עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by IDOnoach,

Dell P2720d Vs U2719d שניהם 27 qhd מה ההבדל ביניהם? אחד עולה 1390 והשני 1600 האם ההפרש מוצדק? והאם יש עוד מסכים שצריך לבדוק בטווח הזה השימושים הם בעיקר עבודה וקצת גיימימג

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by -Tal-,

שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך 22-24 אינץ', SAMSUNG או LG, עדיפות יותר גדולה ל SAMSUNG. התקציב הוא 1200 ש"ח גג. אם זה משנה, הכרטיס מסך שברשותי הוא ATI HD4850 1GB מטרות המסך: משחקים (COD וכו'), עבודות גרפיקה (AUTOCAD, REVIT). תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903&PHPSESSID=085dd4dec6de117516e150c482ec78a2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני עובד בספרייה פה ואין הרבה מקום, כרגע יש לי מסך 20 והוא כן נכנס.. מה צריך למדוד? אני רוצה 24 אינץ'

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by vk,

מה עדיף בתקציב של 1250 שח? האמת לא ממש אכפת לי מהגודל העיקר שיהיה מסך איכותי..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gmppaz,

אוקיי, בזמן האחרון הMAG 15 אינצ' (LCD כמובן) עושה בעיות קשות עם מסכים שחורים ולאחר הרבה נסיונות עם מספר מחשבים וסידורי חשמל ומתאמים הוא לא עבד ונגמרה האחריות, החלטתי ללכת בתומי על 1970HR... אני מתקשר לבאג לבקש שישמרו לי אחד בצד ואני כבר מגיע, ולהפתעתי הרבה, אזל המלאי שלהם חוץ מ2 אחרונים בצפון !-!-! אני מתקשר לכל החנויות וכולן אומרות שהמלאי יגיע לארץ רק מ10 באוקטובר, די מבאס אני יכול לחכות איזה שבוע (ככה לפחות באג אמרה שיגיע המלאי אליה לאחר יום כיפור) אך הנני שואל אם לא עדיף כבר לקחת את הגירסת 17 אינצ', או ששוווה לחכות? חוץ מזה, הרבה אנשים אמרו לי ש19 זה מוגזם אז אני צריך ללכת לראות במציאות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omri_ro,

מסך רחב (16:9) / מסך רגיל(4:3) דעות בעד ונגד... יצוין - המסך מיועד יומיומית פשוטה ומשחקים פה ושם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Rockstatement10,

ממש התחברתי אליו וכנראה אני אזמין אותו מחר. אבל בעיה קטנה - אין בו VGA ו-DVI... מה אעשה אם כרטיס המסך שלי ימות או משהו בסגנון? כי בלוח שלי אין HDMI... לדעתכם זה משהו קריטי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by alexkid,

היי אני חושב לרכוש השבוע את המסך הזה הייתי שמח לשמוע דעות לגביו במיוחד אם למישהו היה איתו ניסיון ? תודה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=898253

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by x-amin,

אבא שלי קנה טלויזיה חדשה 37" LCD(עם חיבור SVIDEO כמובן..) והכרטיס מסך שלי תומך כנ"ל בSVIDEO.. רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה ושהיא ממש תשמש כמסך למחשב גם בשימוש הרגיל..?! או שזה אפשרי רק בזמן צפיה בסרטים או משחקים..? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by razgrp,

שלום, אני כרגע מתלבט בין Dell 2209WA ל - Samsung F2380. האם למישהו יש את ה- Samsung הזה ויכול להעיר על האיכות? חשוב לי בעיקר נאמנות הצבעים לחיים האמיתיים. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by udiudi,

שלום. קניתי היום את המסך, והייתה לי תקלה, באמצע התקנה של תוכנה, המסך התחיל להשתגע, היו כל מיני היבהובים... בחנות אמרו שהבעיה היא של המחשב, הפעלתי מחדש במסכי הכיבוי והדלקה הייתה אותה הבעיה.. בטח במסך או בחיבורים.. מה לא עשיתי עדיין הייתה בעיה. כיביתי ת'מחשב, הלכתי לראות סמולוויל, חזרתי, הדלקתי..והבעיה נעלמה. אבל מדאיג אותי, קיבלתי אותו היום. מה נראה לכם הבעיה? ומה כדאי לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Lalin,

היום יש לי מחשב נייד בעל מסך 15" ואני רוצה לשדרג את מסך המחשב. שימושי הם: תכנות עם הרבה שורות קוד- ולכן עדיף לי מסך בעל גובה גבוה ככל האפשר לצפיה מקרוב. קצת גרפיקה לחובבנים (פוטושופ, פרימייר). צפייה בסרטים HD. מסך רחב לכדי השוואה בשני עמודי אינטרנט. התקציב שלי הוא בסביבות 2000-2500 ש"ח. שאלה תיאורטית : במידה ואחליט על 26 " של סמסונג T260- יש לו רזולוציה של 1920x1200כמו של 22" מסויימים. בגלל שהמסך שלו מוגדל יחסית ל-22" אקבל תמונה פחות חדה. ולכן נשאלת השאלה: האם צפיה מקרוב במסך כזה לא תהיה בעייתית מבחינת העיניים ? אנשים- אל תפחדו לענות ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rroonnii,

צריך המלצה למסך שמחירו בסביבות 400/500 שח - בשביל ילד קטן. שימוש- 'אינטרנט' ו'סרטים'.אז איזה מסך הכי איכותי לתקציב זה? ( בטח יש כל מיני אתרים מוזלים ) . לפני כמה חודשים ראיתי באיזה אתר כמה מסכים בגודל 20 אפילו 22 (והמפרט טוב - גם ביקורות ) ב500 שח ( בזאפ מחירם נע כ700 שח ). אבל הם כבר ירדו מהאתר. בזאפ יש לרוב בגודל 18.5 . על מה ממליצים? ומי שמכיר אתרים בעלי רב מבצעים -שיפרסם ,בכדי שאני יוכל להתעדכן כל פעם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472106 או זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370995,00.html בוידאו זה נראה ממש טוב אבל אנלא יודע מה לבחור

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לא יודע באיזה מסך לבחור הדגם L922A הרבה יותר יפה בחברה אמרו לי שזה TFT אבל באתר היצרן רשום TFT רק על הדגם של ה 17 מה כדאי ? אני קונה מסך היום !!! http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=61 http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 תודה / Thanks

17. יש לי את ה Dell 2709W כבר 4 שנים ולאחרונה הוא מתחיל למות לי, מספר פעמים הוא פשוט נכבה ורק הכנסה/הוצאה של כבל הכח הפעילה אותו ומפעם לפעם הוא משחיר לגמרי לחצי שניה (כאילו שהוא נכבה אבל ה USB ממשיך לעבוד) וחוזר לעבודה רגילה. אשמח להמלצה לבמסך דומה בגודל (27-29), ברזולוצייה (לפחות Full HD) ובאיכות. התקציב שלי לא ממש מוגדר, על Dell 2709W (שמוגדר כמוצר פרמיום) שילמתי בזמנו לא מעט אך שיטוט בזאפ מעלה כי מחירי המסכים ירדו פלאים. ראיתי 3 מסכים בגודל של 29" בזאפ ולהם רזולוציה שחדשה לי 2560x1080, מה זה? אני מבלה לא מעט מול המחשב בקריאה, גלישה ומעט צפייה. מבחינת ביצועים המוניטור הנוכחי מספק אותי ולא מצאתי בו מגבלות בשבילי. הייתי מעדיף להמנע ממסכי דל בגלל התכנון המפגר שלהם. בדגם שלי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pinkmasta,

ViewSonic ?VX922 19 or LG L1970HR מחכה לתשובה , תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני עוסק בגרפיקה: אתרי אינטרנט, תמונות, תלת מימד ועריכת וידאו ומעוניין להשתדרג עם מסך מחשב חדש אני מתלבט בין שני דגמים האחד Eizo - Flexscan S2433WH והשני DELL - UltraSharp U2711 אני יודע שהראשון הוא 24 אינץ' והשני 27 אינץ' אבל במחיר הם די קרובים והגודל במקרה הזה לא ממש קובע מה שהכי חשוב לי זה איכות הצבעים בעבודות גרפיות והתאמת הצבעים לצבעים אמיתיים (דפוס ועבודה על תמונות) קראתי שהתצוגה בדגם ה-DELL ניראת קצת מטושטשת... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן המון תודה מראש בני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by slater,

שלום לכולם! אני ממש רוצה להזמין מסך היום-מחר ויש לי התלבטות אחרונה. איזה מסך מבין השניים לקנות? LG L1770HQ או Samsung 731Bf

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן ולילה טוב לכולם, לאחרונה התחלתי שוב לשחק ב-Rainbow six: VEGAS, ושמתי לב שקורה לא מעט שאני מת מטרוריסט שלא היה שם בכלל - מה שאומר שהמסך לא הספיק לצייר אותו מולי בזמן... הדרך לשפר את זמן התגובה של המסך היא כמובן מנגנון ה-OverDrive, השאלה היא איך עושים את זה. לא מצאתי את האופציה בדרייברים של NVIDIA, אבל אולי אחד מכם ראה משהו שאני לא. בתודה, אורן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alexsp,

שלום, ראיתי שרשת מסויימת משווקת מסך של מותג "IIYAMA" והמחירים משתלמים ביחס לתמורה ורציתי לדעת האם מישהו מכיר את המותג הזה ויכול לספר או להעיד האם הוא איכותי או לא איכותי, אמין לא אמין? תודה!

23. Started by skyfire,

כל הכבוד לksp שמחזיקים את המסך במלאי. רציתי להתעניין מה חושבים בפורום לגבי המחיר? נראה לי שפספסו שם באיזה 1000 שקלים פחות או יותר. המסך מתומחר כמו מסכי 27" 1440p.

24. Started by CoLoN,

שלום לכולם. יש לי מחשב חדש עם יציאות DVI VGA DP ( מה זה יציאת DP איכות יותר טובה מ DVI ? ) אני מחפש לקנות מסך איכותי כ23 או 24 אינץ..ראיתי שמומלץ בגלל הרזולוציה לקנות 24 לFULL HD והכל. כמו כן התקציב הוא בין 1500 עד 3000 אני רוצה משהו איכותי בגלל זה תקציב גבוה. כמו כן קראתי בפורומים שאחרי קניית מסך יש צורך בבדיקות תקינותו כמו צבעים פיקסלים נכונות נכונה של הגדרות כל צבע וצבע עם תוכנה מסוימת וכו. האם זה נכון גם שיש דגמים של מסך DELL שלא להיתקרב אליהם ? בבקשה תסבירו מה למה מי והכל. תודה מראש לב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by xshlomix,

אני מעוניין לקנות מסך LED שמתאים למשחקים בגודל 23-24'' מסך הכולל כניסת DVI יחס ניגודיות מירבי מבחינת תקציב אני לא מוגבל בדקתי את ה- LG IPS236v מכל הבחינות הוא עונה על הציפיות פרט לעובדה שזמן התגובה שלו הוא 5 m/s יש למישהו המלצה לגבי מסך איכותי והאם זמן התגובה ממש משמעותי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים