עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Asaf389,

שלום לכולם אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בדחיפות .אני קונה היום מתנה מחשב ליום ההולדת של אמא שלי את המחשב כבר קניתי והיום אני צריך להביא גם מסך שימושים עיקריים - אינטרנט ,מסמכים , תמונות. אני מחפש מסך שיתאים לצרכים אך במחירים נמוכים יחסית שבין 950-1200 לא יותר וכמובן שאשמח למשהו טוב וזול כרגע התלבטתי על ה LG 1753tr או להוסיף קצת ל lg1760 TR אך אני לא פוסל חברות אחרות אם תמליצו לי.באופן עקרוני אני חושב שלא עדיף מסך רחב בגלל השימושים ונראה לי ש 17 אינץ מספיק יש המלצות ? תודה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. שלום. יש לי MacBook Pro Retina, 13-inch, Late 2013. אני מתכנת ומחפש להוסיף לשימוש יום יומי שבעיקר מורכב מתכנות (וטיפה משחקים כמו League of Legends) מסך גדול יחסית, בין 24 ל27 אינץ׳. בהתחלה חשבתי ללכת על מסכי 4k, אבל הבנתי שלMacBook שלי יהיה קשה לתפקד על 60 הרץ. את המגבלות המעודכנות ניתן לראות כאן. בנוסף, אני מניח שבגלל שהשבוע אני יורד לאילת אני יכול לעזור לעצמי עם המחיר. המחיר צריך להיות לכל היותר 3000 שח. חשבתי ללכת על משהו בסגנון הזה ולחפש אותו באילת אבל אני לא בטוח מה האופציות. אגב - היו לי בעבר מסכים של LG שלא הייתי מרוצה מהם אז הם לא באים בחשבון. כנ״ל Viewsonic, Acer או הזולים מסביב. Samsung או Asus גם נשמעים לי בסדר. מקווה לתשובה מהירה, אני עוד יומיים שם. תודה מראש …

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכל עונה. היום עשיתי הזמנה של המסך הנ"ל דרך אתר של גיבור מחשבים. כמובן, לפני ההזמנה בדקתי וסרקתי פה בפורום ועוד בהרבה מקומות ברשת העולמית. לאחר שלא מצאתי תשובה, שאלתי היא כזו : שמתי לב, כי הדגם של המסך בחלק מחנויות מופיע עם זמן תגובה של 16 מ"ש ובחלק עם 8. האים יש משהו שעלי לדעת על הנושא ? האים יש קשר לפאנל או למודל של המסך ? (A3 או A4 ו פאנל IPS או VA ) תודה.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by MoMo-P,

בעקרון, זה מסך לעבודות משרדיות בלבד, ללא משחקים. זמן התגובה אינו חשוב! מה שאני צריך זאת חברה טובה ואמינה עם כמה שפחות קרינה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... בפורום כרטיסים לא ענו לי,,, יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. המסך שלי חזר לעשות בעיות . קראתי ביקורות חיוביות על הדגם הזה של HP מסך איכותי (בעיקר אחרי כיול) יחסית למחירו +אחריות 3 שנים בבית הלקוח. מה אתם אומרים כדי ללכת אליו ? או עדיף להשאר בנלי וללכת על ה 2312/2412. נ.ב :חוץ מגודל המסך יש הבדל באיכות (חדות ,דחיסות פיקסלים,צבעים וכו) בין ה 2312 ל 2412?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום, בזמן האחרון יש יותר מידי דיבור והשוואת נתונים יבשים לגבי המסך הנ"ל. וגם לא ברור לי איזו חברה מוציאה מסכים באותו דגם עם פאנלים כל כך שונים ?!?! אבל זה לא העיניין. אני מבקש ממישהו יש לו את המסך DELL2007WFP רוויזיה אחרונה + IPS שירשום מה הוא חושב על המסך... וגם תמונות אם יש מצב. אני מקווה שמישהו ירים את הכפפה. חוץ מזה, lcdtv הוזכרו כספק - אבל באתר שלהם סכום המסך עומד על 2700 ... האם , לדעתכם, הקנייה כדאית ?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  8. נגיד ואני קונה מסך, והופיע לי פיקסל שרוף, מדיניות ההחלפה היא מעל 3 פיקסלים. יש אפשרות לשרוף פקסלים בצורה מכוונת?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by RAPTOR22il,

שלום לכם רכשתי מסך מדגם W2252TQ מתוצרת LG. הנתונים שלו הם: בהירות: 300 זמן תגובה: 2MS יחס ניגודיות: 1:10000 כרטיס המסך שלי הוא: HIS radeon1950 Pro 512DDR3. השאלה שלי היא כזו, הרזולוציה הטבעית של מסך כזה (למיטב הבנתי) היא 1680X1050, אך ברזולוציה כזו המערכת לא מאפשרת בברירת המחדל לעבוד ביותר מ60 הרץ קצב ריענון.. ביטלתי את האפשרות "הסתר מצבים שלא נתמכים ע"י הצג" והעליתי את הקצב ל75 הרץ. האם דבר כזה יכול להרוס את המסך? האם בשימוש בסרטים יש הבדל בין הקצבים? תודה מראש לכל העוזרים ויום טוב, משה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 (שדרגתי בלי כ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Abc 14,

שלום לחברי הפורום. אני בונה מפרט טכני למחשב נייח שרוב השימוש בו יהיה לעריכת וידאו עם קבצי וידאו של 4k וכמובן צפייה בהתקני 4k בקצב פריים של 50fps-60fps מחשב זה יהיה מבוסס על מעבד עם תושבת 2011-v3 . התוכנה לעריכה תהיה Adobe premiere pro חשבתי על 2 דגמים...הראשון gtx980ti והשני qudro m4000. סגנון העריכה ברובו משהו בסגנון הטריילרים קליפים (הוא חיבור סירטונים, הוספת סאונד,הוספת אפקטים - לא 3D) כמובן ש הqudro m4000 מותאם במיוחד לעריכה.... השאלה שלי האם אפשר להסתפק ולבחור בgtx-980ti? והאם בכלל יעבוד חלק עם התוכנה עם לבחור בgtx980ti? אשמח לחוות דעת.... תודה.

• 4 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. שלום לכולם ;D בשעה טובה קניתי מחשב ועכשיו נותר רק המסך... השימושים שלי הם בעיקר קריאת טקסט (אינטרנט/ספרים) וצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך כרטיס לכידה) ואני מעוניין במסך ריבועי, עדיף 19" (וכמובן חיבור DVI). לפי כל החיפושים שעשיתי באתר, הגעתי למסקנה שמסך עם פאנל PVA יתאים לדרישות שלי ויעלה את רמת ההנאה מהישיבה מול המחשב. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא מסכים כאלו. את ה samsung 970p אין לאף אחת מהחנויות (פרט לאופיס דיפו, ב 1900 ש"ח כמעט) וגם לא אצל הספק (נכון להשבוע). את ה samsung 940T שהיה מצוטט פה כאילו הוא עולה פחות מ 2000 ש"ח אני לא מוצא בפחות (ולא ברור לי, ע"פ התיאורים, האם הוא כולל כניסת DVI). בנושא של ה Philips 190P7EG לא ברור בכלל מה הפאנל שלו. זהו פחות או יותר. א…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by Ronenosh8,

1) במידה ונריץ סרט FHD על שני המסכים, נראה במסך כלשהו שוליים? האיכות תהיה שווה ב2 המסכים? 2)האם איכות הצבעים היא בדיוק אותו דבר או שה2209 טוב יותר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by TerMiT_BoY,

שלום! אני לפני קניית מסך, ורציתי לדעת, איזה מהשניים עדיף: 1.http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10625 2.http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10625 אין צורך להתחשב במחיר תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. Samsung 2243BW LCD 22" 1:8000 5MS, יחידות 3 ¤4305 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3080 בחרתי את המסכים הללו בגלל שיש להם תכונת פיבוט (יכולים לעבוד במצב מאונך). מבחינת שטח מסך מה עדיף לי 3 מסכים של 22 ברזולוציה של 1050X1600 או שני מסכים של 24 ברזולוציה של 1200X…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by erez_levy,

שלום לכולם, קניתי מסך חדש של Samsung דגם T190 ויש לו חיבור DVI. הבנתי ש- DVI זה בעצם משפר את האיכות של המסך ועוד כל מיני אפשרויות. השאלה שלי היא כזאת: לאן אני מחבר את הכבל של ה-DVI? כבל אחד למסך של המחשב וכבל שני לכרטיס מסך? איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי תומך ב-DVI או לא? יש לי כרטיס מסך Geforce 7600GT ושאלה נוספת, אם אני מחבר את ה-DVI מהמסך לכרטיס מסך זה אומר שהכבל צריך לעבור דרך המארז של המחשב שבדרך כלל סגור. איך אפשר לסדר את זה? או שבדרך כלל כולם משאירים את המארז פתוח כדי שהכבל יוכל להכנס? =\ תודה רבה לכל העוזרים, שנה טובה. =]

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שימושים:70% טקסט 20% סרטים 10% משחקים

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by liordavid,

קניתי את המסך לפני כ10 חודשים ומעוניין להשתדרג ל- 24" בכמה כדאי למכור ? כרגע בשוק עולה בסביבות ה- 2000 חדש....

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by דודו יצחק,

ניתן למחוק. פתחתי פוסט אחר

20. Started by xena,

אני מצטער על הצפת הת'רדים אבל כל פעם צץ משהו לא ברור שאין לו תשובה בחיפוש. איך אני מתקין את הדרייברים הללו? (מקווה שהם מתאימים ל A03) http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=ca&cs=CADHS1&l=en&s=dhs&releaseid=R142745&SystemID=INS_PNT_6000&os=WLH&osl=en&deviceid=10856&devlib=0&typecnt=1&vercnt=1&formatcnt=1&libid=22&fileid=190651 ההוראות שלהם מדברים על קובץ EXE וכאן מגיעים שלושה קבצים בזיפ: 2007fp.cat 2007FP.icm 2007FP.INF (מקש ימני ו'התקן' על 2007FP.INF לא עושה כלום).

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by Baz34,

לאחרונה אני רואה תופעה מוזרה במחשב שלי לאחר אתחול, כשאני מעלה כל משחק שהוא הכל עובד מצויין, אלא שפתאום אני מאבד את התמונה ומקבל מסך שחור רק כיבוי של המסך והדלקה חוזרת לאחר כדקה הכל חוזר כלא היה ועובד שוב עד שזה קורה שוב לאחר כחצי שעה. התופעה נראית לעין גם במשחק וגם מתוך ה-DESKTOP , אפילו ניסיתי לאחר POST לעמוד על מסך ה-BIOS ולאחר כמה זמן גם שם זה קורה. כל המחשב ממשיך לעבוד תקין גם כשהמסך מוחשך רק התצוגה הופכת למסך שחור. התופעה קוראת הרבה יותר מהר כאשר כרטיס המסך מועמס יותר. אנא עזרתכם, אנא ממש עובד עצות מערכת: ספק: ENERMAX liberty 400W מעבד: Q6600 מומהר ל 3.5G זיכרון: - Gskill 800 כ.מסך: EVGA 8800 GTS 320M SC צג: ASUS MW221C רזולוציית עבודה 1600X1050 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by kokoki,

שלום, לפני כחודש התחדשתי במסך הנ"ל, אולם מההתחלה שמתי לב לבוהק הזה שיש בו, מאז אני מתנהל מול החנות שקניתי ושם כל הזמן דוחים אותי בטענה שזה IPS GLOW וזה נורמלי לחלוטין, מה דעתכם? http://imgur.com/a/1HjFq http://imgur.com/a/RAYKA האם זה באמת נורמלי למסך הזה? כשהמסך כהה אם אני מזיז את הראש קצת לצדדים, כל הצד נמרח בGLOW הזה. תודה

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. בוקר טוב, מבקש המלצה ל- 2 מסכים. האחד עבורי (22"). ישמש אותי בעיקר ל- BROWSING, דוא"ל, OFFICE ומעת לעת משחקים פשוטים. בנוסף, אני גם עושה מעת לעת עריכת סרטי משפחה לטובת DVD. במחשב שלי אין כרטיס גראפי ואני לא מעריך שאני צריך אחד (לאור השימושים שלי). השני (19") עבור אחת הילדות, המחשב שלה אמנם P4 (לא חדש), אבל גם הוא ללא כרטיס גראפי. היא בת 11, בעיקר משחקת משחקים פשוטים, OFFICE, BROWSING. שטח השולחן שלה לא גדול, זו הסיבה שנראה לי שעדיף מסך 19" (כן, אני יודע שפער המחירים הוא קטן מאוד, אם בכלל). בשבועיים האחרונים קראתי די הרבה על מסכים והכנתי טבלת השוואה. מבדיקת REVIEWS במגוון אתרים עולה כי הדגמים המומלצים (עבורי) הם SAMSUNG 2253BW (אבל יש לו יחס ניגודיות של 1:1000 בלבד), SAMSU…

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by darksoho,

חבר שלי מעוניין לרכוש את המסך, שימושו העיקרי הוא משחקי מחשב, קצת סרטים ושימוש רגיל כגון גלישה. איך המסך עבור משחקי מחשב, ושימוש לישיבה של שעות רצופות לעיניים ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום רב ברשותי מסך 22 אינץ' של חברת סמסונג. אני מאוד מרוצה מהמסך אך הענין הוא שלאחרונה התחלתי יותר ויותר לשחק במחשב ואני למעשה שם לב שרזולצית ברירת המחדל של המסך גבוהה מאוד ומכבידה לי על המחשב.ברשותי כמו כן כרטיס מסך GEFORCE 9800. גם כשאני מנסה לשחק עם הרזולוציה במשחקים ולשחק על רזולוציה נמוכה יותר אני מקבל חצאי מסך וכדומה ולא ניתן לשחק כך. השאלה שלי אם פשוט זה המצב הכללי כשמדובר ב 22 אינץ' והאם רק כרטיס מסך איכותי יותר ויקר יותר פותר את הנושא או שיש אפשרות לשחק ברזולוציה נמוכה יותר אך בצורה שהמשחק נפרס סימטרית על המסך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.