עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי אני רוצה לשדרג את המסך הישן שלי למשהו חדש. אני מחפש מסך מכוייל צבע בשביל עריכת צבע לוידאו ותמונות מדוייקת, ושהמסך יהיה חד. לפי מה שראיתי על המסך הזה, ( Dell UltraSharp 24 Monitor - U2412M ), היחס שלו הוא 10:9. מה החסרונות והייתרונות של זה? לפי מה שהבנתי לעריכת וידאו על מסך אחד זה עדיף. קראתי גם בפורום פה שלמסך הזה יש בעיה אבל לא הבנתי על מה היא משפיעה ואיך אני יודע אם היא תפריע לי או לא. ודבר אחרון- ראיתי גם שאין לו כניסת HDMI ולי אין יציאת DVI או דיספליי פורט, ואני לא רוצה להשתמש בVGA. יש אופציה שלא מורידה איכות לתמונה להעביר בין HDMI לדיספליי פורט? תודה מראש נ.ב.: קישור לדף של המסך באתר של דל: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן ולילה טוב לכולם, לאחרונה התחלתי שוב לשחק ב-Rainbow six: VEGAS, ושמתי לב שקורה לא מעט שאני מת מטרוריסט שלא היה שם בכלל - מה שאומר שהמסך לא הספיק לצייר אותו מולי בזמן... הדרך לשפר את זמן התגובה של המסך היא כמובן מנגנון ה-OverDrive, השאלה היא איך עושים את זה. לא מצאתי את האופציה בדרייברים של NVIDIA, אבל אולי אחד מכם ראה משהו שאני לא. בתודה, אורן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. התלבטות בין מסך רגיל לרחב - האם מסך רחב לא יעוות תמונה? 2. המסך שיתכוונן בגובה, PIVOT,TILT 3. פנל S-IPS או S-PVA האם ההבדל משמעותי לתמונות איכותיות? 4. מחפשת 0.258 עד 0.255 -PIXIL PITCH משמעותי? עלו לגמר: ViewSonic VX2025WM MVA EIZO 2110W 21" - PIXIL PITCH, S-PVA 0.27 ויקרה ViewSonic VP2030b 20.1"- זווית 170 בלבד MVA נראית לי טובה- NEC Spectra View 2090 נראית לי טובה, לא הצלחתי למצוא את מחירה - LG L2000C 20" black לא יודעת מה גודל פיקסל, S-PVA -DELL 2407WFP 24" NEC 2090 UXI 20.1" לא יודעת מה גודל פיקסל אשמח לקבל עצות ו/או הצעות יותר טובות תודה, אביבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המסך מציג צבעים יפים ומדוייקים... גם יש לו אחלה עיצוב וארגונומיקה, וזוויות צפיה רחבות מאוד. מה שהפריע לי זה הילה אדומה מסביב לכל מיני דברים באמצע משחק... מה שלא היה קורה עם הבנקיו FP767 הישן. (פאנל TN עם 16ms). יש איזו דרך להפחית את ההילה האדומה הזאת? כי זה ממש מבאס. וגם למסך יש טיפלה באנדינג... אבל ממש בקטנה. וגם קצת הסבכתי עם הכפתור של ה menu שלו... אני פשוט לא מוצא אותו! איפה הוא רבאק? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by RV25,

קראתי באחד הלינקים שנתנו כאן שאפשר לכוון צבעים באופן ידני דרך המסך (כחול, אדום וירוק אאל"ט). ניסיתי לעשות את זה דרך המסך שלי ולא הצלחתי למצוא איפה! ב-color setting זה לא נמצא וגם לא באף מקום אחר... כרטיס המסך שלי הוא 9600GT. אשמח לעזרה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לאחר שהשכלתי מהמאמרים ומהדיונים בפורום החלטתי לקנות את המסך הנ"ל. ברוב החנויות נתקלתי במסך זה בצבע לבן בלבד. במקום אחד הוא הופיע בצבע שחור וגם היה זול יותר. שאלתי: האם הדגם השחור זהה בכל הפרמטרים ללבן או שקיימים הבדלים (מלבד המחיר) ?

7. מעוניינים בתצוגה משנית קומפקטית עם קצב רענון גבוה שתוכלו לקחת בתיק שלכם? ה-ROG Strix XG17AHPE הוא התשובה שחיפשתם לכתבה

8. Started by jangao9,

שלום, קניתי לפני כמה ימים מסך חדש lg 2252tq ויש לי איתו כמה בעיות, 1. ריצוד כאשר אני מסתכל בתמונה בהירה אני משום מה רואה ריצוד של המסך. 2. מעבר הפריימים - כאשר אני צופה בסרט, והתמונות מתחילות לרוץ מהר, אז אני רואה מעין פס באמצע המסך שבו הפיקסלים לא מתחברים כמו שצריך, לדעתי חילוף הפריימים לא עומד בקצב, הבעיות האלו מאוד מוזרות כיוון שיש לי מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 7300, המחשב עצמו הוא נייד כך שאני רואה במסך של הנייד מצויין אך במסך הגדול לא רואים כמו שצריך האם יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה? ומה יכולה להיות לדעתכם הבעיה??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני צריך מסך 24" או 22" עד 1300 שקלים,לא פאנל TN השימושים הם משחקים. שיתמוך ב FULL HD 5MS או פחות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by genia,

אז בעקבות ההמלצות הרבות פה ומות המסך הקודם שדרגתי ל2312HM הוא חובר לאותו כרטיס מסך\מערכת מחשב שהייתה עם הקודם רק שהפעם בחיבור DVI-DVI התפועה המוזרה היא שבזמן עבודה המסך יכול "להשתחר" (כל המסך נהיה שחור) ואז חוזר לעצמו. לפעמים חלונות שפותחים על חצי מסך במשך כמה זמן הוא כאילו מאבד סנכרון\התמונה נמרחת וכשהוא חוזר אז אותם חלונות מכווצים למרות שהכפתור של ההגדלה עדיין נראה כאילו שהם כבר הוגדלו. אשמח לרעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ניסתי לעדכן דריברים ולהחליף חיבור פיזי בכרטיס(יש 2 DVI)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Talxa1,

אהלן חברה אני אגיע לעניין מהר, לפני כמה חודשים רציתי לקנות GTX 960, קודם כל שאלתי אם יהיה לי בוטלנק ואמרו שבלי OC יהיה אבל לא קריטי... ועם OC זה אמור לעבוד בסדר. מה גם: המליצו לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים, חיכיתי והתרשמתי מRX-480 אבל אם אני קונה אותו אני צריך לקנות מחשב חדש(מפרט נוכחי למטה) אני לא משחק כלכך הרבה כמו פעם ואני משחק לפעמים.. משחקים כמו Arma 3 /Cities Skylines ומשחקי עולם פתוח שיצאו לפני שנה-שנתיים-עומדים לצאת. אני לא ידעתי ועדיין לא יודע אם שווה להשקיע 3000 שקל במחשב חדש עם RX-480 שאני אשחק בו עד שנתיים גג, בינתיים גם הגרסה של הRX-480 בכלל לא דומה למה שבחו"ל(זה רק יצא ואין עוד כרטיסים צד 3). בכל מקרה.. היום הייתי באמזון(אירופאי, תכננתי לקנות הגה וסת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי מסך טלויזיה מחובר למחשב עכשיו אני רוצה לסדר שאת מה שאני עושה על המחשב יראו על הטלויזיה(אני מתכוון לשכפול מסך ) עכשיו השאלה שלי איך אני משנה בהגדרות של המסך מחשב שהיה שכפול של שני המסכים \ בתודה מראש רזיאל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mambo,

דיברתי איתם, הם רוצים 2000 על המסך הרגיל ו-1950 על המסך הרחב. מה אתם אומרים על המחירים? מה חשוב לבדוק במסך בחנות כשאני קונה אותו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by orentz,

שלום לחברי הפורום יש לי שאלה בקשר לחיבור display port יש לי יציאה כזאת במסך ורציתי לדעת מה ההבדל בין החיבור הזה ו hdmi ומה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eyarit,

אני דיי מתלבט לרכוש מסך LCD בגבול ה- 19" - 20" שיתאים לעריכת תמונות (דהיינו ללא קונטרסט גדול ובוהק) ומצד שני שיתאים לטקסט קריא למס' שעות לא קטן ביממה. לצערי התקציב מוגבל לעד 2000 ש"ח אז אם מישהו בא לו רעיון אשמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by udiudi,

שלום. לא ממש מצאתי אשכול שמסביר איך כדאי לבחור מסך LCD למחשב. אז הינה השאלות שלי: 1. מה זה מילי שנייה? אני רואה בחנויות 8 מילי שנייה, 4..2.. 2. יחס ניגודיות..? מה זה אומר 1:500 והאם זה טוב ביחס ל1:700..? 3. אני צריך מסך לעבודה מול המחשב. ממש הרבה פחות משחקים..אולי CS1.6 אבל לא יותר מזה..איזה מסך מומלץ לי? עד 1,500 ש"ח... אם יש חריגה של כמה מאות זה לא נורא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by udiudi,

שלום. קניתי היום את המסך, והייתה לי תקלה, באמצע התקנה של תוכנה, המסך התחיל להשתגע, היו כל מיני היבהובים... בחנות אמרו שהבעיה היא של המחשב, הפעלתי מחדש במסכי הכיבוי והדלקה הייתה אותה הבעיה.. בטח במסך או בחיבורים.. מה לא עשיתי עדיין הייתה בעיה. כיביתי ת'מחשב, הלכתי לראות סמולוויל, חזרתי, הדלקתי..והבעיה נעלמה. אבל מדאיג אותי, קיבלתי אותו היום. מה נראה לכם הבעיה? ומה כדאי לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tuki sheishmor alay,

ברשותי מסך lg2000cp בגודל 20.1 וביחס 4:3. אני מחפש להשתדרג למסך יותר גדול ויש לי מגבלת רוחב בשולחן ולכן חשבתי ללכת על מסך לד פיליפס 225PL2EB ביחס 16:10.השימוש שלי הוא אינטרנט ומולטימדיה, אין לי משחקים במחשב. חשובה לי איכות, מותג ואחריות כאשר התקציב עד 1500 פלוס. אשמח לקבל כל דיעה/ ביקורת/ חוות דעת. בנוסף- להלן שאלת הדיוט: התמונה במסכי 16:10 אמורה להיראות טבעית? כלומר ללא עיוות של יחס גובה/ רוחב? תודה וסליחה על החפירה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Syrex,

אני רוצה לקנות מסך מחשב 22 lcd אינצ' שישמש לי גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה.... אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה ולהתקין אותו במחשב...עכשיו יש לי כמה שאלות.. האם אפשר לחבר ממיר של יס למחשב כי כבלים בכללי אני יודע שאפשר (ע"י כרטיס טלויזיה) מה דעתכם על המסך הבא...chimei 22" *5 ms *300 cd\m *1:700 האם מישו מכיר את החברה ויכול לתת חוות דעת?(אם הוא לא איכותי אלך על מסך 19" סמסונג\LG) מבחינה תאורתית זה הכל מסתדר...השאלה איך המסך יציג טלויזיה (מריחות, איכות קצב ריענון)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shoshan,

האם זה חשוב הContrast Ratio האם יש הבדל באך שרואים (סרטים משחקי מחשב) בין 1:700 לבין 1:2000 ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by arik100,

אין לי מושג מה לקחת המחירים E228WFP 1750 226BW 1850 2007WFP 2150 מה ההבדלים מה מומלץ שימושים : קריאה משחקים סרטים ( סדר לא מהחשוב לפחות וההפך אלא שווה בשווה ) 2000 בעיקרון זה התקציב אבל אם תגידו שה 2007WFP מציג יתרון משמעותי אז יש אפשרות ללכת עליו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שמתם לב שמאז שמדברים עליו באתר פתאום יש אותו גם בזיגזאג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6057 גם ב-TMS: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4748 וגם בפומפה: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286 בכל מקרה, הזמנתי מפומפה ויגיע תוך שבוע (אבל רוב הסיכויים שעד שישי). מבטיח להעלות תמונות של מה שתבקשו (למרות שמשחקים זה קצת בעיה כי אין לי כל כך) אבל מסך שחור בחדר חשוך כבר רשום אצלי.

23. אני רוצה לקנות מסך מחשב. השימוש שלי הוא בסיסי: שימושי office, אינטרנט, מעט וידאו, ללא משחקים כלל. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אבל אני מעדיף לא להגיע לתקרה אם אין צורך ויש דגם זול מומלץ. מעדיף - 22-24 אינטצ'. וגם - אשמח להמלצות לדגם מסך מעוצב. (אם מישהו מכיר מסך לבן מוצלח אשמח) תודה על העזרה !!! אליק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by OMRi1712,

איזה מהם עדיף לי לקנות ולמה? במה אחד יותר טוב מהשני? והאם יש להם חיבור HDMI? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן! יש לי את המסך הנ"ל עם כרטיס מסך G-force 7300. אני עובד המון עם עריכת סרטים (אביד, אפטר אפקטס) וצפיית סרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות, שיהיה full HD, צבעים טובים ושבכלליות יענה על הצרכים בתור מסך צמוד לקיים. בנתיים נתקלתי ב: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKB2230&cfm=5B1EB680 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2370#more_info מישהו יכול לפרט לי מה היתרונות והחסרונות המשמעותיים בין המסכים? האם יש הבדל מהותי בין ניגודיות של 50 ל70? ובין מהירות 2 ל5 למשל? זה מורגש? על מה עוד חשוב להסתכל במפרט? אשמח לשמוע על המלצות נוספות אם קיימות.. תודה! ים.

דיונים חדשים בפורומים