עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בס"ד בוקר אור לכולם המסך המשולב "Samsung SyncMaster T260HD" ראיתי עליו סרטון ביוטיוב, פשוט הייתי 8 דקות עם פה פתוח לא יכלתי לנשום מרוב התפאלות ! יש דברים שאני צריך לדעת חוץ מה10 שניות של ההשהיה ? תודה רבה לכולכם תבורכו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

אהלן, התחלתי להתעניין במסך הזה, יש למישהו מושג איזה סוג פאנל יש בו? אני לא מצליח למצוא תשובה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kub,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מצטער שאין לי מצלמה ואני לא יכול לצלם אבל תדעו לכם שהמסך מדהים ביופיו. המסך מגיע עם CABLE MANAGEMENT שזה פצצה, כל הכבלים(DVI,USB HUB,POWER) עוברים בפנים ויוצאים ככבל 1. השליטה על כיונון המסך מצויינת ונעשית בעזרת ג'ויסטיק מגניב כזה בקדמת המסך, ויש גם מצבים קבועים מראש. (אבל בעזרת התוכנה של המסך אני לא צריך להשתמש בהם) מבחינת ביצועים, אין פיקסלים שרופים, ותצוגת הDVM מעולה!! (לא מפוצצת מדי כמו של הASUS אבל תורמת המון למסך, הבהירות והCONTRAST מצויינים) גם בווינדוס וגם במשחקים - יש לציין במיוחד במשחקים, איזה צבעים איזה קצב (בעיקר משחק UT, NFSMW וAOE3) אין מריחות בכלל(4MS), הזוויות צפייה מעולות אין מצב שאני לא רואה את המסך מהצד. בקשר לכתב, הכתב ברור …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://www.getit.co.il/Tender/1283689/297 משום מה בזאפ המחיר הכי נמוך זה רק 1884 ש"ח , זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by jeyjey,

לאחרונה שמתי לב שעוברים לרוחב המסך שלי 2 פסים לבנים בתחתית המסך. מה שמוזר לי פה שהפסים נראים דווקא כשברקע יש צבעים בהירים (תכלת, צהוב בהיר, ורוד ובעיקר אפור) ובצבעים כהים הפסים לא נראים כלל. מה יכולה להיות הבעיה? אפשר לסדר את זה? אחריות תעזור אולי? צירפתי תמונה, תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Domovoi,

מה ההבדל בין LCD ל PLASMA ומה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מדובר מסמכים החדשים של LG, המרחק הוא בערך חצי מטר, ולשחק NFS CARBON או BF2 על הגדרות גבוהות עם מערכת 5.1 זה פשוט חוויה מטורפת...רוב המשחקים הם די חשוכים, ככה שהעיינים לא ממש מתעייפות לי אבל.. השאלה עם זה מסוכן ואם כן אז כמה... (לגלישה וטקסטים אני משתמש במסך קטן) מה אתם אומרים? תודה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by most,

האם המסך בגל ציפוי (מגן) זכוכית?? מיועד לחדר ילדים האם יש עוד משהו מומלץ בקטגוריה הזאת??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by natu,

עד עכשיו הייתי מבסוט עד הגג מהמסך אם זה בתמונה שהוא מציג עבודה בקבצי אופיס סרטים ואפילו משחקים! לאחרונה התחלתי לשחק COD4 באון-לין וה-INPUT LAG ממש גרועה!!! אני מרגיש שאני משחק שנייה אחרי כולם, יורה על מישהו ירייה קלה ומפספס ובקרב של פנים מול פנים בכלל אין לי סיכוי! אז מי שמשחק הרבה באון ליין לא ממולץ לרכוש את המסך כרגע עד שיתבהר כל הנושא בגירסה A01. בעסה!!! :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" במקום הCRT המעפאן שיש לי. אני צריך 19" כי אני מתעסק בעריכת מוסיקה וצריך שולחן עבודה גדול, ומדי פעם גם רוצה לשחק ולראות סרטים. שמתי עין על ה-LG1970HR, קראתי עליו ביקורות מעולות. העניין הוא, שיכול להיות שאני משלם פה אקסטרא על דברים שלא אצטרך (סביבות ש"ח 2400). למשל 2MS, יכול להיות ש4MS או אפילו 8MS יספיקו. שאלתי - על איזה דגם הייתם ממליצים לצרכים שלי, עם MS גבוה יותר, שיוזיל עלות, אבל עדיין איכותי וטוב גם אם ארצה לראות סרטים ולשחק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני מתכוון לקנות מחשב חדש.. ולא החלטתי איזה מסך לקנות אני רוצה מסך 22 אינטש עד 32 אינטש משהו ביניהם עד 6000 שקל.. המחשב בעיקר למשחקים והרבה סרטים.. לא משנה לי עם יהיה רחב או לא בכלל הציעו לי לקנות טלוויזית LCD אז אני לא ידוע אם לקנות מסך מחשב רגיל גדול LCD או טלווזית LCD יש את הבעיה שאי אפשר לשנות מרזולוציה טבעית ככה שאם הרזולוציה של המסך גבוהה אני לא אראה טוב בווינדוס אז מה אתם ממליצים לעשות?! מה לקנות?!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 2707WFP. http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246 המחיר שלו לא ממש משתלם, עדיף כבר את ה3007 אבל הוא הוריד את מחיר ה2407 משמעותית. מי שהתלבט עשה בחוכמה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by idan oren,

הלך לי המסך הישן ולכן אני צריך מסך חדש מה שאני צריך זה מסך ברזולוציה של 1920*1080 בגודל של עד 22" התקציב הוא עד 750 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני כרגע עובד על מפרט חדש בפורום הרלוונטי יחד עם הנ"ל הגיע הזמן למסך חדש אשמח לשמוע את דעתכם על: SAMSUNG S23A700D (זה 23 יש מקביל ב 24?) או Dell U2412M LED או כל המלצה אחרת תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Googleness,

תופעה מוזרה ביותר, המסך של חברת Chimei בן שנה+ (אולי אפילו שנתיים אני לא זוכר בדיוק). הדגם זה CMV T39D בגודל 20" אשר נרכש בגאון אצל KSP. עכשיו למרות שיש לו רמקולים מובנים אני לא משתמש בהם הם על MUTE ועוצמת הווליום של המסך הונמכה ל0 בהתאמה. התופעה שהחלה לפני מספר ימים היא במהלך הדלקת המסך, החלפת מצב התצוגה (בין מסך הPOST לחלונות למשל) וכולי המסך עושה זמזום מוזר וחזק מין BUZZZZ שכזה. ממה שחקרתי בגוגל בואכה פורומים של אמריקאים חובבי אתגרים הבנתי שיכול להיות שהקבלים במסך "מרקדים" והומלץ לנסות לשחק בהגדרות של הבהירות וכולי אבל זה לא עוזר. עצות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכם! רכשתי את ה Dell 2209WA קיבלתי אתו דיסק שבו יש קובץ PDF עם הוראות התקנה למסך! אבל אין שום תוכנה להפעלת הרוטציה של המסך ? או ניהול צבעים ? זה אמור להיות כך ? חיפשתי באינטרנט להוריד תוכנה לדגם זה, אבל אני לא מוצא. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אול זה ישמע ממש מפגר [אולי בגלל שאני גם לא ממש מתמצא בתחום] אבל, למה אין מסכי מחשב באיכות של מסכי טלוויזיה? החברות המובילות [LG/PHILIPS/SAMSUNG] מוציאות מסכים עם תאורת LED אחורית וניגודיות מטורפת [1:10,000,000] ומיליון ואחת אופציות אבל רק בתור טלוויזיות ולא בתור מסכי מחשב, למה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, האישה לא מאשרת מסך חדש אבל כן טלוויזיה לחדר עבודה שאותה אוכל לחבר למסך מחשב. הייעוד הוא משחקים כמו דסטני 2 או פיפה וכו'. תקציב עד 2,200 שח לערך. יש המלצות למשהו שיתן מענה? ** אני זוכר מפעם שחיבור מחשב לטלוויזיה היה גורם לכתב וכו' להיראות מזעזע בגלל זה אני פונה אליכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by idanmal,

היי חברים.. יש ברשותי מסכים מהדגם הנ״ל ורציתי לדעת איך אפשר לסובב את התצוגה למצב אנכי כאשר המסך עומד, האם דרך תוכנה של המסך או דרך קטליסט?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tiger2014,

שלום רציתי לשאול לאיזה פרופיל ICC כדאי להגדיר את המסך? ו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eyalll,

היי הגיע הזמן להעיף את ה17" של LG (לא דק) מלפני 4 שנים, ואני רוצה 19" (גם כי אני לא רגיל לרחב וגם כי אני חושב שזה די מגעיל למחשב וגם כי אני חושב שזה לא יכנס לי בעמדת מחשב). בקיצור מישהו המליץ לי על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576857 ואחרים המליצו לי על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469017 מה עדיף? ההבדל בין המחיר לא ממש משנה לי, אמרו לי שהמסך השני איטי ולא טוב למשחקים ולא הבנתי למה...בקיצור מה עדיף או שבכלל מסך אחר? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מסך 22 והמליצו לי על המסך הזה... יש למישהו ראיות למה שהוא שווה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by TripMan,

חשבתי על ה DELL 1907FP מחיר : 1590 ש"ח מה דעתכם עליו? ???

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by omer_hatchek,

מישהו יודע כיצד ניתן לקבל גישה לאתר של CMS? איך ניתן להירשם? אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007WFP. תגיבו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים