עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ben060,

המסך מיועד למחשב- משהו סטנדרטי שיכנס לתקציב רצוי מאוד שלא יהיה ג'נרי כמו MAG או AOC אלא יותר לכיוון של SAMSUNG LG וכו רצוי לא לחרוג מ 1300 שח. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by i004i80,

טוב, אז המסך הנכחי שלי (daewoo l957dm) , שאהבתי מאד, התחיל להציג את הbrightness באופן קבוע על מהסך, מה ש"קצת" מפריע להשתמש בו(וכל מנ שניסיתי כדי לפתור לא עזר- אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע). אני מחפש מסך חדש שיחליף אותו. מבחינת שימושים אין משהו מיוחד(סרטים ודומיהם אני רואה בסטרימר ולא במחשב). נראה לי שאני מעדיף להישאר עם 4:3 אבל אולי הגיע הזמן לעבור למסך רחב(לא רואה יך זה עוזר אם לא רואים בזה וידאו). תקציב 700 + - אשמח להמלצות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Kidney_stonE,

אהלן, כמו שכולכם מכירים את הבעיה של חדר חם, בגלל עודף מכשירים אלקטרוניים פולטי חום בחדר (היה פעם ת'רד על זה - הנה הלינק) אז גם אני מכיר את הבעיה הזאת יש לי בחדר טלוויזיה 29" רגילה, ומסך מחשב 19" CRT השאלה שלי, אם אני מחליף את המסכים האלה במסך LCD למחשב, ומסך LCD לטלוויזיה האם פליטת החום תצטמצם משמעותית ? אז בקיצור, השאלה שלי היא האם למסכי LCD יש פליטת חום נמוכה משמעותית ממסכי CRT ? (או ממסכי טלוויזיה סטנדרטיים, שכחתי איך קוראים למושג הזה, שהוא לא LCD ולא פלזמה.. )

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by liel3,

הזמנתי מסך VIEWSONIC VP930B , וכשקיבלתי את המסך היה רשום עליו VP930 האם יש הבדל בין הדגמים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איזה מסך מומלץ על המסך הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5080

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש תחנת עגינה קטנה ככל שניתן לשני מסכים כשהמתח מגיע מחיבור USB ולא מחשמל - המטרה היא שהתחנה תהיה קלה וקטנה ככל שניתן כדי לשאת אותה בתיק בצורה נוחה ולחבר אותה בעמדה בצורה יותר נקיה (מבחינת כבלים). תמיכה ביציאות - HDMI/Display port (בגדול להכל יש מתאמים היום אז זה לא כזה משנה - רק שלא יהיה VGA), רזולוציה 1080P-2160p. כניסות USB - מספיק USB3 ועד שני כניסות, ז"א שאם תהיה כניסה אחת זה גם טוב. אין צורך כניסה לאוזניות. תקציב: אני לא כל כך בטוח לגבי המחירים של דבר כזה, לכן כרגע אשמח לשמוע כל המלצה בכל תקציב אפשרי. בחיפוש בגוגל אני מוצא רק כאלה שהם Thunderbolt 3 שאני מניח שרלוונטי רק ל-MAC?

7. מחפש מסך שיש גם למחשב וגם לטלוויזיה 22 אינץ. אני יקנה כרטיס טלוויזיה ויחבר לו, איזה מסך הכי מומלץ לזה עד 1500 שקל פחות או יותר חשבתי על הcmv 22 אינץ מקספ, האם הם נותנים לבדוק את תקינות המסך ואשאין פיקסלים סרופים?והאם יש מסך טוב יותר, והאם יראו טוב טלוויזיה עם מסך 22 אינץ שמיועבד למחשב תודה

8. Started by ohadedwi,

שלום רב, הייתי מעוניין בדיעה או בהמחצה לגבי מסך Samsung 206BW האם זה מסך טוב, או שיש לכם המלצה לגבי מסך אחר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מסך מחשב עד 24" לגיימינג ולעבודה משרדית. חיפשתי באתר של אייבורי ו ksp אבל אני לא יודע כל כך מה מתאים לדרישות שלי. תקציב עד 1400. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by eegg,

מה דעתכם על המסך הזה השימוש הוא בעיקר למשחקים

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by Rating,

אממ, כרגע אני עם מסך ישן של LG שמגיע לרזולוצייה מקסימלית של 1028*1024 השבוע אמור להגיע לי מחשב חדש שמכיל בתוכו כ.מ מהחדשים של ATI, HD5850. אני מעוניין לקנות בעוד כשלושה שבועות או טיפה יותר מסך, והייתי מעוניין להתחיל לחקור בעניין, אז בסה"כ אני מאמין שאני ישקיע בין 1000-1500 ש"ח על המסך. יש לכם המלצות? תודה!

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  12. אז זה מה שמופיע ויותר מאשמח לעזרה http://www.up2me.co.il/images/27804657.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by madix,

הי, אני רוצה לקנות את המסך הבא - DELL U2412M. השימושים הם לגרפיקה ועיבוד תמונות (כתחביב). אני כנראה קונה אותו מחר, או מקסימום שבוע הבא. הסתכלתי גם על ה-U2713HM אך הוא כבר מעבר לתקציב. כל שאר המסכים שהסתכלתי עליהם היו עם רזולוציה נמוכה יותר. לפני הקניה, יש המלצות למשהו אחר ואיכותי עד ~2000?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by id3232,

מחפש מסך LCD טוב למשחקים וסרטים בתקציב של 800 שקל (אפשרות לחריגה קטנה אם ממש משמעותי). תודה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by Zeliran,

אני שוקל לקנות מסך מחשב שיהווה גם תחליף לטלוויזיה, וראיתי את ההמלצה על הדגם הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1634 של ASUS. האם הוא מתאים גם לצפייה בטלויזיה? ונוח גם לעבודה משרדית במחשב? (וורד, אינטרנט וכו'..) ובשביל בכלל לקלוט טלויזיה במחשב, להבנתי אני אצטרך לקנות גם כרטיס שיאפשר זאת ... האם אני צריך לדעת דברים מיוחדים לגבי העניין או שמספיק לקנות את האפשרות הכי זולה שאפשר למצוא? למשל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=481 תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום, קראתי את כל עמודי המדריך של ה LCD (אגב - זה משנת 2007 - אני מניח שהנתונים התעדכנו מאז). הגיע הזמן להחליף את המאג הישן שלי (CRT בן 7 שנים ששירת אותי נאמנה). שימושים: אופיס, אינטרנט, משחקי ילדים, עריכה (אם כי לא מקצועית - אלא רק לשימוש ביתי) צרכים: מסך IPS מסך ארגונומי (כיונון גובה וכו') גודל - כ 22 אינצ', אם כי אפשר מעט פחות רזולוציה מיטבית, פונט טבעי ולא קטן מדי ללא מריחות חדות רמקולים מובנים חומרה: ברשותי כרטיס מסך On board של אינטל תקציב - פחות משמעותי, אם כי עד כ 2,000 ש"ח נראה די והותר עבורי. חשוב לי מסך איכותי. הבנתי שממליצים על Dell 2209 אך ראיתי שהוא מגיע ללא רמקולים. אשמח לעצות והכוונה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך hd4850 מה שיותר מכוון אותי לכיוון ה20 אינץ' רציתי לדעת מה דעתכם..? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by Tal_iL,

כותרת. והאם יש את זה במסך Samsung 19" WIDE 931BW? תודה ^^

• 5 תגובות
    • 15k צפיות
  19. Started by pet4a,

כשאר המסך המצב PIVOT הוא נוטה שמאלה, לא בצורה קצינות ובכול זאת מפריע לי. מישהו מכיר את התופעה? האם זה מכוסה ע"י האחריות של דל ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by zabal12,

שלום ! לאחרונה כפתור AUTO במסך שלי החליט להתקלקל (הכפתור שמשנה את רזולוצית המסך באופן אוטומטי כדי שהתמונה תהיה מוצגת על כל המסך ) .הבעיה היא שכאשר המנתקים ומחברים את החשמל למסך התמונה המוצגת קטנה יותר מהמסך עצמו ,ואיך שהוא זה מסתדר כל פעם אחרי יומים .השאלה היא אם מישהו יודע איך לסדר את מהמחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nadavy11,

אני חושב לקנות טלוויזיה שממירה ל 3D, אבל יודע שיש גם את הטכנולוגיה של הערכה עם המשקפיים של נווידיה. אבל לא יודע מה יותר טוב או כדאי, כי אין לי אפילו קצה של ניסיון או ידע על שני התחומים האלה. פרט לזה שהערכה של נווידיה מצריכה הרבה הוצאות נלוות - מסך תומך 3D, שדרוג מערכת אולי, כרטיס תומך, משקפיים.. אשמח לעזורתכם! חג שמח.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  22. שלום לכולם, בזמן האחרון חשבתי לקנות לי לחדר מסך LCD 32 אינץ' באיכות בינונית (סביב ה 7000 שקל) כשבעיקר ייתפקד כמסך צפייה לסרטים מה DVD/מחשב וגם לצפייה בשידורי טלויזיה רגילים של YES.. עכשיו, אני מאד מאד רוצה ליצור בחדר מרכז בידור אחד ולהפטר ממסך ה CRT לתמיד. אני גיימר ממוצע שאוהב להינות מהמשחקים ודורש שלמות בביצועים בדרך כלל.. אני מודע לעובדה שמסכי LCD לא מושלמים לצפייה בשידורים מהירים (כמו משחקים וסרטים עם תזוזה גבוהה) בגלל זמני תגובה איטיים יחסית.. השאלה עדיין : איך הם ייתפקדו מבחינת צבעים / חדות / וזמני תגובה? האם זמני התגובה האיטיים ( 8MS ) ממש מורגשים ובלתי נסבלים נגיד במשחקי פעולה ? נ.ב : אם יש כאן מישהו שכבר חיבר מסך כזה ויכול לתת דעות על שביעות רצונו מהעניין הזה אני…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by blightshadow,

שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מסך חדש בגודל 27" שיחליף את מסך ה TN 24" הישן שלי בתקציב של עד 3000 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין אלה: "26.9 Samsung Odyssey G7 QLED 240Hz 2K Gigabyte AORUS FI27Q-X 27" IPS המפרט שלי: כ.מסך - GIGABYTE RTX 2070 Super מעבד - AMD Ryzen 7 3700X 16GB RAM אשמח לשמוע דעות לגבי המסכים האלה (או מסכים מומלצים אחרים)

• אהבתי!
    • 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מעונין לברר האם המסך הנ"ל מתאים למשחקי מחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Doron404,

ראיתי אתמול את המסך הזה אצל גרפיקאי, והוא נראה מדהים! חשבתי שהוא IPS בהתחלה - אבל מסתבר שהוא TN. בכל זאת הצבעים נראו טבעיים והתמונה חדה גם בטקסט. בגדול, חשבתי לקנות את מסך הEIPS של דל, אבל הוא קצת יקר מדי בשבילי כרגע, וXEROX זול משמעותית! יש איזה חסרונות איתו? משהו שצריך לבדוק? (לא יצא לי לבדוק אותו עם סרטים או משחקים אבל תמונות נראות עליו מדהים!)

• 5 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.