מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מתבלט בין המסך http://h20386.www2.hp.com/MalaysiaStore/Merch/Product.aspx?id=J7Y62AS&opt=&sel=MTO לבין מסך זה http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS27D391HS/XU מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD חדש -Benq fp93gx וקיבלתי אותו עם ריכוז קטן של פיקסלים שרופים. איך אני יכול לבדוק כמה פיקסלים זה? זה נראה כמו שריטה קטנה, אבל לפי הגודל ברור לי שזה מספר פיקסלים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הu2312hm הישן והטוב התחיל לרצד ולעשות בעיות והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. בינתיים חושב על ה dell s2316h כי הצבעים של דל הם הטובים ביותר שראיתי, טבל, אני כבר הרבה זמן לא מעורה בשוק המסכים ואין לי מושג איזה מסך נחשב לטוב ביותר עד 900 ש"ח (אם אפשר בלי חריגות, עדיין סטודנט )
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתלבט בין רכישה של שני סוגי מסכים ורוצה לדעת את ההבדלים בינהם המסך מיועד למשחקים,אינטרנט,שימושים רגילים אך גם לקצת עריכת תמונות וגרפיקה ההתלבטות היא בין הסמסונג T200 ל-T220P ורציתי לדעת את ההבדלים המשמעותיים בינהם? כמו כן גם לצפיית סרטים,מהו המסך הטוב ביותר כי פשוט בחנות אין להם במלאי את הP ורק את ה220 הרגיל ורציתי לדעת האם ההבדלים משמעותיים בינהם ואם כן מהם? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
די נמאס, כל יום מישהו פותח אשכול שהמסך הגיע לו פגום, זה מעצבן, השיקו מסך טוב, אבל תראו איזה אחוזי בלאי, זה בושה. מתחילה להיות לי הרגשה שLG ופיליפס מנסות יענו "לדפוק" את דל אז שולחים להם 20 אחוז פאנלים פגומים, יש איזשהו מסך של LG או פיליפס עם הפאנל המדהים הזה שלהם? למה שלא נשלח איזה מכתב על שם HWzone משו עצבני שיבינו ויתנו תשובה? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע פיקלסים שרופים? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע מסך שונה ממה ששילמתי עליו (פאנל אחר)? סקאי פי.סי מוכנים להחליף לי על פיקסל 1 במעמד הקניה אבל הבעיה שהם רחוקים ממני.. עריכה: אין על דל החברה הכי טובה שקיימת
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שני המסכים מקבלים ביקורות טובות , מבחינת מחיר יוצא לי הבדל של 50 ש"ח . איזה לקחת ? ( לצורך משחקים/סרטים)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2 בעיות יותר נכון בעיה ראשונה היא שלפעמים (בד"כ אחרי שאני יוצא ממשחק) התמונה רועדת וזזה מצד לצד בעיה שניה שלפעמים יש קו כזה בצבע אפור בהיר שעובר לגובה המסך, הוא עובר רק על טקסטים ולא על תמונות ובעצם "מעלים" פיקסלים מהאות (באות ו' הוא מעלים את כל האות) שתי הבעיות נפתרות ע"י כיבוי והדלקה של המסך אבל זה נמאס כבר כל שעה לכבות ולהדליק את המסך איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל החברים\ות היקרים\ות . התבטלה לי עסקה על מסך שרציתי (EIZO S1910), הדגם שרציתי במחיר ובמס' התשלומים שרציתי אזל מהמלאי ולדגם החדש הייתי צריך להוסיף עוד כ-500 ש"ח. המחשב אמור להגיע בתחילת שבוע הבא ואני תקוע בלי מסך . הביטול בסופו של דבר יצא לטובה משום שכעת אני נאלץ לרדת במחיר מסיבות השמורות במערכת. השימושים העיקריים במחשב לפי הסדר הבא יהיו : 1) פוטושופ וכד'. 2) אופיס ואינטרנט. 3) סרטים ומשחקים. אני מתלבט גם בין שני המסכים הבאים, כאשר הנטייה היא למסך הראשון.מה דעתכם עליהם: 1) XEROX XAP-192i - בגולדטופ מוכרים אותו ב- 1824.18 ש"ח, 5 שנות אחריות באתר הלקוח. 2) SONY SDM-HS95D - בטרקלין חשמל מוכרים אותו ב- 1899 ש"ח. אני נוטה לכיוון של ה- XEROXבגלל האחריות הטוב…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש כלי מסויים שאיתו ניתן להיעזר לכייל את הטלויזיה/מסך ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לצרכי משחקים וצפייה בסרטים בטווח המחירים של 1500 עד 2000 שח על איזה מסכים אתם יכולים להמליץ לי בתודה מראש רועי משיח
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגלל שבשני הפוסטים הקודמים שלי נותרתי למעשה ללא מענה החלטתי לפתוח פוסט חדש שאני מקווה מעוד שיעזור לי אז ככה, אני מחפש מסך LCD 19" שהיעוד העקרי שלו הוא גיימינג. עד עכשיו אני עם CRT 19" של MAG ואני מעוד מרוצה ממנו (חוץ מזה שהוא תופס את כל השולחן...) והחלטתי להשתדרג. אני משחק בעיקר אבל גם עובד הרבה בפוטושופ ובתוכנות תלת-מימד לכן איכות התמונה חשובה לי לא פחות מזמן התגובה. חוץ מזה, אני רוצה גם לקנות כרטיס טלויזיה ולראות טלויזיה על המסך הזה (וגם סרטים, סדרות וכו' מההרד דרייב). התקציב עומד כרגע על 2500 ש"ח ואין לי ממש אפשרות לחרוג (למרות שממה שראיתי זה תקציב יותר מסביר). המועמד העקרי כרגע מבחנתי הוא ה1970hr של LG. אשמח לקבל הצעות והמלצות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22-24" עד אלף שקל. כמה שיותר גדול - יותר טוב, ואני מוכן לזלוג קצת החוצה במחיר, אבל לא יותר מדי. ראיתי את הדגם שהציעו לכמה אנשים כאן: http://www.1pc.co.il/product-4732-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Dell_23_P2414H_LED_.aspx והנה אחד שמצאתי בעצמי (בדקתי סיקורים וחוות דעת באתרים מחו"ל כי לא מצאתי מקומיים): http://store.pc365.co.il/product-1119-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Samsung_S24C650PL_LED_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 עוד אופציה שעומדת לפני (אבל לא בדקתי אותה טוב כמו הקודמת): http://store.pc365.co.il/product-1195-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_LG_24…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מסכי IPS הדל שקיים ונמכר בהצלחה ומחירו ירד לאחרונה או הLG שיצא ביולי... מחירם אמור להיות זהה ככה שהשאלה היא האם יש יצרון לאחד מהצדדים או שהמסכים יהיו שקולים? כי אז אני יכול לקנות עכשיו את הדל ולא לחכות עוד כמה חודשים עד שיגיע...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר הצעה למסך שיתאים גם למחשב וגם לPS2? אני מחפש מסך שיתאים בתור מסך למחשב לא צריך משהו בומבסטי צריך שיהיה טוב ויביא תמורה טובה לילד בן 11. והכי חשוב זה שיתאים לפליסטיישן אם קיימת אפשרות כזאת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, אני זקוק להמלצה למסך מקצועי שיתאים לעבודת גרפיקה ועיבוד תמונה. חשוב מאד מן הסתם טווח גוונים רחב, פרטים בSHADOWS ופרטים ב HIGHLIGHTS. גודל מינימום 22" אני מתלבט בין מסכים "22 סביב 1000 ש"ח שאינם TN לבין מסכי 24" שעלותם כבר סביב 2600 ש"ח. אילו מסכים נחשבים אמינים ואיכותיים סביב ה-1500 ש"ח ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בא לי להחליף את המסך 19" שלי ביותר גדול. השימושים שלי הם בעיקר מחשב,סרטים וטלויזיה. אני צריך מסך שיתאים לי גם לצפיה בטלויזיה(הממיר מחובר למחשב)- מה שאומר בעתיד אצתרך HD. אני משחק די הרבה(אם תוכלו להגיד לי איזה רזולוציות בדרך כלל יש להם). ואני מקווה שאני יחבר אליו איזה 360 שתומך ב1080P (מה שאומר HD בעתיד היותר קרוב אם אני אקנה). זהו בעיקרון, כמה מסך איכותי לכל הדברים האלה אמור לעלות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב גיימינג עם GTX 1070. עד היום שיחקתי במסך Full HD בגודל 24״ והחלטתי שבא לי להשתדרג למשהו יותר גדול. בגדול אני משחק מדי פעם במחשב אבל לרוב השימוש הוא מעורב ואני גם קורא וגולש באינטרנט. הסתכלתי קצת על מסכים, וראיתי ש ViewSonic הם מסכים במחיר יחסית נמוכים ורציתי לשאול איך הם? במידה והם טובים, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין המסך הזה: https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17328 לבין זה: https://www.wellcom.co.il/vx32112kmhd ובאופן כללי אשמח לשמוע להמלצות למסכים בגודל 27״ עד 32״ ברזולוציה 1440p שיכולים להתאים לתקציב שלי (שהוא בערך עד 1400…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עורך וידאו במקצועי, ואני עובד עם 2 מסכים של ''NU 19. ועם מוניטור (טלויזיה 14'' של LG) באו אלי כמה חברים עם חומרים שהתחילו לצלם לסרט חדש כדי שאבדוק את החומר. מדובר ב-Full HD. בדקנו והצילומים הלחשובים (בלילה) היו גרועים. (מגורענים) הם כמעט הלכול לצלם שוב, אבל אז בדקו אצל חבר אחר עם Dell 2408WFP והתמונה היתה מדהימה! :bash: :bash: אני הולך להחליף לפחות מסך אחד. השאלה האם כדאי לי לקחת Dell 2408WFP או שכבר יש משהו יותר מדוייק, באותו מחיר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אשמח להמלצה על מתקן תליה שולחני לארבעה מסכים VESA 75/100 העדיפות הוא משהו מתכוון וזול (עד 1000)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מסך חדש למחשב שלי וכשאני מדליק את המחשב אז עולה וינדוס בלי לעבור דרך הbios ושאר האופציות שמופיעות לפני. המצב לא קרה לי עם המסך הישן הקודם. יש לי גיבוי ghost של המחשב שעכשיו אני לא יכול להגיע אליו. יש פתרון לבעיה הזו? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
האם קיים אחד טוב בפחות מ-1500 ש"ח ? אולי עדיף מחו"ל ? מכירים אולי איזה שהם חנויות שמציגות עם המסך שעליו תמליצו שאוכל ללכת לראות בעצמי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מהמסכים הנ"ל עדיף לטקסט? ההפרש הוא כ 300 שקל יותר לדל. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(נושא קודם: יציאה מ־ service function במסך Samsung 2253BW) שלום, לפי תיעוד שמצאתי באינטרנט, הכניסה ל"מסך הטכנאים" הזה נעשה דרך הנמכת הארת המסך עד ל־ 0 ולחיצה ארוכה על לחצן "מקור". על יציאה מהמסך לא היה כתוב כלום... אתמול בלילה השתמשתי במסך על עוצמת הארה הכי נמוכה, והיום לפתע המסך הזה הופיע במפתיע... לא עשיתי שום פעולה מיוחדת כדי להיכנס למסך הזה, רק הדלקתי את המסך והוא הופיע. עכשיו אין לי מושג איך לצאת ממנו... אפילו התפריט לא עולה... כיול וכוונון המסך דרך מערכת ההפעלה, לא אוכל לבצע (או שאיני יודע) מכיוון ואני משתמש בלינוקס (הפצת פדורה) עזרה? עריכה: משהו מוזר עובר על המסך... יצא פתאום ממסך הטכנאים ועכשיו הוא פותח את מסך MagicBright בפינה השמאלית למטה ועובר ללא הכר באופן אוט…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , ואז אפשר לחבר רק את כבל ה VGA אם זה לא נותן שיפור מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-