מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=415614 L1770HQ של LG 1:1600 4MS 300CDM עולה 1500+ יש אותו גם בפנדה כדאי לקנות או שאתם ממליצים על משהו אחר ב 1500 ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות מסך רחב או רגיל... או 19 או 17... למישהו יש תשובה? זה לצרכים רגילים.. גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על LG 1960TR יש לו נתונים ממש גבוהים אני רוצה מסך איכותי לא רחב שיהיה אם תמונה ממש ברורה וחלקה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לבני יש יום הולדת ורציתי להפתיע אותו במסך חדש LCD , הוא בן 10 והמסך משמש אותו למשחקים חזקים , לעבודות מחשב כמו תיכנות , וכן הוא בונה אתרים , ולומד שפת C , אני מעוניין לרכוש לו מסך איכותי , שאלתי על איזה גודל מסך מומלץ , וכן איזה סוג ,יצרן וכן המלצות נוספות , תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האילוץ התקציבי שלי הוא עד 3000 ש"ח. אני נעול על LCD. אני יודע ש LCD 17 איכותי אמור לעלות הרבה יותר, אבל הדקויות לא מזיזות לי יותר מידי . אני זקוק למחשב בעיקר לעבודה פחות למשחקים. אשמח אם תאמרו לי מה עדיף מבין אלה : ______________________ Benq FP767 17" LCD Monitor מפרט טכני : http://www.benq.co.ae/Products/lcd/fp767.htm#2 _____________________ CTX LCD 17 700S מפרט טכני : http://www.ctx.com.tw/Frame-product-S.htm (לגלול קצת למטה, לא להתבלבל עם ה "15 שכתוב ראשון בעמוד) _____________________ VIEWSONIC 17 LCD VG700 מפרט טכני : http://www.viewsonic.com/products/lcd_vg700.htm#specs ___________________ תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובנוסף, רציתי לדעת מה הייתם ממליצים.. אני עובד על מסך CRT כבר יותר מ10 שנים, לא מפריע לי הCRT אני דווקא אוהב את התצוגה והכל, הייתי רוצה רק לעבור ל1024*1280 על 85hz לפחות.. אז בעקבות זה קניתי מסך CRT שלא עמד בתנאים האלה , אז החזרתי אותו, והופעל עליי לחץ מצד גורמים שונים לקנות LCD אז החלטתי שיהיה, רציתי לדעת אבל אם שווה להשקיע בכלל במסך LCD לעומת CRT? כאילו יש סיבה אם אין לי בעיה מבחינת מקום של המסך? ומבחינת כסף שאני משקיע, אני מניח שבכסף הזה, אפשר לקנות מסך CRT טוב מאוד.. אז הייתי רוצה לקבל מכם המלצה סופית, מה כדאי לעשות..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת אני כבר לא יכול אני נידלק בחדדררר מירוב חום אפילו הורדתי את כל הoc והורדתי מתח של המעבד ל1.35
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 3700 - 4300 שקל. אני קונה כנראה במחסני חשמל... במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. מה אתם אומרים על הדגם של סמסונג: 27S71 ממש אהבתי איך שהוא נראה.. ראיתי עוד דגמים בחנות תגידו לי מה דעתכם: טושיבה 26WL66 , Haier 32v6 , Haier 32a9a עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מרא…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מסך LCD רחב נראה לי מדליק. מאז ומתמיד נראו לי הניידים עם המסכים הרחבים מאוד נוחים לישומיי אינטרנט, צפיה סרטים (המסך אינו מיועד למשחקים) 1)האם ידועעים חסרונות/עיוותים בשל רוחב המסך ? 2) המלצות למסך LCD 19 אינטש ומעלה (עדיפות לרחב) בתודה מראש, javascript:void(0); Grin
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שהרבה אנשים מתלבטים אם לקנות אותו או לא, חשבתי שבטח לא תזיק עוד ביקורת קצרה... קודם כל, לא שזה כל כך חשוב, אבל המחיר שלו ירד עוד קצת ועומד על 2150 במזומן (שילמתי בכ. אשראי 2204 ש"ח). בחנות (בחיפה) היו בסה"כ ידידותיים ואמרו שניתן להחליף תוך שבוע בכל מקרה (לא משנה כמה פיקסלים שרופים) ככה שלא התעקשתי לבדוק בחנות (רצו שאני אחכה 20 דקות במעבדה כי לא היה להם מחשב לחבר אליו באותו רגע). בכל מקרה, הוצאנו והדלקנו אותו במעבדה, לראות שאין איזה פגם ברור. אני חייב להודות שהחלטתי לקנות לפי הביקורות (בפורום הזה ובחו"ל) ולא על סמך התצוגה. התצוגה לא שווה כלום ורק עושה נזק למי ששקל לקנות את המסך. הוא לא מוצג ברזולוציה הטבעית ויש בו הפרעות כאלו (מן צלליות משונות) בטח משהו שקשור למפצל. כ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה כדאי בשוק כיום? איך הפאנל TN? העדיפות שלי למשחקים (סדרות וסרטים - לא) ובמיוחד תיכנות (כלומר פונט שחור על גבי לבן - חדות חשובה!) מה עדיף, מסך 24/26 אינץ' פחות איכותי באותו המחיר או 22 עם ניגודיות 1:30,000 נניח? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך השולחני החדש של דל מציע פאנל עם רזולוציה מרשימה בגודל מסורתי יותר של 24 אינץ' לאט אבל בטוח, רזולוציות ה-4K ממשיכות להרחיב את מעמדן בעולם אמצעי התצוגה. הפעם, יש לנו הכרזה על מסך Ultra HD חדש מבית אסוס (שהוצג כבר בעבר, אך כעת אמור להיות בדרכו לחנויות באופן מעשי), שמוותר על הפאנלים הקמורים והמימדים הגרנדיוזיים ומאכלס את רזולוציית ה-2,160×3,840 פיקסלים שלו בגודל אלכסוני של 23.6 אינץ' בלבד, לטובת כל אלו שהשולחן בחדר שלהם מוגבל בגודלו, וגם אלו שנוטים לחטוף כאב ראש כשהמסך שמולם הוא קרוב מדי וגדול יותר. דגם ה-MG24UQ מציע כמעט את כל מה שהייתם מצפים ממסך שולחני מודרני ומשוכלל, אם פאנל IPS בעל זוויות צפייה רחבות ובהירות ממוצעת של 300 קנדלה למטר רבוע, ניגודיות סטטית של…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה להחליף תמסך המיושן שלי ברוזולוציית 1440X900 למסך מחשב איכותי לסרטים בעיקר וגם משחקים כרטיס מסך כרגע של גיגבייט gtx 660 עד 1500
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר התאמת התקציב אני צריך חוות דעת על שני מסכים, 23'', FHD. ברשותי מחשב בן חצי שנה, מעבד intel e8400, כרטיס מסך ati hd8470. המסך מיועד למשחקים ווידאו בעיקר. הדגמים הם: - Samsung 2333SW - LG W2343T. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות מסך, ואני שוקל לקנות 24". אני מבין שה-U2410 הוא אופציה טובה, אך השאלה היא האם ישנן אופציות זולות יותר שעדיין מספקות את הסחורה (פאנל איכותי ומסך טוב בכללי). יש לציין שעד היום עבדתי עם TN וגם ממנו הייתי מאוד מרוצה. בכל מקרה, מחיר הU2410 הוא כ-2500. האם זה הכי זול שניתן למצוא מבלי להתפשר על איכות? תודה ושבת שלום. הערה: אני מחדד קצת את הנושא. למיטב הבנתי, ב-22" קיים ה-2209wa שהוא לא TN. מחירו עומד על כאלף ש"ח, ולמעשה, רכישת שני מסכים כאלה עדיין תשאיר לי עודף בהשוואה ל-24", ושני מסכים יתנו לי מרחב עבודה גדול בהרבה (איבוד קל לגובה). סביר להניח שלא ארכוש בשלב זה שני מסכים, אך בכל מקרה הקפיצה במחיר לא נראית עבורי כדאית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת אני מחפש מסך עם 16:10 ו IPS. יש כמובן את הDell U2412M, שנמכר בארץ ב1200 ש״ח (=330$). אבל האם יש אופציות אחרות במחיר דומה (אחרי משלוח לארץ)? הדל כנראה מספק אחלה תמורה למחיר והוא פופולרי ברשת, אבל הוא כבר בן שנתיים ואולי יהיה לו ריפרש בקרוב. חוץ מזה אם כבר usb hub שיהיה usb 3 יש למשל את הasus pa248q ב290$ לפני משלוח. יש עוד אפשרויות? מה לגבי המסכי noname? יש כאלה עם 1920x1200? איפה מחפשים כאלה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לבקשת מפרט בפורום "מפרטי מחשב" וצורך במסך אבקש התייחסותכם. בעיקרון הייתי נעול על מסך תקציבי Dell 24 P2414H במחיר 981 ש"ח http://www.tms.co.il/product/13285 בשיחה עם נציג המכירות הבהרתי לו שהשימוש יהיה בעיקר לאינטרנט, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקי פלאש ולא היה אכפת לי לחסוך קצת אם יוכל להמליץ על מסך אחר שיעשה את העבודה. המסך שהוצע לי הוא LG 23.6 24M35D במחיר של 719. http://www.tms.co.il/product/13451 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך שיש לי כרגע נמצא בשלבי גסיסה מתקדמים והגיע הזמן להחליף אותו. אני מאוד אוהב מסכים של LG והסתכלתי על הדגם הזה. השימושים שלי זה בעיקר משחקים (מידי פעם סרטים..). הכרטיס מסך שלי זה GTX460 . רציתי לדעת אם בסכום של המסך הזה ,זה הכי טוב או שיש תחליף מעניין (כמובן שאם בתוספת של כמה שקלים ניתן להביא משהו יותר טוב אז אני אשמח לשמוע). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LCD לפני איזה 4-5 שנים עוד כשלא היה מודעות ל-HD. יש לי כרטיס מסך שתומך ב-HD. יצא לי לערוך קליפ HD לאחרונה, אבל יש לי רטט כזה או קצת טשטוש כשיש תנועות של אנשים או דברים כאלה. השאלה שלי היא האם זה קשור איכשהו למסך או שזה קידוד לא טוב שלי? גם בכללי, מסכי מחשב צריכים לתמוך ב-HD (מעבר לרזולוציה מקסימלית) או שהכול תלוי בכרטיס המסך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק אחד מהם היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד אך לא לוינדוס מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מסך של 22 אינץ עם חלונות XP לאיזה רוזולוציה אני צריך לכוון את המסך? וגם את איכות סיביות הצבע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, רציתי לקבל המלצה למסך שיתחבר ללפטופ בבית, מצד אחד שיהיה נוח לקריאת טקסטים, גלישה באינטרנט וכו' אבל מצד שני שיאפשר לראות סרטים וסדרות. חשוב לציין שהמחשב הוא Dell XPS XPS14-3636sLV, להבנתי יש לו יציאות :HDMI, mini-DisplayPort התקציב גמיש, לכן הייתי רוצה לשמוע על האופציות הזולות והיקרות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ראיתי את המסך הזה, שיש לו נתונים לא רעים בכלל כמו חדות רגילה של 1:800 ודינמית של 1:2000 בהירות של 1:300 גודל 20.1 אינץ פאנל שלIPS איכותי עם 16.77 מליון צבעים וזמן תגובה של 8 מילשניות מה דעתכם עליו?לא מצאתי ביקורות עליו ברשת, אז אשמח לשמוע ומה עדיף? המסך הזה או זה של NEC NEC-Mitsubishi 20WGX2 ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-