מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
כותרת אני כבר לא יכול אני נידלק בחדדררר מירוב חום אפילו הורדתי את כל הoc והורדתי מתח של המעבד ל1.35
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי :ם אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך חדש למחשב שלי. חשבתי על LCD 19, כנראה רחב (אני בעיקר גולש באינטרנט ועושה עבודות משרדיות שונות, אבל גם משחק במחשב הרבה...) התקציב שלי הוא 1200 שקלים פחות או יותר, אבל אחרי שראיתי את האפשרויות השונות, אני מוכן לחרוג לאיזור ה1400-1450 אם זה באמת שווה את זה. חשוב שהוא יהיה שחור :-X (ממה שראיתי רובם שחורים או כהים אז לא תהיה בעייה) ומה שבאמת חשוב - שתהיה תמונה שתראה טוב (עד כמה שניתן בתקציב... :\), ושלא יהיו מריחות במשחקים! ה931BW נראה טוב מאוד, וגם ה1960TR (ממה שראיתי עד עכשיו). אשמח לקבל קצת מידע ו/או המלצות מאנשים שמבינים בתחום תודה :-*
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט שפתחתי בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465978.msg3983574 אני אקנה את המסך הנזכר בכותרת. זה קצת מידע שמצאתי עליו בשיטוט באינטרנט: http://alatest.co.uk/reviews/monitor-reviews/lg-w3000h/po3-56117432,29/#overview http://www.expertreviews.co.uk/monitors/249781/lg-flatron-w3000h ויש גם קצת חוות דעת פה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824005115&nm_mc=OTC-C173T&cm_mmc=OTC-C173T-_-Monitors+-+LCD+Flat+Panel-_-LG+ELECTRONICS-_-24005115 סרטון הדגמה: לבינתיים המסך מוצא חן בעיניי מבחינת ביקורות, גודל, מחיר. מישהו התנסה עם המסך? אשמח לשמוע את דעתכם. ועוד לא מצאתי מחיר שלו בארץ. שווה להזמין אותו מneweg…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה חשבתי להשתדרג במסך 2k או 4k למטרת גיימינג. עכשיו אני יודע שכרטיס המסך שיש ברשותי לא מסוגל להריץ 2K או 4k בצורה חלקה... יש לי מחשב שיריץ כל משחק בפול hd. (עכשיו אני קונה ps 4 pro, כדי לשחק משחקים אקסלוסיביים, ואני רוצה לשחק על מסך 2k/4k ) השאלה שלי היא: האם אוכל להריץ את משחקי המחשב שלי בפול hd על מסך 4k לדוגמא? ועדיין לקבל את אותם הביצועים עם הסטאפ הנוכחי?? (שוב אני רוצה מסך שישמש לקונסולות כמו Ps4 pro ואולי אקס בוקס...ושהמחשב עדיין יריץ על 1080p בלי להיתקע עד שאשדרג יום אחד את הכרטיס מסך שלי) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המסך כבר כמעט שנתיים, והייתי די מרוצה ממנו. תמיד השתמשתי בו על NATIVE ב1280*1024 עם 75 הרץ או 60 הרץ - לא הרגשתי בהבדל, ובכל מקרה זה לא הכי רלוונטי במסכי LCD. לאחרונה חיברתי אותו לכ.מסך לא O/B(מה שהיה לי עד עכשיו). החיבור של המסך הוא VGA רגיל בלבד(לא DVI) ולכ. המסך יש גם חיבור DVI וגם חיבור VGA רגיל. חיבור הVGA הוא לא מחובר ישירות ללוח של הכרטיס אלא עובר בחוט מעפן של כמה גידים. בזמן האחרון, *לי* יש תחושה שהמסך מרצד, בערך כמו מסך CRT על 60 הרץ ואני מרגיש שהוא גורם לי לכאבי ראש, עייפות בעיניים ולפעמים דמעות. מדובר במסך LCD - ואני לא מבין מדוע זה קורה. האם יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס? למרות שהתופעה חזרה בכל כרטיס שיש לי חיבור VGA כמו שיש לכרטיס הנוכחי. האם להשתמש ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים... אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 20 אינ'ץ וחשוב לי שלא יהיה גימיק.. שיהיה מתאים למשחקים זמן תגובה נמוך ואיכות טובה. התקציב הוא 2000 שקל + -. אני מקווה שיש חיה כזאת במחיר הזה? הסיבה שאני מעדיף 20 במקום 19 זה מכיוון שה20 יותר נוח לעין, טיפה יותר רחב ויותר נעים להסתכל עליו. אני לא מדבר על מסך רחב 6:9 אלא על מסך רגיל שהוא קצת רחב ביחס ל19.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה פורמט מסך הכי מתאים לגלישה כרגע אני עם 19 אינץ בפורמט 3:4 השמח גם להמלצה למסך שמתאים שיהיה הכי טוב מבחינת עלות תועלת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, הסמסונג 24" שלי נדפק - נכבה מדי פעם, מחליף סורסים מעצמו. אני מחפש מסך 24" - 27" . המסך לשימוש כללי, קצת סרטים קצת משחקים (BF4 \ WOW כרגע) יש המלצות? עם המסך הנוכחי קצת מפריע הזווית צפייה, בגלל שאני מעט נמוך ממנו הוא קצת חשוך בחלקים מסויימים אז אני צריך לשים משהו בחלק האחורי של הבסיס שלו כדי לתת לו זווית כלפי מטה. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע DELL E228WFP, ואני ממש נהנה מהמסך הזה, אני צריך לקנות מסך נוסף לעוד מחשב שיש לי, וחשבתי על ASUS VW222U שהוא 2MS ואמור להיות מתאים יותר למשחקים... השאלה אם יש משהו עדיף במחיר של עד 1300 שקלים, ואך האסוס ביחסית ל DELL באיכות תמונה באופן כללי... ( אני יודע ששניהם TN, אבל בכל זאת ) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הגיע הזמן להעיף את ה17" של LG (לא דק) מלפני 4 שנים, ואני רוצה 19" (גם כי אני לא רגיל לרחב וגם כי אני חושב שזה די מגעיל למחשב וגם כי אני חושב שזה לא יכנס לי בעמדת מחשב). בקיצור מישהו המליץ לי על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576857 ואחרים המליצו לי על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469017 מה עדיף? ההבדל בין המחיר לא ממש משנה לי, אמרו לי שהמסך השני איטי ולא טוב למשחקים ולא הבנתי למה...בקיצור מה עדיף או שבכלל מסך אחר? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מסך לעבודה על פוטושפ - תקציב 250- 500 אירו ( קניה באירופה ) lexscan 22" s2202w-h dvi-analogico, es panoramico flexscan 19" s1901k dvi-analogico no es panoramico HP LP2275W NEC P221W Dell 2209WA או דגמם נוסף? בתודה אייל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את המסך הנ"ל בציפיה לקבל אותו בפנל A אולם קיבלתי פנל C שלפי מה שקראתי פה בפורום הוא גרוע ... השאלה האם באמת יש הבדל ממשי שדורש שאני אחזיר אותו לספק (כבר דיברתי איתם והם אמרו לי שאין בעיה אני יכול להחזיר ) ולקבל את הכסף רק לידיעה קניתי אותו ב1700 שח ואני לא מתכוון להוציא יותר מזה על מסך ... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שישמש בתור תחנת עגינה למחשב Lenovo yoga 3 14. לא צריך מסך עם ביצועים משוגעים, בעיקר עבור לימודים, סרטוני הדרכה ביוטיוב ואולי סרט פה ושם תקציב באזור ה1000 (מעדיף פחות). הבנתי שהדגמים האלה מומלצים: AOC 27B1H Lenovo l27q-10 Samsung s27f350fhu המסך אמור לשבת על שולחן עם כוננית מעליו והגובה הוא 42 ס"מ אז אולי זה עשוי להוות מגבלה וצריך לקחת מסך יותר קטן. אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך הנ"ל כשאני מכוון את הרזולוציה ל1080*1920 ההרצים יורדים לי ל60 בכל רזולוציה אחרת יש אפשרות עד 75 איך אני יכול לסדר את הבעיה ? החלפה של כרטיס מסך תעזור ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, במזל טוב הגיע אלי המסך 22 אינץ של סמסונג. הזמנתי אותו ישירות מחיון וכשדיברתי איתם נאמר לי שזהו פאנל A וזה הפאנל היחידי שיש בארץ והם מביאים. כשהגיע המסך פתחתי אותו ואני רואה שרשום על המדבקה שזהו פאנל C. מלבד בעיות הצבעים שניתנים לתיקון אני רואה בבירור GLOW בחלק התחתון והעליון של המסך ברגע שיש תמונה שחורה. רציתי לדעת עם כך גם בפאנל A של המסך הנל. אני מבקש שיענה רק מי שיש לו את המסך ולא כל מי ששמע או ראה בפורומים. כי עד שלא ראית בעיניים אי אפשר לדעת. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצה למסך עד 1500 ש"ח, השיקולים המרכזיים הם גודל ועיצוב - מאוד חשוב לי שיהיה לו פיווט, מאוד חשוב לי שלא יהיה לו עיצוב מאסיבי (מאוד אהבתי את העיצובים של DELL אבל לא ראיתי משהוא שווה בתקציב הזה...) ראיתי למשל את ה2253BW של סמסונג אבל אני לא סגור אם יש לו פיווט או לא. כרגע יש לי 930B של סמסונג ישן ובאמת אין לי דרישות יותר גבוההות ממה שיש לי כרגע (מבחינת צבעים\זמן תגובה וכ"ו..) (אני מחליף אותו רק בגלל שהוא מראה סימני גסיסה) ככה שביצועים לא צריכים להיות שיקול. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. תגידו לי בבקשה,מה המרחק המומלץ לצפייה במסך הזה ? אני מתכוון גם כדי לא לדפוק את העיניים וגם כדי להנות ממנו.. כמובן הכוונה היא על מסך LCD
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי מחפשת מסך מחשב השימוש הוא בעיקר שיוכלו לראות, לא משחקים, לא סרטים, פשוט שיוכלו לראות מה עושים ולגלוש באינטרנט, פייסבוק\צפיית תמונות וכו'... התקציב הוא 800+\- ... גודל מסך 19-22 אינץ' ללא רמקולים תודה מראש על ההמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך מחשב בגודל 21.5-23, 1920X1080, שלא יכאב הראש אחרי כמה שעות ובמחיר של 700-800. כרגע מצאתי מסך עם ביקורות טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775416 איך הוא? יש משהו יותר משתלם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איז המביניהם עדיף למשחקים כבדים?!?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
samsung 731BF 17" זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:2000 חיבור: דיגיטלי ואנלוגי בהירות: 300Cd/m^2 רזולוציה: 1024X1280 3 שנים אחריות סביבות ה1500 ש"ח +-.. משתלם? למישהו יש הצעה טובה יותר ? אני אשמח...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי חודש עם ה- 2709W תרשו לי לסכם קצת חוויות. לפני זה, הייתי רוצה להדגיש דבר חשוב אחד: אני איש של CRT. המוניטור הראשון שלי לפני 22 שנים היה מוניטור שפופרתי ("14 ש/ל רזולציה מקסימלית 768*348...) וגם האחרון ("Sony 24 צבעוני 2048 * 1920) כך שכל ההיתיחסויות שלי ל- 2709W יהיו בהשוואה אליהם. הטוב: יש הרבה. צבע מדהים ברמה טובה יותר ממסך טריניטרון. גודל פיזי ענק, "27 נחשב להרבה על הנייר אבל רק אחרי שתוקעים את המפלצת הזאת על העגלה מגלים שיש צורך להפעיל את שרירי הצוואר כדי לעבור מחלון לחלון. רזולציה גבוה מספיק (1200*1920) כך שניתן להבחין בפרטים הקטנים ביותר יחד שטח תצוגה ענק כך שברזולוציה כזאת ניתן לקרוא היטב גם טקסטים שבמסך הסוני שלי היתי צריך לקרב את הראש למסך. איכות תמונה שמדהי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשבועות האחרונים, מנסה לדלות מידע מכל תושבי הפורום במציאת המסך האולטימטיבי. בעקבות המלצות ל2408 של דל הייתי שבוע שעבר בנוטיבוק קלאב בפ"ת וריאיתי את המסך אבל לומר לכם את האמת , לא התלהבתי האדום צעק מידי והלבן נראה כמו לבן אפרפר שביקשתי מהמוכר הסבר מדוע זה נראה ככה, הוא טען שמישהו שיחק בהגדרות של המסך. הוא ניסה לעשות ריסיט להגדרות אך עדיין לא משהו. בגדול לא נראה לי שהוא מנסה למכור את המסך אלא נראה כי הוא פשוט יודע שהוא היחידי שמביא את המסך הזה באיזור המרכז. לשאלתי לגבי החלפות במידה ויש בעיה במסך הוא טען ששילמת לקחת , אין החזרות ותיקונים יש במעבדה שהיא כבר לא שייכת לדל ,קנו אותם יעל תוכנה אבל עדיין היא תיתן את האחריות על התיקונים , לא יודע נשמע לי הכל "פישי"…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עובד על מפרט חדש בפורום הרלוונטי יחד עם הנ"ל הגיע הזמן למסך חדש אשמח לשמוע את דעתכם על: SAMSUNG S23A700D (זה 23 יש מקביל ב 24?) או Dell U2412M LED או כל המלצה אחרת תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת , למסך יש תמיכה HDMI מה שאומר שאני יכול לחבר ממיר בעל תמיכה ב HDMI . השאלה שלי היא האם יכולים להיות מחוברים במקביל גם הממיר וגם המחשב ? (האם יש אפשרות מעבר או שרק אחד מהם יכול להיות מחובר) שאלה נוספת מה ההבדל בין ה T240 ל 245T של סמסונג ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-