עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by idan1836,

אני לפני קניית מסך ורציתי עזרה בנושא.. המסך שאני רוצה צריך להיות LCD, מעדיף LG/ SAMSUNG , שיהיה בגודל 19" (לא WIDE SCREEN). רציתי לדעת מה התכונות שצריך לבדוק קודם כל ומה אתם ממליצים לי לקנות (מנסיון עם אותו דגם). התקציב עומד על כ- 1800 שקלים, יש אפשרות לחריגות אבל לא גבוהה. שהמסך יהיה עד 8 MS, הוא בעיקר למשחקים וסרטים, ושמתי עין על דגמי ה SAMSUNG האחרונים כמו 913BF לדוגמה. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום ראיתי הייתי בטרקלין חשמל וראיתי את המסך הבא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE862C680#shidrug המסך של AOC שמה הוא עלה 1200 אפשר להשיג אותו בדיי הרבה פחות . ממה שאני ראיתי את המסך זה דבר שיכול ליהיות יפה מסך מגע למחשב בנוסף המסך כולל רמקולים סטריאופונים וכאמור נראה גדול מרשים עומד יציב הוא FHD LED ניגודיות ושאר הנתונים דיי טובים . אני בעיקרון מהתרשמות שלי מאוד הופתעתי לטובה מהמסך הזה . מה דעתכם על המסך כל עזרה תיהיה מצויינת . מחיר המסך כרגע הוא 950 שקלים .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ofirr,

בהמשך לנושא הקודם שלי (שננעל למרבה האירוניה לא בגללי) בגלל 3 משתמשים בויכוחים, להלן התמונות: תמונות נוספות בהמשך..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shachar138,

ככה אני בתהליכי בניית מפרט למחשב לשימוש בתוכנות כמו PS AI ובכללי תוכנות אדובי לעיצוב דפוס ומולטימדיה . התקציב הכללי שלי הוא 7000 ש"ח שבתוכם אני רוצה לכלול מסך חדש בגודל 21"-24" ואמרו לי שיש מסכים מיוחדים עם דיוק צבע גבוה לדפוס (אני לא באמת מבין בפן הטכני של זה ) רציתי לדעת על איזה מסכים אתם ממליצים לשימוש בתחום הזה ומה בערך הסכום שאאלץ להפרד ממנו . תודה מראש [=

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by TheSaintn,

שלום אני מעוניין לרכוש מסך [השימוש שלו יהיה 90% גיימינג וכל השאר כתיבת עבודות וסרטים וכו'],אני רוצה ללכת על גודל 23. ראיתי כמה דגמים אשמח לביקורת עליהם ולהמלצות נוספות התקציב הוא עד 950 ללא חריגה. 1)Asus VH238H 2)Dell UltraSharp U2312HM תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eclipse,

אני עומד לקנות מסך 19 ומתלבט אם לקנות מרובע או רחב. המחירים כבר כמעט לא משמעותיים. המחשב משמש למשחקים. מה דעתכם על LG L194WT ? נמכר בסביבות 1500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by look-GOD,

מישהו יודע במקרה מה הסיפור עם הטלויזיות של השלושה מיימדים בלי המשקפיים? אני מאוד רוצה לקנות טלויזיה 3D אבל לא רואה סיבה לקנות את הטלויזיות עם המשקפיים כשכול שניה עכשיו אמורות לצאת הטלויזיות בלי (מישהו יודע אם הם כבר יצאו?). מה ההבדל? יש איכות שונה או בעיית זיוות? ומתי הם יוצאות? תודה על המידע

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. היי! השימושים העיקריים שלי יהיו בעיקר עבודות Office ואינטרנט, משחקים מידי פעם ומעט סרטים.. (אני רואה סרטים יותר ב-DVD בסלון) 1) מאיזה חנות כדאי לקנות את המסך הנ"ל? מישהו מכיר חנויות מאזור נתניה אולי? בעיקרון יש לי אפשרות בתשלומים אבל חשבתי גם על מזומן בתשלום אחד.. ויש הרבה חנויות ב-ZAP ולו דווקא הכי זולה היא הכי אמינה.. איזה חנות אמינה מ-ZAP כדאי לבחור? 2) מה המדיניות של חברת Dell לגבי פיקסלים מתים? מה ה-Rev הכי חדש של המסך הנ"ל? (הבנתי שהפאנל הזה מסומן כ-RT803 בתצוגת ה-setup של המסך, זה נכון?) 3) איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות במעמד הקניה? (אני לא מומחה למסכים אך הבנתי שיש עוד מושגים כמו Bleeding וכאלה..?) 4) בכמה אתם חושבים שכדאי למכור את המסך הישן שלי? …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

FHD, sRGB, רכזת USB, שתי כניסות DVI-D (עם HDCP), כניסת VGA, כניסת DisplayPort, כניסת HDMI, כניסת Component ואפילו כניסת Composite. בנוסף, חריץ לכרטיסי זיכרון. מבחינה חיצונית, ה-U2410 דומה מאד ל-2209WA ומתופעל באמצעות כפתורי מגע. אני מתאר לעצמי שהוא מבוסס על פאנל ה-H-IPS, כמו ה-LP2475w של HP. על כל פנים, עבור השוק הישראלי זו נחמה, כי לא ברור אם ה-LP2475w בכלל משווק כאן וגם אם כן, מה מדיניות המחיר לגביו בהשוואה לזו של Dell. בכל מקרה, מעניין. http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http://www1.jp.dell.com/jp/ja/business/peripherals/monitor-dell-u2410/pd.aspx%3Frefid%3Dmonitor-dell-u2410%26s%3Dbsd%26cs%3Djpbsd1&sl=ja&tl=en&history_s…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני יודע שההמלצות פה חמות ביותר על הדל... ביקשתי לראות אותו בחנות ואת האמת שלא התרשמתי. לא ראיתי את החדות עליה כולם מדברים (ואני דיי פדנט בנושא).... יכול להיות שזה היה כרטיס המסך שאליו חיברו אותו. פעם הבאה נראה לי שאני פשוט אגיע עם המחשב שלי לחנות! בכל מקרה עד אז- יש המלצות נוספות על מסכים מוצלחים? ובמה הם נחותים מהדל המדובר. LG w2286L? אשמח לתגובות! שבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by STRENGTH,

יש לי מסך LCD 17 אינץ מלפני 5 שנים ולאחרונה הופיע פס כחול לכל אורך המסך. בהתחלה זה נעלם אחרי ששיניתי שומר מסך (שינוי צבע במסך) או אחרי משחק למרות שתמיד אחרי יום זה היה חוזר שוב לזמן קצר,אבל עכשיו פתאום הופיע עוד פס אחד ממש לידו ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפתר ממנו :'( זה קשור איכשהו לפיקסלים השרופים ש LCD צובר עם הזמן? כי זה לא רק פיקסל אחד זה ממש קו דק לאורך כל המסך יש דרך לתקן את זה? אני לא מבין את זה יש לי אולי את המסך 5 שנים אבל המסך הזה לא היה כמעט פעיל הוא היה בעיקר בשביל גלישה באינטרנט וכתיבה. אני מקווה שהמסך לא עומד למות לי בקרוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lee.,

חשבתי בזמן האחרון לקנות את ה-2209, אבל כרגע נראה שיש מחסור שלו, ולא בטוח שיהיה יותר. ואני לא בטוח כמה אני רוצה לחכות למסך שהייצור שלו הפסיק\מפסיק (למרות שהייתי שמח לשים יד על ATP3..) הקיצר, התחלתי לחשוב בכיוון של 2333T, שנדון פה לאחרונה לא מעט. הבעיה היא שלמיטב הבנתי, הבעיה העיקרית שלו לעומת ה-F2380 לדוגמא, הוא הארגונומיה. והנה הבעיה: אין לי מושג על מה זה אומר שאני מוותר... אם זה הפיווט, זה לא נראה לי נורא, אבל אם מישהו יכול להגיד מה הוא יכול\לא יכול לעשות לעומת מסכים אחרים, אני אשמח. מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by צפיד,

שלום לכולם, אני מעוניין לכייל את המסך אבל אצטרך את עזרתכם. איזה נתונים אתם צריכים? <תמונה מצורפת> [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by biodome,

היי, מתעסק בעיקר בעריכה בפוטושופ, וגם עורך סרטונים בפרימייר. חשבתי על מסך 27" עם רזולציית 4K (כרגע אני בבית עם 25" של 1440P וצריך עוד מסך למשרד). קראתי ביקורות טובות על ה-LG 27UK650W שכעת אני מבין שמחליפה אותו גרסת UL שעולה בערך 2070 שח מאמאזון כולל הכל (לעומת 2500 שח בישראל ללא המע"מ) אופציה אחרת היא לקנות בארץ את ה-Dell U2718Q שנראה שהוא ברמה דומה ועולה 1870 שח (אחרי הורדת המע"מ). מחכה לראות אם בבלאק פריידיי איזה מבצע שווה על אחד מהם. השוואה ביניהם https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/dell-u2718q-vs-lg-27uk650/652/661 דעתכם? משהו עדיף בתקציב?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שאלה לגבי רכישת מסך לעבודה משמש לקריאת שירטוטי חשמל ,צילומים של מיקום חלקים ותוכן כללי לתוכנות עבודה האם הדגם של סמסונג מספק 2333T PVA או > U2311 DELL או שכדאי לקחת דגם עם LED שווה ערך של 850-1000ש"ח ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. המסך נמכר בזאפ ב-1300 ש"ח, יש מסכים ברמה שלו שאני צריך לשקול לפני שאני קונה אותו? יש בעיות שאני צריך להכיר במסך? השימוש הוא בעיקר משרדי - אינטרנט, אבל ישמש גם למשחקים והציפייה היא לאיכות צפייה טובה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, לפני כשעה רכשתי מסך LCD שלטעמי הוא אחד המסכים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר שרכשתי... אז קצת פרטים מסך מחברת AOC דגם: 196 v+ גודל: 19 אינץ אחריות: 3 שנים עד בית הלקוח. הרחבה של עוד שנתיים בתוספת תשלום סה"כ לתשלום 1150 ש"ח, אשמח לדעת אם המחיר שרכשתי את המסך אכן נחשב מחיר טוב כי הבנתי מהמוכרים שמה שהסתכלו עליי שהוצאתי מהם את המסך הזה "בחינם" כמו כן אשמח לדעת כיצד אוכל לקבל את התצוגה הכי טובה מהמסך... איך להגדיר אותו ככה שאקבל את התצוגה והמראה הכי טובה אני פועל על רזולציה 1024*768 תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לבעלי LG SUMSUNG ועוד, כמה יוצא לכם להשתמש בפונקציה הזאת? עד כמה היא שמישה? ואיך היא מבצעת את העבודה? השאלה הנוספת: יש מסכים עם כפתור למצבים מיוחדים: טקסט/סרטים/משחקים... עד כמה הוא שימושי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב, קראתי כתבה שנכתבה לפני ימים ספורים בנוגע למסך של ViewSonic דגם VP2365WB, קישור לכתבה כאן. הנה ציטוט מתוך הכתבה: השימושים שלי במחשב הם משהו כמו 60% גלישה באינטרנט ו- 40% עריכת תמונות ווידאו, האם זהו אכן המסך המומלץ ביותר לשימושים מסוג זה? (כרגע אני עם מסך בעל פאנל TN 22" של חברת ASUS) תודה רבה ושבוע נהדר, אורן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by dante123,

שלום אני התעניינתי לפני חודש בקשר למסכי 17 אינץ' טובים והגעתי למסקנה שה740B לוקח את כולם, כולל בדיקה בחנות של המסך הזה נגד מסך מקביל של LG. האם ה740B נשאר עד עכשיו הפתרון הכי טוב לעד 1300 שקלים? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tomerk1,

בחיפושי אחר ערכה לניקוי מסך של מחשב נייד led, לא מצאתי משהו חד משמעי שאותה ערכה מתאימה גם למשכי led, אלא רק למסכי lcd. האם מישהו יכול להמליץ לי על ערכה לניקוי מסך led?? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, מבקש המלצה למסך גיימינג, מיועד לפעול עם כרטיס מסך RTX3060. לפי מה שהבנתי לפחות, אפשר באזור הסכום הזה לקבל מסך 27' 2K 144Hz. התקציב 1500-2000 ש"ח, תלוי ברמת הכדאיות. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by avishai220,

היי אז ככה המליצו לי על שתי המסכים האלה הראשון זה דל Dell Gaming S2417DG השני זה Asus PG248Q 24 הבנתי שבדל יש בעיה עם הצבעים של הדארק אני לא יודע אם סידרו את זה מאז או אבל אלה התגובות שקראתי אם יש לכם משהו אחר להמליץ התקציב שלי זה 2200 מקסימום הגודל של המסך שאני רוצה זה 24 אינץ

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מבקש המלצה למסך בין 24" ל-27" עם רמקולים איכותיים מובנים. לאקסבוקס וגם לסרטים מהלפטופ. תקציב לא קריטי אבל בערך עד 1100 לא סגור על הגודל אז אשמח להמלצות על 24 וגם 27 המלצות יתקבלו בברכה...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הכירו את אחד הדגמים הזולים ביותר שתוכלו להשיג עם תמיכה בקצב רענון גבוה יותר מ-60 הרץ לכתבה

דיונים חדשים בפורומים