עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האם בשתי הגרסאות (רחבה ורגילה) של המסך יש את אותו הפאנל (s-ips)? בפנדה מציינים שרק ב-wfp יש פאנל s-ips. אם לא, איזה פאנל יש ב-2007fp? ולגבי מסך נוסף: איזה פאנל יש ב-Eizo 1931sh? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום אנשים טובים! אני הולך לקנות בשבוע הבא את המסך החדש של סמסונג 26 אינץ' המפורסם. בנוסף, אני משדרג את הממיר טלוויזיה שלי ל-YESHD. השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7100, האם הוא מספיק טוב בשביל לראות כמו שצריך. הכרטיס מסך הזה הוא כרטיס מסך מובנה ללוח אם ויש בו יציאת HDMI ו- DVI. באיזה מחבר עדיף לחבר את המסך למחשב? הרזולוציה של המסך היא 1920:1200 (16:10) ולכן אני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך כמו שצריך למרות שיש לו יציאת HDMI. איך ההתרשמות הכללית מהמסך הזה של סמסונג? הייתי מעוניין לשמוע דעות נוספות לגבי כל השינויים שאני הולך לעשות, ואם יש לכם רעיונות אחרים טובים יותר. תודה רבה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by darksoho,

שלום, רציתי לדעת אם יש איפשהו את המסך הזה בארץ זמין כי שמעתי עליו שזה אחד ה מסכים לאנשים שלא כל כך אוהבים מסכי wide ואוהבים לשחק והרבה... שמעתי גם שהוא יקר קצת, אבל משום מה אני לא מוצא אף חנות שמוכרת אותו לפחות בצפון. תודה לכל מי שעוזר.

4. Started by DarkeyE,

שלום, הייתי בכמה חנויות מחשבים וראיתי את המסך הזה : Samsung S24A300BL LED לא מצאתי עליו שום ביקורות באינטרנט ואף אחד שמדבר עליו. אפשר לדעת עליו עוד פרטים ? מומלץ ? כן לא ? ואם אפשר תשובה בהקדם כי מחר אני מתכוון לקנות. תודה (:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ראיתי פה בדיונים שרשמו שיש בארץ חנויות כאלו, אשמח לדעת מי הם. הנה דוגמא, יש עוד ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502567.msg4520406#msg4520406

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Greenburger,

אהלן, ידוע כמובן ש- IPS הוא הכי טוב ואיכותי ו- TN לא משהו. השאלה היא כמה זה באמת משפיע, למשל למשחקים. לדוגמה, המסכים של ASUS ידועים כמסכים ממש טובים למשחקי מחשב, אבל לרוב אין להם פאנל IPS. גורם נוסף הוא שלפאנל IPS יש זמן תגובה גבוה יותר מלפאנל TN וזה משפיע. וספציפית- יש למישהו מושג איזה פאנל יש במסך ASUS VE248H? אפילו באתר היצרן לא רשום.

7. Started by yanivgold,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8061&perur= האם נחשב איכותי ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מעוניינים בתצוגה משנית קומפקטית עם קצב רענון גבוה שתוכלו לקחת בתיק שלכם? ה-ROG Strix XG17AHPE הוא התשובה שחיפשתם לכתבה

9. טוב, באמת שאינני מבין במסכים כלל. אבל אני מבין שהתקציב שלי יחסית נמוך. התקציב הוא: 550 ש"ח ומוכן לנוע עד 650 וקצת. אני לא בהכרך צריך מסך גדול, ואם הכסף הזה אני לא מאמין שאני יגיע רחוק יותר מ 19". אני צריך את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל לכבוד מחשב גיימינג. אם זה משנה, כרטיס מסך: Sapphire HD 5770. הערות נוספות: כמובן שאני מעדיף ממותג אמין וטוב כמו LG או Sumsung, ViewSonic וכו'... בקיצור, המלצה שלכם. המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by balvan64,

אהלן חבר'ה, אני מחפש המלצות למסך חדש בגודל 22-24 FullHD רצוי 1200 ולא 1080. אני צריך אותו לגיימניג ולסרטים. חשוב לי שלא יהיה Ghosting ושיהיה הכי טוב שאפשר בתקציב. אני מתלבט בין מסך 120Hz או למסך IPS (בייחוד Dell LCD 24 U2410). לגבי מסכי IPS - אני לא יודע אם לא יהיו איטי מדי ואני אראה הרבה Ghosting. ביקורות ברשת חצויות. חלקן טוענות שהמסך מהיר מספיק למשחקים וחלקן טוענות בתוקף שזה לא למשחקים בשום אופן. לגבי מסכי 120Hz - אני לא יודע אם יש בהם יתרון למישהו שלא מתכוון להשתמש ב-3D. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ToyMan,

שלום, אני מתלבט בין 3 מסכים מסך מחשב Samsung BX2450 מסך מחשב Dell U2311H LCD מסך מחשב LG W2486L LED אני מחפש מסך מחשב גדול ואיכותי שיהיה FULL HD שיהיה טוב למשחקים בעיקר ושהצבעים שבו ירא כמה שיותר "חיים", אני רוצה צבעים יפים במסך. איזה מבין שלושת המסכים הכי יתאים לי? האם יש מסכים יותר מומלצים בשבילי בתקציב של עד 1400 ש"ח? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני מבקש המלצה על מסכי 20" s-PVA, ביחס 16:10, הזמינים כיום בחנויות. המטרה - פתוח קוד, וקריאת טקסט. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

חברה מוכרת ? או עוד ג'נריקה? http://www.hannsg.com/global/index.htm חלק מהמסכים שלה באים עם חיבור HDMI \ 5MS ובמחירים סבבה דווקא השאלה היא אם היא שווה משו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by avi215,

מבקש את עזרת אלו המתמצאים בנושא (מבלי לפגוע ) כיצד מבצעים כיול צבעים, קונטרסט, וכו' למסך DELL 2007WFP . האם ניתן לבצע פרוצדורה זאת לבד או האם עלי להעזר במומחים בעלי מקצוע, מה האפשרויות העומדות בפני.

15. Started by beni123,

מסך 19 עד 700 ש"ח על איזה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Tuki sheishmor alay,

ברשותי מסך lg2000cp בגודל 20.1 וביחס 4:3. אני מחפש להשתדרג למסך יותר גדול ויש לי מגבלת רוחב בשולחן ולכן חשבתי ללכת על מסך לד פיליפס 225PL2EB ביחס 16:10.השימוש שלי הוא אינטרנט ומולטימדיה, אין לי משחקים במחשב. חשובה לי איכות, מותג ואחריות כאשר התקציב עד 1500 פלוס. אשמח לקבל כל דיעה/ ביקורת/ חוות דעת. בנוסף- להלן שאלת הדיוט: התמונה במסכי 16:10 אמורה להיראות טבעית? כלומר ללא עיוות של יחס גובה/ רוחב? תודה וסליחה על החפירה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by fenix5545,

אני רוצה לחבר את הPS3 ואת המחשב שלי למסך שלי ויש לי במסך רק חיבור DVI וVGA (סמסונג s24b300) ואני רוצה לחבר את שניהם לחיבור DVI אחד איך אני עושה זאת? ואני משתמש במחשב שלי למשחקים בעיקר וסרטים אם אני אחבר אותו בVGA למסך זה ישנה הרבה (יש לי כרטיס מסך חזק HD7950) ? אם זה דורש לקנות משו אין לי גם בעיה להזמין מח"ל דרך האינטרנט

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות לחדר 37" עם כניסת HDMI שאני אחבר אותה מהכרטיס מסך מה כדאי לקנות לבחור כדי להנות בצורה הטובה ביותר?? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ep2,

במסך יש לי שקע DVI-D , ובמחשב DVI -I. איך אני מוצא כבל/מתאם מתאים. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן , אני מעוניין לקנות מסך מחשב , כמו שציינתי עד 1000 ש"ח . עניין הגודל : אני מועניין בחוות הדעת שלכם , אני לא רוצה שהעניים שלי יתעיפו בעבודה ממושכת מול המחשב , דבר שאני מאמין שיקרה אם אני אלך על 22 - זה נכון ? אני גם כותב הרבה תוניות לב"ס מול המחשב וגם משחק איזה 1.5 שעות בממוצע - אז המסך צריך לשלב בין התחומים. אני לא מעוניין ברמקולים מובנים . תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by KF,

יש לי מסך DELL 2721DGFA + כרטיס 6800XT. רציתי לשאול אם כדאי לקנות כבל DP 1.4 איכותי , לדוג' : https://www.amazon.com/dp/B08F59V3J2?tag=iVANKYofficial&th=1 יש באמת הבדל / יתרון לעומת הכבל הפשוט שמגיע עם המסך עצמו ? האם זה בזבוז כסף ?

22. אין לי ServiceTag במסך. רק Serial Number. איך אני בדיוק אמור לבדוק אחריות באתר שלהם? חרשתי את גוגל ואין שום תשובה. המסך נקנה בארץ וזה מהמודל של Ultrasharp 24

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by mx-3,

זה מסך טוב? או שעדיף ללכת בכל זאת על מסך 19'..? (שימוש עיקרי משחקים, ותוכנות עריכת קול.. ככה שמסך רחב יכול לעזור - לא חובה) תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by WiSe-Man,

בתרד הזה אני אאסוף את כל הסקירות. סקירה ראשונה Cnet http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339289509,00.htm

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by a55af,

מעניין אותי לדעת כמה מהאנשים מחברים את המסך LCD לכרטיס המסך עם כבל dvi וכמה עם כבל VGA. אני שואל את השאלה, כי שקניתי את המסך L1970HR הוא בא בלי כבל DVI רק עם כבל VGA. האם החנויות נותנות לכם כבל DVI שאתם קונים את המסך? או שאתם מתחברים לכבל אנלוגי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים