מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני עובד בתחום הפוקר באינטרנט וצריך המלצה למסך גדול, בגודל לפחות 27 כי ב24 שלי כבר אין מספיק מקום להציג את כל המידע שאני צריך. התקציב הוא עד 5K, אני לא יודע אם כדאי למכור את המסך הנוכחי שלי (הוא במצב כמו חדש) בשביל שהתקציב יעלה, זה תלוי במה שתמליצו לי. מה שאני מתלבט הוא אם לקנות אחד גדול או שתיים יותר קטנים, הכרטיס מסך שלי HD5850 ככה שיש לו אינפיניטי לחבר עוד מסכים. הינה דוגמאות לאיך נראית מערכת עבודה של מישהו בתחום שלי: תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שוטטתי באינטרנט וגיליתי משהו מוזר. הE207 מציג ביצועים טובים יותר "על הנייר", ועם זאת עולה פחות מה2007WFP. מי מביניהם עדיף?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא HD4850 והוא לא מצליח להציג רזולוציה של 2560*1440 למה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך בביתי התחיל להציג את כל הפונטים בצורה מטושטשת - 20 אינץ' של מאג בן 4 שנים. - CRT. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג, השימושים: 1. TEXT - וגלישה באינטרנט. - אני עובד הרבה מול WORD, אתרי אינטרנט וכד'. 2. משחקים - אני מתכנן לשדרג בקרוב את המחשב ואני רוצה מסך שיהיה אפשר לשחק בו. 3. חיבורים - יש לי WII ואני לא יודע אם אני אבקש לחבר את ה-WII למסך החדש - אז הייתי רוצה שיהיה במסך חיבור Component. 4 - לא סרטים, יש לי TV של Sharp 32LCD - ואני משתמש בה כדי לראות סרטי HD. התקציב הוא +- 1500, אך אני אדרש להוסיף עוד 500 ש"ח בשביל איכות כמו Dell2007 wfp והתמורה תיהיה שווה אז אני מוכן לשקול. אם אפשר להמליץ על חנויות איכותיות, גם בשירות, גם באחריות זה יהיה נהדר. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך לשימוש יום יומי ממושך . בשביל מדיה, אינטרנט , אומנות, ומעט עיצוב גרפי. ללא גיימינג. מסך מעל 32' (אפשר מחו"ל) .77-88 PPI עומק צבע: לפחות 8 ביט אמיתי - חובה ללא Frame Rate Control = FRC חובה flicker-free (ללא PWM) תקציב - עד 499$ ,עם חריגה קלה לדמי שחרור וכל התהליכים הבירוקרטיים שאח"כ. ראיתי את הדגם הבא: LG 34UM59-P 34" 21:9, השאלה האם זה באמת ללא Frame Rate Control = FRC וללא PWM תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך לגימיני ושהיה בלי מריחות 23 אינץ תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
U/P2414H שני הדגמים האלה מומלצים בטירוף בפורום כבר זמן רב. מסכי IPS 1080P איכותיים ללא ספק. (הגמור של האחרון והפורטים שונים) אני מחפש לעכשיו מסך לא למשחקים אלא לעבודה רצופה (תיכנות) שמציג תמונה איכותית (וטיפה יוטיוב) - האם יש מסך טוב יותר מבלי לעלות במחיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב לעבודות גרפיות (פוטושופ, פרימייר וכו') - לכן חשוב איכות הצבעים של המסך. אך גם משחקי sandbox (דוגמא cities skylines 2). קיום עובד עם מסך אחד Dell U2719D, וחסר לי המסך הנוסף לכן חושב להוסיף מסך תואם לזה שיש לי היום, או, לקנות מסך אחד 34'' רחב (יחס 21:09) של Dell. מגלישה באינטרנט חשבתי על מסך Dell U3425We. אשמח להמלצות למסכים אחרים (פחות מכיר את איכות התמונה חברות אחרות). התקציב שלי הוא 3.5-3.8 אלף. (כמובן שאשמח לפחות)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.hye.co.il/ לינק למבצע. הבנתי שבסמסונג (חיון) זה רק 4 פיקסלים ומעלה. האם עכשיו שווה ללכת על דגם של LG שמקביל ל2243?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב Wide Screen של 20 אינצ'. המסך ישמש בעיקר לסרטים, טלויזיה ותכנות אבל לא למשחקים. אני רוצה שהמסך ישמש גם כטלויזיה ולכן חשוב לי שיהיה לו את כל היציאות שצריך מאחורה (RCA ואולי RF - לא בטוח שצריך RF). אני מתלבט אם לחפש אחד שיש לו גם יציאת DVI. לגבי תקציב עוד לא נסגרתי על עצמי לגמרי. נראה לי שעד 2500 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז עדיף. על מה אתם ממליצים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! התרשמתי מאוד מהמאמרים ביקורות וסיקורים בפורום, עושה רושם שאתם מקצועניים ביותר! באמת סחטיין על העבודה! (במיוחד מהמדריך השלם למסכי LCD שסגר לי הרבה חורים). ועכשיו לתכלייס. ברשותי מחשב בן בערך 4 שנים ואני מתכוון בתקופה הקרובה לקנות מחשב חדש, אני נורא מתלבט לגבי איזה מסך לקנות. אציין שהשימוש במחשב הוא למטרות הבעות, משחקים (אכן אני גיימר), סרטים, עבודה על בסיס טקסט ובעתיד גם עבודה גראפית, כלומר... הבאתי לכם בערך כל סוג עבודה שיש לכן אני מניח שאני צריך מסך שטוב במספר תחומים. דילמת הLCD ממול הCRT עד היום השתמשתי במסך MAG 19 מדגם 996PF. באותה תקופה לא שקלתי אפילו לעבור למסך LCD מאחר והבנתי שהחסרונות גדולים מהיתרונות בעיקר בתחום המשחקים. עכשיו בשנים האחרונות…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך מחשב LCD 19אינצ' רציתי לדעת אם מסכיי המחשב שנמכרים בארץ תומכים ב - High Definition ואם חייבים כרטיס מסך באותו פורמט בשביל לראות ב - High Definition
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לרכוש מסך נוסף ולהשתמש בשני מסכים כשהמסך הקיים שלי (DELL U2412) יהיה המסך השני. אשמח להמלצה על מסך איכותי לעיצוב גרפי וגיימינג בתקציב לא גבוה (להערכתי 2K אמור להספיק, במידה ולא וכל המסכים בתקציב זה לא מספיק טובים אשמח להמלצה על מסך איכותי - אך לא בטופ - גם אם הוא מעבר לתקציב). כמו כן, הכרטיס מסך כרגע הוא AMD Radeon R9 200 Series, האם הוא מספיק טוב או שכבר כדאי להחליף?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 מסכי VP930 של ויסוניק שקניתי לפני משהו כמו שנה וחצי והיום שמתי לב שבשניהם יש סימנים , כאלו שנצרבו בגלל חוסר בשומר מסך והשאלה שלי האם זה אפשרי בכלל במסכים של היום וגם שאני בטוח לחלוטין שלא ראיתי את הסימנים האלו אתמול והיום הם צצו לי פתאום כמו כן כבר חודש שיש לי כמה פיקסלים לבנים בודדים מהבהבים על המסך בעיקר כשאני צופה בסרטים (הם במקומות לא קבועים וגם אין אותם תמיד)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשבוע הבא אני מתכנן לקנות את המסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=15213 מישהו ניסה מכיר ??? האם שווה לקנות??האם המסך בא עם יציאת DVI OR VGA?? תודהה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני אני מחפש מסך למחשב למשחקים תקציב עד 1400 שקל 24 אינצ חובה בעיקרון אני חושב שהכי מתאים זה U2412M יש לכם עוד המלצות ??? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין חריגה... יש לי עכשיו מסך 22'' 1680*1050 של lg, אז בפורום מפרט מחשב אמרו לי שיהיה לי overkill עם המסך הזה. אז רציתי חדש אבל אני צריך חיבור hdmi לps3 ואם יש עוד חיבור לטלויזיה יהיה יותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לקנות מסך חדש וגם טלויזיה, חשבתי לחסוך עלויות ולשלב ביניהם. עכשיו רציתי לשאול אם זה בכלל אפשרי להשתמש בטלויזית LCD בתור מסך מחשב, השימושים העיקרים שלי הם משחקים במחשב, בנוסף לתכנות וגלישה באינטרנט. הייתי מאוד מעוניין לדעת אם בכלל יש חיה כזאת? ואם כן האם אפשר לקבל המלצות. עכשיו לפני שאתם קופצים ואומרים לי לעשות חיפוש, חיפשתי אך עדיין לא הגעתי לתשובה חד משמעית.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע האם מחשב ALLINONE עם יציאת HDMI יכול לתפקד גם כמסך עבור מחשב אחר ?
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
למען האמת - הסמסונג עולה יותר מ-300 ש"ח פחות מה-LG. אותה ניגודיות ואותו זמן תגובה. 300 ש"ח לא הולך ברגל, וסמסונג בחזית יצרניות ה-LCD. אמנם, כולם מתלהבים כאן מה-LG הזה, וגם אמרו לי להזהר מה-BF. ובכן - האם יש הבדל משמעותי בין השניים, שיצדיק 300 ש"ח? סמסונג 2MS עם ניגודיות 2000 ב-1,700 ש"ח? נשמע כמו מציאה, אלא אם אני מפספס משהו. ועוד דבר מוזר - המחירים (לפחות ב-ZAP) משונים מאוד. מסכים עם נתונים פחות טובים עולים יותר לעיתים קרובות. ולהיפך. איך אתם מסבירים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי מסך Dell U2417H . חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI. כשהמסך נדלק יש הערה : hdmi /mhl input . אחרי חמש שניות ההערה נעלמת. מה הכוונה? יש משהו לא תקין? תודה ניבר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1.קניתי מסך 2253bw של samsung החדש 22 אינץ(עם הניגודיות 1:8000) לאחר מסך 17 אינץ CRT ישן. רואים יפה אך משום מה סרטים של DVD או DVIX שראיתי יפה ב CRT אני רואה די גרוע כאילו זה לא DVD. התמונה לא ברורה וגם הצבעים לא ברורים (מזכיר קצת גרסאות של סרטים בעלי איכות נמוכה שמורידים מהאינטרנט). וגם סרטים HD אומנם אני רואה יותר טוב מ DVD אך עדיין לא מדהים כמו שציפיתי לראות. יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא ge force 7600gs (לא יודע אם זה קשור). חיבור DVI למחשב. תוכנות צפייה שהשתמשתי: 10 bsplayer, msi (dvd), vlc, media player 2. כדי להשתמש בניגודיות של 1:8000 צריך להשתמש באופציה של dynamic contrast. הבעיה היא שבסרטים כשאני בוחר באופציה זו, כשיש מסך שחור למשל ,בסוף הסרט כשיש את הכתוביות או …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה- 20WGX2? מפרט מעניין ואיכותי. בין המסכים הבודדים שמאפשר שינוי apsect ratio ולשמור על 4:3. הבעיה העיקרית הינה בציפוי המבריק שבסצנות חשוכות הופך לחצי מראה. יש כאלה עם ניסיון לא טוב עם הציפוי הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי אתמול מסך חדש (Lenovo LI2264D ) שחיברתי אותו למחשב והגדרתי אותו ברזולוצייה המתאימה (1920X1080) התמונה הופיע התוך מסגרת שחורה כאילו המחשב לא מנצל את כל גודל המסך שיניתי את ההגדרות בכרטיס מסך ובמחשב הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך ועדיין נשארה מסגרת שחורה סביב המסך מישהו יודע איפה הבעיה? (כרטיס מסך ATI Radeon HD 4250)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי. קיבלתי. פתחתי. הפעלתי. נראה אחלה. אמה-מה, אני לא מאושר. אני עובד היום עם שני מסכים 20" של סמסונג (פורמט ישן - 4:3 או מה שזה לא יהיה) באוריינטצית Portrait - עומדים. המסכים עומדים בזווית וקצת מסובבים, ליצירת תחושה "פנורמית" כך שכל מסך יהיה "מאונך" לקו העין שלי לאמצע המסך. המסכים ברזולוציה טבעית של 1050 רוחב על 1400 גובה, כך שאפקטיבית אני עובד על 2100 על 1400. אני עובד עם DPI של 120, ועם פונטים Extra Large. זה אומר שעכשיו אני יורד בגודל האפקטיבי של המסך בכ-20%! פתרון של לשים שני מסכים כאלו שוכבים לא יעבוד כי הם רחבים מדי. לשים שני מסכים כאלו עומדים גם כן לא נראה לי טוב. בדקתי את זה, וכשהמסך עומד הוא מרגיש כמו "נקניק" - צר וארוך. אני קצת מצטער שלא חיכיתי למסכים של ה-27…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-