עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום יש לי מחשב טאבלט WIN 7 של DELL עם תחנת עגינה של JBL. לצערי בתחנה אין חיבור לתצוגה חיצונית. לכן אני מבקש המלצה למסך לא יקר מדי שיתמוך בחיבור USB 2.0 לא אכפת לי אם אצטרך לספק לו חשמל נפרד. לשימוש משרדי בסיסי ביותר. (עבור משתמש בארגון).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by KobiHo,

אני מתלבט בין שני מסכי "22 1. "XEROX XM7-22WF 22 VIEWSONIC VX2235WM 22" .2 אני צריך את המסך לעבודה שוטפת משחקים וצפיה בוידאו. בתודה מראש קובי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Nasok,

בקשות: שניהם 19INCH אחד למשחקים ולראות סרטים (עד 2.5K) והשני בעיקר לעבודה מרובה על המחשב וגם סרטים אבל בעיקר עבודה(עד 2K) אם אפשר אז גם ביקורות. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בהמשך לדיון של עמרי מלמטה,ניסיתי גם אני ליצור מצגת צבעים כפי שיעץ Murmur יש לי אופיס 2003 בעברית,והידע שלי די מוגבל...כ"כ יש לי מסך רחב 2007WFP. אניווייז,ניסיתי לעשות את זה גם אני:השתמשתי בצייר של וינדוז,שפכתי שם צבעים ושמרתי כתמונות. אח"כ פתחתי מצגת PP,והדבקתי שם את הצבעים וגם תמונות אחרות.(אגב,האם זאת הדרך הנכונה לעשות את זה....?) הבעיה היא שלמרות שהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות כ 1560*1050,התמונה לא נפרשת לי על כל המסך אלא מראה פסים שחורים בצדדים,כמו בתמונה המצורפת. דווקא כשהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות ל 1280*1024,התמונה נמתחה לאורך כל המסך... וזו רזולוציה לא טבעית.המסך "רועד" כאילו שיניתי את הרזולוציה של המסך עצמו. אגב,בשני המקרים,התמונה לא נפרשה על כל המסך.עדי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ורדי,

שלום ותודה מראש! קיבלתי המלצה על מסך 22 אינטש של פוג'י במחירון חשכ"ל, 444 ש"ח ליחידה, האם יש מי שמכיר את האיכות של המוצר הזה, ואשמח על פרוט הפרמטרים הבעייתיים אם ישנם, כדי לשכנע את הבוס לבחור במשהו טוב יותר לעריכת וידאו וגרפיקה. תצורה מספר 3:[/r] FUJICOM 22"- FHD מחיר ללא טרייד אין 444 שקלים חדשים מחיר כולל טרייד אין 415 שקלים חדשים דגם FJ-2200 FULL HD גודל 21.6" יחס מסך 16:9 רזולוציה מקסימלית 1920x1080 זמן תגובת נקודה 5ms ניגודיות סטטית 1:1000 בהירות ²CD/m350 זווית צפייה 170/170 רמקולים מובנים כן חיבורים DVI, VGA כיוון גובה המסך דינאמי (עולה-יורד) אודה מאוד על תגובה מקצועית ומהירה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הי , רכשתי מסך Samsung 971P, לשימוש גרפי ויש לי בעיה עם כיול הצבעים בפוטושופ - הצבע הלבן מתקבל כצבע בז' האם מישהו יכול לעזור לי בפרמטרים שעלי לשנות האם זה שייך לפוטושופ או לכיול המסך עצמו תודה מראש על עזרתכם. שרית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by יוני שמין,

אני עומד לקנות את הPg32ucdm ואני לא יודע איך לתלות אותו אם זה הסטנד, זרוע,או על הקיר? וגם תכנסו להאם כדאי לקנות מסכי מחשב משניים? שם אני שואל האם כדאי לקנות מסך שני

8. Started by lamer4ever,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=415614 L1770HQ של LG 1:1600 4MS 300CDM עולה 1500+ יש אותו גם בפנדה כדאי לקנות או שאתם ממליצים על משהו אחר ב 1500 ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בעקרון שיהיה זמן תגובה כמה שיותר נמוך חובה 19 אינץ' כמובן שהתקציב הוא 1700 ש''ח המסך הוא למשחקים , סרטים ולכל דבר אחר .............

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

אהלן, התחלתי להתעניין במסך הזה, יש למישהו מושג איזה סוג פאנל יש בו? אני לא מצליח למצוא תשובה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by chubakon,

שלום לכולם, אתמול רכשתי את המסך המדובר והייתי רוצה לדעת האם מישהו יכול להמליץ על הגדרות בהירות, contrast וכו' במסך זה. אתמול ישבתי על זה שעות ועדיין לא מצאתי בדיוק מה שמתאים לי, אני יודע שיאמרו לי פה שלכל אדם זה שונה אז אני מוותר על התשובות האלה מראש ורוצה תשובה לשאלתי. בנוסף אני מחובר לטלוויזיה מהמחשב עם כ.מסך 1900GT ועד היום עבדתי ברזולוציה 1024X768 וזה התאים יפה לטלוויזיה אחרי הכיוונים הנדרשים, ואתמול כשהגדרתי רזולוציה של 1280X1024 עם המסך החדש לא הצלחתי להתאים את זה למסך הטלוויזיה. אשמח לעזרה גם בעניין הזה, אני משתמש בדרייבר של catalyst. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by cobmetal,

שלום ולילה טובה לחברי הפורום הזמנתי מחשב וכרגע אני מחפש מסך , אני מעוניין למצוא את ה2209 , למרות שאני יודע שכרגע די קשה להשיג אותו , השאלה שלי היא : בכל פורום ואתר שראיתי שעדין מוכר אותו מצויין שהמסך הוא 5 מילי , למרות שבאתר של דל זה 6 מילי זמן תגובה , האם יש איזשהם רוויזיות שונות למסכים או משהו בסגנון ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by TerMiT_BoY,

שלום! אני לפני קניית מסך, ורציתי לדעת, איזה מהשניים עדיף: 1.http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10625 2.http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10625 אין צורך להתחשב במחיר תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חברים יקרים, בוקר טוב. (לפני הכל הייתי רוצה להגיד אסירות תודה לHWZONE על כל מה שהאתר מביא לנו, אני ממש אוהבת את האתר, אז המון תודה וכל הכבוד.) - לענינינו, המחשב הישן שלי היה E6300 + 9500GT + מסך 19" 1280x1024 אז במחשב הישן שלי המחשקים היו נראים אחרת, הגראפיקה הייתה נראת אחרת. היה נראה לי שהתמונה מכילה המון מידע, התמונה היית ניראת קטנה ודחוסה ב...פרטים וטקסטורות....לא יודעת איך להסביר זאת אבל הייתה מוצגת ממש טוב. ומנגד: במחשב שלי היום, I5-2500K + GTX460 + LG E2241T 1920X1080 - התמונה לא נראת משהו מיוחד. לדוגמא במשחקים, נראה לי שבכל פעם שאני בוחרת הרזולוציה המקסימלית של 1920X1080, אני לא מקבלת את כל התמונה! אני מתכוונת שיש לי הרגשה (וסליחה זו כבר לא הרגשה אלא זו מציאות) ש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by roei_b,

המליצו לי על(א') - Samsung 226BW וחבר שלי המליץ לי על Dell E228WFP איזה מסך עדיף? (ואיזה פאנל עדיף?) נ.ב. אם יש מסך יותר טוב תמליצו, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. רזולוציה של 4K בדרך להפוך לחדשות ישנות? מסך חדש של פיליפס כולל פאנל 5K בהתבסס על טכנולוגיית ה-PLS של סמסונג, שמצטרפת אל המתחרה LG לכתבה: http://hwzone.co.il/סמסונג-מצטרפת-אל-מירוץ-רזולוציות-ה-5k-במ/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by qt1h00,

אני מחפש מסך 20" ויש לי בעיה כי אני יודע שכולכם ממליצים על DELL אבל חשוב לי שהפאנל לא יהיה IPS כי אני צריך אותו גם למשחקים. ואני לא יכול לשחק עם החזרות כל פעם ולחכות שאולי יגיע פאנל רגיל. אני מוכן להשקיע 2300 ש"J במסך 204B של סמסונג או אולי ב LG L204WT ב 2000 ש"ח. מחר אני הולך להזמין ואני חייב תשובה, אם צריך לבחור מבין הסמסונג ל LG מישהו יכול להמליץ על אחד מהם? שאלה נוספת, מה המידות של מסך 19" (אורך ורוחב) ומסך 20" WIDE. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז ככה , בשולחן עבודה אני רואה רגיל , אבל למשל בסרטים על האיכות הכי גבוהה , אני עדיין רואה פסים שחורים בצדדים וזה מאוד מפריע , כי לא סתם בחרתי תמסך הזה כדי לראות סרטים וכאלה על כך המסך בלי פסים שחורים , חיפשתי איפה להגדיר יחס תצוגה אבל לא מצאתי .. כאילו 6:9 או משהו כזה. המסך הוא : LG Electronis Flatron W2042T הכרטיס מסך הוא : Inno3D Nvidia Geforce 9400 GT

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מתחיל להתעניין במסך חדש, הסיבה האמיתית היא סרטים, אין לי טלוויזיה מי יודע מה בחדר וסטרימר זה התעסקות לא הכי כיפית, השאלה שלי האם זה נוח לצפות בסרט במחשב ב24 אינץ? אם כן איזה מסך כדאי לי לקחת? המסך של DELL ה 2414 מלא בתגובות פה על תקלות של זליגות אור וכד' אנשים שמעסקים פה באחריות ודברים כאלה, זה בדיוק מה שאני לא מחפש. רוצה לקנות מסך ולהנות ממנו, נכון להיום יש לי את הLG L1953TR מסך ישן שמשרת אותי נאמן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Neil Hen,

שלום רב.אני סוחר בשוק ההון מבלה בממוצע ביום 12 שעות על מסכי המחשב ומעוניין שתי מסכי מחשב של דל. אני מתלבט בין שתי דגמים הראשון הוא U2417H והשני U2419H הבדל של 171 שקלים בין הדגמים. שווה את השדרוג?אשמח לחוות דעת.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yonatanb,

שלום! קבלתי מסך 16:10 מדגם philips 200wp7es. מהו סוג הפאנל של מסך זה? מה גודל הנקודה (pitch)? האם יש דרך לכוון את הבהירות במסך זה לרמה נמוכה יותר משמתאפשר ע"י כפתורי כיוונון הבהירות שעל המסך? האם המסך הזה דומה בתכונותיו ל Philips 20 LCD 200P7ES UXGA 4:3 , למעט יחס רוחב:גובה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ShoCo,

היי, הזמנתי מסך LCD 19 אינצ' - LG L1932TQ. ובגלל שאמרו לי שהמסך הזה בכלל לא מומלץ, רציתי את דעתכם בנושא (יש לי יום-יומיים לשנות את ההזמנה). אני מחפש מסך שיהיה מתאים לגלישה באינטרנט, OFFICE, וגרפיקה (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), למרות שאם אפשר, שיהיה גם מתאים למשחקים. תוכלו להציע לי על מסך מתאים? תודה נ.ב: מה רע במסך שהזמנתי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://www2.przeslij.net/download.php?file=3D.pdf מצורף מאמר אישי שלי על משקפי 3D וסרטים 3D ואיך צופים דרך LCD או פלזמה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by snir0,

בכללי אני מרוצה מהמסך החדש, זהו מסך ה-LCD הראשון שלי והתרשמתי לטובה. סרטים אני רואה בצורה מאוד טובה על המסך הבהירות בסדר גמור גם טקסט רואים טוב. אבל... במשחקים יש לי מריחה או מה שזה לא יהיה מופיעה לי הילה אדומה סביב דמויות שנעלמת מהר אבל מעצבנת. הכרטיס מסך שלי הוא x1950xt 512mb רציתי לדעת מהו סוג הפאנל שיש במסך הספציפי שלי איך אני מברר את זה בדיוק. בכללי אמרו לי PVA איך אני נפטר מהמריחה או מקטין אותה בזמן המשחק? תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב, לא יודע... אם אני אהיה חייב להגיד אז אני אגיד בין 1000 ל-2000. שזה כולל הכל. לא חובה להש…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים