עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מסך 1 קניתי את הסמסונג 2243 EWX. שבעיקרון אין לי בעיה איתו אלא יש לי שאלה, יש לי כרטיס GF 7900GS, האם הוא תומך בWIDE של המסך? במסך השני הבעיה גדולה יותר מכיוון שסך הכול אני רואה טוב בEWX. קניתי את המסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 כרטיס המסך שאמור לעבוד עם המסך הנ"ל הוא GF 6600. רואים את הטקסט על המסך בצורה ברורה רק כאשר רזולציית המסך היא על מקסימום 1920X1080, בכול רזולוציה אחרת לא רואים טוב. אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה המקסימלית כי זה ממש לא נוח. אני די עובד עצות, כי לפי מיטב הבנתי כנראה הכרטיס מסך שלי לא מספיק למסך הזה. העצוב שלא רציתי לקנות בכלל את המסך הזה אלא מסך אחר, ולאחר התעקשות מצד המוכר שהמסך iiYAMA דגם 2407HDSB2, יהיה לי הרבה יותר טוב ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by amir321,

שלום, אני מעוניין להחליף את המסך 17 CRT שיש ברשותי למסך LCD. קראתי באתר את המאמרים לגבי סוגי הפאנלים ומסכים בגודל 22 אינץ ואני לא סגור על דגם מסויים: השימושים במחשב הם: 1. עבודה משרדית פשוטה - WORD + EXCEL + עריכת קליפ מאוסף של תמונות (עם התוכנה PHOTO STORY 3). 2. גלישה באינטרנט. 3. צפייה בטלוויזיה. לאור זאת חשוב לי שהמסך יהיה עם רמקולים מובנים וחיבור של RCA שאוכל לחבר את הממיר של הוט למחשב (כיום מחובר עם כרטיס טלוויזיה). איזה מסך מומלץ ואיזה גודל ? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Gallahav,

כבר בדקתי הרבה reviews באינטרנט ואני לא יודע מה לבחור, בבקשה תנו המלצות עוד שאלה, איך אני יודע מתי המסך יצא לשוק? אני לא מוצא פרטים כאלה באתרי היצרנים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חשבתי על הדל המפורסם או ה EIZO S2431W אבל עכשיו שאני רואה את הביקורות על ה 2209WA והמחיר המגוחך ... איזה הצדקה יש לי להוציא פי 3 ? או במילים אחרות ה 2209WA באמת כזה טוב? ו 22" רחב לא יהיה קטן מידי בגובה לעריכה ? היום אני על 3:4

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by 3pac,

ראיתי שיש מבצע על מסך MAG HV724AW ב500 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לאינטרנט וקצת למשחקים קטנים (משחקי רשת,ומשחקי איתמר וכו') המסך הזה שווה משהו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shay33,

היי חברים, רכשתי לפני יומיים את המסך לאחר המלצות רציתי לשאול אם זה תקין שחדות המסך לא משהו בכלל ויש הרגשה מוזרה שהוא מסנוור כמובן ששיחקתי עם ההגדרות (בהירות, חדות וכו) יכול להיות שהמסך פגום / אני לא רגיל לpls?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tamirha,

שבת שלום חיפשתי קצת על מסכי DELL שציינו כאן כמומלצים עם הפאנל החדש. מישהו יכול להסביר בבקשה מה ההבדל בין 2 המסכים של DELL , שמצדיק פער מחיר גדול כל כך ביניהם כאשר הזול יותר הוא 22 אינץ' מול היקר שהוא קטן ממנו..20 אינץ' . בנתונים ראיתי ששניהם עם פחות או יותר אותם נתונים ואותו פאנל IPS כאשר ל20 אינץ' יש גם חיבורי SVIDEO\קומפוזיט (בכלל שימושי למסך מחשב?) שאלה נוספת , האם יש הבדל בין IPS לבין E-IPS ? שואל כי ראיתי שיש אתרים שמציינים את פעם כך ופעם כך...או שזה אותו דבר ורק עניין של מינוח.. Dell 20" 2007WFP http://www.gamaoffice.co.il/products/69493 DELL 2209WA "22 http://www.gamaoffice.co.il/products/134686

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי לכולם חברה שלי רוצה לקנות מחשב, התקציב מאוד לחוץ (אחרי מתיחה 3500 כולל הכול – גם XP) כך שלמסך נשאר בלחץ 1200 ₪. ובגדול עדיף כמה שפחות (כך שאם מסך יותר יקר לא עדיף משמעותית על הזול, הזול מנצח) הבחורה בקשה במפורש LCD 19". היות ורוב השימוש אינם למשחקים או סרטים, אלה אינטרנט ושימוש משרדי כלל, עדיף לדעתי 3*4 אבל בסכום כזה היות ורצוי שיהיה הכי טוב שאפשר, אני יודעת שאין הרבה מקום להתפנקויות. אני יודעת שבסכום הזה אף אחד לא יהיה אפילו קרוב לט"מ. הרעיון הוא למצא את המסך (עדיף יותר מאופציה אחת) שנותן את התמורה המרבית לכסף. היא גרה בב"ש, ואת המפרט רוצה לבנות שם. בספק אם תסכים לנסוע רחוק (לאחריות אם תידרש) בשביל מסך. אולי, רק אולי עד IQPC באשדוד – כך שעדיף לנסות …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. השאלה בכותרת! אני גם מנחש שזה קשור לאיכות או מה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, קניתי את המסך הזה, 19 אינץ', וכאשר אני מפעיל סרטים האיכות ממש גרועה. כשראיתי את אותם הסרטים על מסך ה CRT הקודם שלי הם נראו הרבה יותר טוב.. אני לא מבין מה הבעיה. התקנתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך (ASUS 8400GS). וניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות, אך ללא הצלחה. מישהו יודע אם ככה זה במסכי LCD, או שמשהו דפוק אצלי? אולי צריך להחליף את המסך??? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בעקרון שיהיה זמן תגובה כמה שיותר נמוך חובה 19 אינץ' כמובן שהתקציב הוא 1700 ש''ח המסך הוא למשחקים , סרטים ולכל דבר אחר .............

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אז ככה.. בעיקרון במחשב אני רואה סרטים... אני משחק במשחקים ואני מתכנת.. בתאכלס כרגע לאחר סיום תואר ראשון הכי חשוב לי זה התיכנות.. אבל גם הדברים האחרים חשובים אחרי ביקור אצל חבר שיש לו 2 מסכי 19' שמחוברים ביחד ראיתי כמה נוח זה... ממש מקל ללמוד לעבוד ולקרוא במקביל ככה כרגע יש לי מסך 19' אחד וחשבתי אולי לקנות אחד נוסף.. מן הסתם בזמן משחקים/סרטים רק מסך אחד יעבוד.. אין צורך ב2 (ואם יש דרך להפעיל על 2 זה בטח דורש כרטיס מסך חזק יותר ממה שיש לי עכשיו... ואני מעדיף לחכות לסידרה החדשה של NVIDIA בשביל לשדרג... לא יודע אם אני יקנה NVIDIA אבל זה בטח גם יוריד את המחירים של ATI ואני כרגע מסתדר יופי עם הHD 4850 GDDR5.. גירסא מיוחדת של GAINWARD שנקראת GTH - GOES TO HELL משו כזה..) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Asaf_l4,

מה לדעתכם עדיף? ואם אפשר גם לפרט השימוש שלי במסך הוא לאינטרנט משחקים ושימוש רגיל בגדול...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי חברים, אשמח לעזרתכם בבחירת מסך 27 אינטש שתומך ברזלוציית 4K עבור מחשב PC. חשוב לי שהמסך יהיה עם פאנל IPS בגלל שאני צלם סטילס ועובד עם תמונות ועריכת תמונות. לצערי, ישנם מעט מאד דגמים בשוק שמתאימים לדרישות שלי והיחידי שכרגע מועמד הוא ה Dell P2715q מבחינת תקציב אני דיי גמיש. אשמח לעזרתכם. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by es88,

רציתי לדעת האם יש הבדל בין דגם 2209WA לבין E2209WA, כי ראיתי שיש חנויות שהוא עם E ויש בלי, האם יש הבדל בין הדגמים ? (המחיר זהה בכל החנויות פחות או יותר). האם המסך הזה, הוא 16:9 או 16:10, כי שמעתי גם ככה וגם ככה, מה ההבדלים ביניהם בכלל? ויש הרבה מאוד רזולוציות במשחקים שהם 4:3, על איזה מסך יראו את זה טוב יותר ? לי כרגע יש מסך SamsungP2350 23' WIDE, אם אני משחק על רזולוציה שהיא מובנת 16:9 (1280X720, 1360X768, 1920X1080) אלא הם בעצם הרזולוציות היחידות במשחק הזה ספציפית (PRO EVOLUTION) שאני רואה בעצם את המשחק הכי טוב, ואני לא מדבר על איכות, אני מדבר על זווית צפיה, שאני רואה את הכל מלמעלה, אם אני משחק על רזולוציות אחרות (שהם 4:3 במקור) אז אני רואה את המשחק מהצד, ומתוח יותר. (אנ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shlomosk,

מד הבהירות תקוע על צג המחשה ואינו זז לחצני הצג תקועים תכנת הפעלה ויסטה כיצד ניתן לפתור זאת תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shaib1,

בס"ד שלום לכולם השגתי מסך יד שניה מדגם DELL 2007WFP . אני הבנתי שהמסך מגיע עם פאנל IPS ולכן קניתי אותו. אח"כ סופר לי שחלקם מגיעים עם פאנל PVA (או משהו כזה) שאלתי : 1. כיצד אני יכול לדעת אם יש לי פאנל IPS ? כתוב על המסך 2007WFPb REV A02 2. האם יש דרך לכייל את המסך לצורה טובה יותר ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המסך ישמש למשחקים, סרטים, אינטרנט ועבודות יומיום רגילות. אני יושב לא יותר מ 70 ס"מ מהמסך ככה שהגודל הזה מספיק עבורי. חייב שיהיה למסך כיוון גובה. הטיה, pivot ושאר הירקות לא מעניינים אותי. חוץ מכיוון גובה הדבר הבא הכי חשוב הוא איכות תמונה. אשמח לשמוע המלצות למסכים טובים בתקציב. תודה !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Yakim Peled,

קניתי את המסך הזה לפני כשנתיים ואני מרוצה ממנו מאד אבל לפני כמה שבועות התחילה תופעה מעצבנת מאד. משום מה, המגע בין הכבל החשמלי לתקע במסך נהיה רופף. מדי פעם - ללא שום התגרות - הוא מתנתק וצריך לשחק עם הכבל מאחורה עד שהוא מואיל בטובו לספק מגע רציף. כמו כן, כל מגע בשולחן עליו הוא מונח שאינו קל מאד מנתק אותו גם כן ושוב מתחילה הסאגה. ניסיתי לקבע את הכבל למקומו אך ללא הצלחה. האם זו תופעה ידועה? חיפוש שערכתי לא העלה דבר אז אני מניח שהתשובה לשאלה הזו היא שלילית. מישהו יודע מה פה קורה פה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום יש לי מחשב טאבלט WIN 7 של DELL עם תחנת עגינה של JBL. לצערי בתחנה אין חיבור לתצוגה חיצונית. לכן אני מבקש המלצה למסך לא יקר מדי שיתמוך בחיבור USB 2.0 לא אכפת לי אם אצטרך לספק לו חשמל נפרד. לשימוש משרדי בסיסי ביותר. (עבור משתמש בארגון).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חזק (נייח). כרגע אני משתמש במסך יחסית ישן שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה להחליף אותו במסך ברזולוצית full hd (אם יש לכם המלצות לרזולוציה שונה כתבו מדוע לדעתכם רזולוציה זו עדיפה לגיימינג על פני full hd. ההעדפות שלי הן חברות ידועות כמו:Samsung, LG וכו.... בנוסף אומרים שככל שקצב הרענון של המסך גבוה יותר כך זה יותר טוב ובנוסף גם רואים יותר fps (פריימים) האם זה נכון ואם כן מומלץ לקנות מסך תלת מימד (קצב רענון 120). בנוסף אני רוצה מסך עם חיבור hdmi דרך אגב כרטיס המסך שלי תומך בתלת מימד). סליחה על החפירה. ותודה רבה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Four,

סיימתי לקנות ולהרכיב את המחשב שלי לא מזמן ועכשיו אני מחפש מסך ואשמח להמלצות על דגמים מתאימים מה שאני עושה על המחשב זה בעיקר משחקים כבדים על הגדרות מקסימליות ואשמח שהם יראו כמה שיותר טוב. אם זה משנה המחשב הוא בעל כרטיס מסך gtx 780 OC, מעבד i5 4670k 3.4ghz. אני לא יודע אם זה פקטור בשיקול או לא, אבל אני בדר"כ מאוד רגיש לתזוזות קטנות, דיליים , לאגים, FPS וחולי ובדרך כלל מפריע לי מאוד בעין אם אחד מהם פחות ממושלם, ולכן אני אעדיף מסך מהיר.(זמן תגובה קצר או כל פרמטר שמשפיע על זה) כמובן שאם תגידו לי שזה לא משנה ובן אדם לא יכול להבחין בהבדלים בין זמני תגובה של מסכים אני אאמין לכם. גודל מועדף עלי הוא 22-24 אינץ. תקציב יכול להתגמש באיזה 100 שקל אם זה שווה את זה. רזולוציה לא צריך יו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by xytkhi,

היי תהיתי אם ניתן וראוי לנקות מסך באמצעות ג'ל אלכוהולי לחיטוי ידיים היתרונות שהוא מנקה באמת, ומתנדף מהר. חשבתי לנקות כך את המסך ע"י הג'ל + מטלית רכה מבד. האם לא יזיק למסך בצורה כל שהיא?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים, שאלה למומחים. מה דעתכם האם המפצל הנ"ל נותן פתרון לבעיית חוסר בכניסת HDMI במסך? למישהו יש נסיון עם מפצל כזה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים