עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bronco,

איזה כרטיס מסך מומלץ למסכי 24" עבור אינטרנט ווידאו אני לא משחק משחקים אבל חשוב לי איכות תמונה טובה בווידאו ואינטרנט

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by zaphod,

שלום אני רוצה לקנות מסך 22 לשטח העבודה אבל מהקריאה שלי פה בפורום הבנתי שהם כולם עם פאנל TN והם לא הכי איכותיים שיש. לי כרגע יש MAG LP717 שהוא בן 3 שנים בערך. ניסיתי לבדוק האם גם הוא TN כדי לדעת האם הפאנל שכרגע יש לי ומספק אותי יתאים. רם הפאנל שלי כרגע הוא TN אז לא תהיה לי בעיה לקנות את ה 22 עם פאנל שכזה. להבהרה - חיפשתי בגוגל די הרבה, וחוץ מלגלות שהמסך הזה נמכר רק למדינות עולם שלישית שאין בהם אנגלית, ושהאתר של MAG מחורבן ואין בו אינפורמציה, לא מצאתי מאום. המסך שאני קונה מיועד בעיקר לעריכת טקסטים + אינטרנט, לסרטים וממש מעט משחקים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by g0vner,

שלום חברים! חבר ביקש ממני המלצה למסך מחשב 30 אינץ איכותי. היות ואיני מבין דבר במסכים אני פונה אליכם המומחים להמלצה למסך 30" ממש טוב. לעזרתכם אודה, gov נ.ב המסך מיועד לגיימינג ( נזכרתי בסוף :-] )

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. תודה רבה! (אגב, קניתי את ה-VS 930 בהמלצת הפורום ואני מרוצה ממנו עד השמיים!)

5. יש לי dell 2709 ישן (בן 5) בעל קורא כרטיסי זיכרון מובנה בצד הצג. כיצד הוא מחובר למחשב? יש לי את חיבור ה USB בין המחשב למסך והוא תקין ועובד אך בלוח הבקרה (WIN7) לא מופיע לי שום קורא כרטיסים. האתר של dell הוא זוועתי ולא נותן סיוע או דרייורים, הם מציעים להתקין תוכנה משלהם ל"סיוע" בהורדת הדרייורים ובשלב הזה ברחתי משם...

6. Started by needhelpp,

אז ככה הרזולוציה 1920x1080 נחשבת היום לרזולוציה טובה או או לא ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nazgull,

מי שמעוניין שיכתוב, ברגע שיהיו 5-10 איש אני אפנה לכמה חנויות במקביל (startpc plonter) ונראה מה יציעו, המחיר כרגע עומד על 4700 במזומן startpc ו4995-4800 באשראי בפלונטר.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by dd7,

מוזר שאני לא רואה את הסרט על כל המסך אולי צריך תוכנה מסויימת? יש לי bsplayer אני לוחץ באפשרויות וידאו ב-16:9 וזה מותח לי את התמונה עדיין רואים למעלה ולמטה מלבנים שחורים? תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  9. עובד מ IQPC המליץ לי עליו... מה אתם חושבים עליו? תודה

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by Charybdis,

לאחרונה ראיתי את המסך הנ"ל מוצע למכירה בבזק סטור תמורת 400 שקלים. יחסית למחיר, הוא משתלם לקנייה? קישור לעמוד המוצר באתר Benq. המסך מיועד לגלישה באינטרנט ועבודות משרדיות. (מדי פעם משחק פשוט, או צפייה בסרט). יש כדאיים ממנו בהנחה ואני מגדיל את התקציב ל- 500 ש"ח? תודה ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by devek,

קניתי את המסך לפני איזה שנה ובחצי שנה האחרונה (לא קרה משהו חריג) אני פשוט לא יכול לשבת מול המסך יותר מאיזה שעה וחצי שעתיים רצוף (אין לי בעיות עיניים בצבא אני על המחשב גם כל היום ואני בסדר גמור) לקחתי את המחשב לחנות לראות אם הם יש בעייה ולאחר ששכב שם יממה קיבלתי תשובה שלילית ,חיובית מבחינתם, המסך תקין אז אני פונה אליכם אולי אתם יודעים מה עלול לגרום לתופעה כי אני יושב מולו ומרגיש שהוא בוהק שהקרינה שלו חזקה יתר על המידה ואני פשוט לא יודע איך לסדר את זה תודה מראש אלעד.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  12. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם מסך 19-20 אינץ ורציתי לדעת אם תוכלו לאמר לי איפה יש חנות בה אני יכול להסתכל בתצוגה על מסכי LCD (וה Dell 2007WFP במיוחד שעל פי ההמלצות באתר אני שוקל לקנות), אני גר ברעננה ואני מחפש חנות קרובה עם מבחר גדול של מסכים בתצוגה, משהו יכול להמליץ לי על אחת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קודם כל - המסך מדהים. מייד רצתי להפעיל סרטים לראות אם אני רואה בעיה כמו שאמרו פה שקיימת - אבל לא ראיתי כלום, צבעים נכונים יותר ממה שהייתי רגיל, סוף סוף פוקוס בטקסטים בתוכנת עריכה, וכו'... השאלות שלי: 1. חיברתי עם החיבור שמגיע עם המסך עצמו ולא DVI, אבל לכרטיס מסך שלי אין כניסה למשהו חוץ מ DVI, אז יש לי פלאג קטן שממיר את מה שמגיע עם המסך לDVI (ואיתו השתמשתי). ניסיתי לראות ריצודים בסרטים כמו שהזהירו אותי בפורום שיקרה - אבל לא ראיתי והאיכות מדהימה לדעתי. האם עדיין יש טעם לנסות להשיג / לקנות כבל DVI ? האם זה יוכל לשפר את האיכות עוד יותר ? 2. האם יש צורך בהתקנת הדרייבר המצורף למסך (בא בדיסק) ? מה יש שמה והאם זה נחוץ כדי לשפר את האיכות? פשוט הוא נראה לי מצויין כרגע גם ב…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by roniz,

אני מתכנן לקנות את המסך של Dell 2209wa. אני מתלבט האם לקנות בפנדה או ב-Ivory בעיקר בגלל ההבדל בנושא האחריות סביב Dead Pixels. פנדה נותנים אחריות לחודש וגובים תמורתה 130 ש"ח יותר ואילו Ivory נותנים רק את האחריות הסטנדרטית של Dell. עד כמה נושא ה-Dead Pixels הוא משמעותי? תודה. רוני

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מעוניין במסך מחשב LCD חדש. המסך ישמש בעיקר לישומיי גרפיקה תלת מימדית, כגון משחקים תוכנות שירטוט תלת מימדיות. התקציב הוא לא יותר מ2500 ש"ח. בנוסף אני מעוניין שהמסך יעבוד עם קופסת מיתוג, אבל ייתכן שאני אחבר אותו בתור מסך משני בלי. ואני גם מעוניין שהמסך יהיה עם יציאה דיגיטלית. ויש עוד מגבלה, אני מעוניין לקנות את המסך מנועה מחשבים, כי אין הרבה חנויות יותר טובות מנועה מחשבים בחיפה. www.noacomp.co.il תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by yigal83,

היו לי (נגנבו) 2 מסכים: Samsung 17 לא זוכר את הדגם וכן ViewSonic 19 נדמה לי ה VP930B. ועכשיו אני צריך לקנות שניים במקומם. אני מעוניין באחד שיהיה 19 והשני 19-22. בשני המסכים משתמשים לגלישה באינטרנט ועבודה רגילה ביתית (office וכדומה) וכן במשחקים (גם משחיקם כבדים) ובצפייה בסרטים. על אילו מסכים אתם ממליצים בתקצבי של 4000 ש"ח לשניהם (אם תהיה חריגה קלה מהתקציב אך שווה - לא נורא)? האם כדאי ללכת על מסך רגיל (4:3) או (עקב הצפיה בסרטים וסדרות ושנות שהתמונה בהם רחבה) על מסכי 16:9 (אם אני לא טועה ביחסים)? תודה רבה יגאל

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

ניתן להשתמש במסך הנ"ל בתור טלוויזיה גם עם ממיר רגיל של YES? (לא HD) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by adirze,

אני צריך שתמליצו על איזה מבין המסכים האלה כדאי ללכת, אני מבין שמבחינת איכות הVP930 לוקח אבל הקטע שכמעט ואי אפשר לראות את המסך לפני שקונים אותו דיי מטריד אותי, להזמין מסך מבלי לראות אותו לפני כן. לעומת זאת את השניים האחרים ניתן לראות כמעט בכל חנות שמוכרת מסכים. תודה לכולם על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני לא עוסק בגרפיקה אלה אני צריך מסך בימיוחד למישחקים וסרטים וכמה שפחות מריחות במסך ואיכותמסך גבוהה למישחקים (אני יודע שפנאל IPS הוא פאנל מאוד איכותי יותר צבעים יותר חדות) אבל בקשר למישחקים העים כדי פאנל IPS או שיש פאנל שמתאים יותר למישחקים

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by ha,

לפני כשנתיים רכשתי מוניטור דל מדגם 2907W, המוניטור כמעט מושלם (הכמעט בגלל מדבקת מראה ללוגו שלהם וכפתורי מגע מאוד לא נוחים) ומאוד נהנתי ממנו. אתמול, לאחר הפסקת חשמל, הופיעו שתי תופעות מוזרות ומרגיזות. כאשר המוניטור נכנס למצב של חסכון באנרגיה הוא התחיל להציג מסכי בדיקה, כל הפיקסלים באותו צבע והצבע משתנה ל RGB ולבן. בנוסף , הלדים של כל כפתורי מגע נשארו דלוקים. נו טוב, התקשרתי לתמיכה של דל בארץ ("יעל מערכות") ודיברתי עם איש שירות מאוד נחמד. לאחר שתיארתי את הבעייה הוא יצא להתיעצות וחזר אלי עם התשובה "הכל תקין, כך אמור לעבוד המוניטור". לקח לי כחצי שעה לשכנע אותו כי זה אינו מצב תקין (היי, יש לי את המוניטור הזה מספיק זמן...) ואז הוא חזר עם יציאה שהיה לי "קצת" קשה לקבל "המוניטור ת…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by liav12,

שלום, רכשתי מסך LCD. בזמן שהוא לא פועל רציתי לדעת האם כדאי לכבות אותו, וכיצד? האם מהכפתור או שניתן להשאירו דלוק עד שיכבה בעצמו עפ"י כיוון המערכת הפעלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by shlomip,

חבר מגיע מארה"ב, ביקשתי שיביא לי מסך lcd 17 , אחרי בדיקה והשוואת מחירים מצאתי מסך במחיר מצויין של 105 דולר ,מאחר ואיני מבין בחומרה אשמח לשמוע את דעתכם, תודה! קישורים: http://www.shopping.com/xPC-17IN_LCD_1280X1024_SILVER_E17PS_SPKR_VESA_ENTERTAINMENT_LINE מפרט טכני: http://www.amazon.com/gp/product/tech-data/B0009U5ZT2/ref=de_a_smtd/002-7457430-9048863?%5Fencoding=UTF8

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, השאלה בכותרת, גודל המסך צריך להיות בין 24 ל27 אינץ. תקציב בין אלפיים לשלום אלף שקל. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by barak_i,

היי אני צריך עזרה דחוף בין 2 מסכים: LG 1719S או Samsung 740N תודה לשלוח לכם לינקים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.