עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by חני10,

אני מתלבטת בין מסך מחשב Samsung BX2450 LED לבין LG W2486L LED. ממה שקראתי המפרטים שלהם זהים חוץ מהניגודיות שבסמסונג יותר נמוכה. אני חייבת לסגור את זה היום גג מחר!!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by royban,

שבת שלום חברים. מחפש לילד מסך מחשב לפורטנייט. הכרטיס מסך העתידי יהיה ככל הנראה מסדרות ה 1660 או 2060. אני קורא פה על 3 סוגי מסכים 1040p 144hz ips. אני יודע ש ips זה סוג של פנל 144 fps קצב רענון. 1040 מספר פיקסלים. לא הצלחתי להבין מה המאפיין האופטימלי להרצת משחק כמו פורטנייט. במה אני צריך להתמקד כדי להגיע לאיכות מקסימלית בפורטנייט? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by tnt studios,

אוקיי הנה המפרט הדרוש: 19" ניגודיות של 1:2000 לפחות. זמן תגובה דיי נמוך (משו כמו 4MS-2MS) אני שמתי את העין על ה1970HR של LG.... מה אתם אומרים עליו? תודה בהקדם! REGMAN עריכה: שימושים: מישחקים (FPS בעיקר), סרטים....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש לי מסך LCD והוא כבר דיי מלוכלך. יש עליו הרבה דברים מגעילים וזה (זה לא פיקסלים שרופים). עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לנקות מסך שכזה כמו שניקיתי את מסך ה-CRT הישן שלי (מים+ניגוב במגבת נייר). האם זה טוב למסך. אם לא איך כן ניתן לנקות אותו. שאלה נוספת שלי היא שכשאני לוחץ טיפה על המסך עצמו (החלק השחור) אז יש קצת גלים קטנים כאלה וטיפה טיפונת איוות של צבעים. למה זה קורה והאם זה בריא לסמך שלי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. טוב אז קניתי את המסך היום בשעה טובה הגעתי הבייתה הפעלתי אותו קודם כל המסך באמת מצויין מבחינת הכל הוא גדול ונוח לעבודה עם טקסט עדיין TN אבל הוא לא רע בכלל ! לעניין עשיתי כמה בדיקות מסך לבן מלא אדום מלא ושהגעתי לשחור ראיתי נקודונת קטנטנה בצבע כחול כזה בהתחלה לא קלטתי שזה פיקסל מת אבל אחרי שניסיתי לנקות את זה וראיתי שזה לא יורד הבנתי והשאלה שלי היא מה לעשות האום להשאיר את זה ככה או להפעיל אחריות? או מה לעשות בעצם ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ofir2808,

שלום רב לחברי הפורום, אני מחפש מסך מחשב חדש לאבי, הדרישות לא גבוהות אבל חשובות: גודל: 19-20 יחס 4:3 או 16:10 חיבור DVI מחיפוש באתרים שונים (אייבורי, KSP, באג, זאפ, מחסני חשמל ועוד כמה שצצו דרך גוגל) לא הצלחתי למצוא מסך עם הדרישות הנ"ל בתקציב שלי (למעט אחד ב-KSP אבל הוא בלי DVI), האם עדין קיימים מסכים כאלה במחירים נמוכים כמו שאר מסכי ה-16:9 בשוק? אודה לכל מי שמכיר או יודע ויוכל לכוון אותי למסך.....

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by EF,

שלום, אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ' ( LCD עם DVI) ולהשקיע עד 1,500 ש"ח. המסך ישמש אותי בעיקר ל-OFFICE, אינטרנט ולעיתים רחוקות סרטים. העניין הוא שאני צריכה מסך לעבודה ממושכת- בממוצע 10 שעות ביום- עבודה מהבית :-( כזה שגם אחרי כל השעות האלה לא יגרום לי לכאב ראש/עיניים. הבנתי שצריך להתייחס בערבון מוגבל לנתוני הניגודיות וזמן התגובה ושלעבודה ממושכת כדאי להתרחק מפאנל TN. יש למישהו המלצה על מסך שעומד בקריטריונים שציינתי? ??? מה לגבי ה-931B של סמסונג, אומנם עם פאנל TN אבל הביקורת (פה) טובה- האם מתאים לעבודה ממושכת? תודה ענקית :

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DooMsNakE,

איזה מסך כדאי לי לקנות זה http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=161&salenum= או http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=202&salenum= או שיש לכם המלצה אחרת למסך עד 1100 ש"ח שיתאים למחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419 תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Zeev86,

קניתי היום מסך מחשב/טלוויזיה 24" (XL2370HD). בקבלה וטופס אחריות רשום דגם מסוג LED, אבל בחוברת של המוצר רשום LCD. משיחות עם כמה אנשים התברר לי שיש הבדל באיכות התמונה וגם באורך החיים של הדגמים (לטובת LED). האם זה נכון ואני צריך לדאוג להחלפה, או שזה לא קריטי ואין הבדל משמעותי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by law89,

היי תכננתי לקנות מסך 27 אינץ'. קראתי כרגע באיזה מקום שיתכן שזו לא רזולוציה מספיק טובה לגודל כזה. אם אני לוקח FHD, האם עדיף 24 אינץ' או 27?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אני זקוקה לטלויזיה לסלון, עד 40" , שמסוגלת לשדר את המחשב דרך VGA ברזולוציה של FHD 1920X1080. אני בטוחה שיש מי שיש לו בבית כזה דבר. רצוי מחיר עד 1800ש"ח תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אז ככה יש לי תמסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשה בעיות. מלפני חודש הוא התחיל להתחרפן, כל פעם שאני סוגר תמסך ולאחר מכן מדליק אותו מחדש לוקח לו משו כמו עשר עשרים שניות עד שהוא נתפס על התמונה וסוף סוף מראה אותה. כאשר המסך נתפס על התמונה אני גולש באינטרנט רגיל הכל טוב ויפה עד שלמשל אני נכנס ליוטיוב ורואה סרטון על כל המסך ואז הוא שוב נהיה שחור ורק שאני מקטין את הסרטון לקטן הוא עובד בסדר.. כמו כן יש כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם אז שוב הוא לא מראה לי את התמונה והופך לשחור ורק שאני יוצא מהאתר הוא עובד רגיל. חיברתי עוד יציאה של הכרטיס מסך לטלוויזיה בחדר והוא עובד בסדר גמור בטלוויזיה.. יש למישו מושג מה הבעיה? אני לא יודע אם זה במסך או בהגדרות שלו או אפילו במחשב. סליחה אם זה לא קשור …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SyRenity,

היי. אני מעוניין לקנות מסך זה (U2311H), וראיתי שפספסתי קבוצת קנייה בעלות של 1,400 ש"ח. יש תוכניות לעשות את זה שוב? בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. למען האמת - הסמסונג עולה יותר מ-300 ש"ח פחות מה-LG. אותה ניגודיות ואותו זמן תגובה. 300 ש"ח לא הולך ברגל, וסמסונג בחזית יצרניות ה-LCD. אמנם, כולם מתלהבים כאן מה-LG הזה, וגם אמרו לי להזהר מה-BF. ובכן - האם יש הבדל משמעותי בין השניים, שיצדיק 300 ש"ח? סמסונג 2MS עם ניגודיות 2000 ב-1,700 ש"ח? נשמע כמו מציאה, אלא אם אני מפספס משהו. ועוד דבר מוזר - המחירים (לפחות ב-ZAP) משונים מאוד. מסכים עם נתונים פחות טובים עולים יותר לעיתים קרובות. ולהיפך. איך אתם מסבירים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gal426,

אפשר לנעול את הפוסט!!

17. Started by guy_intel,

אני עומד לקנות מסך מחשב ותוהה למה בעצם לא לקנות טלויזיה שתשמש כמסך מחשב ? טלויזיות חדישות כמו שיש היום ברזולוציות גבוהות ובגדלים גדולים כבר לא עולות כל כך הרבה כסף, ולדעתי אם לא יושבים ממש קרוב לטלויזיה כמו שיושבים קרוב למסך מחשב, אפשר להתשמש בה כמו במסך מחשב רגיל, לא ככה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by talt18,

של לכולם, אני קניתי מחשב לסלון, וחיברתי אותו לטלווזיה (באמצעות חיבור HDMI) הבעיה היא שהמסך מרצד. ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך, נניסיתי להחליף את הכבל, אך המסך עדיין מרצד. מה עוד אפשר לעשות על מנת למנוע את הבעיה - קניתי את המחשב לצורך צפייה בסרטים, אך קשה לראות כך סדט כשהמסך מרצד כל הזמן. בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by barbaba,

כבר זה זמן אני עובד מול מסך 17 CRT בבית ו LCD במשרד ,ואני שוקל לרכוש מסך 17 LCD לבית . בחנות ראיתי מסכים , ולא נראה לי שיש צורך ב 19 LCD הוא נראה לי אפילו מוגזם. האם לדעתכם 19 מוסיף ?השימוש שלי הוא לתוכנות גלישה וסרטים.לא למשחקים . ההבדל בינהם הוא איזה 400-500 ש"ח ואני לא בטוח שזה שווה את זה .האם מישהו שקנה 19 מרגיש שיפור גדול ,נוחות רבה יותר??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Golden Fish,

שלום, יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מציג טקסט במסך מלא (גם חצי מסך...) לדוגמה כאשר אני מציג טקסט בNOTEPAD כאשר הפונט עד גודל 14 יש רעש זמזום ובכל גודל מ 8 עד 14 יש תדר אחר. ממש כמו צרצר! :-( בכל רזולוציה. יש משהו שאני יכול לעשות מבלי ללכת לחנות ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by efimz5201,

שלום לכולם, מבקש המלצות על מסך מחשביזיה של סמסונג 27'' דגם T27B300MA. לצורך חיבורו למחשב ובנוסף לממיר של יס לצפיה בטלויזיה. ראיתי אותו כרגע הכי זול ב- 1500 ש"ח. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824439 תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eyal00,

אני קונה השבוע מסך ואני מתבלט בין: XEROX XG-91D SONY X95F (יש מצב שאני יוותר כי המחיר שלו עלה) LENOVO L192P BENQ FP91GP איזה מהמסכים הכי מומלץ? המסך מיועד בעיקר למשחקים אגב,הגיוני שהמסך BENQ 91GP עולה בחנות אחת 1168 ובחנות אחרת 1760?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני יודע של-DELL הספציפי הזה רזולוציה טבעית של 1680X1050. מה יקרה עם במשחקים אני אגדיר אותו 1024X1280 או כל רזולוציה אחרת מהטבעית שלו? האם אוכל לשחק כך? האם התמונה "תעוות"?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tiger2014,

קניתי את המסך הזה: http://www.aocmonitorap.com/root/my/product_display.php?id=279 ואני לא מצליח להתקין לו דריבר : http://up406.siz.co.il/up3/jmvimijm3djt.jpg מה אפשר לעשות?

25. 1.קניתי מסך 2253bw של samsung החדש 22 אינץ(עם הניגודיות 1:8000) לאחר מסך 17 אינץ CRT ישן. רואים יפה אך משום מה סרטים של DVD או DVIX שראיתי יפה ב CRT אני רואה די גרוע כאילו זה לא DVD. התמונה לא ברורה וגם הצבעים לא ברורים (מזכיר קצת גרסאות של סרטים בעלי איכות נמוכה שמורידים מהאינטרנט). וגם סרטים HD אומנם אני רואה יותר טוב מ DVD אך עדיין לא מדהים כמו שציפיתי לראות. יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא ge force 7600gs (לא יודע אם זה קשור). חיבור DVI למחשב. תוכנות צפייה שהשתמשתי: 10 bsplayer, msi (dvd), vlc, media player 2. כדי להשתמש בניגודיות של 1:8000 צריך להשתמש באופציה של dynamic contrast. הבעיה היא שבסרטים כשאני בוחר באופציה זו, כשיש מסך שחור למשל ,בסוף הסרט כשיש את הכתוביות או …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים