מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
מצאתי אותו במחיר של 1500 ש"ח הבנתי שיש לו 4MS הוא רחב וכו' וכו' וכו' השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש אפשרות לתלות אותו ישירות על הקיר ללא הרגלית [כמו תמונה אפשר לומר]? 2. האם הוא יתפקד לי טוב במשחקים? [אני לא משחק הרבה] 3. האם הוא יתפקד לי טוב בסרטים ובאופיס? 4. מה התרשמותכם הכללית ממסך זה? האם הוא שווה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאלתי את השאלה בפורום "ניידים" אבל לא קבלתי עדיין תשובה שפתרה את הבעייה. יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. שיחקתי עם גם המקש המחליף בין מצבי תצוגה (Fn+F4 אצלי) - גם זה לא עזר. אני רוצה להיכנס ל-Bios וכרגע לא מצליח כלל. יש איזשהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין מסכי המחשב הבאים 21.5 אינץ שמרבית תכונותיהם דומות וכך המחיר, נראה לי שהשוני מתבטא בעיקר בניגודיות: [TABLE] [TR] [TD=width: 41, bgcolor: transparent] מס. [/TD] [TD=width: 142, bgcolor: transparent] תוצרת [/TD] [TD=width: 123, bgcolor: transparent] דגם [/TD] [TD=width: 113, bgcolor: transparent] יחס ניגודיות [/TD] [TD=width: 149, bgcolor: transparent] מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 41, bgcolor: transparent] 1 [/TD] [TD=width: 142, bgcolor: transparent] Philips [/TD] [TD=width: 123, bgcolor: transparent] 226V4LAB LED [/TD] [TD=width: 113, bgcolor: transparent] 1:10…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כ-3 שנים, לאחר המלצות שקיבלתי בפורום זה, רכשתי את המסך Samsung 2243BW, ששירת אותי נאמנה, עד לפני כשבוע, כאשר הוא הפסיק להציג תמונה. ניסיתי לחברו למס' מקורות, ובעזרת כבלים שונים - אך המסך מקבל רק חשמל (הנורית הכחולה מהבהבת), אך אין שום פלט - אף לא ההודעה הרגילה לפיה No Video Input. להערכתי מדובר ברכיב שנשרף בתוך המסך, ולפי מה שהבנתי בדיקה ותיקון מסך כרוכה בעלות של כ-300-400 ש"ח (תמה האחריות עליו). לכן, אלא אם מישהו יסב את תשומת ליבי לאופציות לתיקון המסך, אני מעוניין לרכוש מסך חדש. השימוש העיקרי הוא אינטרנט וקריאה מרובה (סטודנט). אודה לכל העונים והממליצים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ושאלה נוספת: החלפתי כרטיס מסך מ 7900GT ל 9600GT, ברזולציה 1280x1024 אם אותו דרייבר 182.50 בכרטיס הישן היו לי כמה אופציות של קצב רענון בין 60 - 75 ובחדש רק 60 Hz. למה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות מסך רחב או רגיל... או 19 או 17... למישהו יש תשובה? זה לצרכים רגילים.. גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בוחן קנייה של מסך 19 רחב. עדיין לא החלטתי אם זה יהיה הסאמסונג, או acer. בכל אופן, הרזולוציה של שניהם היא 1440X900. העבודה העיקרית שלי במחשב הם טקסט וגלישה, סרטים במיוחד, CS ו DOD, מידי פעם. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 והוא עגלה כמעט כמו אייל ברקוביץ'. האם הפישר המיושן הזה מסוגל לעמוד ברזולוציה הנדרשת למסך רחב, והאם ישנה דרך לברר את זה באינטרנט? (ניסיתי דרך האתר של ATI , ויותר קל יהיה למצוא את משמעות החיים.) תודה רבה =) -עריכה- טוב, ממחקר קטן שערכתי, הבנתי שאוכל לראות את אם הוא מתאים או לא אם אצליח לחבר מסך רחב אל הכרטיס. ראיתי איפשהו תגובה שכל הכרטיסים אחרי radeon 8500 מסוגלים להתמודד עם רזולוציות של מסכים רחבים. יש אמת בדברים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה (ואם) אפשר להשיג מסך למחשב נייח שגודל המסך לא יעלה על 10' ? העניין הוא שברצוני להשתמש במחשב למוזיקה בסלון ולהעלות בצורה קבועה אייטונס על המסך שיעמוד בסלון. אבל מפריע לי (אסתטית)שהוא יהא גדול יותר מכך. ואם הוא יהא גם טאצ' , בכלל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה ובחנות הכל היה סבבה... הבאתי אותו הביתה ובבית בכל הסרטים יש מריחות צבע (פיקסלים נראים בבירור) ואפילו בתמונות רואים אזורים מפוקסלים... במסך הישן שלי CRT Sony G200 הכל רץ טוב... האם הבעיה היא במסך ? או שאולי בכרטיס מסך ? יש לי כרטיס מסך מובנה על לוח של Gigabyte ... אולי בגלל החיבור ? (החיבור הוא חיבור אנאלוגי) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי אתמול מסך ''24 ואני מנסה להתאים את הצבעים הניגודיות , בהירות וכו'. עד כה לא הצלחתי להגיע למראה הטוב ביותר. האם למישהו יש ניסיון עם מסך זה ויכול להמליץ על המספרים הטובים ביותר שכדאי לכוון לפיהם? תודה מראש , עירית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז שקיבלתי תמחשב בהתחלה וחיברתי אותו למסך הזה באמצעות כבל d-sub זה עבד , עכשיו אני מנסה לחבר אותו שוב זה לא עובד , פשוט יש מסך שחור וכלום לא קורה אז ניסיתי לחבר עם כבל hd כי יש לי כרטיס עם יציאת hd וזה גם לא עובד המסך שחור ולא קורה כלום למה זה ככה?בהתחלה זה עבד. ואם כבר אני רוצה לדעת מה ההבדל בין dvi ל dsub
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/163980/EIZO-DuraVision-FDH3601-On-Display-at-NAB-2012.html ;D
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי בעבר ספרי אם סמרטוט כזה לניקוי של מסכי lcd ולא מזמן החלפתי ל led שאלתי היא אם ניתן לנקות מסך led אם הניקוי של lcd המסך שיש ברשותי הוא lg e2350t ברצוני בעתיד לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך שתומך ב hd ולא ראיתי כניסה של hd על גביי המחשב יכול להיות שאין חיבור כי לפי הנתונים אני זוכר שהיה רשום שהוא full hd נירא לי 1080p ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד רציתי לקנות מסך 19 אינץ' 4:3 בנוסף לרגיל בשביל כול המשחקים שלא תומכים במסך רחב, למשל PSX או DIABLO 2 וישנים למיניהם (כן זה העמודות השחורות שמפריעות לי) ועכשיו אחרי שהחלפתי לכרטיס מסך חלש מאוד (נהרס הקודם) ואני באמת משחק לרוב בכאלה חשבתי שהגיע הזמן. למשחקים בקיצור. לדעתי 1K אמור להספיק לאחד מכובד, יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
- אחרי תקופה ממושכת של אגירת "הון" למען פרוייקט שידרוג המחשב שלי אני מעוניין להיסגר סופית על צג המחשב אז: ה-EIZO 24" http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=E680163-BK&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או ה-Dell 24" http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-de90&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=33&aff=zap - המסך יהיה גם למשחקי מחשב+רשת,וסרטים כמובן. - תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות LCD 32" FHD ליום יום זאת אומרת, גלישה, משחקים,סרטים... אז רציתי לדעת....נניח אני מחבר כבל HDMI, הרזולוציה שהמסך יפעל עליה היא תיהיה רזולוציה טבעית של FHD? אולי שאלה קצת מפגרת אבל תהיתי אם כן או לא.... תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהייתה שאלה דומה, אבל שלי יותר ספציפית. אני מתלבט בין ה - LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS ובין ה- ו931BFו19ו Samsung LCD אממ על ה - LG שמעתי המלצות...על ה - Sam לא ממש. הנתונים שלהם די דומים חוץ מהיחס ניגודיות, שכאמור של - Sam גבוה יותר, בנוסף ה - Samsung יותר זול, אבל זה לא מהותי בשבילי. אני מעוניין לשמוע את הדעות של מי שמבין בתחום או שבדק את הנושא לעומק... תודה רבה מראש לעוזרים !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 1200 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לעבודה ומדיי פעם משחקים אני יודע שקשה למצוא מסכים טובים בצבע לבן אבל לא נראה לי שיש לי ברירה אחרת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי אתמול מחשב חדש עם מעבד dual core E6300, לוח אם EP43-DS3 וכרטיס מסך 9600GT 512MB. כמו כן גם לקחתי קירור טוב למעבד. המחשב יועד מלכתחילה לשימוש במשחקים קלים-בינוניים (בעיקר משחקי ספורט עכשויים כדוגמת FIFA ו-NBA) על מסך 22" שעוד לא נרכש, אבל עכשיו צצו לי כל מיני התלבטויות וחששות לגבי ההגדרות שאני אוכל לשחק בהם עם הכרטיס שרכשתי ועם מסך בגודל הזה. האם כדאי לי בכל זאת להתפשר על מסך 19" כדי לקבל יותר תמורה במשחקים, או שגם על מסך 22" אני אוכל לשחק בצורה סבירה+, ובעיקר מספקת, במשחקים שציינתי? אודה לכם מאוד אם תענו לי במהרה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך 19 איכותי: קונטרסט גבוהה, אפורים ושחורים, זווית רחבה, גיימר וסרטים 2700 ש"ח. אמור להחליף Trinitron 21 בינתיים לא התרשמתי ממה שראיתי לעומת ה- Trinitron (מלבד הגודל) ולא רוצה להתאכזב. כרגע ה- 970P בראש הרשימה (מתוך השוואה) - אך עדיין לא יצא לי לבדוק אותו מקרוב. יש למישהוא ניסיון אישי עם מסך זה? איך הוא מתמודד עם סרטים חשוכים? משחקים? שווה את המחיר? האם ישנם המלצות (מניסיון אישי) למסך אלטרנטיבי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי לחנות כלשהי לקנות מסך LCD האחריות שהם הציעו לי על המסך היא כזאת: האחריות חלה 3 שנים ולגבי פיקסלים שרופים במסך חדש עד 14 יום מיום הקנייה למסך 19 צריך מינימום של 4 פיקסלים שרופים להחלפת המסך. ואחרי ה14 יום צריך מינימום של 10 פיקסלים שרופים . לי זה נשמע מאוד גרוע, וזה דחה אותי מלקנות את המסך . אז רציתי לדעת מה אתם חושבים על תנאי האחריות האלה ומה לדעתכם בערך התכיפות והסיכוי לפיקסל שרוף והאם בכלל התנאי של 10 פיקסלים שרופים זה נורמלי, כי אני מפחד שאני יתקע עם 5 פיקסלים שרופים ואף אחד לא יחליף לי את המסך .. ושלא נדבר על הקטע שאני יכול לקבל את המסך עם 3 פיקסלים שרופים עוד מהחברה והם לא יחליפו אותו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוכש צג LCD חדש בזמן הקרוב (תוך שבוע בערך) ואני זקוק לעזרה והכוונה מבעלי הידע שביניכם משום שאני לא ממש מבין בתחום. קראתי טיפה על כל ענייני הפאנלים ורק יצאתי יותר מבולבל (עוד משהו שצריך לבדוק ושאני לא מבין בו כלום...). בקיצור - אנא עזרו לי לבחור צג חדש. כרגע יש ברשותי צג 17" ברזולוציה 1280*1024. אני רוצה צג שיאפשר לי שטח עבודה גדול יותר, ולכן אני לא רוצה צג ברזולוציה 1680*1050 משום שמספר השורות בצג דומה וזה לא יתן לי שיפור בעבודה על מסמכים / גלישה. הכיוון שחשבתי עליו הוא צג איכותי בעל רזולוציה 1600*1200, מה שכנראה אומר צג 20" (לא רחב). אם יש צג כזה שהוא גדול יותר זה עדיף (כדי שגודל נקודה לא יהיה קטן יותר ממה שיש לי עכשיו בצג 17"...) השימושים שלי הם כלליים. הצג צר…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר לעבודות הנדסה, תיכנות ומסמכים? http://ksp.co.il/?uin=17953 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני שוקל לקנות את ה-Samsung 940BW, המסך הוא בפורמט רחב. שמועות אומרות שיש בעיות במסכים האלו במשחקים, האם זה נכון? בנוסף אני אשמח לשמוע חוות דעת על המסך. תודה, מתן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי מסך מיולי 2004 נראה בגודל 16-17 אינצ' רק עם חיבור VGA והPower Cord אמריקאי, ואני לא רואה איזה סוויצ'(כמו בספקיי כח של מחשבים) לשינוי מ110V ל 220V..אני יכול לחבר אותו בpower cord ישראלי וזהו?או שלחבר אותו בtransformer כזה?(שגם קיבלתי איתו) הינה תמונה( http://www.endoscopepartsplus.com/images/220V110VDIA.JPG )
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-