עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bora8,

שלום לכם אני מעוניין לקנות מסך מחשב לגיימינג גודל מסך 27 אינץ 1440p 2k IPS חשבתי על Lenovo y27q-27 או Gigabyte f127q או מסך אחר שאתם ממליצים הבנתי שיש גם מסך של lg 27gl850 יש לי כ. מסך RTX2070 מעבד I7 8700K תודה רבה

2. Started by Aviram Tavor,

אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב חדש. השימוש הוא בעיקר ביתי, גלישה מסמכים וכו׳, גיימינג קל פה ושם. האם מקובל היום לקנות מסכים 4k לשימושים האלה? איזה יתרונות / חסרונות לעומת hd רגיל? והאם הבחירה במסך 4k תחייב כרטיס מסך חיצוני או שהליבה המובנית כמו ryzen vega 11 מספיקה לשימוש השוטף? (בהנחה שאין ציפיות לביצועים מרשימים במשחקים, הגדרות נמוכות יספיקו ואפילו רזולציית hd זה לא נורא אם למסך יהיו יתרונות בשימוש השוטף). אודה לדעתכם!

3. Started by jonid14,

מחפש לקנות מסך עד 750 ש"ח בעיקר לסרטים ולימודים. כרגע מתלבט בין 3 מסכים שכל אחד עם היתרונות שלו - אשמח לדעות והמלצות אחרות: 1. SAMSUNG S24R650FDM - יש לו את כל הפונקציות שסמסונג מציע, אפשרות לתלות על הקיר וחיבורי USB 2. Lenovo L24Q-10 - עיצוב מאוד יפה ורזולוצית 2K במחיר יחסית זול 3. Dell S2419H - רמקולים מובנים תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by AlphaRomeo,

היי, אני מחפש מסך שיתאים לי לעבודה עם פוטושופ ותוכנות עריכה אחרות, לא משהו סופר מקצועי, אבל כן רצוי שיתן תמורה לשקל. יש לי אפשרות לקנות את המסים האלו https://www.philips.co.uk/c-p/278E1A_00/4k-ultra-hd-lcd-monitor https://www.lg.com/il/monitors/lg-27UL500-W בהנחה משמעותית, האם הם מספיק טובים ומדוייקים לעבודה עם פוטושופ? יש המלצות אחרות בתקציב הנ"ל? אין לי בעיה לעבוד גם עם מסך 24" אם יהיה טוב יותר מ27" בשאר הפרמטרים חוץ מהגודל.

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1080. מחפש מסך 27-32 אינטש לגיימינג בעיקר וקצת עריכה תמונות ווידאו. מפרט שיכלול ips 144hz gsync qhd התקציב 2500 בערך. אם יש בפחות משהו איכותי עדיף. אם צריך עוד 100 שח כדי להשיג משהו איכותי גם בסדר. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by cupidil,

הי, אני צריך מסך שישמש בעיקר לעבודה: כמה חלונות והרבה צפיה במסמכים והקלדה. היום יש לי מסך Dell 23" U2312 משנת 2013. המסך טוב, אבל אני רוצה לשדרג. חשבתי על מסך 27". ראיתי 3 אפשרויות במחירים 600-800 שח: E2720H S2721HN P2719H לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם ומה עדיף. אשמח לעזרה תודה

7. אני מתלבט בין 2 מסכים הפאנל והחברה שונים מה יותר מומלץ ? אם יש לכם המלצות המלצות על מסכים אחרים אשמח לשמוע מסך מס' 1 מסך מס' 2 תודה לעוזרים

8. Started by amit14,

שלום לכולם, אני לקראת מעבר ל 1440p ושני מסכים הגיעו לקו הסיום. Samsung Odyssey g7 27 - במידה ונופלים על אחד בלי בעיות QC או ריצודים אמור להיות מסך מדהים. אבל הוא מאוד קעור..אף פעם לא ראיתי בפועל מסך קעור ואני פוחד שלא אאהוב/אתרגל לזה (במהלך רוב היום נמצא בעצם בעבודה..עם מסכים שטוחים..מה שבטח יקשה על ההסתגלות). דיברתי עם המון חנויות,באף אחת מהן אין אותו,או בכלל שום מסך קעור אחר בתצוגה. קצת מפחיד אותי לקנות מסך ב3000 שקל ולגלות שהקעירות לא לטעמי. בצד השני יש את Dell s2721dgf, שנשמע יחסית כמו ללכת על בטוח. אבל עם contrast שבמקרה הטוב מגיע ל 1:800-900, כיום יש לי מסך ips עם ניגודיות של בערך 1:1400 וזה סבבה לי ,ג…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  9. שלום לכולם! אני יודע שזה אתגר לא קטן לבקש כזה דבר - אך המצב הוא כזה. מסך הDELL 24 אינץ' שלי מלפני 4 שנים גוסס לאיטו (פס שחור של פיקסלים מתים צץ השבוע) - ואני מעוניין להשתדרג במסך מחשב שישמש גם לעבודה (כתיבת מאמרים ועריכה גרפית ב Lightroom, Photoshop, Illustrator..), גם כטלויזיה (עם רמקולים לא רעים של Audioengine שיש לי פה) וגם לגיימינג (בעיקר אסטרטגיה וסימולטורים - אך גם משחקי פעולה על בסיס היסטוריה כמו באטלפילד וכו') ולחיבור לקונסוליות (PS5 מישהו?). אין לי באמת הגבלה תקציבית משמעותית וגם מבחינת גודל - מניח ש32 אינץ' זה המקסימום אם אני ארצה גם לעבוד עם המחשב. אני שמתי עין על ה-Benq PD3200U- אבל אני מעוניין בעוד המלצות - בעיקר עקב ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לגימיניג ופיתוח

11. Started by law89,

היי תכננתי לקנות מסך 27 אינץ'. קראתי כרגע באיזה מקום שיתכן שזו לא רזולוציה מספיק טובה לגודל כזה. אם אני לוקח FHD, האם עדיף 24 אינץ' או 27?

12. Started by law89,

היי חברה מפרט מחשב 1 - בתמונה למטה מפרט מחשב 2: https://www.tms.co.il/192750 במפרט הראשון יש מסך סמסונג. היום רכשתי את: https://www.bug.co.il/brand/dell/p2419h ואם הוא יהיה טוב, בימים הקרובים ארכוש עוד מסך של דל. אני מעוניין שתהיה לי אופציה לחבר את כל שלושת המסכים למפרט השני + המקסימום האפשרי למפרט הראשון. איזה כבלים אני צריך? נ.ב. עם המסך דל, כנראה הגיע כבל DP שאינו ניתן לחיבור למפרט הראשון. חיברתי כרגע את הכבל הכחול בתמונה המצורפת (לקחתי מהמסך של הסמסונג)

13. שלום אנשים טובים. אני מעוניין לקנות מסך ULTRA WIDE "34, רזולוציה של UWQHD 3440x1440 המחשב בעיקר לצרכי עבודה, וצפיה בסרטים, אז אני מבין שאני יכול להסתפק ב 60Hz, זה גם אמור לעבוד סבבה לסרטונים עם 60fps נכון? חשוב לי שיהיה אפשר לחבור את הלפטופ ולהטעין, לפחות 65W. אחרי המון ביקורות שניסיתי למצוא באינטרנט, נראה שהמסכים המתאימים ביותר הם של LG ו DELL, משום מה בקושי מצאתי ביקורות ל SAMSUNG לכן נראה לי ירדתי ממנו. כרגע, DELL נראה לי יותר אופציה מכיוון שהוא גם מתפקד כ KVM, וגם יכול להטעין עד 90W. מדובר על המסכים הבאים LG UltraWide IPS HDR 10 34WN80C-B https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34628 3445 ש"ח dell u3…

14. Started by TheDiesel,

לא מזמן קניתי את המסך הבא: asus 21.5 fhd wide monitor gaming vp228he האם זה מסך גיימינג כמו שהוא שוווק?

15. עובד בפיתוח תוכנה, עובד עם מסך אחד, "24 - "27, לא מסך קעור (אם אני טועה, אשמח לקרוא מדוע), אין תקציב ספציפי, אבל עד 1,000 ש"ח נשמע סביר, אם אפשר בפחות אז כמובן שעדיף, אם חייב להוסיף עוד קצת אז גם אפשרי. עדיף שיהיה אפשר להגביה את המסך, כדי להמנע מהצבת חבילות דפי A4 כנראה שמספיק FHD ואין צורך ב 4K (אם אני טועה, אשמח לקרוא מדוע) תודה.

16. Started by blightshadow,

שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מסך חדש בגודל 27" שיחליף את מסך ה TN 24" הישן שלי בתקציב של עד 3000 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין אלה: "26.9 Samsung Odyssey G7 QLED 240Hz 2K Gigabyte AORUS FI27Q-X 27" IPS המפרט שלי: כ.מסך - GIGABYTE RTX 2070 Super מעבד - AMD Ryzen 7 3700X 16GB RAM אשמח לשמוע דעות לגבי המסכים האלה (או מסכים מומלצים אחרים)

• אהבתי!
    • 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך קעור ורחב (ultrawide) המדמה שני מסכים בשביל עבודה משרדית, תכנות וגיימינג קל. אני מבין שעדיין כדאי עם פאנל IPS היום ולכן אשמח לכזה תקציב: לא מוגבל כרגע אני עם מסך Dell u2311H מפעם החיבורים הזמינים : HDMI, Display Port, DVI (מה שבכרטיס מסך) חשוב לי במסך חיבורי USB ואילו type C יכול להיות נחמד אך לא חובה יחובר למחשב נייח GTX 970 (ישודרג בהמשך אני מניח) I7 דור 12 יכול להיות שאולי לא כדאי קעור, אבל עדיין אשמח למשהו גדול. תודה רבה

18. היי חברים, אני מחפש מסך לאחותי לצורך עבודה משרדית מהבית (אופיס וכו'). המסך הזה גדול (31.5), רזולוציה 4k פנאל IPS ויש חיבור type-c עם טעינה של 65w (חוסך חיבור של מטען). כמה שאלות: חוות דעת שלכם על המסך? הצעות לדגמים נוספים מתאימים? האם לדעתכם אחותי (שעבדה על מסך 24) תתרגל בקלות לגודל או שהמסך עלול להיות גדול מידי עבורה? והאם מסכים קעורים (הדגם הזה לא) מומלצים לעבודה משרדית? תודה! צחי

19. בס"ד שלום אני שוקל לרכוש את המסך הזה https://tms.co.il/monitors?product_id=104606 אני מעוניין לדעת אם המחשב שלי יוכל לעבוד איתו כמו שצריך (מצורף המפרט שלי) 1. אין לי צורך במשחקים 2. חשוב לי לעבוד ברזולוציה 2K עם כמה שיותר הרץ - כלומר עד כמה הרץ אוכל להגיע 3. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, גם קצת עריכת וידאו פשוטה תודה רבה

20. חשוב לי תמורה למחיר תמיכה האפליקציות ממשק נוח עם השתלטת מהנייד ה tcl עולה 1350 ה lg עולה 1650

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by TheDiesel,

יש לי את המסך הבא: https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/eye-care/vp228he/ אני רוצה לשדרג למסך-QHD 165HZ האם כדאי?

22. Started by law89,

היי מה נותן לי הדברים שבכותרת? אם אני רוכש מסך מסוים שתומך רק באחד מהם, האם אני צריך גם כרטיס מסך מחברה מסוימת? (סתם לדוגמה שאני משער שאינה נכונה - אם g-sync אז רק כרטיס מסך של ג'יגהבייט)

23. הי, יש לי היום מסך 24 אינצ' של סמסונג מדגם syncmaster 2494 (יש לו רזולוציה של 1920 על 1080), המסך עוד מעט בן 4. אני רואה שיש מבצע ב TMS על המסך U2312HM של דל עם פאנל IPS שראיתי בפורום שאומרים שהוא מסך מאוד טוב. עד כמה משמעותי הפאנל IPS בשביל משחקים וסרטים? יהיה שיפור לעומת המסך הקיים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם. לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב פיקסל על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה. אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם. למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה. דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברירה אלא ללכת לק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.