מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך 19" נוח לקריאה (LCD מפאת חוסר מקום על השולחן) - לשימושי 'סבתא' פשוטים: דואר אלקטרוני, גלישה וצפיה בתמונות וסרטוני וידאו של הנכדים. התקציב - הכי נמוך שאפשר - אשמח להוצאה בסדר גודל של 500-600 ש"ח, אבל אפשר למתוח קצת אם זה מוצדק. תודה עריכה: שיניתי קצת את התקציב - אולי בגלל זה לא היו תגובות?
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מסך LG IPS236V שנמצא באותו חדר עם מזגן עילי. המסך והמחשב מחוברים דרך רב שקע לשקע אחד והמזגן מחובר לשקע אחר באותו חדר גם דרך רב-שקע. בעת שהמזגן העילי דולק, אחת ל20-30 דקות בערך המסך מאפיל למספר שניות ואז שב להראות תצוגה. ב2 מסכי טלויזיות אחרים שנמצאים בחדר שאחד מחובר לאותו מחשב שהמסך מחובר אליו ובאותו רב שקע, ושני מחובר לרב-שקע שהמזגן מחובר אליו דבר כזה לא קורה. ניסיון להשתמש בשקע "מגן ברקים" לתקע של המסך לא עזר. חיבור של המזגן לשקע אשר נמצא בחדר אחר באמצעות כבל מאריך של כמה מטרים כן סייע לבעייה אך זהו פתרון לא ישים ולא מומלץ לטווח ארוך.
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מסך מחשב 24", שאליו אוכל לחבר את המחשב הנייד שברשותי. אני מתחיל ללמוד השנה מדעי המחשב, ולהבנתי מסך 14" אינו אופטימלי לתכנות. איני חושב שבשנה הראשונה אצטרך לתכנת במידה רבה מאוד ולכן יהיה שימוש נרחב במסך למטרות גלישה באינטרנט, קריאת מסמכים וקבצי PDF וכן צפייה בסרטים וסדרות באיכות full hd 720p. קראתי בפורום והבנתי שהדגמים הבאים מומלצים: Dell U2412M ו-Dell U2414h. להבנתי שני הדגמים לא רעים בעוד שהראשון ביחס 16:10 והשני ביחס 16:09 אך חדש יותר ולכן מגיע עם חיבורי USB3, HDMI וכן יציאת אודיו. 1. האם לתכנות וגלישה באינטרנט, 16:10 משמעותית עדיף? האם צפייה בסרטים וסדרות ב-16:10 לעומת 16:09 פוגמת בחוויה? כנראה שאגלוש באתרי אינטרנט ולכן אני נוטה לכיוון ה-16:1…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים בערך את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742296 אני דווקא מאד מרוצה ממנו אבל נאלץ למכור אותו עקב מעבר דירה עם החברה שיוביל לעודף מסכי מחשב. אין לי מושג כמה הוא שווה, ואני מאד אשמח אם תוכלו לייעץ לי בכמה כדאי למכור אותו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימושים יהיו למשחקים וסרטים. אני עומד לקנות מנועה מחשבים,איך השירות והאיכות? וגם האם יש להם את הגירסא 05 של המסך? יש מסך יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי חברים המסך מחובר בחיבור דיגיטלי, הבעיה היא שלפעמים אני מדליק את המסך וזה מציג לי הודעת NO SIGNAL למרות שהמחשב דלוק, ללא ברירה אני נאלץ לעשות איתחול ידני למחשב ורק אז המחשב עולה, מה פשר הבעיה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מצאתי כמה מסכים שנראים טוב אבל אני בהתלבטות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16730 http://ksp.co.il/?uin=22432 http://ksp.co.il/?uin=22772 מי מהם עדיף? והאם יש הבדל כלשהוא בין ה2 האחרונים חוץ מעוד 0.8 אינץ'? לראשון יש יחס ניגודיות יותר טוב והוא יותר זול, האם הוא הכי כדאי? האם יש מסך יותר טוב מאלה בתקציב הזה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם היום התחדשתי בדל ורציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאיכות מרבית מבחינת הבהירות חדות וכודומה לבדוק פיקסלים הילה סגולה סוג פאנל וכדומה וכמו כן לשמוע מה יש לכם להגיד עליו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום חיברתי את המסך לretina macbook pro 13 עם כבל mini display port to display port לחיבור thunderbolt,אך אין תמונה. רק שאני מחבר עם כבל hdmi יש תמונה ,אך זה עובד רק על 30hz. מחיפוש בגוגל לא הצלחתי כל כך להבין,האם ניתן להריץ את המסך על 60hz. אודה לעצות אם מישהו יודע איך צריך לחבר את המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך רחב LCD, סמסונג T240.. לאחר הפעלה של פוטושופ CS3 אני מקבל הודעת שגיאה שפרופיל המסך פגום ועלי להפעיל את תוכנת הכיול של המסך (הודעת שגיאה מצורפת) לכן התקנתי את MagicTune בתקווה שזו תעזור לי לתקן את הבעיה.. ניסיתי להכנס למסך Color Calibration, אבל לא כל כך הבנתי מה אני אמור לעשות.. בכל מקרה הרצתי את חמשת השלבים קדימה וה Preview היה נראה לי בסדר גמור.. למרות זאת הודעת השגיאה בפוטושופ לא נעלמה.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני אמור לתפעל את MagicTune ואיך אני מעלים את הודעת השגיאה.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה מחשב חדש,והוא רוצה לקנות מסך שיתאים בעיקר למשחקים (crysis,bioshock,CAD4...) בגודל 19" או 22" , מבלי להתפשר יותר מדי על דיוק הצבעים ורמת הבהירות. האם קיים מסך כזה שהוא לא TN? ואם לא - מהו המסך מסוג TN המומלץ ביותר למשחקים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים אני ממש מתלבט בנוגע לאחד מהמסכים Asus PG279Q או Acer XB271HU ממש הייתי שמח לקנות מסך שהוא גם 1440P גם 144hz או יותר וגם IPS, אבל קראתי ביקורות ממש בעייתיות על הbacklight bleed במסכים האלה. ראיתי המון ביקורות של אמריקאים שפשוט החליפו שוב ושוב את המסך עד שקיבלו אחד תקין, אבל מניח שבארץ זה יהיה קצת יותר מורכב. וכמובן שאני חושב שלקנות מסך ב4000+ זה ממש לא מקרה שאתה מעוניין או אמור להתפשר בו על איכות. האם למישהו יש נסיון עם אחד מהמסכים האלה? האם הבעיה באמת כזאת נפוצה ורחבה? האם יש המלצה מחנות לקנות ממנה את המסך שנותנת שירות טוב ואפשרות החלפה במקרה של מסך לא תקין? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחבט, עבור מחשב חדש, בין שתי האופציות שבכותרת: מסך אחד גדול של 2408wfp או שני מסכים של 2209wa (שלהבנתי יש להם pivot). הצורך שלי הינו בעיקר פיתוח תוכנה, גלישה וכאלה. מעט התעסקות עם וידאו, בעיקר המרות וידאו ממצלמה אנלוגית וכן לראות וידאו ממצלמת וידאו חדשה (HD). היום אני עובד עם שני מסכים של 203B של סמסונג, בפיבוט, ברזולוציה של 1050 על 1400 כ"א, ז"א סה"כ רוחב 2100 על גובה 1400. הבעיות העקריות שלי הן זוויות צפיה גרועות והעובדה שהחלק התחתון של המסך, בפיבוט, לא מגיע ממש לשולחן אלא נשארים כחמשה סנטים מעליו כך שכדי ללראות אל החלק העליון של המסך אני צריך להרים את הראש למעלה. שני מסכים של 2209 ייתנו לי 1680 על 1050 כ"א, ז"א שהרוחב יישאר 2100 והגובה יגדל ל-1680 - יע…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נניח שיש בידי מחשב שחלק מהמפרט שלו כולל כרטיס מסך מטורף שתומך בHD, אני ישאיר לכל היצרתיים לחשוב על הכרטיס הזה. חשבתי על זה, והאם יהיה הבדל בקניית מסך מחשב 26 אינץ' של סמסונג קצב רענון 6 שניות לבין מסך טלוויזיה של סמסנוג 26 אינץ' תומך בFull HD כששתי המסכים כמובן מחוברים בחיבור HD. אשמח לשמוע את דעתם של המומחים בנושא. אם ההבדל היחידי הוא לגבי המחיר, כאן נכנס היתרון של מסכי הטלוויזיה בכך שהם גם טלוויזיה הלא כך? תודה מראש, שחר
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD 19 רצוי בפחות תודה מראש אם שחכתי משהו תגידו לי ואני אענה
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך Dell E228WFP ואני מעוניין לתלות אותו על הקיר ואני הבנתי שאני צריך מתלה מיוחד. עכשיו אני לא בטוח אם סתם לגשת לAce ולקנות אחד כזה של ברקן או אחר כי זה מסך של Dell ואין לי מושג אם זה אותו חיבור לקיר. יש לכם מושג מה אני בדיוק צריך?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים . הייתי מעוניין שתמליצו מסך למחשב LCD 24 אינץ טיילתי לי בכמה אתרים בדקתי שרוב המסכים 24 אינץ הם בעלי גודל נקודה 0.27 ורובם אם ניגודיות 1:1000 וגם 350-450ו cd/m² וריפרש רייט 5מילי שניה מצד שני מסך ASUS מציע 1:3000 אם בהירות 450 cd/m² 2 מילי שניה פלוס רמקולים ומצלמה 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנים אך מעבר לכל זאת , נראה לי מונפץ היחס ניגודיות1:3000 והריפרש 2 מילי שניה מה דעתכם ? הייתם ממליצים לי לקנות מסך ASUS ?! או שמשהו אחר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב ועכשיו אני רוצה לקנות מסך אך אני מתלבט בגודל.. אני רוצה להזמין 22 אינ'ץ בשביל שאני יוכל לראות סרטים טוב דרך המחשב אבל הוא נראה יותר מדי גדול לשימושים יומיומיים וזה נראה כאילו יהרסו לי העיניים. רציתי לקבל התייעצות מאנשים שיש להם מסך 22 אינץ' האם זו בחירה טובה? ועוד שאלה אני רוצה לקנות את המסך של אסוס ASUS VW222U האם זו בחירה כדאית?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, קצת דחוף מסך חדש למעצב גרפי (לכן IPS) שמתחבר ללפטופ (HDMI) חובה ציפוי מט (AntiGlare HardCoat H3 זה הוא התקן הנפוץ) גודל לא משנה כלכך כי זה מעבר חד ממסך 16 כך שכל מסך בגודל 22 ומעלה יתקבל בברכה התקציב מאוד מוגבל בעדיפות לכמה שיותר נמוך. יש אפשרות גם לרכוש באילת חשבתי שמחיריי Black Friday קצת יאירו את המצב אבל לא מצאתי מבצעים על IPS בכלל. הכל מדבר על פנלים רגילים מצאתי רק 27 של אסוס שזה לא כלכך רלוונטי בשל התקציב הנמוך. אנחנו מדברים על סדר גודל של 700 800 גג עם עדיפות לחסוך כמה שיותר. אם מישהו מכיר שמע משהו על מחיר מעניין אשמח להמלצות =]
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך sapphire 7850 HD, החיבורים שלו הולכים ככה: mini displayport- שתי יציאות. DVI- יציאה אחת HDMI- יציאה אחת. למסכים שלי יש רק חיבור של VGA. הבנתי שיש כל מיני בעיות עם המרה של HDMI לVGA. אז אם אני אחבר שני מסכים לmini displayport, ואחד לDVI, כולם בעזרת מתאמים כמובן, לא תהיה בעיה? החיבור יעשה בעזרת הכבל הבא- http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130574270690&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160#ht_1046wt_906 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר לא יודעת מה לקנות התבלבלתי מכל המסכים... חשבתי לקנות את ה-2007WFP אבל ראיתי הבנתי שקשה להשיג אותו איך ה- 226BW או ה- 2243BW אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע. תודה =]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני קונה מסך מחשב 2253bw הוא יכול להתחבר לps3? והאם צריך מתאם או שרק כבל hdmi to dvi?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה הגודל שאתם ממליצים לי למסך כזה? יכול להיות ש23 אינץ' יהיה יותר נוח מ24? מה ההבדל בין המחירים בינהם? לפי מה שהבנתי מזאפ ההבדל קטן מאוד (100-200 שקלים)
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי חברים.. אני מעוניין לקנות מסך כדי לחבר לנייד המסך צריך להיות הכי מט שאפשר היות וזה לעבודות שרטוט. מבחינת גודל- כמה שיותר גדול כמובן. המגבלה הרצינית שלי היא הגובה. המסך לא יכול לעבור בשום אופן את הגובה של 37 ס"מ כולל מעמד. (אני לא מעוניין לתלות) התקציב הרצוי מבחינתי הוא 800 אם אפשרות לחרוג ככה עד 1000 תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-