עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by komer83,

אין לי מושג איך לבחור או מה ההבדלים, התקציב הוא 1500 ש"ח, 23-27 אינטש ללא רמקולים. למחשב יש Thunederbolt, Mini Display Port וHDMI, מבחינת רזולוציה אני אחיה עם 1920x1080.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by IDO-G,

מקריאה בפורום הבחנתי ש U2414H הוא בין המומלצים. יש רעיונות אחרים ? שווה לחכות לדגמים חדשים ? (אני יכול להמתין כ 6 שבועות). תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש ללימודים ומשחקים והשקעתי הרבה מאוד כסף כרגע אני חוסך למסך ואני רוצה לדעת מה המסך שיכול להוציא את המקסימום מהמחשב המפלצת שקנית? כרגע אני תקוע עם מסך יישן מאוד שגורם לי לכאב עיניים אחרי כמה דקות של קריאה או משחק. המחשב מיועד בעיקר לקריאה ועבודה של שעות אבל גם משחקים בגרפיקה ULTRA. הכי חשוב לי זה האיכות והMS שלא יהיה לאגים או תקיעות שהכל ירוץ חלק ושהגודל יהיה סביר לא קטן מידי 27+- המפרט של המחשב שלי מצורף בתמונה.. כרגע אין ממש תקציב אני מודע לזה שמסך איכותי של2K או משהו בסגנן שיוציא את המקסימום מהמחשב יעלה סביבות 3-4 אלף. השאלה האם יש מסך 2K שיכול לתת לי איכות מטורפת שאוכל להנות ממשחקים וגם לשבת שעות …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך LCD Samsung SyncMaster 226BW השאלה שלי היא כזאת הם שווה לקנות את המסך הזה? או אפשר כדאי לקנות מסך אחד.... עוד שאלה כשראתי אותו באופיס דיפו אז התצוגה הייתה מעוכה על המסך המוכר אמר שצריך לכוון רזולוציה האם אני יכול לעשות את זה במחשב שלי? יש לי מחשב חזק שהמפרט למטה. או באותו הכסף אפשר לקנות מסך אולי יותר קטן? תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shay360,

מישהו יכול בבקשה להסביר מה זה אומר? המסך של הנייד שלי עובד בטכנולוגיה הזאת אבל אין לי מושג מה זה אומר..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני יודע של-DELL הספציפי הזה רזולוציה טבעית של 1680X1050. מה יקרה עם במשחקים אני אגדיר אותו 1024X1280 או כל רזולוציה אחרת מהטבעית שלו? האם אוכל לשחק כך? האם התמונה "תעוות"?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by the king2006,

בשבוע הבא אני מתכנן לקנות את המסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=15213 מישהו ניסה מכיר ??? האם שווה לקנות??האם המסך בא עם יציאת DVI OR VGA?? תודהה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by baruch28,

אם אני רוצה מסך lcd לסרטים, אופיס וגרפיקה, איזה עדיף לקחת רחב או רגיל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1.קניתי מסך 2253bw של samsung החדש 22 אינץ(עם הניגודיות 1:8000) לאחר מסך 17 אינץ CRT ישן. רואים יפה אך משום מה סרטים של DVD או DVIX שראיתי יפה ב CRT אני רואה די גרוע כאילו זה לא DVD. התמונה לא ברורה וגם הצבעים לא ברורים (מזכיר קצת גרסאות של סרטים בעלי איכות נמוכה שמורידים מהאינטרנט). וגם סרטים HD אומנם אני רואה יותר טוב מ DVD אך עדיין לא מדהים כמו שציפיתי לראות. יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא ge force 7600gs (לא יודע אם זה קשור). חיבור DVI למחשב. תוכנות צפייה שהשתמשתי: 10 bsplayer, msi (dvd), vlc, media player 2. כדי להשתמש בניגודיות של 1:8000 צריך להשתמש באופציה של dynamic contrast. הבעיה היא שבסרטים כשאני בוחר באופציה זו, כשיש מסך שחור למשל ,בסוף הסרט כשיש את הכתוביות או …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ZenBOT,

אם מישהו במקרה מוסר/מוכר במחיר סמלי מסך CRT באזור הצפון אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית. *-חיפשתי בטרייד - זון ובמספר אתרי יד שנייה. +לא מצאתי תת פורום יותר מתאים מזה אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by adiaphoto,

אהלן, אני עורך גרפי וצלם, רוב השימושים שלי הם בתוכנות כמו: פוטושופ ופרימייר. התקציב הוא עד 1200 ש"ח. השאלה היא כזאת: ראיתי שרוב האנשים ממליצים על הדל U2311H, וראיתי שיש דגם חדש שלו: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%F1%EA-%E3%EC-%EC%E1%E9%FA/MT-DELL-U2312HM.htm שווה להשקיע בפאנל IPS ובמסך שהוא לא HDMI או שעדיף לקחת במחיר כזה מסך עם פאנל אחר אבל שיהיה HD ו- LED? תודה לעוזרים. עדי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום חברים, אני מתכנן לרכוש בתקופה הקרובה מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונן או…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by i004i80,

טוב, אז המסך הנכחי שלי (daewoo l957dm) , שאהבתי מאד, התחיל להציג את הbrightness באופן קבוע על מהסך, מה ש"קצת" מפריע להשתמש בו(וכל מנ שניסיתי כדי לפתור לא עזר- אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע). אני מחפש מסך חדש שיחליף אותו. מבחינת שימושים אין משהו מיוחד(סרטים ודומיהם אני רואה בסטרימר ולא במחשב). נראה לי שאני מעדיף להישאר עם 4:3 אבל אולי הגיע הזמן לעבור למסך רחב(לא רואה יך זה עוזר אם לא רואים בזה וידאו). תקציב 700 + - אשמח להמלצות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מתלבט לפני קנייה והייתי רוצה לראות את המסך לפני רכישה. אודה מאד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך lcd led dell 30 ניקיתי אבק מהמסך באמצעות מטלית לניקוי מסכים והוא משאיר לי סימני מריחה למרות שאני מנקה עם מטלית יבשה ולא עם חומר מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. הכין ניתן להיפטר מהם בתשלום סימלי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני כתבתי פה את זה 3 פעמים בפורום שהמסך של המחשב נסגר ללא סיבה, זה קורה רק במשחקים אבל לא בכולם המסך פשוט נסגר וכתוב : "Power Saving Mode" זה לא קורה בכל המשחקים רק בחלקם מידי פעם זה גם קורה לא במשחקים (לעיתים רחוקות מאוד) -המחשב לא נסגר רק המסך (ואז אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור) -זה קרה לי בווינדוס XP ואז שיניתי לוויסטה וזה לא שינה כלום. (המסך עדיין נסגר ללא סיבה). ואני לא יודע מה לעשות! זה בטוח לא משהו במשחק כי זה קורה גם כשאני לא במשחק ניסיתי בהגדרות של המסך והורדתי שם הכל וזה עדיין קורה! זה לא וירוס 100% כי זה קרה לי גם בוינדוס הקודם. ככה שאני ממש נואש! אני לא יודע מה לעשות! בבקשה תגידו לי מה לעשות!!! :'( בתודה ענקית Mystery.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מתלבטת בשאלה כבר כמה שבועות וחורשת את הפורום הזה(כניראה הבחורה היחידה פה....) אני יכולה בעיקרון להשקיע 3000 ש"ח אבל השאלה אם כדאי.... המסך ישמר בעיקר כטלויזיה עם TV BOX,לצפייה בסרטים ולשיטוט באינ'. אני עכשיו גם בענין של תמונות(מהמצלמה החדשה ושווה ביותר שלי) אז גם אולי קצת עריכה של תמונות בהמשך. האם יהיה הבדל משמעותי אם אקנה T240 של סמסונג או מסך עם פאנל טוב יותר בפונקציות הנ"ל אם הבנתי נכון, זה בעיקר משמעותי לסרטים? האם בתור מי שלא מתמחה במסכים או משחקת משחקים עם גרפיקה מורכבת יהיה באמת יתרון מאוד משמעותי למסך יקר(כמו ה-DELL 24 שמומלץ פה כל הזמן)? אם יש המלצות למסכים אחרים גם הם יתקבלו בברכה. תודה, הילה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מסך 19 אינץ LG / SAMSUNG המלצה בכל מחיר. מה מומלץ..? למשחקים / גרפיקה ...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב לכולם! התרשמתי מאוד מהמאמרים ביקורות וסיקורים בפורום, עושה רושם שאתם מקצועניים ביותר! באמת סחטיין על העבודה! (במיוחד מהמדריך השלם למסכי LCD שסגר לי הרבה חורים). ועכשיו לתכלייס. ברשותי מחשב בן בערך 4 שנים ואני מתכוון בתקופה הקרובה לקנות מחשב חדש, אני נורא מתלבט לגבי איזה מסך לקנות. אציין שהשימוש במחשב הוא למטרות הבעות, משחקים (אכן אני גיימר), סרטים, עבודה על בסיס טקסט ובעתיד גם עבודה גראפית, כלומר... הבאתי לכם בערך כל סוג עבודה שיש לכן אני מניח שאני צריך מסך שטוב במספר תחומים. דילמת הLCD ממול הCRT עד היום השתמשתי במסך MAG 19 מדגם 996PF. באותה תקופה לא שקלתי אפילו לעבור למסך LCD מאחר והבנתי שהחסרונות גדולים מהיתרונות בעיקר בתחום המשחקים. עכשיו בשנים האחרונות…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. דפדפתי בזאפ במסכי דל,ויצא לי להתקל במסך E248WFP. איזו הפתעה אחרי בירורים,אין ביקורות כרגע על המוצר כי כנראה הוא מספר ימים בשוק,מה שאפשר להגיד הוא שהפאנל TN. בהשואה ל2407,למרות החסרון של הפאנל היותר "נחות",הוא מפצה על כך במחיר שלו-2225 ש"ח להיום. אני שוקל לקנות אותו,מחיר משתלם מאוד וגם נראה לי פצצות לסרטים. מחכה לביקורות על זויוות צפיה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tnt studios,

אוקיי הנה המפרט הדרוש: 19" ניגודיות של 1:2000 לפחות. זמן תגובה דיי נמוך (משו כמו 4MS-2MS) אני שמתי את העין על ה1970HR של LG.... מה אתם אומרים עליו? תודה בהקדם! REGMAN עריכה: שימושים: מישחקים (FPS בעיקר), סרטים....

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני קונה מחשב בעוד שבועיים ואני צריך גם מסך. אני רוצה לקנות מסך 19 לא רחב בתקציב של עד 1840 שקל, אין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל. כמובן שאפשר פחות, רצוי 1600 עד 1750 שקל. המסך ממש לא מיועד למשחקים ואני ממש לא הולך לשחק משחקים במחשב החדש ככה שתיקחו את זה בחשבון. הכי חשוב שלמסך יהיה איכות טקסט מצויינת, ושתהיה לו איכות תמונה חדה וברורה. אין שום צורך בPivot, וגם לא צריך usb במסך וכל מיני שטויות כאלה. חשוב שיהיה איכות טובה של סרטים על המסך כי הולך להיות במחשב מדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. חובה שיהיה למסך יחס ניגודיות אמיתי של לפחות 1:1000, ואפילו רצוי יחס ניגודיות יותר גבוה. חובה שיהיה למסך פאנל VA.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מסך LCD מתקדם אבל אני מחכה שירדו המחירים השאלה היא מתי ואם כדי לחכות? חשבתי על המסך הזה... http://www.ksp.co.il/hmain.php מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. טוב, החלטתי להעיף את ה-CRT שישרת אותי כל כך טוב במשך השנים ולהחליפו במסך דק ועדכני. כמו כן, בגלל שאין לי טלויזיה בחדר ויש לי שני ממירי YES מיותרים החלטתי להוסיף לי אחת כזו לחדר. אבל שני מסכי LCD זה יקר מאוד... אז הגעתי למסקנה, למה שלא ארכוש מסך אחד בגודל 21" שישמש כשניהם. אז ככה, זה בכלל אפשרי לחבר את המסך (בהנחה שזה מסך מחשב) לשני מקורות מידע שונים ולהחליף בניהם? אם לא, מסך טלויזיה יספק תוצאות טובות כשישומש כמסך מחשב (שזה יהיה רוב הזמן)? התקציב כרגע אינו מוגדר אבל אני לא רוצה משהו כמו הטלוויזיות של סוני ב-24 אלף שקלים... תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.