עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dd7,

איך אפשר לוודא לפני שקונים שהוא פאנל p-mva? תודה

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by מורן-85,

מישהו מכיר או יכול להמליץ לי על המסך הזה?? אני גיימר וצריך ציוד חזק תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by RONNNN,

אהלן כולם אני מחפש לקנות מסך חדש שימוש עיקרי בו זה משחקים וסרטים גודל עד 24 אינץ' FHD פאנל IPS כרטיס מסך מתכנן לקנות RX470 אשמח להצעה עד 800 שקל ואחת עד 1000 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הי. בגלל ש DELL 2007WFP לא קיים בארץ ובמקום 2007 הגיע לכולם 2007 שהינו פאנל TN חיפשתי ובסוף אני קונה מסך אחר. מישהו מכיר אותו ? איך הוא ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by from_chaos,

שלום אני קניתי מחשב עם כרטיס GTX 1080 שמסוגל להריץ חלק מהמשחקים ב 4K , הבעיה שברוב המקרים הכרטיס לא יחזיק 4K אני יודע שכאשר מורידים את הרזולוציה ל2K יש ירידה באיכות התמונה לעומת מסך 2K יעודי השאלה האם לקנות מסך 2K יעודי , או 4K וכשמשחקים לא ירוצו טוב אני אוריד את הרזולוציה עם ירידה באיכות התמונה תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by pergola,

מה המסך שהכי שווה לקנות בתקציב הזה..?? אם אפשר להביא גם הצעה למסך ב1100 ולמסך ב1200 ואולי אני אבחר באחרים.. בכל אחד משלושת התקציבים את המסך שהכי משתלם לקנות..

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ז"א כמו בטלביזיה, שלא ימרח משחק שעובד רק ברזולוציה ביחס של 3:4 ל 9:16 אלא יציג אותם כמו שהם עם שחור בצדדים. (בעיקר עקב התמכרות קשה לסטארקראפט, אני לא רוצה לראותו אותו מרוח לכל ה22 אינץ'..) המסך מיועד למשחקים וסרטים

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  8. אני מתלבט בין קניית מסך מסך מחשב Chimei 22" 221D 5ms ¤1351 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=36110-221-00[/url או מסך מחשב Asus 22" VW222U 2ms LCD ¤1496 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51433[/url או מסך מחשב רחב Mag 22" AI2237W 2ms ¤1490 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AI2237W[/url לפי הביקורות שראיתי הראשון הכי טוב אבל הוא דווקא בעל זמן התגובה הגבוה יותר!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by XCG120,

PG279Q לבן המסך SWIFT PG278QR מה ההבדל בן המסך של אסוס דגם מבחינת משחקים ובאופו כללי, האים ההבדל משמעותי בן הדגמים? ,האים הדגם של פנל האיפיאס משתלם מה הבעיות שלו מבחינת משחקים וכללי? ואים נאמר ששניהם אותו מחיר מה עדיף?מה עלי לצפות מבחינת שני המסכים מבחינת הפנלים והבעיות שלהם אשמח לתשובה מפורטט? שאלה נוספת האים הבאזל במסכים הללו הוא מוחלק עים המסך או שיש בליטה מסביב כלומר הבאזל בולט או מוחלק ? תודה מראש.

10. Started by chubakon,

שלום לכולם, אתמול רכשתי את המסך המדובר והייתי רוצה לדעת האם מישהו יכול להמליץ על הגדרות בהירות, contrast וכו' במסך זה. אתמול ישבתי על זה שעות ועדיין לא מצאתי בדיוק מה שמתאים לי, אני יודע שיאמרו לי פה שלכל אדם זה שונה אז אני מוותר על התשובות האלה מראש ורוצה תשובה לשאלתי. בנוסף אני מחובר לטלוויזיה מהמחשב עם כ.מסך 1900GT ועד היום עבדתי ברזולוציה 1024X768 וזה התאים יפה לטלוויזיה אחרי הכיוונים הנדרשים, ואתמול כשהגדרתי רזולוציה של 1280X1024 עם המסך החדש לא הצלחתי להתאים את זה למסך הטלוויזיה. אשמח לעזרה גם בעניין הזה, אני משתמש בדרייבר של catalyst. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RONEN1N,

כדי שתוכלו לבחור לי את המסך המתאים אני יגיד לכם מה אני עושה בעיקר במחשב (לפי סדר) 1.גולש 2.סרטים 3.משחקים בסכומים 600-800 ש"ח אם אתם צריכים עוד פרטים רק תודיעו רונן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

חיפוש בגוגל החזיר לי שזו תוכנה לייצירת אנימציה,אבל לא נראה לי שזה מה ששאלתי.אז אם אפשר,בכמה מילים מה זה לעזאזל ?Pivot במסכים -יש גם כזה שיר לא?"Pivot whan you kiss me"-גם תוצאה כזו החזיר לי

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. ברשותי מסך LCD בגודל 19" של חברת LG שמתי לב שבמשחקים שיש תזוזה מהירה של עצמים דוגמת פיפא ופרו אבולושן סוקר עם הכדור המסך מרצד מעט בזמן שהכדור נע במהירות לאחר זמן מה של משחק הדבר גורם לכאב עניים כרגע המסך עומד על 75 HZ לכמה אתם ממליצים להעלות את זה בכדי לפתור את הבעיה? בווינדוס רשום שהמסך שלי לא תומך ביותר מ 75 אך הוא נותן בכל זאת להעלות ומזהיר שזה יכול לפגוע במסך עכשיו האם מומלץ להעלות את זה ואם כן לכמה? ומה הסיכון שזה יפגע במסך?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by eliau21071981,

אני משתמש ברזולוציה של 1600:900 אבל את קצב הרענון אני לא יכול לעלות מעל 60 יש לי כרטיס מסך GF8800GTS 320MB הזמנתי כרטיס חדש 4870 של CLUB 3D זה קשור לכרטיס? ושאני שם רזולוציה נמוכה אני יכול להגיע ל 75 אבל המסך רושם הודעה שזו לא רזולוציה ממולצת ונכבה אחרי 30 שניות אוטומטי יש אופציה להפסיק את זה?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  15. המסך הזה: 2253BW או המסך הזה: 226BW תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי 2 מסכים ואני רוצה לעשות שהם יציגו אותו הדבר...רק רזולוציה שונה וכיוון צבעים שונה... מסך אחד זה 32 רחב והשני זה 19 רגיל... איך אני יכול לעשות את זה???..

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  17. אני קראתי הרבה ביקורות באינטרנט על המסך הזה (גם כאן), והדעות חלוקות, יש האומרים שהמסך סביר בהחלט לצפיה בסרטים (DVD, DIVX, HD), ויש האומרים שהוא לא טוב לסרטים אך אין דעה/פירוט אמיתי בנושא. אשמח לקבל דעה אמיתית של משתמשים במסך. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. טוב, באמת שאינני מבין במסכים כלל. אבל אני מבין שהתקציב שלי יחסית נמוך. התקציב הוא: 550 ש"ח ומוכן לנוע עד 650 וקצת. אני לא בהכרך צריך מסך גדול, ואם הכסף הזה אני לא מאמין שאני יגיע רחוק יותר מ 19". אני צריך את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל לכבוד מחשב גיימינג. אם זה משנה, כרטיס מסך: Sapphire HD 5770. הערות נוספות: כמובן שאני מעדיף ממותג אמין וטוב כמו LG או Sumsung, ViewSonic וכו'... בקיצור, המלצה שלכם. המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lioryb,

שלום. אני מחפש מסך חדש למחשב שמשמש לשימושים ביתיים (אינטרנט, מייל, OFFICE). דרוש מסך 24" אני רואה הרבה מסכים בסכומים של פחות מ-500 ש"ח. האם הם טובים מספיק? אני לא יודע כמה תקציב להקצות לעניין. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by amit14,

שלום לכולם, אני לקראת מעבר ל 1440p ושני מסכים הגיעו לקו הסיום. Samsung Odyssey g7 27 - במידה ונופלים על אחד בלי בעיות QC או ריצודים אמור להיות מסך מדהים. אבל הוא מאוד קעור..אף פעם לא ראיתי בפועל מסך קעור ואני פוחד שלא אאהוב/אתרגל לזה (במהלך רוב היום נמצא בעצם בעבודה..עם מסכים שטוחים..מה שבטח יקשה על ההסתגלות). דיברתי עם המון חנויות,באף אחת מהן אין אותו,או בכלל שום מסך קעור אחר בתצוגה. קצת מפחיד אותי לקנות מסך ב3000 שקל ולגלות שהקעירות לא לטעמי. בצד השני יש את Dell s2721dgf, שנשמע יחסית כמו ללכת על בטוח. אבל עם contrast שבמקרה הטוב מגיע ל 1:800-900, כיום יש לי מסך ips עם ניגודיות של בערך 1:1400 וזה סבבה לי ,ג…

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  21. שלום אני עובד במעבדה באוניברסיטה המריצה ניסויים הקשורים לתפיסה וקוגניציה בהם יש צורך בחשיפה לגירויים וויזואליים אשר לעיתים מתחלפים מאוד מהר (תוך מדידה של זמני תגובה ופרמטרים שונים אחרים במהלך הביצוע של הנבדק). מאז הקמת המעבדה אנחנו משתמשים במסכי CRT מאחר ויש להם קצבי רענון מהימנים ומדויקים. לצורך העניין ברוב המקרים אנחנו צריכים שהמסך יוכל לעבוד בקצב רענון של 100hz אך בניסויים מסוימים השתמשנו גם בקצבי רענון גבוהים יותר (ברזולוציה מתאימה כמובן). מאחר והמסכים שברשותנו כבר מיושנים למדי והם דועכים בהדרגה וכבר לא ניתן לרכוש מסכי CRT אנחנו בתהליך של בדיקה האם ניתן למצוא מסכי LCD אשר יהוו פתרון הולם לצרכים שלנו. הבעיה כמובן תמונה בכך שלמסכי LCD יש Rise Times גבוהים למדי, לצורך ה…

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by phil,

אהלן אנשים.. אני מעוניין שתמליצו לי לקנות מסך LCD 20INCH למחשב.. בארץ.. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4 אלפים שח.. המסך הוא לגלישה, אך אני מחבר אליו בVGA גם את הXbox 360, אז אפשר להגיד שגם למשחקים.. תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nir-z,

בעקבות שרשור שפתחתי פה לפני שבועיים החלטתי לקנות מסך EIZO S2111W לצורכי עיצוב גרפי ועריכת תמונות במרחב SRGB, אבל לצערי לא מייצרים אותו יותר ואין להשיג אותו באף חנות. אז חשבתי ללכת על CE210W ויש לי כמה שאלות: האם המסך הנ"ל מתאים לאותם שימושים? ממה נובע ההפרש הגדול במחיר? (אלפיים שקלים) והאם ישנם חסרונות (מלבד המחיר) מול S2111W במיוחד לצורך משחקים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Super Sonic,

אני קונה מסך ומבקש אמלצות לאחד 24 אינצ' בתקציב של עד 1500 שקלים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by kdani,

מחפש מסך 32" 4K איכותי - בעיקר לעבודה (קוד, מסמכים, קוד, קצת פוטושופ, צפיה בסרטים) ראיתי שיש שני מסכים מאוד יקרים של אסוס PA328Q ו-PA329Q במחירים הזויים (5300 ש"ח ו-6700 ש"ח) והם בני 3 שנים כבר. מסך נוסף שראיתי זה ה-DELL U3219Q שעולה 4000 ש"ח. מה כדאי לקחת ? האם יש מסכים טובים יותר במחירים האלה ? האם יש משמעות ל-EYE-CARE של מסכי אסוס או שזה רק משהו שיווקי ? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.