עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לפני קניית המסך (בחנות) ואחרי קניית המסך (איזה בדיקות צריך לעשות בבית - כמו בדיקת פיקסלישם שרופים וכו'..)

2. שלום,אני קונה מחשב בעיקר למשחקים. כרטיס מסך ראדון 5850 ראיתי מסך של סמסונג P2350 23 אינטש, שאלתי היא האם הוא טוב למשחקים ושווה 965 שח? האם הןא FHD והאם ה 5850 יתמודד איתו?ואם לא איזה עוד 22 או 23 מומלצים?רק סמסונג.תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם! מחפש מסך דואלי לטלוויזיה ולמחשב בגודל 23-24" במחיר שלא יותר מ1400. יש חיה כזאת? : צריך כניסות לממיר ("בננות"\RCA) וכניסת VGA תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by maxwell10,

ברשותי מסך 3:4 בעל רזלוציה 1280x1024 וחיבור AVG, כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200. האם ניתן לצפות בתכני FHD עם המסך שלי?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  5. שלום לכולם :] כמו שרשמתי, מחפש מסך לעניני גרפיקה בלבד.. הבעיה שהתקציב שלי לא גדול כל כך - בסביבות 1500. יש לי LCD לצפיה בסרטים. גודל של המסך לא כל כך משנה לי, 19 ומעלה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by grich,

קניתי את הDELL שכולם פה ממליצים... ולא הצלחתי להבין איך ניתן לכייל אותו... האם יש מדריך יותר מפורט ממה שיש בסטיקי? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. כוננים של מחשב. אם כן, איך? צריך כרטיס מסך מיוחד אואיזה שהוא ציוד נלווה מיוחד.

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  8. קניתי לא מזמן מחשב חזק משהו טוב בעזרת העזרה המצוינת שלכם כאן בפורומים של HWzone, הכרטיס מסך שלי הוא הגרסה הכי חדשה של הדגם של ATI HD5770, עם 2 כניסות HDMI ו- DVI כרגע יש לי מסך ישן (אך מהדקים LCD) של MAG. 19". אבל הוא עושה בעיות וחוץ מזה אני עדיין מנצל את הכוח שיש לי בכרטיס מסך כמו שצריך. אז אני צריך ממכם עזרה נוספת, המלצה למסך טוב בגודל של 22" ומעלה עם ניגודיות וזמן תגובה טוב. התקציב הוא 900-1250 ש"ח. חברה מובילה בזה (סמסונג, LG...) אם אני מחבר את המסך למחשב בחיבור HDMI האם באמת יש הבדל מה- DVI? אם כן וזה נכנס בתקציב הייתי שמח למסך עם יציאת HDMI.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום! כצלם מקצועי שחשוב לו לראות את הצבעים של התמונות על מסך המחשב באופן כמה שיותר אמיתי. אני ממש לא מרגיש בטוח עם מסך ה oled של i mac הכוונה שלי זה שפתאום רואים טוב מדי. זה כאילו המסך מתקן את החשיפה בתמונה מחזק את הצבעים ועל ידי זה התמונה לא מכויילת. האם זה ייתכן ? והאם יש דרך להוציא מהמסך תוצאות יותר מכויילות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  10. היום קבלתי הסברים מלומדים משני אנשי מכירות בחנויות מחשבים שונות. dell 2209wa לא מתאים לסרטים כי מהירות התגובה של 6ms לעומת samsung שמהירות התגובה שלו 2ms dell 2209wa פחות איכותי כי הניגודיות שלו 1:3000 לעומת מסכים של LG ו- SUMSUNG עם ניגודיות 1:50,000 או 1:70,000 האם זה נכון? מה עם איכות הגימור ראיתי היום גם LG 2286L בטכנולוגיה LED והפלסטיק לא משהו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בראשתי מסך EIZO S2431W לשם נוחות בתלת דרוש מסך 24 אינץ איכותי משלים, כדי להריץ בו חולונות ותפריטי משנה ע"מ להגדיל את שטח העבודה. רצוי מסך עם פאנל איכותי IPS ושיהיה טוב להצגת וידאו וסרטים, שיהיה הכי זול שאפשר למצוא ביחס עלות למחיר גבוה מאוד. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ashraf,

שלום, לפני כיומיים רכשתי לעצמי את ה 2209 - חיברתי אותו דרך יציאת ה VGA (אין לי יציאת DVI) וזה עבד מצויין. אחרי כמה דקות של שימוש התחלתי להבחין בטשטוש/רעש מסויים בעיקר סביב הטקסטים. לא כל כך קל להבחין ברעש אך כשמסתכלים מספיק טוב ניתן להבחין בכך שהפיקסלים "רועדים". יש לציין שלאחר ביצוע AUTO ADJUST הבעיה נעלמת אך היא חוזרת אחרי מספר דקות. האם יש פתרון טוב יותר מאשר להחזיר את המסך לאייבורי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by אילת6,

שלום אני מחפשת מסך איכותי עד 3500 ש"ח השימושים הם: עיצוב גרפי לאינטרנט, עיצוב גרפי לדפוס, עריכת טקסטים במעבד תמלילים, קריאה באינטרנט, צפיה בסרטים חשוב לי מסך כמה שפחות מעייף לעיניים לעבודה ממושכת, חשוב לי הדיוק של הצבעים לעבודות דפוס, שהתוצאה תהיה דומה כמה שאפשר למסך גם בלי כיול מקצועי. אני לא עושה הרבה עבודות לדפוס אבל מה שאני כן עושה הוא ברמה מקצועית לגמרי. כרגע מדובר על ספר שיש בו הרבה צילומים, וממילא לפני ההדפסה אני מוציאה אייריס בבית הדפוס. מתלבטת בין הדגמים הזולים יותר של eizo, לבין Dell U2410 קראתי הרבה בפורום ולא הצלחתי להחליט מה הכי מתאים לצרכים שלי. אשמח אם מישהו יכול להאיר את עיניי תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב, ראשית אני מתנצל על ההודעה הארוכה... אני חדש בפורום ורציתי לשאול את דעתכם באופן כללי על מסכי מחשב למשחקים. אני מעוניין להריץ משחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות גבוהות מאוד (משחקים כמו SPLINTER CELL 5 , CRYSIS וכו') (התכנון שלי הוא לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 5850 ATI ומעלה....כך שהמחשב לכשעצמו אמור להריץ את המשחקים מסוג זה באופן סביר) אני כנראה אקח מסך 24'' (אלא אם תשכנעו אותי אחרת..) לאחר עיון בהודעות השונות בפורום ראיתי שהרבה פעמים מציעים מסכים עם רזולוציה של 1680 ולא 1920 בטענה שהם יותר טובים. האם טענה זו באה מכיוון שבגדלים אלו של המסכים (22 24 26 וכו') עדיין לא מורגש הבדל בין הרזולוציות או מסיבה אחרת כלשהיא? שאלה נוספת היא איזה מהחברות יותר טובות SAMSUNG או…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מדובר על מסך 24" W2442PA LG כאשר אני מגולל מסמך/דף אינטרנט למעלה או למטה התמונה נשברת ברבע הימני של המסך תשובות לתופעה יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TheHungryOne,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 אני לא מצליח להבין איזה סיבה יש למישהו, בוא נאמר גיימר או משתמש רגיל שרוצה מסך גדול ואיכותי ואין לו שום דרישות מיוחדות של גרפיקאים או של עלות נמוכה מהסטדנרט, לקנות מסך אחר ולא את זה?! על פניו, לפי המפרט הטכני וכמה חוות דעת של אנשים שקנו אותו, זה המסך הכי טוב היום בשוק לדרישות האלה ומספק יחס עלות:תועלת הטוב ביותר, אז למה לעזאזל לקנות משהו אחר?? על אחת כמה וכמה מסכים יקרים יותר שלא נועדו לעריכה גראפית מקצועית.[br]פורסם בתאריך: 20.05.2010 בשעה 16:22:38 אני מבין שכולם מסכימים איתי אין תגובות...

