עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכם, אני מעוניין להזמין עבור העובדים המתכנתים 8 מסכי מחשב. חשובה לי מאוד מאוד רמת האיכות והחדות, שהטקסטים הנקראים והנכתבים יהיו ברורים וקריאים ברמה שלא תעייף את העיניים או כמה שפחות. לגבי גודל חשבתי על 23 אינצ' אבל אשמח לדעות של המנוסים מכם. מחיר- עד 1000 למסך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eliil1,

הכרטיס שלי הוא 9800GTX + , אני צריך מסך למשחקים,סרטים , וקריאה וכו'... התקציב הוא עד 1200 שקל בערך, אפשר קצת לחרוג. לפי מה שהבנתי מסכי ASUS יש להם תמונה מאוד איכותית , לכן חשבתי על כמה : VW222U MW221C MK221H VK222H ויש גם את מסך הסמסונג שקראתי עליו ביקורות טובות , ויש לו גם ארגונומיה טובה, פיבוט גובה הטייה ....... לא סגור על עצמי מה עדיף מבין כולם...=\ אשמח לעזרה תודה.

3. Started by pxst17,

הבנתי מלפני כמה חודשים ש-DELL הולכת להשיק סדרת מסכי מחשב חדשה, שאמורה להיות טובה יותר מ-U2312HM וכו'.. יש לכם מושג מתי זה יקרה ומה יהיה מחירם בארץ?

4. שלום, אני מעוניין לקנות מסך שיחובר למק בוק אייר שלי, אני מתכנת וסטונדט ולכן מבלה המון שעות ליד המחשב(בעיקר שימושי טקסט) והמסך של המקבוק קטן לי כאשר אני עובד בבית. לכן אשמח להמלצות על מסך שיהיה איכותי ביותר. אם יש מאפיינים שמשפיעים על כאבי ראש או מאמץ לעיניים(מלבד כיוון בהירות) אשמח לשמוע על כך. ראיתי שממליצים פה על מסכי הדל, אם אכן זה הכיוון אשמח לדעת באזור ה1000 ש"ח מי המסך המוצלח ביותר. כבר בלבלו אותי פה עם כמות הדגמים השונים. אני מכוון ל23 אינץ או 24... תלוי במחיר ובאיכות הצג. כמו כן האם אוכל לחבר למסך מקלדת ועכבר ולהשתמש בהם רק על ידי חיבור כבל אחד ? איפה מומלץ לקנות? כבר הבנתי שכדאי לי לקנות ips. כמו כן מצאתי סרטונים מוזרים ביוטיוב: אשמח לדעת מה הוא בודק והאם…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by elis02,

שלום, אני מבקש המלצה למסך מחשב טוב של כ-24 אינץ' סכום של כ 500-600 ש"ח. אשמח המלצה מהירה כי היומולדת של אחותי אוטוטו

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by achiya1,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 כן כן אני יודע שהוא TN והוא לא מומלץ אבל בעקבות זה שקשה להשיג כבר מסכים בתקציב שלי (1500) שהם בעלי פאנל טוב החלטתי שחייבים להתפשר... השימושים זה לסרטים משחקים וגם לקריאת טקטסט אז מסך רחב יכול להיות סוכר לא ? מה תם אומרים ? הוא במחיר זול יחסית נראה יפה מאוד ונתונים סבבי בבי נ.ב אם אתם חושבים שהוא מעפן אז מה יכול להחליף אותו באיזור הTN ? במחיר הקרוב אליו ביותר

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום. ברשותי מסך Samsung SyncMaster XL2370HD. כרגע אני משתמש ברזולציית 1680*1050. כשאני רוצה לעבור לרזולציית 1920*1080, אני נתקל ב2 בעיות. 1. גודל המסך אינו מתאים לגודל שולחן העבודה - שולחן העבודה חורג מגודל המסך. את הבעיה הזו הצלחתי לפתור בעזרת ההגדרות של המסך עצמו (ולא דרך ההגדרות במחשב). 2. בעיה בהצגת הצבעים. כאשר אני עובר למצב של 1920*1080 הצבעים משתנים והמסך נראה הרבה יותר מגורען. צילום מסך לא עזר - כשהדבקתי את זה בצייר אחרי שחזרתי לרזולוציה נוכחית - זה היה נראה בסדר גמור, אז צילמתי עם האייפוד ושמתי להשוואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות (של המחשב ושל המסך עצמו) ולא מצאתי פתרון. אני משתמש בלפטופ DELL XPS 15, מעבד core i5, כרטיס מסך GeForce GT540M. המחשב מחובר למסך עם כבל H…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by AlterEgo,

טאכלס, מה המסך LCD הנורמלי למשחקים (מסך עם איכות נורמלית) הכי זול שאני יכול להשיג?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך LCD Samsung SyncMaster 226BW השאלה שלי היא כזאת הם שווה לקנות את המסך הזה? או אפשר כדאי לקנות מסך אחד.... עוד שאלה כשראתי אותו באופיס דיפו אז התצוגה הייתה מעוכה על המסך המוכר אמר שצריך לכוון רזולוציה האם אני יכול לעשות את זה במחשב שלי? יש לי מחשב חזק שהמפרט למטה. או באותו הכסף אפשר לקנות מסך אולי יותר קטן? תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dudyphoto,

שלום לכם הזמנתי את ה DELL U2711 אני חובב צילום ומשקיע שעות רבות מול המסך בעיבודים גרפיים הבנתי מכמה פרורומים כולל זה שע"מ למצל את מלוא הרזולוציה של המסך הנ"ל אני אמור לחבר אותו כ DUAL DVI לא ממש הבנתי למה הכוונה, אני יודע שלמסך יש 2 יציאות DVI אז זה אומר שאני אמור לחברת אותו עם כבל המתחבר לשניהם ובקצה השני (לכרטיס מסך) זה מתחבר לכניס אחת?? זה נשמע לי תמוה עצם השאלה אם בכלל קיים כבל כזה או שמא מדובר בכבל DVI יעודי ? אודה לכם אם על העזרה לסגור את הפינה הזו, מן הסתם אני אמור לרכוש כבל DVI בנפרד לכן הייתי רוצה לודא לפני שאני קונה תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by liran2003,

אז מה עדיף? ראיתי לאחרונה מסך led של lg שנמכר ב-1350 ש'ח. האם הוא עדיף על מסכי ה-e-ips (דל 2209 לדוגמא)? עריכה: בטעות פרסמתי פה, אשמח אם תעבירו לפורום מסכי מחשב.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. בחודשים הקרובים אני רוצה ליבא מסך מחשב חדש מארה"ב (אני יכול ליבא ללא מיסים בכלל ,בצורה חוקית ,עקב עלייה של בן משפחה לארץ). ראשית אני מודאג מהאחראיות ,אני שוקל לקנות מסך יקר כלשהוא(כרגע מה שבדקתי עלו כ600$-700$) שאין לו דגם מקביל בארץ ,למישהו יש ניסיון עם העיניין? אני אצטרך לשלוח אותו שוב לחו"ל במידה ויהרס? שנית ,אני חושב ללכת על מסך של 27 אינץ וצפונה. תיהיה לי בעיה עם משחקים מסוימים בגלל הגודל? הייתי שמח לקנות מסך גדול יותר ברזולוציה גבוהה ,אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בחווית המשחק. שלישית ,אני אשמח להמלצות (או אזהרות) על חברות או דגמים מניסיונכם האישי ,כנראה שאקנה דגם שיתמוך בgsync כשיצא למרות שאני לא סגור על כך.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני חושב להחליף את זוג מסכי הDELL שיש לי היום בדגם P2415Q של DELL. השימוש העיקרי של המחשב הוא תכנות ועבודה ממושכת, ומידי פעם משחקים. האם יש למישהו ניסיון בלעבוד על מסך 4K 24 אינצ'? איך זה? שווה את ההשקעה? משפר את היעיליות? בגלל מקום על השולחן על דיי מוגבל, ואני גם מעדיף מסכים של 24 מאשר 27 או יותר גדולים...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by einpoklum,

קניתי בשמחה ובששון V930 של ViewSonic (אחרי ש-1970HR לא היה, אז החלטתי שזה סימן משמיים לקנות מסך עם פאנל יותר איכותי; ואז EIZO לא היה אז החלטתי שזה סימן משמיים שלא להקשיב לסימנים משמיים). בכל מקרה, אני מרוצה ממנו בסה"כ, חוץ מ-3 בעיות: 1. לוקח לו הרבה זמן לעבור רזולוציות (נגיד, 3 שניות) 2. לפעמים האור מצידי המסך משתקף ב-bezel, שבמקרה שלי הוא כסוף (לא היה שחור), וזה קצת מסנוור 3. כל פעם שעוברים רזולוציות ה-@$%#% הזה חייב להודיע לי על איזה input הוא בחר ע"י מלבן כחול שעליו רשום DVI (וזאת למרות שלא החלפתי שום input!) עם בעיות 1 ו-2 אני פשוט צריך ללמוד לחיות אני מניח - אבל אין איזו דרך להגיד למסך הארור הזה לא להראות לי את המלבן הכחול עם כיתוב סוג ה-input? ניסיתי דרך התפריטים, ז…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכל החברים\ות היקרים\ות . התבטלה לי עסקה על מסך שרציתי (EIZO S1910), הדגם שרציתי במחיר ובמס' התשלומים שרציתי אזל מהמלאי ולדגם החדש הייתי צריך להוסיף עוד כ-500 ש"ח. המחשב אמור להגיע בתחילת שבוע הבא ואני תקוע בלי מסך . הביטול בסופו של דבר יצא לטובה משום שכעת אני נאלץ לרדת במחיר מסיבות השמורות במערכת. השימושים העיקריים במחשב לפי הסדר הבא יהיו : 1) פוטושופ וכד'. 2) אופיס ואינטרנט. 3) סרטים ומשחקים. אני מתלבט גם בין שני המסכים הבאים, כאשר הנטייה היא למסך הראשון.מה דעתכם עליהם: 1) XEROX XAP-192i - בגולדטופ מוכרים אותו ב- 1824.18 ש"ח, 5 שנות אחריות באתר הלקוח. 2) SONY SDM-HS95D - בטרקלין חשמל מוכרים אותו ב- 1899 ש"ח. אני נוטה לכיוון של ה- XEROXבגלל האחריות הטוב…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Dynamic,

שלום, יש לי מסך DELL 2209WA ומידי פעם הוא מחליט לקרוס, הכוונה הצבעים על המסך משתגעים לדוגמא: [ATTACH=CONFIG]9655[/ATTACH] חיברתי מסך אחר למחשב, הכל בסדר, הכוונה היא שאין בעיה במחשב. כמו כן, חובר עם כבל DVI נוסף, גם שם זאת לא הבעיה. אשמח אם מישהו נתקל בבעיה דומה וקיימת דרך לסדר את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by benyben,

שלום אני משתמש במסך חדש - ורציתי לשאול כיצד עושים ...... קליברציה לצבעים (color calibration). יש הצעות? האם יש כלי מיוחד (תוכנה חיצונית)? וגם - מה עדיף, להתשמש בהגדרות של המסך עצמו (ז"א - לשנות את ההגדרות מהמסך עצמו דרך התפריט שבנוי בו), או דרך תוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Sygnus,

שלום רכשתי מסך דק רחב דגם Samsung Syncmaster 931bw ברשותי כרטיס מסך Abit Siluro Fx5200 מאז שחיברתי את המסך והתקנתי את הדרייבר שלו, התמונות התרחבו, והעבודה באוטוקד כלל אינה נוחה בגלל ההרחבה. הבנתי שהאופציות ברזולוציות ניתנות לשינוי כך שזה יתאים והתמונות לא ייראו רחבות, אך לא נוסו לי כלל רזולוציות חדשות. השאלה היא, איך ניתן לטפל בזה ? כלומר להוסיף עוד אפשרויות ברזולוציות כדי שאוכל לבחור את המתאימה ביותר. האם הכרטיס מסך הזה בכלל תומך בתצוגה של 16:9 או שיש צורך להוריד עדכון כלשהו ? אודה על כל עזרה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אנחנו קונים עוד מחשב ולכן צריך מסך חדש, אני כמובן מנצל את זה ומעביר את המסך שלי (SONY 17" LCD). אני מעוניין במסך 20-24" רחב, עוד לא החלטתי איזה בדיוק, הייתי רוצה רזולוציה 1920*1200 לFHD, אך ראיתי שאין מסכי 22" FHD ומסכי 24" מתחילים מ1700-1800 שקל ואני לא יודע עד כמה איכותיים הם במחירים האלה. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים, משחקים, תכנות, אני לא גיימר, ומחשב חדש אני יקנה רק בעוד כמה חודשים כך שאני לא מתכוון לשחק יותר מדי. אחת הסיבות העיקריות שאני רוצה לעבור בגללה למסך 20"+ היא יותר שטח עבודה, 1024*1280 כבר מזמן לא מספיק. התקציב הוא 1500 שקל אבל מאוד גמיש, אם זה שווה את זה, גם 2000 שקל יתקבל, אשמח גם להמלצות לחנויות באזור דרום השרון/גוש דן, כרגע אני מתכ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, השימושים שלי הם בעיקר וקודם כל קריאת טקסטים לאורך זמן - אני סטודנט ומשתמש במסך המון (המסך הנוכחי שלי מעייף נורא את העיניים) בעתיד הקרוב אנצל את המחשב גם למשחקי מחשב - אך זהו שיקול משני והדרישות שלי הן של גיימר סביר. נתקלתי בסוגי המסך הקעורים ואחרי חיפוש קצר מצאתי אחד במחיר סביר - 750~ ש"ח. הנתונים של המסך: http://www.displayspecifications.com/en/model/5e083aa 24" Free sync (טוב למשחקי מחשב, למיטב הבנתי) refresh rate 56-72Hz (די נמוך לדעתי, לא? האם זה מורגש? - בעיקר בקריאת טקסטים) 8bit full HD 93 ppi ועוד נתונים שאפשר למצוא בקישור למעלה. חשוב לי לציין שאני סטודנט תפרן, אני לא אוציא על מסך 1…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by tal_p,

אם אפשר שתהיה לו אורגנומיה טובה, וPIVOT, זה די עקרוני לו.. כמו כן 16:10..... אפשר לחרוג בגג 50 שקל.... אם יש למישהו מושג אם ה2443BW עתיד לחזור למלאי בחנויות אשמח לדעת כי זה המסך שבעיקרון רציתי...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shlomolol,

שלום, לאחר התלבטויות רבות קניתי את הסמסונג המדובר. התרשמות ראשונית: קודם כל הדברים נכתבים עם הסתייגות זהירה כי מדובר בשימוש של מס' ימים. המסך הקודם שלי היה CRT 17 אינצ', וזה שינוי משמעותי. כך שצריך לקחת בחשבון תקופת הסתגלות מסוימת. כמו כן אני לא מומחה למסכים, אני יוזר פשוט שכותב מה שהוא מרגיש. ככה...ראשית, בהשוואה ל CRT: המסך קודם כל ענק... אבל זה לא חכמה. ב CRT התחושה היתה יותר חלקה ושלמה, כאילו הפיקסלים יותר השתלבו זה בזה, כמו כן זויות הצפיה היו מושלמות. הצבעים יותר אמיתיים, במיוחד צבעים בהירים: תכלת בהיר, סגול בהיר... וכו'. אין מה לעשות - מבחינת צפיה נטו CRT עדיין נותן יותר לדעתי. ולמסך עצמו: בT220P התמונה חדה מאוד, זויות הצפיה יותר טובות מהנייד הישן שלי אבל עדיין מוג…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Trol,

על ה LCD הזה: http://megadeal.co.il/megadeal/?user=megadeal&val1=2-6-1-2-0-0&val3=m843632 אבא שלי הזמין בלי להתייעץ איתי בשביל המחשב של אח שלי. המסך הזה שימושי בשביל משחקים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by itaybl,

המלצה למסך מחשב - 1000- 1200 ש"ח המסך בעיקר לסוני 3 וגם סרטים ברמה גבוהה... מחשב ירכש בעתיד ככה שפחות רלוונטי עכשיו רצוי פאנל IPS (הבנתי שזה יותר טוב) 23-24 אינץ' צריך עזרה מאנשים שמבינים בתחום..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. האם הדגם הזה יתאים לטלוויזיה? ואני רוצה לקנות זרוע ברקן לדגם הזה, יש? אשמח שתביאו לי קישור לינק לקנייה של זרוע ברקן שיתאים לדגם הזה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים