עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב, יש לי מסך U2713HM שהיציאת DisplayPort החליטה להפסיק לעבוד, ה DVI עובד סבבה, שה DP מחובר לבד המסך לא מזהה את הסיגנל של המחשב. מן הסתם בדקתי כבלים שונים ומחשבים שונים. התקשרתי לשירות והם אמרו שהם ישלחו מישהו עם מסך אחר ויחליפו במקום. נשמע נחמד אבל הם מביאים לי מסך אחר שאני לא יודע מה הוא עבר לעומת המסך שיש לי שאני יודע שהכל סבבה חוץ מה DP. האם למישהו יש נסיון בזה? האם הם מחליפים למסכים מתוקנים, מסכים חדשים, יש ממה לדאוג? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=468918

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by exXxTreAm,

אתמול, רכשתי את מסך הlcd הראשון שלי אחרי הרבה התלבטויות הלכתי על מסך רחב. המפרט של המסך: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7BD9805007-56B6-4B47-B60B-1A1C28C4BEBA%7D אז ככה, בהתחלה חשבתי שזה עוד מסך חרא, מהזולים האלה, אז הלכתי לראות אותו בחנות, פעם ראשונה שראיתי, מה יכולתי להגיד, לא משו, אבל זה רק בגלל המפצל המעצבן שיש שם. קיצר קניתי אותו, שמתי על הרזולוצייה הטבעית ו.......אין מה להגיד עליו, מבחינת חדות הוא מצויין (אבל, אם לא שמים פה רזולוצייה טבעית בשולחן עבודה האיכות יורדת דראסטית). הקטע שהכי התעצבנתי הוא שיש הרבה מאוד משחקים שפשוט לא תומכים במסך רחב, וזה חיסרון אחד גדול. למזלי לא קיבלתי את המסך עם פיקסלים שרופים. חיסרון נוסף הוא זמן התגובה, אמנם מצויין שהו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ככה, ממש היום קניתי מסך LCD SyncMaster B2230 של samsung 22 אינץ' הכל סבבה ויפה.. המסך רחב, הכל פועל פיקס... אבל... הכפתורים במסך הם כפתורי מגע, ואני חושבת שהם אמורים להיות מוארים איכשהו, כי כדי לראות על מה אני לוחצת אני צריכה להתקרב עדכדי לדפוק ת'ראש במסך... עכשיו, מתוך היגיון הגעתי למסקנה שיש דרך שהם יהיו מוארים, שיש אפשרות כזאת במסך, אני פשוט לא יודעת איך להפעיל את זה. יש מצב מישהו עוזר לי??? =\ אני נואשת תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. באתר של דל יש רק M ובאתרי מכירות יש גם HM ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by CMX,

אהלן. אני בחיפושים אחר מסך LCD חדש למחשב. כעיקרון הגודל שאני מחפש הוא 22" אבל אני לא סגור על זה, ככה שזה ניתן לשינוי. הצרכים העיקריים שלי הם בראש ובראשונה עבודה (תכנות וכדומה) ודבר שני - סרטים ( פחות חשוב). אין לי כוונה להשקיע יותר מידי - אני מחפש מסך זול, אמין ומספק (מקסימום 700 שקל). מצאתי כמה דגמים מעניינים, אם מישהו מכיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791054 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784321 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796331 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797319 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726752 ** אגב, יש לי מסך 17" ורציתי לחבר אולי את שני המסכים יחד. יש לי כרטיס מסך 6600GT (מי מהוותיקים שבינינו בטח ז…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yarinbar,

שלום אני קונה מסך מחשב חדש בסך עד כ-2000 שקלים. הוא צריך להיות FullHDף עם ניגודיות גבוהה, וזמן תגובה מהיר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zivgev,

שלום, אני מעוניין לחבר 2 מסכים שישמשו כמסך אחד. ברשותי כל החומרה המתאימה, השאלה היא האם יש אפשרות נניח לצפות בסרט על 2 המסכים ושלא אצטרך לשחק עם החלונות (שיראו משהו אחד במסך אחד ובמסך השני משהו אחר..) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by davidb252,

שלום שלום, אני עומד לרכוש מסך LCD בפעם הראשונה. שמעתי על תופעת ה"פיקסלים המתים" ורציתי לשאול בהקשר זה שתי שאלות: 1. עד כמה מקובל לפתוח את המסך בחנות לפני הרכישה, לחבר אותו ולבדוק "פיקסלים מתים"? האם זו בקשה סבירה? 2. איך בדיוק מוצאים את הפיקסלים המתים? פשוט לפתוח חלון לבן לגמרי ולחפש בעין בלתי מזוינת "נקודות שחורות", או שזה יותר מסובך מזה? תודה, דוד

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב, באמת שאינני מבין במסכים כלל. אבל אני מבין שהתקציב שלי יחסית נמוך. התקציב הוא: 550 ש"ח ומוכן לנוע עד 650 וקצת. אני לא בהכרך צריך מסך גדול, ואם הכסף הזה אני לא מאמין שאני יגיע רחוק יותר מ 19". אני צריך את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל לכבוד מחשב גיימינג. אם זה משנה, כרטיס מסך: Sapphire HD 5770. הערות נוספות: כמובן שאני מעדיף ממותג אמין וטוב כמו LG או Sumsung, ViewSonic וכו'... בקיצור, המלצה שלכם. המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zoyaniv,

אני מתאר לעצמי שלא רק אותי מעסיקה הבעייה,אני רוצה לקנות מסך כנראה 20 אינץ ומתלבט באיזה פורמט לקחת,השימושים יהיו בעיקר אינטרנט משחקים וסרטים.עכשיו בגודל כזה של 20 אינץ כמה שטח עבודה יהיה לי על מסך רחב למשל לאופיס כי סרטים די ברור שיש העדפה למסכים רחבים. אשמח לשמוע את דעתכם ובעיקר ניסיונכם תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, יש לי שתי טלוויזיות של סמסונג באותו החדר. LED 42" שמחוברת לממיר דיגיטלי, ומסך מחשב/טלוויזיה 23" שמחובר למחשב, הבעיה היא שכאשר משתמשים בשלט של הממיר הדיגיטלי זה גם משפיע על המסך מחשב, מכבה ומדליק אותו ושולט בווליום במסך שמחובר למחשב, יש דרך לגרום לשלם להפסיק להשפיע על המסך שמחובר למחשב? הדגם של המסך שמחובר למחשב הוא Samsung Syncmaster T23B350.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני מעוניין במסך גדול לצורך משחקים וסרטים בעיקר, כמה שאלות קטנות: 1. מבחינת צריכת החשמל, המחשב פועל כמעט ברציפות במשך השבוע מה שכן גם המסך,זה משתלם? 2. יש הגבלה של רזולוצייה במסכים מסוג גודל כזה? כלומר תהיה השפעה רצינית במשחקים? 3. אילו עוד הגבלות מצויות במסכים כאלו שעדיף להזהר לפני שקונים? 4. על איזה גודל אתם ממליצים? לפי מה שהבנתי,גם מסך גדול מדי לא כל כך נח בעין.. תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by owen10,

שלום רב... אני צריך המלצה למסך בשביל משחקים (דיאבלו, מקס פיין 3) בגודל 23" ויותר... במחיר עד 1000 אולי 1200 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שמה שטוב עבור נשיא ארה"ב(על שולחנו) ומה שטוב גם לכל המחשבים ב-CTU שלהם טוב גם עבורנו... כל המסכים שם הם DELL 2007WFP ;D ;D ;D ;D ניסיתי ללכוד תמונה מהסרט דרך המדייה פלייר(לצורך הוכחה)-אבל לא הצלחתי :-[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Office ועבודה עם גרפים של שוק ההון. תודה עריכה: כמובן שהתכוונתי למסך ולא למחשב כמו בכותרת P:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oshikv,

היי, כבר כמה ימים אני מנסה להיסגר על מסך חדש ולא ממש מצליח. התפנקתי במחשב חדש ובא לי מסך טוב שייתן לי להנות ממנו. הכרטיס מסך שלי הוא GTX460 . המחשב כמובן ישמש להרבה צרכים אך הכי חשוב לי זה איכות במשחקים (לא מעניין אותי אם יש למסך רכזת USB,רמקולים וכו') רק ביצועים נטו. ראיתי שהמון אנשים ממליצים על ה דל 2209 והייתי רוצה לדעת למה..אני מבין שיש לו פאנל מתקדם והכל אבל ..הייתי רוצה להבין את התכלס,איך הנתונים שלו באים לידי ביטוי. אשמח לתשובה מהירה ( המסך שלי מת ואני עם מסך 17 מושאל ) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני בהתלבטות קשה. מה עדיף LG W2363D 120 Hz או Alienware™ OptX™ AW2310 120Hz ההבדל במחיר בארץ הוא כ 1200 ש"ח (כמובן האליאנוור יות יקר) לא איכפת לשלם את ההבדל בהנחה שיש שונות רלוונטית מלבד שם המותג. מה יתן לי יותר? מבחינת איכות התמונה ומבחינת התלת מימד (כי הבנתי שיש מסכים שמחייבים ישיבה בזווית מסויימת)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by My_Name,

מחפש מסך בגודל 24'' שיתחבר לממיר HOT רגיל (לא HD) ולמחשב ביציאת DVI/VGA. התקציב שלי הוא 1000-1300 ש"ח. כרגע אני חושב על L24T6 של HAIR תגובות ? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by fire1ce,

שלום אנשים יש לי התלבטות מאד קשה. יש לי עוד שבועיים יום הולדת וכאמור אני רוצה לקנות לי מסך למחשב. התקציב שלי הוא +/- 2500 ולפי מה שקראתי פה ישנו הבדל גדול בצבעים בפנלים השונים בין המסכים. לפי התקציב שלי יש את הDELL http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/lcd20_59233?c=il&l=he&s=bsd בעל הפנל היותר טוב אבל יותר קטן ויש את ASUS בעל פנל פחות טוב אבל גדול http://www.asus.com/products4.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&model=1382&modelmenu=1 השימושים שלי הם בעיקר עבודה שותפת ב WINDOWS דרך TOTAL COMMANDER שימוש יום יומי ו שני משחקים QUAKE3,4 לפי התרשים הזה ההבדל בין הגדלים עצום! אני מאד רוצה להרגיש בגודל המסך כאשר אני יקנה אותו (…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם אני צריך מסך שישמש אותי למשחקי FPS לסרטים ויהיה לי טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה... אני אישית מעדיף מסך 22 אבל הבנתי מהכתבות באתר שיש רק עם פאנל TN לכן אני מבקש תנו לי המלצות למסכי 20-22 טובים לשמש כטלוויזיה למשחקי מחשב וPS3 ולראות מידי פעם איזה סרט תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by VegansXe,

הרצת סרט 3D על Dell 2311H? יש חיה כזו? לפי מה שהבנתי זה רק בשיטת "אדום כחול" ולכן Avatar לא מתאים. השאלה האם זה אפשרי במסגרת הסרט שודדי הקארייבים 4: זרמים זרים תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by טלילי,

היי , מחפש מסך דק (מינימום 19" ) לעריכת וידאו. (לא גיימינג). מתלבט בין הדגמים הבאים : ViewSonic LCD 19 VP930 או Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel או Samsung 19 LCD SyncMaster 971P חשוב לי שלא תהייה גרעיניות בתנועה ושהמסך לא " יזרח ויסנוור בבוהק" וכמובן שיהיו לו צבעים "חיים וטבעיים". אשמח להמלצה טובה וידידותית (לארנק ולמשתמש)... לתקציב של עד 2400 . תודה (הירוק בפורום)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מישהו יודע את האורך והגובה של מסך 22" WIDE ?! ושל 19" רגיל ?! בתודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Woland,

שלום, אני מחפש מסך שהשימושים העיקריים בו יהיו גלישה , תכנות , ומדי פעם סרטים ומשחקים. כרדע שמתי את עיני על ה - u2311h או 2209wa , לפי ביקורות שקראתי באינטרנט נראה שה - 2209wa טוב יותר לשימושים שלי. מה דעתכם , ואם יש הצעות נוספות אני אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים