עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by barak157953,

מה אאתם אומרים על המסך 190V6FB אני פשוט מחפש מסך זול בגודל 19' ונראה לי שזה הכי נורמלי שאפשר לקנות אבל אם יש לכם איזו הצעה אחת אני אודה לכם מאוד תודה מראש

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by NewRig,

האם יש מסך שעדיף על Viewsonic VP930B בתקציב של עד 2,300 ש"ח? השימושים - בעיקר עיבוד גרפי, עבודה משרדית וקצת סרטים ומשחקים.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by the kon,

שלום אני כנראה הולך לקנות את המסך L194WT של LG ורציתי לדעת האם המסך הזה טוב וכדאי לקנות אותו הנה הפרטים עליו http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L194WT-SF.jhtml המחיר הוא בסביבות ה220 דולר תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Aviko,

הוא שווה.. לפי פוסטים שקראתי פה הוא מעולה... נכון זה? Aviko

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by Donniel,

אני מחפש להפתיע את חברה שלי עם מסך LCD 17 איזה דגם מסך הוא הטוב ביותר עד מחיר של 1400 שח? היא טוחנת משחקים, פוטושופ ומה לא הילדה עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by itail,

אני מתלבט לגבי רכישת מסך LCD 19 אינטש. הציעו לי את האפשרויות הבאות: Sony ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? ?E96DB 19'' 8ms DVI? LG ?L1917S 19'' LCD 8ms? ViewSonic ?VA902B 19'' LCD 8ms? אני בד"כ משתמש למחשב לצורך לימודים (תכנות) ואינטרנט ולעיתים משחקים. מה הייתם ממליצים מבין האפשרויות הבאות? יש מסך 19 טוב יותר בסביבות 1500 ש"ח? תודה

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  7. Started by bsphere,

אני רוצה מסך 19" LCD, שישמש למשחקים. ממה שראיתי במחירים האלה יש BENQ, SAMSUNG, LG במהירות 2MS. אשמח לקבל המלצות לדגמים. תודה

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by Shiker,

רכשתי מסך חדש 931BF חיברתי בקלות והתקנתי את כל מה שצריך. יש לי בעייה אחת !, התוכנה שאני אמור לכוון איתה אתהבהירות וכו' ששמה MAGICTUNE עושה לי בעיות, אחרי שאני עובד איתה 3 דקות ומשנה הגדרות, בזמן השימוש המחשב שלי נתקע...זו פעם חמישית שאני עושה ריסט, התעצבנתי כבר! יש הצעות ? למישהו עוד קרה?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ורציתי המלצה למסך טוב בתקציב הזה אם זה אפשרי. המסך ישמש למשחקים, סרטים וגם לתוכנות הנדסה מכנית (סולידוורק)

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  10. שלום חברה'ס צריך מסך LCD חדש למחשב שלי. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט ומדי פעם לצפות בסרטים. אם זה משנה לכם משהו אז הנה המפרט שלי: C2D E6600 P5B DH Deluxe Gigabyte 7950GX2 G.Skill 2GB (2x 1GB) PC2- 6400 800MHz 4-4-4-12 Antec P180 Corsair 620W הנה מסך נחמד שאני מצאתי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4492 מה דעתכם? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by iSneak,

שלום, הייתי מעוניין בהמלצות למסך רחב (16:10 / 16:9 - עם עדיפות ל-16:10), כגון ה Samsung 940BW. 19" - 20", נוטה יותר לכיוון ה-19, לא רוצה שהרזולוציה הטבעית של המסך תיהיה 1680*1050, אין שום סיבה להרוג לי ת'כרטיס מסך. :} התקציב הוא עד 2000 ש"ח גג. אשמח לתשובות מהירות, תודה.

12. יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 שקיבלתי אותו היום במקום ה VP191 (הוחלף באחריות) ואני שם לב שבקטעים חשוכים במשחקים או כשיש חוסר בצבעים בקטע מסוים במשחק אני מתחיל ליראות GHOSTING (אם ככה קוראים לתופעה הזאת) ז"א, שהשחקן זז ימינה קצת מהר או שמאלה החפצים שבמשחק משאירים אחריהם עקבות בצבע כחול כזה... אני זוכר שהיה לי את זה במסך הקודם שלי הVP191 אבל אני חושב שפה ה"עקבות" הן גדולות יותר... אז יכול להיות שבעצם במסך הזה יש בעיה או שזה טבעי הדבר הזה? או שבכלל התופעה הזאת הייתה גם במסך הקודם שלי ולא שמתי לב בכלל? יש לציין שאין את העקבות האלה כשנמצאים באיזור שהוא יחסית מואר או שהוא עם יותר צבעים בצורה מסוים (קצת קשה להסביר את המצב בו מתקבלות עקבות)

13. קודם כל, תודה מראש על התגובות. ההתלבטות כרגע היא בין הדגמים שבכותרת. אשמח לגלות דגמים מומלצים אחרים. אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח, אך אין צורך לנצל את כל התקציב. אני עובר ל LCD כי יש לי חדר קטן ומכיוון שאני מתחיל מחר ללמוד הנדסת תעשיה אני צריך מקום בשולחן לכתיבה. המחשב ישמש בעיקר לשימושים כלליים (אינטרנט ומייל), בסרטים אני צופה באמצעות חיבור לטלוויזיה. אני אכן משחק לעתים קרובות משחקי מחשב, אך אני מאמין כי התדירות תרד בעקבות הלימודים. מפירוט השימוש אני מאמין שהמומחים שבינכם יבינו מה הדרישות מהמסך. בנוסף, אני מעוניין שתהיה אפשרות לתליית המסך על הקיר + יכולת כוונון. לגבי האחריות, קראתי את התעודות באתרי היבואנים. LG (ח.י.) מחליפים מסך במידה ויש 3 פיקסלים מתים. לעומת זאת אצל חי…

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  14. אשמח אם תוכלו לדרג לי את המסכים מהלינקים הבאים, וגם קצת להתחשב בתמורה לעומת מחיר. תודה. (דרך אגב הלינק, זה החנות בממנה אני קונה-חייב חנות באיזור השרון ) שימוש המסך הוא לא משהו מיוחד, חשוב שיראו טוב וברור מן הסתם וזהו... תודה רבה. LG L1932TQ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=840&scat=220&tcat= LG L1970HR 19'' LCD 2MS 1:1600 DVI SILVER http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=451&category_id=011& SAMSUNG 960BF 19'' LCD 4MS DVI PIVOT MAGIC BRIGHT WHITE http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=402&category_id=011& SAMSUNG 931BF 19'' LCD 2MS DVI MAGIC BRIGHT BLACK http://www.gibornet.co.il/?page…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  15. כרגע אני בכיוון של המסך הזה http://chimei.com.sg/prod_mon_CMV938D.aspx# קראתי עליו ביקורות, ראיתי אותו במציאות המסך בהחלט אחד הטובים שראיתי ( יותר מספינות הדגם של סמסונג ו LG , לפחות מההשוואה שעשיתי ) אבל האם יש משהו עדיף?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by nesber,

ראיתי שמסכי lcd טיפוסיים פועלים היום על 60 הרץ. האם זה אומר שהFPS המירבי שאוכל להגיע אליו במשחקים הוא 60?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Bashash,

אני ממש לא יודע מה לקנות את הSP2008WFP שיש לו 20" פאנל TN ומצלמה מובנת עליו שעולה 1730 או 2007WFP עם 20" פאנל S-IPS ועולה 2100 אם למשהו יש מסך אחר להציע יתקבל בשמחה! ממש צריך עזרה!!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. שלום לכולם,המסך שלי נפטר ולכן אני צריך להחליף אותו במהירות המירבית. המסך מיועד לסרטים,גלישה בעיקר למשחקים(FPS) ולכן עניין המריחות חשוב. אז כמו שהבנתי המסך VP930 הוא מסך מאוד מומלץ לפי הדיונים שפורום ולכן דיברתי עם נציג TMS שמצאתי אצלהם את המסך והוא אמר לי שהפאנל של המסך הוא I(לא 100%)PS או משהו כזה ומחא הוא יוכל להקריא לי בדיוק מן המדבקה מפפני שצריך להביא אותו מן המחסן. עוד מסך הוא המסך הנ"ל : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=190P7EG אזר יצר דיון ממושך מפני המחיר שלו. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  19. אני לא יודע איזה מסך לקחת, אני רוצה מסך עם MS נמוך כמו של ה SAMSUNG 226BW שיש לי כרגע עם "S" פאנל שהוא ממש נמוך. אבל יש כל כך הרבה מסכים שחלק מהם אין בארץ ו ה DELL הזה ממש לא אלטרנטיבה למשחקים עם ה INPUT LAG הגבוה שלו, ו ה SAMSUNG היקרים 245 ו 244T גם לא הכי הכי טובים. יש לכם המלצה ? Benq G2400W 3000-3200 שקל LCD 24" Samsung SyncMaster 2493HM, 5ms, 1:10000 DCR, DVI, Wide Screen 3,105 שקל

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  20. מסך מחשב 2208WFP Dell מסך מחשב E228WFP Dell מסך מחשב VW222U Asus תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by manshush,

1000 שקל לא יותר אני לא מחפש במסך 50 אינץ רק מסך נורמלי עדיף של חברה טובה כמו lg samsung ו 19 אינץ לא חייב!! רק אם אפשר

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  22. שלום המסך הישן מת (לאחר 6 שנים) , אני מתעניין במסך של 22" למטרת גלישה,אופיס וקצת משחקים (לא כבדים) וגם לשם עבודה עם תוכנה גרפית (AUTOCAD ) כרגע אני מתלבט בין 2 מסכים : 1. Samsung SyncMaster 226BW 2. Asus VW222U התקציב שלי בין 1300 - 1500 . (עדיפות לכיוון 1300 ) האם יש למשהו המלצה על המסכים האלו ואשמח לקבל הצעות נוספות . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by 0noname1,

טוב אז ככה אני רוצה ליקנות מסך מחשב חדש עד תקציב של 1500 שקל למשחקים תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  24. אני דיי בדילמה, אני רוצה לקנות מסך 22, שאוכל להנות מהגודל אבל מפחד להתבאס מהזוויות אחריי שאני אשקיע כלכך הרבה כסף, האפשרות האחרת היא לקחת מסך 20'' בינוני ולהרגיש ירידה בביצועים במשחקים אחריי מסך הCRT שלי (שנחשב דיי איכות, האמת) מה אתם אומרים יש מסך איכותי בתקציב או להמשיך לחסוך ל2007wfp? ד"א מה עם הSP2008WFPוDell ? הוא נכנס בול בתקציב ושמעתי שטוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  25. צריך המלצה למסך "22 LCD משהו עד 1400 שקל הכי חשוב שיהיה טוב לסרטים ומשחקים!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.