עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by מיכאל נובק,

שלום, אני מנסה למצוא מסך מחשב בגודל שבין 23 לבין 30 (מעדיף 27), שיהיה פאנל IPS איכותי, קצב רענון גדול ככל האפשר (לפחות 120Hz ) ושיהיה ברזולוציית 1080 * 1920 (כמובן שאני אשמח גם למסך 1440*2560, אבל כל המסכים שראיתי ברזולוצייה הזאת עם המאפיינים האלו הם מאוד יקרים). אם מישהו מוצא אשמח לדעת. תודה לכל העוזרים.

2. ניסיתי כבר כל חנות אפשרית בטווח המחירים של 2500-2800 ולשום חנות אין את המסך במלאי והצפי הוא רק עוד חודש, אני צריך את המסך בדחיפות מישהו יודע על חנות שמוכרת את המסך במחירים האלו והוא קיים אצלה במלאי? תודה לכל מי שיעזור!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לכל חברי הפורום שלום, בעקבות הקנייה הקבוצתית של מסכי ה 2407WFP של דל החלטתי להתחיל בהליכים כדי להשיג קנייה קבוצתית של מסכי ה 2007 (FP ו WFP), היותר קטנים, כיוון שבפורום יש ביקוש גדול מאוד למסכים אלה. יצרתי קשר עם אומניטק ואני מחכה לאנשים שרוצים להצטרף לרשימה כדי שאני אצרף אותם לקנייה המרוכזת. אומניטק לא מוכרים את הדגם הרחב וגם לא את הרגיל של מסכי ה 20". עכשיו אני אנסה ל CMS. נקווה שהם מוכרים את המסכים האלה. רשימת קונים: 1. Hussein Fatal (רחב) 2. Nocturnal Wisdom (רגיל) 3. yanivgold (רגיל) 4. Chavig (רחב) 5. אור כהן (רגיל) 6. drorgon (רחב) 7. spon83 (רחב) 8. hosham (רחב) 9. avihy (רחב) 10. steelmanx (רגיל) 11. dufuS (רגיל) 12. humus10 (רחב) 13. uguru1969 …

• 227 תגובות
    • 29.6k צפיות
  4. Started by Assassin,

יש לי מסך ישן שמתחיל לעשות בעיות... המסך חי משהו כמו 6-7 שנים בלי קשר למצבו תסכימו אית שהגיע הזמן להשתדרג.. אני צריך שתמליצו לי על מסך שיהיה טוב לגיימינג וכמובן שיהיה נוח לגלוש איתו ולעבוד איתו באופן כללי. יש לי עדיפות לLG או סמסונג אבל אשמח לקבל גם הצעות אחרות... מחיר 1200 פלוס מינוס, כמובן שעדיף מינוס. כרגע יש לי מסך 21 של LG אני חשבתי על מסך בכיוון של 23-24 אינץ' כמובן שיהיה FULLHD LED.. הבנתי גם שיש פאנל IPS שנחשב טוב בגלל זווית הצפייה הרחבה, האם הפאנל הזה טוב גם מבחינות אחרות בהשוואה לפאנלים אחרים? ושאלה:הכרטיס מסך שלי הוא GTX 275 ואני מריץ עכשיו את Battlefield 3 על HIGH ברוזלוציה של 1680X1050 בצורה טובה מאוד. שינוי לרזולוצית Full HD תוריד את הביצועים משמעותית?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by gotex,

מישהו יכול להסביר לי מה זה ניגודיות מסך

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by momi2004,

עד עכשיו עבדתי עם CRT 17 והייתי די מרוצה מבחינת הגודל. כמובן שכל תוספת גודל היא מבורכת. היה נחמד לקנות 4:3, אבל אני מבין שהם יקרים יותר, ולכן אני מתפשר על 16:9 או 16:10. אין לי צורך במסך למשחקים או סרטים. אני כן אשמח למסך איכותי מבחינת תצוגת תמונות, גודל הנקודה, רזולוציה נוחה לעבודה גם מבחינת הגודל של שולחן העבודה ובכלל מסך שמתאים לעבודה ממושכת. הייתי מאוד מרוצה ממסך ה LG שהיה לי, כך שאם יש להם משהו שמתאים, אז אני מעדיף אותם, אבל זה לא הכרחי. האם בכלל הדרישות האלה ריאליות במגבלות התקציב? אם לא, אז אני אקח פשוט CRT 17 מחבר ואחכה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by aleminio,

קניתי אותו היום. חיברתי אותו דרך D-SUB. האם כדאי לחבר דרך DVI-D? איזה הגדרות לשים? כרגע הוא ממש בהיר מדי. וכדאי להתקין מחדש דרייברים של כרטיס מסך? התקנתי דרייברים של המסך, לא שאני מרגיש הבדל. עריכה: אז ככה, הסרתי דרייברים של כרטיס מסך והתקנתי מחדש אך פתאום זה לא רצה להתחבר לאינטרנט. אגב, לא שמתי לב להבדל. אז עשיתי פשוט החזר, רק שעכשיו פתאום קצב ריענון מקסימלי עומד על 60 כשקודם הייתה לי אפשרות גם ל75. (לפני שהסרתי את הדרייבר).

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. סמסונג מאמצת את התקן שאמור להתחרות ב-G-Sync המודרני מבית NVIDIA ועושה זאת בסטייל, עם דגם במימדים פשוט ענקיים לכתבה

9. Started by The_Byter,

באילו מסכים ניתן למצוא פאנל איכותי שאינו TN כיום ? 20",22",24",27 ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by What Who,

היי, מה נשמע? קראתי כמה פוסטים פה, והייתי שמח להתייעץ בנוגע לקניית מסך 27 אינץ'. העדפה לIPS או בכללי למסך שמציג צבעים חדים ויפים, 1080P זה אחלה ותקציב עד 1200-1300 שקל. בעיקר לתכנות, פחות חשוב גיימינג וכו. אני רואה שיש כאן לא מעט המלצות לקנות באמאזון.. מעבר לעניין האחריות שאני מוכן לקחת סיכון, מה עוד צריך לקחת בחשבון? ממה שאני רואה הם מחשבים את המיסים המשוערים - שיוצאים פחות או יותר כ20% מעלות המוצר. האם זה הגיוני? כולל מכס, מע"מ וכו? ראיתי את שני אלו שנראים נחמדים: 1) LG 27MP58VQ-P https://www.amazon.com/LG-27MP58VQ-P-27-Inch-Monitor-Screen/dp/B01BV1PWJU/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1506541943&sr=1-1&keywords=lg+computer+monit…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by lader,

קניתי לפני כמה שעות את המסך 932B ואני לא יודע לכמה צריך לכוון כל דבר. מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  12. Started by gerdamen,

שלום אחרי שקניתי את ה8800GTS אני רוצה לקנות גם מסך חדש שלי די ישם.. מה אתם אומרים על זה? LG L196WTQ 19'' LCD שמעתי שהוא טוב..

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by noise,

היי לכולם, מסך שנרכש לפני מסר חודשים הבהב בחלקו התחתון, לאחר שהתגברה התופעה עד מצב של בלתי אפשר לשבת מול המחשב, נשלח המסך למעבדה, המעבדה אמרה שמדובר בתקלת INVERTER והחליפו את הרכיב. מה דעתכם? האם לדעתכם זה תקין שמסך (בן מספר חודשים בודדים ביותר) שנקנה חדש לגמרי יתוקן בצורה שכזו או שמה יש לדרוש החלפה לחדש? מעבר לזה שפגעו לי בפלסטיקת המסגרת (לא בצד עצמו)של המוצר במספר שריטות מסביב?? אומנם המסך תוקן תוך יום אך בכל זאת לא ציפיתי לקבל אותו פצוע, בעיקר כשהוא נשמר אצלי כחדש לגמרי. דעתכם בנושא?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by ofsher,

אז ככה - אני בתהליכי קנייה של מחשב לאחי, ובינתיים קניתי לו מסך (931BF) עד שיגיע המחשב שלו, חיברתי את המסך למחשב שלי (יש לי דואל DVI...) השוואה בינו ל VX924: א. הסמסונג הרבה יותר בהיר ב. הצבעים של הסמסונג קצת פחות טובים - פחות ריאליסטיים לטעמי ג. לסמסונג יש יותר פונקציות (GAMMA, DYNAMIC CONTRAST... ועוד..) ד. הסמסונג עובד יופי במשחקים... ה. הסמסונג קצת יותר נמוך - קצת פחות נוח לדעתי ו. הטווח של הבהירות והקונטרסט של ה - VIEWSONIC הרבה יותר רחבים... אבל בבהירות מקסימלית הסמסונג הרבה יותר מאיר... התרשמות סופית - VX924 מציג תמונות יותר טוב (בקצת), יותר נוח לעבוד בו עם טקסט... במשחקים דווקא הסמסונג הפתיע לטובה - ושם הצבעים נראים טוב לפחות טוב כמו ה VX אם לא יותר טוב (בדקתי אוב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by urilotan,

שלום לכם. כבר הרבה זמן אני מחפש מסך גדול במחיר סביר, לאחרונה נתקלתי בשניים, ב-סמסונג וב-CMV CMV : ?CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI? Samsung 225bw: http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=829 עכשיו לצורך העניין, בשניהם יש בעיה של Light bleed למעלה ולמטה.. שקצת גורעים מהמסך אבל אני מאמין שאני יוכל להסתדר כי אני לא משחק יותר מדי משחקים (אם בכלל). מבחינת נתותנים הם די דומים, היתרוונת של הסמסונג, הם אחד ארוגונמית, סטאנד יותר אמין ושימושי (אפשרות לשנות גובה, זווית צד וכדומה.. זה חשוב לי כי אני צריך להתאים את זה למסך 19" הנוכחי שיש לי שיעבדו במקביל). והיתרון היותר בולט שלו הוא פשוט החברה, שפשוט יהיה לי יותר קל לסמוך עליה אבל אולי אני טועה. החסרון, והוא בולט כמובן…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rotman,

אני צריך המלצה למסך 19" במחיר של עד 1800 ש"ח מיועד למשחקים , הרבה טקסט וגם סרטים עדיף שלא יהיו לו רמקולים אהה ושהרוחב מסך יהיה רגיל (לא מסך רחב) תודה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מבקש המלצה למסך שישמש בעיקר סרטים ומשחקים,בתקציב של 1000 ש"ח. חיבור DVI... http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346074&DB4147=4153&DB4163=267628 תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by dolev16,

שלום אני וחברי רוצים לקנות מסכי מחשב רחבים של סמסונג...אחד 22 אינץ' והשני 20 אניץ' .. לאחר שקראתי באינטרנט שיש הרבה סוגי פאנלים ורוב מה שנמכר שבארץ זה פאנלים באיכות ירודה ( כדוגמת TN וכו')אני אשמח אם מישהוא יוכל לעשות לי סדר ..איזה פאנלים בשום אופן אסור לקנות ,איזה כן והאם בכלל בארץ אפשר לבחור? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי כי חבר שלי כבר הזמין את המסך 22 אינץ' ואני לא רוצה שהוא ידפק.. תודה לעוזרים.

• 64 תגובות
    • 5k צפיות
  19. אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי gaming ו-HTPC, הרעיון הוא לחבר את המחשב גם לטלוויזיה שלי - פיליפס 8605 40 אינצ' FullHD - בשביל משחקים וסרטים, וגם למסך מחשב LCD פשוט (אותו עדיין לא קניתי ולא אכפת לי בכלל מאיכותו, אפילו נראה לי שאקנה משומש) - בשביל קצת עבודה משרדית / תכנות. חלק מהרכיבים במערכת המדוברת: מעבד: Intel Core i5-2500K לוח-אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black ואלו השאלות שלי: 1. הטלוויזיה הזו היא כאמור FullHD, כלומר 1080 שורות. במשחקי מחשב אפשר להגדיר רזולוציות שהן בעלות יותר מ-1080 שורות, האם במקרה שלי אין שום טעם או יכולת לשחק ברזולוציות אלו, מפני שהטלוויזיה לא מסוגלת להציג אותן? (ולכן ל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אודה להמלצה למסך 27" שיתאים לגיימינג (RTS, SHOOTERS) ולעריכת תמונות/וידאו/תלת אפשרי להתפשר מעט על זמן תגובה במידה וחייב תקציב עד 2000ש"ח (המסך ישודך ל Gigabyte GeForce RTX 2060) תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Shay_a,

מי שיש לו מסך 226BW עם פאנל A... איך האיכות בהשוואה ל-S? קינפגתם את המסך בצורה כלשהי? כדאי להתפשר על A אם לא ניתן להשיג S? תודה

22. Started by Zeev86,

אהלן. יש לי 2 קונסולות, מחשב נייח בחדר. יש לי טלוויזית 40 אינץ וכל פעם אני צריך לטפס למעלה ולהחליף כבלי HDMI. אני רוצה לקנות מAMAZON (כל עוד יש את המבצע של CYBER MONDAY) מיתוג/KVM (או איך שלא תקראו לזה) לטלוויזיה הגדולה כך שלמעטה על השולחן תשכב לי קופסא ואליה אני יכול בקלות לחבר כל כבל HDMI שארצה (וכמובן שיהיו 3-4 כניסות). http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=node%3D172456&field-keywords=hdmi+switch&rh=n%3A172282%2Cn%3A!493964%2Cn%3A541966%2Cn%3A172456%2Ck%3Ahdmi+switch תקציב: עד 50-60~ דולר. כמובן אם יש משהו יותר זול אשמח לשמוע. אבל אני רוצה גם משהו איכותי, אבל לשימוש ביתי. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by a-gold,

רכשתי את המסך Samsung 2043BW ואני מנסה למצוא רזולוציה שהיא לא קטנה מדי אבל שתהיה גם ברורה לקריאה של טקסט... על איזה רזולוציה מומלץ ? תודה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  24. בדר"כ איני נוטה לקפוץ על מבצעים למיניהם שמגיעים בדואר, אך הפעם המסך הנ"ל + מדפסת משולבת עולים 1300 ש"ח, שהם הגג העליון של התקציב שלי לשניהם. הבעיה היא שלא מצאתי שום סקירה על המסך, חוץ מסרטון וידאו קצר שלא מגלה שום מידע והקישור הנ"ל: http://lcd24-7.info/Monitor/BenQ/G2410HD/Default.aspx שנותן מידע יבש בלבד. מישהו מכיר/ יכול למצוא סקירות לגביו? בתחילה חשבתי על 22" ,אך התוספת לא גדולה לעומת 22" TN. אני מודע להבדלים בין הפאנלים השונים (המסך הוא TNׂ), אך לפי הבנתי קשה למצוא את ה2209WA והוא לבד גובל בתקציב העליון שלי. מעבר לכך, איני גיימר מושבע, אני משחק מדי פעם, אך בדר"כ לא FPS ולכן שיקולי כ.מ. לא מטרידים אותי במיוחד.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. יש אותו גם לפרגולה והוא אמר שהוא מצויין... זה במיוחד למשחקים וקריאת טקסטים. הכרטיס מסך יהיה או DX10 או 1950pro

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.