עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מתלבט לפני קנייה והייתי רוצה לראות את המסך לפני רכישה. אודה מאד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by oren,

גלישה באינטרנט בעיקר צפיה בתמונות כתיבת מסמכים וסרטים משחקים - נדיר איזה מסך מומלץ במחיר הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני קונה מחשב בעוד שבועיים ואני צריך גם מסך. אני רוצה לקנות מסך 19 לא רחב בתקציב של עד 1840 שקל, אין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל. כמובן שאפשר פחות, רצוי 1600 עד 1750 שקל. המסך ממש לא מיועד למשחקים ואני ממש לא הולך לשחק משחקים במחשב החדש ככה שתיקחו את זה בחשבון. הכי חשוב שלמסך יהיה איכות טקסט מצויינת, ושתהיה לו איכות תמונה חדה וברורה. אין שום צורך בPivot, וגם לא צריך usb במסך וכל מיני שטויות כאלה. חשוב שיהיה איכות טובה של סרטים על המסך כי הולך להיות במחשב מדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. חובה שיהיה למסך יחס ניגודיות אמיתי של לפחות 1:1000, ואפילו רצוי יחס ניגודיות יותר גבוה. חובה שיהיה למסך פאנל VA.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 1stcowgirl,

השימושים שלי: גימינג בעיקר אבל הדגש הוא על EYE CANDY ולאו דווקא תדרים גבוהים. מאד רוצה מסך גדול לפחות 27" _ (שלא היה FHD) התקציב שלי 2500ש"ח אפשר גם חנויות כגון AMAZON או NEW AGE בתנאי שניתן לשלם שם בתשלומים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gggilad13,

אני רוצה לקנות שלושה מסכי DELL U2312HM מה המקום הזול ביותר שבו מוכרים את המסך? אני גר באיזור חיפה ככה שחנויות מאיזור המרכז לא באות בחשבון (כי המשלוח יעלה כנראה יותר מהחיסכון במחיר)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. כרגע הכרטיס מסך כרגע הוא Geforce2 MX/MX 400 יש מצב שבעתיד הוא יוחלף ככה שצריך שיהיה חיבור רגיל + DVI המטרה העיקרית של המסך היא לשימוש בסיסי של אינטרנט + צפיה בסרטים... עדיפות ל מסך 19 אינט'ש וכמה שיותר שיוכל לחסוך בכיס (אם אפשר תביאו כמה אופציות) תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ראיתי באופיס דיפו את ה-"24 Samsung ,2494HS LCD http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000S1h__MKtCAaBgl80soCgUP4:12bbi68k5?id=4175410&pr=QJ5&N=2%2031512&sgID=10 מה אתם אומרים? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by IDO-G,

מקריאה בפורום הבחנתי ש U2414H הוא בין המומלצים. יש רעיונות אחרים ? שווה לחכות לדגמים חדשים ? (אני יכול להמתין כ 6 שבועות). תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by bloodletter,

אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 3000 ( אבל לא נתקטנן על עוד אקסטרא 200 ) היעד שלי מהמסך הוא איכות אמינה במיוחד ( שנתיים שלוש אורך חיים ופעילות אינטנסיבית) קצב רענון גבוה עיקר העבודה יהיה תהיה בקריאה ועריכה של מסמכים ( בסביבת visualsutdio ) ולאחר מכן אבל חשוב לא פחות גם שיתאים למשחקים ולבסוף גם לסרטים אם כי זה בעדיפות הנמוכה מהשלוש. חפרתי קצת באתר והגעתי למסקנה שבתקציב זה יש תמימות דעים לגבי מסכים של EIZO רק שבתארים אחרים שנכנסתי קראתי חוות דעת לא ממש טובות על אורך החיים של המוצר ( בין חצי שנה לשנה) ןבמחיר כזה למסך אני מעדיף משהו שיהיה אמין. אופציה נוספת שחשבתי עליה היא ה LG L2000c אני רגיל לעבוד ברזולוציה של 1024 * 768 ככה שמבחינת רזולוציה אני מסתפק די במועט ( לא…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by komer83,

אין לי מושג איך לבחור או מה ההבדלים, התקציב הוא 1500 ש"ח, 23-27 אינטש ללא רמקולים. למחשב יש Thunederbolt, Mini Display Port וHDMI, מבחינת רזולוציה אני אחיה עם 1920x1080.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Moon-Mage,

מישהו מצא משהו מעניין איפשהו? חיפשתי קצת באמזון ולא מצאתי משהו בינתיים ולצערי המסך שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. היי, אני מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 20 או 22 אינץ' המסך לעבודה משרדית - עבודת טקסט, קריאת מסמכים ומעט גרפיקה. ללא שימוש במשחקים וסרטים. הבנתי שעליי לבחור פאנל IPS. מצאתי ב ZAP רק מסך אחד בגודל 22: LG IPS226V LED מה משמעות ה LED ? האם זהו המסך היחיד כיום בגודל זה ? האם אין בגודל 20" האם יש למישהו במלאי DELL ? או HP? בעבר קניתי DELL 2209 בפנדה. אני מבין עכשיו שהם נסגרו. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. LG w2261V VS samsung t220/p?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by navk2,

שלום לכם, אני מחפש מסך מסך 22" למשחקים וסרטים, בעיקר משחקים, אני יודע שבמחיר הזה יש רק TN, לא אכפת לי, אני לא צריך זוויות צפייה בכלל. כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים וחצי) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. ראיתי אצל דוד שלי את ה 2243 ומאוד התלהבתי, הצבע טוב האורגונומיה מעולה (למרות שלא אשתמש בה) ובונסף המסך מעוצב טוב, ממש אהבתי ! יש משהו יותר מומלץ במחירים האלא ? חשוב לציין, התקציב הוא סביבות 800, אני מעדיף מאוד שלא להגיע לסביבות 1000...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, הלך לי היום מסך 19 אינג ' של חברת aoc שקניתי לפני כמה שנים.. (הלך הספק כוח שלו אני מאמין). בכל מקרה, אני בעניין להביא אחד אחר, שימושיי הם אינטרנט וסרטים ואולי בהמשך קצת משחקים לא כבדים. ההתלבטות שלי היא האם לקנות מסך חדש באיזה 700שקל21 אינג בערך או משומש באיזה 300 שקל. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gal426,

אפשר לנעול את הפוסט!!

17. Started by ofir2808,

שלום רב לחברי הפורום, אני מחפש מסך מחשב חדש לאבי, הדרישות לא גבוהות אבל חשובות: גודל: 19-20 יחס 4:3 או 16:10 חיבור DVI מחיפוש באתרים שונים (אייבורי, KSP, באג, זאפ, מחסני חשמל ועוד כמה שצצו דרך גוגל) לא הצלחתי למצוא מסך עם הדרישות הנ"ל בתקציב שלי (למעט אחד ב-KSP אבל הוא בלי DVI), האם עדין קיימים מסכים כאלה במחירים נמוכים כמו שאר מסכי ה-16:9 בשוק? אודה לכל מי שמכיר או יודע ויוכל לכוון אותי למסך.....

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by adiaphoto,

אהלן, אני עורך גרפי וצלם, רוב השימושים שלי הם בתוכנות כמו: פוטושופ ופרימייר. התקציב הוא עד 1200 ש"ח. השאלה היא כזאת: ראיתי שרוב האנשים ממליצים על הדל U2311H, וראיתי שיש דגם חדש שלו: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%F1%EA-%E3%EC-%EC%E1%E9%FA/MT-DELL-U2312HM.htm שווה להשקיע בפאנל IPS ובמסך שהוא לא HDMI או שעדיף לקחת במחיר כזה מסך עם פאנל אחר אבל שיהיה HD ו- LED? תודה לעוזרים. עדי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mordydd91,

שאני מחבר את המחשב למסך 27 אינץ שלי ... לא רואים את כל המסך באופן מלא.. התמונה ברורה מאד וממש רואים מעולה.. אבל הבעיה היחידה שיש זה שיש מסגרת של מסך לא מנוצל מסביב לתמונה של המחשב (מסךלא מנוצל= מסגרת שחורה בערך ס"מ מסיב לתמונה) רזולצית המסך 1920*1080 כנ"ל גם של המחשב יש כרטיס מסך hd4870 אשמח לקבל תשובה בנושא ומה אפשר לעשות כדי לבטל את הפס השחור כדי שאני ינצל את כל המסך שלי ולא רק חלק ממנו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by i004i80,

טוב, אז המסך הנכחי שלי (daewoo l957dm) , שאהבתי מאד, התחיל להציג את הbrightness באופן קבוע על מהסך, מה ש"קצת" מפריע להשתמש בו(וכל מנ שניסיתי כדי לפתור לא עזר- אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע). אני מחפש מסך חדש שיחליף אותו. מבחינת שימושים אין משהו מיוחד(סרטים ודומיהם אני רואה בסטרימר ולא במחשב). נראה לי שאני מעדיף להישאר עם 4:3 אבל אולי הגיע הזמן לעבור למסך רחב(לא רואה יך זה עוזר אם לא רואים בזה וידאו). תקציב 700 + - אשמח להמלצות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

עובדים עם המסך בפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות, לכן חייב שיהייה דיוק. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Gully,

זה ידוע שעד 50 אינטש, ההבדל הויזואלי בין 720P ל-1080P הוא כמעט ולא מורגש. מסכי 1080P עולים יותר כסף, ובנוסף בגלל שהם פועלים ברזולוציה גבוהה יותר, הדבר מכביד יותר (הרבה יותר מרזולוציית 720P) על כרטיס המסך. אז השאלה שלי היא בעצם למה לי לקנות מסך 1080P כאשר 720P הוא זול יותר ויתן לי ביצועים (=FPS) טובים יותר במשחקים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני בהתלבטות לגבי קניית מסך עבור גיימינג ו צפית סרטים אני רואה שיש הרבה פידבקים על מסכים כמו asus pg-279q ו- acer 27xbh samasung cfg70 בעיקר רעים. אני מוכן להשקיע את הסכום שרשמתי השאלה עם זה שווה את השקעה וכמובן עם ההבדל בסוג הפנאל הוא כל כך מורגש עבור השימושים שציינתי. דבר נוסף למיטב הבנתי רזולציית 4K פחות רלוונטית במסך בגודל הזה תקנו אותי עם אני וטועה. אני משחק ב wow,whtw2,diablo3.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים, אני מתכנן לרכוש בתקופה הקרובה מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונן או…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן לכולם קניתי מסך SONY SDM-HS95 19 אינץ' מישפאר. בחוברת שממנה קניתי את המסך מצויין שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8MS לאחר שקיבלתי את המסך בחנתי אותו : -המסך נראה יפה ומרשים -תמונה חדה וברורה -מצאתי פיקסל שרוף אחד. -בדקתי על המסך באתרים שונים ומצאתי שהדגם שלי הוא בעל זמן תגובה 16 MS התקשרתי לישפאר וסיפרתי להם על הממצאים שלי. העבירו אותי לסמנכ"ל השיווק והוא אמר שהוא מוכן להתחייב בכתב שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8 MS והסיבה שראיתי באינטרנט שהמסך בעל זמן תגובה 16 MS היא שהאתרים לא מעודכנים לגבי הוצאה מאוחרת של הדגם? אשמח לקבל תגובות וביקורות על המסך ועל המקרה תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים