מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
האופציות שמצאתי הן: 958DוChimei AOC 916VWA 19'' LCD 5ms DVI WideScreen ACER X193WBD LCD 19 Inch 5ms DVI WideScreen לא למטרות משחקים, סרטים, או כל דבר "תובעני" אחר. רק מסך לאחותי לבית, הCRT תופס לה יותר מדי מקום. אם יש אפשרויות אחרות עדיפות, אני אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של ACER. הדגם הוא X223w. קניתי אותו לא מזמן, אפשר להגיד שהוא דיי חדש... אבל שמתי לב מההתחלה שקניתי אותו שיש לי הבהובים כל דברים שהם כהים... וזה מציק, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל עכשיו זה התחיל לעצבן, זה לא החריף או משהו כזה, פשוט התחיל לעצבן... שאלתי חבר הוא אמר לי אולי לנסות להרים את ההרץ ל-75, ההרץ שלי עומד כיום על 60. ברגע שהרמתי אותו ל-70 ההבהובים נעלמו לי אבל אני לא יכול להשתמש ברזולוציה שאני רוצה... יש לי כרטיס מסך READON 9600, המסך הוא מסך רחב, הוא לא מסך רחב רגיל, הוא לא 16:9 הוא 16:10, והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680 על 1050 אבל אני לא יכול להשתמש בה אם אני שם את ההרץ על 75... אני משתמש במצב של "כפיה" דרך ההגדרות של הכרטיס הגרפי שלי, יש שם …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11816 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12106 המסך משמש למשחקים בעיקר ,(לא לעריכה ודברים כאלה) איזה מסך יהיה לי יותר איכותי ומהיר , המחיר פחות משנה מה שחשוב זה האיכות וגם עוד שאלה ל-LG יש חיבור HDMI שזה חיבור איכותי יותר , עכשיו אם אני רוצה לחבר את ה-DELL בחיבור איכותי? איך אני בכלל מחבר אותו למחשב? דרך USB? ועוד שאלה, זה באמת סוג של יתרון שה-DELL הוא ארגונומי וה-LG לא? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מסך, בסדר גודל של עד - 1,000-1150 ש"ח. השימוש העיקרי הוא עבודה מול מסמכים, צפייה בסרטים ובשידורי TV (ואולי בהמשך גם משחקים). על פי מה שהסתכלתי כללית במס' מקומות, הגעתי להתלבטות בין כמה מסכים..: 1. מסך led של חברת asus 24אינץ' דגם המסך ASUS VE248H LED נתונים כלליים: גודל 24.0" 16:9 Wide Screen מהירות תגובה 2ms קונטרסט 10000000:1 . וכו' וכו'.. 2. מסך מחשב Dell U2311H LCD. אין צורך להוסיף עליו, כבר 'נחפר' עליו הרבה. יש לציין שלכאורה הוא "נותן" פחות מהאסוס, אבל הוא כמובן IPS, מה שמשנה את התמונה.. - עד כמה ההבדל בין 23 ל 24 אינצ' משמעותי לטובת האסוס, אם בכלל? ושאר הפרמטרים (מהירות, ניגודיות) לעומת ה IPS..? 3. ישנו מסך נוסף, samsung bx2440, איך הו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המסך הבא יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס HD4870? http://www.ixbt.com/monitor/nec1980sxi.shtmlמצטער שהאתר ברוסית
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר קריאה של כמעט 40 ע''מ משעות הצהריים יצאתי מבולבל לחלוטין ולא הצלחתי להגיע למסקנה באיזה מסך לבחור, מהו הפאנל האופטימלי, מהי רמת הניגודיות וזמן התגובה שכדאי לי לבחור ומהי החברה הטובה ביותר לקניית מסך LCD.. חיפשתי שעות רבות מסך שיתאים לצרכים שלי: גלישה באינטרנט, איסיקיו, מסמכי וורד, סרטים ומעט יותר משחקים, והאם הצרכים האלו יתאימו לכרטיס מסך הקיים אצלי כיום והוא FX 5200 או שכדאי לי גם אותו לשדרג. התקציב שלי הוא כ2000 שקל. הדבר החשוב לי ביותר הוא מסך אופטימלי לעיינים והאמת שחיפשתי על זה חומר ולא ממש מצאתי. האם מישהו יכול לעזור לי במציאת מסך וחנות מתאימה באזור הדרום ויותר צפונה עד המרכז? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מיועד לגיימינג עם כרטיס מסך 2070S, מעבד Ryzen3600. 24 אינצ', 144HZ, רצוי 1ms. 1080p.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על זה: Samsung 23 LCD 2333T הוא אומנם בלי HDMI, אבל אפשר להשתמש במתאם DVI ל HDMI, לא? ובנוסף - האם 8 MS זה מספיק ל משחיקים ב XBOX ?? בתודה מראש... (במידה ויש המלצות אחרות בטווח של האלף שח אני אשמח לשמוע)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מסך LCD בגודל 17 אינץ' חדש וזול יחסית. המסך ישמש לעבודה משרדית וקצת משחקים (וגם הם בסיגנון Sims). בנוסף אין חובה לחיבור DVI, לעומת זאת הייתי רוצה שהוא יהיה אמין ומחברה טובה. על מה הייתם ממליצים? ראיתי את ה- LG L1719S, איך הוא למשל? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך ששירת אותי בנאמנה 4 שנים עד עכשיו - samsung 2333T כבר מלא בפיקסלים שרופים . אני מחפש לכן מסך חדש. התקציב הוא עד 800 ש"ח. המטרות הן הקלדה וקריאה ממושכת, גלישה ומשחקי מחשב. עלתה לי פרסומת של TMS למסך "במחיר חיסול" - LG E2381VR - ב748 ש"ח. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/11075 אשמח להמלצות אחרות באותו טווח מחירים, אם יש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית היפנית Iiyama משיקה דגם קעור ראשון משלה, שעשוי להיות רלוונטי במיוחד לגיימרים תקציביים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מסך של דל 2408WFP A01 וביצעתי לו בדיקת לאג מול מסך TN פשוט של מאג. סרטון הבדיקה: כפי שניתן לראות הלאג נע בין 2-5 מאיות השניה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]קיבלתי היום תמסך הזה. ורואים בו במצב לא של תלת מימד רואי ם כזה מטושטש לא כמו שאמורים לראות ממסך 23 led 1080p .ועוד דבר כשאני רואה תלת מימד ב bsplayer או מדיה פלייר clasic אז בוחר במצב side by side אבל אז התרגום מגיע לא טוב ורואים אותו בצדדים וגם הסרט נתקע כל הזמן.יש לי כרטיס מסך 9500gt 1gb ומעבד e8400 ליבה כפולה בגלל הכרטיס מסך הישן הזה נתקע לי התכני תלת מימד כן או לא? ועוד שאלה אמרו לי בתמיכה של lg להשתמש בTriDef 3D אבל הבעיה שבתוכנה זה מציג לי תתרגום הפוך מה עושים כדי לראות טוב בתוכנה הזאת ולא לראות כתוביות הפוך אלא רגיל? ועוד משהו איך עושים בתוכנות מדיה פלייר והשניהה עושים שבמצב שבחרתי יראו תכתוביות נורמאלח באמצע כמו שצריך? וגם איזה מצב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך ACER דגם AL1716. המסך הוא 17". מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה המסך לא מצליח להריץ משחקים חדשים, צצה שגיאת Input not supported. המשחק עולה (שומעים מוזיקת רקע), ולכן הבעיה היא לא במחשב אלא במסך. *ההנחה שלי שהרזולוציה של המשחקים כברירת מחדל גבוהה מידי. אין אפשרות לשנות רזולוציה בתוך המשחק מאחר והמסך מראה שחור. מחפש פתרון לבעיה. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, בגודל "19. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקי תלת מימד, סרטים וגלישה באינטרנט. רציתי לדעת מה היתרונות/חסרונות של מסך LCD לעומת מסך CRT שטוח (מלבד, כמובן, העובדה שLCD תופס פחות מקום). האם ישנם מסכי LCD שמשתווים ברמתם לCRT כשמדובר במשחקים? או שאוטומטית מסך CRT יהיה בהכרח טוב יותר למשחקים מכל מסך LCD? ומה לגבי צפייה במסך מהצד? הבנתי שיש עניין של Native Resolution, שמסך LCD לא ייראה את התמונה טוב אם הרזולוציה נמוכה מהNative Resolution שלו, או משהו כזה (אם אפשר לקבל הבהרה בנושא). בנוסף, אני רוצה לקנות מסך למחשב של אמי, שמשתמשת במחשב כדי לגלוש באינטרנט, ובעיקר לקרוא מסמכים ומיילים. הראייה שלה לא הכי טובה בעולם, כמו רוב המבוגרים, ורציתי לדעת …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הנפילה של הקנייה הקבוציתית של מסכי DELL בה השתתפתי אשמח לקבל המלצות מחברי הפורום על חנות אמינה וזולה מאזור המרכז בעלת מדיניות החלפה של פיקסל אחד שרוף בטווח זמן סביר ממועד הקניה. מבירורים שעשיתי SKYPC נותנים כמה ימים להחליף את המסך במידה ויש פיקסל שרוף אך לא נותנים לראות את המסך לפני הקנייה. אשמח להמלצות מחברי הפורום.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=64610&Ref=28&utm_source=newsletter&utm_medium=activetrail&utm_campaign=05062011#description הביקורות טובות. מישהו מכיר אישית?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מתלבט בין שלושה מסכים. המסכים יהיו לשימוש בעיקר בצפייה בסרטי FULL HD ושימושי מחשב סטנדרטיים. הדגמים הם: LG W2486L LED Samsung BX2450 LED Asus ML248H LED כל המסכים הם: מסכי LED. מהירות תגובה 2 MS. רזולוצייה FULL HD 1920x1080 כניסות DVI וHDMI. צבעים 16.7 מליון. אותה בהירות: 250 כמעט אותו גודל נקודה. סביב אותו המחיר. ההבדל המשמעותי היחיד שראיתי (ואני לא מבין גדול) הוא הניגודיות. הבעיה בניגודיות שלגבי הסמסונג ראיתי בכמה מקומות שוני בניגודיות. בביקורת בזאפ ראיתי אפילו מישהו שכותב שזה 5 מיליון!! והוא מדרג נבחר. בכמה אתרים ראיתי את הכיתוב MEGA DCR, גם באתר היצרן כתוב כך יחד עם ניגודיות אחד לאלף??? בקיצור לא ברור. מישהו יכול להמליץ על המסך הטוב מביניהם בייחוד מבחי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/Tender/1283689/297 משום מה בזאפ המחיר הכי נמוך זה רק 1884 ש"ח , זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הדל 2029WA כמו שהמלצתם לי. שוב תודה רבה לכולם על העזרה. חיפשתי מדריך טוס שיציג לי את עולם הHD בכלל ובמסכי מחשב בפרט בצורה ברורה ויסודית, אך לא מצאתי אחד שכזה. אשמח אם תוכלו להשיב לי על מספר קטן של שאלות בסיסיות: 1) שמתי את הרזולוציה על הרמה הגבוהה ביותר, ככה צריך כן? 2) 1050 כל 1680- להבנתי זו לא רזולוציה של HD, אם כן מהי נחשבת? 3)להבנתי אני צריך גם סרט בפורמט HD מסך שתומך בHD וכן מכשיר שתומך HD שיתאם בינהם.ז"א אני צריך כרטיס מסך שתומך HD? יש לי חיבור DVI בכ"מ, כיצד אוכל לבדוק האם הכרטיס מסך תומך בHD? 4) אם הכ"מ לא תומך אז מה קורה ? מועברת תמונה באיכות פחותה ? 5) כשאני צופה בסרטים ביוטוב על בסרטונים שרשום שהם HD יש כל מני מספרים 720P כאלה מה זה או…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו שקנה את אחד מהמסכים הבאים יכול להסביר לי מה ההבדל בניהם ואיזה מהם עדיף הדגמים הם: 1.SAMSUNG 731BF 2. SAMSUNG 760BF המסכים הם מסכי 17 אשמח לדעת את הנתונים המדוייקים שלהם מישום שכל אתר כותב עליהם דברים שונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מסך 19 אינץ של LG מספר שנים אצלי עשה את העבודה בצורה מעולה והגיע הזמן להחליף אותו למשהו מתקדם יותר. החלטתי לקחת 24 אינץ למרות הפחד שהגודל יהיה בעייתי לעבודה עם מערכת ההפעלה אבל כנראה שזה רק בראש. יש לי שלושה אופציות לקחת, נתחיל מהטוב ויורד בסדר עד לטוב פחות.. 1: W2486L מסך הLED החדש שלצערי לא יצא לי לראות אין אותו בתצוגה לאף אחד (כנראה חדש מדי..) http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=110&subcatid=240&prodid=682&keySearch 2: W2453V גם מסך טוב נכון לא LED אבל עדיין... לצערי היה קצת קשה למצוא אותו כי טוענים שהוא ישן וירד מהמדפים. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodi…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מסך lcd של dell ואני מיתלבט בין שני דגמים dell u3014 או u3214q המסך יהיה מיועד בעיקר לצפייה בסרטים ופחות למשחקים על מה אתם ממליצים לי ללכת ביחס לתמורה למחיר כי ה-3214q עולה כפול מה-3014.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים הנמצאים בכותרת ולא יודע על מה מהם ללכת - אני מקווה שתעזרו לי.. אני מתלבט בין המסך u2410 לבין המסך u2311 הבדל האינץ' בינהם לא משנה לי בכלל.. אני מניח שהראשון טוב יותר אבל הוא גם יקר בכ-1,000 שקלים ויש לי כמובן עדיפות לחסוך כסף.. מה היתרון הגדול של u2410 על פני u2311 שגורם לו להיות יקר בכ"כ הרבה? על מה אתם יכולים להמליץ לי?? בבקשה תעזרו לי!!! כי כולי ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממה שקראתי בטרדים פה, ההמלצות תמיד מסתכמות ב-דל 2007 / אסוס PW201 ( או משהו כזה) ו- VP930- שהוא לא מסך רחב- האם יש לו דגם מקביל רחב, או איזה 19" רחב? ציינתי את השימושים בכותרת, הבעיה בין השאר היא שכרטיס המסך שלי הוא 7600GT, קצת בעייתי ל"20 אבל מכיוון שאני רוצה מסך רחב אצטרך להתפשר. רציתי להבין כמה נק' בקשר לפאנלים ורזולוציית המסך: 1. אומרים ש S-IPS טוב יותר למשחקים לעומת S-PVA או P-MVA כשהאחרון טוב יותר לסרטים (לא ברור לי מה ההבדל בין שני הפאנלים האחרונים x-xVA). עד כמה ההבדלים ביניהם באים באמת לידי ביטוי? ואיזה פאנל הייתם ממליצים למטרות שלי? רוב הזמן אני עובד עם המחשב(עיצוב ופיתוח אתרי אינטרנט) בערב קצת משחקים וסרטים, לכן אני חושב שכל מה שקשור לבריאות העיינים - ב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-