עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by orensh69,

אני רוצה להביא את המסך הזה מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2243EWX 22'' LCD 5ms DVI WideScreen Black איך הוא? זה המפרט של המחשב מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך 9500gt כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 22…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  2. קניתי מסך חדש מדגם LG FLATRON W2234S המסך הוא 22 אינץ'. אני מחפש הורדה לדרייברים של המסך כי אין לי את הדיסק, חיפשתי המון ולא מצאתי אז אם מישהו יוכל לעזור ולתת לי הורדה.. ועוד שאלה בהגדרות של המסך הוא מוגדר ככה: BRIGHYNESS: 100 CONTRAST: 70 GAMMA: 50 1. זה בסדר או שצריך לשנות משהו? שיניתי רק את הGAMMA שהיה על 0 ל 50(מקסימום) כי ככה רואים צבע לבן יותר ברור. 2. כשאני נוגע במסך עצמו מקדימה למעלה (לא בפאנל של המסך, במסך עצמו) הוא טיפה חם..וגם למטה..זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rubin 37,

שלום. אייבורי מוכרים 2209AW ב 1349 ש"ח. המחיר קבוע, כולל עד 12 תשלומים ומשלוח הביתה באמצעות שליח . מישהו קנה את המסך הזה באייבורי ויכול להמליץ?? אני מכיר את המכירות הקבוצתיות שמוצגות בפורום, אבל מחפש התייחסות דווקא לאייבורי. בברכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by omerh,

יש לי בבית 2 מחשבים ניידים, אחד מקבוק ואחד PC. בשניהם אין חיבור DVI או VGA חיצוני אני מחפש חיבור שיאפשר לי לחבר אותם דרך ה USB או firewire. ב idigital, יבואנית אפל לארץ הציעו לי את זה: Dual-Link DVI Adapter (http://store.apple.com/us/product/MB571Z/A הם לא ידעו להגיד לי אם זה יתאים גם ל PC (אפל האלה כאלו סנובים שזה מוציא אותי מדעתי). מה שהם הסבירו לי שבגלל שיש למתאם הזה שני חיבורים למחשב מהירות העברת המידע כפולה והוא מתאים למסכים גדולים ואיכותיים. מה אתם חושבים על המוצר הזה? אני אשמח גם להמלצות או הפניות לאיזה מוצר בסגנון, ממיר מ USB ל DVI שישמור על איכות התמונה ויעבוד גם במק וגם ב PC. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  5. טוב, החלטתי להפרע קצת ולהחליף את המסך LCD 19 שלי למסך רחב של 26 אינטש. עכשיו, בגלל שולחן מוזר שבניתי, אני רוצה מסך עם אפשרות לתלייה - ראיתי שהסמסונג T260 לא מתאים לזה מצאתי את המסך הזה במקרה http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml - מישהו מכיר אותו? האם יתאים לי? יש לכם המלצות אחרות? תודה!

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by lael,

שימושים למשחקים בעיקר וסרטים. שמעתי על הDELL 2209WA ו SAMSUNG T240

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by pet4a,

כשאר המסך המצב PIVOT הוא נוטה שמאלה, לא בצורה קצינות ובכול זאת מפריע לי. מישהו מכיר את התופעה? האם זה מכוסה ע"י האחריות של דל ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Booobb,

בוקר טוב, אני מחפש המלצה למסך 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח עם עדיפוף כמה שיותר קרוב ל 800 ש"ח. המסך מיועד לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש וסופש נעים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מרכיב מערכת עריכה לקולגה שלי. מפרט המחשב די סגור. ועכשיו נותר להזמין זוג מסכים שישמשו אותה לעריכה. היא עורכת מעל 20 שנה בערוץ הראשון וכו. אם זה משנה למשהו - היא עורכת על אוויד, פלאטפורמה: האיקנטוש וPC. חשבתי שיתאים לה זוג מסכי 22". הרבה פיקסלים עברו בעולם המסכים מאז שרכשתי את הDELL 2407WFP וה-DELL 2007FP שלי בנקסטופ. אני רואה שיעקב עדין מככב פה במכירות הקבוצתיות. בקיצור אשמח להמלצה על מסכים איכותיים שישרתו אותה. היא עורכת OFFLINE ככה שדיוק צבע כדאי שיהיה אבל לא צריך להיות משהו מטורף של EIZO... מבחינת תקציב - אני לא ממש סגור אבל לדעתי היא יכולה להשקיע עד 2000 בכל מסך. ראיתי בכתבה: ביקורות וקישורים בנושא LCD שהDELL וה-ASUS (כמה מפתיע) מככבים. אני זוכר שבזמנו דגם ה22" א…

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  10. שלום חברים ברצוני לקבל חוות דעתם על המסך: ‏W2243T 21.5'' LCD 5ms LCD DVI WideScreen Black‎ מבית LG שמעתי שהמסך הינו FULL HD האם זה נכון שהוא בתמיכה מלאה בFULL HD או שמה זהו רק משהו כזה חפיף? בכלל הייתי מעונין לדעת האם המסך שווה את מחירו והאם הוא מומלץ מאנשים שרכשו או עובדים עליו סתם לידע כללי, אני מעונין במסך מחשב במחיר סביר כמו של זה (בסביבות 800-900 שקלים) וכאשר קיבלתי עליו הצעה הוא נראלי לכאורה במסך טוב מקווה לשמוע את המלצותיכם ודעתכם. בתודה מראש ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום חבר'ה יש לי מסך של LG מדגם : W2042T המסך הינו ברזולציה של 1680X1050 וכאשר אני מעביר את הרזולוציה הזו בשולחן עבודה מן הסתם כל התיקיות והכתב נהפכים לקטנים מאוד וכמו כן בדפדפן האינטרנט יש לי המון שטחים שאין בהם שום דבר בגלל הרזלוציה הגבוהה הזאת שמקטינה הכל ובלתי אפשרי לעבוד ככה. בנוסף הבנתי שמומלץ כן לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך אך יש דרך להגדיר זאת באמצעות הדרייבר רק שאני לא יודע איך עושים זאת מישהו יודע ויכול לומר לי מה לעשות? אגב יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON X1300 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by idosett1,

אני מחפש מסך 24" למשחקים. אני לא אראה סרטים\סדרות על המסך בכלל. התקציב הוא עד 1800 כמו שרשום בכותרת. אפשרויות כמו סיבוב המסך ב90 מעלות לא מעניינות אותי ואני מעדיף מראה חיצוני כמה שיותר נקי (כלומר בלי רמקולים\מצלמה,מיקרופון). יש משהו ששווה להסתכל עליו? או שצריך להעלות את התקציב אם אני רוצה מסך באמת טוב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב בגדול 22" או 23" השימוש העיקרי יהיה משחקים, אבל גם סרטים וטקסט. לגבי המסך DELL 2209WA - - בטוח \ כדאי לקנות מהמכירה הקבוצתית? מה האחריות? -עדיף מסך 22" E - IPS (המסך של דל) או מסך 23" FHD ? (מבחינת איכות) התקציב הוא 1000 שקל, ואפשר חריגה של 50 שקל עבור הדל בNEXTOP אבל לא 1300 (לא ממכירה קבוצתית) זה כבר יותר מדי. -בכלל, על פי מה כדאי לבחור מסכים כשמדובר במסכי TN אם מניחים שאני לא לוקח את המסך של דל? עוד שאלה, הכרטיס שלי 8600GT 256MB יוכל לסחוב סרטים של 1080P על מעבד AMD 4800+ X2? מה עם משחקים על הגדרות LOW-MED? הם ייראו יותר טוב מאשר עכשיו? (1280X1024) זה מה שיש עכשיו, 17" אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by LielZ,

המחשב שלי מחובר למסך עם כבל vga רציתי לדעת מה ההבדל כי כמעט כל מחשב שאני רואה היום מחובר עם dvi .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Lalin,

היום יש לי מחשב נייד בעל מסך 15" ואני רוצה לשדרג את מסך המחשב. שימושי הם: תכנות עם הרבה שורות קוד- ולכן עדיף לי מסך בעל גובה גבוה ככל האפשר לצפיה מקרוב. קצת גרפיקה לחובבנים (פוטושופ, פרימייר). צפייה בסרטים HD. מסך רחב לכדי השוואה בשני עמודי אינטרנט. התקציב שלי הוא בסביבות 2000-2500 ש"ח. שאלה תיאורטית : במידה ואחליט על 26 " של סמסונג T260- יש לו רזולוציה של 1920x1200כמו של 22" מסויימים. בגלל שהמסך שלו מוגדל יחסית ל-22" אקבל תמונה פחות חדה. ולכן נשאלת השאלה: האם צפיה מקרוב במסך כזה לא תהיה בעייתית מבחינת העיניים ? אנשים- אל תפחדו לענות ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by LiavMe,

שלום לכולם בקרוב אני אמור לקבל מחשב שהורכב פה תודה דרך אגב ואני בין היתר צריך גם מסך חדש הצרכים העיקריים שלי הם גימיינג ברמה גבוהה וסרטים באיכות גבוהה. מצאתי את המסך הזה AOC E2451FH במחיר של 979 שקל באתר KSP: http://ksp.co.il/?uin=23502 אשמח לדעת מה אתם חושבים אליו ואם הוא יענה על הצרכים שלי אם אתה חושבים שיתאים לי יותר מסך אחר אשמח לשמוע תקציב: 1000 שקל (לא יותר) רזולוציה: 1920x1080 גודל : 24 אינטש כרטיס מסך שאליו יחובר המסך מחשב: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by idodror,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך Dell U2412M ולחבר אותו בכבל DisplayPort מהמסך ל-HDMI למחשב, האם יעבוד כבל כזה באורך 3 או 5 מטרים? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אני מחפש מסך למחשב שלי בגודל 24 אינץ בטכנולוגיית FULL HD שיתמוך ברזולוציה 1920 על 1024 , דגש על מסך באיכות גבוהה עם חיבור HDMI ורמקולים טובים תקציב עד 1400 ש"ח מחנויות בקריות וחיפה בלבד או חנויות שעושות משלוח עד הבית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Rockstatement10,

שאלה שמעניינת אותי: אם אני שם ראוטר מאחורי מסך המחשב שלי או רמקול מאחורי מסך המחשב שלי, האם זה יזיק לו? כי הראוטר פולט קרינה מן הסתם וזה לא מזיק למסך מאחורה? האנטנה של הראוטר כמעט ונוגעת במסך מאחורה. או שזה בסדר לשים את זה מאחורי המסך.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם הדגם הזה יתאים לטלוויזיה? ואני רוצה לקנות זרוע ברקן לדגם הזה, יש? אשמח שתביאו לי קישור לינק לקנייה של זרוע ברקן שיתאים לדגם הזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. עד לפני שבוע השתמשתי למשחקים/גלישה/הכל בעצם בטלויזיה 32'' ברזולוציה 1280X768 וזה היה מספיק מבחינתי. הטלויזיה הזו מתה לצערי. ההתלבטות שלי היא כזו - חיפשתי מסך עד סכום של עד 1,300 ש"ח ומצאתי 2 מסכים: 1) 27'' למחשב סמסונג P2770HD שהיא Full HD 2) 32'' טלויזיה סמסונג LA32E420 שהיא רק HD Ready ובעצם תתן לי אותה רזולוציה אני מאמין כמו הקודמת. אולי כדאי לציין פה שמצד אחד אני משחק במשחקים חדשים ומצד שני לא הפריע לי שזה לא full HD עד עכשיו אז אני לא גיימר כבד שצריך שהכל יהיה במקסימום. האם ההבדלים בגודל משמעותיים? המרחק מהמסך הוא 2 מטר בערך. האם משחקים העתידיים עשויים לא לתמוך ברזולוציות הנמוכות יותר כמו זו של הטלויזיה? ואולי שאלה שפחות מתאימה לפורום הזה, האם בכ…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by kobi_sion,

הדרישות: עבודה ממושכת על מסמכים בעיקר אקסלים, PDF, ותוכנות לעריכת דוחות כספיים חשוב שהמסך יהיה 20- 24 שלא ישרוף לי את העיניים טווח מחירים 1,000 + בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 2500) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. כניראה הכרטיס מסך יהיה במחשב הוא GTX 960/970... ישמח תגובות כי הקניה זה לשבוע הזה ממש זקוק לעזרה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by chaim_f,

ראיתי את המסך הבא - [h=1]21.5 Dell E2214H - ב660 ש"ח[/h]איך הוא? השימושים זה אינטרנט וסרטים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.