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by AtR,

שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשאול האם יש למישהו המלצה על מקרן עד 3000ש"ח שאפשר גם לצפות איתו סרטי HD 1080P קיימת חיה כזו במחיר כזה או אולי אפילו בסביבה? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by tomer1818,

יש לי בעבודה את המחשב הזה http://www.dell.com/us/en/slgov/desktops/optiplex-780/pd.aspx?refid=optiplex-780&cs=RC957163&s=slg אני מעוניין לחבר אליו שני מסכים בעזרת כבל מתאם הבנתי שצריך לבדוק שהכרטיס מסך תומך בזה ומבירור שעשיתי הבנתי שהוא לא תומך , האם יש דרך אחרת שניתן בעזרתה לחבר שני מסכים ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. צהריים טובים שאלה בכותרת. אני לא יודע אם אפשר להקביל את גודל התצוגה לפי מיגה כזאת ולכן שואל . אגב , אם ניתן להשוות כך , יש קישור אולי לטבלת השוואה בין הגדלים השונים (כלומר כמה 37 בLCD מקביל לCRT וכו') תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אני מקווה שהשאלה מתאימה לכאן ולא לפורום מחשבים ניידים: במחשב הנייד שלי הבחנתי לאחרונה בכתמים לבנים באחת מפינות המסך. זה לא על גבי המשטח עצמו (ניקיתי על כל מקרה) וזה גם לא נובע מהפיקסלים עצמם. נראה לכאורה שמקור הכתמים הוא בתמונה המוצגת, אלא שהצבע בה אחיד בוודאות. שמים לב לכך במיוחד בעוצמת תאורה נמוכה ועל רקע שחור (שומר מסך Blank של חלונות). להדיוט כמוני זה נדמה כעיוות שנוצר ממקור חיצוני כלשהו, אלא שאין לי מושג מהו. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ואיך אוכל להיפטר מהתופעה?

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. איזה מסך יותר טוב ? ה W2261V של LG או ה 2209WA של DELL ? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by shelley duncan,

בירושלים. האם להזמין דרך הנט מפנדה, או לקנות ב ivory שיש להם סניף לידי? יש גם את אדס מחשבים האם היא חנות אמינה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני מחפש מסך 22-23 במחיר 800-1000 בשביל משחקים, סרטים וסדרות, ואינטרנט. המפרט שלי זה: 955 3.0 AMD X4 ATI 5830 צריך גם שיהיה מפנדה, באג, KSP וחנויות באזור חדרה. עדיפות ל2MS בשביל משחקים וכמובן עם חיבור DVI כרגע זה המסכים שמצאתי: BENQ T2200HD Samsung B2330 Samsung P2350 Samsung EX2220 LG W2243T

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shapiro.guy,

שלום, אני מחפש לקנות מסך לעריכה גרפית, שישמש אותי כמוניטור לתוכנה after effects. התקציב שלי הוא 1000-1500 ש"ח. מדברים פה הרבה על הDell 2209wa, אבל הבנתי שהוא לא תומך בצורה מלאה בHD, ואני מתחיל לעבוד עכשיו הרבה עם HD. אתם יודעים האם אמור לצאת איזשהו שיפור למסך הזה שיכול להראות 1080p? יש מסך שתומך בHD עם פאנל כמו זה בתקציב שלי? כדאי לדעתכם להשקיע עוד בשביל שהמסך יוכל להגיע לרזולוציית HD, או שזה זניח? תודה! גיא

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by TeaTime,

קניתי את ה2408 שבוע שעבר, שניה לפני שהוכרז ה2410. כדי לשדרג אני צריך להוסיף כ200 שקל (עוד לא פתחתי אפילו את הקופסא של ה2408). האם להחליף או להשאר כבר עם ה2408?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.