מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי! לתחנת עבודה, במקום שני מסכים אני מעוניין במסך אחד גדול, 34", שאינו קעור. עבודה משרדית בעיקר שכוללת הרבה חלונות וטאבים ולכן דורשת שטח עבודה רחב. עדיפות למסכים שנמכרים בארץ. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה להחליף את ה-17" LCD שלו באיזה 22" רחב... עיקר השימוש שלו הוא סרטים וגלישה ברשת. מבדיקה מהירה ראיתי שכולם בעלי נתונים כמעט זהים, ופנלי TN פשוטים... האם יש המצלמה מיוחדת ? הוא מעדיף לשמור את זה על הצד הזול של הסקאלה, האם למישהו יש ניסיון עם ה- 22" של פרוויו בנמכר במחיר נמוך במיוחד ? איך ה-CMV ? (ראיתי ביקורות דיי נלהבות), האם יש סיבה לשלם עוד 500 שקל לערך ל-DELL 22" ? אשמח לכל עזרה ועצה...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי את המסך בזאפ וכתוב שם שהוא בלי DVI אבל באתר של LG כתוב שיש.. מה נכון?? ושווה לקנות אותו הוא בסביבות 1400-1600 "19 רחד ניגודיות 1:2000
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המסך מטים מחשבים, פאנל S-IPS. יש לי כמה שאלות שקשורות אליו. 1. יש לי סרטים על המחשב שהם בפורמט רחב, עכשיו כשאני מריץ אותם ב-BSPLAYER או ב-WMP הוא לא על כל המסך (יש מן ריבוע מסביב לסרט - תמונה להמחשה - השחור מסביב לכחול זה השוליים) 2. דבר שני אני לא יודע למה האפשרות של fill/1:1/aspect היא על disabled, זתומרת שאני לא יכול לשנות אותן, זה קופץ לי מעליהן. 3. כשאני מסובב את המסך ל-PIVOT (פורטרייט) למה הכרטיס מסך לא הופך לי אותו אוטו' ואני צריך להכנס להגדרות ושלות את זה לפורטרייט? תודה, דור לוי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לתקן מסך בשביל חבר וללא הצלחה מרובה. התקלה היא - המסך נדלק כרגיל למספר שניות אך מיד "נכבה" לאחר מכן. מה שקורה בפועל זה שהמסף מתעמעם ממש בצורה כזו שהוא נראה כבוי.. החלפתי לו את הלוח של האספקת מתח מכאן ועדיין ללא כל שינוי. חוצמזה אין שום קבלימם נפוחים/מפוצצים או משהו בסגנון... יש רעיונות נוספים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות דל 2407, בגלל ששמעתי שבחו"ל זה זול משמעותית אני חושב להביא את זה משם. השאלה שלי איפה הכי זול או איפה בכלל יש ??? אם תוכלו להביא לי חנויות שמוכרות את המסך בחו"ל זה יעזור לי מאוד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המסך 17 CRT שיש ברשותי למסך LCD. קראתי באתר את המאמרים לגבי סוגי הפאנלים ומסכים בגודל 22 אינץ ואני לא סגור על דגם מסויים: השימושים במחשב הם: 1. עבודה משרדית פשוטה - WORD + EXCEL + עריכת קליפ מאוסף של תמונות (עם התוכנה PHOTO STORY 3). 2. גלישה באינטרנט. 3. צפייה בטלוויזיה. לאור זאת חשוב לי שהמסך יהיה עם רמקולים מובנים וחיבור של RCA שאוכל לחבר את הממיר של הוט למחשב (כיום מחובר עם כרטיס טלוויזיה). איזה מסך מומלץ ואיזה גודל ? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קבלתי מסך 16:10 מדגם philips 200wp7es. מהו סוג הפאנל של מסך זה? מה גודל הנקודה (pitch)? האם יש דרך לכוון את הבהירות במסך זה לרמה נמוכה יותר משמתאפשר ע"י כפתורי כיוונון הבהירות שעל המסך? האם המסך הזה דומה בתכונותיו ל Philips 20 LCD 200P7ES UXGA 4:3 , למעט יחס רוחב:גובה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע אני הולך לביא מסך חדש. שימושים זה סרטים+ערכת תמונות ונחבר אליו אוליי XBOX ONE אז מה אתם ממליצים? Dell UltraSharp U2715H Dell Professional P2715Q או משה אחר?? תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף? ואם אפשר גם לפרט השימוש שלי במסך הוא לאינטרנט משחקים ושימוש רגיל בגדול...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהקשר לאשכול הקודם, לחבר שלי התקזז התקציב ל-670 שקל גג, איזה מסכים אפשר להביא במחיר הזה. בבקשה גם מ-KSP.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תמסך הנ"ל מעל לשנתיים ואף פעם לא היו לי בעיות איתו. לאחרונה אחרי שאני הולך והמסך נכנס למצב לילה כזה ואני חוזר המסך מופיע עם נקודות כאלו וכל נגיעה שלי בעכבר מעבירה אותו למסך שחור וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך לא עובד, הפתרון היחיד שאני יכול לעשות זה כל פעם שזה קורה ריסטרט. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד מהמסכים האלה בחוץ לארף אז אני צריך שמישהו יגיד לי איזה מסך יותר טוב
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ! לא חדש פה , מ2006 כבר פה עם שמות שונים :-) מחפש מסך TV 55 אינץ' שיתאים לי לקונסולה , שיספק כמה שנים טובות של תצוגה מבקש את עזרתכם , תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שום לכולם, ביום שישי קניתי וקיבלתי את הדל שלי (2007FP) הגעתי הביתה, פתחתי את DBP והכל נראה סבבה בכל הצבעים בצבע השחור מה שהיה לי מוזר זה שהסגלגלות הופיעה כבר מזוית של כ45 מעלות בהערכה, אולי טיפה יותר ..חשבתי שצריך זוית יותר חדה.. לפני כמה דקות חזרתי הביתה, התיישבתי מול המחשב וכרגע נדמה לי שגם כאשר אני יושב מול המסך אני רואה הילה סגלגלה בקצוות התחתונים של המסך יש טעם ללכת עם זה לחנות? זה רגיל? אני אציין שהעיניים מסתכלות טיפה מטה כדי להביט לשם אבל ממש טיפה תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך 1 קניתי את הסמסונג 2243 EWX. שבעיקרון אין לי בעיה איתו אלא יש לי שאלה, יש לי כרטיס GF 7900GS, האם הוא תומך בWIDE של המסך? במסך השני הבעיה גדולה יותר מכיוון שסך הכול אני רואה טוב בEWX. קניתי את המסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 כרטיס המסך שאמור לעבוד עם המסך הנ"ל הוא GF 6600. רואים את הטקסט על המסך בצורה ברורה רק כאשר רזולציית המסך היא על מקסימום 1920X1080, בכול רזולוציה אחרת לא רואים טוב. אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה המקסימלית כי זה ממש לא נוח. אני די עובד עצות, כי לפי מיטב הבנתי כנראה הכרטיס מסך שלי לא מספיק למסך הזה. העצוב שלא רציתי לקנות בכלל את המסך הזה אלא מסך אחר, ולאחר התעקשות מצד המוכר שהמסך iiYAMA דגם 2407HDSB2, יהיה לי הרבה יותר טוב ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11816 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12106 המסך משמש למשחקים בעיקר ,(לא לעריכה ודברים כאלה) איזה מסך יהיה לי יותר איכותי ומהיר , המחיר פחות משנה מה שחשוב זה האיכות וגם עוד שאלה ל-LG יש חיבור HDMI שזה חיבור איכותי יותר , עכשיו אם אני רוצה לחבר את ה-DELL בחיבור איכותי? איך אני בכלל מחבר אותו למחשב? דרך USB? ועוד שאלה, זה באמת סוג של יתרון שה-DELL הוא ארגונומי וה-LG לא? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך ששירת אותי בנאמנה 4 שנים עד עכשיו - samsung 2333T כבר מלא בפיקסלים שרופים . אני מחפש לכן מסך חדש. התקציב הוא עד 800 ש"ח. המטרות הן הקלדה וקריאה ממושכת, גלישה ומשחקי מחשב. עלתה לי פרסומת של TMS למסך "במחיר חיסול" - LG E2381VR - ב748 ש"ח. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/11075 אשמח להמלצות אחרות באותו טווח מחירים, אם יש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית היפנית Iiyama משיקה דגם קעור ראשון משלה, שעשוי להיות רלוונטי במיוחד לגיימרים תקציביים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש מסך LCD בגודל 19" למטרות משחקים ווידיאו. שמתי לב כי מסך BenQ מדגם FP93GX עונה על דרישותיי ובנוסף מחירו סביר. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הנ"ל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן קניה של מסך ומתלבט בין מסך רחב ענק לבין 2 מסכים קטנים במקביל. שתי האפשרויות מתאימות לתקציב. מבחינת שימושים, אפשר לומר שזה 5% משחקים, 15% סרטים ו-80% עבודה "סטטית" - קידוד, ווב ומסמכים. אשמח לשמוע תגובות, במיוחד תשובות לשאלות - 1) איך זה לראות סרט על שני מסכים במקביל - האם הפס באמצע מורגש לאחר זמן מה? 2) האם זמן תגובה גבוה יחסית (8ms) מורגש גם בעבודה סטטית כמו שציינתי? 3) האם יש חלופות 17" טובות יותר במחיר הזה (נאמר עד 1150 שח)? 4) האם הכרטיס שלי (מבוסס nVidia 6600GT) בכלל תומך בשני מסכים? עריכה - מתברר שיש בעיה: ל- CMV 743A אין יציאת DVI כך שלא יהיה לי איך לחבר את שניהם, אלא אם יש מתאם שבכניסתו D-Sub וביציאה שלו DVI - זה קיים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491102 מישהו מכיר את המסך הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. עבודה ברזולוציה לא טבעית עלולה לקצר את חיי המסך (LCD)? או סתם להציג תמונה פחות איכותית? 2. קראתי באחד הסטיקים כאן שרמקולים ליד מסך עלולים לגרום לעיוותים בגלל שדה מגנטי או משהו כזה... זה נכון רק ל-CRT או גם ל-LCD? 3. רוב המשחקים החדשים יחסית COD4, GEARS OF WAR, CRYSIS וכו' תומכים ברזולוצית 1920x1200? באופן כללי, יש מגמה אצל המפתחות להתאים את המשחקים למסכים רחבים? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד אתמול הייתי מחובר למסך CRT עם כרטיס רשת POINT OF VIEW 6200LE (לוח אם 945G), רכשתי מסך רחב חדש 20 אינץ של MAG (LB2006W . הבעיה שלי היא ב- FIFA08 , כאחד שהתרגל לCRT אני מרגיש מריחה של התמונה במשחק (בעיקר במסירות ארוכות) אני חיברתי את המסך לכרטיס המסך ב- DVI , האם זו בעיה של כרטיס המסך ושידרוגו יעזור ? (אם כן המלצות בתקציב נמוך 250 ש"ח) האם חיבור המסך ליציאה האנלוגית (לא DVI יכול לשפר ? ) האם זו בעיה אחרת ? הגדרות וכו... רציתי לציין שגם ב- FIFA אם אני מוריד את הרזולוציה המצב משתפר אבל עדיין יש מריחות . נא עזרתכם
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי בנעוצים מסכים מומלצים, אז החלטתי לשאול.. איזה מסך בגודל של 21" בערך מומלץ לשימוש בעבודה משרדית ופוטושופ? אני מחפש משהו שיתן איכות טובה ביחס למחיר, ומחיר- כמה שיותר נמוך תודה נ.ב.- אם מישהו רוצה למכור יד שניה/מכיר מקום טוב שאני יכול לחפש יד שניה, אשמח להצעה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-