מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני שואל כי הזמנתי במחיר טוב ובאחריות של הייבואן הרשמי (3 שנים) אבל ההזמנה היא מלפני שבועיים וחצי ובחנות הבטיחו לי את המסך השבוע. פתאום אני מתקשר לברר ואומרים לי שהמסך יצא למשלוח ויגיע ביום ראשון. הבנתי פה ושם בפורום שהמסך הזה כבר לא מיוצר וייתכן שזאת הסיבה שלוקח הרבה זמן להזמין אותו, יש במקרה מסך אחר שמחליף אותו ועדיף לרכוש אותו? (בתקציב של עד 1400 ש"ח)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בדיוק עכשיו יש מבצע בדיוטיפרי על המסך הנ"ל ואני מתלבטת אם לקנות אותו.. (רק 200$!) הוא נראה לי טוב, אבל לצערי אני לא מבינה יותר מדי בתחום :-[ יש פה מישהו שיכול לומר לי משהו על המסך הזה? הוא טוב? שווה לקנות אותו? :s05: תודה רבה לכל מי שעוזר!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אפצל לשתי שאלות: (מעבר לפרטים שבכותרת) 1. המלצה לסמך שיתאים הכי לשימושים שלי (אם אפשר בתקציב הזה פנאל איכותי, אין בעיה עם מסך '20*)? * אני חושב שאולי '22 אפילו גדול מידי בשבילי לכן אם מקבלים איכות על חשבון גודל אז סבבה אם אין יתרונות לאיכות אז אלך על 22 כי תמיד אפשר לעבוד עם רזולוציה נמוכה להשאיר פסים שחורים (לא?) 2. אני מאד מעוניין לקנות מסך של LG (בגלל המבצע "אחריות מהפיקסל הראשון" ל-3 שנים, שמסתיים סוף החודש). למה אין מידע והמלצות על LCD של LG? אם הייתם צריכים לבחור רק אחד מדגמים של LG לצרכים שבכותרת על מה הייתם ממליצים? לינק לדגמי ה '20 הרחבים של LG http://www.hye.co.il/catalog/products.aspx?catid=61&subcatid=101 לינק לדגמי ה '22 הרחבים של LG http://www.h…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 23 עד 1500 שקל יש כלכך הרבה אפשרויות בשוק היום שאני מבולבל אני מאוד מאוד אהבתי איך שמסכים של אפל נראים שהכל ניראה מבריק כשמסתכלים על המסך האם יש מסכים כאלה בשוק האם הם בכלל טובים או שלא ואם לא מה אתם ממליצים fullHD + hdmi connector הבנתי שזמני תגובה היום לא כלכך חושב בעיקר שיהיה מתחת ל10 וגם ניגודיות שיהיה גבוה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני רוצה מסך גדול וטוב עד אזור 900 שקל אז אני מתלבט בין שנים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5528&CatCode=398 2.http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2074 מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה, המסך הנ''ל חווה הבהובים בעת למשל כחצי שעה, לאחר מכן זה פוסק. לפי דעתי הבעיה נובעת או מספק הכוח או מקבל שרוף/נפוח. כבלים החלפתי וזה לא עזר במיוחד. כמו כן, שמתי לב שההבהוב מפסיק כשאני מוריד את רמת הבהירות ל30%, מ31% זה מתחיל להבהב. השאלה היא, האם כדאי להחליף את הקבל שאחראי על הבהירות, ואם בכלל זה מה שעושה את הבעיה? אשמח לקבל דעות שונות מאנשים שחוו את אותה הבעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סוף סוף את המסך DELL U2311H ואני לא מצאתי פיקסלים שרופים,יש דרך לבדוק חוץ ממה שאני רואה על המסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טובל מטלית לניקוי משקפיים במעט מים ומעביר על המסך, אלא שתמיד נותרים "שובלים" אחרי שהמים נספגים במטלית, על פי אופי התנועה של הניקוי. בזכוכית זה לא היה קורה, אבל כאן (LCD) זה כן. האם אפשר לגרום לאלו להיעלם מבלי להשתמש בחומרים מיוחדים? ואם לא, מה מומלץ לקנות מין המוכן? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אני מעונין במסך בעיקר למשחקים אז שידרגתי קצת את המחשב שלי האמת העפתי את הג'יפורס 6200 בGTX285 והוספתי 4GB זיכרון ל2GB שהיה המעבד שיש לי הוא Q9450 במידה ויש בעיות עם הרזולוציה לכרטיס אפשר להתפשר [איני מתכוון להחליף את הכרטיס ב2-3 שנים הקרובות ] תודה לכול העוזרים. והגודל של המסך שהיה מעל 19' כי יש לי אחד כזה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש עם דגש על צפייה באיכות HD. אני מתלבט בין שני המסכים בכותרת (אני מעדיף מסך של 24" אבל ראיתי ביקורות מאוד טובות על הDELL). ברור שאם יש עוד מסכי 24" בטווח מחירים הזה שעדיפים על אלה אז הם גם אופציה. אם יש מישהו שכבר יש לו מסך של LG מהסדרה והוא יכול לפרט עליו קצת אני אודה לו מאוד כי אין באינטרנט שום סיקור... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 23" התקציב שלי הוא 800 שח אבל אני מוכן לחרוג גם ל900 אם זה שווה את זה. השימוש העיקרי יהיה תוכנות עריכת מוזיקה, אבל אני רוצה שגם יהיה אפשר לראות בו סרטים באיכות וטובה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפוש בפורום וראיתי הרבה אשכולות על זה אני רוצה לזמין את המסך הזה: http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-27Q-LED-Perfect-Pixel-2560x1440-QHD-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Monitor-/120926762189?pt=Computer_Monitors&hash=item1c27cbf4cd מה העליוות הנוספות של זה? אף פעם לא הזמנתי דרך יותר מ 100 דולר דרך איבי במשלוח רשום שזה משלוח רגיל אז איך DHL נכנסים לתמונה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Office ועבודה עם גרפים של שוק ההון. תודה עריכה: כמובן שהתכוונתי למסך ולא למחשב כמו בכותרת P:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר קנה את המסך וניסה לחבר אותו עם RCA לממיר והתמונה המתקבלת היא בשחור\לבן יש דרך לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גודל : 19" חברה : Viewsonic מחיר : 2000+- כאשר כמובן רצוי פחות חנות : KSP SKYPC או חנות טובה אחרת מאזור ראשל"צ שאני אוכל לבדוק בה את המסך לפני קניה דגמים שחשבתי עליהם אבל אין לי מושג למה מי עולה כמה : vx922 vp930 vp930m שתי חברות ש"נדחפו" פנימה עם דגם ספציפי: LG 19" L1970HR LCD שזול בכ-300 ש"ח מהויוסוניק SAMSUNG 19'' 931BF LCD על מי ללכת? למה? באיזה חנות יש אותו? ומה מחירו? תודה רבה מראש לכל העוזרים, מחר אחה"צ אני כבר אמור ליסוע לקנות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=468918
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , מחפש מסך דק (מינימום 19" ) לעריכת וידאו. (לא גיימינג). מתלבט בין הדגמים הבאים : ViewSonic LCD 19 VP930 או Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel או Samsung 19 LCD SyncMaster 971P חשוב לי שלא תהייה גרעיניות בתנועה ושהמסך לא " יזרח ויסנוור בבוהק" וכמובן שיהיו לו צבעים "חיים וטבעיים". אשמח להמלצה טובה וידידותית (לארנק ולמשתמש)... לתקציב של עד 2400 . תודה (הירוק בפורום)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903&PHPSESSID=085dd4dec6de117516e150c482ec78a2
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלוויזית LCD חדשה לחדר, אבל לא משהו גדול מדי, חשבתי על 19'-24', משהו כזה. אני רואה הרבה טלוויזיות בעלי רזולוציה של 800X600, או 640X480, זה לא מעט מדי? איך האיכות ברזולוציה הזאת? כמה אמורה לעלות טלוויזיה כזאת באיכות מספיקה לחדר בגודל בינוני? ותוכלו להביא לי לינקים לדוגמאות למכירות של כאלה? תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי עקב שינוי קל בתקציב אני הולך על 19" השימוש העיקרי במסך הוא בערך....הכל, משחקים, סרטים, אינטרנט, וכו' לכן אני נוטה לכיוון ה-LG מכיוון ששמעתי לא מעט ביקורות על ה-Viewsonic שהצבעים והאיכות תמונה שלו בסביבת וינדווס לא הכי הכי השאלה אם ה-LG מספיק טוב למשחקים וסרטים, כלומר בלי מריחות וכו' וכרגע יש לי X800XL, לא יהיה בעיות עם 19 אינץ' בקטע של לעבוד עם רזולוציה לא נייטיב יותר מאשר יהיו עם 17 ? (לא שכזה יש לי בעיה לעבוד על נייטיב במשחקים, הפעלתי פיר על 1280*960 ופעל חלק..אבל בכל זאת בעתיד אני יצטרך לרדת ברזולוציה) תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מאוד בקיצור מה עדיף גרסת ה-PVA או ה-IPS ? מה האחריות של DELL לגבי פיקסלים שרופים בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת את ההבדל בשטוח התצוגה בין מסך 19 רחב לרגיל , מה עדיף כיום? שניהם שטוחים דקים תודה אורי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או ה SONY SDMH S95S - לא הצלחתי להבין איזה פאנלים יש ל SONY.....מה דעתכם - ואיזה מבין ה SONY עדיפים ואיזה בכלל הייתם בוחרים? בלי קשר לתקציב...בין השניים האלו... תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ל"ט אני מנסה להתקין את המסך 931BW במחשב אחר מכיוון שאני עברתי לדל 22 הערב.. הבעיה שאין לי את הדיסק שלו וכשהורדתי את הדרייבר והתקנתי זה עשה שגיאה ומצד שני כתב שזה הותקן אני רוצה לבחור ברזולוציה הנורמלית למסך הזה 1440-900 אבל אין לי אופציה כזו.. עריכה: התקנתי את הדרייבר של NVIDIA והוא אפילו לא מופיע לי כדי שאני אוכל לסדר דרכו אני לא יודע מה לעשות ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-