מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום. שמתי לב לסימן של מין "שריטה"(אני משער, אולי זה משהו אחר) במסך המחשב הנייד. מה ניתן לעשות? האם זו שריטה לדעתכם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תכננתי לקנות מסך של EIZO מדגם CE210W לצרכי גרפיקה. נאמר לי שהמסך לא מיוצר יותר ולא קיים במלאי והוצע לי כתחליף דגם CG222W. הבעיה עם התחליף היא ה-GAMUT הרחב שלו כשרציתי מסך לעבודה ב-SRGB. יש לי שתי שאלות: א- מה אומר הנתון כיסוי Gamut : sRGB-%97 , RGB-%92 ב- האם יש המלצה למסך אחר בגבולות התקציב שלי (6500 ש"ח)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי עכשיו מסך מסוג סמסונג BX2450 , זוהי הפעם הראשונה שאני עובד איתו התקנתי את כרטיס המסך וכל הדריברים הנדרשים אבל הבעיה היא שבתצוגה על המסך נראה שהתמונה לא מוצגת על כל המסך בערך אינץ' מהדופן יש גבול שחור אני די חדש למסכים מהסוג הזה , האם התמונה אמורה להיות כך או שאני מגדיר משהו לא נכון הרזולציה לפי windows היא 1920 על 1080 אשמח לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך של מינימום 20 אינץ', למחשב, השימושים הם משחקים וסרטים, ובנוסף יהיה כרטיס TV במחשב אז גם טלוויזיה. אני רוצה מסך רחב, זמן תגובה נמוך (בשביל משחקים). התקציב הוא גמיש, בוא נגיד 3000-4500 ש"ח (אפשר טיפה לחרוג אבל לא להגזים). רזולוציה של 1600*1200, כדי שאני ארגיש שיפור בין הרזלוציה של עכשיו לרזולוציה של המסך החדש, (פשוט אם משדרגים 17 אינץ' ל-19 אינץ' אין הבדל ברזולציה וזה די מבאס). תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים , אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למסך מחשב לקנייה בארץ. אני מעוניין במסך קעור בין הגדלים 27 - 34 אינצ שתומך בFREE SYNC וברזולוציה גבוהה מFHD, התקציב הוא 2600-3000 בתקווה להוציא כמה שפחות. תודה מראש, עופר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטכנולוגיה החדשה והמדוברת של AMD שמתיימרת לאפשר לכם לקבל חווית משחק חלקה ושלמה ללא פגיעה בביצועים כבר כאן, ואנחנו פה על מנת להסביר לכם כיצד ואיך אתם יכולים להנות ממנה לכתבה: http://hwzone.co.il/freesync-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! התרשמתי מאוד מהמאמרים ביקורות וסיקורים בפורום, עושה רושם שאתם מקצועניים ביותר! באמת סחטיין על העבודה! (במיוחד מהמדריך השלם למסכי LCD שסגר לי הרבה חורים). ועכשיו לתכלייס. ברשותי מחשב בן בערך 4 שנים ואני מתכוון בתקופה הקרובה לקנות מחשב חדש, אני נורא מתלבט לגבי איזה מסך לקנות. אציין שהשימוש במחשב הוא למטרות הבעות, משחקים (אכן אני גיימר), סרטים, עבודה על בסיס טקסט ובעתיד גם עבודה גראפית, כלומר... הבאתי לכם בערך כל סוג עבודה שיש לכן אני מניח שאני צריך מסך שטוב במספר תחומים. דילמת הLCD ממול הCRT עד היום השתמשתי במסך MAG 19 מדגם 996PF. באותה תקופה לא שקלתי אפילו לעבור למסך LCD מאחר והבנתי שהחסרונות גדולים מהיתרונות בעיקר בתחום המשחקים. עכשיו בשנים האחרונות…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. הכי חשוב שאינטרנט וטקטסט יראו טוב ולא יעייפו את העיניים וברזולוציה שתיתן פונטים גדולים דיים כמו 1024*768 . 2. פחות חשוב משחקים אם כי אני משחק במשחקים אסטרטגיה שהם פחות מהירים - האם המריחות וכו' בסמסונג 971 יבואו לידי ביטוי? קראתי בפורום ועדין לא הצלחתי להחליט מה עדיף לי בדרישות הנל. האם אחד מאילו או בכלל מסך אחר -19 או 20 עד 2000 שח . תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אודה מאוד עזרתכם בבחירת מסך 19", המיועד לעבודה משרדית. למה הגודל? בני הזוג משתמשים בעדשות מולטי פוקל, ומתלוננים שבגודל מסך 22", לא נוח לעבוד. שימוש עיקרי: עבודה משרדית נטו. שאלות: - האם ללכת על מסך רחב 16:9 או רגיל 4:3 בגדלים הללו? - מבין המסכים הטובים, על איזה מסך תוכלו להמליץ? - ואם נגביל את התקציב לעד 1000 ש"ח? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשנתיים רכשתי מוניטור דל מדגם 2907W, המוניטור כמעט מושלם (הכמעט בגלל מדבקת מראה ללוגו שלהם וכפתורי מגע מאוד לא נוחים) ומאוד נהנתי ממנו. אתמול, לאחר הפסקת חשמל, הופיעו שתי תופעות מוזרות ומרגיזות. כאשר המוניטור נכנס למצב של חסכון באנרגיה הוא התחיל להציג מסכי בדיקה, כל הפיקסלים באותו צבע והצבע משתנה ל RGB ולבן. בנוסף , הלדים של כל כפתורי מגע נשארו דלוקים. נו טוב, התקשרתי לתמיכה של דל בארץ ("יעל מערכות") ודיברתי עם איש שירות מאוד נחמד. לאחר שתיארתי את הבעייה הוא יצא להתיעצות וחזר אלי עם התשובה "הכל תקין, כך אמור לעבוד המוניטור". לקח לי כחצי שעה לשכנע אותו כי זה אינו מצב תקין (היי, יש לי את המוניטור הזה מספיק זמן...) ואז הוא חזר עם יציאה שהיה לי "קצת" קשה לקבל "המוניטור ת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בקרוב, יחסית, אני רוכש מחשב חדש, ואיתו גם מסך. ההתלבטות שלי היא בין 2 מסכי ASUS, Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI, או Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI. הפרש המחירים בין השניים הוא כ-200 שקלים, כאשר ה-VK הוא הזול יותר, ואני מנסה להבין למה. אותו זמן תגובה, אותה רזולוציה, ב-VK יש מצלמת אינטרנט נוספת, ובנוסף - יחס הניגודיות בו 1:5000 לעומת 1:3000 ב-MW (או שמא זה פחות טוב?). בגדול - העיצוב של ה-MW בעיניי יפה יותר, אבל אשקר אם אומר שהעיצוב של ה-VK נוראי, כי הוא ממש לא, ולכן זו לא נקודה לשיקול. אז בעצם אני שואל, איזה מבין שני המסכים עדיף? התקציב לא משנה פה. כלומר, אעדיף את הזול, אבל אם היקר יותר מצדיק את המחיר - אקח אותו בלי בעיה. המחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למסך 22" רחב לשימושי אינטרנט וסרטים ומשחקים לפעמים צריך שיהיה ניתן לתלייה על הקיר. אם יש מסך טוב ששווה בשבילו לעבור את התקציב זה אפשרי. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש שני דגמים של Eizo שמעניינים אותי: S2431WH ו-HD2441W. דגם S2431WH עולה כמעט 2,000 שקלים פחות. עברתי על גיליון הנתונים של שני המסכים והאמת אני לא רואה כמעט שום הבדל, למעט ריבוי יציאות ב-HD2441W. הפאנל, ככל הנראה, בדיוק אותו פאנל בשני המסכים. סתם בשביל הסקרנות מה הבדלים בין שני המסכים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בתקווה שהגעתי לפורום הנכון- יש לי מסך samsung b2330hd, ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ עם כבל hdmi חדש שקניתי. משום מה, התוכן במסך מוקף בריבוע שחור (כלומר יש פסים שחורים עבים מימין, משמאל למעלה ולמטה), כאילו המסך לא מזהה את הרזולוציה של הלפטופ או משהו בסגנון. ניסיתי לסייר בכל התפריטים של המסך, וניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לחבר ולנתק אינספור פעמים ללא שיפור. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? כלומר להעלים את הפסים השחורים, כך שהדסקטופ יכסה את כל המסך ולא רק חלק ממנו.. עריכה: יש לציין שלא הייתה שום בעיה בחיבור כבל vga.. אבל אני חייב להשתמש ב-hdmi. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה האם במצב שיש שני מסכים מאותו דגם שהם על אותה בהירות, האם זה תקין שמסך אחד כהה מהשני (כלומר לדוגמה כאשר יש צבע לבן, מסך אחד נראה אפור-לבן והשני לבן בוהק). החברה אמרה לי שככה הפאנל מיוצר. הסברתי להם שבמסך השני זה לבן. מה דעתכם? אמור להיות הפרש בגוון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אין חריגה... יש לי עכשיו מסך 22'' 1680*1050 של lg, אז בפורום מפרט מחשב אמרו לי שיהיה לי overkill עם המסך הזה. אז רציתי חדש אבל אני צריך חיבור hdmi לps3 ואם יש עוד חיבור לטלויזיה יהיה יותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי את המפרט הבא: http://tms.co.il/preview/spec/ab9x5637 שמכיל את הלוח: Gigabyte GA-MA78GM-US2H(מה הרזולוציה המקסימלית בכרטיס המובנה ד"א?). צריך את עזרתכם בבחירת מסך 19-22", עד 850 ש"ח, לא משנה רחב/רגיל. ממה שראיתי עד עכשיו, האפשרויות הן אלו: 1- קרביץ - chi mei 228D - מחיר 768 ש"ח. איך המסך הזה? ממה שהצלחתי לראות הדעות חלוקות בין מצויין למחירו לבין "לא להתקרב". 2- איבורי - lg 2242t - מחיר 739 ש"ח 3- Samsung 2243EWX - מחירו בTMS שם קניתי את המחשב 869 ש"ח 4- iiYAMA 2207WS (או במבטא מרוקאי אייימה ) באייבורי - 869 ש"ח 5- LG W2243T - בKSP ומרדנית מוכרים אותו ב-850 הנטייה שלי היא הסמסונג. האם יש דעות בעד או נגד? האם יש מסך אחר המומלץ מבין שאר המס…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה ככול שמספר מהירות התגובה יותר נמוך (2 MS)אז האם זה טוב מזמן מהירות גבוה(12 MS). ומה זה מהירות תגובה (MS) ומה זה עושה למסך.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבצע שראיתי עכשיו ב GETIT: http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=447&ref=28 האם סביר לעבודה משרדית?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי, מסך ה 2407WFP של DELL בגירסאותיו השונות מאוד פופולארי גם כאן בפורום. חשבתי אולי להיפטר מטלווזיה 25" שיושבת ליד מסך המחשב שלי ולעבור למסך מחשב גדול שיחליף את שניהם. הקטע הוא שגם ה25 די קטנה והמסכים הטובים ממש יקרים. גודל 24 לא ייתן יתרון משמעותי בסרטים אבל אולי יכול להוות תחליף. גלשתי קצת בגוגל לחפש מידע וראיתי כל מיני מידות סותרות, - מה שאני מבקש בבקשה ממכם - לאנשים בעלי המסך, היתי שמח אם מישהו יכול לבדוק לי את הגודל המדוייק של התצוגה (רק התצוגה - בלי המיסגרת) בעזרת מטר, ואני מדבר על אורך ורוחב בסנטימטרים. אשמח גם למידות של כל המסך (כי ראיתי נתונים סותרים). דבר שני - רציתי לקבל חוות דעת למי שמשתמש עם המסך בתור טלווזיה - בעיקר ממיר של YES והוט כמובן, השאלה היא איך זה ב…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.samsung.com/us/computing/monitors/gaming/49-crg9-dual-qhd-curved-qled-gaming-monitor-lc49rg90ssnxza/ האם ידוע למישהו אם המסך הזה נמכר בארץ? המסך יצא לפני מספר חודשים (תחילת מאי - אם אני זוכר נכון) ולא מצאתי שום איזכור שלו בארץ. לא בצורה רשמית ולא מיבואנים מקבילים. האם יש למישהו מידע בנושא? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני אני מחפש מסך למחשב למשחקים תקציב עד 1400 שקל 24 אינצ חובה בעיקרון אני חושב שהכי מתאים זה U2412M יש לכם עוד המלצות ??? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך גדול ואיכותי והמחיר הזה מתאים לי בול מה אתם אומרים על המסך הזה Asus VE248H 24'' LED 2ms VGA DVI HDMI WideScreen Black תודה רבה! המחיר 1070 ואם יש לך המלצות למסכים במחיר הזה אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי באופיס דיפו את ה-"24 Samsung ,2494HS LCD http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000S1h__MKtCAaBgl80soCgUP4:12bbi68k5?id=4175410&pr=QJ5&N=2%2031512&sgID=10 מה אתם אומרים? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-