עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 24" בתקציב 3,000-3,500 שקל. אשמח כמובן לרף ה3K אך אין בעיה לשלם יותר כדי לקבל יותר. קראתי פה כמה נושאים רלוונטיים אך אשמח לקבל התייחסגות נקודתית יותר. שימושי הם בעיקר תכנות תלת מימד כגון maya, lightwave וכו' יחד עם ממש קצת דו (פוטושופ ופוסט פרודקשן) ושאר עבודה משרדית ברמה פחותה משמעותית ע"פ הבנתי המתמודדים הרלוונטיים הם: philips 240PW9E, dell 2408 וה HP 2475w שכלל לא בארץ. האם אני צודק? האם יש עוד מתמודדים ראויים? לגבי הדל והפיליפס, מהמעט שקראתי לדל יש פאנל PVA ולפיליפס IPS כך שאני מבין שהפיליפס עדיף עבורי. האם אני צודק? שאלה נוספת לגבי הפיליפס, ראיתי בכמה מקומות ברשת כולל בפורום הזה שהפאנל שלו הוא H-IPS אבל באתר של iqpc (שכנראה מהם אקנה) …

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  2. שלום אני צריך לקנות מסך דק ומכיוון שהוא אמור לשמש רק לאינטרנט/וורד וכד', אני צריך הכי זול שיש, בעדיפות למסך 19 רגיל (4:3) אשמח לתגובות נ.ב האם לדעתכם עדיין קונים מסכי CRT, האם אוכל למכור למישהו ובכמה לדעתם אפשר למכור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי T220, כרגע על VGA אני רוצה לחבר לDVI.. זה מתחבר למסך.. אבל יש בעיה שזה לא מתחבר לאחורה של המארז (CM690) לVGA יש מתאם שמתחבר למארז.. ומהמתאם לחיבור VGA ולDVI זה לא כל כך מתחבר מהמארז.. צריך גם איזה מתאם או משהו? לא נראה לי מה אני עושה? תודה מראש פתרתי את הבעיה כבר

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  4. שלום, יש לי התלבטות ממש קשה בין ה 2333sw ל 2243bw אחד full hd והשני בעל אורגונומיה טובה יותר. התקציב שלי עומד על סביבות ה 1100, יש משהו אחר מומלץ בתקציב?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by tiger18,

יש לי מסך מדגם X193W שיש לו כניסה של DVI האם זה אומר שאני יכול לראות בו תכנים באיכות HD? הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא ATI READON 4850

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  6. חשבתי שמישהו יביא לי מסך מחו"ל, איפה שהוא נמצא זה זול, ואין לו בעיה להביא. אבל אז חשבתי שבמזוודה רגילה מסך מחשב בגודל 24"/25" יכול אולי להינזק בעת המשלוח לארץ (בהנחה שהמזוודה בכלל תגיע לארץ ולא יהיה טעות והיא תגיע למדינה אחרת ואז לארץ אחרי כמה ימים חבולה ופתוחה). אז אני מבין שזה לא ריאלי ועדיף להשתמש בחברת משלוח עם ביטוח כן ? (מישהו הביא מסך כזה ארצה בטיסה?)

7. Started by alonn,

שלום, עד לאחרונה הייתי הבעלים הגאה של Dell UltraSharp 2209wa שלצערי נסדק במהלך מעבר דירה. הייתי מאוד מרוצה ממנו ואני צריך את עזרתכם במציאת תחליף ראוי. בעקבות מחסור במקום בחדר, אני שוקל בכובד ראש את כל העניין המחשביזיה. לאחר שיטוט קצרצר באינטרנט נוכחתי לדעת ש-Dell לא מייצרים כאלו וש-SAMSUNG עשו כמה אבל הביקורות די פושרות. מה עמדתכם בעניין? ואגב, האם ניתן לחבר מסך מחשב רגיל לממיר HD של HOT? על הדרך אשמח גם לקבל המלצות הן למחשביזיות והן למסכים רגילים. אני מניח שאיזור ה-28" יהיה אידיאלי, השולחן שלי די צר ומסך גדול יותר יקשה על עבודה במחשב. שימושים: עבודה שוטפת וצפייה בסרטים. תקציב: נאמר עד 2500 ש"ח, אלא אם כן קיימת איזו מחשביזיה של Dell שפיספסתי ואז אפשר לחרוג קצת . תוד…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by iSyndroMe,

שני המסכים הם FHD 1080P , האם לכרטיס מסך אכפת באיזה גודל מסך הוא רץ או שרק הרזולוציה משנה? הרי בשניהם הוא צריך לעבד אותה כמות פיקסלים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ew89,

יצרתי קשר למשל עם יבואן של BENQ והם לא מתכוונים לייבא ארצה האם יהיה ניתן מתישהו להשיג מסכי GSYNC לא משנה של איזה חברה בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום! אני הולך לרכוש מסך UE55H6400 ככל הנראה מחר. דיברתי עם החנות, אמרתי לבן-אדם על עניין הפאנל המקורי של סמסונג, הוא לא כל-כך הבין, דרש שאביא לו קישור שיסביר על מה אני מדבר. בקיצור, אינני מבין בנושא, בכלל לא האמנתי שהוא ייתן לי את האפשרות לפתוח את האריזה, אבל לא הייתי אפילו צריך להתווכח איתו, בסוף השיחה שלנו הוא הציע שזה מה שייעשה, רק שאמר שהוא לא כל-כך מבין מה הוא אמור לחפש שיעיד על כך שמדובר בפאנל מקורי של סמסונג. הוא אמר שמחר יהיה לו את ה-55 אינץ' במלאי והוא יפתח את האריזה וינסה לבדוק לי אם מדובר בפאנל מקורי של סמסונג ורק אז ישלח לי את הטלוויזיה (כמובן שלא שילמתי שקל, עדיין). אנא עזרו לי, מה הוא צריך לחפש?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Ronen Mars,

שלום, אני מתכנן לקנות מסך מדגמי DELL, סדרת U כנראה. אשמח להמלצה למסך שנותן את התמורה המקסימלית ביחס "איכות-מחיר" עד 1500 ש"ח. חנות רצויה בארץ - מעדיף לקנות באייבורי. עוד חודש אני טס לאירופה(פראג, ברלין) האם משתלם לקחת מסך בחו"ל ? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by eido300,

שלום חבר ביקש ממני למצוא מסך ספציפי (השאיל מסך מחבר ונשבר ה"סטנד"/בסיס שלו, סיפור ארוך ולא נעים), בקיצור, הוא מחפש כזה מסך ולא מוצא, ככל הנראה מסך די ישן. הפרטים שהוא הביא לי על המסך הם אלה: pixel 19tst lcd monitor model d-s9009 כשככל הנראה פיקסל זה שם החברה. עם המידע שהוא הביא לי לא הצלחתי להשיג יותר מידי מידע באינטרנט, התוצאות חיפוש שלחו אותי למאמרים על פיקסלים ומוניטורים... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by naki,

תודה רבה לחברי הפורום על כל העזרה! חיברתי אותו ונראה ממש אחלה! אשתמש בו בשבוע הקרוב ואעלה ביקורת מסודרת על הכל, בדגש על חוויה בשימוש.. המסך הוא aoc g2460pg. ויש לי שתי שאלות של שימוש ראשוני.. המסך ממש בהיר, אני רוצה צבעים יותר בולטים.. איך עושים את זה בהגדרות? שיחקתי ב gtav עם gsync. אני משחק על 144hz ויש לי בדרך כלל בסביבות 80 fps. צריך להוריד את קצב הרענון? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום , אשמח להמלצה על מסך בגודל 23 אינצ'. המסך הוא בעיקר לשימושים ביתיים. קצת אופיס ואינטרנט, סידור אלבומי תמונות משפחתיים וכו'. ילדים בני 3-4 לפעמים יראו בו סרטים\תוכניות ו\או ישחקו במשחקים שמיועדים לטווח הגילאים הזה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אבל כמובן שעדיף לחסוך. בתודה מראש, פיני

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by no_flex_zone,

היי אבקש המלצה על מסך טוב איכותי אך זול 500 600 שח שטוב לגיימינג וסרטים וסדרות ב hd ותכנות

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי מסך dell p2414h ויש לו אופציית חיבור של display port או DVI-D , למחשב שלי יש כניסת DVI ו HDMI, עם איזה כבלים הכי כדאי לי לחבר בין המסך למחשב כדי לקבל את התמונה הטובה ביותר ? האם DP יותר איכותי מ DVI ? האם להשתמש במתאמים ? במארז הביאו לי כבל DP ל DP ומאחר ואין לי חיבור DP במחשב אני לא יכול לחבר אותו... האם כדאי לקנות מתאם ? תודה

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. Started by Obzr,

היי, אני מעונין במסך שיכול לשמש אותי גם לגיימינג בקונסולות (ובהמשך גם PC) וגם לצפייה בטלוויזיה/סרטים. במקור חשבתי שאני רוצה מסך 23" אבל התקציב שלי גדל משמעותית כך שאני יכול להרשות לעצמי 27". הדרישת הן כמובן: לא TN, רמקולים מובנים, HDMI (רצוי שתי יציאות), עד 2500 בערך. התקן תלייה כלול יכול להיות נחמד אבל לא חובה. הדגם הזה של דל שציינתי בנושא נראה לי מבטיח אבל לא הצלחתי למצוא עליו מידע או ביקורות, אז אני בעיקר מסתמך על המלצות לדגמים אחרים של דל. למישהו יש התנסות עם המסך הזה? או הצעה טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by golde,

רכשתי את המסך Samsung S27C650D וזאת חוות דעתי: מסך מעולה, כדאי לכוון ולהוריד את הבהירות ל 44, עומק קונטרסט מדהים, פנל אחיד ללא זליגות, קניה מעולה ביגלל הפנל MVA שמגיע רק בגרסת ה 27 אינץ. איכות הפנל כל כך גבוה שהתמונה לא מפוקסלת למרות שהוא רק FHD רגל איכותית מתכוננת, פנל MVA ולא IPS הנותן קונטרסט סטטי 1:5000, זויות צפיה מעולות. רכזת USB בבסיס המסך. יש רק כניסות D SUB ו DVI ואן HDMI אבל ניתן לרכוש כבל DVI לHDMI כך שזה לא מהווה בעיה. , אן רמקולים, מחיר לא זול.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום, השאלה בכותרת, גודל המסך צריך להיות בין 24 ל27 אינץ. תקציב בין אלפיים לשלום אלף שקל. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בקרוב מסך 24 שמיועד לקריאת טקסטים (גלישה באינטרנט) ומשחקים. חשוב לי מאוד שהמסך יהיה חד ובהיר (עדיפות למסך עם בהירות גבוהה). שיהיה ניתן לקרוא טקסטים בקלות. כמו כן שהמסך יהיה מיועד גם למשחקים. קיבלתי המלצה לרכוש את המסך הבא: https://www.tms.co.il/product/13285 רציתי לשמוע קצת ביקורת.. האם המסך באמת מומלץ? כמו כן, האם המסך ב KSP זהה למסך ב TMS? http://ksp.co.il/?uin=22772 בKSP הדגם זהה אבל מבחינת גודל מדובר על 23.8 אינץ? האם יש טעות באתר? בנוסף האם יש מסכים אחרים טובים יותר שמומלצים? לדוגמא: https://www.tms.co.il/product/13200 האם המסך שווה את ההפרש? (350 ש"ח) בתודה דביר

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Jeka Elzin,

שלום לכולם , מבקש חוות דעת על המסך הנ"ל למי שיש מידע או נסיון אשמח לשמוע רשמים בעד ונגד. Dell p2815q תודה !

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by iwantdell,

יש לי 2 מסכים ברזולוציות שונות. באחד מהם הכל מאוד חד ובסדר ובשני יותר גדול ומטושטש. אני מניח שזה בגלל הגדרות ה DPI הזהות בחלונות 8.1. יש אפליקציות כמו כרום שזה הרבה יותר מעצבן / מטושטש ויש מקומות שזה סביל (חלונות רגיל). מה הדרך המומלצת להתמודד עם הבעיה, הגדרות DPI שונות לכל מסך, או האם עדיין יש אופציות לשחק עם ה CLEARTEXT ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by iwantdell,

קראתי באינטרנט שיש כבלים לא איכותיים שלא מומלצים (מה כבר יכול להיות בעייתי לעומת למשל כבלים של VGA של פעם..), אז בכל מקרה, כמובן שיש בחנויות כמו KSP וכו', השאלה אם למישהו יש ניסיון והמלצה על כבל שכזה שהוא קנה בארץ ? חשבתי על ללכת על זה: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=23056&txt_search=mini+display+port&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, ראיתי שלאחרונה פורסמו כאן כתבות על מסכי 24 אינצ' בכ 400 דולר, של דל (P2416D) וגם של סמסונג (U24E590D) וזה עשה תיאבון להתחדש. במקביל, מזמין גם מחשב חדש שיתמוך חומרתית בעיבוד רזולוציות גבוהות. יעוד: בעיקר עריכת תמונות סטילס משפחתיות (חובב).לפעמים גם וידאו. דגשים: WQHD ומעלה, 23-27 אינצ', זויות צפויה רחבות (פאנל IPS, או מקביל), מאט, כיסוי 99% של SRGB (אני לא עובד ב ARGB), ניגודיות סטאטית של 1000:1, עומק גוון צבע 8ביט, display port 1.2 ומעלה. לא חשוב: פיבוט, זמן תגובה (גם 8מילישניות בסדר), ריבוי חיבורים (יש מתאמים), בהירות (נועד לשימוש בחדר יחסית חשוך), עומק גוון מעל 8 ביט ( כ.מסך GeForce). מה שיפה ב 2209WA של דל (פאנל של LG אם אינני טועה) שהוא היה מאוד פופולארי ובע…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. היי, אני יודע שהמחיר יחסית נמוך אך צריך להסתפק בזה. מסך בגודל 23 אינץ +- המסך ישמש גם לצפייה בסדרות ומשחקים.. ראיתי כמה מסכים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15292 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15182 ראיתי שיש גם המלצות על מסכי DELL, הם טובים גם למשחקים?(במפרט שלהם הזמן תגובה שלהם ממש גבוהה(8MS)

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.