עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז ככה אני רוצה להיפטר מה טלויזיה שלי וגם מהמסך שלי הTV 21 inc Matez המסך lg flatron 750 עכשיו אחרי המחירה של המסכים האלו אני מניח שיהיה לי עוד 800 שקל.. מה שאומר שיש לי בערך 1700 שקל למסך LCD כמובן כמה שיותר גדול עדיף.. ואם אפשר גם משהו מניסיון אישי? מה אני צריך כדי לחבר למסך LCD הזה ממיר של יס?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by good__one,

דרוש מסך LCD בגודל 17" וזול! כניסת DVI לא הכרחית (כ. מסך OB), שיראה טוב גם ברזולוציה של 1024X728 לשימוש משרדי (וורד אינרטנט וכו') נמצאו המסכים הבאים: WATCH mv732 ב-788 (במחסני חשמל) L1718S או L1752T של LG ב-960/990 Nu Tech QL711V ב- 970 SAMSUNG 740N ב-990 עוד רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800 GTS מהמלצות רבות כאן בפורום החלטתי ללכת על ה DELL אך אני מתלבט זמן רב על איזה גירסה ללכת חשוב לציין שאינני צופה בסרטים במחשב והשימושים העיקריים בו הם אינטרנט ומשחקים אני חושש ללכת על הגירסה הרחבה משום שבעט שימוש באינטרנט או במסמכים ב WORD ראיתי שהכתב "נמרח" לצדדים ולכן איני יודע מה לבחור חשוב לציין שאשתמש ב VISTA האם יש לה פיתרון לסוגייה הזאת או שגם שם הכתב "ימרח" מה עלי לעשות ובאיזה דגם עלי לבחור ?? שמתי לב גם שהדגם הרגיל יקר יותר מדוע?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  4. מסך 19 אינץ' עד 2000 שקלים ייועד למשחקים כמו QUAKE 4 ודומיו בבקשה אם אפשר המלצה למסך טוב במחיר שציינתי פה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by stingeR-,

חבר שלי קונה בקרוב מאוד(מחר\מחרתיים) מסך LCD 19" במחיר של עד 1500שקל.. מבין המסכים, איזה עדיף והאם הLG שווה הוספה של כ-60שקלים ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by parAzoid,

אוףףףףףףףףףףףףף כל כך הרבה זמן אני מתכנן על הDELL 2007WFP ולא מצאתי חנות אחת עם מחיר נורמלי שיש לה במלאי [גם בחנויות עם מחיר גבוה אין.]. החברה NEXTOP פתאום הפסיקה לענות לטלפונים, לא מחזירים תשובות להודעות וכו' למרות שהמסך היה אמור להגיע שבוע שעבר. אין לי כח, אני הולך על מסך אחר. מה לקחת? אני מעדיף שיהיה מסך רחב, אני חשבתי על הEIZO 1931SH למרות שהוא 19, או עם הNEC 20WGX2 שנראה לי יותר טוב, רק יש לו מסך מצופה כזה [לא יודע איך קוראים לזה]. מישהו יכול להביא לי תמונות של שתי המסכים ומה עדיף יותר\מסך אחר? יש בגולדטופ את הNEC במלאי אבל זה עולה 3.3K שזה קצת גבוה למסך, אבל אין לי בעיה כי נגמרה לי הסבלנות לחכות. תודה רבה לעוזרים. ***גם ביקורות על המסכים יתקבלו בברכה***

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by white_c,

לפני כחצי שנה קניתי מסך LCD של סמסונג - אחד הטובים בשוק http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS17MEDSFXAA.asp מ.תגובה: 2 ניגודיות: 2000 כל בני ביתי מתלוננים שיש מריחה של התמונה על המסך (אגב, המסך עבר בין שני מחשבים והבעיה נשארה)... אני לא כ"כ שמתי לב לזה עד עכשיו, ועכשיו (כמה מרוקאי מצדי) זה מתחיל לעצבן אותי... כשאני אומר שהמסך "מרוח" הכוונה היא ששני קוים דקים שמאוד קרובים אחד לשני נבלעים לקו אחד... כך יוצא שצל מתחת לאותיות גורם לאותיות להיראות מתוחות אנכית... (ובסרטים הבעיה מתבטאת בריבועי "צנזורה" קטנים על כל התמונה...) הם בעיה כזאת מוכרת...? זה בכלל הבעיה במסך או בכרטיס מסך(7600GT חדש) ...? יש לי עליו אחריות אז אני רוצה לגשת לחנות רק אני לא בדיוק יודע מה …

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  8. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם מסך 19-20 אינץ ורציתי לדעת אם תוכלו לאמר לי איפה יש חנות בה אני יכול להסתכל בתצוגה על מסכי LCD (וה Dell 2007WFP במיוחד שעל פי ההמלצות באתר אני שוקל לקנות), אני גר ברעננה ואני מחפש חנות קרובה עם מבחר גדול של מסכים בתצוגה, משהו יכול להמליץ לי על אחת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Belli,

שלום לכולם!! אני מתחרפן כבר מכל ההיצע שיש בשוק ולצערי אני לא כל-כך מבין במסכים (כרגע.. אני קורא את המדריכים שלכם - וואו.. קבלו ח"ח) ולכן- אני צריך המלצה לדגם.. יצרן לא יעזור לי.. אז ככה: המסך ישמש הכל- ממסמכי וורד ועד משחקים עטורי גרפיקה (למשל ווינדוס ויסטה ;D ;D.. סתם) הוא צריך להיות 19" ועם DVI.. מעבר לזה אני לא יודע להגיד לכם.. אה כן- שיהיה עד 2000 ש"ח.. תודה!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by Airtel,

אני מחפש LCD TV בגודל 32 אינץ', תקציב באיזור ה5 אלף אבל כמובן רצוי לבזבז כמה שפחות. - המטרה העיקרית זה לחבר לאקס בוקס 360, אני גם יראה סרטים ויחבר לממיר ויראה טלויזיה. - אני צריך חיבורים כמו COMPONENT, HDMI ושאר הירקות, גם VGA יהיה לא רע. - איכות תמונה טובה, שלא יהיה מריחות, שהשחורים יהיו כמה שיותר שחורים. תודה!

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by Ac-Boy,

אנימחפש מסך 19" בתקציב 1400 ללא חריגות שעוברות את 100 ש"ח. עוד שאלה על הדרך, מה יותר חשוב? הפנאל? או הניגדיות+MS? למשחקים וסרטים

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  12. DVI רצוי מחכה להצעות תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  13. כמו שציינתי למעלה. אני מחפש איכות אבל גם גודל. ז"א (בגירה אתה תבין אותי), אני מאד רציתי ללכת על הCMV 22, אבל הוא מאד ירוד באיכות. אולי כדי לחפש משהו אחר. תציעו כל מה שעולה בדעתכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by MisterVB,

מה אתם אומרים לפי הנתונים הוא טוב יש לו 2 ms וניגודיות 1:2000 מישהו פה קנה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by assman,

ראיתי שיש מן כזאת זרוע שמתחברת למסך ולקיר ורציתי לשאול אם יש איזה זרוע מומלצת(שיכולה לבצע את כל הזוויות) איפה אפשר לקנות ומה המחיר תודה!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Zarquon,

שלום חברים. חשוב שהמסך יהיה לא רחב (כיוון שאני עוסק גם בתכנות, קריאת ספרים וכו'). הגבלות נוספת - שיהיה 2ms ובטווח מחירים של 1000-1700 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by KiDi,

מחפש מסך WS 17 אינץ' למשחקים, עדד 1200 שקל... לא יודע אם קיימים מסכים כאלו במחיר כזה ואני סתם מטפס על עץ גבוה מדי, בכל מקרה אשמח לתגובות... אם אין כזה אשמח אם תמליצו על 17 לא WS שיתאים למשחקים וכרטיס מסך Radeon 1950PRO תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  18. שלום אם הייתי רוצה מסך לגלישה ולקריאת טקסטים ועיבוד תמלילים, כמה שיותר גדול לנוחות הראייה, תקציב 1000-2300 ש"ח (גמיש), מה הייתים ממליצים לי ?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by broshi,

מזה כחודש וחצי אני ממתין ליעקב עם הדל המדובר וכבר קרוב לשבירה טוטאלית. בחנות הציעו לי BenQ FP222W במחיר של 2000 ש"ח, שזה יותר זול מכל החנויות בזאפ. מה דעתכם? השימושים בעיקר מסמכים, אינטרנט וקצת משחקים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yz101,

איך המסך הנ"ל לסרטין משחקים אינטרנט ומסמכים? האם יש צג עם פאנל שאינו TN ומשתווה אליו וגם לא יותר יקר ממנו? מה ההבדך בין: X95F X95FB X95FS ? רואה את השמות בכל מני מקומות. ובכלל, האם שווה לרכוש?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by xena,

אני צריך דעה כמה שיותר מהר. חבר מגיע מחו"ל והוא יכול להביא לי ViewSonic VX2035wm או LG L204WTX מחו"ל ב 1300 ש"ח. הוא גם יכול להביא LG L1952TX Black 19" LCD 8ms, 1400:1 CR, 300CD/m2, DVI במחיר של 1000 ש"ח! אני מזכיר לכם שאני זה שהחליט בסוף לרכוש את ה 2007FP של דל. האם החסכון הזה של 1000-1500 ש"ח לא שווה את זה? האם המצב יהיה ממש נורא עם המסכים האלו? ידוע לי שכולם בעלי פאנל TN. ובכל זאת... אני מזכיר. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה עם וורד (קריאה וכתיבה). זה הכל. עריכה: שתי אפשרויות נוספות: ViewSonic VX2235wm 22" widescreen 1680 x 1050 280 cd/m2 700:1 5 ms 0.282 mm DVI, VGA (HD-15) , w/ DVI cable ב 1607NIS או ViewSonic VX2245wm Flat panel display TFT 22" widescreen …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לחברי הפורום, בזמן האחרון יש יותר מידי דיבור והשוואת נתונים יבשים לגבי המסך הנ"ל. וגם לא ברור לי איזו חברה מוציאה מסכים באותו דגם עם פאנלים כל כך שונים ?!?! אבל זה לא העיניין. אני מבקש ממישהו יש לו את המסך DELL2007WFP רוויזיה אחרונה + IPS שירשום מה הוא חושב על המסך... וגם תמונות אם יש מצב. אני מקווה שמישהו ירים את הכפפה. חוץ מזה, lcdtv הוזכרו כספק - אבל באתר שלהם סכום המסך עומד על 2700 ... האם , לדעתכם, הקנייה כדאית ?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  23. DELL E228WFP 22-inch Widescreen Flat Panel Monitor הוא יחסית לא יקר... 3000 ש"ח מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  24. מה דעתכם על מסך 17" של DELL : Dell 17" Flat Panel 1707 LCD Monitor תמונה שלו: המסך הזה שווה קניה? צריך את דעתכם הדחופה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  25. האם ריאלי למצוא מסך טוב שיתחרה עם הטלויזה 21 שלי (משהו רגיל של ברדר 50HZ) בהצגת סרטים בתקציב הזה? (מחובר דרך S.Video) מחפש מסך LCD בגודל שעולה על 19 אינט'ש בתקציב הנ"ל - ושיהיה אפשר לראות בו סרטים (וגם לעבוד מול אינטרנט!) בתקציב של עד 1600 ש"ח... הכ.מ. שלי הוא 7600GT Extreme של Leadtek... האם הוא ינוצל במסך ...? (יש 2 יציאות DVI) תודה מראש!! בראל.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.