עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. רכשתי Samsung 2333T לפני כמה חודשים ורק היום קניתי כבל DVI. שמח ומאושר חיברתי את הכבל אבל עכשיו המסך מפסיק לפעול לכמה שניות(לפעמים שנייה אחת, לפעמים 15~ שניות) לעיתים תכופות מאוד, חוץ מלחבר את הכבל החדש לא שיניתי שום דבר. מה יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mellowcandle,

שלום לכולם, יש לי מסך LCD 17" של DELL שאני משתמש בו כארבע שנים, היום במפתיע במהלך העבודה, המסך השחיר והפסיק לעבוד. בדקתי את החיבורים ואת החשמל והכל מחובר כמו שצריך. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק אותו מחדש, יש לי בערך שניה שבה אני רואה תצוגה (כולל את תצוגת הSETUP של המסך עצמו) אך מיד זה משחיר. האם משהו יכול לחשוב על סיבת התקלה ?, איפה מתקנים תקלה כזאת (ללא אחריות) ובכלל מה ניתן לעשות. תודה רבה רמון.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Fkl0ster,

FHD, sRGB, רכזת USB, שתי כניסות DVI-D (עם HDCP), כניסת VGA, כניסת DisplayPort, כניסת HDMI, כניסת Component ואפילו כניסת Composite. בנוסף, חריץ לכרטיסי זיכרון. מבחינה חיצונית, ה-U2410 דומה מאד ל-2209WA ומתופעל באמצעות כפתורי מגע. אני מתאר לעצמי שהוא מבוסס על פאנל ה-H-IPS, כמו ה-LP2475w של HP. על כל פנים, עבור השוק הישראלי זו נחמה, כי לא ברור אם ה-LP2475w בכלל משווק כאן וגם אם כן, מה מדיניות המחיר לגביו בהשוואה לזו של Dell. בכל מקרה, מעניין. http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http://www1.jp.dell.com/jp/ja/business/peripherals/monitor-dell-u2410/pd.aspx%3Frefid%3Dmonitor-dell-u2410%26s%3Dbsd%26cs%3Djpbsd1&sl=ja&tl=en&history_s…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכם, אני מחפש מסך 4k, לצורך עריכה גרפית (צילומים). גודל רצוי - 32 או 31.5 אינטש. לאחר מחקר מקיף צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 מסכי אסוס, האחד זמין בארץ PA329Q (מסך משנת 2016), והגרסה המתקדמת יותר שלו PA32UC לא זמינה בארץ (כוללת HDR10 ותאורה מקומית עם 384 נורות במקום אחת), שזה צעצוע נחמד, אבל לא בטוח ששימושי בעיבוד תמונה, ולא ידוע לי איך זה מתפקד במשחקים או מדיה שהיא לא HDR. זו גם גרסה הרבה יותר יקרה כי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים. אני יכול לקנות את 2 המסכים במחיר מוזל ב-BLACK FRIDAY, אבל לצערי לא ראיתי מבצעים בארץ למסכים ברמה הזו, ולכן אני שוקל לקנות בחו"ל. בחו"ל זה יוצא הרבה יותר זול כמובן, גם אם מחשיבים עלות משלוח + מע"מ. השאלה היא אם משלמים על זה מכס בנוסף למע"מ, ו…

5. Started by cyberX,

האם קיים אחד טוב בפחות מ-1500 ש"ח ? אולי עדיף מחו"ל ? מכירים אולי איזה שהם חנויות שמציגות עם המסך שעליו תמליצו שאוכל ללכת לראות בעצמי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zivgev,

היי, לאחרונה חשבתי לקנות מסך חדש. אני מעוניין במסך 27 שמיועד למשחקים בעיקר (לפחות FHD כמובן) התקציב כרגע הוא 1000-1200 חשבתי לרכוש מאייביי, בארץ מאוד קשה למצוא במחיר כזה מסך בגודל כזה ושיהיה גם טוב . האם מישהו מכיר דגם טוב ומומלץ במחיר שציינתי?

7. Started by jeyjey,

2 בעיות יותר נכון בעיה ראשונה היא שלפעמים (בד"כ אחרי שאני יוצא ממשחק) התמונה רועדת וזזה מצד לצד בעיה שניה שלפעמים יש קו כזה בצבע אפור בהיר שעובר לגובה המסך, הוא עובר רק על טקסטים ולא על תמונות ובעצם "מעלים" פיקסלים מהאות (באות ו' הוא מעלים את כל האות) שתי הבעיות נפתרות ע"י כיבוי והדלקה של המסך אבל זה נמאס כבר כל שעה לכבות ולהדליק את המסך איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nadnad,

היי, אני מתלבט בין המסכים הבאים LG 226WTQ Samsung SyncMaster 226BW אני נוטה ל LG לפי דעתי יותר יפה ויש בו פונקציות נוחות כאלה... חיפשתי ביקורות והשוואות לא מצאתי... תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המפרט שלי : P4 כ.מסך LEADTEK 7600GT לפי מה שהבנתי הכי טוב לראות סרטי 720P או 1080P במסך הזה,ואני לא בטוח שהמחשב שלי יוכל להריץ את זה. האם הוא יצליח? קידוד x264 קשור לכל העסק לא? זה סוג של קידוד HD לפי מה שהבנתי. אני לא הכי בקיא בנושא,כל עזרה תבורך. אני לא רוצה לחכות עם קנייה של המסך כי יש סיכוי שייגמר המלאי בארץ,אבל אני לא רוצה לחכות חודשיים עם מסך שאני לא יכול לראות עליו סרטים בצורה נורמלית(סרטי DVD לא יראו טוב) נ.ב. יש דרך לנעול את היחס של התצוגה כך שניתן יהיה לראות סרטי DVD באיכות נכון? למישהו יש מידע בנושא?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nazgull,

קניתי את המסך u2414h לא מזמן והמסך מדהים, הכל עובד תקין הבעיה היחידה שכאשר אני מחבר את הכבל display port מהמסך ללפטופ בחיבור thunderbolt המסך לא מזוהה ופשוט לא עובד. למישהו יש רעיון? בדקתי בביוס החיבור thunderbolt עובד . לעזרתך אודה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אני מתכנן לקנות את המסך של אסוס הסוויפט pg278q ורציתי לדעת אם המפרט מספיק טוב בשביל משחקים ב - 1440p ו 144hz המפרט: מעבד:intel i7 5820 כ.מסך:msi gtx970 4gb twinfrozer ראם:16gb ddr4 לוח אם:msi x99s gaming 7

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני עורך וידאו במקצועי, ואני עובד עם 2 מסכים של ''NU 19. ועם מוניטור (טלויזיה 14'' של LG) באו אלי כמה חברים עם חומרים שהתחילו לצלם לסרט חדש כדי שאבדוק את החומר. מדובר ב-Full HD. בדקנו והצילומים הלחשובים (בלילה) היו גרועים. (מגורענים) הם כמעט הלכול לצלם שוב, אבל אז בדקו אצל חבר אחר עם Dell 2408WFP והתמונה היתה מדהימה! :bash: :bash: אני הולך להחליף לפחות מסך אחד. השאלה האם כדאי לי לקחת Dell 2408WFP או שכבר יש משהו יותר מדוייק, באותו מחיר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, יש לי מסך מחשב מיושן ומעפן. לפני כמה ימים קניתי טלוויזיה SAMSUNG 40D550 LA 40 אינץ'. היא תלויה על הקיר ומסך המחשב החדש אמור להיות מתחתיה על עמדת מחשב. בגלל שכבר יש לי את הטלוויזיה החדשה התקציב לקניית מסך מחשב הוא נמוך - אני מזכיר עד 700 ש"ח. הטלוויזיה תהיה מחוברת ל-יס ותהיה מחוברת למחשב עצמו יחד עם המסך שאני עומד לקנות - הוא יהיה מסך המחשב הראשי. שימושים עיקריים - עיצוב תמונות בעיקר + גלישה באינטרנט ובניית אתרים, פחות בקטע של משחקים, מעבר לזה - בשביל סרטים וסרטונים - יש את הטלוויזיה שגם מחוברת למחשב. מעדיף כמה שיותר מהר לקנות כבר את המסך אולי כבר ביום יומיים הקרובים, לא רוצה להתחיל לחפור יותר מידיי בבדיקות ושאלה: האם יש קשר בין גודל מסך (ואני מדבר על גדלים של בין 2…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, משום מה שמתי לב כשאני גולל בדפים פה בפורום לדוגמא בדפדפן פיירפוקס. אז כשאני גולל אז אני רואה שיש מריחה של הטקסט הכוונה כשאני גולל למטה אז אני רואה את אותו טקסט כמו GHSOT כזה.. החלפתי לכבל DVI חדש. התקנתי דרייברים אחרונים של NVIDIA ניסיתי לשחק עם ההגדרות של color. גם חיברתי את המחשב הנייד שלי עם כבל VGA ו.. נראה קצת יותר טוב אבל עדין לא משהו. ממה יכולה להיגרם התופעה? תודה מראש ***תיקון*** ביטלתי בפיירפוקס את האופציה של Smooth Scrolling למרות וזה כן עוזר אבל עדיין זה מציק לי

15. Started by צפיד,

שלום לכולם, אני מעוניין לכייל את המסך אבל אצטרך את עזרתכם. איזה נתונים אתם צריכים? <תמונה מצורפת> [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, המסכים המדוברים הם LG 2252 SAMSUNG 2253 וכמו כן האם יש המלצות נוספות למסכים אחרים בעלי נתונים דומים מחירם בין 1100-1200... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז ככה אני חושב לקנות מסך מחשב חדש למשחקים כבדים... שיראו טוב ושיהיה גדול.. על רזולוציה גבוהה. עשיתי כמה חיפושים בזאפ ונתקלתי במסך מיוחד מאוד עם יחס ניגודיות גדול במיוחד.. יש לו את היחס ניגודיות הכי גדול שראיתי (1:2000000!) והוא 2MS, מסך 24 אינץ' והוא בטכנולוגיה של LED... תומך ברזולוציה 1920X1080... (זה אומר שהוא FULL HD נכון?) נראה בןזונה למשחקים (בגלל הנתונים) והוא גם דיי זול.. 1500 ש"ח בשביל דבר כזה.. איך זה שלא ממליצים עליו? ואני לא מבין איך אין עוד מסך עם יחס ניגודיות שכזה.. ?? אין לי בעיה עם הרזולוציה יש לי כרטיס מסך חזק למשחקים HD5870... הנה לינק לזאפ למסך: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB4147=4924&DB4163=181885&DB4368=1636527 עריכה: או…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המסך נמכר בזאפ ב-1300 ש"ח, יש מסכים ברמה שלו שאני צריך לשקול לפני שאני קונה אותו? יש בעיות שאני צריך להכיר במסך? השימוש הוא בעיקר משרדי - אינטרנט, אבל ישמש גם למשחקים והציפייה היא לאיכות צפייה טובה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by thecool111,

למה למסכי מג יש מחיר כזה אטרקטיבי? הם גם עם פנל tn לפי מה שבנתי.. מה שהופך את lg ליותר יקרים זה בעיקר השם? או שיש עוד משהו שאני מפספס..? גם סמסונג מציעים מחירים יותר יקרים מlg יחסית..מה ההבדלים אשמח לשמוע

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lalamosaka,

אהלן, יש לי כרגע התלבטות בין מסך 22" רחב (עם פאנל לא איכותי), לבין מסך רגיל 20". העניין זה שהבנתי שכל מסכי ה - 22" שנמכרים היום בארץ באים עם פאנל לא איכותי, ואז התחלתי לחשוב על אולי ללכת על 20" עם פאנל יחסית טוב באותו טווח מחיר. הבעיה היא שכל מסכי ה - 20" עם פאנל טוב מאוד יקרים (אני רוצה להוציא בסביבות ה - 2000). ואז התחלתי לחשוב, שאם לא יהיה הבדל בין שני המסכים מבחינת הפאנל אז כדאי ללכת על ה - 22", הבעיה היא שאני לא בטוח שאני רוצה מסך רחב....... (כי סרטים מהמחשב אני רואה על הטלוויזיה, אני לא רואה שום יתרון מעבר לזה... אולי מישהו יאיר את עיניי בעניין זה....). בקיצור............ האם יש לכם איזו המלצה למסך 20" שעולה בכמה רמות על ה - 22" הקיימים היום אבל עדיין בטווח מח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ROTEMan,

אני יודע שנושאים כאלה נתחנים כאן עד עפר אבל עדיין אין לי את התשובה.. מהו מסך ה22 אינצ' הכי טוב שיש , לא משנה מחיר או יחס של עלות תועלת , פשוט איזה מסך יתן לי את התצוגה הכי טובה? האם המסכים האלו ניתנים לתליה על הקיר ללא הרגלית שלהם? והאם צפויים בחודשים הקרובים לרדת מחירי השוק?... כי הקנייה ממש לא דחופה לי. תודה, רותם..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לאפיס דיפו אין, גם לליאור ולשקם אלקטריק אין. נקסטופ מתעלמים מהטלפונים שלי. מה עושים? איפה אני יכול להשיג אותו ? או את הסמסונג עד 1700 ש"ח (ללא חריגה של שקל) ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shibie,

אני שם דגש בעיקר על איכות.. תודה לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by moonger,

אני רוצה ליקנות מסך חדש ואני לא מיצד אחד שי את SAMSUNG T220 Rose או LG 2252T OK והיום יש לי 1780Q של LG !!!! תודה מרואש ??? ??? :nixweiss:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום יש לי מסך LCD 19 INCH די חדש ואני לא יודע את הרזולוציה הטבעית שלה ? אני מתלבט בין 1280X1024 לבין 1280X960

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.