עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dandisc,

שלום אני רוצה מסך בתקציב הנ"ל,השימוש העיקרי יהיה אינטרנט ווידאו(משחקים גם אבל פחות).ראיתי אצל חבר שלי מסך שקנה לפני שנה וחצי של infinity המסך היה לא משהו בסרטים והציג צבע "זרחני" במקום שחור יש מצב שאני מביא מסך בלי הבעיה הזאת? הייתי גם ב-BigBox בבילו וראיתי שם מסכים והמוכר התחייב למחיר הכי נמוך גם מול זאפ(וחטף השפלה) בעיקרון ריאתי את אלו: Viewsonic VG712 מאוד אהבתי אבל העיצוב מגעיל(עם הרמקולים ) ועשוי מפלסטיק זול+אין DVI. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36435 אך לידו עמד LG שהמוכר שיגע אותי עליו "תראה את הנתונים"...האמת הוא היה טוב אך טיפה פחות מהVS דגם 1732 משהו עם 4MS..היה גם סמסונג לבן שהיה גם מדהים לדעתי.וגם NEC וAsus עם ציפוי Glossy ממש מרהיב.. מאוד רצית…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Wheel,

המסך הוא Samsung 731B מחובר בכבל DVI קיבלתי אותו לפני שבוע אני לא יודע עם זה אמור להיות ככה אבל הבהירות של המסך משתנה באופן קיצוני שמסתכלים מגובה שונה אם מלמטה המסך נהיה הרבה יותר קהה (יותר בחלק העליון) ועם מלעלמה יותר בהיר אבל מה שנכון תמיד זה שבחלק העליון המסך יותר כהה, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך וכלום לא עוזר יש למישהו עוד את הבעייה הזאת? יכול להיות שהמסך הגיע דפקטיבי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Cilay,

אני מעוניין לקנותאת המסך הזה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-236-011-11.JPG ASUS MW221U Black-Silver 22" 2ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor - Retail 369$ או את זה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-005-088-02.JPG LG L226WTX-BF Black 22" 2ms DVI Widescreen LCD Monitor - Retail גם 369$ אם יש הצעה אחרת תתקלב בשמחה תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפש מסך מחשב של 23"-24" שישמש בעיקר לגלישה ולעבודה עם תוכנות אופיס וכתיבת קוד. משחקים אני מעדיף בקונסולה על גבי הטלויזיה. ממה שקראתי עד עכשיו יש המלצה גורפת על מסכים של DELL, השאלה הראשונה היא למה בעיקר כאשר את הפנלים ממה שאני מבין מספקת דווקא LG? בינתיים שמתי עין על Dell E2414H שעולה 825 שקל. המינוס העיקרי הפאנל TF אופציה נוספת היא Dell P2414H שיעלה כבר 970 אבל עם פאנל IPS והשאלה היא עד כמה הפאנל קריטי לשימושים שלי? במקביל, בסביבת המחיר הזו יש מסכים של LG, Samsung, Philips....שמגיעים כבר עם HDMI. למשל Philips 234E5QHAW אשמח לחוות דעת. תודה.

5. Started by gabishpak1,

שלום אני חדש בענייו מחשבים ואני צריך המלצה למסך המיועד למשחקים כבדים. התקציב הוא 1000 שקל,אני רוצה שגודל המסך יהיה בין 20-24 אינ'ץ.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. האם יש הבדל בין מסך סמסונג p2370 לבין xl2370 ? בארץ ראיתי רק את P, אבל בCNET יש סיקור חיובי מאוד לXL. http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-xl2370/4505-3174_7-33683882.html

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by maor676,

אני מעוניין לקנות מסך איכותי בנוסף למחשב שאני אקנה. השאלה אם ההבדל בין המסך הזה למסכי המיינסטרים כלכך מורגש ובמה? האם ההפרש שווה? השימושים שלי: משחקים, סרטים וטקסט. איפה אפשר לראות אותו בתצוגה באזור המרכז? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Judge,

רק רציתי לשאול כמה שאלות. 1. שמבקשים מפרט מחשב, בטופס יש את השאלה לאיזה מסך המחשב יתחבר, איזו רזולוציה? רציתי לדעת איך זה קשור מפרט המחשב לרזולוציית המסך. 2. שאתה מבקש כאן מסך אתה צריך לרשום איזה כ.מסך יש לך במחשב. למה זה משנה איזה כ.מסך יש במחשב? 3. מה מיוחד במסך מסוים? נגיד מסך גיימינג, איך הוא מתבטא בדיוק לגיימינג? מה שונה בין מסך למסך? המסך משפיע על משחק/כל תוכנה אחרת שהמחשב מריץ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tomerk1,

בחיפושי אחר ערכה לניקוי מסך של מחשב נייד led, לא מצאתי משהו חד משמעי שאותה ערכה מתאימה גם למשכי led, אלא רק למסכי lcd. האם מישהו יכול להמליץ לי על ערכה לניקוי מסך led?? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by 1stcowgirl,

מסך מחשבטלויזיה - מה הכוונה? שזה גם מסך למחשב וגם מסך לטלויזיה? האם לא כל מכשיר שיש לו כניסת TV - DVI ו AVG + HDMI יכול להיות "מסך מחשבטלויזיה"? - אני לא מבינה..... אשמח אם משהו יוכל להסביר לי. - אני מעוניינת לרכוש מסך חדש למחשב, חשבתי על משהו בגודל 24, והתקציב שלי הוא בערך 1500ש"ח פחות או יותר. אז כשנתקלתי במונח "מסך מחשבטלויזיה" חשבתי לעצמי למה לא לקנות טלויזיה 24" בעלת כניסןת TV + HDMI + DVI - (אשמח גם לקבל המלצות על מסכים שונים)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם. לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב פיקסל על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה. אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם. למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה. דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברירה אלא ללכת לק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by איציק כהן,

איזה מהירות מסך יותר כדאי 2ms או 8ms? ואיזה עוד דברים כדאי כדי שיהיה נוח למשחק?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 אינץ'. ישמש בעיקר לעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) ולתכנות. קצת סרטים. לא למשחקים. התקציב סביב 1200, עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה באמת שווה. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל המסך יחובר בשלב ראשון למחשב ישן יחסית עם כרטיס ישן (7300), ובהמשך כנראה שיחובר לתחנת עגינה של נייד דל לטיטוד 6410 עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. ראיתי כאן הרבה המלצות על DELL 2209WA. הוא באמת המסך הטוב ביותר במחיר הזה, או שיש גם המלצות אחרות? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה לחבר 5 מסכים קטנים ( עד 12 אינץ ) ולראות בכולם טלויזיה ( זה בשביל מספרה אם לא ניחשתם עד כה ) אני מכיר את האופציה של מסגרות דיגיטליות שיכולות להיות מסכים אבל השאלה אם אפשר לחבר מספר מסכים ולראות את אותה תמונה בכל אחד ? יש עוד פתרונות / רעיונות ? נא עיזרו !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Albert172,

שלום לכולם! אני חדש בפורום, לכן מצטער מראש עם השאלה שלי נשאלה כבר בעבר (לא מצאתי בחיפוש). אני מתכוון בקרוב לרכוש מסך רחב 22". השאלה שלי היא, האם כרטיס מסך שלי (GeForce FX 5200) תומך במסכים הנ"ל? בהגדרות ב-WINDOWS לא מופיעות הרזולוציות המתאימות. הרזולוציה המקסימלית שמופיעה אצלי היא 1600X1200, ורוב מסכי ה-LCD באים עם 1680X1050. או שזה אמור להופיע ברגע שאחבר את המסך? (כרגע מותקן מסך CRT לא מזוהה ע"י WINDOWS. מופיע כ-PnP Monitor).

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by e-d-a,

שלום אני מחפש מסך שיהיה טוב (משהו כמו הq17 אם אני לא טועה של יונדאי שהיו תמיד ממליצים פה בפורום) בעיקרון לא משנה לי חברה וכל מיני ואני גם לא מבין גדול במסכי lcd חוץ מהמילון מושגים שיש לכם פה. בקשר לתקציב בשאיפה לכמה שיותר זול.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Dark Phoenix,

שלום. אני מחפש מסך LCD למשחקים (חשוב שתהיה תמונה איכותית) אבל שגם יהיה אפשר לגלוש בו באינטרנט ולעשות עבודות כמו שצריך. התקציב הוא כ2200 ש"ח, מסך 19 אינץ'. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by spektrum,

הלכתי לכמה חנויות והם אמרו לי שאין מה לקנות מסך רחב אם המטרות שלי לא למשחקים וסרטים.. הם צודקים? כדי לי לקנות רגיל?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מסך איכותי בגודל שבין 23 ל-25 אינץ אבל שיכלול מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ומאד ישמח אם יכלול כניסות usb אבל זה כבר פינוק ולא חובה. כמו כן שיכלול חיבוריות hdmi אשמח להצעות המלצות שלכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by gal_X66,

אהלן חברים יש לי מחשב יחסית סבבה ואני מעוניין לרכוש מסך חדש שימוש של משחקים (לא גיימר כבד ) ושימושים כלליים (סרטים בfull hd וכאלה) כרטיס מסך (אם רלוונטי בכלל) GTX550i איך המסך הזה לדוגמא ? 955 שקלים [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #EDEDED] [TD=width: 30%, align: right]מותג[/TD] [TD=width: 70%, align: right]LG[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 30%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 70%, align: right]22EA53VQ[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EDEDED] [TD=width: 30%, align: right]גודל מסך[/TD] [TD=width: 70%, align: right]"21.5[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 30%, align: right]טכנולוגיה[/TD] [TD=width: 70%, align: right]IPS LED[/TD] [/TR] …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by 3emi,

עוד מסך מעניין שמשתמש באותו פאנל של הסמסונג 4K TN http://youtu.be/EEMvkNSmXSY http://youtu.be/B0YzTJheuFs

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by owen10,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך גדול ואיכותי והמחיר הזה מתאים לי בול מה אתם אומרים על המסך הזה ‎Asus VE248H 24'' LED 2ms VGA DVI HDMI WideScreen Black‎ תודה רבה! המחיר 1070 ואם יש לך המלצות למסכים במחיר הזה אני אשמח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, בתקווה שהגעתי לפורום הנכון- יש לי מסך samsung b2330hd, ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ עם כבל hdmi חדש שקניתי. משום מה, התוכן במסך מוקף בריבוע שחור (כלומר יש פסים שחורים עבים מימין, משמאל למעלה ולמטה), כאילו המסך לא מזהה את הרזולוציה של הלפטופ או משהו בסגנון. ניסיתי לסייר בכל התפריטים של המסך, וניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לחבר ולנתק אינספור פעמים ללא שיפור. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? כלומר להעלים את הפסים השחורים, כך שהדסקטופ יכסה את כל המסך ולא רק חלק ממנו.. עריכה: יש לציין שלא הייתה שום בעיה בחיבור כבל vga.. אבל אני חייב להשתמש ב-hdmi. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם אני משתמש בשני מסכים - Samsung SyncMaster S23A300b כמסך ראשי, ובLG L1960TR כמסך משני. השימושים הם בעיקר סטודנטיאליים- תיכנות, אופיס ואינטרנט. לכל אחד מן המסכים יש כניסת DVI וVGA. לוח האם שברשותי הוא של אינטל BLKDH67CL-B3, ולו יש יציאת HDMI וDVI, ללא VGA, כך שעל מנת שאני אוכל להשתמש בשני המסכים עליי להוסיף חיבור מתאים לאחד מן המסכים. שאלתי היא, האם עדיף להשתמש בכבל שבצידו האחד הוא HDMI ובשני DVI או שמתאם יהיה עדיף? אמור להיות בכלל הבדל? אשמח לקבל המלצה למוצרים איכותיים. ובנוסף, האם זה ישנה איזה מן המסכים אני אחבר לאיזה יציאה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ועם איזה דיוק ניתן לכוון לו את הsharpness? אני יודע שבRev00 זה הולך בקפיצות של 10 נקודות, זאת אומרת שלא ניתן לכייל אותו כדי שיתאים לעבודה עם גרפיקה כי במצב כזה הוא לא יכול לעבור אפילו את הטסטים הבסיסיים. האם זה תוקן בrevisions חדשים יותר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.