מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, האם קיימים מסכים בטכנולוגית E-INK למחשב האישי? הייתי שמח אילו הייתי יכול לחבר מסך כזה למחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר של דל יש רק M ובאתרי מכירות יש גם HM ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז זהו - הרכבתי את המחשב ואני מבסוט... עכשיו אני מחפש מסך שיתאים: בקצרה... חובה FreeSync, יש RX480 (מה שאומר שחובה שיהיה DP במסך). לא אכפת לי ממש מ Hzים גם עם 60Hz אני יכול להסתדר. רזולוציה מקסימלית מועדפת תהיה UltraWide - מוכן לשמוע גם על 1440p אם המחיר ממש פצצה - העיקר שיהיה מעל 1080p ועדיף שיהיה פחות מ 30 אינץ'. אני מחפש גם בעצמי, אבל אשמח לעזרה.... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע נתקלתי בתופעה ממש מוזרה, אני מדליק את המחשב ואני רואה שהתמונה מעוכה, כאילו מחצו אותה משני הצדדים, זה לא שהיא רק פחות רחבה היא גם קיבלה עיוות שכזה בצד כאילו ממש הכניסו אותה מהצדדים למרכז. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך (OSD), כלום, ההגדרה של המעיכה ושל רוחב התמונה לא מגיבות בכלל (הסליידר זז אבל כלום לא קורה)... ניסיתי ליראות אולי זאת איזשהי הגדרה בתוך המחשב, לא מצאתי שום דבר שקשור, אחרי רציתי ליראות אם זה אולי בכלל בעיה במחשב, אז חיברתי את המחשב לטלוויזיה CRT, וראו רגיל, כך שאני יודע בוודאות שהבעיה היא במסך המחשב. חשוב להגיד שכבר שיחקתי עם כל הגדרה אפשרית ב OSD שלו, פשוט לא מוצא פיתרון... מה עושים ? *למסך אין אחריות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנ"ל שרת ומשרת אותי באמונה כבר מספר שנים. היום התחיל להשמיע רעשים מכיוון פנים הקופסא ומתברר שיש איזושהי בעיה במחבר החשמלי. הכבל החשמלי שמתחבר למסך משמיע רעשים ("רעשי חשמל") ואף הקפיץ לי את הפקק בבית הבוקר (היה בום די חזק מחיבור החשמל). אחרי שנתתי לראש הכבל להתקרר קצת, חיברתי את הכבל שוב, ובינתיים תקין. אבל מדי פעם משמיע הרעשים ואז אני ממהר לנתק המסך מהחשמל. האם שווה תיקון העניין הזה? אני רוצה לציין שהכבל המקורי של המסך לא מתפקד עם המסך, ואני עובד עכשיו עם כבל דומה/זהה, ששייך למדפסת שלי, משמע, הבעיה אינה בכבל אלא במסך. אז כאמור, המסך בינתיים עובד, ואין כרגע רעשים, אבל מפחיד אותי להשאיר המסך דולק ללא הגחה - שלא יעשה לי קצר. האם לתת לתיקון, או לקנות חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! יש לי את המסך הנ"ל עם כרטיס מסך G-force 7300. אני עובד המון עם עריכת סרטים (אביד, אפטר אפקטס) וצפיית סרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות, שיהיה full HD, צבעים טובים ושבכלליות יענה על הצרכים בתור מסך צמוד לקיים. בנתיים נתקלתי ב: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKB2230&cfm=5B1EB680 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2370#more_info מישהו יכול לפרט לי מה היתרונות והחסרונות המשמעותיים בין המסכים? האם יש הבדל מהותי בין ניגודיות של 50 ל70? ובין מהירות 2 ל5 למשל? זה מורגש? על מה עוד חשוב להסתכל במפרט? אשמח לשמוע על המלצות נוספות אם קיימות.. תודה! ים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד אם תעזרו לי לבחור מסך מחשב שיהיה מיועד לצפייה בסרטי HD, עריכה גרפית ומחשקי מחשב. התקציב בשביל המסך הוא 1,000 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקי... פתאום לפני בערך שבועיים באתי להדליק את המחשב, והמסך לא נדלק. כיביתי אותו והדלקתי שוב והפעם הוא עבד. מאז תמיד אחרי שאני מכבה את המסך או את המחשב ליותר מכמה דקות ואז שאני בא להדליק הוא לא נדלק. הוא פשוט עושה רעש כזה כאילו הוא משנה רזולוציה והאור הירוק נדלק לחצי שניהי ונכבה. עוד פעם עושה רעש כאילו הוא משנה רזולוציה והאור הירוק נדלק לחצי שניה ונכבה. רק אחרי כמה פעמים שאני מכבה את המסך ומדליק אז הוא נדלק... וכל הזמן הבעיה מחמירה! לפני שבועיים כיביתי והדלקתי רק איזה 4 פעמים והוא נדלק, ועכשיו אני מוצא את עלמי יושב עליו 5 דקות מנסה להדליק אותו... וגם שהוא מכובה הוא עושה כאלה רעשים כאילו שהוא מחליף רזולוציה אבל קצרים כאלה... זה רק מתי שהנורה הכתומה דולקת... (אם אני מכבה או…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/20inch כמו בעבר לאחר פירסום השוואה אני פותח דיון בו תוכלו לשאול שאלות. אנא המנעו מספאם/חטיפת דיון וכו. סופ"ש נעים לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב ב skypc ושביררתי איתם בטלפון - מסתבר שאין להם במלאי את המסך המבוקש (Samsung 226BW) , בכל מקרה הזמנתי מהם את שאר המפרט. מישהו יודע על חנות אמינה וזולה באיזור המרכז (נתניה----->ראשון) שאוכל לקנות ממנה את המסך המבוקש ולקבלו במהירות האפשרית? בבקשה תציעו... המחיר הזול בזאפ כרגע: 1578 ש"ח מאתר" וולקום" או 1599 דרך "אלוף מחשבים". מישהו התנסה בקנייה בהם בעבר? עדכון - אין גם ב"אלוף מחשבים" לעת עתה...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה היום הייתי בטרקלין חשמל ראיתי שם מסך של אסוס מזה יפה (גם המחיר שלו) 1700 . רציתי לשאול עם המסך הזה שווה את המחיר כי המוכר שם אמר לי שזה מסך שתומך ב-high difinaition זה נשמע לי קצת חארטה..... רציתי לשאול אתכם אם שווה ללכת על המסך הזה או שבטווח מחירים הזה שווה ללכת על משהו אחר...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום מסכי lcd,לאחרונה דוד שלי קנה את המסך samsung syncmaster 203b המסך נראה מעולה והכל אבל לדוד שלי אין אפשרות במחשב לחבר DVI משמע הוא מתחבר באנאלוג. אני לא ממש מבין במסכי מחשב, יהיה פגיעה גדולה באיכות? יש דרך לחבר את המסך לDVi חוץ מכרטיס מסך חדש? שאלה שנייה כל הדרייברים מעודכנים אצל דוד שלי הדרייבר האחרון של nvidia אם זאת אין אפשרות לבחור ברזולוציה הטבעית של המסך שהיא 1400x1050 וזה כמובן פוגע באיכות. מישהו מבין מה אפשר לעשות? זה דיי דחוף. ודבר אחרון יש דרך לשפר איכות של המסך שמעתי על cleartype ודברים כאלו האם זה יעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור, רכשתי את ה 2007FP ואני מאוד מרוצה. חדות הפונטים היא מצויינת. אך אני שם לב, נניח, שהרקע הלבן עליו כתובים הפונטים אינו חלק. הוא מגורען אבל ממש ממש עדין. קשה לתאר את זה. הנקודה הסופית היא שהמסך לא לבן באופן חלק כמו שקיר לבן. זה לבן אבל עם אפקט כזה מנוקד (הנקודות הרבה יותר קטנות מהפיקסלים). מזכיר קצת מצלמה פשוטה שמצלמת שלא באור שמש אבל הרבה פחות חמור. זה כמובן נמצא לא רק ברקע לבן אבל שם ממש רואים את זה. אגב, דבר נוסף שאולי קשור: חלק מהתמונות שצילמתי עם המצלמה שלי יוצא ממש מרוח, מריחה שלא ראיתי ב CRT. תמונות שיצאו באיכות טובה (נאמר, באור שמש) - איתן אין בעיה. אך תמונות מגורענות (המצלמה לא משו) נצפות פתאום ממש מרוחות, כאילו מישהו צייר את החלק המרוח. מישהו יודע על מה מד…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מציג צבעים יפים ומדוייקים... גם יש לו אחלה עיצוב וארגונומיקה, וזוויות צפיה רחבות מאוד. מה שהפריע לי זה הילה אדומה מסביב לכל מיני דברים באמצע משחק... מה שלא היה קורה עם הבנקיו FP767 הישן. (פאנל TN עם 16ms). יש איזו דרך להפחית את ההילה האדומה הזאת? כי זה ממש מבאס. וגם למסך יש טיפלה באנדינג... אבל ממש בקטנה. וגם קצת הסבכתי עם הכפתור של ה menu שלו... אני פשוט לא מוצא אותו! איפה הוא רבאק? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני דיי מתלבט לרכוש מסך LCD בגבול ה- 19" - 20" שיתאים לעריכת תמונות (דהיינו ללא קונטרסט גדול ובוהק) ומצד שני שיתאים לטקסט קריא למס' שעות לא קטן ביממה. לצערי התקציב מוגבל לעד 2000 ש"ח אז אם מישהו בא לו רעיון אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אומר אם הפאנל של המסך סוני שלי הוא a-Si-TFT Active Matrix LCD Panel קראתי בחיפוש על פאנלים , אבל אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת איפה זה ממקם את הסוני הזה..תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לא ממש מצאתי אשכול שמסביר איך כדאי לבחור מסך LCD למחשב. אז הינה השאלות שלי: 1. מה זה מילי שנייה? אני רואה בחנויות 8 מילי שנייה, 4..2.. 2. יחס ניגודיות..? מה זה אומר 1:500 והאם זה טוב ביחס ל1:700..? 3. אני צריך מסך לעבודה מול המחשב. ממש הרבה פחות משחקים..אולי CS1.6 אבל לא יותר מזה..איזה מסך מומלץ לי? עד 1,500 ש"ח... אם יש חריגה של כמה מאות זה לא נורא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב איכותי בעיקר בשביל סרטים ואינטרנט. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את המסך ואני מאושר עד הגג. ההבדל בין המסך הזה למסך TN הוא הבדל של שמיים וארץ, פתאום הבנתי שהלבן שהייתי רגיל אליו במסך הקודם שלי 17" L1750SQ הוא בעצם אפור בהיר והשחור הוא אפור כהה. אני לא מבין גדול בעניין אבל מבחינת בעיות הכיול שדובר עליהן בדגם L2000C לא ראיתי דבר שעין רגילה יכולה להבחין בו. אין לי הרבה מה להגיד עליו חוץ מזה שבשבילי הוא שיפור אדיר בכל תחומי השימוש שלי במחשב - עריכת תמונות, משחקים, סרטים וטקסט. אם יהיה לכם שאלות ספציפיות על המסך אני ישמח לענות. המלצה שלי : בשום פנים ואופן אל תתפשרו על מסך בעל צג TN אלא אם כן אתם בבעיה תקציבית, אני את המסך רכשתי בקצת פחות מ2000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב- עד 2500. אני מחפש מסך גדול-לפחות 26. השאלה שלי היא האם עדיף לקנות מסך מחשב ייעודי (למשל סמסונג T260HD) מול האפשרות לקנות מסך 26 (או אפילו 32 שיכול להיות יותר זול או באותו מחיר) שהוא מסך LCD טלויזיה אבל יותר זול. המסך ישמש ל 90% מחשב וצפייה בסרטים ו 10% טלויזיה. מה עדיף- ולמה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך Dell UltraSharp U2415 . הדרישות שלי הן: FHD,סרטים,קריאה,משחקים. בקיצור מסך רב שימושי. במאמר הנעוץ בראש העמוד "פרמטרים חשובים של מסכי מחשב מודרניים וטיפים לרכישה" כתוב בקשר לזמן התגובה "אך המצב כיום הוא שאין שום סיבה להתייחס אליו כלל...." למרות זאת לפני שאני קונה אני רוצה לשאול האם המסך מתאים גם למשחקים. זמן התגובה שלו: 8 מילי-שניות (אפור לאפור) מצב רגיל ו 6 מילי-שניות (אפור לאפור) מצב FAST . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצות למסך מחשב למטרות עבודה רגילה וגיימינג. לא החלטתי אם אני מעדיף 24 או 27, אשמח לשמוע את דעתכם בהתחשב בנתונים. תקציב עד 1000 אפשר לחרוג מעט אם הכרחי. כרטיס מסך 1060 6GB אם משנה. אין בעיה להזמין מחול. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש פה, ולכן אשמח לעצתכם בנוגע לבחירה בין שני המסכים הנ"ל : הLG הוא 21.5" והDELL הוא 23" . ההבדל מחירים ביניהם לא משנה לי כל כך. ה-LG הוא 2ms , עם ניגודיות 1:10,000,000 , בהירות 250cd/m² וחיבורים DVI-D, HDMI , VGA (לא שמאוד משנים לי החיבורים) ה-DELL הוא 8ms (gray to gray) , בהירות 300 cd/m² , ניגודיות Typical: 1,000:1 Dynamic: 2,000,000:1 , וחיבורים 1 x DVI-D, 1 x DisplayPort, 1 x VGA, 5 x USB 2.0 . נראה שה-LG טוב יותר מהDELL מבחינת מפרט, אבל חיפוש באינטרנט הוביל אותי למסקנה (אולי מוטעית) שמבחני הביצוע של DELL הם הקפדניים ביותר ולכן בפועל ייתכן שאין בכלל הבדל בין שניהם. האם תוכלו לסייע לי בבחירה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי dell 2709 ישן (בן 5) בעל קורא כרטיסי זיכרון מובנה בצד הצג. כיצד הוא מחובר למחשב? יש לי את חיבור ה USB בין המחשב למסך והוא תקין ועובד אך בלוח הבקרה (WIN7) לא מופיע לי שום קורא כרטיסים. האתר של dell הוא זוועתי ולא נותן סיוע או דרייורים, הם מציעים להתקין תוכנה משלהם ל"סיוע" בהורדת הדרייורים ובשלב הזה ברחתי משם...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-