עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dagidag,

שלום יש לי לוח אם של GIGA BYTE GA 51PVMT-9 עם כרטיס מסך מובנה של 256 מגה שאני משחק משחקים כמו NFS- CARBON או TRUE CRIME NEW YORK, כל התצוגה מאוד חשוכה וכהה, ניסיתי לשנות את הבהירות וקונטרנסט של המסך אבל זה לא עוזר, גם בפונקציות של המשחקים אין עזרה. המסך שלי זה PROVIEW 19" עם בהירות 300 1:800 איך אפשר לסדר את זה האם ככה המשחקים האלה צריכים להיות? בשאר העבודה עם המחשב יש מספיק אור מהמסך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by bloodletter,

אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 3000 ( אבל לא נתקטנן על עוד אקסטרא 200 ) היעד שלי מהמסך הוא איכות אמינה במיוחד ( שנתיים שלוש אורך חיים ופעילות אינטנסיבית) קצב רענון גבוה עיקר העבודה יהיה תהיה בקריאה ועריכה של מסמכים ( בסביבת visualsutdio ) ולאחר מכן אבל חשוב לא פחות גם שיתאים למשחקים ולבסוף גם לסרטים אם כי זה בעדיפות הנמוכה מהשלוש. חפרתי קצת באתר והגעתי למסקנה שבתקציב זה יש תמימות דעים לגבי מסכים של EIZO רק שבתארים אחרים שנכנסתי קראתי חוות דעת לא ממש טובות על אורך החיים של המוצר ( בין חצי שנה לשנה) ןבמחיר כזה למסך אני מעדיף משהו שיהיה אמין. אופציה נוספת שחשבתי עליה היא ה LG L2000c אני רגיל לעבוד ברזולוציה של 1024 * 768 ככה שמבחינת רזולוציה אני מסתפק די במועט ( לא…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by hardgore1,

סקרן אותי לדעת מה איתם וlg למה אין עליו מידע ב tft central? איפה pls נמצא ביחס לסוגי ה ips? והאם יש כמה סוגי pls? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by furyanaor,
    • 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by udi,

יש לי שאלה די קטנונית למרות חיפוש ממושך בפורום וגם במדריכים לא הצלחתי למצוא תשובה פשוטה לשאלה ממש פשוטה מה יותר כדי לכבות את המסך כל פעם שאני לא משתמש בו { אני לא מדבר על 10 דק' הפסקה } או פשוט להגדיר שומר מסך ולהשאיר אותו דלוק כמו המחשב עצמו { שהפעם האחרונה שכיביתי אותו הייתה בשנה שעברה... אבל זה כבר סיפור אחר } מצד אחד לכל מסך LCD יש שעות עבודה מוגדרות מראש ע"י היצרן כלומר לגביש יש זמן חיים נתון בעת פעולה { למרות שזה כמה שנים טובות ...} אז ההיגיון אומר נכבה את המסך שאני לא משתמש בו ובכך אחסוך שעות פעולה והמסך יחזיק לי יותר זמן מצד שני בעת הדלקת מסך LCD { האמת גם כל מסך אחר } הפולס הראשוני של החשמל שעובר בגבישים וחוסר האחידות בטמפ' המסך גורמת לנזק רגעי די גדול , …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ilstockman,

מישהו יודע אם יש/אין אחריות??? אם אני מביא מחו"ל את המסך...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nimrody15,

שלום, אני מתעניין בקניית מסך מחשב לגיימינג מחו"ל בתקציב לא גבוה מדי, אני לא מבין גדול במסכים אז אני פונה לחכמים ממני להתייעצות אחרי שחפרתי (קצת) באינטרנט מצאתי את זה, https://www.gearbest.com/desktop-computer-monitor/pp_676891.html האם מישהו מכיר/ממליץ? כמה יעלה המסך עם מיסים? כרטיס המסך שלי הוא GTX 1070 תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Or Gindy,

היי חברים אני מעוניין לרכוש מסך חדש העדפה לקעור (כרגע יש לי 27 אינץ' קעור 1080P) חשבתי על משהו בכיוון של "32 1440P 120HZ בזאפ הופיעו המסכים האלה אבל אין לי באמת אינדיקציה למה עדיף https://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-monitor&modelsid=1048526,1071240,1065220,1002559 או שבכלל עדיף להשקיע במסךך 4K למרות שכולם 60HZ? אשמח להמלצות ותובנות תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Gully,

זה ידוע שעד 50 אינטש, ההבדל הויזואלי בין 720P ל-1080P הוא כמעט ולא מורגש. מסכי 1080P עולים יותר כסף, ובנוסף בגלל שהם פועלים ברזולוציה גבוהה יותר, הדבר מכביד יותר (הרבה יותר מרזולוציית 720P) על כרטיס המסך. אז השאלה שלי היא בעצם למה לי לקנות מסך 1080P כאשר 720P הוא זול יותר ויתן לי ביצועים (=FPS) טובים יותר במשחקים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by omery000,

כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות מסך חדש, והמסך העיקרי שרציתי זה u2711 ועכשיו כשמחליפו נכנס אז זה השתנה ל- dell 2713hm. לאור החשיפה הרבה בזמן האחרון של מסכי 27' מחברה לא מוכרת בעלי פאנל IPS במחיר מצחיק חשבתי שאולי יש אלטרנטיבה יותר טובה, רק הבעיה היחידה שלי עם מסכים אלה - כל המסכים מבריקים. הדרישות שלי מהמסך הם: 27', פאנל IPS, בהירות גבוה (350cd/m2+), רזולציה של 2560X1440, וכמובן שיהיה מט. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות! תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אצל קרובי משפחה שלי נוצר מצב מעניין. יש להם במטבח טלויזיה קטנה ועבה של 20 אינץ' ,ששרדה שנים רבות. הטלויזיה נמצאת בתוך גומחה\נישה בגודל של 22 אינץ'. הטלויזה כבר עברה מספר תיקונים ונראה שסופה קרוב. המיקום של הטלויזיה מאוד נוח לקרובי המשפחה שלי. הרצתי חיפוש חיפוש באינטרנט ולא מצאתי טלויזיות שיכנסו לתוך נישה של 22 אינץ'. הפתרון היחיד שעלה לי בראש זה לרכוש מסך מחשב(נניח של 17 אינץ) ולחבר אותו לממיר HOT שיש להם. השאלה היא איך עושים את "הקסם הזה" האם יש ממיר שיחבר את הממיר למסך מחשב כלומר(DVI\VGA ל(חיבור שיש בממיר). והאם יש ממיר לSOUND כך שאפשר יהיה לחבר את הממיר לזוג רמקולים קטן? בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by assi,

המסך החדש שלי הוא T220 "22 של סמסונג והשאלה שלי היא האם המסך שלי הוא HD? סרט שאני מוריד שהוא HD אני אראה במסך כ-HD? אשמח להבהרות בנושא, קצת מבלבל אותי ההבדל בין מסכי הטלוויזיה למסכי המחשב בעניין ה-HD.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shugon,

טוב אני רוצה לקנות מסך דק בגודל 19 אינץ' בסביבות המחיר של 1400 עם חריגה עד 100. מצאתי את המסך הזה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 והוא נראה לי מצויין, רק מה ששמתי לב לזה שהוא יותר רחב כזה בצדדים, והרזולוצייה המקסימלית שלו קצת שונה. רציתי לשאול אם בכל זאת שווה לקנות את המסך הזה(אם בכלל שווה לקנות) וגם אם הקטע של הרזולוצייה יפריע לי במשחקים, כי בעיקרון בשביל זה אני הכי צריך אותו...אם אתם יכולים להמליץ על מסך יותר טוב במחיר הזה בבקשה :ם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mich4el,

כותרת ^^

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, השאלה בכותרת. כ.מסך מובנה, ומסך 953BW. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by YAHOOGEEK,

טוב אז אני קונה מחשב חדש, יש לי מפרט כבר רק נשאר לבחור מסך: אני מתלבט בין: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2780&catcode=87&AdCat=&parentid= לבין: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3040&catcode=283&AdCat=&parentid= בעיקרון המחשב מיועד רק למשחקים, עם כרטיס מסך שאני הולך לקנות 8800GTS/X.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Avi952,

השימושים - צפייה בערוצים מדי פעם, משחקים קלים. אני גם רוצה לברר אם הצ'יפסט nForce 405 תומך ברזולוציה שלו. אגב אם יש לי ממיר HD זה משנה אם אני צריך כבל HDMI? נכון לעכשיו אני בכיוון של U2311H - לא מצאתי את ה-U2211H בשום חנות בגוש דן לצערי (skypc, zigzag וכו') אפשר עצות\הצעות? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by debir,

קניתי מחשב חדש, ונשארתי עם המסך הקודם. כל הכיול שעבדתי עליו - הלך. את המסך הקודם כיילתי עם adobe gamma ונתן לי תוצאות טובות. הפעם אני לא מצליחה. המסך שלי הוא lcd איך אפשר לכייל בצורה הכי מקצועית - לבד? יש תוכנות טובות ומומלצות? אשמח לתשובות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מצד אחד אני רוצה מסך עם זמן תגובה טוב לFPSים, ומצד שני אני צריך מסך שאוכל לעבד איתו תמונות מהמצלמה הדיגילית וגרפיקה בפוטושופ (קרי, צבעים מדויקים). משיטוט די ארוך באינטרנט הבנתי שמסכים שמצטיינים באחד הפרמטרים נופלים בשני... על מה אתם ממליצים כמסך מאוזן (לא TN?) בתקציב של כ-1500 ש"ח, ואולי קצת יותר אם זה מוצדק. נ.ב. אני משדרג ממאג 17"CRT, כך שגם 20" יהווה שיפור משמעותי ואני לא מרגיש חובה להשיג 22" (גם כי הבנתי שאף אחד מהם לא ממש מוצלח). נ.נ.ב. זוית צפייה זה פרמטר שפחות חשוב לי. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by urilotan,

שלום לכם. כבר הרבה זמן אני מחפש מסך גדול במחיר סביר, לאחרונה נתקלתי בשניים, ב-סמסונג וב-CMV CMV : ?CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI? Samsung 225bw: http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=829 עכשיו לצורך העניין, בשניהם יש בעיה של Light bleed למעלה ולמטה.. שקצת גורעים מהמסך אבל אני מאמין שאני יוכל להסתדר כי אני לא משחק יותר מדי משחקים (אם בכלל). מבחינת נתותנים הם די דומים, היתרוונת של הסמסונג, הם אחד ארוגונמית, סטאנד יותר אמין ושימושי (אפשרות לשנות גובה, זווית צד וכדומה.. זה חשוב לי כי אני צריך להתאים את זה למסך 19" הנוכחי שיש לי שיעבדו במקביל). והיתרון היותר בולט שלו הוא פשוט החברה, שפשוט יהיה לי יותר קל לסמוך עליה אבל אולי אני טועה. החסרון, והוא בולט כמובן…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kasjghdkashbd,

שלום, אז אני החלתתי לעבור למסך רחב כנראה שהגודל יהיה 23" (בגלל שרוב המסכים שבאתר שיש הנחה דרך העבודה של אבא שלי בגודל הזה) יש לי כרטיס מסך HD4870 512mb וזה מיועד למשחקים בעיקר זה טעות שאני עובר למסך רחב בגלל המסך שלי? אז ככה איזה הבדל יש בין מסך מחשב LED למסך LCD? ההבדל בין 5ms ל 2ms מורגש? מזה פאנל TN ומזה פאנל ISP אלו המסכים שהכי נראים לי באתר: SAMSUNG P2350 900 שקל LG E2350T 950שקל SAMSUNG P2370MS 1300 שקל מה המסך הטוב ביותר בשבילי? שלושתם FullHD? למה המסך האחרון שהבאתי יקר כלכך משאר המסכים האלו? (הוא היחידי שיש לו רמקולים מובנים, זה בגלל זה?) תודה רבה לעוזרים!!! מקווה שלמישהו בכלל יהיה כוח לעזור לי :-\

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. רכשתי את המסך 2007FP מנקסטופ עם פאנל IPS, הוא הגיע עם זליגות אור שחבל"ז, מכל פינה אפשרית. המוכר הציע לי לקחת במקומו את אותו המסך אך עם פאנל PVA. מה לעשות? השימוש שלי הוא בעיקר סרטים, והכי חשוב לי להנות מהם. אז כרגע אני צופה הילה סגולה וזווית צפיה רחבה, וזליגות אור, כדאי להצר את זווית הצפיה ולפגום בצבעים? מה לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אשמח להמלצה על מסך בגודל 20" (פורמט רחב) באזור ה 700 ש"ח נתקלתי בשני מסכי ה LG האלו: w2043t w2040t לא הבנתי מה ההבדל בין השניים ועד כמה הוא קריטי? יצא לי להתנסות במסכים של סמסונג ואני ממש מרוצה, אך אני לא מכיר את הדגמים החדשים כ"כ. אגב, האם כדאי להסתפק ב 20"? (המסך מיועד לחדר לא גדול במיוחד ולשימוש ביתי והמרחק ממנו לא יהיה רב). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אז ככה אני מתכוון לקנות כנראה את המחשב הזה : כמות. מוצרים סה"כ 1 Point Of View Geforce 7900GT 256MB 1,790 ש"ח 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 490 ש"ח 1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 235 ש"ח 1 Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II 395 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח סה"כ 4,984 ש"ח ואני גם צריך מסך.. אז אני לא יודע מה לקנות.. אין לי ממש הרבה כסף נראה לי מקסימום 6 אלף. וחלק אומרים לי שמסך זה חלק מאוד מאוד חשוב במחש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by maor66,

איך המסך הזה למשחקים כבדים?MW2 לדוגמא, כרטיס מסך 4850. המסך עולה 800 ש"ח, זה סביר, נראה ממש זול ל22 אינץ? אפשר להוציא מסך יותר טוב בתקציב הזה? המסך איכותי?המשחקים ירוצו עליו חלק וללא מריחות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.