מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היום הלכתי לKSP בשביל לראות מסכים.. באתי בכוונה לקנות את ה chimi 221d 22 שעולה 1340 במזומן. אבל אז ראיתי שם מסך של סמסונג בגודל 22 אינטש גם והוא נראה מסך ממש טוב.. הדגם שלו הוא : samsung 226bw 22 והמחיר 1790 במזומן. יש עוד מסך שחשבתי לקנות אולי.. samsung 971p 19 והמחיר שלו הוא 1740. איזה מסך הכי מומלץ מהמסכים פה? והאם כדאי לקנות את אלה? או משהו אחר בכלל? ועוד דבר זה לא ממש טוב לקנות מחברה לא מוכרת כמו chimi.. נכון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGA BYTE GA 51PVMT-9 עם כרטיס מסך מובנה של 256 מגה שאני משחק משחקים כמו NFS- CARBON או TRUE CRIME NEW YORK, כל התצוגה מאוד חשוכה וכהה, ניסיתי לשנות את הבהירות וקונטרנסט של המסך אבל זה לא עוזר, גם בפונקציות של המשחקים אין עזרה. המסך שלי זה PROVIEW 19" עם בהירות 300 1:800 איך אפשר לסדר את זה האם ככה המשחקים האלה צריכים להיות? בשאר העבודה עם המחשב יש מספיק אור מהמסך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לאחיין שלי יש מחשב עם המסך הבא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=425551כשהוא מחבר את המסך ומדליק את המחשב, המסך נדלק לו ל-1-2 שניות ונכבה. יש לו את המסך כ-5 שנים. ניסיתי לחבר לו את המסך גם עם כבל DVI וגם עם כבל VGA ובשניהם אותה בעיה. מסך אחר שמחובר למחשב עובד פיקס. כך שהבעיה היא לא בכבל הנתונים ולא בחשמל. המסך הבעייתי מקבל חשמל. אין גם בעיה בכרטיס מסך, אחרת המסך השני גם לא היה עובד, ועובדה שהוא כן עובד. ייתכן שהמסך נדפק??? הערה למנהלים: אם טעיתי ולא פרסמתי את האשכול בפורום המתאים, נא להעביר לפורום המתאים ולעדכן אותי על כך בפרטי. תודה תודה על העזרה ושבוע טוב, dr70
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני כתבתי פה את זה 3 פעמים בפורום שהמסך של המחשב נסגר ללא סיבה, זה קורה רק במשחקים אבל לא בכולם המסך פשוט נסגר וכתוב : "Power Saving Mode" זה לא קורה בכל המשחקים רק בחלקם מידי פעם זה גם קורה לא במשחקים (לעיתים רחוקות מאוד) -המחשב לא נסגר רק המסך (ואז אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור) -זה קרה לי בווינדוס XP ואז שיניתי לוויסטה וזה לא שינה כלום. (המסך עדיין נסגר ללא סיבה). ואני לא יודע מה לעשות! זה בטוח לא משהו במשחק כי זה קורה גם כשאני לא במשחק ניסיתי בהגדרות של המסך והורדתי שם הכל וזה עדיין קורה! זה לא וירוס 100% כי זה קרה לי גם בוינדוס הקודם. ככה שאני ממש נואש! אני לא יודע מה לעשות! בבקשה תגידו לי מה לעשות!!! :'( בתודה ענקית Mystery.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה השבוע מסך ואני מתבלט בין: XEROX XG-91D SONY X95F (יש מצב שאני יוותר כי המחיר שלו עלה) LENOVO L192P BENQ FP91GP איזה מהמסכים הכי מומלץ? המסך מיועד בעיקר למשחקים אגב,הגיוני שהמסך BENQ 91GP עולה בחנות אחת 1168 ובחנות אחרת 1760?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי תכננתי לקנות מסך 27 אינץ'. קראתי כרגע באיזה מקום שיתכן שזו לא רזולוציה מספיק טובה לגודל כזה. אם אני לוקח FHD, האם עדיף 24 אינץ' או 27?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי שאלה ככול שמספר מהירות התגובה יותר נמוך (2 MS)אז האם זה טוב מזמן מהירות גבוה(12 MS). ומה זה מהירות תגובה (MS) ומה זה עושה למסך.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר רוצה למכור לי את המסך ב400 האם שווה? במידה ולא מאיזה מחיר שווה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך 19 אינץ LG / SAMSUNG המלצה בכל מחיר. מה מומלץ..? למשחקים / גרפיקה ...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורוםz ברשותי מסך מחשב ישן יחסית של Benq צג LCD 20' שנשרף לו ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישה של מסך מחשב תקציב כ1000 +\- יעוד של המסך לצורכי מולטימדיה ומשחקים 23-24 אינצ׳ עכשיו אני כבר הייתי סגור על לקנות מסך Dell 23 Led u2312hm אשמח להמלצות נוספות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מסך מחשב איכותי ״24, חשיבות למסך טוב ועם רמקולים מובנים איכותיים ומצלמה לשיחות זום איכותיים ככל האפשר. התקציב הוא סביבות 1,500 לא באילת, תיתכן חריגה של כמה מאות שקלים אם זה משתלם. לא מיועד לגיימינג, כן יש חשיבות למסך ששומר על העיניים יחסית חח. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך שהיה איתי המון זמן, 17 אינץ' פשוט נישרף היום יש ריח מסריח הוא עשה "טזזזז" ובום כזה ונשרף ריח ממש מסריח. יש לי כרטיס מסך 8500GT אני יודע שיש בו כניסה כחולה ולבנה מרובעת אפשר בבקשה המלצות למסך הכי זול והכי טוב שיכנס לי בתקציב הדל שלי? מקסימום 400 אם אפשר ב 300 בבקשה אני גר ליד אשקלון במושבים ואני יכול להגיע לאיבורי חשוב לי גם אחריות שלא ישרף או משהו שוב המסך ישמש לגלישה אינטרנט סרטים 720P לפעמים אני רואה 1080P לא תמיד אבל מאוד חשוב שלא יזיק ממש לעיניים ושלא יהיה ממש גרוע תעזרו בבקשה אם תהיה עזרה כבר מחר ארכוש או אמתין שיהיה תגובות עד יום ראשון תודה רבה לכם עריכה: מה ההיתם בוחרים מ 2 אלה? אחד זה חברה שני לא מוכר אבל סמסונג שנה אחריות השנ 3 שנים אם היתה לי עכשיו אחריו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני יכול לראות במסך הזה סרטי HD באיכות של HD מהמחשב? ושמעתי שאפשר לחבר את הממיר של יס\הוט ישר למסך ולראות איתו טלויזיה תוך כדי עבודה על המחשב בעזרת אפשרות הPIP זה באמת אפשרי לחבר את הממיר והמחשב ביחד ולראות את שניהם?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בקניית מסך מחשב לגיימינג מחו"ל בתקציב לא גבוה מדי, אני לא מבין גדול במסכים אז אני פונה לחכמים ממני להתייעצות אחרי שחפרתי (קצת) באינטרנט מצאתי את זה, https://www.gearbest.com/desktop-computer-monitor/pp_676891.html האם מישהו מכיר/ממליץ? כמה יעלה המסך עם מיסים? כרטיס המסך שלי הוא GTX 1070 תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שינוי בנושא הדיון: החלטתי ללכת על מסך בגודל 27. נשארתי עם שתי אפשרויות: 2713HM וVP2770. קודם כל, האם הVP2770 משווק בארץ בכלל? לא ראיתי בחנויות ה"מובילות". האם למישהו יש ניסיון עם ה2770? לפי הדיווחים באינטרנט, אמנם לא כמו ה2713 הנהדר עם בעיות איכות, הוא גם סובל מבקלייט בלידינג. אשמח לתגובות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה המסך http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4433 תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אחותי חיברה יותר מדי דברים בשקע חשמל אחד, ביניהם המסך lg, בן כ-5 שנים. בעקבות העומס הפקק קפץ. מאז המסך הפסיק לפעול (נורת standby לא נדלקת). ניסיתי להחליף כבל - לא עזר. האם המסך גמור? או שיש איזה פיוז שאפשר להחליף?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שיש מסך רגיל ומסך רחב, מהו ההבדל ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Flatron w1943e של LG. הוא אצלי כשנתיים ואין לו אחריות. מידי כמה ימים המסך מתחיל להבהב. לעיתים זה מסתדר בעצמו ולפעמים רק כיבוי והדלקה של המסך מרובים עוזרים. אשמח לעצות ותודה מראש, ליעד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה האם במצב שיש שני מסכים מאותו דגם שהם על אותה בהירות, האם זה תקין שמסך אחד כהה מהשני (כלומר לדוגמה כאשר יש צבע לבן, מסך אחד נראה אפור-לבן והשני לבן בוהק). החברה אמרה לי שככה הפאנל מיוצר. הסברתי להם שבמסך השני זה לבן. מה דעתכם? אמור להיות הפרש בגוון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
Samsung S23A300B http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion LG E2441T http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion Dell U2311H http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בעקרון גולש באינטרנט, רואה סרטים, משחק במשחקים ועובד קצת בפוטושופ אני חושב על השתדרגות למסך LCD 19" איזה מסך ייתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ביותר? על איזה מסכים אתם ממליצים לי? תקציב בעיקרון הוא סביבות ה-2000 [2200 גג] ורצוי לרדת אף מה-1800 אבל אני סומך עליכם...אם אפשר מספר המלצות כך שכשאני אלך לראות אני אראה באופן אישי מספר מסכים לפני שאני אקנה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ' ( LCD עם DVI) ולהשקיע עד 1,500 ש"ח. המסך ישמש אותי בעיקר ל-OFFICE, אינטרנט ולעיתים רחוקות סרטים. העניין הוא שאני צריכה מסך לעבודה ממושכת- בממוצע 10 שעות ביום- עבודה מהבית :-( כזה שגם אחרי כל השעות האלה לא יגרום לי לכאב ראש/עיניים. הבנתי שצריך להתייחס בערבון מוגבל לנתוני הניגודיות וזמן התגובה ושלעבודה ממושכת כדאי להתרחק מפאנל TN. יש למישהו המלצה על מסך שעומד בקריטריונים שציינתי? ??? מה לגבי ה-931B של סמסונג, אומנם עם פאנל TN אבל הביקורת (פה) טובה- האם מתאים לעבודה ממושכת? תודה ענקית :
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את ה LG L1970HR שלי, ואני נורא מרוצה, אך אני לא מצליח להגדיר את המסך ככה שהוא יהיה לי "נעים לעין". ההגדרות שלי הם: Brightness: 40 Contrast: 70 Gamma: -50 Color: 6500K מה ההגדרות שלכם? במיוחד מבעלי ה L1970HR שפה. בתודה, איציק
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-