עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, שמתי לב היום לכתם אפור באמצע המסך,שלא היה שקיבלתי אותו (אתמול),וזה לא יכול להיות פיקסל שרוף,פשוט כי זה גדול מדי. ניסיתי לצלם אותו,אבל לא רואים אותו בכלל,ורציתי לדעת מה זה יכול להיות.(אני לא יודע אם זה לכלוך,כי שכיביתי את המסך,לא ראיתי את הכתם). רואים את הכתם בעיקר על רקע בהיר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. - מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3 תודה ויום נעים לכם

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  3. לאור העובדה שהיבואן "אומניטק" מפסיק להביא המסך הנ"ל (עד שהצלחתי להוציא ממנו מחיר נוח...) - מה החלופה הראויה במחיר של 1500 ש"ח? המסך מיועד לבן תשחורת בן 14 שיוריד סרטים ויפעיל משחקים (לא גיימר בנשמה, אבל בן תשחורת...). לא יודע אם רלוונטי, אבל כרטיס מסך 3850 ומעבד E8400 של אינטל. דרך אגב, היבואן מחזיק גם במוצרי DELL , אבל אני מחפש המלצה למסך ראוי שיידע לתת פייט טוב למסך שעם קנייתו כבר השלמתי (אבל כאמור, אזל). דרך אגב, מסכי VP930 שקיימים עדיין אצל ספקים, מחירם מאמיר עד ל - 1800 ש"ח. מעבר לתקציבי.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  4. אהלן ולילה טוב לכולם, לאחרונה התחלתי שוב לשחק ב-Rainbow six: VEGAS, ושמתי לב שקורה לא מעט שאני מת מטרוריסט שלא היה שם בכלל - מה שאומר שהמסך לא הספיק לצייר אותו מולי בזמן... הדרך לשפר את זמן התגובה של המסך היא כמובן מנגנון ה-OverDrive, השאלה היא איך עושים את זה. לא מצאתי את האופציה בדרייברים של NVIDIA, אבל אולי אחד מכם ראה משהו שאני לא. בתודה, אורן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by natu,

אז מה אתם חושבים? מי יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  6. האם כדאי להמתין בשבילו,ולהעדיף אותו על הVP930 ? הוא טוב בהרבה ? אפשר להעריך אם ה950 יהיה יקר באופן משמעותי לעומת ה 930 ?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by ElemenTal,

אני רואה כולם היום לוקחים 22" רחב של DELL - למה מה יש בוא ? http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428908 איך המסך הזה ? (יש ל אותו כבר) גדול אני לא צריך, מבחינת איכות, ביצועים ? הוא טוב לא ? הנתונים שלו גבוהים !! רק מה לגבי הפאנל - הוא טוב ?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by polkmen,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15212#details האם כדאי לקנות אותו ב750 שקל למטרת עיצוב גרפי, טקסט ומשחקים? אני מנסה לחסוך כרגע בקניית מערכת מחשב, ובעוד שנה וחצי בערך לשדרך את המסך. האם לדעתכם כדאי להשקיע מעכשיו כ2000 שקל במסך איכותי יותר? האם יש הצדקה לשלם 1250 שקלים יותר ?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by ilanb0,

לאחר חיבור המסך, על פניו נראה בסדר. למה משמש תקליטור התכנה שצורף והאם חובה להתקינו?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  10. המסך הגיע עם מדבקה שקופה בפינה כשהסרתי אותה,נשארו מעט סימנים. מותר עם מעט אלכוהול להסיר את סימני הדבק?

• 6 תגובות
    • 6.9k צפיות
  11. לפי המפרט הוא נראה כמו מסך לא רע . המחיר שלו גם משתלם, מישהו יכול לחוות עליו דיעה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3510476&CatId=2775

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by satlan1,

שלום, אני אזמין בימים הקרובים את המחשב הבא מארז וספק-כוח: Foxconn TLA436 Tube + FSP 400W כמות: 1 מחיר: ¤268 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 Bulk כמות: 1 מחיר: ¤432 מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤340 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 מחיר: ¤52 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤220 כרטיס תצוגה: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤801 כונן קשיח: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤343 כונן תקליטורים: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 מחיר: ¤137 סה"כ: ¤2593 אני מעוניין לקנות מסך 19' רחב. התקציב הוא עד 1200+-... ראיתי את המסך הבא LG L196W…

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by XpHunTeR,

שלום, רכשתי היום את המסך 206BW, ויש לי כמה שאלות: 1.חיברתי את שני הכבלים - RGB ו DVI למסך וזה הציג לי בתור ANALOG, אז הוצאתי את הכבל הכחול (RGB) והשארתי את הלבן הארוך (DVI) אבל אז הצג הציג מסך שחור והעביר בין ANALOG ל DVI, כאילו הוא לא מזהה אותם ואז עבר ל STANDBY. איך מחברים את המסך כ DVI? 2.האם יש מדריך לכיוונוני צבע למסך הזה? כדי שאני ידע בוודאות שזה הכי טוב שהוא יכול להגיע. אני כרגע משחק עם ה MAGIC TUNE והחלטתי שבאינטרנט (טקסט) ומשחקים זה יהיה על GAME, ובסרטים זה יהיה על MOVIE. מה אתם חושבים? 3.גיליתי שהרזולוציה המקסימלית (אופטימלית) של המסך מציג את המלל והאייקונים ממש בקטן, עד כדי כך שזה לא נוח לקרוא טקסט בגודל הזה, לכן אני נמצא על הרזולוציה של מסכים רגילים (1024)..ה…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  14. רגיל (DVI-DVI) ? או DVI-HDMI או כול חיבור אחר ?

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  15. שיהיה כמה שיותר זול ומאיזו חנות שהיא. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by ooooooo123asd,

האם הVP950 הוא המחליף החדש של הVP930? מה שגם הוא נראה יפה ממנו. Viewsonic LCD 19 VP950b נוסף לחנות בתאריך: 2008-04-07 11:35:46 יצרן: VIEWSONIC מחיר: 1,790 ש"ח לפי זמן התגובה, צריכת החשמל והנתונים הטכניים אני מניח שמה מדובר במסך בעל פאנל TN . (סוג הפאנל לא כתוב באתר flatpanels). אז באמת מדובר במסך בעל פאנל TN? והנה המסכים בעלי הפאנלים האיכותיים אט אט נעלמים מהשוק? זה התחיל ב971p, עכשיו ה930vp, הלנובו הקסרוקס ועוד מעט הדל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. האמת שאני לא מבין גדול במסכים, אבל נמאס לי מהsamsung syncmaster 997mb 19 אינץ' שיש לי פה, מגושם, גדול ותופס לי מקום שאני צריך אז החלטתי לקנות מסך דק ... עכשיו מה דעתכם על samsung 2043BW LCD 20 אינץ'? זמן תגובה 5 מילישניה וניגודיות 1:8000 זה מספיק? יש לציין שאני לא משתמש במחשב הרבה למשחקים, אולי לעיתים נדירות מאוד וגם אז לא המשחקים הכי חדשים וכבדים שיש, אתם יודעים משהו כמו הירוז 5 יתאים לי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Access Denied,

יש תקציב ויש גודל.. אני מחפש את השילוב של המחיר עם הביצועים הכי טובים ומכאן הרצון למסך הכי משתלם אם אפשר לתת כמה אופציות ולדרג אותן זה יהיה מעולה כי אני מזמין דרך משהו ואני לא יודע מה יש לו במלאי.. תודה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  19. ראיתי שהיה פה דיבור על ניגודיות נמוכה במסכי LCD של המחשב, אבל לא הסברתם למה זה ככה, הרי מסכי מסך הרבה יותר מתקדמים וטובים מהמסכי טלויזיה. אז איך זה של 2407/8WFP לדוגמא יש איזה 1200:1 (בתור מסך HIGH END זה אמור להיות הרבה יותר...) בקשר לשאלה השניה נניח שרזולוציה טבעית של LCD כלשהו הוא 1900X1200, מה קורה כאשר עובדים עם תוכנות/ משחקים שעובדים עם פחות. ננגיד כשאני רואה טלויזיה איתה על חצי מסך (רזולוציה של זה משהו כמו 400*300) או רואה סרט DVD משחק במשחק של 640*480 וכל השטויות האלה.. כמובן מלבד תמונה לא חדה...

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by s.os,

אני מחפש ביקורת על המסך הזה עברתי טיפה פה בפורום על התגובות בקשר למסך אבל לא מצאתי ביקורת עליו אני היום כמעט קניתי והחלטתי שאני אאסוף עוד טיפה מידע כבר מזמן אני רוצה לקנות מסך אבל אין זמן אני רוצה פה ביקורות רק על המסך הספציפי ובבקשה לא לתת לי קישורים לכל מיני מסכי 20 או משהו גרך אגב ראיתי אותו בחנות והאיכות נראתה לי ממש ממש מעולה תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  21. אהלן, אני קונה מסך חדש, הוא ישמש למשחקים ולסרטים\סדרות. אני לא צריך גודל מפלצתי בעקרון, אבל לא אכפת לי לקבל כזה יש לי אפשרות לקנות את ה-Samsung 932BF ב1250 ש"ח ואת ה-Samsung 226BW ב1480 ש"ח. לפי הביקורת של האתר ה226BW קיבל ציון די גרוע, אבל הם קיבלו את הפאנל שנחשב פחות טוב. אין לי מושג איזה גודל אני רוצה ואם אני רוצה Widescreen או רגיל - קיוויתי שתוכלו להמליץ לי לפי השימושים. תודה רבה עריכה: היי, הבחור למטה הציע לי את המסך Asus VW222u. אני קצת מוגבל במקום, ואני צריך לדעת בדיוק מה המידות של המסך (כולל מה שמחזיק את המסך). אני לא רוצה להסתמך רק על מה שרשום באינטרנט. תודה (אני צריך רק את הגובה)

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  22. האם צריך לבדוק לגבי המקום של יצור הפאנל כמו בסמסונג ??? פאנלים מכל העולם.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by bigblue,

אני לא בטוח שכאן זה המקום הנכון אבל... יש לי בעיה מוזרה במסך, אחרי עבודה של שעה בערך מופיע קו אנכי צהוב בצד ימין של המסך. אם אני עושה ריסטרט למחשב הקו נעלם וחוזר אחרי שעה לא נראה לי שזאת בעיה של המסך עצמו אלא משהו שקשור לכרטיס מסך? המסך הוא של chimi cmv221d . תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני שוקל לקנות את ה- samsung 203b, איך משנים את הרזולוציה במחשב כך שתתאים לרזולוציה הטיבעית אם אין לי אותה בתור ברירת מחדל בכרטיס מסך? אם זאת יש לציין כי הכרטיס מסך תומך ברזולוציות הרבה יור גבוהות ממה שנדרש למסך. הערה: אני שוקל לקנות אותו פשוט כי אני מחכה כבר חודש למסך Dell 2007fp (רגיל לא רחב) אבל הוא מבושש להיות זמין במלאי אז אם למישהו יש מידע בנוגע לזה אני אשמח גם לקבל. תודה מראש, אמיר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Jesper,

מקריאת דיונים בפורום אני מתרשם שיש להעדיף מסכים עם פאנל VA באופן אבסולוטי על פני מסכים עם פאנל TN. מהפורום ניתן להסיק שיש להעדיף כל מסך VA על פני כל מסך TN לכל שימוש שהוא. מצד שני במקומות אחרים שמעתי שלמשחקים וסרטים יש להעדיף דווקא מסך עם פאנל TN בגלל זמני תגובה מהירים יותר למסכים באותו תקציב. שם טוענים שבמסכי VA, גם יקרים, יש מריחות בסרטים ומשחקים. בגלל שאני סומך קודם כל על הפורום בעניינים אלה, רציתי רק לוודא - האם יש להעדיף מסכי VA גם כשהשימוש העיקרי למסך הוא לצפייה בסרטים ובמשחקים?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.