עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה למסך LCD - עד 1200 ש"ח חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472490 , זה נראה לי המחליף של ה-1732TQ מישהו מכיר את הדגם ????? תודה .!

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  2. כבר פתחתי שרשור על ה DellP4317Q שלי שהתקלקל ואני חושב שאולי כדאי שאחשוב על מסך אחר. ראיתי ביד 2 מספר מסכים סופר רחבים (כמה מסדרת ה Odyssey של סאמסונג) במחיר של כ 5 אש"ח ואני קצת מסוקרן, אף פעם לא נתקלתי בכזה. כיצד ניתן לראות בו סרטים? היחס גובה/רוחב שלו שונה מהגדלים הסטאנדרטיים שאני מכיר. אם שמים שני איזורים ריקים מהצד אז בעצם מקבלים תצוגה של 2560x1440 (2K) שאני לא בטוח שאוהב אחרי ה 4K הנוכחי שלי. כיצד ווינדוס מסתדר עם הרזולוציה הזו כשמדובר בפונטים? עם ה 4K שאני עובד איתו פונטים שנקבעו באפליקציות עם DPI קבוע קטנים לי מידי, האם כאן ווינדוס יתייחס למסך כאל 2K? מה אני עוד צריך לדעת?

3. שלום, אני צריך מסך לעבודה משרדית שיעשה בו שימוש מועט יחסית ולכן השאיפה היא שהמחיר יהיה נמוך ככל האפשר. חיפשתי בפורום המלצות וראיתי שהמסך Samsung 932BF מוזכר מספר פעמים. מחירו קצת יותר מ-1,300 שקל. יש משהו טוב או זול יותר? תודה.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  4. העיניין הוא פשוט מאוד , המסך רץ על רזולוציה של 1900-1280 , היא גבוהה מאוד , אולי אפילו מידי. ראיתי באנצמארקים היום של משחקים חדשים שהופעלו על מחשב מאוד חזק (Q6600 \ 8800ultra \ 2gb ddr ) ברזולוציה הזאת , ואפילו שלא היה AA בכלל המחשב הגיע לממוצע של50-60fps במשחקים האלו. אם תפעילו AA זה אפילו ירד לממוצע של 40-50 אז אומנם זה מסך מדהים , איכות חבל על הזמן, אבל בכל זאת.. אם תסתכלו חצי שנה קדימה אולי קצת יותר , משחקים חדשים וכבדים יותר יצאו שאני ממש בספק אם מחשב חזק מאוד היום יריץ אותם בצורה חלקה על רזולוציה מטורפת כזאת. מה גם שמי שרוצה את המסך הזה בשביל מפרט לגיימינג, חייב להשקיע לפחות 2000+ בכרטיס מסך ועוד הרבה במעבד חזק. שלא נדבר בכלל על המחיר של ה8800gtx\gts אז מה אני מפס…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by yonir,

המסך שלי Dell 2209WA השתגע (מציג צבעים הפוכים ומולבנים) אחרי 5 שנים.. אני מתלבט בעיקר בין שני הדגמים U2412M ו- P2414H. מצד אחד ה-U2412M מעט יותר גדול ויש לו כניסות USB בצד שזה יתרון מבחינתי. מצד שני ה-P2414H חדש יותר, בביקורת של TFT Central ציינו שהוא טוב יותר, והוא גם מעט זול יותר. מה אתם חושבים? תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by darkquest,

שלום רב, אתמול רכשתי מסך חדש "2333SW", כאשר חיברתי אותו למחשב בכבל ה DVI הוא העלה את הווינדוס ואחרי כ 20 שניות עד דקה הוא מקבל מסך שחור, הוא לא רושם "No Signal" או משהו בסגנון, אלא פשוט מסך שחור. כשאני מחבר את המסך בחיבור ה Vga הכל עובד כראוי. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מתסכל לקנות מסך, והוא לא עובד טוב. דרל אגב הכרטיס מסך שלי הוא Leadtek Winfast 6600gt AGPx8 אולי צריך לעדכן לו את הביוס או משהו? הדרייברים הכי חדשים של Nvidia

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  7. אחרי שקראתי את כל מה שמצאתי פה ובמקומות אחרים על ה-DELL 2408 החדש.. אני עדיין לא יודע אם הוא מסך כדאי או לא.. ואם עדיף אותו או את ה-2407.. או בכלל משהו אחר.. אני אשתמש במסך בעיקר למשחקים על כרטיס מסך שייקנה בקרוב (מחכה לחדשים של ATI.. כמה זמן שייקח אני אחכה).. אז לא אמורה להיות בעיה של קושי ברזולוציה.. אבל אני גם עובד עליו (וורד אקסל בעיקר) וסרטים פה ושם..ישנה אפשרות של חיבור ממיר YES לפי הבנתי לחלק מהמסכים.. זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון.. וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. שלשום קיבלתי את המסך בפנדה.. באמת מסך ליגה עם איכות מטורפת!.. היום בבוקר שמתי לב שבחלק העליון של המסך בצד שמאל, ממש ממש בקצה יש שני פסים קטנים ירוקים.. עכשיו הבנתי מכאן שפנדה נותנת שבוע אחריות על פיקסל ראשון שמת, זה נכון?.. תודה, רון.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  9. המלצות? חשבתי על הדגם הזה Dell S2419H 23.8'' LED IPS אין תקציב מוגדר, המטרה שיהיה משתלם ומתאים לצרכים

10. Started by thelegend,

שלום לכולם בבקשה תתנו לי את ערכי הכיול הטובים ביותר על מנת שאוכל לראות באופן הכי טוב במסך הזה שקניתי אתמול. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. איזה מהמסכים הבאים טוב יותר? זה: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=160&keySearch= או זה: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=10&l2=87&l3=363&model=1369&modelmenu=1 המטרה של המסך זה למשחקים,סרטים,מסנג'ר,אינטרנט ועבודה במחשב, אולי גם עיצוב גראפי... *הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות יחד עם המסך הוא הוא 8800GTS 320MB

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by yellow acid,

דבר ראשון ראיתי שהוא מגיע עם חיבור USB למחשב, פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר... אפשר הסבר על מה ולמה? שאלה שניה היא מה הרזולוציה שהכי טובה למשחקים במסך הזה (בהנחה שיש לי מחשב מספיק חזק)? תודה כולם.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by tomeryh,

אני רוצה ליקנות מסך של חברת Chi Mei אני מתלבט איזה גודל עדיף ההבדל הוא 200 שקל ככה שזה לא משמעותי. ה22 הוא מסך רחב וה20 מסך רגיל 22 איזה מסך יהיה יותר נוח לקריאה של מסמכים? השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, לא משחקים, לא סרטים. אני לא צריך את המסך האיכותי ביותר. 22 אינטש proview גם אופציה באותו מחיר מה עדיף? ויש את הXEROX שעולה 1800 , 400 שקל יותר אבל עם 5 שנים אחריות

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by CocaColaBoy,

המסך של דל נמצא אצלי בערך שנה וחצי ,ובזמן האחרון כל 10 דק התמונה קופצת לחצי שנייה כאילו מזמזמת. בדקתי אותו בחיבור למחשב אחר וגם עם כבל DVI ועדיין כל 10 דקות בערך ישנה קפיצה לחצי שנייה. ממה זה יכול להיות? והאם ללכת ולממש את האחריות של דל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by avinatbezeq,

חיפוש בגוגל של "dell u3014 site:newegg.com" (בלי המרכאות) מעלה את זה: מחיר של $850! לא מצוין refurbished ולא open-box. אני מכיר את כל הטיעונים נגד קניית מסך בחו"ל (אחריות, עלויות הובלה ומע"מ) ובכ"ז זה מפתה... - - - תגובה אוחדה: - - - בדקתי עוד קצת. יש בארה"ב מס של $50. באתר Buy2USA מחיר כולל מיסים ושילוח אווירי $1254. עם שילוח ימי $1170. זה אומר מחיר בארץ של כ-4500 ש"ח, לעומת מחיר בשניידר של כ-7190 ש"ח עם שלש שנות אחריות. - - - תגובה אוחדה: - - - אסף משניידר אמר לי שהמחיר אצלם הוא 7100 כולל מע"מ. אומר שהמכס מחייב על זה גם כטלוויזיה ולכן זה יהיה יותר יקר. יהיה לי היום עדכון מ-mustop כולל שירות של "קונים בשבילך" (כי אי אפשר לקנות ישירות ב-newegg בגלל שהם רוצים כתובת pa…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by קלוקיי,

שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך טוב למשחקים,צפייה בסרטים וכו'.. התקציב עד 1800 שקל.. בינתיים חשבתי על המסך הזה "ASUS MW221C" ורציתי לדעת איך הוא.. ואם יש יותר טובים ממנו במחיר.. תודה..

17. אהלן יש ברשותי את ה dell2209 בתור מסך ראשי אני רוצה להרחיב את השטח עבודה שלי במסך משני החשיבות היחידה למסך משני שיראו את הטקסט חד ולהוציא בתמורה כמה שפחות כסף אני רגיל לחדות של הDELL וכבר קרה לי שכאשר ציפיתי במסכים של AOC קיבלתי כאב עיניים במיידי אני מתלבט בין שני מסכים SAMSUNG 23" P2350 FULL HD \ ASUS LCD 23" - VH232T WIDE 1) האם הם יתאימו לעבודה מבחינת חדות טקסט ותמונה ליד הDELL ? 2) איזה מהם עדיף ? האם אפשר גם לרדת לדגם Samsung 23" LCD SyncMaster 2333SW ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  18. שלום לכולם אני משתמש בשני מסכים - Samsung SyncMaster S23A300b כמסך ראשי, ובLG L1960TR כמסך משני. השימושים הם בעיקר סטודנטיאליים- תיכנות, אופיס ואינטרנט. לכל אחד מן המסכים יש כניסת DVI וVGA. לוח האם שברשותי הוא של אינטל BLKDH67CL-B3, ולו יש יציאת HDMI וDVI, ללא VGA, כך שעל מנת שאני אוכל להשתמש בשני המסכים עליי להוסיף חיבור מתאים לאחד מן המסכים. שאלתי היא, האם עדיף להשתמש בכבל שבצידו האחד הוא HDMI ובשני DVI או שמתאם יהיה עדיף? אמור להיות בכלל הבדל? אשמח לקבל המלצה למוצרים איכותיים. ובנוסף, האם זה ישנה איזה מן המסכים אני אחבר לאיזה יציאה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by שלומיקס,

Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 Dell 24" LED U2414H HUB USB3.0 Pivot 16:9 בבקשה עזרה קניתי מחשב חייב מסך דחוף

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by omer_xd,

אני רוצה ליקנות מסך ''22 של חברת mag במחיר 1600 ש''ח האים מישהוא ממליץ האם זה מסך טוב? אילו ההגדרות שלו:גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Mag , זמן תגובה: 2 מילי שניה פרטים נוספים...

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם...מרוב ביקורות אני לגמרי מבולבל: האם מישהו מסוגל להסביר מה השוני בין דגמי המסכים 22"של אסוס: VW222S , VK222U , VW222U ו MW221C מי הכי מומלץ לשימושי עבודה -טקסט, מישחקים מהירים וכבדים וגלישה?? האם ההבדלים מצדיקים תוספת של 200-300 ש"ח? -סה"כ כולם בערך באותה רמת מחיר..של ~1500 ש"ח המחשב יהיה עם Q6700 ב OC ןכניראה CF של 4850... ד"א קראתי שיש גם מסכים של SAMSUNG ו DELL בסביבות המחיר הזה....האם האסוס יעשה את העבודה או מומלץ משהו אחר ?? בבקשה תנו עצה... :s05: תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  22. המלצה בבקשה, רזולוציה מקסימלית - 1920X1080 למשחקים בעיקר. תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 20:06:02 האם זה יתאים?LG W1943T

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by primo,

שלום, המסך הנוכחי שלי נדפק לגמרי (אני כותב מחבר) ולכן אני מעוניין בקניית מסך LCD איכותי חדש. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, עדיף טיפה פחות. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד חודשיים לכן צריך שהמסך גם יהיה טוב ואיכותי למחשב הבא (המפרט של המחשב הנוכחי שלי בן 3 השנים גרוע). המטרה של המסך היא משחקים כבדים, גלישה באנטרנט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ויכול לדווח על איכות התמונה המתקבלת (אם בכלל אפשר לחבר) ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אהלן, אני מחפש מסך לעבודה נטו. אני עובד על אתרים, כותב המון (ומחלק מסך כדי לראות כמה עמודים במקביל, דרך Scrivener), וכו׳. אני עובד בעמידה, אז לא רחוק כל כך מהמסך. (המקלדת ממש סמוכה למסך, על ״מדף״ גדול שיוצא מהקיר) בזמנו היה לי 27״ 5K iMac. הוא היה מרהיב ביופיו, אבל הטקסט היה קטן מדי - הייתי צריך לעשות scaling. זה גרם לי לתהות - אני באמת צריך רזולוציה כזו גבוהה אם אני לא משתמש בה בפועל וצריך להגדיל את הכתב? השאלה שלי אליכם: לאחד שעובד קרוב למסך (אין לי בעיה למקם דברים אחרת ולהתרחק אם הטקסט מספיק ברור), מה יהיה השילוב האופטימלי מבחינת סוג (wide, ultrawide וכו׳), פאנל (IPS/VA) גודל (אינצ׳ים) ורזולוציה כדי שיהיה לי שפע של מקום לפתוח הרבה…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.