עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם...מרוב ביקורות אני לגמרי מבולבל: האם מישהו מסוגל להסביר מה השוני בין דגמי המסכים 22"של אסוס: VW222S , VK222U , VW222U ו MW221C מי הכי מומלץ לשימושי עבודה -טקסט, מישחקים מהירים וכבדים וגלישה?? האם ההבדלים מצדיקים תוספת של 200-300 ש"ח? -סה"כ כולם בערך באותה רמת מחיר..של ~1500 ש"ח המחשב יהיה עם Q6700 ב OC ןכניראה CF של 4850... ד"א קראתי שיש גם מסכים של SAMSUNG ו DELL בסביבות המחיר הזה....האם האסוס יעשה את העבודה או מומלץ משהו אחר ?? בבקשה תנו עצה... :s05: תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by shlomihd,

שלום לכולם, האם מישהו רכש בעבר מסך מאתר ebay? אני מעוניין לדעת מה החסרונות, מה בעיניין מכס, אחריות וכד'. מבדיקה שלי ההפרש בעלות בין רכישה מהארץ לבין קניה מהאתר הוא עצום. תודה מראש, שלומי.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. בס"ד שלום, מה דעתכם על המסך Viewsonic VA1926w מסך 19'' רחב בעיקר לאינטרנט, עבודה משרדית, תיכנות וסרטים. תודה רבה ויום טוב .

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by manshush,

זה נקודה כזאת מרובעת קטנה היא בצבע ורוד כזה שמסתכלים מקרוב זה מסך MW221C קיבלתי לפני שבוע מסקייפיסי איך יכול להיות שכבר נשרף??

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  5. האם מסך LG L1953TR מתאים לעבודה משרדית כולל גלישה באינטרנט בתודה YUZ

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by liortaib,

תגידו אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים בגוד 22 אינץ בתקציב של 1500 שח איזה מסך עדיף? MW221CוAsusו W2252TQוLGו 2253BWוSamsungו

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  7. מציעים לי מסך 22 אינץ' dell 2207 ואני מתקשה למצוא כל מידע על המסך הזה, האם מישהו מכיר או שיכול להביא קישור למפרט טכני/אתר מכירות - כל דבר יעזור...

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  8. עידכנתי את הווינדוס ונכנסתי סתם לתמונה ואני רואה שהיא בגווני צהוב כזה. אבל כל הצבעים במחשב בסדר, זה רק כשאני נכנס לראות תמונה...(לוחץ דאבל קליק על תמונה והיא נפתחת דרך ווינדוס) בפוטושופ הכל רגיל גם כן.. הנה תמונה להמחשה (מקווה שגם אתם רואים את הצהוב וזה לא רק אצלי במסך) מה עושים ואיך זה בכלל קרה?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  9. שלום לכולם אנו על סף רכישת מחשב חדש לאחי אשר ישמש אותו למשחקים ולעבודה משרדית (כמו למשל גלישה, עבודות לביה"ס וכדומה). הבחירה הצטמצמה לשני הדגמים שבכותרת - אסוס VW222U או סמסונג 2243. מבחינת המחיר ההבדל זניח ולכן נותר רק לבחור את העדיף מביניהם ממה שהבנתי עד כה מקריאה בפורום ובחיפוש בגוגל שני המסכים יהיו טובים למשחקים, כאשר ה-VW222U עדיף במקצת. השאלה היא איזה מבין השניים טוב יותר בעבודה עם טקסט כפי שצויין לעיל? האם יש הבדל משמעותי בין השניים? תודה רבה לעוזרים! עידו.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  10. מה אתם אומרים ? מה עדיף ? , ואם יש משהו אחר תמליצו

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by manshush,

אני ידוע ש 1680 על 1050 זה הכי מתאים אבל יש הרבה משחקים שאין בהם את הרזולוציה הזאת.... אז איזה עוד רזולוציות מתאימות למסכי 22? אם צריך גם את הדגם של המסך אז MW221C

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The_Byter,

באילו מסכים ניתן למצוא פאנל איכותי שאינו TN כיום ? 20",22",24",27 ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  13. יש לי 2 שאלות. 1.איך אני הופך אותו ל 4:3? 2.כשאני גולש בנט או סתם פותח תיקיות,המסך חלק ונקי,אבלכשאני רואה סרטים,DVD או DIVX או לא משנה איזה,אז רואים "לא נקי" כמו מין נקודות כאלה...זה כמו לראות סרט בוידאוטייפ. אבל כשאני מתרחק מהמסך,משהו כמו מטר או 2 אז רואים יותר חלק. השאלה שלי אם זה דפקט במסך או זה רק בגלל שאני יושב קרוב אליו?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. שלום לכולם ;D בשעה טובה קניתי מחשב ועכשיו נותר רק המסך... השימושים שלי הם בעיקר קריאת טקסט (אינטרנט/ספרים) וצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך כרטיס לכידה) ואני מעוניין במסך ריבועי, עדיף 19" (וכמובן חיבור DVI). לפי כל החיפושים שעשיתי באתר, הגעתי למסקנה שמסך עם פאנל PVA יתאים לדרישות שלי ויעלה את רמת ההנאה מהישיבה מול המחשב. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא מסכים כאלו. את ה samsung 970p אין לאף אחת מהחנויות (פרט לאופיס דיפו, ב 1900 ש"ח כמעט) וגם לא אצל הספק (נכון להשבוע). את ה samsung 940T שהיה מצוטט פה כאילו הוא עולה פחות מ 2000 ש"ח אני לא מוצא בפחות (ולא ברור לי, ע"פ התיאורים, האם הוא כולל כניסת DVI). בנושא של ה Philips 190P7EG לא ברור בכלל מה הפאנל שלו. זהו פחות או יותר. א…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  15. יש ברשותי מסך 15 אינץ' ומסך 22 אינץ סמסונג (2253BW). שאני מפצל את המחש לשניים, האם זה מפריע שמסך אחד רחב ואחד רגיל? אני לא ממש מבין בחיבורים וכו' אך אני מחבר את הסמסונג למחשב בחיבור RGA שנראה בדיוק כמו החיבור של המסך 15 אינץ'. הבנתי שצריך שמסך אחד יתחבר בסוג א' של יציאה והשני הסוג ב'. האם אפשר לפצל את המחשב לשני מסכים שלשניהם אותה היציאה? (יש לי שתי כניסות כאלה במחשב). תודה

• 4 תגובות
    • 7.1k צפיות
  16. Started by BH20062,

אהלן ,בקרוב מאוד אני הולך לקנות את הHANNS-G , ואני אקבל איתו כבל HDMI לDVI [או שאני טועה?] שורה תחתונה,רציתי לדעת,אם אני אחבר מהמחשב כבל DVI לHDMI כאילו למסך,אני אוכל לראות סרטוני HD בווינדוס עצמו??? ??? ??? בתודה מראש .

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  17. היי כולם התלבטתי רבות אם לקנות 22 TN או 20 איכותי יותר. והחלטתי שכרגע 20 יספיק לי. מקסימום עוד שנתיים ככה נחליף אותו. אני בטח עוד שנה יתחיל לימודים ואצטרך להיות הרבה מול המסך והחלטתי לשמור על העיניים שלי... בכל אופן ראיתי המלצות ל Dell ול HP וגם ל LG איזה מהם הכי עדיף? עוד פעם - הרבה אינטרנט וטקסטים ומעט סרטים ומשחקים... עדיף שלא יהיו במסך עצמו רמקולים. אם תצטרכו עוד פרטים - תבקשו ואתן תודה.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by VoliSuS,

אממ טוב יש לי מסך גדול של 22 אינץ' עכשיו הבעיה בו היא הרזולוציה אני שם את הרזולוציה על 1600X1200 כמו שכולם אומרים אבל זה יותר מידי ארוך לי.. כאילו יעני אני לא רואה את הסרגל כלים שלמטה כמו גלגלת אני יעני צריך לרדת כדי לראות וזה לא טוב ככה איך אני משנה את זה?? יעני את האורך (ובדקתי בכפתורים שיש על המסך יש לשנות רק את הרוחב לא את האורך..)

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  19. איך הדגם הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=676717& Samsung SyncMaster 932BF

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  20. יש לי אפשרות לקנות את הטלוויזיה הזאת מחנות בכ-5000 ש"ח (אולי מעט יותר)-השימושים שלי: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 א-70 אחוז גלישה באינטרנט (ללא אופיס ויישומי משרד רק גלישה) ב-20 אחוז סדרות באיכות 720/1080 ג-10אחוז טלוויזיה מרחק צפיה כ-1.5 מטר- האם אני אסבול בגלישה רגילה ?(תזכרו שמדובר על מרחק של מטר וחצי...) למישהו יש נסיון בגלישה בצג LCD מהמרחק שהזכרתי? מה דעתכם? בתודה ערן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Lahad,

http://tms.co.il/product/5544 LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 שלום אני מחפש ביקורות על מסך זה , לפי נתוניו הוא מצוין , אני מחפש מסך מהיר למשחקי FPS מהיירים , ולכן רק מסכי TN יכולים להתאים לי - ואני מחפש את הטוב ביותר מבניהם.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  22. שלום לכם. אז אני רוצה כבר לקנות את המסך והגעתי להתלבטות אחרונה. מה כדאי לקחת מביניהם? (המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. גם עבודות רבות מלל). צריך להתחשב באיכות ובאחריות! (מבחינת פיקסלים שרופים). אם יש עוד המלצות או מסכים אחרים שיותר טובים מאלו (ובמגבלות המחיר), אז תציעו =). תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  23. אני מחפש מסך מחשב לא wide משהו איכותי 19-20 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח ושתהיה כמובן אפשרות למשלוחים מהחנות... חח שימושים: יומיומיים (אינטרנט וכו'), משחקים וסרטים

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  24. לאור ביקורות שליליות של המסך הזה, INPOUT LAG ועוד ירקות הוחלט ב DELL להוציא גרסה משודרגת שיצא הרגע לשרשרת ההפצה העולמית. אני ממליץ בחום לעצור קנייה עד אשר אתם מדברים עם החנות ובטוחים שאתם מקבלים את הגרסה עם ה FIRMWARE REV 01 החדשה ! http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203&view=by_date_ascending&page=40 ביקורות והסברים על הגרסה הראשונה (לא יצאו ביקורות על הגרסה החדשה): http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_2408wfp.htm שינויים בגרסה החדשה: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203&view=by_date_ascending&page=44

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by אופיר,

בעקבות ההמלצות של הפורום, החלטתי לרכוש מסך DELL 2007WFP. לאחר קריאת כמה ט'רדים החלטתי לרכוש את המסך בנקסטופ. תוך יום וחצי המסך הגיע אליי עם שליח. בבדיקה עם DPB, מצאתי פיקסל אחד מת. יצרתי קשר עם נקסטופ שם נאמר לי שאני יכול להגיע לחנות ולבדוק מסך אחר. כך עשיתי. בחנות מצאתי מסך בלי פיקסלים מתים ואותו לקחתי.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.