עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם מכירים מקום שאוכל לראות בו מסכי LCD, להתרשם (לעבוד עם המסך טיפה ) ולהשוות באופן יותר ספציפי אני מתלבט בין הLG L1970HR ל-VIEWSONIC VP930 הלכתי לאופיס דיפו קריון (יש להם את הLG) וראיתי שהם פשוט עושים שם צחוק מהעבודה, אין מצב לראות מה המסכים שהם מציגים באמת שווים... תודה לעונים....

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by la_pumik,

שלום, כרגע יש מחסור במסכי ה-932B וחנות אחת אמרה לי שיש לה +932B . אתם מכירים את המסך? זה אותו מסך בכלל? לא רוצה לקנות ולהתאכזב.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by Rhx,

ובכן, אתמול הלכתי לחנות וקניתי את הLG - לאחר התלבטות לא קצרה בינו לבין ה931BF, היה נראה שהLG אכן עדיף עליו. המסך בנוי טוב, אני מרוצה מאוד - הכל פיקס, רואים בו ממש אבל ממש טוב, הוא מאוד נוח וכמעט ולא תופס מקום..(כמו כל מסך LCD אחר ) זה פשוט עולם אחר, הייתי לפני זה עם מסך CRT 17 - והמעבר ממש מדהים. עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. כשאני מנסה לשנות את קצב רענון המסך אני לא יכול, מופיע לי רק 60Hertz, אני לא מבין למה.. 2. איך אפשר לבדוק בוודאות פיקסלים שרופים? הורדתי את התוכנה DBG וביצעתי בדיקה על מסך לבן, בקושי רואים משהו - המסך יותר מדי גדול וקשה לתפוס את הנקודות, שמתי לב רק לאחד למעלה ואחד למטה בצד - האמת שאני מסוגל לעבוד כמו שצריך, זה קריטי כל העניין? יש אולי עוד תוכנות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Flea,

הייה קניתי את המסך הזה אתמול, מסך מדהים ;D עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזאת לעשות DUAL INTERFACE או משו כזה.. שאני יכול להציג 2 מסמכים של וורד על המסך, או דף 1 של אינטרנט ולידו דף אחר של וורד ודברים כאלה.. קיצר מן אפשרות כזאת שמאפשרת עבודה במסך על שתי תוכנות שמוצגות ביחד אחד ליד השני.. אם מישהו יודע איך להפעיל את זה אני ממש אודה לו נ.ב: יש לי ווינדוס VISTA אם זה בלעדי לוויסטה.. (ועוד שאלה קטנה - המסך שלי מחובר DVI, אני לוחץ על לחצן הAUTO במקשים של המסך, וזה רושם Auto Adjustment Not Available.. למה זה?)

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Shlomi XD,

של סמסונג.. אני אשמח לשמוע חוות דעת עליו.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by noam_tz,

אני שוקל לקנות את ה- 32LC41 של LG: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2273&products_id=17879 המסך יחובר למחשב לצורך משחקים ואינטרנט. יש למישהו רעיונות טובים יותר?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by Y-T-M,

איך הדגם הזה של המסך? Viewsonic VA2226W הציעו לי אותו ואני לא יודע אם הוא שווה עזבו מחיר אני מדבר על איכות כי אני רואה שהנתונים שלו לא מזהירים

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  8. שלום! אני מתכנת (סטודנט שנה ד' הנדסת תוכנה) וגולש הרבה (גם בגלל העבודה). מאוד. אמור בתקווה להיכנס לי תזרים מזומנים בזמן הקרוב ואני צריך מסך גודל ככל האפשר במסגרת בתקציב (2000 כמו בכותרת) - יותר מסך => יותר קוד לראות בבת אחת. חשוב לי שהמסך יהיה נוח לקריאה של מסמכים (גם קורא הרבה eBooks), ובעיקר טקסט. משחקים זה דבר שולי מבחינתי. סרטים פחות חשובים מעבודה ממש (טקסט). הרגשתי ש"מגיע" לי אשכול משלי, כי כמעט כל מה שמצאתי כאן זה למשחקים, שלהם דרישות הרבה יותר גבוהות ממה שאני צריך. מסיקור קצר בזאפ מצאתי את הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 Samsung 2253BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 Samsung SyncMaster T220 http://www.zap.co.il/model.…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by solik,

אני מצאתי מחיר טוב על המסך הזה LG L1953TR מחירו 1190 שקל עכשיו הנתונים שלו טובים יחסית 2MS וניגודיות 1:2000 מה אתם אומרים על המסך הזה האם הוא שווה קנייה?וללא מריחות? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by nondos,

שלום, ברשותי מסך מסוג Samsung 2243 כאשר המסך עובר לStandBy הנורה שלו הכחולה מתחילה להבהב בצורה שמאוד מפריעה ומושכת את העין האם יש דרך לגרום לנורה לא להבהב? תודה

11. Started by Guy_1710,

שלום לכולם אני מחפש מסך מחשב נוסף לאלו הקיימים. כרגע יש לי lg flatron w2262tq כמסך ראשי ועוד טלוויזיה 40" כמסך לסרטים וסדרות. אני משחק במחשב לעיתים ממש רחוקות (פעם בשנה-שנתיים יושב על איזה משחק. וגם הוא לא מהחדישים בדרך כלל) לכן דרישות לגיימינג הן לא קריטיות עבורי. אני כן מבלה המון שעות מול המסך בכתיבת קוד ולכן איכות התמונה והרזולוציה חשובות לי. אז מה הדרישה: 27 אינץ', FHD ושיראה טוב (בכל זאת, יותר קל להצדיק את הרכישה בפני בת הזוג עם "תראי איזה יפה" מאשר נתונים יבשים מרשימים ככל שיהיו). חשבתי על הבא של סמסונג. ראיתי כבר מספר אנשים כאן בפורום שרכשו אותו ונשמעו מרוצים, אך בביקורות ביוטיוב די קטלו ואמרו שהוא גימיק ולא מעבר. מה דעתכם …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי אני מתלבט רבות על איזה מסך ללכת בין כל האפשרויות הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם : LG W2262TQ LG W2261VP SAMSUNG P2350 SAMSUNG P2370 השאלה עם במשחקים מהירים , יורגש הבדל בין 2MS ל 5MS תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sharonarchi,

שלום לכולם קניתי לפטופ של alienware m14x כרטיס מסך nvidia gt555 3g ואני צריך עזרה בבחירתמסך חיצוני גם לגימינג וגם לעבודות בתלת מימד סקצ'אפ ורוויט התקציב הוא עד 1000k אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  14. שיהיה מעולה במשחקים וטוב באינטרנט ומעט (מאוד) סרטים, אפשר לחרוג קצת מהתקציב בשביל מסך טוב בהכל. רצוי לא רחב.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by mtnm,

שלום, אני לא מבין מה אני עושה לא נכון... קניתי קבל HDMI לDVI. חיברתי אותו מהממיר למסך מחשב אבל אני מקבל הודעה שהרזולוציה לא טובה. ניסתי כבר 2 מסכים ובשניהם זה לא עובד. מה לעשות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by coorva,

האם ישנו איזה דרייבר או קובץ שיכול לסדר את העיוות הויזואלי שנוצר במסכים רחבים של LCD כאשר התמונה נמתחת לצדדים וגורמת ל"השמנה" של פרטים על המסך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי בפורום ברצוני להתייעץ על נושא מסך למחשב. בחודש הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש בכ3,500 ש"ח. חודש לאחר מכן אקנה מסך מחשב חדש וזה מהסיבה שהמסך שלי כבר לא רלוונטי לחומרה המתקדמת היום (המסך בן 7 שנים כמעט.). התכנון שלי היה שאשקיע על המסך בין 1,000-1,200 ש"ח. אך מכר אמר לי שזה מחיר מוגזם. הוא טען שאם אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב הנוכחי שלי (3,500) אין לי מה לעשות עם מסך כ"כ יקר. אשמח לקבל חוות דעת נוספות, לפני מספר שנים כשהייתי לפני הצבא, הבנתי הרבה יותר בתחום המחשבים, אך היום אני די חלוד ואני צריך ללמוד רבות מחדש. בכל מקרה, האם המחיר שאני רוצה להשקיע אכן מוגזם? באיזה תקציב אני צריך להתמקד? אשמח להצעה מכם בקשר למסך. השימושים שלי למסך: גיימי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by asaf_azar,

שלום, ביום ראשון אלך לקנות את המסך הנ"ל האחת משתי החנויות הבאות: נעה ופנדס. עכשיו המסך הזה תומך בHD? ואיך לבדוק פיקסלים שרופים? והאם ניתן לחבר אליו PS2?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by eido300,

שלום חבר ביקש ממני למצוא מסך ספציפי (השאיל מסך מחבר ונשבר ה"סטנד"/בסיס שלו, סיפור ארוך ולא נעים), בקיצור, הוא מחפש כזה מסך ולא מוצא, ככל הנראה מסך די ישן. הפרטים שהוא הביא לי על המסך הם אלה: pixel 19tst lcd monitor model d-s9009 כשככל הנראה פיקסל זה שם החברה. עם המידע שהוא הביא לי לא הצלחתי להשיג יותר מידי מידע באינטרנט, התוצאות חיפוש שלחו אותי למאמרים על פיקסלים ומוניטורים... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by averaraz,

מה אתם אומרים על המסך? שווה למחיר הזה? אני סופשבוע הבא באילת יש חנות מומלצת שם שכדאי להכנס לבדוק מסכים במחירים זולים? אם כן היכן החנות ממוקמת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  22. אני צריך כבל שמחבר בין המסך לתקע החשמל.. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש אותו??? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 24" בתקציב 3,000-3,500 שקל. אשמח כמובן לרף ה3K אך אין בעיה לשלם יותר כדי לקבל יותר. קראתי פה כמה נושאים רלוונטיים אך אשמח לקבל התייחסגות נקודתית יותר. שימושי הם בעיקר תכנות תלת מימד כגון maya, lightwave וכו' יחד עם ממש קצת דו (פוטושופ ופוסט פרודקשן) ושאר עבודה משרדית ברמה פחותה משמעותית ע"פ הבנתי המתמודדים הרלוונטיים הם: philips 240PW9E, dell 2408 וה HP 2475w שכלל לא בארץ. האם אני צודק? האם יש עוד מתמודדים ראויים? לגבי הדל והפיליפס, מהמעט שקראתי לדל יש פאנל PVA ולפיליפס IPS כך שאני מבין שהפיליפס עדיף עבורי. האם אני צודק? שאלה נוספת לגבי הפיליפס, ראיתי בכמה מקומות ברשת כולל בפורום הזה שהפאנל שלו הוא H-IPS אבל באתר של iqpc (שכנראה מהם אקנה) …

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by שיקאגו,

samsung b2030: סוג המסך: LCD , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 20 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1600X900 פיקסלים , יצרן: Samsung . LG E2040T: סוג המסך: LCD , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 20 אינטש , רזולוציה מקסימלית: 1600X900 פיקסלים , יצרן: LG , זמן תגובה: 5 מילי שניה. שניהם 20 אינץ' ה-LG הוא led לדעתי ועולה 740 והסמסנוג 720 ככה שבמחיר אין הבדל רציני. מה הייתם לוקחים? יש אולי 20 אינץ במחיר הזה מומלץ יותר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by smootskin,

הי, כבר במשך כמעט שנה אני מתכנן על קניית כרטיס והחלטתי שהחודש אני עושה את הקנייה הזו. בשום שלב לא התפתיתי אפילו לברר על AMD כיוון שאני סובל מהתמיכה הגרועה שלהם במשחקים והדרייברים המתרסקים בעלי באגים אינסופיים. לאחר שהעליתי את הנושא במקום אחר, התפלאתי לגלות שיש את אותו סיפור גם עם NVIDIA. אז אני שואל אתכם כמוצא אחרון, האם עליי לצפות לדרייברים יציבים יותר כאשר אעבור ל NVIDIA או שאתכונן לסבול מבאגים כמו ב AMD? ואם כן אז אולי עדיף לי בתקציב משוער של 1500 ש"ח + - לרכוש בעצם כרטיס מסך של AMD ולא NVIDIA? הכרטיס שארכוש הוא: GTX970. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.