19 וראיתי את מסך ה NU L922A שהוא יחסית זול כ 1150 שקל עם זמן של 8MS עד כמה שזכור לי עוד מהתקופה שהייתי מנוי על PCPLUS הוא קיבל ציונים מעולים על תצוגה וערך\עלות וקיבל את נבחר הסדרה. מה אתם אומרים??? ואיזה מסך 19 עד 1300 שקלים אתם ממליצים אין לי יכולת לחרוג מה 1300 ש"ח או שבכלל להישאר עם ה LG17F700B שלי???
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מסך מדגמי DELL, סדרת U כנראה. אשמח להמלצה למסך שנותן את התמורה המקסימלית ביחס "איכות-מחיר" עד 1500 ש"ח. חנות רצויה בארץ - מעדיף לקנות באייבורי. עוד חודש אני טס לאירופה(פראג, ברלין) האם משתלם לקחת מסך בחו"ל ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני הולך לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל- Gigabyte GTX560 Ti (הכרטיס הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 9500GT) אז החלטתי לקנות גם מסך מחשב חדש תקציב - עד 900 ש"ח שימושים עיקריים - גיימינג (BF3, MW3) גודל מבוקש - 23 אינצ', לא יותר ולא פחות.. ושהמסך יהיה Full HD עדיפות למסכים של Samsung !!! המליצו לי בFXP על המסך Samsung T2333, שהוא 23 אינצ', Full HD', ניגודיות 1:50000, אבל יש לו 8MS.. והוא עם פאנל אני מבקש שתגידו לי מה דעתכם על המסך שהמליצו לי עליו בFXP ותתנו לי שמות של מסכים שיהיו טובים לשימושים שלי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 בשביל שיראו ביצועים מקסמילים לשים רק CLEARTYPE ? ואת ה Standart effect ? : ) ועוד משהו קטנטן . מה עושה הדברים האלה ? שזה עושה 100 FPS ב CS מוריד ביצועים או מעלה ? לשים הכל על ON ? או על OFF? אני מתכוון ב perfomance & QUality settings Antilasing settings ..
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קניתי את המסכים הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים האידיאלים שצרכים להיות ... או לינק איפה אפשר למצוא את זה ה 2243BW קצת מסנוור אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה ההבדלים בניהם והאם הDell U2412M שווה את התוספת במחיר עליו? השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים\סדרות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחיין שלי יש מחשב עם המסך הבא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=425551כשהוא מחבר את המסך ומדליק את המחשב, המסך נדלק לו ל-1-2 שניות ונכבה. יש לו את המסך כ-5 שנים. ניסיתי לחבר לו את המסך גם עם כבל DVI וגם עם כבל VGA ובשניהם אותה בעיה. מסך אחר שמחובר למחשב עובד פיקס. כך שהבעיה היא לא בכבל הנתונים ולא בחשמל. המסך הבעייתי מקבל חשמל. אין גם בעיה בכרטיס מסך, אחרת המסך השני גם לא היה עובד, ועובדה שהוא כן עובד. ייתכן שהמסך נדפק??? הערה למנהלים: אם טעיתי ולא פרסמתי את האשכול בפורום המתאים, נא להעביר לפורום המתאים ולעדכן אותי על כך בפרטי. תודה תודה על העזרה ושבוע טוב, dr70
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש LCD 22-23" באזור 1000K שייתן תמורה טובה לכסף תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. חיפשתי בפורום כאן קצת מידע על מסכים, הבעיה שכל מה שמצאתי היה דרישה למסכי 22 אינץ עד 1800-2000 שקל. הבנתי שאין פנאלים איכותיים נכון לעכשיו לגודל זה של המסכים. מסך ה 24 של DELL שהמליצו עליו הרבה כאן, הוא יקר מאוד, אנשים לוקחים אותו גם כטלויזיה אבל בדיוק מעל שולחן המחשב שלי תלויה פלזמה 42 , ככה שאין לי צורך שמסך המחשב יהיה טלויזיה או לראות סרטים המחשב הוא למשחקים בעיקר, ומסך 24 כמה כיף שזה יכול להיות ,גם יהיה בעייתי להריץ משחקים על רזולוציה כזאת (אולי לא היום, אבל בשנה הקרובה כן) תוסיפו לעובדה שהוא יקר משמעותית מ 19-22 , ושאני לא צריך טלויזיה או לראות בו סרטים.. - בקיצור לא חשבתי שהוא הכי מתאים לי. 19-20 נראים לי מאוד קטנים. אני עובד במחסני חשמל, במחלקת המחשבים יש לי כא…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. ל-T220P יש רזולוציה 1920X1220 אבל יש לו 5ms ל-T220 יש רזולוציה 1680X1050 ויש לו 2ms היתרון הברור של T220 הוא הזמן תגובה , אך היתרון של T220P זה רזולוציה והניגודיות איזה מבינהם עדיך לקחת .? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שההמלצות פה חמות ביותר על הדל... ביקשתי לראות אותו בחנות ואת האמת שלא התרשמתי. לא ראיתי את החדות עליה כולם מדברים (ואני דיי פדנט בנושא).... יכול להיות שזה היה כרטיס המסך שאליו חיברו אותו. פעם הבאה נראה לי שאני פשוט אגיע עם המחשב שלי לחנות! בכל מקרה עד אז- יש המלצות נוספות על מסכים מוצלחים? ובמה הם נחותים מהדל המדובר. LG w2286L? אשמח לתגובות! שבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש מתלבט אם להשתמש ב-ClearType או לא (Asus VW222u)... אשמח לשמוע את דעתכם - אולי יש איזה אקסיומה שבמסכי LCD תמיד משתמשים ב-ClearType או משהו כזה ולא הייתי מודע לזה...
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך למחשב שישמש בעיקר לגיימינג ותכנות ואולי טיפה פוטושופ ברמה חובבנית. הדרישות שלי שיהייה מינימום 27'' או יותר בגלל שאני הרבה פעמים עובד עם מספר חלונות פתוחים בו זמנית. דרישה נוספת זה קצת רענון גבוה יותר מ60HZ (כרגע יש לי gtx 1060 שכן יעמוד ברוב המשחקים על יותר מ60FPS אבל בעתיד ארצה לשדרג ואני רוצה שהמסך יהייה future proof) ואני מאוד אשמח אם הפנל יהייה IPS ויכלול gsync. כרגע מה שמצאתי שעונה על כל הדרישות הוא המסך של אסוס PG279Q אבל הוא ממש יקר וכרגע הוא בגדר אופציה אבל אשמח למצוא משהו זול יותר. אני לא חייב מסך של 1440P אבל לא מצאתי מסך 1080P עם פנל IPS. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המסך 200P7ES המצויין (כבר לא כך ). משום מה.. הכפתור המעלה את הברייטנס כל הזמן לחוץ (גם שאין שום דבר שנוגע בו) - מאז שכוונתי את המסך בפעם הראשונה לפני שנתיים לא נגעתי בברייטנס. אם לוחצים על המקשים האחרים אז הם מגיבים וכשעוזבים הברייטנס חוזר לעלות אוטומטית. תדיימנו אצבע שלוחצת כל הזמן. עכשיו שלחתי אותו שבוע שעבר לתיקון חזר אתמול - אשכרה תיקנו (עדיין תחת אחריות - יבואן אסטרוניקס).. כמובן שהיום איך שחזרתי מהעבודה חזר לסורו. פחות משעת עבודה נורמלית . בחנות אמרו לי שלא ראו את המקרה קורה בפועל אבל החליפו את פאנל השליטהבכל זאת - אין לי מושג אם כך הדבר כן. אני מניח שביום ראשון אני אשלח אותו לשם שוב - אני יצלם בוודיאו בפלאפון שיאמנו לי. יש עצ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסכום המקסמלי 1500 הדרישות 19 אינטש , שלא אהיו מריחות במשחקים . מה דעתכם על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576857 ?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כפתור MENU במסך עצמו ואחריי זה אני בוחר אפשרות PICTURE,אז אני מגלה שאני לא יכול לשנות את ה CONTRAST. כשאני שם את שורת הבחירה על CONTRAST אז כתוב לי NOT AVALIBLE לעומת BRIGHTNESS שאני יכול לשנות. מישהו יודע את הסיבה אוליי?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו כאן התנסה בחיבור DELL 2407 לממיר כבלים ישירות? אני מעוניין לקנות DELL 2407 שישמש אותי כמסך מחשב וגם יהווה תחליף לטלוויזית CRT "21 שיש לי כרגע, השאלה היא מה תהיה איכות השידורים בחיבור ישיר, ללא כרטיס TV או קופסת TV, לעומת הטללויזיה הרגילה. האם מישהו יכול לעזור ? ועוד שאלה, האם מישהו מכיר חנות שניתן לראות את המסך הנ"ל בתצוגה, בדקתי כמה חנויות ולא היה להם, ואני די משוכנע שחשובה פה התרשמות סובייקטיבית... תודה לכולם...
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שלושה מסכים: LG L2000C , DELL 2007WFP , NEC 20WGX2. השימוש במסך יהיה בעיקר אינטרנט וסרטים. לא כ"כ הצלחתי להבין לאילו מהמסכים קיימת כניסה לחומרה חיצונית (DVD, ממיר וכו'), במידה ולמישהו קיימת אינפורמציה בנושא הנ"ל, אנא ציינו זאת. אשמח לקבל המלצות על מסכים נוספים. תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום החלפתי מסך שחובר בחיבור VGA למסך חדש בחיבור HDMI. המסך מחובר לאותו כרטיס מסך. אני רואה על המסך החדש את הביוס עולה ואת המסך הפעלה של ווינדוס (7),אבל ברגע שהוא נכנס לווינדוס, האות אובד והמסך רושם שאין אות ונכנס למצב שינה. איך אני יכול להגדיר את החיבור, שיעבוד רק עם HDMI ולא יתנתק שמתחבר לווינדוס?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 24 אינץ המסך מיועד למשחקים סרטים ועבודה ב- autocad חשבתי ללכת על ה- Dell UltraSharp 2407WFP מה אתם אומרים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, איך קוראים לטכנולוגיה שיש 2 מסכים צמודים, וכשאני מזיז עכבר/גורר משהו לצד של המסך השני, אז זה עובר למסך השני? אני צריך כזה בבית. חיים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אמא שלי קנתה לי את המסך בלי לשאול ולכן לא בדקתי פה מסכים לפני הקניה... המסך יחסית יקר השאלה היא אם הוא גם יחסית טוב? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-