מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם! אני מעוניין לקדם את נושא רכישת המסך שאני מעוניין בו - Dell 24" 2405FPW או ה- Dell 24" 2407WFP. המסך ישלים את המחשב הראשי שאני עובד איתו. פרטים מלאים למי שמעוניין לקרוא על הפרוייקט בדיון מיוחד שפתחתי לפני חצי שנה בדיוק בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153789.0 * הדיון בנושא מופנה רק לאותם אנשים שכבר יודעים היכן ניתן לרכוש את אחד מהם בארץ. * אשמח לקבל בפרטי או בדיון תשובות לגבי חנויות/חברות, שבוודאות מסוגלות לספק לי את אחד משני המסכים שצויינו בתור אדם פרטי בלבד ולא בתור חברה או עסק. * לגבי המחיר - ידוע לי על הטווח המדובר בארץ, אני כבר אצור קשר עם הגורמים שתספקו לי בנושא. * היתרונות מול החסרונות של שניהם מוכרים לי היטב מכל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. Acer AL1716B מומלץ לעבודה משרדית? אני מתכנת, וקורא וכותב.. המסך הזה טוב בשבילי? אגב, לפני שאני קונה את המסך הזה, יש דברים שאני צריך לוודא שיש לי? כל מיני חיבורים? תוכנות? אולי המסך זקוק לתמיכה מסויימת בחומרה שלי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים מסכי DELL במגה לדעתי בחנויות כאלה מי שקובע אם המסך תקין או לא זה הלקוח. ולא משנה כמה פיקסלים מתים יש לו, שש או אפס. *עריכה* עכשיו חזרתי משם יש להם מסכי DELL בגדלים 19 ו-22 + יצרנים אחרים, מודלים לא יוקרתיים. להלן תנאי המכירה: עד שבועיים מקבלים בחזרה, לא נדרש שום הסבר. מעבר לשבועים 4 פיקסלים מתים ומעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דפדפתי בזאפ במסכי דל,ויצא לי להתקל במסך E248WFP. איזו הפתעה אחרי בירורים,אין ביקורות כרגע על המוצר כי כנראה הוא מספר ימים בשוק,מה שאפשר להגיד הוא שהפאנל TN. בהשואה ל2407,למרות החסרון של הפאנל היותר "נחות",הוא מפצה על כך במחיר שלו-2225 ש"ח להיום. אני שוקל לקנות אותו,מחיר משתלם מאוד וגם נראה לי פצצות לסרטים. מחכה לביקורות על זויוות צפיה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים חפרתי דיי הרבה באתר בקשר לאיזה מסך לקנות ונראה שה DELL 2209WA שהוא גם זול וגם טוב לפי כל הביקורות בארץ ובחול ,הוא הבחירה הנכונה. הבעיה שממנה אני מפחד היא פיקסלים שרופים ,בעיה שכבר ראיתי שדובר עליה הרבה. מדיניות של דל היא 5 פיקסלים ומעלה ,ולי ממש לא בא לקבל מסך עם אפילו פיקסל אחד שרוף. דיברתי עם נציג מכירות בפנדה והוא אמר שהם (פנדה) נותנים התחיבות שאם יש פיקסל שרוף בשבוע הראשון אז היבואן (דל) יחליף לי את המסך. הבעיה היא שאני לא כל כך סומך אליהם , הביקורות באינטרנט עליהם לא הכי טובות וזה מוזר שהם שולחים ליבואן להחלפה עם התחיבות שלהם ולא מחליפים את המסך בעצמם ,ולבסוף מה שיקרה הוא שהיבואן לא יכיר באחריות\התחיבות ולא יחליף את המסך הייתי מעוניין לקבל רעיונות/תגובות/ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבצע שראיתי עכשיו ב GETIT: http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=447&ref=28 האם סביר לעבודה משרדית?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מסך מחשב בגדלים 19-20 אינץ' לא רחב בתקציב של כ-2500 ש"ח. כמובן שאם קיים מסך עם חריגה של עד 500 שקלים שיהווה עילוי מבחינת יחס עלות/תועלת, אשמח להשקיע יותר. בכל אופן הרצון הוא במסך שאינו רחב, וכן אין צורך במסך גדול יותר, שכן לא יעשה בו שימוש נרחב לצפייה בסרטים, ובטח שלא מרחוק. לאחר עיון נרחב בפורום, ומעט ביקורות מהעולם צימצמתי את התלבטותי ל-3 מסכים עיקריים, הנעים סביב אותם מחירים, פחות או יותר: Philips 200P7ES Dell 2007FP Eizo S1931SH כמובן שאם קיימים דגמים מתאימים יותר, אשמח לשמוע עליהם, אני פתוח לחלוטין להצעותיכם. השימוש המרכזי במסך יהיה אינטרנט, תוכנות לעריכת תמונות, ותוכנות אחרות כלליות (אופיס ודומיהן). כמו כן רצוי שיהיה מתאים גם למשחקים …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי עכשיו מסך מסוג סמסונג BX2450 , זוהי הפעם הראשונה שאני עובד איתו התקנתי את כרטיס המסך וכל הדריברים הנדרשים אבל הבעיה היא שבתצוגה על המסך נראה שהתמונה לא מוצגת על כל המסך בערך אינץ' מהדופן יש גבול שחור אני די חדש למסכים מהסוג הזה , האם התמונה אמורה להיות כך או שאני מגדיר משהו לא נכון הרזולציה לפי windows היא 1920 על 1080 אשמח לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! התרשמתי מאוד מהמאמרים ביקורות וסיקורים בפורום, עושה רושם שאתם מקצועניים ביותר! באמת סחטיין על העבודה! (במיוחד מהמדריך השלם למסכי LCD שסגר לי הרבה חורים). ועכשיו לתכלייס. ברשותי מחשב בן בערך 4 שנים ואני מתכוון בתקופה הקרובה לקנות מחשב חדש, אני נורא מתלבט לגבי איזה מסך לקנות. אציין שהשימוש במחשב הוא למטרות הבעות, משחקים (אכן אני גיימר), סרטים, עבודה על בסיס טקסט ובעתיד גם עבודה גראפית, כלומר... הבאתי לכם בערך כל סוג עבודה שיש לכן אני מניח שאני צריך מסך שטוב במספר תחומים. דילמת הLCD ממול הCRT עד היום השתמשתי במסך MAG 19 מדגם 996PF. באותה תקופה לא שקלתי אפילו לעבור למסך LCD מאחר והבנתי שהחסרונות גדולים מהיתרונות בעיקר בתחום המשחקים. עכשיו בשנים האחרונות…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבט בין שני המסכים הנל LG 24MP76HM DELL U2414H אשמח לשמוע דעות, המלצות וכו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 מסכי VP930 של ויסוניק שקניתי לפני משהו כמו שנה וחצי והיום שמתי לב שבשניהם יש סימנים , כאלו שנצרבו בגלל חוסר בשומר מסך והשאלה שלי האם זה אפשרי בכלל במסכים של היום וגם שאני בטוח לחלוטין שלא ראיתי את הסימנים האלו אתמול והיום הם צצו לי פתאום כמו כן כבר חודש שיש לי כמה פיקסלים לבנים בודדים מהבהבים על המסך בעיקר כשאני צופה בסרטים (הם במקומות לא קבועים וגם אין אותם תמיד)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקר לעבודה באינטרנט, טקסטים וצפיה בסרטים מדי פעם. ראיתי בזאפ מבחר גדול של מסכים אך איני יודע מה מומלץ, או מתאים יותר לצרכים שלי. אז אשמח לחוות דעתכם.. כ. מסך שלי: Leadtek winfast PX8800GT 512mb PCle זה הסינון בזאפ לפי הדרישות שלי : http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138766&DB346073=346075&DB4147=4919,4920,4151,145179,4922,663024,4153,4923,4152&DB346076=346077
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים עבודה וסרטים חשוב שהביצועים שלו יהיו מצויינים גודל מסך 21 ,23 אינץ. ראיתי פה הרבה המלצות על DELL אני חובב LG חברה תאמת לא כלכך מעניינת אותי כל עוד יש אחריות שירות טוב ונותן ביצועיים מצויינים לא צריך יותר מיזה. תודה מראש לעוזרים אפשר ליראות תמפרט שלי בצד.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך לגימיני ושהיה בלי מריחות 23 אינץ תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 500-1000 שימוש: בגדול שימוש בייתי - סרטים,משחקים וכ'ו. לא יודע אם זה משנה משהו אבל המחשב מיועד לתכנות אפליקציות ככה שאני ישב הרבה שעות על המסך. כרטיס מסך: gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E גודל מסך: 21"- 23" הערות: מוגבל בגובה עם סטנד עד 40 ס"מ העדפה למסך LED FHD אם זה מתאפשר בתקציב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש למעונות(כרגע עם 17' CRT ), חשבתי על 23-24 אינצ', הדבר הכי חשוב הוא המחיר(אין הגבלה אבל עדיף כמה שיותר נמוך). לא אכפת לי מהאיכות יותר מידי, מתכוון לצפות בסרטים מידי פעם ורוב הזמן לבהות בתרגילי בית ואתרי אינטרנט. בחופשת הקיץ אני אשתמש במסך הזה בתור תוספת ל Samsung T240 (למסמכי טקסט בלבד) ולכן חשוב שיהיה אפשר לקרוא בנוחות גם שאני בזוית. לפי חיפושים שעשיתי בפורום נראה שה Samsung 2333T עונה על הצרכים שלי ומצוייד בפאנל טוב, יש דגם אחר ששווה בדיקה? נ.ב. על ה T240 אני עובד ברזולוציה של 1920 על 1200(וזה מאוד נוח), אני ארגיש שינוי גדול במעבר ל 1920x1080 ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביחס למסכים עם פאנל VA המיועדים למשחקים גם השערות מבוססות אשמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הטכנולוגיה החדשה והמדוברת של AMD שמתיימרת לאפשר לכם לקבל חווית משחק חלקה ושלמה ללא פגיעה בביצועים כבר כאן, ואנחנו פה על מנת להסביר לכם כיצד ואיך אתם יכולים להנות ממנה לכתבה: http://hwzone.co.il/freesync-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מד הבהירות תקוע על צג המחשה ואינו זז לחצני הצג תקועים תכנת הפעלה ויסטה כיצד ניתן לפתור זאת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני אני מחפש מסך למחשב למשחקים תקציב עד 1400 שקל 24 אינצ חובה בעיקרון אני חושב שהכי מתאים זה U2412M יש לכם עוד המלצות ??? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט של המחשב שצפוי להגיע בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473933.0 ראשית, אני יודע שנפתחו על המסך מספר רב של דיונים. שנית, כן השתמשתי בכפתור החיפוש וגם קראתי לא מעט ביקורות על המסך באינטרנט. התוצאות לא היו חד משמעיות, באשר לאיכות התמונה וזוויות הצפייה - אין ספק שלמסך יש יתרון מובהק. עם זאת, במספר ביקורות עלה כי המסך אמנם לא רע למשחקים, אך "גיימרים מקצועיים" יעדיפו לרכוש מסך אחר (ראו לדוג' http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2209wa-part14.html#Lag). לאור האמור לעיל, מבקש לקבל מספר חוות דעות מאנשים שרכשו את המסך ו/או התנסו בו אצל חברים/מכרים. האם במהלך משחקי רשת (הן ב-RPG, והן ב-FPS) זיהיתם בעיות/מריחות/INPUT LAG/ כל בעיה אחרת…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
LG 22 W2252TQ 22 הוא עולה 1800 בערך הוא יהיה טוב לסרטים ומשחקים ? בכסף הזה יש 22 יותר טוב ממנו אולי? שבת שלום
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך בשביל מחשב גיימינג חדש שעזרו לי להרכיב בפורום השכן. כרטיס המסך המיועד: GTX 1070 אני מחפש מסך בגודל 24", 1080p, וקצב רענון של 75 או 144 הרץ (תלוי עד כמה ההבדל במחיר משמעותי). מה חשוב לי במסך: איכות צבע טובה, זוית שדה רחבה. מה לא חשוב לי במסך: זמן תגובה – אני לא משחק הרבה FPS, ועוד פחות מולטיפלייר, ככה שאין צורך להקפיד על זמן תגובה מזערי של 1-2-3 מילישניות. רמקולים – אין צורך בכלל. אני לא מחפש לפוצץ את כל התקציב, אז אם יש הצעות שלא לגמרי עומדות בקריטריונים אבל חסכוניות במיוחד אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה אז ככה,לפני איזה שבועיים זכיתי במכרז בוואלה במסך של סאמסוג מדגם 226BW המוכר,והיום דיברתי עם החברה (חיון) והם אמרו לי שאין להם פנאל מסוג S אלא רק A וC - משמע פאנלים נחותים לעומת ה S. עכשו ממה שקראתי כאן בפורום הבנתי שכל ה 22" הם בעצם אותו הדבר בגדול, בגלל שכולם מגיעים עם פנאל TN,ושעדיף לרדת ב 2" ולקחת את ה 2007 של Dell. אז הייתי מעונין לדעת איזה מסך עדיף לי,לצרכים שלי שהם:יצירת מוזיקה,אינטרנט. משמע בגדול קריאת טקסט,משחקים אני כבר לא משחק,וסרטים אני רואה ב TV . התקציב שלי הוא עד 2000,ואפשרי להוסיף עוד איזה 200 שקל בשביל מסך שווה את זה,כי אם כבר משקיעים 2000 שקל אז עוד 200 בשביל משהו יותר טוב שווה את זה. עכשו מאוד התלהבתי מהרעיון של ה22" שזה גדול ורחב ממש נח…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-