עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by daniel86,

לא כלכך ידעתי לאיזה פורום לכוון את השאלה. יש לי מסך ישן בלי יציאה hdmi. בכרטיס מסך שלי יש יציאת hdmi. אם אני אחבר את הכבל hdmi מהמחשב הנייח למחשב הנייד אני אוכל איכשהו לראות את המחשב הנייד במסך של המחשב הנייח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hananmori12,

שלום, אחרי שנגמר המסך בחנויות ובמחסנים חיכיתי למשלוח הבא שלו שהגיע לפני כמה ימים, קניתי את המסך היום (במחיר טוב של 1100 שקל), היה לי את המסך 2370 של סמסונג שהיה לו בעיות זוויות צפיה מעצבנות, בדל אין את זה והמסך מצויין באמת, שאלה: בקופסה לא היה לי כבל חשמל למסך, האם זה דבר שהיה לכולם??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sinister18,

רציתי לדעת איך המסך הזה בתור מסך למשחקים ולאופיס סרטים וכו...קישור למפרט שלו: https://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dudub,

אני בדרך כלל משתמש לתכנות ואינטרנט (הרבה הרבה טקסט) סרטים וממש מעט משחקים שווה להשקיע במסך רחב שייתן לי לראות אתרים בכיף בלי לגלול? מאוד חשוב לי שלא יהיו מריחות בכלל בכלל של טקסט כי זה הכי מבאס אותי בעולם ואם אפשר שיהיה DVI , למרות שאין לי כרטיס שתומך בזה, אבל יהיה לי ביום מן הימים ולא בא לי להשקיע פעמיים אז שמעתי על 730B ועל 940BW יש עוד הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by oOtalOo,

מה אתם חושבים על LG W2253TQ האם שווה לקנות אותו (במידה והמחשב שלי יכול לנצל אותו)? אולי יש איזה דגם אחר מומלץ יותר? (באותו סדר גודל במחיר) אה כמעט שכחתי - http://ivory.co.il/product.asp?productid=3883&CatCode=541 גודל מסך Wideו"21.5 Size רזולוציה Resolution 1,920 x 1,080 גודל נקודה Pixel Pitch 0.24825 x 0.24825mm בהירות Brightness 300cd/m² ניגודיות (Contrast Ratio 1:50,000iDCR (1:1,000 Original זמן תגובה (Response Time 2ms (GTG חיבור Connectors D-Sub, DVI

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ilanb0,

חבר קיבל הצעה לרכישת מסך ויוטק המאפשר גם לראות טלוויזיה. מה עוד נדרש ממנו על מנת להביא עצמו למצב שבו יוכל לראות טלוויזיה באמצעות מסך זה? ובאופן כללי, האם הדגם הזה מוכר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by (Arik),

כמו שהכותרת אומרת אני מחפש בשביל לקנות לאחי בקטן מסך גודלל באזור של 22 אינצ' +- שהוא יוכל לחבר גם למחשב וגם לאקסבוק ז"א HDMI וDVI במקביל התקציב הוא 700 שקל פחות או יותר. אם יש המלצות....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז זה מה שמופיע ויותר מאשמח לעזרה http://www.up2me.co.il/images/27804657.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Game5,

שלום , מטרת המסך: משחקים ועבודה שוטפת - למחשב חדש. בפורום המליצו על מסך Dell 2209WA , בעיקר בזכות הפאנל שלו. לעומת זאת , ל T220P יש רזולצייה של 1920x1220 מול 1680x1050 של ה DELL . השאלות הם כאלו: כמה הרזולוציה חשובה? האם הפאנל המועדף של DELL ישפיע על האיכות ? בכמה? יש מסך אחר בגודל 22 ומטה שעדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש טלוויזית LCD חדשה לחדר, אבל לא משהו גדול מדי, חשבתי על 19'-24', משהו כזה. אני רואה הרבה טלוויזיות בעלי רזולוציה של 800X600, או 640X480, זה לא מעט מדי? איך האיכות ברזולוציה הזאת? כמה אמורה לעלות טלוויזיה כזאת באיכות מספיקה לחדר בגודל בינוני? ותוכלו להביא לי לינקים לדוגמאות למכירות של כאלה? תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש מסך מהיר שיתאים למשחקים כמו COD4 וכו'... גם סרטים אני רוצה לראות עליו וגודל אני לא יודע בדיוק מה מומלץ אבל התקציב הוא 3K

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gmppaz,

אוקיי, בזמן האחרון הMAG 15 אינצ' (LCD כמובן) עושה בעיות קשות עם מסכים שחורים ולאחר הרבה נסיונות עם מספר מחשבים וסידורי חשמל ומתאמים הוא לא עבד ונגמרה האחריות, החלטתי ללכת בתומי על 1970HR... אני מתקשר לבאג לבקש שישמרו לי אחד בצד ואני כבר מגיע, ולהפתעתי הרבה, אזל המלאי שלהם חוץ מ2 אחרונים בצפון !-!-! אני מתקשר לכל החנויות וכולן אומרות שהמלאי יגיע לארץ רק מ10 באוקטובר, די מבאס אני יכול לחכות איזה שבוע (ככה לפחות באג אמרה שיגיע המלאי אליה לאחר יום כיפור) אך הנני שואל אם לא עדיף כבר לקחת את הגירסת 17 אינצ', או ששוווה לחכות? חוץ מזה, הרבה אנשים אמרו לי ש19 זה מוגזם אז אני צריך ללכת לראות במציאות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי חברים, אשמח להמלצה למסך מחשב USB-C התומך בטעינה של מקבוק פרו 13״ - מעל 25 אינץ. - מצטיין ב Ergonomics - טוב לישיבה ממושכת מול המסך (טכנולוגיות של low blue color/ flicker free ) - תקציב: גמיש, להשתדל לא לעבור את ה3.5 אלף. - הכי חשוב: שיטען לי את המקבוק פרו דרך חיבור ה USB-C תודה רבה:)

14. Started by Danman,

שלום, אני מחפש לשדרג את מסך הCRT שיש לי כיום - IIYAMA Vision Master Pro 454. הצרכים הם hardcore gaming - בעיקר משחקי רשת מהירים (UT, COD, CS וכו') אני מאוד, מאוד פדנט בכל מה שנוגע לזמן התגובה של המסך (זה למה אוטוטו 2010 ואני עדיין עם CRT) ולמען האמת אם הוא היה גדול יותר ותופס פחות מקום על השולחן שלי הייתי נשאר איתו ממה שהבנתי אני אמור לחפשים מסכים עם INPUT LAG נמוך ככל האפשר, האפשרויות שראיתי בינתיים: Benq G2400WD Asus VK246H אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא אחד ממסכי ה120HZ שלצערי באים רק בגודל 22" וגם נדרש לייבא אותם אישית מחו"ל: Samsung 2233RZ Viewsonic VX2265wm התקציב אמנם הוגבל ב2000 ש"ח, אבל אם יש מסך יוצא דופן שיצדיק השקעה גבוהה יותר, אני מוכן לכך. אשמח לע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לפי זאפ, ההבדל היחיד הוא זמן תגובה, עם יתרון דווקא למסך הזול. זה לא הגיוני וכנראה יש הבדל נוסף.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by CMuf,

שלום. יש לנו מחשב עם ווינדוס 7, בעל שני כרטיסי מסך, כלומר בעל יכולת עד 4 מסכים בו זמנית, כרטיסי מסך הם שני nvidia 210 , המחוברים אליו שלושה מסכים, 24" מאג שבכותרת, עוד מאג זהה! , ו-דל של 23". לפני זמן רב מאוד המאג, לאחר כיבוי, הראה פתאום את צבעי הייסוד על כל המסך בסבב. הדבר שתיקן את הבעייה בזמנו זה להיכנס ל OSD שלו ולבחור בהחזרה להגדרות המפעל. מאז, כאמור זמן מאוד! רב הכל היה בסדר. בשבועוים האחרונים, המסך חזר להראות בכיבוי של המחשב ואחר כך, כלומר סטנד ביי, סבב של צבעי הייסוד. תיקון המצב על ידי אותה שיטה של החזרה להגדרות מפעל מפסיקה את הבעייה, אבל המסך עושה בעיות: בצורה רנדומלית לחלוטין מבחינת זמן, כלומר, יכול להיות באותו היום, יכול להיות טוב כמה וכמה ימים ואז להידפק, כאשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. היצרנית האמריקאית מקווה לגנוב כמה לקוחות מה-Surface Studio של מיקרוסופט תודות לעלות קצת יותר נוחה, עבור מי שכבר יש לו עמדת עבודה מקצועית זמינה לכתבה

18. בס"ד שלום לכל חברי הפורום קבלתי מחשב חדש במתנה עם כרטיס 8800 gtx ואני לא מצליח לסדר את הצבעים שהכל ייראה יפה, המסך שלי הוא lg l204wt, אני לא יודע איך לומר לכם את פרטי שאר המערכת, אם יש איזה שהוא תוכנה שתנפיק קובץ טקסט עם כל הנתונים של המחשב, אשמח לעשות זאת ולהציג בפניכם את הנתונים. הבעיה שלי היא לא בדרייברים אלא בכיוונים של האור והניגודויות והצבע אני פשוט לא מצליח לסדר את זה שיהיה נעים לעין, מה גם שכל הגופנים כאילו זוהרים הם לא שחורים במאת האחוזים, אולי זה החיסרון של המסך, אם מישהוא יכול לייעץ לי מה לעשות אשמח מאד. תודה ענקית מראש royall

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by asaf_azar,

למה מסכיםרחבים תמיד זולים יותר ממסכים שהם אותו הדגם רק רגילים? איזה מסך מתאים יותר למשחקים? ומישהו יכול להמליץ על LCD 20 אינץ מהכאן: http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products יש 2 עמודים... תודה רבה. ורק מהחנות הזאת כי דוד שלי טכנאי מחשבים והוא קונה משם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by galai198777,

אני מחפש מסך מחשב תקציב 1600 גודל 27 למשחקים וסרטים מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ran_giladi,

אני כרגע מתלבט איזה מסך לקנות ולפי מה שראיתי זה מהמסכים הטובים ביותר ( אני מחפש מסך עם 120HZ+) רציתי לדעת האם הוא יתאים לישראל (חשמל וכולי....) וגם האם כדאי לי לקנות אותו אני גיימר שמבלה 3 שעות פלוס ביום מול מסך המפרט שלי i7-3770k 3.40ghz gtx 670 2gb 16gb ram 120gb ssd 2tb 7200 rpm תודה לעזורים http://gaming.benq.com/gaming-monitor/xl2420t/specification/#skip

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Lord Flacko,

מה דעתכם על המסך הזה של סמסונג? שווה 1580 שקל? http://www.samsung.com/uk/monitors/curved-cfg70fqu/LC24FG70FQUXEN/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אנ רוצה לקנות מסך השבוע אז ככה אם אפשר שיהיה מנועה שיהיה לו 2MS אני מחפש משהו על רמה אם כבר משקיעים ויהיה יחס ניגודים טוב לא מבין בזה הבנתי שיש כל מיני שטויות על הפנאל Nמשהו אז לא יודע רוצה משהו טוב ולא משהו פשוט תודה לכם מראש. זה למערכת הזאת לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, טוב הגיע הזמן שגם אני אפתח נושא חדש ולא רק אנסה לעזור לפוסטים קיימים אז חברה אני מקווה שתעזרו... אז ככה התחדשתי במסך T240 כפי שכבר הבנתם, (למי שרוצה לדעת, קניתי מרשת גדולה) ואחת הסיבות לבחירה היא שהעדפתי מסך ביחס 16:10, אני פחות רואה סרטים ויותר עובד על VS. ניתן לסכם את הנושא היחס מסכים בתמונה אחת: להמשיך לקרוא...תודה התמונה הוכנה בפוטושופ (מי שרוצה לדעת איך שישלח לי הודעה) עכשיו שמתי לב שיש בריחת אור בתחתית המסך ובחלק העליון :-[, יותר מורגש בחלק התחתון. ברור לי שזה פנל TN אבל עדיין בריחת אור זה שונה מצבעים לא אמיתיים למרות שהצבעים דווקא נראים נפלא. השאלה שלי האם לכל TN יש בריחת אור כל כך מורגשת או שזה רק פגם במסך הספציפי הזה? …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Impact,

לא משנה איזה דגם, אינץ' או משהו אחר, מה שווה יותר: מסכי טלוויזיה של Samsung או של LG?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים