עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר את החברה cmv האם כדאי לקנות את המסך chimei cmv 19 945a תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ilstockman,

מישהו יודע אם יש/אין אחריות??? אם אני מביא מחו"ל את המסך...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. תשמעו אני לא כך כך מבין במסכי מחשב סרטים 1080p ומשחקים כמו COD MW3, CRYSIS 2 אני רוצה רוחב המסך 16x10 וFULL HD ויצרן איכותי שישמר לי שנים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שמעתי דברים טובים על המסך.והאמת שגם יצא לי לראות אותו אצל חבר והוא נראה לא רע. מה דעתכם המקצועית?

5. היצרנית הקוריאנית פורצת את הסכר ומציגה דגמים ראשונים אשר נוטשים את התלות הבלעדית בחיבור ה-DisplayPort, ומציעים סינכרון חומרתי של קצב הפריימים עם חיבורי HDMI נפוצים האם טכנולוגיית ה-FreeSync לביצוע סינכון אנכי בין אמצעי התצוגה לכרטיס הגראפי בדרכה להפוך לסטנדרט המוביל בשוק המסכים כולו? סמסונג מכריזה על שלושה מסכים חדשים, שהם הראשונים מסוגם אשר מציעים תמיכה בטכנולוגיה שפיתחה AMD בהתבסס על חיבורי HDMI הנפוצים, במקום חיבורי ה-DisplayPort המוכרים מעט פחות עליהן היא התבססה (וגםטכנולוגיית ה-G-Sync המתחרה של NVIDIA מתבססת) עד היום. הדגמים החדשים עונים לשמות CF390 (הפשוטים יותר, בגדלים של 23.5 אינץ' ו-27 אינץ') ו-CF591 (המתקדם יותר, בגודל 27 אינץ' בלבד), וממשיכים את טרנד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לקחנו לבדיקה מסך עדכני של GIGABYTE אשר מציע אפשרות צפיה של 240 הרץ, או 240 פריימים לשניה - האם באמת ניתן לחוש בהבדל בהשוואה לקטגוריה הפופולרית של 144 הרץ?לכתבה

7. צרכים אופיס, אינטרנט ומעט משחקים. ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הסמסונג שרשמתי לבין אחד דומה רק עם B בסוף? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Avi952,

השימושים - צפייה בערוצים מדי פעם, משחקים קלים. אני גם רוצה לברר אם הצ'יפסט nForce 405 תומך ברזולוציה שלו. אגב אם יש לי ממיר HD זה משנה אם אני צריך כבל HDMI? נכון לעכשיו אני בכיוון של U2311H - לא מצאתי את ה-U2211H בשום חנות בגוש דן לצערי (skypc, zigzag וכו') אפשר עצות\הצעות? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. התקשרתי היום לחנות LCDTV בפ"ת והבחור שעובד שם אמר לי ש99% מהמסכים שהגיעו אליהם היו עם פיקסלים שרופים לכן הם הפסיקו לעבוד איתם..... האם יש אמת בדבר? אני חייבת מסך דחוף תודה עינת

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by natu,

עד עכשיו הייתי מבסוט עד הגג מהמסך אם זה בתמונה שהוא מציג עבודה בקבצי אופיס סרטים ואפילו משחקים! לאחרונה התחלתי לשחק COD4 באון-לין וה-INPUT LAG ממש גרועה!!! אני מרגיש שאני משחק שנייה אחרי כולם, יורה על מישהו ירייה קלה ומפספס ובקרב של פנים מול פנים בכלל אין לי סיכוי! אז מי שמשחק הרבה באון ליין לא ממולץ לרכוש את המסך כרגע עד שיתבהר כל הנושא בגירסה A01. בעסה!!! :'(

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, ברשותי כרגע מסך DELL p2314h וברשותי תקציב באיזור ה 900 שקלים+- לשדרוג. חשבתי על שני דגמים: דגם ראשון Dell U2419H דגם שני Dell P2418D ההתלבטות היא בין איכות שאמורה להיות גבוהה יותר של סדרה גבוהה יותר לבין רזולוציה גבוהה יותר ומסך חד יותר. כרגע עם רזולוציה של Full HD על מסך 23 אני מרגיש שזה קצת גבול עליון מבחינת החדות. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by assi,

המסך החדש שלי הוא T220 "22 של סמסונג והשאלה שלי היא האם המסך שלי הוא HD? סרט שאני מוריד שהוא HD אני אראה במסך כ-HD? אשמח להבהרות בנושא, קצת מבלבל אותי ההבדל בין מסכי הטלוויזיה למסכי המחשב בעניין ה-HD.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מסך 42 אינץ תקציב 2500 .ללא חריגה אזור בארץ לא משנה .העיקר שיהיה משלוח. אין חנות ספציפית. העיקר שיהיה תשלומים מחשב נייח עם כרטיס מסך g210 nv שהמסך יהיה תומך ב full hd לא סמרט לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה הכי איכותי ביחס למחיר. חיבור hdmi תודה רבה חברה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, ראיתי בזאפ את המסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891262 מדובר על מסך IPS של LG 21.5 אינץ' . תג המחיר שלו הוא בין הזולים ל IPS ולגודל שלו. אני מתלבט האם לרכוש אותו או ללכת על מסך אחר (פאנל TN) שמן הסתם זול יותר. האם זוהי קנייה כדאית לדעתכם? התקציב הוא עד 750 800 שח 20-22 אינץ' עבודה רציפה מול המסך 15 שעות ביום (לא משחקים). תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי שני מכשירים שאני רוצה לחבר לאותו מסך מבלי לסובב אותו כל רגע והאם הכבל הפשוט מספיק טוב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. השאלה בכותרת. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kasjghdkashbd,

שלום! אז אני לא יודע אם זה כדאי לי או לא לעבור לסמך רחב. אני החלתתי ללכת על הדגם הזה: http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS23B3UVMV/ZA-features אתמול איזה אחד אמר בפורום אחר שזה לא שווה מסכים רחבים בגלל הקצב רענון מסך שלהם שהוא 59-60mhz מאשר אחד מרובע שהוא 75mhz ואני צריך את המסך למשחקים...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Double_M,

אשמח לקבל המלצה למסך כזה עד מחיר 1.5K כמו כן אשמח לקבל חוות דעתכם על המסך הבא: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=852140&rmf=1 המסך מיועד למפרט המחשב הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/d32rckvm תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בקשה קטנה שמאוד מאוד תעזור לי ;D למי שיש את המסך יכול להעלות שתי תמונות בבקשה ראשונה תהיה של המסך כשעל כולו פתוח דף אינטרנט מסויים של וואלה למשל שניה תהיה של המסך כשעל כולו יהיה פתות MSN MESSENGER בקשה מוזרה נכון אבל אני קצת מפחד לקנות WIDESCREEN 20" בגלל זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by din707b,

למישהו יש נסיון עם המסך הזה. אני מחפש מסך בסביבות 2000 ש"ח. חשבתי על הדגם הזה אבל חושש ממריחות עקב זמן תגובה של 16MS

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eyal00,

שלום, יש לי את המסך הנ"ל קרוב לשנתיים וחצי והיו לי כבר כמה בעיות. פעם אחת שהמסך לא נדלק,ואז תיקנו לי אותו במסגרת האחריות. פעם שניה החיבור DVI שבמסך נדפק,ואני נאלץ להשתמש בVGA. עכשיו הבעיה החדשה היא כנראה מריחות אני חושב. למשל, אם יש קו שחור לאורך המסך,אני רואה מימינו קו שחור הולך ומתבהר אם אני נוגע במסך המריחה נעלמת וחוזרת.כל תזוזה קלה של המסך גורמת למריחה. ואם לוקחים בחשבון שנגמרה האחריות,המסך נפטר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי אז רכשתי את ה-U2717D של DELL אני מנסה להבין בקונפיגורציה מה לבחור....STANDART? SRGB? אני עובד עם תוכנות עיבוד תמונה כמו פוטושופ ולייטרום שדורשות SRGB. מישו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Shual,

שלום, קניתי את המסך Dell u2312hm - מסך טוב מאוד! אין מילים יותר מזה. לפני הקנייה פתחתי פה פוסט אם כדאי לי לקנות אותו [מחשש לקצב רענון נמוך] נכון קצב הרענון נמוך, וזה לא כמו לשחק על 85Hz אבל באמת שלמסך יש את היתרונות שלו והם עולים על החסרונות. לשאלה - המסך בצורה טובה מאוד על כל המשחקים שאני משחק [1980X1080 widescreen 16:9] במשחק אחד שאני משחק [CS 1.6, אני יודע שהוא ענתיקה וחלף מהעולם ] לשים widescreen לא הולך [קשה להסביר, עושה איזה מרחק מהתצוגה ומשנה את כל המשחק]. -האופציה השנייה היא normal, הכוונה נראה לי זה תצוגה 4:3, שאני שם את זה אז המסך כאילו מדמה מסך 4:3, ובצדדים [בצודה שווה] יש אזור מת שחור, שזה בסדר[למרות שהייתי מעדיף שייתפרס על כל המסך, כמו שהמסך עושה במשחקים …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Oranili,

יש פה מלא חסרונות במסך הזה... 1) שמסתכלים מהצדדים או שמשחקים במשחקים השחור לא שחור... הוא אפור! 2) לא שמתי לב להבדל מפאנל TN הקודם שהיה לי 226BW..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shay33,

היי חברים, רכשתי לפני יומיים את המסך לאחר המלצות רציתי לשאול אם זה תקין שחדות המסך לא משהו בכלל ויש הרגשה מוזרה שהוא מסנוור כמובן ששיחקתי עם ההגדרות (בהירות, חדות וכו) יכול להיות שהמסך פגום / אני לא רגיל לpls?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים