עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Miros,

הוא עולה 1250 ש"ח. שווה? הוא טוב למשחקים וסרטים? וקריאת טקסטים? כי זאת חברה לא מוכרת.. Chi Mei

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by אריק פרלס,

היי, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, חשוב לי מאד שיהיה IPS ו2K (לפחות) ואשמח לקצב רענון גבוהה מ - 100.. החלקים החשובים במחשב לצורך התאמה : כ. מסך : RTX 3080 . מעבד : 3950X. אני עובד במידול, וגרפיקה. אני כרגע עם המסך הנ''ל : https://www.almacen-informatico.com/ACER_Nitro-VG270U-UM-HV0EE-P01_4390369_p.htm ( שאגב, כמה נראה לכם ניתן למכור ביד 2 היום? הוא פחות משנה אצלי) מקסימום תקציב - 2000 שח. או אולי שווה לחכות בגלל הקורונה? וגם שמעתי שאייסר הולכים להוציא מסכים חדשים...) ראיית פה כתבה על המסכים של גיגה בייט , 2K IPS 165HZ אבל חבר אמר לי שלא יתאים לעבודה גרפית. לא יודע כמה להאמין לו... אשמח לחוות דעת על המסך הספציפי של גיגה בייט. ( https…

3. תקציב- עד 2500. אני מחפש מסך גדול-לפחות 26. השאלה שלי היא האם עדיף לקנות מסך מחשב ייעודי (למשל סמסונג T260HD) מול האפשרות לקנות מסך 26 (או אפילו 32 שיכול להיות יותר זול או באותו מחיר) שהוא מסך LCD טלויזיה אבל יותר זול. המסך ישמש ל 90% מחשב וצפייה בסרטים ו 10% טלויזיה. מה עדיף- ולמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, החלטתי שהגיע הזמן להחליף גם את המסך. ולכן ניגשתי לחניות והייתי די בטוח שאני מעוניין לקנות את הLG L1970HR. אך לאחר שקראתי פה בפורום הרבה מאוד על המסך הזה ומסכים נוספים ראיתי שלכמה אנשים יש בעיות איתו ולכן עדיף לקחת את ה-?VX922 19 ViewSonic. אשמח עם תוכלו לעשות לי קצת סדר בעניין לגבי המסכים האלו(בעיקר איזה פאנל יש לכל אחד ומה עדיף), ואנשים שיש להם את המסכים האלו ויכולים להמליץ לי עליהם מניסיון אישי. רציתי לדעת גם האם לא יהיו לי בעיות עם המסכים מכיוון שיש לי כרטיס מסך יחסית ישן- FX 5200. אני עושה כמעט הכל במחשב, משחק, גולש באינטרנט, קורא מסמכים, תמונות ובעיקר סרטים. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Seraphim,

שלום, לאחרונה רכשתי את המסך המדובר ובאופן כללי אני מאוד מרוצה אבל במקרה התחלתי לקרוא היום על הנושא של השגת המיטב ממסכי מחשב באמצעות כיול נכון וממה שכתוב בכמעט כל אתר שנראה שמבין משהו בנושא מציעים לעשות כיול באמצעות Colorimeter. אפשר אמנם להוריד פרופילים שאנשים אחרים יצרו עבור המסך המדובר אבל למיטב הבנתי ישנם הבדלים אפילו בין יחידות שונות של אותו הדגם. דבר אחר ששמתי לב שכמעט ולא ציינו באף אתר זה באילו הגדרות של Contrast/Brightness הם השתמשו. במסך המדובר הגדרת ברירת המחדל היא 50 מתוך 100 בשני הפרמטרים ואין ציון של סולם המדידה... לשאלתי: [list type=decimal] [*]האם יש דרך אפקטיבית לכייל את המסך בלי Colorimeter? [*]מה הדרך הנכונה לכוון את ה- Contrast/Brightness כדי שלבן ירא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Buffer,

היי, יש לי בחדר טלויזיה LCD 32" של גרונדיג.. החלטתי לחבר אליה את המחשב עד שאני אקנה מסך נורמלי למחשב. הבעיה היא שרואים קטן נורא נורא, והתמונה לא חדה והצבעים גם לא.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות וזה רק נראה יותר מכוער, אז בנתיים אני על 1280X960 צריך להתקין דרייבר או משהו כזה? איך אפשר לראות פה טוב? אגב, המסך תומך ברזולוציית HD 1080

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Talxa1,

אהלן חברה אני אגיע לעניין מהר, לפני כמה חודשים רציתי לקנות GTX 960, קודם כל שאלתי אם יהיה לי בוטלנק ואמרו שבלי OC יהיה אבל לא קריטי... ועם OC זה אמור לעבוד בסדר. מה גם: המליצו לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים, חיכיתי והתרשמתי מRX-480 אבל אם אני קונה אותו אני צריך לקנות מחשב חדש(מפרט נוכחי למטה) אני לא משחק כלכך הרבה כמו פעם ואני משחק לפעמים.. משחקים כמו Arma 3 /Cities Skylines ומשחקי עולם פתוח שיצאו לפני שנה-שנתיים-עומדים לצאת. אני לא ידעתי ועדיין לא יודע אם שווה להשקיע 3000 שקל במחשב חדש עם RX-480 שאני אשחק בו עד שנתיים גג, בינתיים גם הגרסה של הRX-480 בכלל לא דומה למה שבחו"ל(זה רק יצא ואין עוד כרטיסים צד 3). בכל מקרה.. היום הייתי באמזון(אירופאי, תכננתי לקנות הגה וסת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by adirze,

אני צריך שתמליצו על איזה מבין המסכים האלה כדאי ללכת, אני מבין שמבחינת איכות הVP930 לוקח אבל הקטע שכמעט ואי אפשר לראות את המסך לפני שקונים אותו דיי מטריד אותי, להזמין מסך מבלי לראות אותו לפני כן. לעומת זאת את השניים האחרים ניתן לראות כמעט בכל חנות שמוכרת מסכים. תודה לכולם על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב 23-24 אינץ' FULL HD שיתחבר למחשב נייד (בחיבור VGA) במחיר של לא יותר מ1300 ש"ח. האופציות שהסתכלתי עליהן הן: Dell U2311H LCD LG IPS236V LED Samsung BX2335 LED Samsung 2333T LCD Samsung BX2440 LCD Samsung B2330HD LCD Samsung SyncMaster XL2370HD איזה מבין המסכים האלו עדיף? ואם יש המלצה למסך אחר אני אשמח שאלה נוספת האם יהיה אפשר להשתמש במסך גם כטלויזיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by joniar,

יש לי 4870 ואני חושב על 22" 24" וחשבתי שעדיף כבר ללכת על 24" במחיר הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=4442

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by megahertz88,

מקריאה בפורומים באנגלית נתקלתי באיזכורים לסוג הפאנל הזה, שאמור להיות שיפור ל S-IPS המוכר והאיכותי. הפאנל אמור להיות מתוצרת LG.Philips וגם מתוצרת NEC. האם מישהו יכול לאשר את הדבר הזה (לא מצאתי יותר מדי)? אם כן, באיזה מסכים משתמשים בו? (ראיתי מסך של פיליפס וגם שמועות על ה-iMac 24). ארז אולי? תודה מראש על העזרה, ערן

12. Started by CaTz,

היי, אחרי שקראתי המון המלצות על הDELL U2311H, אני מתלבט בינו לבין הLg IPS231P‎. ד"א האם זה שלDELL אין תאורה של LED משפיעה איכשהו על האיכות... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Holy,

מי ממסכי הסמסונג 22 אינץ הכי "שווה"?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by uh615,

שלום לכולם רכשתי עפ"י המלצות הפורום את המסך הנ"ל - מסך נפלא ! מחליף את ה- VIEWSONIC האגדי שלאחר 5.5 שנים נפח נשמתו, גם עפ"י המלצות הפורום דאז. המסך נרכש באייבורי, היכן וכיצד אני רושם אותו לקבלת האחריות בת ה- 3 שנים עליו? ב- DELL מבקשים למלא מס' שלא מתאים בפורמט לS/N של המסך שלי ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by itaykli,

מסך dell2007wfp הוא בעל פאנל MVA?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT הוותיק שלי במסך LCD ומחפש מסך מתאים לצפייה בסרטים ועיבוד תמונה - באיכות שלא תיפול ממה שאני מקבל על ה-CRT. התקציב כאמור, עד 1500 ש"ח, אבל מעדיף לחסוך אם אפשרי. מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מסך מחשב. השימוש שלי הוא בסיסי: שימושי office, אינטרנט, מעט וידאו, ללא משחקים כלל. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אבל אני מעדיף לא להגיע לתקרה אם אין צורך ויש דגם זול מומלץ. מעדיף - 22-24 אינטצ'. וגם - אשמח להמלצות לדגם מסך מעוצב. (אם מישהו מכיר מסך לבן מוצלח אשמח) תודה על העזרה !!! אליק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ijdm01,

אני מעוניין לחבר PlayStation-2 למסך LCD. האם אני צריך מסך מחשב LCD או טלויזיה LCD ? ראיתי מכשיר מרנץ fx26lc שמוגדר טלויזיה lcd 26 שיש לו כניסות רבות כולל כניסת DVI וכניסה אנאלוגית 15 פין. האם הוא יכול לשמש מסך ל ps2 וגם לראיית סרטים וגם מסך למשחקי מחשב ? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16623

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by פיני ק,

שלום יש לי מחשב המשמש אותי בעיקר ללימודים, והמסך בו אני משתמש הוא LG l1960tr. בחודשים האחרונים מאז שקניתי את המסך לא הייתה לי כל בעייה , וזאת משום שלא הייתי מבלה שעות ארוכות מול המסך, מקסימום שעתייים ביום (ללימודים). עכשיו משהתחילה תקופת הבחינות, אני מבלה הרבה יותר זמן מול המסך. הבעייה היא שלאחר פרק זמן מסויים אני מתחיל להרגיש שאני מסתנוור מהמסך, ובאופן כללי חש שאני מאמץ את העיניים ומתעייף. האם ידוע לכם מה ההגדרות הממולצות למסך זה (ברור לי שזה משתנה מאדם לאדם, אבל אולי בכל זאת?) פשוט ניסיתי כל מיני שילובים של בהירות וניגודיות, וכלום לא עוזר. בתודה מראש פיני

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by isvi2,

רכשתי את המסך ואני מאושר עד הגג. ההבדל בין המסך הזה למסך TN הוא הבדל של שמיים וארץ, פתאום הבנתי שהלבן שהייתי רגיל אליו במסך הקודם שלי 17" L1750SQ הוא בעצם אפור בהיר והשחור הוא אפור כהה. אני לא מבין גדול בעניין אבל מבחינת בעיות הכיול שדובר עליהן בדגם L2000C לא ראיתי דבר שעין רגילה יכולה להבחין בו. אין לי הרבה מה להגיד עליו חוץ מזה שבשבילי הוא שיפור אדיר בכל תחומי השימוש שלי במחשב - עריכת תמונות, משחקים, סרטים וטקסט. אם יהיה לכם שאלות ספציפיות על המסך אני ישמח לענות. המלצה שלי : בשום פנים ואופן אל תתפשרו על מסך בעל צג TN אלא אם כן אתם בבעיה תקציבית, אני את המסך רכשתי בקצת פחות מ2000 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by totosh,

אני מחפש מסך 23" התקציב שלי הוא 800 שח אבל אני מוכן לחרוג גם ל900 אם זה שווה את זה. השימוש העיקרי יהיה תוכנות עריכת מוזיקה, אבל אני רוצה שגם יהיה אפשר לראות בו סרטים באיכות וטובה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dudub,

אני בדרך כלל משתמש לתכנות ואינטרנט (הרבה הרבה טקסט) סרטים וממש מעט משחקים שווה להשקיע במסך רחב שייתן לי לראות אתרים בכיף בלי לגלול? מאוד חשוב לי שלא יהיו מריחות בכלל בכלל של טקסט כי זה הכי מבאס אותי בעולם ואם אפשר שיהיה DVI , למרות שאין לי כרטיס שתומך בזה, אבל יהיה לי ביום מן הימים ולא בא לי להשקיע פעמיים אז שמעתי על 730B ועל 940BW יש עוד הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. רוצה לנסוע לראות איך רואים במסכים קעורים בכל מיני גדלים, ואפילו לנסות משחקים עליהם, מישהו יכול להמליץ מקום ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lipa,

סתם מעניין ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mapisto,

היי, בדיוק עכשיו יש מבצע בדיוטיפרי על המסך הנ"ל ואני מתלבטת אם לקנות אותו.. (רק 200$!) הוא נראה לי טוב, אבל לצערי אני לא מבינה יותר מדי בתחום :-[ יש פה מישהו שיכול לומר לי משהו על המסך הזה? הוא טוב? שווה לקנות אותו? :s05: תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.