עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי בפורום ברצוני להתייעץ על נושא מסך למחשב. בחודש הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש בכ3,500 ש"ח. חודש לאחר מכן אקנה מסך מחשב חדש וזה מהסיבה שהמסך שלי כבר לא רלוונטי לחומרה המתקדמת היום (המסך בן 7 שנים כמעט.). התכנון שלי היה שאשקיע על המסך בין 1,000-1,200 ש"ח. אך מכר אמר לי שזה מחיר מוגזם. הוא טען שאם אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב הנוכחי שלי (3,500) אין לי מה לעשות עם מסך כ"כ יקר. אשמח לקבל חוות דעת נוספות, לפני מספר שנים כשהייתי לפני הצבא, הבנתי הרבה יותר בתחום המחשבים, אך היום אני די חלוד ואני צריך ללמוד רבות מחדש. בכל מקרה, האם המחיר שאני רוצה להשקיע אכן מוגזם? באיזה תקציב אני צריך להתמקד? אשמח להצעה מכם בקשר למסך. השימושים שלי למסך: גיימי…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הי, אני מחפש מסך חדש למחשב של ההורים שלי. השימושים שלהם הם בעיקר גלישה באינטרנט, שמיעת שירים ביוטיוב, קצת צפיה בסרטונים (יוטיוב ומקומיים על המחשב) ומשחק סוליטייר (כן... הם ממש מתפרעים עם המחשב). במקרים חריגים, הם גם מתעסקים עם מסמכים, אבל זה נדיר. משך השהות של כל אחד על המחשב באופן רצוף לדעתי היא לא יותר משעה-שעתיים. במהלך היום כולו, לדעתי הם לא יושבים על המחשב סה"כ יותר משעתיים-שלוש כל אחד. מאיפה? KSP או אייבורי, עם עדיפות ל- KSP. גודל - 21" עד 24". תקציב - קצת קשה לי לשים את האצבע מה התקציב שלהם. גם אני (ובטח שהם) לא מבין במסכים כלל ואיני יודע על מה צריך לשים דגש ומה לא. גם אין לי מושג במחירים של המסכים. ניסיתי להיכנס לאתר של KSP וראיתי שמסכי 24" מתחילים שם באיזור ה- 80…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום רב בעל כרטיס מסך 670. מבקש המלצה על מסכים מומלצים לצורך משחקים בתצורה של 3. מעדיף IPS ללא ציפוי מאט ועם מסגרת כמה שיותר דקה. גודל לכיוון ה- 23" תודה

4. Started by g0vner,

שלום חברים! חבר ביקש ממני המלצה למסך מחשב 30 אינץ איכותי. היות ואיני מבין דבר במסכים אני פונה אליכם המומחים להמלצה למסך 30" ממש טוב. לעזרתכם אודה, gov נ.ב המסך מיועד לגיימינג ( נזכרתי בסוף :-] )

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by infrequent,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך בתקציב סביב ה-800 ש"ח (חריגה עד 100 ש"ח) כרגע למחשב שלי מחוברים 3 מסכים: DELL P2414H 24" בחיבור DP. מסך ראשי DELL U2312HM 23" בחיבור DVI. מרחיב ימינה טלוויזיה 50 אינץ שמתחברת ב HDMI. משכפלת את המסך הראשי כולם מחוברים לGTX770 ברזולוציה 1920x1080 כרגע אני עובד עם שני מסכים ואני מעוניין להשלים את הסט ל-3, יש לי חיבור פנוי אחד של DVI בכרטיס מסך. המסך מיועד בעיקר לעוד שטח תצוגה ועבודה (לא משהו גרפי, תכנות בעיקר חלונות דפדפן וכו') ה-P2414H הוא העיקרי ויהיה באמצע והחדש ירחיב שמאלה. אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב שיהיה בגודל 23" ~ 24" (עדיף 24), שיהיה נוח לקרוא ממנו ולעבוד איתו, כמובן ברזולוציה 1080p. בכללי, רציתי לשאול איך הכרטיס מסך יסתדר ואם עלולו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by JohnMiz,

צריך המלצה למסך מחשב בגודל בערך 20 אינץ' לצורך גרפיקה ממוצעת לא משהו רציני וסרטים. תקציב 500 - 600 שקל. האם המסך הזה יספיק ? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13572

7. שלום. יש לי MacBook Pro Retina, 13-inch, Late 2013. אני מתכנת ומחפש להוסיף לשימוש יום יומי שבעיקר מורכב מתכנות (וטיפה משחקים כמו League of Legends) מסך גדול יחסית, בין 24 ל27 אינץ׳. בהתחלה חשבתי ללכת על מסכי 4k, אבל הבנתי שלMacBook שלי יהיה קשה לתפקד על 60 הרץ. את המגבלות המעודכנות ניתן לראות כאן. בנוסף, אני מניח שבגלל שהשבוע אני יורד לאילת אני יכול לעזור לעצמי עם המחיר. המחיר צריך להיות לכל היותר 3000 שח. חשבתי ללכת על משהו בסגנון הזה ולחפש אותו באילת אבל אני לא בטוח מה האופציות. אגב - היו לי בעבר מסכים של LG שלא הייתי מרוצה מהם אז הם לא באים בחשבון. כנ״ל Viewsonic, Acer או הזולים מסביב. Samsung או Asus גם נשמעים לי בסדר. מקווה לתשובה מהירה, אני עוד יומיים שם. תודה מראש …

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by gilgil2,

היי יש לי היום מסך ישן של סמסונג, אני רוצה עוד אחד על השולחן, חשבתי לשים לידו את ה u2415 אני משתמש כבד הרבה שעות ביום בעיקר עבודה ומשחקים יש לי במחשב כרטיס גרפי 780GTX, כדאי לחבר את המסך hdmi ל-hdmi במחשב ? או יציאה אחרת ? כיום אני משאיר משחקים לפעמים המון שעות פתוחים, ומרגישים את המחשב מתחמם ומתאמץ אחרי כמה זמן, אז .. עם מסך חדש, יותר פיקסלים הוא יתאמץ עוד יותר? אני צריך לחשוב על דברים כמו קירורים וכאלה שאני לא חושב עליהם ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by omri1958648,

קניתי מסך חדש pavilion 23 cw HP עכשיו יש לי בעיה כל פעם שאני באינטרנט חלק ממה שאני רואה מטושטש וחלק רגיל וגם אם נגיד אני עולה בעמוד חלק מהמטושטש הופך לרגיל ושאני יורד זה שוב מטושטש מה אני יכול לעשות ?? עדכנתי דרייברים והרזולוצייה מתאימה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by omerchot,

שלום רב, מה אתם חושבים על המסך Samsung S24D300HS ? האם הוא משתלם? או במחיר הזה סביב ה- 750 ש"ח עדיף מסך אחר? המסך הינו למטרת משחקים, סרטים וסדרות ולימודים. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מתבלט בין המסך http://h20386.www2.hp.com/MalaysiaStore/Merch/Product.aspx?id=J7Y62AS&opt=&sel=MTO לבין מסך זה http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS27D391HS/XU מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by koko0,

הי, אני עובד עם המסך הזה כבר כמה זמן על hdmi מהמחשב הנייד, והכל סבבה. עכשיו עברתי לנייח, עם gtx970 של asus, וכשאני מחבר בDisplayPort הדבר היחיד שאני יכול להשיג מהמסך זה Entering Power Save Mode. אני רואה שיש דיבור על התופעה הזאת ברשת, אבל לא מצאתי פתרון. עד כמה שאני יודע זה אחד המסכים הכי מומלצים פה, ידוע למישהו על פתרון לבעיה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eviatar28,

Dell משחררת כל שנה דגמים חדשים של מסכים, אולי מישהו יודע מתי הם ישחררו דגמים חדשים מסדרת u? כאילו כמו זה: 2013- u2413 2014- u2414 2015- u2415 הu כאילו מסמן את הסדרה ואחריו גודל המסך ואחרי זה שנת יציאה... אז למישהו יש מושג מתי u2416 יצא (ואולי יגיע לישראל)? (כן אני יודע ש 2016 עוד לא הגיעה אבל כאילו אם זה תחילת שנה או חודש אפילו...)

14. Started by evy,

אהלן, אני מעוניין בהמלצה מכם למסך מחשב בגודל 24" עלות המסך עד 1000 ש"ח עיקר השימוש הוא באופיס, אינטרנט, וייתכן וייעשה בו שימוש לתוכנות כמו Solidworks ו Matlab (לא באופן תכוף). המסך הולך להתחבר למחשב נייד dell שיש לו רק יציאת HDMI ולכן דרוש עם כניסה כזו במסך, וכניסת VGA. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Shilo Abramovicz,

מה עדיף? האם אני בכלל אשים לב להבדל באיכות הצבעים בהנחה שאני לא אישה או צלם או גרפיקאי? האם הזויות צפייה בעייתית כשאני יושב מול המחשב לבד? האם הTN עם המהירות עדכון מסך ודיליי יותר קטן זה מורגש ? (נאמר ב120-140 הרץ וזמן תגובה 1-2 מילי) האם יש IPS שיכול להתחרות בביצועים האלו במחיר סביר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי חברים, ברשותי משרד פרסום, ואנחנו בשלבי גדילה, חיפשנו באינטרנט מסך איכותי וטוב שישרת אותנו לאורך זמן. לפני שלושה ימים קנינו מסך של DELL מדגם U2715H, והוא מדהים בעיני, מסגרת דקה, מסך IPS, צבעים חיים, מואר מאוד ונעים לעבודה, יום לאחר השימוש במסך, התגלו פסים אנכיים מרצדים בצבעי RGB שעוברים ממש ממש ממש חלש ברקע (כשיש תמונה לבנה במסך), לאחר בירור עם DELL וחיפוש באינטרנט, לא נמצאה בעיה מוכרת בנושא, ולכן החלטנו להחזיר את המסך לחנות, כשהגענו לשם, ביקשנו שיחליפו לנו אותו, ובמעמד ההחלפה, נפתח המסך השני (מאותו הדגם) כדי לוודא שהוא תקין. גם למסך החדש שנפתח בו ברגע הייתה את אותה הבעיה באיזור מרכז המסך, ושוב לאחר שיחה עם נציג של DELL נאמר לנו שזה לא אמור להיות ככה, ולכן ביטלנו את הע…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by steam5,

שלום, לאחרונה התחדשנו במסך חדש החלטתי לקנות את ה U2415 ללכת על הדגם החדש. אשתי מרוצה מחברת את המחשב נייד שלה דרך חיבור HDMI ועובדת. הבעיה היא של PC שלנו אין חיבור HDMI אלא כניסת VGA פשוטה בלוח אם ולמסך אין חיבור שכזה. המחשב לא הכי חדש אבל עושה את העבודה שלו ואני לא רואה צורך להעיף אותו. האם יש איזה פתרון כך שאוכל לחבר את המחשב למסך ולהנות גם מהאיכות של מסך זה ? מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 4 GB זכרון Socket AM2 (940) מה אני צריך על מנת שאוכל לחבר את המסך מבלי לקרוע את הכיס ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, מישהו יודע לומר מה היא מדיניות הפיקסלים הפגומים של החברות השונות ? האם המדיניות הזו משתנה בין חנות לחנות או שלחנויות בכלל אין אמירה בנושא. תודה

19. Started by ykg,

היי קניתי היום את המסך הנ"ל והגיע איתו כאבל בקצה אחד הוא USB ובקצה השני הוא מרובע כזה, מזכיר חיבור של מדפסת. ניסית לחבר את הקצה USB למסך אבל אין תצוגה. למה משמש הכבל הזה? האם ניתן לחבר את המסך הזה למחשב ב-USB? https://www.google.co.il/search?q=usb+hub&espv=2&biw=1920&bih=951&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_zoS3krHJAhXEUhQKHbLbBnMQ_AUIBigB#tbm=isch&q=usb+printer+cable&imgrc=sbOFgIEGTwL7NM%3A זה הכבל.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אני מתכנן לקנות את המסך של אסוס הסוויפט pg278q ורציתי לדעת אם המפרט מספיק טוב בשביל משחקים ב - 1440p ו 144hz המפרט: מעבד:intel i7 5820 כ.מסך:msi gtx970 4gb twinfrozer ראם:16gb ddr4 לוח אם:msi x99s gaming 7

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by PipOd,

אהלן, אני רוצה להתחדש במסך מחשב חדש , אני עם מסך 19 רחב ואני רוצה משהו יותר גדול שיאפשר לי לעבוד בכמה חלונות במקביל. אני חושב מסך 22 או 23 מבחינת הגודל , מעוניין לחסוך ולקנות מסך טוב . מבחינת שימושים אני לא משחק במשחקים, בעיקר גלישה וכאלה. אשמח להמלצה למסך באיזור הגג 600 שקל במידה וזה אפשרי .. כמו כן איך המסכים האלו? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12165 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12321

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שלום, יש לי מסך סמסונג SyncMaster 245T עם פאנל S-PVA שעלה לי די הרבה בזמנו (3-4 אלף ש"ח). התקלה היא כזאת: מדליק את המסך והוא נשאר שחור כאילו הוא כבוי. אחרי זמן מסויים הוא מתחיל להבהב בקצב איטי ואחרי זמן יותר ארוך הוא מהבהב בקצב יותר מהיר עד שהוא נדלק סופית. אין שום בעיה עם התמונה המתקבלת על המסך, אין שום רעד או רעש או הפרעות בתמונה או שינוי צבעים\גוונים. הכל בסדר גמור חוץ מהקטע שלוקח לו המון זמן להדלק. עכשיו ככל שהזמן עובר התקלה הזאת מחמירה, והיום למשל אני יכול להדליק את המסך והוא יראה כבוי למשך כמה שעות עד שהוא מתחיל להבהב בצורה איטית ואחרי כמה זמן קצב ההבהובים הולך ומתגבר עד שהוא נדלק סופית. מצאתי כרגע פיתרון זמני, כשאני מחמם את המסך בפית…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by shahar77,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך עד 1000 ש"ח (אם אפשר בפחות אז עדיף..) שישמש בעיקר לעבודה משרדית (תכנות, אופיס) וקצת סדרות פה ושם (בלי משחקים). משיטוט קצר בפורום ראיתי המלצות על p2414h של DELL, איך הוא בתור מסך לעבודה משרדית? האם יש דגם אחר שאתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Guy_1710,

שלום לכולם אני מחפש מסך מחשב נוסף לאלו הקיימים. כרגע יש לי lg flatron w2262tq כמסך ראשי ועוד טלוויזיה 40" כמסך לסרטים וסדרות. אני משחק במחשב לעיתים ממש רחוקות (פעם בשנה-שנתיים יושב על איזה משחק. וגם הוא לא מהחדישים בדרך כלל) לכן דרישות לגיימינג הן לא קריטיות עבורי. אני כן מבלה המון שעות מול המסך בכתיבת קוד ולכן איכות התמונה והרזולוציה חשובות לי. אז מה הדרישה: 27 אינץ', FHD ושיראה טוב (בכל זאת, יותר קל להצדיק את הרכישה בפני בת הזוג עם "תראי איזה יפה" מאשר נתונים יבשים מרשימים ככל שיהיו). חשבתי על הבא של סמסונג. ראיתי כבר מספר אנשים כאן בפורום שרכשו אותו ונשמעו מרוצים, אך בביקורות ביוטיוב די קטלו ואמרו שהוא גימיק ולא מעבר. מה דעתכם …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ori_fadida,

שלום לכולם, מחפש מסך מחשב לשימושים בסייסים ויחסית מעטים. אינטרנט בעיקר עד 500 ש"ח. לגבי הגודל 19 ומעלה. ראיתי שיש דגם של דל dell e2216h שעולה 500 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=910134 יש עוד אחד של דל dell e2014h שעולה 450. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859173 יש אחד של סמסונג s22d300hy שעולה 512. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=895850 על מי מהבאים הייתם ממליצים? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים גם. תודה מראש. אורי.

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.