עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Borat,

שלום אני מחפש לקנות מסך Lsd לאחותי ליום ההולדת (יש לה crt) וחשבתי על Chimei 21.5 LCD 22QD 5ms המסך עולה 700 שקל והוא תומך full hd ובאתר של החברה כתוב שלמסך הזה יש אחריות רק של שנה והשאלה שלי היא: יש מצב שהוא יתקלקל אחרי שנה? או ששווה לקנות מסך עם 3 שנות אחריות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. https://www.bhphotovideo.com/c/product/1312886-REG/lg_32ud99_w_32_16_9_hdr10.html/?c3api=2572%2C113042262907&gclid=CjwKCAiA8vPUBRAyEiwA8F1oDO0NJHGgnAwe1cq83IVbioV3-TtwdE1VHVUg7D2IRgoyS_er6hI_bxoC12MQAvD_BwE דגם חדש של LG, המחיר מדכא...5K...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, קניתי שלשום מסך 21.5 של LG (דגם w2234T) האם כדאי לכבות אותו כל סוף יום כשאני מכבה את המחשב? או שכיבוי יומיומי של המסך הורס אותו?.. (המחשב גם כבוי בלילה) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, משהו מוזר, אני מחפש מסך מחשב עם הנתונים הבאים אבל לא מצליח למצוא חיה כזו... רזולציה 2K - 2560x1440 גודל מסך - בין 30-ל-35 אינצ' פאנל - IPS כל המסכים בגדלים האלו הם עם פאנלים אחרים או עם רזולציה של 4K . האם באמת לא קיים מסך עם דרישות כאלו פשוטות?

5. Started by dids22,

המסך מיועד בעיקר לקריאה וסרטים וקצת למשחקים - יש המלצות? תודה !! ד"א תתעלמו לבינתים מהרכישה הקבוצתית של הDELL

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Yosef Cool,

שמתחבר למחשב בן 6 שנים עם יציאת HDMI 1 שמחובר למסך טלויזיה,כך שנשארתי עם חיבור DVI האם חיבור המחשב עם כבל HDMI ל DVI אפשרי ?עד שאקנה לבסוף מחשב חדש. מסך U2417H היא בחירה טובה ? לשימוש רגיל במחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני יודע של-DELL הספציפי הזה רזולוציה טבעית של 1680X1050. מה יקרה עם במשחקים אני אגדיר אותו 1024X1280 או כל רזולוציה אחרת מהטבעית שלו? האם אוכל לשחק כך? האם התמונה "תעוות"?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Zeev86,

קניתי היום מסך מחשב/טלוויזיה 24" (XL2370HD). בקבלה וטופס אחריות רשום דגם מסוג LED, אבל בחוברת של המוצר רשום LCD. משיחות עם כמה אנשים התברר לי שיש הבדל באיכות התמונה וגם באורך החיים של הדגמים (לטובת LED). האם זה נכון ואני צריך לדאוג להחלפה, או שזה לא קריטי ואין הבדל משמעותי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אני אדריכל ומעצב גרפי (מתגורר כרגע בגרמניה) ואני אדריכל ומעצב גרפי. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לחבר אליו מסך מחשב (סביר) לצרכים הנ"ל. (בעיקר דיוק של גוונים) מסך עד 24 אינץ' והתקציב שלי בסביבות 150יורו. יש לי הנחה משמעותית בחנות של Dell וסמסונג אם יש המלצה לאחת מאלה- אבל לא חובה. (אין צורך ברמקולים בילט-אין) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by guy_intel,

אני עומד לקנות מסך מחשב ותוהה למה בעצם לא לקנות טלויזיה שתשמש כמסך מחשב ? טלויזיות חדישות כמו שיש היום ברזולוציות גבוהות ובגדלים גדולים כבר לא עולות כל כך הרבה כסף, ולדעתי אם לא יושבים ממש קרוב לטלויזיה כמו שיושבים קרוב למסך מחשב, אפשר להתשמש בה כמו במסך מחשב רגיל, לא ככה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mrraz,

ראיתי שמוכרים מסכי DELL במגה לדעתי בחנויות כאלה מי שקובע אם המסך תקין או לא זה הלקוח. ולא משנה כמה פיקסלים מתים יש לו, שש או אפס. *עריכה* עכשיו חזרתי משם יש להם מסכי DELL בגדלים 19 ו-22 + יצרנים אחרים, מודלים לא יוקרתיים. להלן תנאי המכירה: עד שבועיים מקבלים בחזרה, לא נדרש שום הסבר. מעבר לשבועים 4 פיקסלים מתים ומעלה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Jviiega,

האם על מסכי מחשב שקונים באמאזון תהיה אחריות בארץ? או שאני אצטרך לשלוח לחו"ל ולשלם כסף על השילוח?

13. Started by Shlomi XD,

של סמסונג.. אני אשמח לשמוע חוות דעת עליו.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bv500,

המסך מיועד למשחקים, אינטרנט, אופיס וכו'. התקציב שלי הוא בסביבות 2000 עם מקסימום חריגה של 500 שקל. קודם כל מה עדיף? ולמה? (כמעט תמיד זה נראה שהמסך הרחב קטן יותר מהרגיל) ברחבים יש את ה- 22" CMV 221D ב- 2150 20" LG L204WT ב- 2000 20" DELL E207WFP ב- 2000 מה כדאי מביניהם? או משהו אחר? ומה העניין שקראתי בקשר להורדת הרזולוציה במשחקים, למה הכוונה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. samsung p2350 FHD 23 INCH המפרט הטכני שלו מעולה עם 2MS וגם יחס ניגודיות מעולה, הרבה חוות דעות טובות עליהם הוא יושב לי בול על התקציב שלי (900-950 שקל) וכן, לא יכול לחרוג, בבקשה לא לדחוף, חבל על העבודה הנוספת לאצבעות שלכם, בקיצור רציתי לדעת במחיר הזה ושוב אני אומר רק במחיר הזה, הוא בסדר למטרות גיימר וגלישה באינטרנט וכאלה? סרטים פעם ב אני רואה תודה רבה חברים! אתם הפורום השני שאני משגע לו תשכל על זה =]

16. מנסה לעזור לחבר אבל מבולבל בעצמי בעצם ! עכשיו נמכרים יותר המסכי LED אני רואה הבעיה שלא בכולם רשום LED ! אז אני לא בטוח בקיצור מה אתם ממליצים ? צפיה בתמונות , קריאת טקסטים זה העיקר וכמובן קצת צפיה בסרטים ואינטרנט עד 900 ...1000 עדיף באיזור ה 800 עד 23 אינצ תודה ! ;D

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by סער_שי,

זה מה שאמרו לי על הבעיה שלי עם ה-L1970HR (הבלוקיזציה של הצבע בתנועה ובתזוזת עיניים)... Well so far you have only used LCD's with low grade TN panels. Especially in a Mag and AOC they are going to be pretty ad. The LG TN panel should be one of the better TN panels out there. But either way you should look into better panels like S-PVA or S-IPS. Essentially these are better at displaying color than a TN panel would be and are more consistent across the board eliminating a lot of the color shift effects of TN's. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1093889 מה זה הפאנל הזה? האם אפשר להחליף אותו? מה הם רוצים מהחיים שלי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by cold fire,

המחירים ירדו פלאים, מצאתי מסך 19 אינטש של חברת apex עם חיבור DVI 8 מילישניות לריענון וכל זה במחיר מצחיק של 1250 ש"ח האם החברה או ליתר דיוק המסך שווה את הכסף ליתר הפרטים (בהירות ניגודיות וכ"ו באתר http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014747)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 7600 gs 256 ddr רציתי לדעת מהי החשיבות של המסך שאני יקנה בהתחשב שזה הכרטיס שלי והאם המסך של אחי יתאים? הLCD שלו שהוא7 1 אינטש של proview 8ms

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SpEcToR,

מצאתי פיקסל שרוף אחד... קניתי את המסך באולסייל.. מה לעשות? אם יש פיקסל שרוף אחד.. אפשר להחליף מסך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. טוב אז קניתי את המסך היום בשעה טובה הגעתי הבייתה הפעלתי אותו קודם כל המסך באמת מצויין מבחינת הכל הוא גדול ונוח לעבודה עם טקסט עדיין TN אבל הוא לא רע בכלל ! לעניין עשיתי כמה בדיקות מסך לבן מלא אדום מלא ושהגעתי לשחור ראיתי נקודונת קטנטנה בצבע כחול כזה בהתחלה לא קלטתי שזה פיקסל מת אבל אחרי שניסיתי לנקות את זה וראיתי שזה לא יורד הבנתי והשאלה שלי היא מה לעשות האום להשאיר את זה ככה או להפעיל אחריות? או מה לעשות בעצם ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Beyond,

שלום. בקרוב, יחסית, אני רוכש מחשב חדש, ואיתו גם מסך. ההתלבטות שלי היא בין 2 מסכי ASUS, Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI, או Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI. הפרש המחירים בין השניים הוא כ-200 שקלים, כאשר ה-VK הוא הזול יותר, ואני מנסה להבין למה. אותו זמן תגובה, אותה רזולוציה, ב-VK יש מצלמת אינטרנט נוספת, ובנוסף - יחס הניגודיות בו 1:5000 לעומת 1:3000 ב-MW (או שמא זה פחות טוב?). בגדול - העיצוב של ה-MW בעיניי יפה יותר, אבל אשקר אם אומר שהעיצוב של ה-VK נוראי, כי הוא ממש לא, ולכן זו לא נקודה לשיקול. אז בעצם אני שואל, איזה מבין שני המסכים עדיף? התקציב לא משנה פה. כלומר, אעדיף את הזול, אבל אם היקר יותר מצדיק את המחיר - אקח אותו בלי בעיה. המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. תקציב: 1,500₪ חריגה: ~300₪ שימושים: שימושים כלליים (גלישה וכו'), גיימינג, סרטים/סדרות אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? אני משחק כל מיני דברים ככה שאין לי משהו ספציפי, לא חייב להיות במיוחד לגיימינג אבל שיהיה אפשר לשחק בו כמו שצריך. גודל מסך רצוי: לא פחות מ28", עד עכשיו השתמשתי במסך טלוויזיה 32". כרטיס מסך: Gigabyte R9 390 8GB בקשות מיוחדות: האם יש אפשרות לקנות באתרי קניות בינלאומיים (eBay, Amazon, Massdrop..)? כן. הערות: ראיתי את המסך הזה:https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18584&iszap=1 כדאי? יש מצב למצוא משהו עם רזולוציה גבוהה יותר מFHD בטווח מחירים הזה והאם זה יהיה משתלם? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SuperAssHole,

חבר שלי קנה היום מסך אחרי שהוא חיבר אותו הופיעה לו ההודעה: the current input timing is not supported by the monitor display Please change your input timong to 1920X1080@60Hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifactions יש לו כרטיס מסך ישן geforce fx5200 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shay360,

מישהו יכול בבקשה להסביר מה זה אומר? המסך של הנייד שלי עובד בטכנולוגיה הזאת אבל אין לי מושג מה זה אומר..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.