מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי מן כפתור כזה שכתוב עליו EZ ZOOMING ואני לוחץ עליו והוא לא עושה כלום. מישהו יודע מה זה עושה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לא משנה כבר הזמנתי DELL 2209WA ..
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם למסך SAMSUNG T260HD יש פונקציית תלייה על הקיר? עוד שאלה: במסך כזה גדול 26" הכתב ייראה מתוח או שייראה ברור ונקי? (אני מתכוון בעמודי אינטרנט). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפורום שלום אני רוצה לחבר לילדה שלי את המחשב ואת הממיר של יס לאותו מסך, כרגע יש לילדה מסך CRT 19 ואינ רוצה לקנות LCD משיקולי מקום, נוחות, יופי יש לי שתי אפשרויות כמו שאני מבין, תקנו אותי אם אני טועה: 1. קניית מסך טלויזיה 22-26 אינש וחיבור המחשב לכניסת הVGA, חיבור הממיר של יס לכניסת INPUT אחרת. עלות 1400 ש"ח למסך טלויזיה 22 פשוט. 2. קניית מסך מחשב, קניית כרטיס טלויזיה: חיבור ממיר יס לכרטיס הטלויזיה, חיבור כרטיס המסך למסך המחשב. איך הילדה עוברת בין מצבים של טלויזיה ומחשב. עלות במצב זה: מסך 1000 ש"ח, כרטיס טלויזיה ? באיזה מצב השימוש במחשב ובטלויזיה יותר טוב? איזה כרטיס טלויזיה אני צריך למצב 2 חסרונות / יתרונות לכל מצב, המלצותיכם? הילדה גולשת קצת באינטרנט ועושה עב' בוורד ופאו…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
רק עכשיו שמתי לב שהמחיר בפנדה ובNEXTOP מתחת ל1400 למסך הזה, איך אנשים עדיין מתלבטים ולא קונים אותו???
-
- 48 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי אנשים ,כתבתי כבר שאני קונה מחשב נייד בחודשיים הקרובים , ראיתי בעיתון של השבוע ,מבצע בקניה של הנייד שאני נעול עליו ניתן לקבל טלויזיה LCD של 22 אינץ של חברת MAG ב 1000 שקל הנייד עולה 3190 , fujitsu esprimo v6535-4 דגם ה טלווזיה הוא BF22 , בדקתי כבר והיא לא בדיוק מיוצר ע"י MAG עלה proview ,עצלי בבית יש CRT 17 שלהם כבר מספר שנים ותאמת אני מרוצה לא יודע איך ב LCD , הנה לינק http://www.amtel.co.il/product.asp?Prod ... p;CatID=22 כדי ,או לא כדי? כי 15.6 לסרטים זה לא הרבה ..זה יהיה מחובר לנייד רק לצורך סרטים ולממיר של יס
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כבר המון זמן שאני בודק מסכים בשביל להחליף את הcrt הישן שלי. אמנם כמעט לא כתבתי הודעות בפורום (אני עצלן) אבל תמיד דאגתי להיכנס ולהתעדכן לגבי שוק המסכים היום. כמובן שה2209wa עם כל התשבוחות מאוד קרץ לי, והיום בהחלטה של שנייה (הcrt נדפק סופית) קניתי אותו. רשמתי רק כמה מילים, בשביל שאנשים יקבלו מושג לגבי המסך... אחרי הרכבת המסך, ראיתי שהמסך הרבה יותר יפה מהתמונות שרואים באינטרנט. הוא נקי, לא מצועצע, ונראה מחומרים איכותיים. הארגונומיה של המסך מאוד טובה. המעמד יציב מאוד, ומאפשר את כל האופציות (הטייה, סיבוב, PIVOT) מבחינת זוויות צפייה המסך מקיים כל מה שהוא מבטיח. זוויות הצפייה מדהימות ביחס למסך TN רגיל. מכל צד התמונה עדיין ברורה ולא חשוכה. איכות התמונה של המסך מאוד איכותית…
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני טובל מטלית לניקוי משקפיים במעט מים ומעביר על המסך, אלא שתמיד נותרים "שובלים" אחרי שהמים נספגים במטלית, על פי אופי התנועה של הניקוי. בזכוכית זה לא היה קורה, אבל כאן (LCD) זה כן. האם אפשר לגרום לאלו להיעלם מבלי להשתמש בחומרים מיוחדים? ואם לא, מה מומלץ לקנות מין המוכן? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מדור המפרטים המומלצים כדאי לקנות את ה-LG L2000CP אני רק רוצה לוודא שזה עדיין רלוונטי ולא התגלו בעיות מאז..
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך 9800GT ומסך LG W2453V הגיע עם המסך כבל DVI. כדאי לי לקנות כבל HDMI ולהשתמש בו או שלהישאר עם הDVI? עריכה: עוד שאלה, יש לי לפטופ עם תחנת עגינה. ויש רק יציאת VGA אבל יש לי מתאם לDVI. האם יש הבדל אם אני אחבר את הלפטופ בVGA או בDVI עם מתאם? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
LG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3675&CatCode=552 סמסונג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2663&CatCode=552 איזה מהם עדיף תתעלמו בבקשה מהמחיר, זמינות במלאי וכו'... אני גם ככה לא קונה מפה אני רק רוצה לדעת מי יותר טוב מבחינה טכנית אני די נוטה לכיוון הסמסונג אבל אולי אני טועה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך WS למחשב בגודל 22'-24'. המסך שיש לי כרגע הוא LG עם פאנל TN שמאסתי בו ואני רוצה להתקדם לפאנל איכותי יותר ומסך גדול יותר. התקציב עומד על אזור ה1500. - חשוב שהמסך יתאים לסרטים ומשחקים (בהירות, זמן תגובה וכו') - חשוב שיהיה מחברה ידועה ומוכרת (LG, SAMSUNG...) - עדיף דגם חדש ככל שאפשר. - רזולוציה FULL HD חובה!
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~W2243T~9~0.htm מה אתם אומרים כדי??הוא טוב למשחקים?? אם לא איזה מסך מומלץ באיזור המחיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מחפש מסך למחשב באתרים הבאים : walmart / bestbuy http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0509000&type=category http://www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=37802&fromPageCatId=14503 עד 300$ 22~24 אינ'ץ זה בעיקר לסרטים / עבודות / משחקים . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אני משתמש XRT וותיק. גם בבית שלי וגם בבית של אמא יש מסכי CRT. זה ה-LCD הראשון שלי. אלו הרשמים שלי לאחר כמעט יום שימוש קיבלתי, פתחתי, חיברתי. התאכזבתי. מסוג הדברים שאיכשהו לא רואים בחנות. אולי בגלל תפאורה וכל מיני טריקים. אולי אני צריך לעשות כיול(אף פעם לא עשיתי אחד אמיתי). הצבעים משתנים לפי זווית צפייה וזה פשוט מחריד. כבר ב-45 מעלות יש שינוי גדול. האפור של סרגל הכלים בדפדפן הופך להיות צהבהב כבר ב-30 מעלות. ההבדל בין הצבעים אינו בולט כמו ב-CRT וגוונים של אותו צבע נראים כמו אותו גוון. בפרוייקט שאני עושה בעיבוד תמונה(בקרוב מגיש) צריך להבחין בין גווני אפור רבים(עד 256 ליתר דיוק) והמסך הזה התגלה כמזעזע מבחינה זו, אי אפשר לומר אחרת. אני חוזר למסך ה-CRT בן 6 השנים שלי(MAG …
-
- 48 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
כבר בדקתי הרבה reviews באינטרנט ואני לא יודע מה לבחור, בבקשה תנו המלצות עוד שאלה, איך אני יודע מתי המסך יצא לשוק? אני לא מוצא פרטים כאלה באתרי היצרנים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא זהה לT240 ההבדל רק בגודל? יש לי הצעה לקנות אותו ב1,650 שקל.. שווה?
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מחפש מסך לתלייה על הקיר שיחליף את הCRT הישן והאהוב עליי... המסך מיועד לסרטים/פוטושופ/גלישה - פחות למשחקים אבל מעדיף שגם משחקי FPS יהיו נסבלים. מה שאני צריך מהמסך זה איכות... מבחינתי התקציב הוא לא מוגבל, אני יכול להזמין גם מאיביי, גם יד שנייה... לא משנה כרגע תקציב בכל אופן. אין לי התעקשות על פאנל כזה או אחר, אני יודע שלכל פאנל יש יתרונות וחסרונות (למרות שנראה לי אפשר להגיד היום על פאנלים מסוימים שהם באופן מוחץ טובים מאחרים) אני פשוט מחפש את הפשרה הכי אידיאלית שקיימת היום לצרכים שלי. מה שעוד מעניין אותי פה זה עניין הREFRESH RATE, אני פסיכי בקטע הזה לגבי מסכי CRT, בהרבה משרדים ומוסדות ואפילו בבתים פרטיים אצל אנשים אני מתיישב מול מחשב ואני ישר קולט - איך לעזאזל הם עובדים…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב איכותי עד כמה שניתן בגודל "22, עד למחיר של 1K. אם אפשר פחות - אז בכיף, אבל בלי להתפשר על איכות. שיהיה איכותי, שזווית הצפייה תהיה טובה, ושאם אני אסתכל קצת מהצד אני לא אראה הכל לבן או סגול או משהו כזה, אתה מבינים אותי... אני מאיזור ירושלים, ככה שיהיה טוב לקנות ממשהו קרוב (KSP למשל). אם אפשר מחנות אמיתית ולא וירטואלית כמו וואלה שופס ודומיו, שאם יש פאק במוצר לך תדע לאן ללכת... ( - תקנו אותי אם אני טועה) תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחר הרבה מאד התלבטויות קניתי את הP2250 של סמסונג. קניתי אותו ב WALLA SHOPS ב875 שקלים. קבלתי את המסך היום והוא פשוט נפלא הבדל עצום מהמסך הקודם שלי 931bf שהיה לגמרי לא רע. אני לא משתמשת כמובן במקסימום הרזולוציה שלו אבל התמונות יפות וחדות מאד,ניתן לכוון כמעט כל פרמטר,כולל את זוית המסך. בסך הכל נראה לי שעשיתי קניה טובה. תודה לכל העוזרים והמיעצים הסבתא מחיפה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והמסך כעת חשוך. רק נורית כחולה בדופן הימנית של רגל המסך מהבהבת ללא הפסק. מה קורה? האם המסך תקול? איך ניתן לפתור זאת? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איך האיכות תמונה? ניגודיות? איך הוא בכללי? קוראים לו הsamsung 20" p2050 2ms lcd הנה: http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2050~9~0.htm
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש והבנתי ששניהם מסכים טובים מאוד וחדשים, בנתיים ה-p2050 משווק וה-p2070 לא משווק אך כנראה שבקרוב כי ה-p2370 הגיע, השאלה מה ההבדלים ביניהם... והבנתי שה-p2070 צורך פחות חשמל בכמה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך 20 או 22 בתקציב הנ''ל ראיתי את המסך של dell 2209 מה אתם אומרים עליו יש עוד אופציות או שזה המסך הכי משתלם בתקציב הזה
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-