מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש מסך LCD בגודל "19. המחיר שאני רוצה לשלם הוא בערך 1500-1600 ש"ח, אבל ניתן לחרוג באיזה 100 שקלים בשביל משהו איכותי יותר. השימושים שלי הם משחקים (כרגע לא הכי חדישים, כי הכרטיס מסך לא חזק - אבל מיועד להחלפה), צפיית סרטים ועבודה משרדית (WORD וכו') יש לכם המלצות? מחשבות? הכוונות? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים ובין היתר קריאת מסמכים וכו'. דבר ראשון, מה עדיף לצרכים של משחקים, מסך רחב רו רגיל (שמתי לב שהרחב עולה פחות, למה זה)? אני מעדיף 19 אבל אם ממש אין בתקציב משהו טוב אז שיהיה 17. תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מסך חדש lg 2252tq ויש לי איתו כמה בעיות, 1. ריצוד כאשר אני מסתכל בתמונה בהירה אני משום מה רואה ריצוד של המסך. 2. מעבר הפריימים - כאשר אני צופה בסרט, והתמונות מתחילות לרוץ מהר, אז אני רואה מעין פס באמצע המסך שבו הפיקסלים לא מתחברים כמו שצריך, לדעתי חילוף הפריימים לא עומד בקצב, הבעיות האלו מאוד מוזרות כיוון שיש לי מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 7300, המחשב עצמו הוא נייד כך שאני רואה במסך של הנייד מצויין אך במסך הגדול לא רואים כמו שצריך האם יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה? ומה יכולה להיות לדעתכם הבעיה??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מסך באיכות ורמת ביצועים כמו LG1970 ? ואותו דבר לגבי מסך 17" LG1770HQ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח השאלה בכותרת ונובעת מכך שאני כבר שלוש שנים עם CRT 17 (של AOC ) וראיתי שאחי שדירג ל-19 LCD של LG .אצלו תצוגת דפי אינטרנט בסדר . [ השאלה איך זה נראה במסכי 22 שהבנתי שהם מיועדים בעיקר לסרטים וגם משחקים . האם התמונה בדפי אינטרנט לא "מרוחה" מדי לצדדים או שזה פונקציה של רזולוציה של המסך שניתן לתקן בהגדרות ? ובכלל לא עדיף מסכים מרובעים שכבר אין בשוק לאחר כניסה של כל סוגי ה-WIDE למיניהם (שוב לשימוש בדפדפן . לגבי סרטים אני מבין שזה חיוני כדי לא לראות את הפסים השחורים מעלה\מטה) . הרי אם היו נוחים לצפייה בדפי אינטרנט לא היו ממציאים בעצם את -PIVOT שיש לחלקם .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מהסך המדובר 2209WA הכרטיס מסך שלי הוא 8600GT 256MB האם הכרטיס הזה תומך ברזולוציה של המסך ומה חשוב לבדוק לפני שאני קונה? האם יש דגמים עם אותו שם בעלי פאנל שונה? מאיפה עדיף להזמין איבורי או קי אס פי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי שאלה בקשר לחיבור display port יש לי יציאה כזאת במסך ורציתי לדעת מה ההבדל בין החיבור הזה ו hdmi ומה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי עקב שינוי קל בתקציב אני הולך על 19" השימוש העיקרי במסך הוא בערך....הכל, משחקים, סרטים, אינטרנט, וכו' לכן אני נוטה לכיוון ה-LG מכיוון ששמעתי לא מעט ביקורות על ה-Viewsonic שהצבעים והאיכות תמונה שלו בסביבת וינדווס לא הכי הכי השאלה אם ה-LG מספיק טוב למשחקים וסרטים, כלומר בלי מריחות וכו' וכרגע יש לי X800XL, לא יהיה בעיות עם 19 אינץ' בקטע של לעבוד עם רזולוציה לא נייטיב יותר מאשר יהיו עם 17 ? (לא שכזה יש לי בעיה לעבוד על נייטיב במשחקים, הפעלתי פיר על 1280*960 ופעל חלק..אבל בכל זאת בעתיד אני יצטרך לרדת ברזולוציה) תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. התלבטות בין מסך רגיל לרחב - האם מסך רחב לא יעוות תמונה? 2. המסך שיתכוונן בגובה, PIVOT,TILT 3. פנל S-IPS או S-PVA האם ההבדל משמעותי לתמונות איכותיות? 4. מחפשת 0.258 עד 0.255 -PIXIL PITCH משמעותי? עלו לגמר: ViewSonic VX2025WM MVA EIZO 2110W 21" - PIXIL PITCH, S-PVA 0.27 ויקרה ViewSonic VP2030b 20.1"- זווית 170 בלבד MVA נראית לי טובה- NEC Spectra View 2090 נראית לי טובה, לא הצלחתי למצוא את מחירה - LG L2000C 20" black לא יודעת מה גודל פיקסל, S-PVA -DELL 2407WFP 24" NEC 2090 UXI 20.1" לא יודעת מה גודל פיקסל אשמח לקבל עצות ו/או הצעות יותר טובות תודה, אביבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LED שמתאים למשחקים בגודל 23-24'' מסך הכולל כניסת DVI יחס ניגודיות מירבי מבחינת תקציב אני לא מוגבל בדקתי את ה- LG IPS236v מכל הבחינות הוא עונה על הציפיות פרט לעובדה שזמן התגובה שלו הוא 5 m/s יש למישהו המלצה לגבי מסך איכותי והאם זמן התגובה ממש משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה היום הייתי בטרקלין חשמל ראיתי שם מסך של אסוס מזה יפה (גם המחיר שלו) 1700 . רציתי לשאול עם המסך הזה שווה את המחיר כי המוכר שם אמר לי שזה מסך שתומך ב-high difinaition זה נשמע לי קצת חארטה..... רציתי לשאול אתכם אם שווה ללכת על המסך הזה או שבטווח מחירים הזה שווה ללכת על משהו אחר...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל את המלצכתם למסך בגודל 22" ומעלה, לעבודה ביתית-משרדית סטנדרטית בתקציב עד 1,000 ש"ח (אפשר פחות...). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך לפי מה שהבנתי ה22 אינץ לא איכותיים ממש תאמת אני לא מבין בנוסה הזה יש לי כמה בקשות בנוגע למסך שהצבע יהיה שחור-חשוב כי אני משתמש באולפן ואסטטיקה חשובה כמה שיותר גדול מבחינה מציאותית כך טוב יותר ראיתי בחנויות מסכי 22 אינץ וכל אחת בגודל שונה מהשני כי אני זקוק לכמה שיותר מרחב בשולחן עבודה לתחום שאני זקוק לו חייב להיות וויד סקרין *המסך הוא לשימוש אולפני וביתי כאחד כלומר הכי חשוב שיהיה איכותי שאני ישב המון זמן בלי שיפלו לי העניים ושאני לא יתעוור (כ-6 שעותברצף בזמנים של מוזה) סומך עליכם חברה אני לא מבין בזה אז אני לא רוצה ללכת לחנות ולקנות את מה שניראה לי טוב בעיין רק תודה רבה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מסך 22 אינץ benq gl 2250 יש תמונה תקינה אך בצד שמאלי קצת חשוכה ואיפה ניתן להזמין חלק? אני בעצמי טכנאי מסכים תודה לכל עוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את ה- samsung 2243BW ויש לי כמה שאלות: איך מעבירים לPIVOT? רוב הסרטים שלפחות בדקתי לא מתאימים לגודל של המסך (אני משתמשת ב- bsplayer) וכשאני מנסה להתאים אז הכתוביות לא נכנסות במסך יש מה לעשות עם זה? תודה לעוזרים =]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מתכנן לקנות מסך LCD 32" לחדר שלי שיהיה מחובר למחשב עכשיו יש לי כמה דרישות שיתמוך תמיכה מלאה ב HDTV ושיהיה עד +-5500 אם לא מסתדר משהו איכותי בתקציב אז אפשר 29" עכשיו לשאלה שלי... באיזה חיבור אני צריך לחבר אותו למחשב בשביל לראות באיכות המקסימלית לדוגמה שאני יוכל לנגן מהמחשב HDTV וככה אני יוכל לנצל את הפוטנציאל של הטלויזיה אני צריך בשביל זה לחבר את המסך דרך ה DVI ? ולפי התכנון המסך יהיה תלוי על הקיר מעל המסך של המחשב ככה שאני ישתמש ב LCD 32" רק לסרטים ומשחקים (: תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, קניתי את המסך הזה כי הוא הציג נתונים טובים כמו של הLG1970HR אבל היה זול ממנו ב400ש"ח - ההבדל היחיד שמצאתי בינהם הוא הבדל בכיוונון גובה - דבר שהוא לא כזה קריטי מבחינתי. יש תופעה מוזרה שהמסך בהיר בחלק התחתון שלו ופחות בהיר בחלק העליון, ממה שקראתי זו תופעה שחוזרת בכל מיני דגמים של מסכים (או שאני טועה?). השאלה האם כדאי לדרוש מהחנות להחליף אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני עכשיו צריך מסך LCD 19" שתיהיה לו איכות מעולה. המסך ישמש אך ורק לעבודה משרדית ולעבודה גרפית (או יותר נכון לצפייה בעבודות רגפיות ותמונות) לכן חשוב שתיהיה איכות תמונה מעולה והצגת טקסט מעולה גם כן. המסך לא ישמש לא לצפייה בסרטים או למשחקים לכן אלו לא קריטריונים. עוד דבר, יש עדיפות רצינית למסך עם רמקולים built in. זה לא חובה אבל זה יתן + רציני מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יותר טוב? ועפ"י אילו קטגוריות נמדדים מסכים אלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472106 או זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370995,00.html בוידאו זה נראה ממש טוב אבל אנלא יודע מה לבחור
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מסך טלויזיה מחובר למחשב עכשיו אני רוצה לסדר שאת מה שאני עושה על המחשב יראו על הטלויזיה(אני מתכוון לשכפול מסך ) עכשיו השאלה שלי איך אני משנה בהגדרות של המסך מחשב שהיה שכפול של שני המסכים \ בתודה מראש רזיאל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצות למסך מחשב למטרות עבודה רגילה וגיימינג. לא החלטתי אם אני מעדיף 24 או 27, אשמח לשמוע את דעתכם בהתחשב בנתונים. תקציב עד 1000 אפשר לחרוג מעט אם הכרחי. כרטיס מסך 1060 6GB אם משנה. אין בעיה להזמין מחול. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שכן שלי מחפש לקנות מסך , אחרי שהמסך הקודם CRT שבק חיים ( עם צבעים מוזרים ) בכל אופן , התקציב של הוא 700 שקלות . זה מה שידוע לי כרגע .. מצאתי מסך ב-IQPC של ACER שעולה כך : http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=6471 השאלה אם זה שווה קניה . וממה כדאי להיזהר בקניה של LCD כזה בעניין הפיקסלים וכו' .. אני מעדיף לקנות משם ( מ-IQPC ) *השימושים שלו הם : שימושים רגילים , אינטרנט , צפיה בסרטים פה ושם , ופחות משחקים -המפרט שלו אם זה הכרחי הוא AMD ATHLON X2 245 GA-MA78LM-S2 הוא משתמש כרגע באונבורד אז משחקים זה לא הכיוון שלו כרגע אולי בעתיד .. תודה ולל"ט .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך samsung s27e332 אני מחובר לכרטיס מסך (geforce gtx 1660 super) אבל משום מה הטקסט אינו חד מספיק. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אני עם clear type מופעל. הדרייבר של הכרטיס מסך הכי עדכני
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-