עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך הכי טוב עד 1700 בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וגם שיכלול כבל DVI וזהו... תודה ..

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  2. חשבתי על המסך הבא: LG L1953TR מה אתם אומרים עליו?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  3. שלום ברצוני לקנות מסך LCD למחשב עכשיו רוב העבודה שלי במחשב היא בתוכנת הCUBASE שזה אומר אם אני בשוונג אני יכול להיות במחשב 7 שעות ברצף כלומר אני מתעסק במוזיקה אז מסך למשחקים לא מעניין אותי מיצידי שיהיה 8MS אבל שאני יכול לשבת 6 שעות מבלי שיכאבו לי העניים ושידפקו... נוחות מקסימלית אך חשוב שיהיה: מסך רחב חברה מוכרת לפחות 19" חיבור DVI טווח מחירים מ1000-1500 אםםם זהו אשמח לעזרה... נ.ב האם עדיף לקנות 2 מסכי CRT 19 אינץ לחבר צמוד וככה להרוויח מקום עבודה שזה מאוד חשוב .... אם כן אז לא איכפט לי אני בונה שולחן ענק ולא יפריע לי.... העיקר הטיב תודה לכם אנשים תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by udi,

אני יודע שבדך כלל לא מדובר כאן על מסכים חוץ מ DELL המטורף ו VS השאלה שלי היא האם קיים מסך של HP אשר מגיע לרמתם של2007 DELL או VS VP930 פשוט יש לי זיכויי מאוד גדול מהם אולי שווה לנצלו על מסך { מחיר המסך צריך לנוע בסביבות ה DELL } תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  5. יש את המסך הזה: VP930B Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=369995 ואת זה : samsung 971p http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469017 חבר שלי אמר לי שהמסך הראשון עדיף בגלל שב971 יש טיפה מריחות השימושים של המסך הם בעיקר סרטים ומשחקים

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  6. יש לי שאלה לבעלי 2407WFP: יש לי 2407WFP מספר חודשים, ושמתי לב שכשהמסך משנה מצב עבודה (רזולוציה או תדר ריענון) הוא לא שומר את ה-settings. למה אני מתכוון? בכל מסך CRT, כאשר משנים מצב עבודה, התמונה לרוב לא ממורכזת היטב. לאחר שמכוונים את המיקום, המסך "זוכר" את ההגדרות לאותו מצב (רזולוציה ותדר רענון), כך שכאשר המסך חוזר לאותו מוד בדיוק, התמונה תהיה ממוקמת היטב. במסך שלי, מעבר בין מודים גורם למסך לשכוח את ההגדרות שהיו לאותו מוד קודם לכן. (ולפני שמישהו יעיר לי על זה - ברור לי שהתדר האופטימלי למסך LCD הוא 60Hz ואין צורך בתדר גבוה יותר, אבל במהלך ה- BOOT המחשב עובר כמה רזולוציות עד סיום ה-BOOT שם הוא נשאר ב- 1920x1200). כמובן שכל מה שצריך לעשות הוא לבחור בתפריט את האופציה של הכוונ…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  7. אהלן :} אני נמצא על רזולוציה מקס' של מסך רחב 19 אינץ' של סמסונג 931 1440 900 ובאחד המשחקים שאני משחק אין את הרזולוציה המתאימה מה אפשר לעשות במקרה? וגם שאני לוחץ מאפיינים על השולחן עבודה יש לי תרזולוציה לבחור אז יש לי שם רק 3 אופציות 800 על 600 1024 על 768 1440 על 900 אפשר לעשות שיהיה לי עוד רזולוציות באמצע ? זה ממש קצת ולא טוב לי

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  8. הוא יכול להריץ סרט HD 1080 בלי להוריד את הרזולוציה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yz101,

אני ככל הנראה קונה אותו. האם יש למישהו חוו"ד עליו? האם הוא שווה 1800 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by mpmisha,

שלום, אני מתכונן לקנות מסך LCD 19'', ואמרו לי שיש פה כמה מומחים בעניין, אז קיוויתי לאיזה המלצה... כעקרון התווך מחירים הוא עד 1500 שקל + - עדיף חברה מוכרת, משו שלא יעשה בעיות בעתיד, וכו, וכו.. תודה מראש =)

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  11. כתבתי כבר כאן בפורום = אני ממש בדילמה רצינית....כי האיכות חשובה לי מאוד וחדות התמונה (למשל בטקסטים) היתי סגור על ה19" LG1970HR ...אח"כ אמרו לי שהסוני SDMX95F לוקח אותו ( למרות שהוא על הנייר 8ms ו1:1500 לעומת 1:1600 ו 2ms של הLG ) ואז התיעצתי עם מישהו שעוסק בגראפיקה ואומר לי שהרוב מחפש את הטרנדיות -וזהו! והיום מסכי CRT סופר איכותיים - כדוגמאת פיליפס הזה(1100 ש"ח) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2131&Pname=PHILIPS נימכרים במחירים מגוכחים ושווים פי 2 מכל מסךLCD ! בקיצור אני מחפש איזה שהו מיבחן השוואה שבדק את כל אלו = ממש טבלה מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני עומד לבצע בקרוב מעבר מ-CRT ל-LCD רציתי לקבל המלצות למסך איכותי בטווח המחיר שהבאתי. אני משתמש בו בעיקר למשחקים, סרטים מדי פעם. ראיתי שכולם ממליצים על ה-SONY X95 ועוד שהוא זול ב-300 ש"ח והפאנל שלו הטוב ביותר בתחום המחירים הנ"ל. האם זה המסך שהכי מתאים לי בתקציב הזה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  13. אז ככה אני רוצה לקנות מסך וזה בערך הסכום שאני רוצה... ולי חשוב מאוד שהמסך היה יפה...ושחור... וכמובן איכותי וטוב... האם הוא עומד בקריטריונים...אגב ראיתי אותו בפעולה (את הדגם של ה2MS ו1:3000)....והוא ממש איכותי אומנם לא ראיתי עליו משחקים...אבל בסרטים הוא היה ממש טוב...וגם בטקסט ועבודה שוטפת... מה אתם אומרים??

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by gjook,

שלום לכולם , יש לי מסך crt של LG העונה לדגם E900B בכל מקרה כרגע הוא עומד על mhz 60 , שאלתי אם אפשר להעלות ל85 , ?....כאילו העלתי , אבל אני לא בטוח כמה זה בריא למסך עצמו?...

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  15. קיבלתי היום את המסך מטים מחשבים, פאנל S-IPS. יש לי כמה שאלות שקשורות אליו. 1. יש לי סרטים על המחשב שהם בפורמט רחב, עכשיו כשאני מריץ אותם ב-BSPLAYER או ב-WMP הוא לא על כל המסך (יש מן ריבוע מסביב לסרט - תמונה להמחשה - השחור מסביב לכחול זה השוליים) 2. דבר שני אני לא יודע למה האפשרות של fill/1:1/aspect היא על disabled, זתומרת שאני לא יכול לשנות אותן, זה קופץ לי מעליהן. 3. כשאני מסובב את המסך ל-PIVOT (פורטרייט) למה הכרטיס מסך לא הופך לי אותו אוטו' ואני צריך להכנס להגדרות ושלות את זה לפורטרייט? תודה, דור לוי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ברשותי מסך LCD בגודל 19" של חברת LG שמתי לב שבמשחקים שיש תזוזה מהירה של עצמים דוגמת פיפא ופרו אבולושן סוקר עם הכדור המסך מרצד מעט בזמן שהכדור נע במהירות לאחר זמן מה של משחק הדבר גורם לכאב עניים כרגע המסך עומד על 75 HZ לכמה אתם ממליצים להעלות את זה בכדי לפתור את הבעיה? בווינדוס רשום שהמסך שלי לא תומך ביותר מ 75 אך הוא נותן בכל זאת להעלות ומזהיר שזה יכול לפגוע במסך עכשיו האם מומלץ להעלות את זה ואם כן לכמה? ומה הסיכון שזה יפגע במסך?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  17. אלן אלן למרות שאני רשום פה הרבה זמן זה פוסט ראשון. ברוך הבא לי. אני עובד על שני מסכים תקופה ארוכה כך שאני כבר לא יכול אחרת. יש לי כרגע מסך 17" דק (1280/1024) ולידו 19 CRT גוסס. חשבתי שבמקום לקנות שטוח נוסף - לקנות שטוח שהוא גם wide. כרטיס המסך שלי - GIGABYTE RADEON 9600 PRO. יציאה רגילה + DVI לפני שאבצע את ההחלטה (אני קשה בקטעים האלו) אני רוצה לברר מספר דברים. 1 - האם יש בעיות בהינתן כרטיס המסך הזה, להניח את 2 המסכים אחד ליד השני ? האם יכול להיות מצב שאני לא מצליח להגיע עם ה wide לרזולוציה הטבעית שלו ? 2 - בהנחה שה wide הולך להיות המסך הראשי - עד כמה זה מציק (אם בכלל) בסרטים לראות גם סרטים בפורמט wide וגם רגילים ? האם בכל הרצה של פורמט שונה מההרצה האחרונה יש …

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  18. בקשה קטנה שמאוד מאוד תעזור לי ;D למי שיש את המסך יכול להעלות שתי תמונות בבקשה ראשונה תהיה של המסך כשעל כולו פתוח דף אינטרנט מסויים של וואלה למשל שניה תהיה של המסך כשעל כולו יהיה פתות MSN MESSENGER בקשה מוזרה נכון אבל אני קצת מפחד לקנות WIDESCREEN 20" בגלל זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם קניתי מסך חדש Dell 2007WFP והבנתי שצריך לעשות כיול : 1. מה זה בדיוק כיול? ולמה עושים אותו? 2. איך מבצעים כיול?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מסך ה- CRT שלי עומד להחזיק נשמתו לבורא. מבקש עצתכם למסך LCD 17 (לא שולל גם 19). המסך מיועד בעיקר למשחקים ומעט עבודה. כרטיס המסך שלי הינו 7600GT EXTREME. הבעייה היחידה שלי היא התקציב, לא יותר מ- 1600 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  21. אני מחפש מסך LCD 19'' עד 1400 שקל, עדיפות רבה ל WS שלא מורח את התמונה, לאפשרות לסובב את המסך, ולזמן תגובה נמוך. המחשב יריץ משחקים כבדים וחשוב לי שהמסך יוכל לתמוך בהם. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by starnet,

חוות דעת על מסך''20 SAMSUNG 206BW הייתי מעוניין בחוות דעת על המסך עם הנתונים הנ"ל !!!! samsung 20'' 206BW 20" Widescreen Display מהירות תגובה : 2ms יחס ניגודיות : 3000:1 בהירותה : 300cd/m2 רזולוציה : 1680X1050 dpi זהו הלינק הישיר למפרט http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20MEWSFVXAA.asp?page=Features

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מאוד חשוב לי שהנתונים יהיו טובים!!! בהירות - 300cd/m² ומעלה קונטרסט - 1:3000 זמן תגובה - 2ms פאנל - S/IPS או PVA

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Dell 2005WFP מסך ה-LCD מהמובילים בעולם!! מצויין לגרפיקה מתקדמת ובאיכות מדהימה!! מסך רחב 20.1" במצב חדש!! כולל PIVOT ויכולת לשמש גם לצפייה כטלויזיה!!! מסך מדהים ברזולוציה של 1680-1050 WIDE, כולל כניסות: S-VIDEO, COMPOSITE, DVI... יכולת שימוש גם כמסך טלויזיה ע"י חיבור לממיר דיגיטלי. המסך הטוב ביותר שתשיגו!!! קטגוריה: מחשבים וציוד נלווה תת קטגוריה: מסך מחיר: 1,900 ¤ איך המסך הזה? וכמה הוא שווה? דיברתי עם הבנאדם.. הוא הביא את זה מארה"ב.... האם ניתן לברר אם יש אחריות או משהו? מה הוא שווה ביחס לdell2007 שכן המסך שאני מתאר פה הוא תוצרת ארה"ב.

• 5 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.