מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מסך דק 17/19 בעיקר לאינטרנט ומעט למשחקי פיפא תמליצו לי בהתאם לצרכים שלי מnewegg או כול חנות אחרת מארה"ב מישהו מוכן להסביר לי את כול המושגים במסכים Pixel Pitch Brightness Contrast Ratio D-Sub DVI Response Time Video תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך LCD והוא כבר דיי מלוכלך. יש עליו הרבה דברים מגעילים וזה (זה לא פיקסלים שרופים). עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לנקות מסך שכזה כמו שניקיתי את מסך ה-CRT הישן שלי (מים+ניגוב במגבת נייר). האם זה טוב למסך. אם לא איך כן ניתן לנקות אותו. שאלה נוספת שלי היא שכשאני לוחץ טיפה על המסך עצמו (החלק השחור) אז יש קצת גלים קטנים כאלה וטיפה טיפונת איוות של צבעים. למה זה קורה והאם זה בריא לסמך שלי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להבין כמה דברים על המסך הזה,קראתי כאן שממליצים והוא טוב אז רציתי לראות איך מציג אבל המןזר שאין איפה ? לראות. כל החנויות שרשום (מעטות) שיש להם אז כולם אומרים,צריך להזמין התקשרתי לשאול במספר מקומות אין לאף אחד לאחר מכן היתקשרתי לאיסטרוניקס למכירות מספר פעמים לשאול איפה יש מסך כזה לראות הם אומרים תסתכל בזאפ ,אחרי שאמרתי שגם שם אין הם לא יודעים ? שאלתי היום באולסייל גם להם אין ,תבינו אני יכול להזמין ולקבלו ב 1550 שח ,אבל בלי לראות? לא עושה .אז איך זה אם מסך כזה טוב לא נימצא באף חנות והאם מישהו בכלל התנסה בו במשחקים גם זה אף אחד לא יודע חוץ מאדם אחד כאן שאומר שיש לו אבל גם לא יודע לגבי משחקים אז על פי מה ממליצים עליו רק נתונים תאורטיים בנייר וגם ה-8 מילישנ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הוציעו לי את המסכים האלו אחד באופיס גיפו ואחד באיבורי מסך SAMSUNG P2250 וLG W2253TQ על הנייר הם נשמעים טוב אבל לא מצעתי אף ביקורת עליהם אולי מישהו יודע משהו או מצא ביקורות איך אפשר לקנות מסך בלי ביקורת תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקיצב:800 גודל:22/23 יש לי הצעה למסך הזה צרייך חוות דעת:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6021&CatCode=398
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל החיפוש התחיל כי רציתי לקנות את ה4870X2. לאט לאט הבנתי שמתחת לרזולוציה המקיסמלית שלו אין באמת סיבה להשקיע בו, ולכן נתחיל בשאלות המגוחכות ונעבור יותר רציניות 1. מה הגודל המינימלי למסך שתומך ברזולוציה המקסימלית (2560X1600 אם אני לא טועה) של הכרטיס? והאם יש מסך מומלץ? זו שאלה כללית, ללא תקציב מוגדר בעיקר כי אני לא בטוח איזה תקציב דרוש לכזה מסך 2. האם יש מסך 24" בעל רזולוציה של יותר מ 1900X1200? 3. עכשיו השאלה בעלת התקציב שאפשר באמת לענות עליה. לא יודע אם זה הגיוני לצפות לזה, אבל מסך 24" בין 1500 ל-1800 זה מה שאני כנראה מחפש..ואשמח לשמוע על מסכים מומלצים תודה, וסליחה על החלקים המגוחכים של ההודעה שחר
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין שניהם תודה לעוזרים! מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחיל להתעניין במסך חדש, הסיבה האמיתית היא סרטים, אין לי טלוויזיה מי יודע מה בחדר וסטרימר זה התעסקות לא הכי כיפית, השאלה שלי האם זה נוח לצפות בסרט במחשב ב24 אינץ? אם כן איזה מסך כדאי לי לקחת? המסך של DELL ה 2414 מלא בתגובות פה על תקלות של זליגות אור וכד' אנשים שמעסקים פה באחריות ודברים כאלה, זה בדיוק מה שאני לא מחפש. רוצה לקנות מסך ולהנות ממנו, נכון להיום יש לי את הLG L1953TR מסך ישן שמשרת אותי נאמן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה? הוא יהיה טוב לשימוש במשרד? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=812284 תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה משמש המתאם הזה: DVI ל HDMI (תמונה בקישור) http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AD3020&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506&aff=Zap〈=he אני משער שהוא משמש לחיבור בין מסך לכרטיס מסך אך מה היתרון ב HDMI על DVI? והאם קיימים כרטיסי מסך / מסכים עם חיבורי HDMI, כך שלא יהיה צורן להשתמש במתאם? אם כן, האם היתרון של HDMI יהיה זהה בין אם משתמשים במתאם ובין אם הכרטיס מסך / מסך תומך ב HDMI ללא צורך במתאם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על מסך 22 אינץ' רחב עם פאנל TN. ה-20 של דל עם פאנל S-ISP קטן לי מדי, וה-24 יקר מדי. אז מבין שני המסכים שרשמתי, איזה עדיף לדעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לשדרג את המסך הנוכחי שלי ולפנק את עצמי במסך חדש 27 אינץ'. מטרת המסך הוא בעיקר למשחקים ושנית לסרטים,אני מחפש מסך אשר תומך ב3D. עשיתי סיור קצרצר ברשת ונתקלתי ב2 מסכים שהרבה נוטים להמליץ, והנה הם לפניכם : Asus VG278H - שלוקח מקום ראשון ברוב הסיקורים, אבל משום מה אין למצוא אותו בארץ! וקצת כבד להזמין אותו מחו"ל בתשלום אחד. Samsung T27A950 3D LED - מהסיקורים הבנתי שיש לו בעיה בעיקר עם משחקים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך חזק. מאוד חשוב לי שרמת ה3D תהיה טובה, למרות שבעיקר אני אשחק במשחקים 2D וזה מה שהכי חשוב בשבילי. אשמח לראות תגובות בקשר למסכים שהצגתי, ואני פתוח להצעות וחוות דעת! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 2000 ש"ח חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): חריגה של 400 ש"ח מקסימום. אם יש הבדל רציני אפשר להוסיף עוד. 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב כבדים, סרטי HD ,גלישה באינטרנט 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? הנוכחי - HD 5850 OC (אם אתם לא יודעים מה הכרטיס שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!). 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'. 5. גודל מסך רצוי: 27" *הערה: אני מבקש מאנשים שיותר מבינים להגיב כי אני רוצה לקנות מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן גם למשחקים כבדים וגם לסרטים באיכות גבוהה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי הלך ואני מעוניין לקנות חדש.. אני רוצה מסך 19 אינצ' (לא יותר גדול..) שישמש בעיקר למשחקים... התקציב הוא 1.5K.. אין לי העדפה לחברה מסויימת או משו רק חשוב לי שבאמת יהיה מסך איכותי.. ושיראה נורמלי.. לא מגושם מדיי.. יש לי מחשב חזק סך הכל.. Q9400 ASUS P5Q -PRO 4GB DDR2 1066HZ HD4870 Enermax 525W HDD 750GB .. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחשב בכרטיס מסך video : Asus GeForce 8800GTS 320mb ובתקציב של תקרת 1000 איזה מסך 21" הכי כדאי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות אחד מהמסכים האלה לשימוש ביתי. מכיוון שזה על חשבון העבודה, אין לי אפשרות לבחור את ה- U2410 של דל. איזה דגם עדיף מביניהם? אני יודע שהסמסונג הוא TN, אבל יש שיקול נוסף. בגדול, יש לי תקציב של 860$ לקניית ציוד מחשוב שאני יכול לבזבז הדל עולה לי 645$ הפיליפס עולה לי 769$ והסמסונג 478$ ... ככה שנשאר לי עוד כסף לקנות כרטיס מסך (כרגע יש לי כרטיס ישן x600 של ATI) או משהו אחר. עדיין עדיף להתרחק כ"כ מפאנל TN?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש בעיה בצע, בצד ימין. אני לא מבין איך לא שמתי לב לזה, או שזה הופיע רק לאחרונה ממה זה יכול להיגרם? מוסיף תמונות, סורי מראש על האיכות צולם במצלמת האינטרנט שלי.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 16:39:39 מה זה לעזזל?http://i48.tinypic.com/2wn5ikm.jpg http://i45.tinypic.com/j98y11.jpg מי שלא מבין מה הבעיה, צירפתי תמונה והקפתי בעיגול http://i47.tinypic.com/2qkrs7b.jpg[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 16:41:30 יש לציין שהמסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך.לפני כמה דקות ניסיתי את המסך על המשחב הישן שלי תחת חיבור VGA, ויש את אותה הבעיה. :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין 3 המסכים עדיף ? W2662TQ 21.5" של LG (ש''ח 880) 2243WX PLUS 21.5" של סמסונג (ש''ח 865) 2333SWPLUS 23" של סמסונג (ש''ח 880)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 23" עד 1000 ש"ח, וצמצמתי לדגם אחד של דל (U2312HMׂׂ) שהבנתי שהוא די מומלץ כאן בפורום, ולדגם אחד של סמסונג (S23C350B). אני מחפש ביקורות על המסך של סמסונג מדגם S23C650D, אבל פשוט לא מוצא. יש כאן אנשים שרכשו את המסך הזה של סמסונג ויכולים לתת ביקורת עליו? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני להקים מערך של שני מסכי dell 23. התיכנון הוא לחבר שני מסכים בלבד כדי לנצל כרטיס חזק בודד. יש לי כמה שאלות בנוגע לתיכנון: 1. עלה לי הרעיון לרכוש מעמד שיחזיק שתי מסכים אבל ההוצאה יקרה מדי. השאלה היא, האם ניתן לתלות שתי מסכים כך שהמסכים יהיו בזווית כלפי והדופן של המסך הראשון יסתיר את דפנו של השני? 2. האם מערך של שתי מסכים לשימוש של משחקים ועבודה יתן מענה נוח? יש לי חששות, מכיוון שבמערך זוגי, המסכים בזווית ולא ישרים על מנת להסתיר את הדפנות. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי דרייבר חדש ל 4780 והמספור של המסכים השתנה לי אני רוצה שהדל 24 יהיה מסך מספר 1 והסמסונג 2 זה היה ככה עד עכשיו והשתנה... ושוב המסך 24 הוא מסך ראשי שלי (גם כששני מסכים מחוברים, התצוגה בסדר) רק המספור מעצבן אותי. אני רוצה שה DELL יהיה ממוספר כאחד כשאני עושה identify
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6598 מסך שמיועד לעבודה באופן שוטף, מסך רחב וגדול שנראה טוב חזותית,מסך מתכוונן מבחינה טכנית איך המסך ? האם יהיה טוב למשחקים (יש \אין מריחות) אני לא כל כך מבין במסכים והייתי שמח שמישהו יכתוב לי חוות דעת על המסך הנ"ל ואם יש אופציות עדיפות עליו .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרנות מסך חדש ואני לא יודע האם לקנות את הDell 2209WA או הSamsung 2243BW/EW או בכלל אחד אחר. התקציב שלי מאפשר את שניהם. השימוש העיקרי שלי הוא סרטים ומשחקים. עכשיו השאלה היא האם אני אהנה מהאיכויות הנוספות שיש לDELL להציע. המפרט שלי הוא: C2Q Q9550 EP-43-DS3L 2X2GB DDR2 800MHZ HD4870 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הזמנתי לא מזמן מסך LCD חדש. ומעוד מדאיג אותי הנושא של פיקסלים שרופים. מקווה שאני לא אצטרך להתקל בהם אבל, בכל מקרה אם היו כאלו אינני יודע עד כמה הם יפריעו לי כנראה בהתאם לכמות ולמיקום שלהם. אז השאלה שלי היא כזאת. כעיקרון סיכמתי שאני אשלם את הסכום הנותר עליו למעט המקדמה. במעמד קבלת המסך. והשאלה שלי היא אם בדרך כלל אפשרי לבדוק את המסך לפני המסירה על מנת לזהות בעיות אפשריות במסך. למרות שבחנות אמרו שיש כעיקרון אחריות ל-0 פיקסלים. אבל ממש לא ימצא חן בעיני לשלם את כל הסכום בשביל לקבל משהו פגום. כך שאני גם אפרד מהכסף. שזאת לא הבעיה. הבעיה היא שאחרי שאתה נפרד מהכסף ומעבירו לכיס לחנות. אחרי זה לך תחפש אותם....במיוחד שמדובר במסך שהכמות שלו בארץ היא יחסית קטנה. אז לא יודע תו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-