מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
חיברתי שני מסכים למחשב עם כרטיס ATI. בתוכנה של ATI בחרתי באפשרות שהתצוגה תמתחת על שני המסכים ועכשיו יש לי כאילו מסך אחד ברזולוציה 2560*1024. מה המפריע לי זה שאם יש חלון או כל דבר אחר שפרוש על שני המסכים, הוא נקטע בקצה המסך הראשון וממשיך בדיוק מאותה נקודה במסך השני. מה שאני רוצה שיהיה זה שהמחשב יתחשב ברוחב של המסגרות של שני המסכים ויעשה "חור" בתצוגה במסגרת במקום למתוח את התמונה. האם יש תוכנה כזאת שאני יכול להכניס לה את הרוחב של המסגרות ביחד (לדוגמא 2 ס"מ) והיא תדע לעשות "חור" בתצוגה? בתמונות... נגיד שהחלון שפתוח במסכים הוא ריבוע כתום כמו זה: ככה נראת התצוגה עכשיו: וככה אני רוצה שזה יראה:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לחכות למסך ה-LED החדש של סמסונג - http://www.engadget.com/2009/01/13/samsungs-led-backlit-p2370l-lcd-monitor-looks-good-for-399/ או ללכת על 2209WA? השימוש למשחקים עם כרטיס HD5850. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות מסך T220P משומש במחיר סביר (2/3 מחיר שוק של חדש), אני לא משדרג משום מסך קיים, אני עדין עם17 CRT שנותן לי אחלה צבעים לPHOTOSHOP ופרמייר שאני עובד איתם, למרות שרוב השימוש שלי הוא לשימוש יומיומי עד אשר יבוא התקציב לכרטיס מסך(סטודנט מחקר זה הרבה עבודה שחורה במעבדה......פחות מדי זמן לשחק במשחקים...צריך להפסיק לישון לדעתי, זה הפתרון), אבל כמו כל דבר צריך לרכוש דברים בשלבים, והגיע זמן המסך לפני הכרטיס מסך. השאלה אם כיום הוא שווה את המחיר מול השימושים שלי והעתידים מול היכולת להשאר עוד קצת במצב הנוכחי ולחסוך לקנות את הDELL... האם ההפרשים הם ניכרים(מכיוון שאני לא איש שבוחן מסכים כל שני וחמישי והפרוטה לא ממש מצויה בכיסי) אשמח לעצה ועזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מהסך המדובר 2209WA הכרטיס מסך שלי הוא 8600GT 256MB האם הכרטיס הזה תומך ברזולוציה של המסך ומה חשוב לבדוק לפני שאני קונה? האם יש דגמים עם אותו שם בעלי פאנל שונה? מאיפה עדיף להזמין איבורי או קי אס פי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להחליף את המסך מחשב שלי לטלויזית LCD שתתפקד גם בתור מסך וגם בתור טלויזיה. השימוש העיקרי יהיה במחשב ולכן חשוב שהיא תתפקד כמסך לכל דבר, תמיכה מלאה בשידורים בהבחנה גבוהה, שלט, לפחות 2 כניסות HDMI. לא מחפש לעוף מבחינת המחיר, אבל אם יש משהו טוב שעולה לא מעט אני אשמח לשמוע עליו. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימוש עיקרי - אינטרנט , קריאה טקסט, משחקים , מדי פעם סרטים. חשוב שמסך יהיה איכותי כי אני יושב שעות לידו. בינתיים חשבתי מסכים של סמסונג t220p ,t220,2253bw האם כדאי לי לקחת את dell 2209wa? ראיתי שיש הרבה דיונים אליו? האם מסך של רזולוציה 1080 על 1920 טוב למשחקים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקשה קצת חריגה. אני מחפש מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה במיוחד כיוון שאני זקוק ל-ה-מ-ו-ן שטח עבודה. האלטרנטיבות שראיתי עד כה הן המסך הנ"ל בסביבות ה-8000 ש"ח או איזה LG לא מוכר (לי לפחות). העניין הוא שבמחירים האלה, יש כבר את ה-iMAC 27' המדהים שב-3000ש"ח יותר כבר כולל מערכת I5, 4G DDR3 ,כרטיס HD4850, רמקולים מובנים לא רעים, דיסק 1T, צורב וסט אלחוטי. אמנם אפשר לבנות לבד משהו במחיר דומה אבל ה-iMAC הנ"ל אלגנטי, איכותי ושקט בהרבה. אני יכול כמובן להוסיף עוד DELL U2410 ל-DELL 2407WFP המצויין שלי ולקבל רזולוציה עדיפה (לרוחב) בכ~3000 ש"ח "בלבד" אבל מסך מפוצל נוח הרבה פחות. אז... אין משהו בטווח המחירים שבין ה-U2410 לבין ה-3008 המופרז? תודה, גונן. ד"א - המסך של ה-iMAC הוא מסך…
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מתלבט מה כדאי, אני ארשום כאן בעד ונגד: בעד 23": רזולציית גבוהה יותר (1920x1080). Full HD נגד 23": אומרים ששטח המסך קטן מידי לרזולציה כזו. הכל קטן מידי וצריך מינימום מסך 24" (שעולה כמעט פי 2). פאנל TN לא איכותי במיוחד. הרזולציה גבוהה וזה כבד לכרטיס מסך. בעד 22": יש מסך במחיר סביר של DELL עם פאנל IPS איכותי, שאוכל כל מסך אחר עם פאנל TN. יותר קל לכרטיס מסך. נגד 22" רזולציה נמוכה יותר. לא יודע מה ההשלכות של ניגון HD על דבר כזה. סתם שאלה: מישהו שמחליט לקנות מסך 22". למה שהוא יקנה מסך אחר חוץ מה Dell 2209WA המהולל שמדברים עליו כל כך הרבה? המחיר שלו הוא כמו שאר מסכי ה 22" בפאנל TN, לפעמים אפילו זול בהרבה. הסיבה היחידה שאני רואה זה אם מישהו מעוניין ביציאות מיוחדת HDMI וכולי, …
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אפשר המלצה על מסך לסרטים במיוחד וגם למשחקים שיהיה. ותנו דעה על המסך הזה בבקשה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26780
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מחשב לגיימינג בעיקר אני מתלבט בין שתי מסכים.. אני לא שולל את האופציה למסך אחר.. Dell 2209WA http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 Samsung P2350 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730869 זהו המפרט של המחשב שלי: AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Box, יחידות 1 ₪763 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1371 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 2 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחיד…
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך הנ"ל קרוב לשנתיים וחצי והיו לי כבר כמה בעיות. פעם אחת שהמסך לא נדלק,ואז תיקנו לי אותו במסגרת האחריות. פעם שניה החיבור DVI שבמסך נדפק,ואני נאלץ להשתמש בVGA. עכשיו הבעיה החדשה היא כנראה מריחות אני חושב. למשל, אם יש קו שחור לאורך המסך,אני רואה מימינו קו שחור הולך ומתבהר אם אני נוגע במסך המריחה נעלמת וחוזרת.כל תזוזה קלה של המסך גורמת למריחה. ואם לוקחים בחשבון שנגמרה האחריות,המסך נפטר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אתמול התחדשתי במסך טלווזיה\מחשב סמסונג 2333HD,וישנה בעיה: חיברתי את ממיר היס לטלווזיה,אדום ולבן לאודיו,ותצהוב חיברתי לירוק כי אין צהוב בטלווזיה ורק שם רואים תמונה,הבכעיה שאני רואה בשחור לבן. מה עושים? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שצד ימין קצת יותר כהה משאר המסך הדבר בולט בעיקר בצד ימין למטה, לדוגמא: צבע כחול בצד ימין למטה נוטה טיפה לצבע סגול . ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר, ניסיתי גם בחדר אחר , הרחקתי כל מקור מגנטי (רמקולים וכדומה הוצאו מהחדר) ניסיתי את שני החיבורים VGA / DVI אבל התופעה נשארה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך לשימוש כוללני סרטים משחקים וכו' שיהיה HD זה חשוב שמתי עין על הDELL 2209WA אבל הוא לא תומך HDMI מה הם האופציות ? באזור 1K?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה-P2350 של סמסונג? אני מחפש מסך טוב, לשימוש כללי: משחקים, סרטים, וכד'... מצאתי את ה-P2350 של סמסונג, מה אתם אומרים עליו? אשמח לקבל ממכם שמות של מסכים שיתאימו לי(משחקים, סרטים)...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מסך, מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. המחשב המיועד הוא: מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe בעיקרון התקציב הוא עד 1300 ש'ח אבל אני יכול להעלות אותו עד ל1500 במידה וזה באמת ישתלם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך למחשב שלו ורצה לקבל המלצה על מסך 22 שיכלול pivot הוא בעיקר יהיה למשחקים סרטים ועבודה שוטפת.... גמיש ב 100+- בתקציב תודה לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על איזה מסך מחשב שהוא גם מסך טלוויזיה עם חיבורים לxbox וטכנולוגיה מתקדמת עד 3000 ש"ח בגודל של 32 אינץ' בערך אתם ממליצים לי לקנות איזה כדאי??
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכלום, הייתי מעוניין בהמלצות שלכם לקנות מסך מחשב, השימושים העיקריים : צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. בשל שאני לא משתמש כבד חשבתי להוציא בסביבות ה 1000 ש"ח המסכים שאני שוקל : Dell 2209WA המומלץ מאד - אבל לא מגיע לFHD LG W2443T שבמחסני חשמל עולה היום בסביבות 960 ש"ח AOC 2436PWA שניתן להשיג אותו בסביבות ה 850 ש"ח תכלס הדילמה שלי היא בין הDELL וה LG והשאלה האם שווה להשקיעה עוד 200 ש"ח במסך קטן יותר שלא FHD בעיקבות הפאנל ? אחלה פורום יש כאן ותודה, יוני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אחרי שנים עם מסך CRT "17 של MAG אשר לו חסר כמה כפתורים ואני זקוק לסיכת מפקד-טנק בצורה של מגן דויד בכדי להשאיר אותו דלוק, הגעתי למסקנה שהזמן למסך חדש קרב ובא אז אני מחפש מסך למשחקים ומולטימדיה (סרטים, מסמכים, אינטרנט). מעוניין במסך 20" או 22" אם ישנם פאנלים איכותיים כגון IPS בגדלים אלו נכון להיום. אז כמובן איכות תמונה טובה ותמיכה ברזולוציה של Full HD. תקציב 1200 ש"ח אבל יכול להיות גמיש קצת אם יש הצדקה. המפרט בצד, מתוכנן שידרוג כרטיס-מסך בעתיד הקרוב אז האם אני יכול להריץ על רזולוציה מסוימת איננה הדאגה שלי. בתודה מראש, קובי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושו למשחקי התומכים בטכנולוגיית 3D ( מצריכים 120HZ) של NVIDIA לא משנה מאיפה ולא משנה מחיר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שהמסך יהיה איכותי למשחקים וסרטים כמובן שיתמוך ב - hd האם הרוזולוציה זה האיכות של המסך אם כן אז אני רוצה רוזולוציה גבוהה אם אפשר את המסך אם הפנאל ואיכות התמונה הכי טובה במחיר הזה . אני גמיש קצת במחיר .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם HD 5850. עכשיו אמרו לי שLG W2220P וה DELL 2209WA לא ינצלו את הכרטיס מסך בגלל הרזולוציה היחסית נמוכה של המסכים. אני לא רוצה להגזים במחיר של המסך כי אני קונה גם מחשב. האם יש המלצה למסך טוב בסביבות המחיר הזה שיוכל לנצל את הכרטיס מסך במלואו? מצאתי מספר מסכי סמסונג בעלי רזולוציה גבוהה יותר במחיר הזה. אבל אשמח אם תמליצו על מסך טוב התואם את הדרישות. שני מסכים שהמליצו לי עליהם: LG 24" W2486L LED 1920x1080 Full HD 2ms 1:2,000,000 – 1,299 ש"ח כולל מע"מ LG 22" W2243T 1920x1080 Full HD 5ms 1:30,000 – 889 ש"ח כולל מע"מ
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רצ"ב דוגמאות של איך שניהם נראים על המסך אני לא מצליח לקרוא כלום מה OUTLOOK מבלי להדביק את האף למסך יש דרך להגדיל את התצוגה כמו באקספלורר? תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש היום במסך LG 19' מסדרת FANTASY, לא זוכר את הדגם המדוייק. לפרוטוקול, אני ממש מבסוט עליו. אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש, בהסתכלות רצינית אל העתיד. בקריאה פה ושם, לא יכלתי שלא לשים לב לטרנד ההולך וגדל של מסכי WS בגדלים של 22'-24'. השאלה שלי היא האם ההתקדמות היא בלתי נמנעת כמו שכולם בסוף זזו מ-15' ל-17'? הרי בסופו של דבר השימושים שלי הם סטנדרטיים, סרטים פה ושם, מוזיקה, משחקים, וכל מה שביום-יום. הבנתי גם שזה יכול לחסוך המון כסף אם מתייחסים גם למסך עצמו וגם לכרטיס מסך (רזולוצייה נמוכה יותר דורשת כרטיס מסך פחות חזק). תודה על כל העזרה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-