עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gman_il,

הי חברים. האמת שאני לא ממש בקיא במחירים אבל נראה לי שבאזור 2.5K זה יהיה סביר (אני מקווה שאני בכיוון) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by myjunkmail0000,

חברתי את הטלוויזיה שלי (טושיבה 32C3500) למחשב דרך HDMI ורואים ממש זוועה (אין חדות, הפונטים מטושטשים)... לעומת זאת בחיבור RGB רואים מצוין... למה זה???? מה סתם קניתי כבל DVI ל HDMI? ועדיף להישאר עם RGB וזהו? יש לציין שהמסך משמש אותי בתור מסך מחשב...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BattleMan,

שלום לכולם, עד לאחרונה היה לי מסך 21", אמנם לא איכותי [בגלל הגיל - הסיבה הישירה למותו] אבל אהבתי את הגודל. עכשיו לאחר לכתו אני החלטתי שאני צריך מסך חדש, עדיף אחד שבו אוכל באמת להבין מה אני רואה. עשיתי מעט מחקר בעזרת פרסומים קודמים בפורום והגעתי לכמה אפשרויות, אשמח לעזרתכם. תחילה, הדרישות שלי [table] [tr] [td] גודל [/td] [td] כמה שיותר גדול, לפחות 17 אינץ [/td] [/tr] [tr] [td] מחיר [/td] [td] עד 2000 ש"ח [/td] [/tr] [tr] [td] תנאי שימוש [/td] [td] חדר עם מנורת פלורסנט, יש צורך בשימושיות במצבי אור יום. גם כן, איכות עבודה בתנאי חושך. [/td] [/tr] [tr] [td] שימוש עיקרי [/td] [td] תוכנות מלל, מתכנת הרבה, קורא הרבה וכותב הרבה. אוהב נורא לצפות בתמונות, צריך איכות צפייה טובה מאוד.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המסכים הבאים : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=577971 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576857 לצערי אין לי תקציב להוציא על מסכים בעלי פאנל VA ובטח ובטח שלא IPS. לכן אילו ניראים מסכים סבירים מאוד. המטרה של המסך היא לצפיית סרטים ומשחקים (הרוב משחקים). בנוסף מה מומלץ יותר בימינו מסך רחב או מסך רגיל. אני אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה והמשך יום נעים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי. תגידו לי בבקשה,מה המרחק המומלץ לצפייה במסך הזה ? אני מתכוון גם כדי לא לדפוק את העיניים וגם כדי להנות ממנו.. כמובן הכוונה היא על מסך LCD

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by o.s,

שלום. אני רוצה לקנות את המסך המצוין בכותרת , ובגלל שמאוד קשה למצוא אותו עם פאנל S רציתי לדעת האם ההבדל בין הפאנלים הוא משמעותי? והאם משהו יודע איכן באמת ניתן להשיג את המסך עם פאנל S? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bissli82,

sumsung- 2243BWX חיפשתי ביקורות גם פה וגם בחו"ל ולא מצאתי כמעט כלום, אשמח לדעת איך המסך האם שווה 1800 ש"ח, והאם ידוע איזה פנאל מגיע בפנים? האם זה TN אם כך מדוע הגדול נקודה קטן ופחות אופיני למסכים דומים באותה קטגוריה? תודה מראש, נועם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחפש מסך 19 איכותי: קונטרסט גבוהה, אפורים ושחורים, זווית רחבה, גיימר וסרטים 2700 ש"ח. אמור להחליף Trinitron 21 בינתיים לא התרשמתי ממה שראיתי לעומת ה- Trinitron (מלבד הגודל) ולא רוצה להתאכזב. כרגע ה- 970P בראש הרשימה (מתוך השוואה) - אך עדיין לא יצא לי לבדוק אותו מקרוב. יש למישהוא ניסיון אישי עם מסך זה? איך הוא מתמודד עם סרטים חשוכים? משחקים? שווה את המחיר? האם ישנם המלצות (מניסיון אישי) למסך אלטרנטיבי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ShahafH,

אהלן! האמת אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי מקום יותר קשור.. ברשותי טלוויזית LED של SAMSUNG UA32EH5000 32 אינץ' וקניתי כבל HDMI שמתחבר מהPC שלי (מפרט בצד) מהכ.מ msi gtx 680 lightning לטלויזיה. עכשיו אני שעה כבר מנסה להתעסק עם ההגדרות של הרזולוציה ואני פשוט לא מצליח להגיע לתוצאה רצויה! כל הרזולוציות שהמסך טלויזיה יחסית מלא הם נמוכות וכשאני מעלה את הרזולוציה המסך בטלויזיה נעשה קטן ולא מציג את כל התוכן שעל הדסקטופ. יש למישהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by emperor,

שלום לכולם, ברשותי מסך T220 הוא פועל מצויין ואני מרוצה ממנו. היום לפתע הוא החל להיכבות לאחר פרקי זמן קצרים מרגע הפעלת המחשב. בדקתי אותו מול מחשב אחר והתופעה חוזרת על עצמה כשלפעמים הוא כלל לא נדלק. המסך התחבר למחשב בכבל DVI (אותו בדקתי מול מחשב אחר והוא נמצא תקין), ניתקתי את כל החיבורים מהמחשב והחשמל המתנתי, ניסיתי לחבר אותו גם דרך VGA ודבר לא משתנה עדיין נדלק לעיתים וכבה לאחר מס' דקות של פעולה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yosside,

קניתי מסך של דל 2408WFP A01 וביצעתי לו בדיקת לאג מול מסך TN פשוט של מאג. סרטון הבדיקה: כפי שניתן לראות הלאג נע בין 2-5 מאיות השניה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. כרגע התקציב שלי לא מוגבל, ואני מחפש לשמוע על כל המסכים ,מה"פשוטים ביותר" ועד הטובים ביותר, אני מחפש מסך מהיר ,עדיפות ל 2MS , בשביל משחקים קודם כל ,כמובן עדיף שהוא יהיה FULL HD ,אני כרגע עם המסך 931 BF , 19 אינץ על המחשב הזה: http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w אז המטרה היא באמת מסך ברמה גבוהה, מהיר מאוד למשחקים ,גם אם זה אומר לקחת TN, אז כמובן TN טוב, אני אשמח לשמוע את כל ההצעות , בכל המחירים תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Radeon38,

אחרי לבטים "קשים" אני מצטרף למשפחת "דל 27" בעזרתו של האדיבה של אלכס חוויות שימוש 1)גודל.היה קשה לעבור מ 22 ל 27 אבל אחרי 3 ימים מתרגלים מהר מאד.הרזולוציה מדהימה ואפשר לעבוד על מה חלונות יחד ולא צפוף 2)חדות. אופצית ה ULTRASHARP בולטת היטב בין המסך החדש לישן והכל ניראה חד וברור.אפילו סרטים מקודדים בפורמטים ישנים ניראים טוב. 3)זויות צפיה בסרטים - ההנאה כי גדולה שיש.מכל זווית אפשרית ואני מתכוון כל זוית אפילו מהרצפה.בניגוד למסך הקודם מבוסס TN שתזוזה קל היתה מעוותת את הסרט במסך הזה לא משתנה כלום. 4)מרחק צפיה.ניתן לצפות במסך ממרחק של 3 מטר פלוס מינוס ולהנות מאיכות מדהימה.ישבתנו בארוחת הערב בשולחן ממרחק של 3 מטר וראינו סרט חברה שלי פשוט נהנתה מכל רגע ואמרה לי שזו רכישה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב, אני מחפש מסך למחשב לילדה שלי - בת 8. המסך ישמש אותה לשימושי בי"ס (וורד וכו'), לגלישה באינטרנט, ולמשחקים בסיסיים מאד ("משחקי בנות"). אין לי העדפה מיוחדת אם לקנות מסך 3:4 או רחב. לכל אחד יתרונות וחסרונות (לגלישה וורד נראה לי שעדיף 3:4, אבל למשחקים ולסרטים בעתיד אולי עדיף רחב). לאור השימושים הבסיסיים, חשוב לי מסך שבסה"כ נותן "תמורה הכי טובה לכסף" ממה שאפשר למצוא היום. מסך שיתאים גם לעבודה ממושכת מול מחשב. התקציב לא ממש מוגדר. ברור שכמה שפחות, ובלבד שהמסך סביר לשימושים (700-800 ש"ח נשמע לי סביר, אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר - לא אסון). גודל כנראה 19 אינטש, אם כי ברור שלא אגיד לא למסך גדול יותר באותה איכות, אם המחיר לא קופץ בהרבה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, אני רוצה לרכוש מסך גיימינג (כרגע כנראה את זה https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=945020) הבעייה שבפאנלי IPS ודומיו יש סיכוי לא זניח לפיקסלים שרופים\זליגות אור כאלה ואחרות. לא הצלחתי למצוא חנות שמבהירה מה בדיוק הפוליסי שלה (למעט פיקסלים שרופים) ואני דואג שאקנה מסך שעולה המון ופשוט יגיע דפוק. יש איזה המלצות בנושא? חנויות מומלצות? חנויות שאפשר לבדוק את המסך בעת הרכישה? דבר נוסף, מישהו יודע האם בדגם שציינתי יש תמיכה ב USB C כמו ששיש בדל DC? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Yoel Abecassis,

שלום לכולם, חיפשתי המלצה למסך שיתחבר למחשב הנייד שלי לצורך לימודים. מעבר לשימוש הממוצע, אשתמש בו בעיקר להרצאות בזום ולתכנות (כנראה שלא מעט שעות תכנות בהמשך) למחשב (VIVOBOOK S14 X412FJ) יש חיבור טייפ C אך אין אופציה להטעין בעזרתו את המחשב. 27" (יושב במרחק דיי סטנדרטי) רזולוציה של 2K IPS אפשרות לכוון את הגובה והזווית בצורה טובה התקציב סביב ה1200 ש"ח. קיבלתי המלצה על P2720D שנראה שקולע לדרישות שלי בדיוק. העניין הוא שהוא קצת מוגבל מבחינת החיבורים לעומת נגיד הU2719D שעולה 300 ש"ח יותר. הייתי רוצה לנסות להבין את ההבדלים מבחינת השימושיות בחיבורים המוצעים. במידה ויש למישהו הצעה או רעיון אחר אשמח לשמוע כמו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! יש ברשותי מסך מחשב ( RELISYS ) שאותו אני מעוניין לחבר לממיר הדיגיטלי של YES . למסך המחשב יש יציאת VGA בלבד. לממיר הדיגיטלי יש יציאת RCA בלבד. נדרש בעיקר להעביר את ה - VIDOE . האם יש כבל מיוחד לצורך המטרה הזו ? איפה אפשר להשיג אותו ? מה חשוב לשים לב במאפייני המחשב והממיר ? תודה מראש, זיו !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש מסך 24" למשחקים וגם סרטים, חשוב שלא יהיה לו INPUT LAG גבוהה, אני כן מוכן להתפשר על 22" אם הוא איכותי בהרבה. התקציב יכול לחרוג אבל לא בהרבה (100ש"ח, גג 200) מצאתי את הBENQ G2400W אבל כרגע אי אפשר למצוא אותו בארץ.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by BenBezalel,

שלום יש לי מסך ViewSonic VA912 בגודל 19'' עד עכשיו הכל היה בסדר, עד שפתאום לפני 10 דק',צצה לי נקודה ירוקה קטנה...במסך והיא לא נעלמת? מה זה?פיקסל שרוף?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BloodyW,

לאחי יש את המסך הנ"ל, ובחודשים האחרונים הוא הפסיק להדלק ישר והיו צריכים לנתק את הכבלים ולחברם. לבסוף הוא לא נדלק יותר. המסך מזוהה במערכת ההפעלה ב Screen resolution, אבל לא מגיב, והאור הכחול שהיה בכפתור ההדלקה לא פועל גם כן. הוא נקנה ב 2007 אז כמובן שאין אחריות, אז האם ניתן לגרום לו איכשהו לחזור לעבוד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ashibud,

שלום חברים. אני רוצה לקנות מסך דל dell u2312hm שהומלץ פה. התקשרתי לחנות שנמצאת לידי לברר אם המסך במלאי. הם אמרו שכרגע לא במלאי אבל יש להם דגם זהה אך חדיש יותר, 2314, שימכרו באותו מחיר. כמעט לא מצאתי מידע ברשת על המסך הזה. יש דבר כזה? זה באמת יותר חדש וטוב? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 24- פאנל איכותי - זמן תגובה נמוך - , בקיצור מסך מעולה לגראפיקה(פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), משחקים, סרטים וכבלים. מסך שיתן את מלוא התמורה למחיר. שמתי עין על הDell 2408 ועל הסמסונג סינקמאסטר 245T ד"א, יכול להיות שמביאים לי את המסך מחרתיים מארה"ב והשאלה היא האם כדאי לעשות זאת מכיוון שתהיה לי בעיה עם האחריות. תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי שולחן כזה של איקאה שיש לו גם כמה מדפים ויש כזה פינה- תא שכזה שבו נכנס המסך מחשב. המקום הנתון של 45*50 ששם יושב לי כרגע המסך CRT שתופס את כל המשטח מבחינת עומק וגובה כמעט לגמרי כי כעיקרון אמור להיות שם LCD. רציתי לדעת אם בשטח הזה אני אוכל להכניס מסך LCD 22 אינטש' שאני מתכנן לקנות בקרוב ואתייעץ על כך בת'רד חדש אחר יותר מאוחר. רציתי לדעת אם 22 יכנס ואם לא אז איזה גודל אני יכול להכניס במלבן בגודל הנ"ל- עדיפות לכמה שיותר גדול! הרבה תודה רבה על העזרה כי הידע שלי בתחום וכו' יחסית דל..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני בקרוב מאוד קונה מסך LCD,אני מוכן להשקיע כסף בשביל לקבל מוצר טוב ואיכותי של חברה טובה,עם נתונים עכשווים ולא נתונים של לפני 5 שנים, אחד שיודע להציג גרפיקות כמו שצריך,שהטקסט יראה נורמלי וטוב,ושאני מסתכל עליו אני יזכר בCRT האיכותי שהיה לי. אז היום יש הרבה רעש על מהירות המסך, מהי המהירות המקובלת היום למסכי LCD עכשויים, במעבר משחור ללבן,מלבן לשחור,ובתחום האפור שהוא בעייתי לפי מה שהבנתי. וגם מהו יחס הניגודיות המקובל היום,ולפי מה שהבנתי,ככל שהיחס יותר גדול אז שהתמונה יותר טובה ואיכותית,זה נכון? בבקשה,תענו בהקדם, תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם המסך הזה הוא טוב ויתן לי תצוגה טובה הוא מיועד בין היתר למשחקים ועוד משהו יש לו חיבור DVI? תודה מראש עריכה: העם כדי להוסיף כ100 שקל ולקנות 740B?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים