עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by osi,

אני שניה לפני קניית מסך מחשב חדש- קראתי כבר את הכתבות של ה-22" ופתאום חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע קצת יותר ולתת לעצמי אופציה עתידית גם לראות טלוויזיה במחשב. האם זה אפשרי /כדאי? או שהאם כדאי לי ללכת על מסך 22" (כנראה הסמסונג 2243BW)? הסתכלתי גם על ה-DELL וה- EIZO. השימוש במחשב הוא די רגיל- אינטרנט, סרטים. פלוס תוכנת אוטוקד שהיא תוכנה טכנית אבל לא נחשבת לתוכנה גרפית שדורשת מסך יעודי. לא מיועד כמעט למשחקים. תודה מראש על כל תגובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by biodome,

היי, מתעסק בעיקר בעריכה בפוטושופ, וגם עורך סרטונים בפרימייר. חשבתי על מסך 27" עם רזולציית 4K (כרגע אני בבית עם 25" של 1440P וצריך עוד מסך למשרד). קראתי ביקורות טובות על ה-LG 27UK650W שכעת אני מבין שמחליפה אותו גרסת UL שעולה בערך 2070 שח מאמאזון כולל הכל (לעומת 2500 שח בישראל ללא המע"מ) אופציה אחרת היא לקנות בארץ את ה-Dell U2718Q שנראה שהוא ברמה דומה ועולה 1870 שח (אחרי הורדת המע"מ). מחכה לראות אם בבלאק פריידיי איזה מבצע שווה על אחד מהם. השוואה ביניהם https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/dell-u2718q-vs-lg-27uk650/652/661 דעתכם? משהו עדיף בתקציב?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ametrine,

לפי תגובה של DELL לא יצא שידרוג לבעיות הצללים של ה- HC ומי שלא מרוצה יכול להחזיר את המוצר או להישאר איתו. ידוע אבל על שיטה לתיקון הבעיה וזה עובד אצל רוב האנשים: http://www.pretentiousname.com/dell2407fix/index.html עכשיו השאלה האם שווה להסתכן ולקנות את ה DELL או ללכת על הסמסונג שגם יותר זול אבל עם פאנל פחות טוב? אני כבר לחוץ על הקניה וצריך להחליט כבר אבל כל הזמן צצים עדויות כנזכר למעלה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by look-GOD,

מישהו יודע במקרה מה הסיפור עם הטלויזיות של השלושה מיימדים בלי המשקפיים? אני מאוד רוצה לקנות טלויזיה 3D אבל לא רואה סיבה לקנות את הטלויזיות עם המשקפיים כשכול שניה עכשיו אמורות לצאת הטלויזיות בלי (מישהו יודע אם הם כבר יצאו?). מה ההבדל? יש איכות שונה או בעיית זיוות? ומתי הם יוצאות? תודה על המידע

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by 3emi,

עוד מסך מעניין שמשתמש באותו פאנל של הסמסונג 4K TN http://youtu.be/EEMvkNSmXSY http://youtu.be/B0YzTJheuFs

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכם, שבוע שעבר יצה לי להיות עצל כמה קרובי משפחה, נתחיל מזה, לאחד יש מסך Proview של 22", דגם 2200W יש פה את המפרט: http://goo.gl/4vEAE הנתונים בכלל לא משהוא, במיוחד הרזולוציה, תכלס רואים ממש מגעיל, כוונתי אותו ל native והורדתי קצת בבהירות, אפשר להסתדר, אבל מרגישים את חוסר האיכות, יש לי מסך MAG של 17", גם TN, פאנל של proview, ורואים יות טוב (כננרה באמת הגודל משפיעה) המסך השני שיצה לי לעבוד איתו הוא Samsung BX2450, http://goo.gl/jJUX0 מרגישים את הבזבוז של השטח בגלישה של שולי המסך, אבל מבחינת תצוגה, הרבה אבל הרבה יותר טוב מ proview, בסמסונג התאורה LED, ב מסך השני CCFL על בטוח. אז אני שואל, היתכן ויש מסכי TN שהם איכותיים יותר ואיכותיים פחות? הדרישות שלי הם: שיהיה pivot, א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ofirr,

בהמשך לנושא הקודם שלי (שננעל למרבה האירוניה לא בגללי) בגלל 3 משתמשים בויכוחים, להלן התמונות: תמונות נוספות בהמשך..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. עד היום ישבו על שולחני הDELL 2007FP האהוב שלי ששימש אותי למעט צפיה בטלויזיה ובעיקר לשימוש במחשב הפרטי שלי, ובנוסף עליו מסך CRT של LG שמחובר לKVM ופועל לצורכי עבודה בלבד (טכנאי מחשבים). בעקבות רצון לחסוך במקום על השולחן הוצאתי את הCRT ובמקומו אני רוצה LCD חדש. הדרישה היחידה שלי מהמסך היא שיהיו לו 2 כניסות וידאו (DVI+VGA). מסכים מרובעים (לא רחבים) מקבלים אצלי עדיפות גבוהה + עדיפות למסך כמה שיותר גדול. אם אפשר למצוא מסך שקיים באתר של KSP זה יהיה מצויין. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by avishai220,

היי אז ככה המליצו לי על שתי המסכים האלה הראשון זה דל Dell Gaming S2417DG השני זה Asus PG248Q 24 הבנתי שבדל יש בעיה עם הצבעים של הדארק אני לא יודע אם סידרו את זה מאז או אבל אלה התגובות שקראתי אם יש לכם משהו אחר להמליץ התקציב שלי זה 2200 מקסימום הגודל של המסך שאני רוצה זה 24 אינץ

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tidan31,

שלום! על המסך שלי היה סימנים וניקיתי אותו בהתחלה באמצעות מטלית של משקפיים+ תרסיס לניקוי מסך lcd והסימנים לא ירדו לאחר מכן ניקיתי אותו עם המטלית + מעט מים והסימנים ירדו אבל נישארו לי הסימנים של הניקוי כיצד ניתן להוריד אותם והאם הסימנים הללו אמורים להיות על המסך לאחר הניקוי כמובן שלפני הניקוי כיביתי את המסך ייבשתי ולאחר מכן הדלקתי אותו.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מבקש המלצה למסך בין 24" ל-27" עם רמקולים איכותיים מובנים. לאקסבוקס וגם לסרטים מהלפטופ. תקציב לא קריטי אבל בערך עד 1100 לא סגור על הגודל אז אשמח להמלצות על 24 וגם 27 המלצות יתקבלו בברכה...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כי תאמת הייתי שמח למסך 17 עם 8ms אבל במחיר כזה ועם שם כזה אני יודע שאין למה ממש לצפות. אז אני שואל יותר לשם שעשוע נראה כמה אתם קוטלים. בכל מקרה מחר אני הולך לקחת מסך crt שראיתי בטרייד זון שיחליף את מסך ה 15" !!! packard bell (הם בכלל קיימים עוד) מלפני 8!!!!!! שנים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, משהו מוזר, אני מחפש מסך מחשב עם הנתונים הבאים אבל לא מצליח למצוא חיה כזו... רזולציה 2K - 2560x1440 גודל מסך - בין 30-ל-35 אינצ' פאנל - IPS כל המסכים בגדלים האלו הם עם פאנלים אחרים או עם רזולציה של 4K . האם באמת לא קיים מסך עם דרישות כאלו פשוטות?

14. Started by yotmail,

אני מקווה שזה הפורום המתאים... יש רשותי לוח אם מסוג Intel Eva Cove DG35EC עם כרטיס מסך מובנה מסוג Intel® G35 Express Chipset Family יש לי במחשב יציאה אחת VGA ויציאה אחת של DVI כמו כן ברשותי שני מסכים עם חיבור של VGA בלבד. שאלתי היא איזה מתאם אני צריך לקנות (אם יש דבר כזה) על מנת לחבר את המסך השני ליציאה של ה DVI. תודה מראש יותם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, כרגע יש לי מסך syncmaster t200 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אך לאחרונה שמתי לך שאני צריך יותר שטח עבודה על המסך ולא כל כך נוח לקרוא ממנו טקסט ובמיוחד קיימת תופעה מוזרה כשאני רואה סרטי HD ומשהו זז מהר אז יש סוג של שובל ככה במעבר בין תמונות. יש לי כרטיס מסך radeon 4770 אם זה משנה. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב לצפייה בסרטי HD והמון כתיבה וקריאת טקסט בתקציב של 2000 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ערב טוב. למיטב ידיעתי, היבואן ( קבוצת חיון http://www.chayon.co.il/) מספק אחריות בת 3 שנים על המסכים של סמסונג. ניסיתי לציור איתם קשר טלפוני ואף אחד לא עונה. דיברתי עם פנדה, היכן שרכשתי לפני שנה את המסך והם גם מפנים אליהם. אני גר בצפון והם יושבים בנתניה כך שאין לי כ"כ אפשרות ללכת אליהם ולבדוק מה נסגר. מה אפשר לעשות? אגב התקלה היא שהמסך נדלק לפרקי זמן קצרים של שניה ופחות ומתכבה. מישהו נתקל? תודה וחג שמח.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by RT2,

אז אני מעוניין לרכוש LCD 19 בתקציב של עד 2500 ש"ח.. השימושים הם : משחקים, גרפיקה ועבודה יום-יומית. הפיינליסטים שלי הם: Viewsonic VP930b Viewsonic VX922 ו אחרון חביב Samsung 960BF מה דעתכם? על מה עליי ללכת? התקציב כבר מוכן..נשאר רק לבחור את האחד.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zombie,

לי יש את הt240 ויש לו ציפוי רגיל(matt) וראיתי מסכים עם gloss והם הרבה יותר משכו את העין שלי(לא יודע אם התמונה הייתה יותר טובה או לא) בקיצור..מה זה נותן ציפויי גלוס?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by otmr,

המסך שלי מתכבה למרות שהוא דלוק ורק אחרי אינספור כיבוי והדלקה שלו (בהם הוא נדלק ומתכבה מייד בחזרה) הוא מואיל בטובו להיתפס ולהישאר דלוק וגם אז הוא מרצד הרבה. הבעיה מתחילה שוב ברגע שמכבים את המחשב ( את השומר מסך ביטלנו כי הוא גם היה מפעיל את הבעיה מחדש). זה קשור למסך או לכרטיס? אשמח לפתרונות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שאלה לגבי רכישת מסך לעבודה משמש לקריאת שירטוטי חשמל ,צילומים של מיקום חלקים ותוכן כללי לתוכנות עבודה האם הדגם של סמסונג מספק 2333T PVA או > U2311 DELL או שכדאי לקחת דגם עם LED שווה ערך של 850-1000ש"ח ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by idoyi,

אבי קיבל מחשב נייד DELL ואיתו הוא גם ריבל מסך LCD הדגם של המסך הוא Dell UltraSharp 1704FPV 17-inch Flat Panel Monitor http://www1.euro.dell.com/content/learnmore/learnmore.aspx?c=il&l=he&s=bsd&~id=monitors&~subcat=gen&redirect=1 זהו קישור למאפיינים של המסך איך המסך??? רציתי לשאול אם כדאי לשים אותו במקום ה-CRT הישן והטוב או לא ומה הקצב ריענון של המסך ב-msec תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by TheSaintn,

שלום אני מעוניין לרכוש מסך [השימוש שלו יהיה 90% גיימינג וכל השאר כתיבת עבודות וסרטים וכו'],אני רוצה ללכת על גודל 23. ראיתי כמה דגמים אשמח לביקורת עליהם ולהמלצות נוספות התקציב הוא עד 950 ללא חריגה. 1)Asus VH238H 2)Dell UltraSharp U2312HM תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by bilbo,

http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203 אשמח עם תעזרו לחפש מידע לגבי הגרסה המשופרת ... טוב ... אף אחד שם לא קיבל את הגירסה החדשה ..אין לי זמן לבדוק את זה עכשיו .... נחפש מידע בערב ... התחלתי לבדוק רק בגלל הפרסום הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20978 זה העלה לי את החשד .... אני מחזיק את עצמי לא לקנות אותו עכשיו (אני חושב שהבעיות שיש למסך כרגע ממש זניחות)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כנראה שטובה. רכשתי לפני מספר ימים VP930 אצל גיבור מחשבים, המוכרים היו אחלה, פתחו את הקופסא, חיברנו אותו ובדקנו שאין פיקסלים שרופים. שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע בצד הימני של המסך (לבן על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. לקחתי את המסך לאומניטק היום, הסברתי, החלפתי, בדקתי (ביתר קפדנות על ידי ועל ידי הבחור מהמעבדה שם) שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע במרכז המסך (אדום על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. חזרתי שוב לאומניטק, קצת פחות שמח עם המסך התקול. הסברתי, החלפתי, דרשתי חדר חשוך, בדקתי (ביתר יתר קפדנות) חזרתי הביתה ושתיתי כוס מים.…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Dynamic,

שלום, יש לי מסך DELL 2209WA ומידי פעם הוא מחליט לקרוס, הכוונה הצבעים על המסך משתגעים לדוגמא: [ATTACH=CONFIG]9655[/ATTACH] חיברתי מסך אחר למחשב, הכל בסדר, הכוונה היא שאין בעיה במחשב. כמו כן, חובר עם כבל DVI נוסף, גם שם זאת לא הבעיה. אשמח אם מישהו נתקל בבעיה דומה וקיימת דרך לסדר את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים