עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום חברים, אודה מאוד עזרתכם בבחירת מסך 19", המיועד לעבודה משרדית. למה הגודל? בני הזוג משתמשים בעדשות מולטי פוקל, ומתלוננים שבגודל מסך 22", לא נוח לעבוד. שימוש עיקרי: עבודה משרדית נטו. שאלות: - האם ללכת על מסך רחב 16:9 או רגיל 4:3 בגדלים הללו? - מבין המסכים הטובים, על איזה מסך תוכלו להמליץ? - ואם נגביל את התקציב לעד 1000 ש"ח? תודה רבה!

2. Started by סער_שי,

זה מה שאמרו לי על הבעיה שלי עם ה-L1970HR (הבלוקיזציה של הצבע בתנועה ובתזוזת עיניים)... Well so far you have only used LCD's with low grade TN panels. Especially in a Mag and AOC they are going to be pretty ad. The LG TN panel should be one of the better TN panels out there. But either way you should look into better panels like S-PVA or S-IPS. Essentially these are better at displaying color than a TN panel would be and are more consistent across the board eliminating a lot of the color shift effects of TN's. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1093889 מה זה הפאנל הזה? האם אפשר להחליף אותו? מה הם רוצים מהחיים שלי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ha,

לפני כשנתיים רכשתי מוניטור דל מדגם 2907W, המוניטור כמעט מושלם (הכמעט בגלל מדבקת מראה ללוגו שלהם וכפתורי מגע מאוד לא נוחים) ומאוד נהנתי ממנו. אתמול, לאחר הפסקת חשמל, הופיעו שתי תופעות מוזרות ומרגיזות. כאשר המוניטור נכנס למצב של חסכון באנרגיה הוא התחיל להציג מסכי בדיקה, כל הפיקסלים באותו צבע והצבע משתנה ל RGB ולבן. בנוסף , הלדים של כל כפתורי מגע נשארו דלוקים. נו טוב, התקשרתי לתמיכה של דל בארץ ("יעל מערכות") ודיברתי עם איש שירות מאוד נחמד. לאחר שתיארתי את הבעייה הוא יצא להתיעצות וחזר אלי עם התשובה "הכל תקין, כך אמור לעבוד המוניטור". לקח לי כחצי שעה לשכנע אותו כי זה אינו מצב תקין (היי, יש לי את המוניטור הזה מספיק זמן...) ואז הוא חזר עם יציאה שהיה לי "קצת" קשה לקבל "המוניטור ת…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Toledo87,

קניתי את המסך הוא מחובר עם הקבל dvi משני צידיו וכמובן על הרזולוציה המקסימלית שלו. הבעייה היא שנראה לי כי הוא מרצד במעט. כלומר- שאני מזיז חלונות בצורה איטית (גורר) אז יש כאלו ריצודים במסגרת של החלון גם למשל כאשר אני מסתכל על תמונה עם הviewer של אקס פי, ושאני מזיז את החלון עם התמונה יש מעין קווים כאלו שאני מזיז את זה לאט. בנוסף אני מרגיש הבדל גדול באיך שהעכבר זז לעומת המסך הקודם- מסך ישן גדול וטוב של lg שמגיעה ל 120 hrz או יותר.. בקיצור ההפרעה הקטנה הזאת של הריצודים גורמת למחשב להראות כאילו הוא איטי יותר והחלונות נתקעים כזה שמזזים אותם... מה אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 7600 gs 256 ddr רציתי לדעת מהי החשיבות של המסך שאני יקנה בהתחשב שזה הכרטיס שלי והאם המסך של אחי יתאים? הLCD שלו שהוא7 1 אינטש של proview 8ms

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מדבר על מסך בגודל 19 אינץ'... אני חושב שהמסך של LG עם ה-2MS והקוטרסט 1:1600 הוא המוביל, לא? מה אתם אומרים? תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, בתקווה שהגעתי לפורום הנכון- יש לי מסך samsung b2330hd, ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ עם כבל hdmi חדש שקניתי. משום מה, התוכן במסך מוקף בריבוע שחור (כלומר יש פסים שחורים עבים מימין, משמאל למעלה ולמטה), כאילו המסך לא מזהה את הרזולוציה של הלפטופ או משהו בסגנון. ניסיתי לסייר בכל התפריטים של המסך, וניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לחבר ולנתק אינספור פעמים ללא שיפור. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? כלומר להעלים את הפסים השחורים, כך שהדסקטופ יכסה את כל המסך ולא רק חלק ממנו.. עריכה: יש לציין שלא הייתה שום בעיה בחיבור כבל vga.. אבל אני חייב להשתמש ב-hdmi. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by THE-BIG,

מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין הקידומת P לH ולS ובכלל על שאר ההרכב של הקוד דגם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן תותחים! אני עומד להיות סטודנט בקרוב (באר שבע ) ואני צריך לרכוש מסך איכותי שישמש אותי ללימודים / פנאי / עבודה. חשבתי על מסך בגודל 24". אני רוצה גם לראות בו סרטי 1080P, לכן כנראה אצטרך מסך 16:9. בעיקרון רציתי במקור לשאול מה אתם חושבים על Samsung B2430, שעולה כ-1,000 ש"ח, אבל ראיתי שהרבה אנשים ממליצים דווקא על U2311H ומסכים אחרים. 1. מה אתם אומרים על המסך של סמסונג? מומלץ? והאם יש לו אפשרויות ארגונומיות שונות? 2. יש מסך אחר באותו סכום שעדיף על המסך של סמסונג? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. חוץ מבמחיר ?... ואיך אפשר להבטיח פאנל נורמאלי ע םה 226 ? לא מסוגל לחשוב שאקנה אחד כזה ואתקע עם משהו של צ'י מיי ....מנסיון ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by EasyPooper,

שלום, המסך הנ"ל ברשותי כבר כמה שנים טובות והוא לא עשה בעיות עד כה. בזמן האחרון המסך התחיל להבהב בצרורות בצורה רנדומאלית. חיטוט קל העלה שהבעייה טמונה בספק הכוח שמשמיע רעשים סטטיים וכשמזיזים אותו ההבהובים מתגברים בתכיפותם ולפעמים המסך נכבה. אשמח להמלצות למקום בו אוכל לקנות ספק חדש (רצוי חנות פיזית בארץ) כמו שהבנתי המסך כבר לא מיוצר, אולי יש ספקים מדגמים אחרים שיכולים להתאים, אם כן אילו? ועל הדרך, מצאתי באיביי ספק תואם, הבעייה היא שהוא מארצות הברית ואצלהם יש 110V בתקע, השאלה - האם הוא יתאים לשימוש בארץ? http://cgi.ebay.com/AC-Power-Supply-Cord-LG-Flatron-L1970HR-19-LCD-Monitor-/400156426629?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d2b2e8185#ht_1692wt_1137 תודה מראש

12. האם T240 ו- HD4870 1 ג'יגה הוא שילוב טוב? אני מעוניין לדעת אם אני משלב כרטיס ומסך ביעילות.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by nim901,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה אז תעבירו לאן שצריך. בכלמקרה, אני מעוניין בלקנות מסך 42 עכשיו השאלה היא - פלזמה או LCD ? הבנתי שבתנאי תאורה עם הרבה אור, לLCD יש יתרון אך כשאר מוצגת סצנה חשוכה, לפלזמה יש יתרון אז על מה כדאי ללכת? מה הטווח מחירים של טלוויזיה ברמה טובה ? (עדיף כמובן שתיהיה מוכנה לFULL HD, 16X9 ותכלול HDMI וחברים) יש לציין שאני לא מבין כלום בנושא אז אל תפציצו אותי במושגים, אני גם מתכוון להקרין בטלוויזיה סרטים מהמחשב (וכשאקנה חדש אז הם יהיו באיכות הכי גבוהנ שיהיה אפשר להשיג)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by led8,

המסך שלי הוא:AOC LED E2043F זאת אומרת מסך 20 אינץ' והרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1600x900 על איזה רזולוציה הכי כדאי לי לשים אותו? ועל איזה קצב רענון לשים אותו?כרגע הוא 60

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by KL-xXx,

שלום רב אני מחפש מסך LED, רצוי בגודל 20", אבל אפשר עד 22", שיהיה עם פאנל IPS שיהיה איכותי, לא למשחקים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני סטודנט ש-95% מהזמן עובד עם טקסט/אינטרנט/מאמרים/תכנות. שאר הזמן מתחלק בין סדרות לסרטים. מכיוון שאני קונה מסך חדש, אז אני מנסה לבחור אחד שהכי מתאים לעבודה כזאת (בהנחה שקיים כזה). המליצו לי בעבר על המסך הבא (חושב שזה Dell ultrasharp, לא כתוב במפורש): http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/op-rd09-5649.htm קראתי גם מאמר על פאנל VA שמציג ניגודיות גבוהה, ואולי מצוין להצגת טקסט. דוגמה למסך כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859737 תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by a-v-i,

היי, חבר צריך מסך 17". חשבנו על ה LG 1752T.. ישנה בעיה קטנה. ישנו מדף שתלוי מעל השולחן. הרווח בין השולחן למדף הוא 34 ס"מ ולכן חשוב שהמסך לא יעבור את הגובה הזה. יש למישהו את המסך הנ"ל או את ה 1750 ויכול למדוד את הגובה שלו? והאם יש אפשרות לכוון את הגובה שלו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, המסך מיועד לתכנות וקריאה אינטנסיבית (בעיקר קבצי PDF). דרישות המסך: 1) 22" 2)רזולוציה 1050:1680 לא יותר בשום פנים ואופן 3)פנל מאט (לא מבריק) רצוי anti-glare. תודה מראש למגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by omermiz,

אני מתלבט בין שני מסכים 1. LG 22EA53T 2. Dell UltraSharp U2312HM [h=1] לא יודע איזה אחד עדיף, ומה היתרונות והחסרונות של המסכים אחד על השני, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.[/h]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by rollcage,

דגם מדויק: lg206wtq-wf אז ככה בעיקרון אני בדירה של חבר עכשיו ומשתמש לו במסך(עברתי לגור אצלו כי הוא טס) ובהתחלה המסך עבד בלי בעיה וגם סך הכל עכשיו הוא עובד מעולה אין בעיה בצבעים או שום דבר אחר רק הבעיה היחידה זה כשאני מדליק את המחשב אז המסך פשוט לא נדלק אני צריך לנתק לו את הכבל חשמל ולחבר שוב ואז הוא תופס ועובד ואותו דבר כשהוא חוזר ממצב שינה זה התחיל ככה פתאום בלי שום חבלה/נפילה או איזה עדכון חומרה/תוכנה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SpEcToR,

מצאתי פיקסל שרוף אחד... קניתי את המסך באולסייל.. מה לעשות? אם יש פיקסל שרוף אחד.. אפשר להחליף מסך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by debils,

http://en.community.dell.com/dell-blogs/direct2dell/b/direct2dell/archive/2013/10/31/new-dell-ultrasharp-monitors-deliver-phenomenal-screen-performance-and-clarity-for-an-impressive-viewing-experience.aspx Dell UltraSharp 32 Monitor (UP3214Q) Dell UltraSharp 24 Monitor (U2414H) מעניין תוך כמה זמן נראה את ה U2414H במחזותינו ובאיזה מחיר...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by daviditzhaky,

בksp

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז ככה אני מתכוון לקנות כנראה את המחשב הזה : כמות. מוצרים סה"כ 1 Point Of View Geforce 7900GT 256MB 1,790 ש"ח 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 490 ש"ח 1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 235 ש"ח 1 Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II 395 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח סה"כ 4,984 ש"ח ואני גם צריך מסך.. אז אני לא יודע מה לקנות.. אין לי ממש הרבה כסף נראה לי מקסימום 6 אלף. וחלק אומרים לי שמסך זה חלק מאוד מאוד חשוב במחש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים