עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TeaTime,

קניתי את ה2408 שבוע שעבר, שניה לפני שהוכרז ה2410. כדי לשדרג אני צריך להוסיף כ200 שקל (עוד לא פתחתי אפילו את הקופסא של ה2408). האם להחליף או להשאר כבר עם ה2408?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Impact,

לא משנה איזה דגם, אינץ' או משהו אחר, מה שווה יותר: מסכי טלוויזיה של Samsung או של LG?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yoles1,

שלום, מחפש צמד מסכי מחשב לפיתוח, חשובה כמובן חדות המסך ושלא יעייף. 23" בגלל שהם יותר זולים מ-24". אין הגבלה כספית אבל כמובן עדיף ביצועים\עלות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by VoliSuS,

אממ טוב יש לי מסך גדול של 22 אינץ' עכשיו הבעיה בו היא הרזולוציה אני שם את הרזולוציה על 1600X1200 כמו שכולם אומרים אבל זה יותר מידי ארוך לי.. כאילו יעני אני לא רואה את הסרגל כלים שלמטה כמו גלגלת אני יעני צריך לרדת כדי לראות וזה לא טוב ככה איך אני משנה את זה?? יעני את האורך (ובדקתי בכפתורים שיש על המסך יש לשנות רק את הרוחב לא את האורך..)

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by ידידיה,

שלום קיבלתי לפני 3 ימים מסך חדש מקופסא של LG דגם L1719s בצפיה בסרטים אין איכות נורמלית(שאמורה להיות מצוינת),אני רואה את הסרט עם מרובעים קטנים כאלה,ומעין החלקה עדינה של הצבע כדי "לפצות" על זה.. המסך מוגדר ע"י דיסק מצורף. כרטיס מסך nvidia geforce 6150se מותקן. קודקים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?ואיך אפשר לפתור אותה?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by d_v,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בעניין- קראתי כבר את כל המדריכים בפורום בעניין זה. "19 יהיה לי טוב- כי אני אשתמש במחשב ליומיום (אינטרנט סרטים וכו') ולעבודה גרפית (תלת מימד, פוטושופ וכו') כמו כן, אני אשתמש למשחקים (לא מטורפים- אני לא גיימר ) שאולי ידרשו איכות... קראתי תגובות לא מי יודע מה על מסכים רחבים בהקשר למשחקים- האם זה נכון? האם בכלל כדאי מסך רחב? מסך שמסתובב למצב אנכי- טוב או לא? כמה זה מיקר? האם 8MS יספיק לי או שעדיף למצוא 4MS? תודה רבה רבה רבה!

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by tascam,

הוצע לי המסך AOC 24 ב 2200 ש"ח דגם 1061 http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://article.pchome.net/content-429542-1.html&prev=/search%3Fq%3Daoc%2B24%2522%26start%3D10%26hl%3Den%26sa%3DN האים הוא שווה את מחירו ?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  8. בוקר טוב, אבקש המלצה למסכי מחשב *עדיפות ל27 אינץ', מינימום 24 אינץ' *100-144Hz *איכות התמונה והצבע חשובות. *לא מסך LCD. *עיקר השימוש הוא לעבודה יומיומית אך גם לגיימינג. התקציב הוא 1500 ש"ח עם אופציה לחריגה של עד 500 ש"ח במידה ומדובר במשהו סופר איכותי למחיר.

9. Started by Obzr,

היי, אני מעונין במסך שיכול לשמש אותי גם לגיימינג בקונסולות (ובהמשך גם PC) וגם לצפייה בטלוויזיה/סרטים. במקור חשבתי שאני רוצה מסך 23" אבל התקציב שלי גדל משמעותית כך שאני יכול להרשות לעצמי 27". הדרישת הן כמובן: לא TN, רמקולים מובנים, HDMI (רצוי שתי יציאות), עד 2500 בערך. התקן תלייה כלול יכול להיות נחמד אבל לא חובה. הדגם הזה של דל שציינתי בנושא נראה לי מבטיח אבל לא הצלחתי למצוא עליו מידע או ביקורות, אז אני בעיקר מסתמך על המלצות לדגמים אחרים של דל. למישהו יש התנסות עם המסך הזה? או הצעה טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם, לאחר התלבטות ארוכה רכשתי את ה-L1770HQ של LG. כמובן דבר ראשון ניסיתי למצוא פיקסלים שרופים, אך ללא הצלחה בינתיים. אך מה שכן בלט לעין, זה כאשר אני משחיר את המסך לגמרי בניסיון למצוא פיקסל שרוף, הן מתחתית המסך והן מחלקו העליון "פולשות" קרני אור בהיר שהופכות את השחור בקצוות המסך(למעלה ולמטה) לפחות שחור...אפילו לסוג של אפור. בנוסף אם להסתכל ממש טוב, מבחינים בקרן אור בהיר נוספת אשר חוצה את המסך לאורכו, כלומר מלמטה למעלה... בנוסף אציין, כי אחד החברים שלי רכש את ה-730B והייתה שם תופעה זהה. כמובן שהוא החליף את המסך למחורת אך גם במסך החדש התופעה עדיין קיימת, אם כי מורגשת פחות. השאלה היא : האם התופעה אופיינית לכל מסכי ה-LCD ברמות מחירים הללו, או שמדובר ב"סימן היכר" של L…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Elite_Sniper,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3091&scat=220&tcat= מה אתם אומרים על זה אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת סרטים

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  12. זה המסך שיש לי https://www.lg.com/africa/monitors/lg-23MP65HQ-P לזה אני רוצה לשדרג https://www.lg.com/us/monitors/lg-27UK850-W-4k-uhd-led-monitor

13. Started by at,

מסך דק (נראה לי LCD ולא משהו אחר). נדלק בחינת נורית בקרה (ירוק ולא כתום של השהייה) אבל המסך חשוך.... בדיקה מעמיקה מקרוב מגלה שהוא כן מראה את תמונה אבל זה חשוך ברמות שפשוט רואים הכל שחור אם מסתכלים יותר רחוק 2 סנטימטרים ממנו. המסך בן כ-5 שנים, גודל בין 19-22 (לא יודע), חברה לא מוכרת לי (לכן אני לא זוכר אוכל לברר בהמשך). הרעיונות? (ניסיתי לשחק עם כפתורים אבל אני לא רואה בכלל מה שאני עושה אז זה לא עזר). גמר חתימה טובה, טל

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  14. נראה לי דוווקא אחלה רעיון לקנות מסך רחב אבל שמעתי שצריך הגדרות מיוחדות למשחקים כי התמונה של המשחק תימתח כל כל המסך ... זה נכון? או שיש איזה דרך לפתור את הבעיות האלו. אני בעיקר משחק ורואה סרטים במחשב ובגלל זה חשוב לי הקטע של המשחקים... תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Shiker,

רכשתי מסך חדש 931BF חיברתי בקלות והתקנתי את כל מה שצריך. יש לי בעייה אחת !, התוכנה שאני אמור לכוון איתה אתהבהירות וכו' ששמה MAGICTUNE עושה לי בעיות, אחרי שאני עובד איתה 3 דקות ומשנה הגדרות, בזמן השימוש המחשב שלי נתקע...זו פעם חמישית שאני עושה ריסט, התעצבנתי כבר! יש הצעות ? למישהו עוד קרה?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  16. איך הדגם הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=676717& Samsung SyncMaster 932BF

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by psycho killer,

רציתי לדעת מה זה משנה החיבור במסך בין DVI לVGA האם תשתנה לי האיכות של התמונה או שאני לא ירגיש בזה?

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by NeptuneMB,

שלום רב, רכשתי את המסך הזה בכ 1000 שח'. הייתי מעוניין לדעת פרטים עליו, האם הוא מומלץ / איכותי למשחקים + ראיית סרטים (שאלו הם 70% מהשימושים) ? אם לא , ויש מסכים עם מחירים זהים של 22' באותו מחיר יותר איכותיים ? (עד 1000 שח'). תודה, מוטי.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  19. מה הגובה שלו בלי הרגלית (הגובה של המסך עצמו) מה הגובה של הרגלית? מה הרוחב שלו? והאם ניתן בקלות להוריד את הרגלית שלו? ולתלות אותו על הקיר..

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by mrmoti,

ה BENQ VB3232 מוכרים ב 3700 ש"ח ה VIEWSONIC N3240W מוכרים ב 3500 ש"ח זה לחיבור מחשב בלבד יש למישהו ניסיון איתם? איך רואים? יש המלצה למשהו אחר דומה?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by lader,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474 הוא עולה 1400 לעומת LG L1970HR או לעומת ה LG L1900R שעולים 1650 ומעלה והנתונים אותו הדבר, איך זה? יש עוד נתונים שבגללם ההבדל?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  22. שלום. לאחר 6 שנים המסך שלי התחיל למות. עושה תקלה של קווים לבנים שאף אחד כבר לא יתקן אותה. אני מתכנת ואני צריך מסך שיהיה נוח לעבוד אתו בסביבות פיתוח כמו eclipse. אני משתמש במסך גם לצפייה בטלויזיה[יש לי כרטיס טלויזיה במחשב אז לא צריך חיבור טלויזיה במסך] ולמשחקים קלים[זה מחשב ביתי]. אני צריך שיוכל להציג תמונות ברמה נורמלית זה לא צריך להיות ברמה גבוהה. אבל מה שחשוב זה שיהיה נוח לעבוד אתו שעות על מסך לבן עם טקסט שחור. מחיר עד 700 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עם זה הכרחי[נגיד הבדל בין LCD לLED]. גודל באזור ה22 אינץ אפשר אינץ פחות או אינץ יותר. המחשב גם לא חדש אבל יכול להיות שבעתיד אני יקנה לפטופ ויחבר עליו את המסך והמקלדת. אני גר בכפר סבא ומעדיף לקנות באזור. שאלה נוספת. כמה מסוכן לקנות …

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by optimizeR,

אוקיי, פעם אחרונה שפתחתי נושא אף-אחד לא רצה להגיב חוץ מלהגיד לך על ה IPS של DELL2209WA . הסכום הוא יקר מדיי בשבילי, ובלי תשלומים ( חוץ מPANDA, שעם תשלומים הסכום יקר יותר בהרבה בגלל הריבית ) אז מה שקורה זה שאני קונה בעצם ב וואלה שופס, ויש לי אפשרות של תשלומים שם, והסכומים סבירים לחלוטין, הייתי סגור על ה T220P אבל אין יותר במלאי אצליהם . אז עכשיו אני מתלבט בין ה מסך מחשב LCD 22 SAMSUNG 2233BW עם 2MS ורזולוצייה גבוה . לבין ה 2233BW עם ה5MS . מה אתם אומרים אנשים ? והמסך הוא לצרכים סטנדרטיים, אני לא גיימר מטורף, אבל זה כן לצרכים של משחקים וגם בשביל חלונות . לא משהו מיוחד בבקשה עזרו לי וגם מה לגביי ASUS 22 LCD 223T

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש יש לי LG כבר איזה 3-4 שנים אם לא יותר. עכשיו אמרתי באותה הזדמנות אני הייתי רוצה חיבור גם לXBOX שיהיה לי יותר קל לשחק בו מול מסך המחשב ולא בטלוויזיה שתלויה על הקיר. אז התקציב שלי הוא עד 2500. זוויות צפייה לא צריך משהו מטורף. צריך רמקולים פנימים בשביל הXBOX. בקשר לגודל נראה לי 24 אינץ יספיק פה אם מוצאים משהו יותר גדול במחיר משתשלם תמליצו. למרות שאני כנראה יעדיף 24 אינץ כי אין לי מקום על השולחן. יש לי כרטיס מסך 9800GTX ככה שיש רק חיבור DVI (אם אני לא טועה בשם). אז מה שאומר שאני אצטרך מסך עם חיבור HDMI 1 ו1DVI או 2HDMI שפשוט השתמש בממיר HDMI to DVI. אין חנות מעודפת מה שזול יתרון

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by epichorus,

שלום , מזה מספר חודשים ברשותי מסך מסוג VP930-3 . לאחרונה גיליתי שלושה פיקסלים שרופים . הפיקסלים שרופים בכל צבע (אדום,ירוק,כחול) כלומר תמיד שחורים. כלומר לא מדובר ב SUB PIXEL ?(אם הבנתי את ההגדרה של מושג זה נכון) האם דבר זה מאפשר לי לממש את האחריות אצל אומניטק? תודה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.