מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך המלצות למסך מחשב איכותי. בין 24 ל-27 אינצ', עם רזולוציה של 1920x1080, שתהיה כניסת HDMI. תקציב עד 2,500. ראיתי שרובכם ממליצים על ה-U2412M,הבעיה שאין לו חיבור HDMI. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ישנם מסכי מחשב לדוגמאת DELL2007, שיש להם רכזת USB. למה מיועדת/משמשת הרכזת? (מה מחברים אליה וכד') תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני מחפש מסך מחשב חדש לאבי, הדרישות לא גבוהות אבל חשובות: גודל: 19-20 יחס 4:3 או 16:10 חיבור DVI מחיפוש באתרים שונים (אייבורי, KSP, באג, זאפ, מחסני חשמל ועוד כמה שצצו דרך גוגל) לא הצלחתי למצוא מסך עם הדרישות הנ"ל בתקציב שלי (למעט אחד ב-KSP אבל הוא בלי DVI), האם עדין קיימים מסכים כאלה במחירים נמוכים כמו שאר מסכי ה-16:9 בשוק? אודה לכל מי שמכיר או יודע ויוכל לכוון אותי למסך.....
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב לא כ"כ מוגדר.. אז אשמח לקבל המלצה על כל מה שנע בין 22 או אפילו 21 ועד 24 אינץ ככה שזה ינוע קצת במחיר.. אין לי ממש מושג באיזור המחיר, אבל כמובן שאני לא אשקיע מתחת ל2500.. ואם זה משנה.. אני בעיקר צופה בסרטים.. משחק ממש קצת במחשב.. וזה הכל. נ.ב.- העדפה למשהו באיזור נתניה והסביבה.. למשל www.ksp.co.il או http://www.aluf.co.il/ כי אני מגיע לקחת ולא מזמין הביתה.. ואני לא מתכוון למחוץ לנתניה, כי אם יהיו תקלות כלשהן אז זה כאב ראש אחר כך.. תודה מראש ;D עריכה: אה כן.. שאלה חשובה: מה ההבדל בין טלויזית LCD למסך LCD למחשב?? בחיבורים/בביצועים..?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה אני קניתי עכשיו מסך של AOC 23 זה הפרטים במחיר הנמוך בישראל ! מסך מחשב 23 אינץ' LED ברזולוציית Full HD, ניגודיות 1:50,000,000 בעובי הדק בעולם רק- 1.29 ס"מ ! אספקה מהיום למחר ( בהתאם לתקנון) ! * עיצוב יוקרתי בצבע פנינה. * מסך בטכנולוגית LED המעניקה לך חווית צפייה נקייה וחדה * רזולוציית Full HD 1920x1080 dpi * ניגודיות דינמית 1:50,000,000 – מהגבוהות בעולם! * כפתורי מגע להדלקה ולכיוון המסך * חיבור דיגיטלי מתקדם DVI-D ו D-SUB * זמן תגובה מהיר - 5ms * חסכון עצום בחשמל - עד 36% נמוך ממסך מחשב אחר * מסך מתקדם במיוחד תומך HDCP * בעל תקן Vesa מובנת - אפשרות תליה על הקיר במעמד עצמו 3 שנות אחריות VIP בבית לקוח ע"י היבואן הרשמי למסכי AOC בישראל! מאפיינים כלליים גוד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
23 אני חושב.. למטרת לימודים וגם סרטים וסדרות מחיר: 800 הנייד: asus zenbook ux31a אם זה רלוונטי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות מסך דק "19 של חברת MAG. בחנות הציעו לי דגם AI937W רחב. אמרו שהמסכים הריבועיים בדרך החוצה מהשוק ולכן מסך מקביל של MAG ריבועי עולה 250 ש"ח יותר. מה ההבדל בין רחב ללא רחב ?האם קיים הבדל איכותי ביניהם? מה האיכות של המסך המדובר AI937W? האם כדאי להוסיף 250 ש"ח עבור לא רחב? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עובדים עם המסך בפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות, לכן חייב שיהייה דיוק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ובכן... אממ... אני משוטט כבר זמן מה עם מסך CRT של MAG .. ויש לי כמה שאלות, שאולי יהיו טיפשיות, אבל בכל מקרה - הבעיה העקרית שלי כרגע עם המסך, היא בתחום התדרים. יש ישומים (בעיקר משחקים), שמנסים לשנות את התדר, ברזולוציה של 1280x1024 (כשהמסך מגיע עד 60HZ) ואמ... קצת משגעים את המחשב המסכן.. האמת שזה דיי מטמטם אותי, וגם הקפיצות בין הרזולוציות. לכן התחלתי להתעניין במסכי LCD.... את רוב המפרט/ההשוואות דיי הבנתי, אבל בכל זאת יש לי כמה שאלות קטנות - 1. WideScreen, יש לו אילו חסרונות מסויימים שצריך לדעת עליהם ? לדוגמא אם משחק רוצה להציג ברזולוציה שאינה WS, אז אני אקבל פסים שחורים בצד, או שזה לא יעבוד, או שאני אצטרך לבצע אי-אילו התאמות ? 2. מהירות תגובה ... 8 סטנדרט בימ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. Acer AL1716B מומלץ לעבודה משרדית? אני מתכנת, וקורא וכותב.. המסך הזה טוב בשבילי? אגב, לפני שאני קונה את המסך הזה, יש דברים שאני צריך לוודא שיש לי? כל מיני חיבורים? תוכנות? אולי המסך זקוק לתמיכה מסויימת בחומרה שלי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שהכותרת מציינת. אני לא ממש משתמש במחשב שלי לגיימינג. רק לגלישה וסרטים בעיקר. ורציתי לדעת איזה מסך אני יכול לקנות שגם יתאים לי גם למחשב שאני פשוט יעבור להשתמש בו וזהו אם זה אפשרי בכלל. לא חשוב לי האיכות הכי טובה אבל שכן יהיה אפשר לקרוא טקסט ברור. אני גם צריך כרטיס מסך למחשב הניח שיהיה אפשר להתחבר בHDMI אבל אני מניח שאת זה אכתוב בפורום כרטיסי מסך. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
והכי חשוב בריאות! חשבתי לקנות 2 מסכים. עכשיו יש קונפליקט ואולי אחד יספיק? מסך כמו LG LCD 20 L204WT נידמה שיש לו הרבה מקום ל"יצירה" ושהtoolbar ישתלב יפה מסביב ולא יתפוס יותר מידי. דילמה שנייה, ViewSonic LCD 19 VP930 קיבל הרבה ביקורות טובות מגולשים. אבל אולי לא יספיק מסך אחד. אשמח לכול "אור" וניסיון שלכם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הלכתי לKSP בשביל לראות מסכים.. באתי בכוונה לקנות את ה chimi 221d 22 שעולה 1340 במזומן. אבל אז ראיתי שם מסך של סמסונג בגודל 22 אינטש גם והוא נראה מסך ממש טוב.. הדגם שלו הוא : samsung 226bw 22 והמחיר 1790 במזומן. יש עוד מסך שחשבתי לקנות אולי.. samsung 971p 19 והמחיר שלו הוא 1740. איזה מסך הכי מומלץ מהמסכים פה? והאם כדאי לקנות את אלה? או משהו אחר בכלל? ועוד דבר זה לא ממש טוב לקנות מחברה לא מוכרת כמו chimi.. נכון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים , אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למסך מחשב לקנייה בארץ. אני מעוניין במסך קעור בין הגדלים 27 - 34 אינצ שתומך בFREE SYNC וברזולוציה גבוהה מFHD, התקציב הוא 2600-3000 בתקווה להוציא כמה שפחות. תודה מראש, עופר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר רוצה למכור לי את המסך ב400 האם שווה? במידה ולא מאיזה מחיר שווה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם CRT 17 והייתי די מרוצה מבחינת הגודל. כמובן שכל תוספת גודל היא מבורכת. היה נחמד לקנות 4:3, אבל אני מבין שהם יקרים יותר, ולכן אני מתפשר על 16:9 או 16:10. אין לי צורך במסך למשחקים או סרטים. אני כן אשמח למסך איכותי מבחינת תצוגת תמונות, גודל הנקודה, רזולוציה נוחה לעבודה גם מבחינת הגודל של שולחן העבודה ובכלל מסך שמתאים לעבודה ממושכת. הייתי מאוד מרוצה ממסך ה LG שהיה לי, כך שאם יש להם משהו שמתאים, אז אני מעדיף אותם, אבל זה לא הכרחי. האם בכלל הדרישות האלה ריאליות במגבלות התקציב? אם לא, אז אני אקח פשוט CRT 17 מחבר ואחכה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאומניטק מסך שהמחיר של בחניות הוא ממש אותו הדבר... לכן יתרון המחיר לא משחק כאן תפקיד. מאיפה לדעתכם עדיף לקנות מסך, מחנות פרטית או ישירות מהיבואן?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך dell 2007fp ויש משהו שאני לא בטוח לגביו. אני יושב במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. האם במרחק כזה ה2007fp לא ירגיש גבוה מדי? אני לא חושב שתהיה לי בעיה בעניין של עבודה עם מסמכים ואינטרנט. אני חושש שכאשר אני אשחק למשל במשחק יריות מהמרחק שציינתי, אני ארגיש שהתמונה גבוהה מדי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ' ( LCD עם DVI) ולהשקיע עד 1,500 ש"ח. המסך ישמש אותי בעיקר ל-OFFICE, אינטרנט ולעיתים רחוקות סרטים. העניין הוא שאני צריכה מסך לעבודה ממושכת- בממוצע 10 שעות ביום- עבודה מהבית :-( כזה שגם אחרי כל השעות האלה לא יגרום לי לכאב ראש/עיניים. הבנתי שצריך להתייחס בערבון מוגבל לנתוני הניגודיות וזמן התגובה ושלעבודה ממושכת כדאי להתרחק מפאנל TN. יש למישהו המלצה על מסך שעומד בקריטריונים שציינתי? ??? מה לגבי ה-931B של סמסונג, אומנם עם פאנל TN אבל הביקורת (פה) טובה- האם מתאים לעבודה ממושכת? תודה ענקית :
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם קניתי מסך SONY SDM-HS95 19 אינץ' מישפאר. בחוברת שממנה קניתי את המסך מצויין שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8MS לאחר שקיבלתי את המסך בחנתי אותו : -המסך נראה יפה ומרשים -תמונה חדה וברורה -מצאתי פיקסל שרוף אחד. -בדקתי על המסך באתרים שונים ומצאתי שהדגם שלי הוא בעל זמן תגובה 16 MS התקשרתי לישפאר וסיפרתי להם על הממצאים שלי. העבירו אותי לסמנכ"ל השיווק והוא אמר שהוא מוכן להתחייב בכתב שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8 MS והסיבה שראיתי באינטרנט שהמסך בעל זמן תגובה 16 MS היא שהאתרים לא מעודכנים לגבי הוצאה מאוחרת של הדגם? אשמח לקבל תגובות וביקורות על המסך ועל המקרה תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע עם טלוויזיה 32" אין לי דרישות מיוחדות, אין לי שמץ של מושג בתחום ומה התחדש ב3 שנים האחרונות, אשמח להמלצה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מעוניין לקדם את נושא רכישת המסך שאני מעוניין בו - Dell 24" 2405FPW או ה- Dell 24" 2407WFP. המסך ישלים את המחשב הראשי שאני עובד איתו. פרטים מלאים למי שמעוניין לקרוא על הפרוייקט בדיון מיוחד שפתחתי לפני חצי שנה בדיוק בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153789.0 * הדיון בנושא מופנה רק לאותם אנשים שכבר יודעים היכן ניתן לרכוש את אחד מהם בארץ. * אשמח לקבל בפרטי או בדיון תשובות לגבי חנויות/חברות, שבוודאות מסוגלות לספק לי את אחד משני המסכים שצויינו בתור אדם פרטי בלבד ולא בתור חברה או עסק. * לגבי המחיר - ידוע לי על הטווח המדובר בארץ, אני כבר אצור קשר עם הגורמים שתספקו לי בנושא. * היתרונות מול החסרונות של שניהם מוכרים לי היטב מכל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך עד 800 שקלים אני לא ממש מבין במסכים אז אני צריך הצעות התאמה: אני רואה הרבה סרטים וגם גולש הרבה אני לא משחק הרבה הגודל של המסך 20 אינץ' (גמיש)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אתמול (יום ראשון) קניתי את המסך Samsung SyncMaster 2253BW הוא גודל 22" אני רציתי להעלות בהגדרות ל85HERTZ למה עכשיו זה על 60(ואין עוד אפשרויות) וזה הורס תעניים עם גודל כזה התקנתי תדריבר מהדיסק כיביכול (לא רואה אותו בהוספה/הסרה) אז אולי משהו בדיסק אצלי דפוק אם תוכל לתת לי דריברים הכי חדשים למסך הזה, או להגיד לי איך להעלות את ה HERTZ ל 85 בערך לפחות אבל לא 60 כי זה הורס תעניים אז תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשה קטנה שמאוד מאוד תעזור לי ;D למי שיש את המסך יכול להעלות שתי תמונות בבקשה ראשונה תהיה של המסך כשעל כולו פתוח דף אינטרנט מסויים של וואלה למשל שניה תהיה של המסך כשעל כולו יהיה פתות MSN MESSENGER בקשה מוזרה נכון אבל אני קצת מפחד לקנות WIDESCREEN 20" בגלל זה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-