מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט לגבי מסך 22'', אני כרגע עובד עם מסך 19'' ברזולוציה של 1280X1024X32. במידה ואני אעבור למסך 22'' אני אעבור לרזוצלציה של 1680X1050 האם תהיה ירידה בביצועים כאשר אני משחק? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המסך למחשב וקיבלתי רק כבל VGA אבל יש לי מתאמים ל - DVI. השאלה אם יש הבדל בין שיטת חיבור זו, לבין כבל DVI מלא....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 Dell 24" LED U2414H HUB USB3.0 Pivot 16:9 בבקשה עזרה קניתי מחשב חייב מסך דחוף
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו במקרה מוסר/מוכר במחיר סמלי מסך CRT באזור הצפון אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית. *-חיפשתי בטרייד - זון ובמספר אתרי יד שנייה. +לא מצאתי תת פורום יותר מתאים מזה אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך שלי גוסס למוות CRT של LG ואני מחפש מסך חדש רצוי 19' LCD , כמה שיותר איכותי בתקציב של עד 1000 שקל ושלא יהיה מסך רוחבי אלה רגיל . בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרוש מסך LCD בגודל 17" וזול! כניסת DVI לא הכרחית (כ. מסך OB), שיראה טוב גם ברזולוציה של 1024X728 לשימוש משרדי (וורד אינרטנט וכו') נמצאו המסכים הבאים: WATCH mv732 ב-788 (במחסני חשמל) L1718S או L1752T של LG ב-960/990 Nu Tech QL711V ב- 970 SAMSUNG 740N ב-990 עוד רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי השבוע טלוויזיה 32 של טושיבה וחיברתי אותה בHDMI למחשב... האיכות פשוט פצצה... השאלה היא האם מישהו עובד מול מסך כזה בתור מסך למחשב לכל דבר??? האיכות ממש טובה ורואים ממש טוב כל אתר אינטרנט ובכלל העבודה טובה חוץ מאולי שהמסך טיפה גדול מדי.. הרזולוציה היא 768*1360 אבל הטקסט ממש חד ורואים הכל ברור, אפילו לא שיניתי שם הגדרה חוץ מלעבור למסך של הטלוויזיה במקום המחשב (אני עובד עם VISTA) האם זה מומלץ??? מה אתם חושבים???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז דבר ראשון הלינק: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia19dvi&cfm=4B6D9B2B דבר שני, אני מחפש מסך למשרד שיעלה לי דיי זול (המסך הנ"ל ב36 תשלומים 870 ש"ח), אבל שיהיה לו נתונים יחסית טובים. חוץ מהעובדה שזה המשרד שלי, ואני עובד על מסך שעות טובות ביום אני גיימר מבוגר שמידי פעם משחק משחקים כמו PES , virtual tennis ועוד נוספים אבל לא גיימר ענק! האם המסך הנ"ל יספק אותי!? האם הוא סביר!? אני מחפש משהו עד 900-1000 ש"ח , אבל מסך עם נתונים כאלו לא מצאתי עוד... מה אתם אומרים ידידי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
LG L1732TQ גודל המסך "17 אפשרויות תמונה Movie,Text,User,Normal בהירות 300cd/m² רזולוציה1280X1024 0.264mm גודל פיקסל יחס ניגודיות 1:1400 מהירות תגובה 4ms מגוון צבעים 16.2M תדר אופקי 30~83kHz תדר אנכי 56~75 Hz זווית צפייה 160°/160° DVI כניסה דיגיטלית כניסה אנלוגית DSVB-15 אוקי אז ככה דבר ראשון... הכרטיס מסך שאני משתמש בו nvidia geforce fx 5200 128mb הבעיה היא שאין בכרטיס הזה DVI ואני לא מנצל תמסך כמו שצריך .. הייתי רוצה שתייעצו לי על כרטיס שאיתו אני אנצל את המסך כמו שצריך מחפש כרטיס שיתן תמונה חדה וברורה למסך החדש כמובן עם יציאת DVI אם אפשר מספר אופציות שאתם מכירים כדי שתיהיה לי אפשרות בחירה כל מ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב! ברשותי מחשב נייד של Lenovo, דגם: y700 בן 4 חודשים, מפרט: כרטיס מסך:Nvidia GeForce GTX 960M 4gb - מריץ את כל המשחקים שנמצאים כרגע בשוק. מעבד: Intel Core i7-6700 HQ זיכרון פנימי:16GB RAM זיכרון:1TB hard disk, 128g ssd מסך:15.6 אינצ מכיוון שממש לא נוח לשחק משחקים עם המסך הקטן הזה - וגם מחוסר הרטס(hertz) גבוהה, אני מעוניין לקנות מסך של 144 הארטס. להלן השאלות: האם המשחקים יוכלו לרוץ ב120/144 הרטס כשאחבר את המסך? ובאותו אפיאס על אותן הגדרות נוכחיות? כרגע עומד על 120 אפיאס יציב. תודה לעונים מתן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך 20 אינץ' שהוא אינו FULL HD, משהו של סמסונג. חשבתי להזמין את U2515H מחו"ל כי הבנתי שהוא מסך די טוב, גם למשחקים וכל השאר. איך המסך הזה בגדול? הוא איכותי? ואם יש לי אפשרות ללכת על 4K זה יהיה עדיף? כי אולי אם כבר קונים מסך אז ללכת על הרזולוציה הכי טובה שיש היום? האם יש הבדל דרמטי בגודל בין 20 לבין 25? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 אינץ'. ישמש בעיקר לעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) ולתכנות. קצת סרטים. לא למשחקים. התקציב סביב 1200, עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה באמת שווה. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל המסך יחובר בשלב ראשון למחשב ישן יחסית עם כרטיס ישן (7300), ובהמשך כנראה שיחובר לתחנת עגינה של נייד דל לטיטוד 6410 עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. ראיתי כאן הרבה המלצות על DELL 2209WA. הוא באמת המסך הטוב ביותר במחיר הזה, או שיש גם המלצות אחרות? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי הרבה זמן את המסך Samsung 943BM ולא מצאתי אותו במלאי בשום מקום. עכשיו אני נוטה לכיוון המסכים הבאים: AOC 919Va2 - לא מצאתי על המסך/חברה טיפת מידע ברשת, אבל בחנות המליצו לי עליה ואמרו שהמסך לא פחות טוב מהסמסונג Viewsonic VA703M - אני זוכר שלחברה יש כמה דגמים מוצלחים בפלח שוק היקר יותר, אבל מה לגבי המסכים הפשוטים? LG L1742S - החברה מוכרת, השאלה איך המסך ביחד לשתיים מעליו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח על עזרה לגבי כמה מונחים בסיסיים בעולם המסכים שחשבתי שאני מכיר את המשמעות שלהם אשר בימים האחרונים קצת התערער הבטחון שלי. 1. האם כל מסך שרזולוציית מסך שלו היא 1920X1080 הוא HD ? 2. מה הופך מסך ל FULL HD ? 3. מה ההבדל בין 1080P ל 1080I ? 4. האם יש קשר בין החיבורים שיש במסך לבין זה שהוא HD, האם מסך HD חייב שתיהיה לו יציאת HDMI ? תודה מראש על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בעקבות קריאה מרובה בפורום אני מבין שאתם ממליצים על מסך הDELL U2412M. בניגוד למסכים אחרים בקטגוריה, אין לו חיבור HDMI אלא DisplayPort. האם יהיה ניתן לחבר מכשיר Galaxy s2 אל המסך דרך חיבור MHL MicroUsb to HDMI ואותו למחבר HDMI to DisplayPort adapter? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך [השימוש שלו יהיה 90% גיימינג וכל השאר כתיבת עבודות וסרטים וכו'],אני רוצה ללכת על גודל 23. ראיתי כמה דגמים אשמח לביקורת עליהם ולהמלצות נוספות התקציב הוא עד 950 ללא חריגה. 1)Asus VH238H 2)Dell UltraSharp U2312HM תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש את המסך הזה, http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1382&l1=10&l2=89&l3=356 ומוכרים אותו בארץ בכתובת הזאתי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15783 מה דעתכם? שימו לב לזמני התגובה - 2 מילישניות ולצבעים - 16.7 מליון ולא 16.2
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203 אשמח עם תעזרו לחפש מידע לגבי הגרסה המשופרת ... טוב ... אף אחד שם לא קיבל את הגירסה החדשה ..אין לי זמן לבדוק את זה עכשיו .... נחפש מידע בערב ... התחלתי לבדוק רק בגלל הפרסום הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20978 זה העלה לי את החשד .... אני מחזיק את עצמי לא לקנות אותו עכשיו (אני חושב שהבעיות שיש למסך כרגע ממש זניחות)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה crt ישנה ושמתי אותה דיי קרוב למסך שלי(lcd) כי אין ממש ברירה...עכשיו אני יודע שכשמים שתי מסכי crt אחד ליד השני זה דופק אותם מתחילים לראות קווים כאלה ולאט לאט הם נשארים קבוע על המסך...עכשיו השאלה אם זה נכון גם לגבי lcd..הם לא עובדים אותו דבר אז יכול להיות שהטלוזיה לא תשפיע? כי ממש לא בא לי שיהרס לי המסך..אה וגם המודם שלי והסאב קרובים לטלויזיה...משנה משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
L246WH של LG T240 של SAMSUNG שני המסכים באותו טווח מחיר איזה מבניהם יותר עדיף מבחינת חיבורים, צפיה בסרטים, ומשחקים לא משחקי רשת אבל משחקים כמו GTA 4 וכל החדשים שיצאו בזמן האחרון
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא האמנתי שיש כזה דבר! איזה מגניב זה כמו במלחמת כוכבים וכל מיני כאלה סרטים 8) כתבה מ Y-NET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579148,00.html מה דעתכם? האם זה יתפוס? שווה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מסך מחשב מסוג LG FLATRON W1943TE. המסך אצלי כ-3 שנים ולאחרונה הוא התחיל להציד פיקסלים בצבעים ורוד וירוק על גבי כל המסך. החלפת מסך עזרה. מאחר והמסך היה מסך טוב ברצוני לדעת אם יש דרך לתקנו ולא לקנות מסך חדש. תודה מראש לכולם. ליעד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 500 חריגה: 50 שימושים: משחקים,סרטים ואינטרנט כ. מסך: ati hd 6870 איזה מסך כדאי נקנות? מצאתי אותו: http://getit.co.il/Prod/65275/ איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים אולם תצוגה או חנות שבה אפשר להתרשם ממסכי ASUS? אני מעוניין לרכוש את אחד המסכי ROG אבל אף פעם לא ראיתי בעיניים ומעוניין לראות. האם יש דבר כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-