עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by OmriS5,

שלום לכם, יש לי מסך 2209WA של DELL והוא נכנס למצב SAVE POWER MODE ולא יוצא ממנו, אפילו שכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש וגם אפילו שהוצאתי מהתקע והחזרתי. זה עדיין נשאר במצב SAVE POWER MOD. מה לעשות? ואם תחפשו על זה בגוגל אז תראו שיש את זה לדי הרבה אנשים. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. איפה אפשר לראות הדגמה/תצוגה של מסך 2209wa ואו U2410 של DELL לפני רכישה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש מסך שישמש ל"שימוש כללי" במובן הכי רחב של המילה - אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים מדי פעם. עיקר השימוש יהיה לגלישה להערכתי. האמת היא שאין לי מושג לאיזה כרטיס מסך הוא הולך להתחבר, אבל משהו מודרני (לא מדובר על כרטיס המיועד לגיימינג) ובכל מקרה מסך עם רזולוציה טבעית FHD נראה לי יותר מדי ועדיף לא לעבור את ה1680x1050. מבחינת גודל, מה שנכנס בתקציב... נראה לי שתהיה עדיפות (המסך לא בשבילי) למסך 22" קצת פחות איכותי לעומת 19" איכותי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Sygnus,

שלום רכשתי מסך דק רחב דגם Samsung Syncmaster 931bw ברשותי כרטיס מסך Abit Siluro Fx5200 מאז שחיברתי את המסך והתקנתי את הדרייבר שלו, התמונות התרחבו, והעבודה באוטוקד כלל אינה נוחה בגלל ההרחבה. הבנתי שהאופציות ברזולוציות ניתנות לשינוי כך שזה יתאים והתמונות לא ייראו רחבות, אך לא נוסו לי כלל רזולוציות חדשות. השאלה היא, איך ניתן לטפל בזה ? כלומר להוסיף עוד אפשרויות ברזולוציות כדי שאוכל לבחור את המתאימה ביותר. האם הכרטיס מסך הזה בכלל תומך בתצוגה של 16:9 או שיש צורך להוריד עדכון כלשהו ? אודה על כל עזרה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אנחנו קונים עוד מחשב ולכן צריך מסך חדש, אני כמובן מנצל את זה ומעביר את המסך שלי (SONY 17" LCD). אני מעוניין במסך 20-24" רחב, עוד לא החלטתי איזה בדיוק, הייתי רוצה רזולוציה 1920*1200 לFHD, אך ראיתי שאין מסכי 22" FHD ומסכי 24" מתחילים מ1700-1800 שקל ואני לא יודע עד כמה איכותיים הם במחירים האלה. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים, משחקים, תכנות, אני לא גיימר, ומחשב חדש אני יקנה רק בעוד כמה חודשים כך שאני לא מתכוון לשחק יותר מדי. אחת הסיבות העיקריות שאני רוצה לעבור בגללה למסך 20"+ היא יותר שטח עבודה, 1024*1280 כבר מזמן לא מספיק. התקציב הוא 1500 שקל אבל מאוד גמיש, אם זה שווה את זה, גם 2000 שקל יתקבל, אשמח גם להמלצות לחנויות באזור דרום השרון/גוש דן, כרגע אני מתכ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by itaybl,

המלצה למסך מחשב - 1000- 1200 ש"ח המסך בעיקר לסוני 3 וגם סרטים ברמה גבוהה... מחשב ירכש בעתיד ככה שפחות רלוונטי עכשיו רצוי פאנל IPS (הבנתי שזה יותר טוב) 23-24 אינץ' צריך עזרה מאנשים שמבינים בתחום..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by fenix5545,

שלום אני מעונין להחליף את המסך שלי אני רוצה מסך 24" ואני מעדיף שהוא יהיה 16X10 ולא 16X9 אבל אם אין ברירה אז בסדר המסך מיועד למשחקים סרטים ועריכה גרפית התקציב שעומד הוא 1000-1200 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה קלה קלה אבל אני צריך שהמסך יהיה באמת שווה את זה תודה רבה רבה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מתבלט בין המסך http://h20386.www2.hp.com/MalaysiaStore/Merch/Product.aspx?id=J7Y62AS&opt=&sel=MTO לבין מסך זה http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS27D391HS/XU מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by eliil1,

הכרטיס שלי הוא 9800GTX + , אני צריך מסך למשחקים,סרטים , וקריאה וכו'... התקציב הוא עד 1200 שקל בערך, אפשר קצת לחרוג. לפי מה שהבנתי מסכי ASUS יש להם תמונה מאוד איכותית , לכן חשבתי על כמה : VW222U MW221C MK221H VK222H ויש גם את מסך הסמסונג שקראתי עליו ביקורות טובות , ויש לו גם ארגונומיה טובה, פיבוט גובה הטייה ....... לא סגור על עצמי מה עדיף מבין כולם...=\ אשמח לעזרה תודה.

10. Started by Tuki sheishmor alay,

בשבוע שעבר קיבלתי את המסך L2000CP של LG עם פאנל S-IPS (כמדומני). סך הכל אני מרוצה מאיכות הצבעים וניתן למור שהתמונה מרגישה "חיה" יותר. כאשר ראיתי סרט ובחלק העליון והתחתון של התמונה היו פסים שחורים ניתן היה ממש להבחין (במיוחד למטה) במעין תאורה אחורית של המסך והשחור היה מואר. ניסיתי לצלם תמונה אבל זה לא המחיש את מה שרואים בעין. האם זה תקין? האם מישהו חווה משהו דומה עם דגם זה או מסך דומה אחר?

11. עיקר העבודה על המסך היא: עבודה שוטפת, שיטוט באתרים, קצת יישומי אופיס ומדי פעם גם משחקים, חשוב לי תצוגה חלקה ברורה וחדה במידה סבירה. דברים שלא אעשה עם המסך: עריכה גרפית, עריכת וידיאו צפיה בסרטים. אין לי מפרט של המחשב כי עדיין לא קניתי, אבל אני בונה על מחשב שיכול להריץ GTA V ומשחקי ספורט של 2015 לפחות. כרטיס מסך כנראה בסביבות ה1000-1250 ש"ח. אני לא עושה OC. מהו המסך בעלות הכי זולה שאפשר להנות ממנו באמת? אני מכוון לגודל של 22-23 אינץ, אפשר להמליץ גם על גודל אחר במידת הצורך. חשוב מאוד שאני אהנה מהמסך, המסך יהיה של חברה אמינה ודגם אמין וכמובן אני רוצה לשלם כמה שפחות. בטוח שלא מעל 1000 שקל אבל אשמח לשלם הכי פחות שאפשר, כלומר אם יש ב400 או 600 דגם סביר אשמח שתציעו לי. ברגע שמציע…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בבית - 24" ברזולוציה 1920X1080 בעבודה 27" ברזולוציה 2560X1440 שניהם מרגישים מאוד "נכון" מבחינת הרזולוציה והגודל, כלומר יש התאמה. הבעיה היא שעכשיו בבית "מרגיש לא טוב" כי במסך בעבודה נכנס יותר מידע. שוקל להחליף מסך בבית, מתלבט בין 27" ל-32" מה הרזולוציה "הנכונה" עבור 32" ? האם היא 4K ?

13. Started by BENNY-L,

אני צריך תרשים מה כול חור ב VGA מסמן תודה אשמח לקבל רעיונות

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by omerico22,

שלום , חיברתי את המסך לאקסבוקס עם HDMI TO DVI CONVERTER אבל אין לי סאונד באקסבוקס מה עושים ??

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ערב טוב. אני מחפש לשדרג את המסך שברשותי. הצורך הוא עריכת תמונות. כבר לא מעט שנים שאני עושה שימוש במסך Dell U2410, מסך אותו בחרתי בקפידה (קניתי אותו בזמנו ביד 2) לאחר שמצאתי שיש לו רמת דיוק צבע מאד גבוהה. העיקר - המסך הוא מסך 8bit אמתי (10bit = 8bit + FRC), ‏ppi גבוה (94), ‏RGB 100% ובסך הכל עושה את העבודה. המסך מתחיל להתעייף, ובנוסף קיימים היום מסכים עם צריכת חשמל נמוכה משמעותית (בגלל השינוי בתאורה האחורית, מגיע לשביעית מצריכת החשמל). הבעיה היא שאני מתקשה למצוא מסך 24'' עם רמת דיוק צבע דומה, במחיר סביר (אני פתוח לחיפושים ביד 2), בדגש על 8bit של ממש. אשמח לעצה למסך מומלץ, ואולי להחכים ולהבין למה אני לא מוצא מ…

16. Started by elis02,

שלום, אני מבקש המלצה למסך מחשב טוב של כ-24 אינץ' סכום של כ 500-600 ש"ח. אשמח המלצה מהירה כי היומולדת של אחותי אוטוטו

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shlomolol,

שלום, לאחר התלבטויות רבות קניתי את הסמסונג המדובר. התרשמות ראשונית: קודם כל הדברים נכתבים עם הסתייגות זהירה כי מדובר בשימוש של מס' ימים. המסך הקודם שלי היה CRT 17 אינצ', וזה שינוי משמעותי. כך שצריך לקחת בחשבון תקופת הסתגלות מסוימת. כמו כן אני לא מומחה למסכים, אני יוזר פשוט שכותב מה שהוא מרגיש. ככה...ראשית, בהשוואה ל CRT: המסך קודם כל ענק... אבל זה לא חכמה. ב CRT התחושה היתה יותר חלקה ושלמה, כאילו הפיקסלים יותר השתלבו זה בזה, כמו כן זויות הצפיה היו מושלמות. הצבעים יותר אמיתיים, במיוחד צבעים בהירים: תכלת בהיר, סגול בהיר... וכו'. אין מה לעשות - מבחינת צפיה נטו CRT עדיין נותן יותר לדעתי. ולמסך עצמו: בT220P התמונה חדה מאוד, זויות הצפיה יותר טובות מהנייד הישן שלי אבל עדיין מוג…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by omerh,

אני לא יודע אם זה הופיע רק בשבוע האחרון או שהבחנתי בזה רק בשבוע האחרון אבל יש "פסים" על המסך שלי. אלו מין פסים שקופים, כמו הפרעה כזו, שנעים למעלה ולמטה (אפשר לראות אותם כאילו הם נעים מלמעלה למטה או להיפך). הם מאוד ברורים על רקעים בצבע מסויים, בעיקר כחולים עד כמה ששמתי לב. לדוגמה, זה מאוד ברור בצבע שקוד ה RGB שלו הוא: #4d658b בדקתי את זה במערכת הפעלה נוספת (WIN, LINUX) וזה מופיע בשתיהן. אין לי מחשב נוסף עם חיבור VGA אבל במסך ה built in של הנייד שלי זה לא קורה, אז לא נראה שזה הכרטיס מסך, כך שהדבר היחיד שאני יכל לחשוב עליו הוא או תקלה במסך עצמו או תקלה ביציאת VGA. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by daves,

שלום לחברי הפורום. אני מעוניין לקנות מסך 22" חדש ומהסקר שערכתי פה הבנתי שה - DEL2209WA מומלץ. אני לא משחק במחשב, אלא ב - PS3 שכיום מחובר לטלויזיה LCD, אך יתכן ובקרוב יהיה מחובר למסך מחשב. אני כן רואה לא מעט סרטים במחשב, היום ברשותי מסך 17" של סמסונג. האם עקב המעבר ל - DELL אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכיום הוא built-in? ושאלה נוספת: האם אוכל לחבר את המסך בקלות ל - Play StatioN? תודה מראש על העזרה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בחודשים הקרובים אני רוצה ליבא מסך מחשב חדש מארה"ב (אני יכול ליבא ללא מיסים בכלל ,בצורה חוקית ,עקב עלייה של בן משפחה לארץ). ראשית אני מודאג מהאחראיות ,אני שוקל לקנות מסך יקר כלשהוא(כרגע מה שבדקתי עלו כ600$-700$) שאין לו דגם מקביל בארץ ,למישהו יש ניסיון עם העיניין? אני אצטרך לשלוח אותו שוב לחו"ל במידה ויהרס? שנית ,אני חושב ללכת על מסך של 27 אינץ וצפונה. תיהיה לי בעיה עם משחקים מסוימים בגלל הגודל? הייתי שמח לקנות מסך גדול יותר ברזולוציה גבוהה ,אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בחווית המשחק. שלישית ,אני אשמח להמלצות (או אזהרות) על חברות או דגמים מניסיונכם האישי ,כנראה שאקנה דגם שיתמוך בgsync כשיצא למרות שאני לא סגור על כך.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ABLB,

שלום אני מחפש לקנות מסך "27 ומעלה לצורכי גרפיקה after effects; photoshop,cinema 4d וכו ברשותי מסך 23 אינץ fhd רגיל TN של LG עם כרטיס מסך 760GTX מחשב עם I5 תקציב 2500+- האם מסך 4K לא ידרוש מהכרטיס/מחשב יותר מדי משאבים? האם ניתן להסתפק ב 2K ? כך שבישיבה קרובה של 50 ס"מ אני לא אראה פיקסלים האם באמת ה Curved חשוב למשהו ? נוח יותר ? מהם הדגמים המומלצים בקטגוריה ? *ידוע לי שפאנל IPS איכותי יותר מבחינת דיוק צבעים וכו' אבל לעבודתי זה פחות חשוב, אני כעת עם פאנל TN ומסתדר יפה מאוד, אבל תמיד אשמח לקחת משהו טוב יותר אם אני נשאר בתקציב הנכון. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. זה התחיל לפני כמה ימים שכיביתי אותו מהכפתור כמו תמיד והלכתי לישון ושקמתי הדלקתי אותו והוא לא הראה לי תמונה והנורה של המסך התחילה להבהב עכשיו אין לי את השמירת חשמל או שומר מסך במחשב פועלת ככה שזה לא זה כמובן אבל זה ממשיך לקרות גם שהוא לא מחובר למחשב (צריך להיות NO SIGNAL אבל אין), יש גם קולות סטטים מהמסך כאילו הוא מנסה להדליק אבל לא יכול אין לי מושג.. אבל ניסיתי לחליף לו כבל ואותה בעיה.. חיברתי מסך חלופי למחשב באותו שקע חשמל והוא עבד בסדר, אני לא יודע מה לעשות אם לקנות חדש או לתקן (אין לי אחריות). כל עזרה תתקבל בברכה. ד"א: היה לי את זה אתמול ונתתי לו זמן והוא פעל אחרי שעתיים אבל היום הוא לא נדלק בכלל רק מהבהב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ametrine,

עוד מסך 24 שמצאתי עכשיו בגוגל אבל לא מוצא את הדגם בשום מקום בחו"ל ולא מוצא את סוג הפאנל. יש המלצות למסך הזה? יש לו פאנל טוב? המחיר שלו ממש זול 2600 http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=11285&CatCode=90

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eran256,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך חדש. המסך ישמש לצרכים של עבודה משרדית ומשחקים. כרגע המחשב I7-4770, 16GB DDR3, GTX 760, בגדול התקציב נניח עד 4000 אך עדיף פחות. גודל מסך לפחות 27 עדיפות ל1440P אך לא חובה, וכמובן 144HZ+, לא TN. למיטב הבנתי קריטי שאם הולכים על כרטיס מסך NVIDIA צריך מסך תומך בGSYNC. אבל מסכי הGSYNC יקרים בצורה משמעותית. נגזר מכך שגם הכרטיס מסך יקר משמעותית וגם המסך. לכן חשבתי על RX 580 8GB, ומסך עם FREESYNC. יש לכם המלצות/דעות אחרות? ואשמח לקבל המלצות למסך ספציפי.כרגע חשבתי על: 1. lg34uc79g 2. msi optix mag27cq 3. viewsonic vx3258-mhd תודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני חושב להחליף את זוג מסכי הDELL שיש לי היום בדגם P2415Q של DELL. השימוש העיקרי של המחשב הוא תכנות ועבודה ממושכת, ומידי פעם משחקים. האם יש למישהו ניסיון בלעבוד על מסך 4K 24 אינצ'? איך זה? שווה את ההשקעה? משפר את היעיליות? בגלל מקום על השולחן על דיי מוגבל, ואני גם מעדיף מסכים של 24 מאשר 27 או יותר גדולים...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים