מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום. די קשה להשיג את ה-2007fp היום ולכן התעניינתי במסך זה: ראיתי אותו בהמלצות על המסכים ורציתי לדעת מספר דברים: האם בטוח אני אשיג את המסך עם S-IPS ? איך איכותו לעומת הדל?(במשחקים,תמונות וכו...)? האם בכלל כדאי לקנות אותו לעומת הדל? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עושה הניגודיות ומה ההבדל בין ניגודיות של 1:700 שזה נחשב לדי טוב לבין 1:1400?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך עד 20' בתקציב של 700 ש"ח. אם זה משנה למה השימוש בו אז רק לאייסיקיו , מסנג'ר ואינטרנט. לא צריך מסך בשביל סרטים וכו'...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך lcd dell u3014 היו לי המסך כתמים שונים וניקיתי אותו באמצעות נוזל לניקוי מסכי lcd בשם lexsus cl-420 לאחר הניקוי נשארו לי סימנים לבנים על המסך וניקיתי אותו לאחר מכן עם מטלית לניקוי מסכים מסכים וטיפה מים והסימנים עדיין לא נעלמו ברצוני לציין שהמסך מגיע עם ציפוי anti-galre ששומר על המסך האם זה נורא שנשארו לי הסימנים על המסך והאם זה פוגע באיכות שלו באיזשהו אופן למרות שלי זה לא מפריע
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את המסך המדובר ובאופן כללי אני מאוד מרוצה אבל במקרה התחלתי לקרוא היום על הנושא של השגת המיטב ממסכי מחשב באמצעות כיול נכון וממה שכתוב בכמעט כל אתר שנראה שמבין משהו בנושא מציעים לעשות כיול באמצעות Colorimeter. אפשר אמנם להוריד פרופילים שאנשים אחרים יצרו עבור המסך המדובר אבל למיטב הבנתי ישנם הבדלים אפילו בין יחידות שונות של אותו הדגם. דבר אחר ששמתי לב שכמעט ולא ציינו באף אתר זה באילו הגדרות של Contrast/Brightness הם השתמשו. במסך המדובר הגדרת ברירת המחדל היא 50 מתוך 100 בשני הפרמטרים ואין ציון של סולם המדידה... לשאלתי: [list type=decimal] [*]האם יש דרך אפקטיבית לכייל את המסך בלי Colorimeter? [*]מה הדרך הנכונה לכוון את ה- Contrast/Brightness כדי שלבן ירא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מותג הגיימינג של היצרנית הטאיוואנית יציע שילוב של מימדים גדולים, קימור, רזולוציה מוגדלת, איכות וקצב רענון גבוה - בתג מחיר של כמעט 10,000 שקלים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בכוונתי לרכוש מחשב גיימינג חזק (I5\I7 GTX970\80) אך השאלה שלי היא כזו האם המסך שלי (banq t2200HD) לא יגרום ללאגים ולסטטרינג? או שעלי לקנות מסך חדש עם G - SYNC?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה של סמסונג? שווה 1580 שקל? http://www.samsung.com/uk/monitors/curved-cfg70fqu/LC24FG70FQUXEN/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני עכשיו צריך מסך LCD 19" שתיהיה לו איכות מעולה. המסך ישמש אך ורק לעבודה משרדית ולעבודה גרפית (או יותר נכון לצפייה בעבודות רגפיות ותמונות) לכן חשוב שתיהיה איכות תמונה מעולה והצגת טקסט מעולה גם כן. המסך לא ישמש לא לצפייה בסרטים או למשחקים לכן אלו לא קריטריונים. עוד דבר, יש עדיפות רצינית למסך עם רמקולים built in. זה לא חובה אבל זה יתן + רציני מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה . אני מחפש לקנות מסך דק חדש , אבל דרישותיי ממסך זה הן : 1- שיהיה בעל איכות וחדות ככל היותר קרובה לזו שנמצאת במסכי CRT . 2- שיהיה בעיצוב יפה 3- שיהיה מחברה יוקרטית כלומר שיהיה לי גב אם היה לי תכלה או משהוא כזה . 4- שיציג טקסט בצורה חדה מאוד 5- גודל - 22 אינץ' ושיהיה WIDE SCREEN . ולגבי מחיר : אז אני לא רוצה שיעלה במחיר מעל 1700 שיקל .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני משתמש מספר שנים (לדעתי כחמש שנים, משהו בסגנון) במסך samsung syncmaster 730B. אין לי בעיות מיוחדות עם המסך, יש מצב שאולי הוא מרצד אבל לא משהו רואים בעין, די מצויין- גם כאשר אני עובד עם המחשב שעות. למרות שהמסך, לעולם לא עשה לי בעיות, חשבתי שאולי כדאי להחליף אותו (האם זה נכון שחובה להחליף את המסך לאחר כמה שנים של שימוש למרות שהוא עדיין תקין ?..) בכל מקרה, קיבלתי הצעה על המסכים של סמסונג 22" : P2250 T220P P2370- האחרון 23" אפשר גם יותר, ההבדל לא גדול במחיר (150 ש"ח). אני מחפש מסך טוב שאוכל בעיקר לצפות בהנאה באינטרנט, שהתצוגה תהיה מקסימלית ונוחה במקום להתאמץ עם המסך של ה-17" שיש ברשותי. כמובן, הרבה זמן לא צפיתי בסרטים במחשב כי העדפתי את הTV 26" שי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בחברה שאמא שלי עובדת מציעים לעובדים לקנות מסך של סמסונג ב605 ש"ח. הראשון הוא 943BM שהוא 19" והשני הוא B2230W שהוא 22". עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה משני המסכים יותר טוב? 2. האם המחיר טוב וההצעה משתלמת? 3. כרגע אני עובד עם מסך ישן 17" ומריץ הרבה משחקים על הכי גבוה עם רזולוציה של 1024X768 וכרטיס מסך HD4850, האם הביצויים ירדו משמעותית כשאני אחליף למסך יותר גדול? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה הבנאדם שאיתו אני עובד המליץ לי בחום על הPhilips 200WS8 הוא טוען שהוא ממש איכותי ויש לו פאנל PVA..... בנוסף לזה הוא טען כי זאת תיהיה טעות כלכלית לקחת את הדל.... השאלה אם להקשיב לו ולקחת את הפיליפס או להקשיב לרוב ההמלצות פה ולקחת את הדל.....ההפרש הכספי בניהם עולה על 500 שקל....לטובת הפיליפס. כמו כן אני יזכיר השימוש המירבי של המסך יהיה משחקים\סרטים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על איזה מסך אתם ממליצים למחשב במחיר בין 400-500 יש לי כרטיס מסך עכשיו של 1050 NIVIDIA. עכשיו יש לי מסך ישן עכשיו כתחליף שלא מתחבר לחיבור של הכרטיס של מסך (כאילו יש לי מסך שתמחבר רק למעבד ואז כביכול אין לי כרטיס מסך ואני לא יכול לשחק משחקים ברמה גבוהה) עכשיו שתי שאלות: 1. איך אני יודע איזה חיבורים של המסך מתאימים כדאי להתחבר לכרטיס מסך שלי 2. על איזה מסך אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד המון בתוכנות כמו Solidworks Pro-e ואני צריך מסך מחשב שאפשר לעבוד עליו המון, שיהיה בריא עד כמה שאפשר =] התקציב כ 1500 שקלים, ואני גם רוצה שמסך זה ישמש כטלויזיה וכמובן משחקים כבדים פה ושם. רב תודות לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם :] כמו שרשמתי, מחפש מסך לעניני גרפיקה בלבד.. הבעיה שהתקציב שלי לא גדול כל כך - בסביבות 1500. יש לי LCD לצפיה בסרטים. גודל של המסך לא כל כך משנה לי, 19 ומעלה.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה רבה על זמנכם, אני מחפש המלצה למסך 27 אינג' שידע להציר בצורה מדוייקת טקסט (לא אפרט במוסגים שאני לא מבין בהם כמו חדות וכו' - בזה אקשיב לכם). אני אבלה מולו שעות ארוכות במהלך היום ככה שהבריאות של העיניים שלי היא דאגתי הראשונה והחשובה ביותר. (כרגע אין לי בעיות בעיניים מכל סוג חוץ ממשקפיים - מספר נמוך לרחוק) התקציב שלי הוא 1200 לקנייה מחול או 1500 מארץ אבל אם זה לא מספיק כדי כדי להמנע מנזק כל שהוא או אי יכולת לשבת מול המסך שעות ארוכות, העלה את התקציב בהתאם. דרישה נוספת (רמת החשיבות שלה בשבלי היא 2 מתוך 10): כניסה של USB-C, ו-אינטרנט כדי להמנע ממתאמים למק. מפרט המק פרו שלי: מעבד: 2.9 GHz Int…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב הגיע הזמן שגם אני אפתח נושא חדש ולא רק אנסה לעזור לפוסטים קיימים אז חברה אני מקווה שתעזרו... אז ככה התחדשתי במסך T240 כפי שכבר הבנתם, (למי שרוצה לדעת, קניתי מרשת גדולה) ואחת הסיבות לבחירה היא שהעדפתי מסך ביחס 16:10, אני פחות רואה סרטים ויותר עובד על VS. ניתן לסכם את הנושא היחס מסכים בתמונה אחת: להמשיך לקרוא...תודה התמונה הוכנה בפוטושופ (מי שרוצה לדעת איך שישלח לי הודעה) עכשיו שמתי לב שיש בריחת אור בתחתית המסך ובחלק העליון :-[, יותר מורגש בחלק התחתון. ברור לי שזה פנל TN אבל עדיין בריחת אור זה שונה מצבעים לא אמיתיים למרות שהצבעים דווקא נראים נפלא. השאלה שלי האם לכל TN יש בריחת אור כל כך מורגשת או שזה רק פגם במסך הספציפי הזה? …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דגמים של מסכים שנמכרים בכל העולם למשתמש ביתי, בגדלים "19-"20 ועם פאנלים איכותיים. אני לא מעוניין במסכים יקרים כמו של eizo, אלא רק דגמים שעולים עד כ-500 דולר. הסיבה היא כי אני מחפש דילים טובים ב eBay ושם יש מבחר מכל העולם. בינתיים הדגמים שאני מכיר: Dell 2007fp/wfp Samsung 971P Lenovo L192p Viewsonic VP930 Philips 200W6CS Philips 200P7ES דרך אגב, כבר זכיתי ב 971P במצב מעולה ב 265 דולר כולל משלוח (פחות מאלף שקל) לצערי המוכר מנסה להתחמק מהעסקה מסיבות כלשהן...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניינים בתצוגה משנית קומפקטית עם קצב רענון גבוה שתוכלו לקחת בתיק שלכם? ה-ROG Strix XG17AHPE הוא התשובה שחיפשתם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
? מישהו בעל ניסיון עם החברה הזו? http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=624&ProductID=14048&VariantID=14049〈=he
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה כמובן בנוגע למסכי LCD. במסכי 17'' חיפשתי ולא מצאתי, גם ב-19'' חיפשתי ב-DATA SHEET שבאתרים הרשמיים ושוב לא כ"כ מצאתי. ואם כן יש תדר רענון של 85Hz ברזולוצייה של 1024*768 - האם קיים תדר כזה ב-1280*1024? אם לא - מה תדר הרענון הגבוה ביותר ברזולוציות הנ"ל? ואיפה אני מוצא מסכים כאלה...? בכלל, אני לא מבין איך אפשר לעבוד על פחות מ-85Hz... ואני יודע שיש 75Hz - כשאני עובד איתו אני מתחרפן תוך כמה דקות... מאחד שאין לו מושג במסכי LCD ומתכנן לקנות אחד בעתיד הקרוב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום מסכי lcd,לאחרונה דוד שלי קנה את המסך samsung syncmaster 203b המסך נראה מעולה והכל אבל לדוד שלי אין אפשרות במחשב לחבר DVI משמע הוא מתחבר באנאלוג. אני לא ממש מבין במסכי מחשב, יהיה פגיעה גדולה באיכות? יש דרך לחבר את המסך לDVi חוץ מכרטיס מסך חדש? שאלה שנייה כל הדרייברים מעודכנים אצל דוד שלי הדרייבר האחרון של nvidia אם זאת אין אפשרות לבחור ברזולוציה הטבעית של המסך שהיא 1400x1050 וזה כמובן פוגע באיכות. מישהו מבין מה אפשר לעשות? זה דיי דחוף. ודבר אחרון יש דרך לשפר איכות של המסך שמעתי על cleartype ודברים כאלו האם זה יעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.cnettv.com/9742-1_53-31908.html?tag=cnetfd.vid "ה"-מסך למשחקים רק צריך למצוא מקום וכסף
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע הזמן להחליף את ה-CRT השמן מהשולחן ולקנות LCD חדש. בעיקרון השימושים שלי הם רוב הזמן גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם ומשחקים פעם ב... למרות זאת, חשובה לי מאוד האיכות של המסך והצבעים ואני רוצה להנות מהמסך ולא להצטער שלא לקתי פאנל PVA או IPS לצורך העניין. בנוסף, חשוב לי שיהיה למסך PIVOT ורכזת USB. כאמור התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח. 1. מה באמת עדיף לשימושים שלי: מסך 19 או 20 אינטש רגיל או 20 אינטש רחב? 2. כרגע אני עובד עם רזולציה של 1280*1024 ולא מסוגל לעבוד עם רזולציה קטנה יותר. אם אני מעוניין לקנות מסך רחב האם זה ישפיע עליי? 3. מקריאה בפורום, הבנתי שיש בעיקרון 4 מסכים מומלצים של ASUS, HP, LG, DELL שעולים 2000+. האם מסכים במחיר נמוך יותר יתנו עבורי את התמורה?…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-