מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל, שמבחינת רמת המחיר הם כמעט זהים לחלוטין וההבדלים הם כמובן בגודל המסך, תוך התפשרות על איכות הפאנל והתמונה בגרסת ה-22 אינץ'. אני לא מומחה במסכים והיום אני עובד על 971P שקניתי בזמנו. השאלה הנשאלת היא, עד כמה אבחין בהבדל מבחינת איכות התמונה, במעבר ל-2208WFP? האם מדובר בנפילה גדולה עד כדי כך ששווה לסגור עניין וללכת על ה-2007WFP? (למי שתוהה, את ה-2007FP פסלתי על ההתחלה כי למרות שרוב העבודות שלי הן משרדיות וכו", אני רוצה להתכונן לעידן של ויסטה שתומכת בצורה מאוד מאוד טובה במסכים רחבים.)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האופציות שמצאתי הן: 958DוChimei AOC 916VWA 19'' LCD 5ms DVI WideScreen ACER X193WBD LCD 19 Inch 5ms DVI WideScreen לא למטרות משחקים, סרטים, או כל דבר "תובעני" אחר. רק מסך לאחותי לבית, הCRT תופס לה יותר מדי מקום. אם יש אפשרויות אחרות עדיפות, אני אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? טוב? הוא יהיה בסדר על משחקי FPS? אם יש מסכים אחרים מומלצים בתקציב של עד 1700 ש"ח (מסכי 19 אינץ') גג אז תמליצו בבקשה... לא מסך רחב.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אם הייתם במקומי, הייתם משלמים 250שח לתקן מסך LCD של סמסונג 22אינץ ב 250שח או קונים כבר חדש ב 700-800שח?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כתם קטן שאני אפילו לא יודע ממה על המסך.... ואני לא ממש יודע איך להסיר אותו.... טיפים? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט קשות בין מספר מסכים בגדלים ומחירים שונים, וה-Dell 2007WFP הוא אחד מהם. הבנתי שדל, בצעד חצוף ומרגיז, מייצרת מס' גרסאות של הדגם הזה בטכנולוגיות שונות ועם פאנלים שונים, לפי מה שמתאים לה באותה תקופה, ושהדבר היחידי שנשאר אותו דבר הוא העיצוב והחיבורים. האם יש למישהו מידע על כמה גרסאות יש למסך הזה ומה ההבדלים ביניהם? אשמח אם מישהו יוכל גם לקשר אותי לביקורות שכוללות את הגרסא של המסך הנבדק. ושאלות חשובות מאד נוספות: איך אני מבדיל בין הגרסאות בבואי להתרשם מהמסך או לקנות אותו, והאם יש דרך לדעת איזה מסך אני הולך לקבל אם אני מזמין אותו? אשמח מאד לתשובות מהירות - המחשב יושב אצלי כבר שבועיים מיותם ממסך ובלי שאני משתמש בו, ואני משתגע כבר מהתלבטויות (קניתי אותו עם מסך NU W921A, …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב "27 לעבודות גרפיות (אינטרנט ופרינט) + עריכת וידאו (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרמייר וכו) חשוב לי מאוד נושא איכות הצבעים של המסך (צבעים אמיתיים) וכמובן שהתאורה תהיה אחידה על גבי המסך וזוית הצפיה שלו תהיה רחבה 180 מעלות (IPS או מקביל לו) בחיפושי קראתי על מסך ה- DELL U2713H אך הבנתי מהפוסטים שהצבעים שלו בוהקים מדי, יותר מדי אדומים והקליברציה שלו לא ממש פותרת את נושא בוהק הצבעים (אשמח לשמוע אחרת אם למישהו יש נסיון עם המסך הזה) קישור לסרטון YOUTUBE (החל מדקה 10:40 בסרטון) מצאתי בפורום של הבחור שהעלה את הסרטון דרוג שלו למסכי מחשב (אשמח לשמוע האם למשהו יש רשימה אחרת או האם הוא מכיר את המסכים האלו).... 1.) Viewsonic VP2770 2.) CrossOver 2720MD…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בקשות: שניהם 19INCH אחד למשחקים ולראות סרטים (עד 2.5K) והשני בעיקר לעבודה מרובה על המחשב וגם סרטים אבל בעיקר עבודה(עד 2K) אם אפשר אז גם ביקורות. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך מצוין שמספק אותי לגלישה, לעבודה, ולמשחקים. מחפש המלצה למסך '22 שישמש אותי לסרטים ולטלויזיה בלבד. תודה מראש על ההמלצות!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו כאן יש נסיון ברכישת מסך מ newegg? מצאתי שם המסך שנראה זול משמעותית מבארץ: https://www.newegg.com/global/il-en/lg-34bk95c-w-34-wqhd/p/0JC-000D-006M8?Item=0JC-000D-006M8 יש פה catch?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסל של SAMSUNG T240 כואבות לי קצת העניים כשאני יושב מולו אז אבא שלי אמר שצריך לשבת במרחק ממנו אז השאלה היא כמה...? והאם המסך הזה ניתן לתליה..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב מתכוון לרכוש מסך 23" IPS שמיועד בעיקר לאינטרנט, מישחקים וצפייה בסרטים וסדרות. מתלבט קשות בין LED ל- CCFL . אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון - מה עדיף. החשש שלי מה- LED הוא בעיקר מזליגת אור שהבנתי שהיא תופעה די שכיחה במסכים מסוג זה כמו גם בהירות חזקה מידי. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מסך 22 אינץ' של חברת סמסונג. אני מאוד מרוצה מהמסך אך הענין הוא שלאחרונה התחלתי יותר ויותר לשחק במחשב ואני למעשה שם לב שרזולצית ברירת המחדל של המסך גבוהה מאוד ומכבידה לי על המחשב.ברשותי כמו כן כרטיס מסך GEFORCE 9800. גם כשאני מנסה לשחק עם הרזולוציה במשחקים ולשחק על רזולוציה נמוכה יותר אני מקבל חצאי מסך וכדומה ולא ניתן לשחק כך. השאלה שלי אם פשוט זה המצב הכללי כשמדובר ב 22 אינץ' והאם רק כרטיס מסך איכותי יותר ויקר יותר פותר את הנושא או שיש אפשרות לשחק ברזולוציה נמוכה יותר אך בצורה שהמשחק נפרס סימטרית על המסך.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www2.przeslij.net/download.php?file=3D.pdf מצורף מאמר אישי שלי על משקפי 3D וסרטים 3D ואיך צופים דרך LCD או פלזמה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, רוב השימוש בו יעשה לגיימינג ושאר העבודה תיהיה באינטרנט אשר כוללת קריאה מרובה של טקסטים. אני מתלבט בין שני הדגמים הללו: LG W2486L Samsung BX2450 אמרו לי שהצבעים של SAMSUNG הם לא קבועים בין מסכים ויכולים להראות לא חיים ושידרש כיוונון שלהם. אשמח לשמוע דעות וחוות דעת שלכם לגבי מסכים אלו, ואם יש לכם הצעות כלשהן אחרות למסכים 24" (לא בהכרח 24, אבל זהו המינימום )
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם המסך הזה, אותו קניתי לפני 4 ימים: בחלק האחורי של המסך יש רגלית עם מעין ציר שמאפשר את הטיית המסך (מ"שוכב" ל"עומד"). במסך שלי, בציר הזה היה מין סדק מכוסה במדבקה שקופה. נראה לי שהפלסטיק היה שבור שם כבר כשקבלתי את המסך (וסומן כנראה במדבקה), וגם גורם לקושי מסויים בהטיית המסך בציר זה - אבל לפני שאני חוזר אתו לחנות, אני רוצה להיות בטוח שזה לא כך בכל המסכים מאותו דגם. האם מישהו מהבעלים הגאים של 1970 מוכן לומר לי אם אצלם יש סדק דומה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחיל להתעניין במסך חדש, הסיבה האמיתית היא סרטים, אין לי טלוויזיה מי יודע מה בחדר וסטרימר זה התעסקות לא הכי כיפית, השאלה שלי האם זה נוח לצפות בסרט במחשב ב24 אינץ? אם כן איזה מסך כדאי לי לקחת? המסך של DELL ה 2414 מלא בתגובות פה על תקלות של זליגות אור וכד' אנשים שמעסקים פה באחריות ודברים כאלה, זה בדיוק מה שאני לא מחפש. רוצה לקנות מסך ולהנות ממנו, נכון להיום יש לי את הLG L1953TR מסך ישן שמשרת אותי נאמן.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המותג העסקי מבית לנובו תופח עם צמד אמצעי תצוגה מעניינים ומעוצבים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש חוות דעת על המסך מחשב Dell U2211H LCD המחיר שלו 1000 ש"ח. לגיימינג ושאר ירקות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מציקה שהתחילה לא מזמן. קבעתי בעבר שהמסך (ולא המחשב עצמו, אלא רק המסך) יכנס למצב חסכון לאחר דקה ללא שימוש, ועד עכשיו זה פעל כמו שצריך. לאחרונה, לוקח למסך זמן עד שהוא חוזר, כלומר אני יכול להזיז את העכבר ולהקיש על המקלדת, אבל לוקח למסך מספר דקות לחזור. המסך של דל, דגם 2311 אני חושב, ממה יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לעשות לי סדר: אם יש חיבור HDMI זה מחייב שיהיה רמקולים מובנים מהמסך ? במידה והתשובה היא לא, מה שווה ה-HDMI במסך הזה? במידה ויש רמקולים מובנים במסך ואני מחברת רמקולים חיצוניים למחשב אז אקבל קול במקביל גם מהרמקולים של המחשב וגם מהמסך?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המליצו לי על(א') - Samsung 226BW וחבר שלי המליץ לי על Dell E228WFP איזה מסך עדיף? (ואיזה פאנל עדיף?) נ.ב. אם יש מסך יותר טוב תמליצו, תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=15046 הוא במחיר מאוד טוב, מה אתם אומרים עליו? הוא בעיקר בשביל משחקים, עבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס ובניית אתרים) ועבודה עם סרטים (לא רציני, עריכה פה ושם)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, מאחר ועד שבוע הבא אני באילת (במסגרת צו 8), חשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש מסך מחשב ללא מע"מ מאייבורי. קראתי פה ביקורות שליליות על אייבורי. האם לנצל את ההזדמנות לרכישה ללא מע"מ או לוותר? אגב, בכמה פעמים יצא לי לפנות לאייבורי למימוש אחריות וקיבלתי שירות טוב. לדוגמא במארז שנשבר באשמתי וכן ב 2 דיסקים שרכשתי בהזדמנויות שונות, לכן אשמח לפירוט מה הבעיה ברכישה מהם ובאחריות שלהם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה עדיין מוכרים תמסך הזה ? עדיף באזור חיפה יש לי אחד כזה ואני צריך עוד אחד לקיובס...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-