מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שבוע שעבר רציתי לרכוש מסכי samsung 932B אך הוא אזל אצל כל החנויות בהן ביררתי. חבל כי לאחר קריאה ובדיקה ראיתי שהוא המסך הטוב יותר במחירים אלו, ואין לי 300 ש"ח להוסיף ל viewsoniq vp930. כרגע לאחר שדיברתי עם 6 חנויות, לא ברור מתי יגיע משלוח לארץ. ולכן הרמתי טלפון לחיון הספקית וביום ראשון הם יחזרו אלי עם תשובה. ברגע שתיהיה לי תשובה אני אעדכן.
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך): 600 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): עד 700 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? AMD RADEON HD 6800 - CROSSFIRE 4. בקשות מיוחדות - אפשרות לתליה על הקיר / ארגונומיה וכדומה. שום דבר מיוחד 5. גודל מסך רצוי: 22 - 23 אינצ' הערות סופר חשובה!!: המחשב שלי בן היתר מחובר למסך 32 אינצ' FHD בו אני צופה בסדרות/סרטים ובו אני גם משחק במשחקים עם ג'ויסטיק- (בעיקר במשחקים הכבדים) המשחקים שאני משחק במסך הקטן שאני רוצה לקנות זה משחקי רשת בעיקר ולרוב הם לא דורשים הרבה בכלל.…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדל 24 אולטרה שארפ 1920*1200 נפטר מן העולם. האמת שהייתי רוצה 27 IPS עם 2K, אבל אין לי תקציב לזה. רציתי לשאול אם U2515H יהיה איזה סוג של נחמה עבורי? או אולי יש למישהו פתרון יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי באחד הלינקים שנתנו כאן שאפשר לכוון צבעים באופן ידני דרך המסך (כחול, אדום וירוק אאל"ט). ניסיתי לעשות את זה דרך המסך שלי ולא הצלחתי למצוא איפה! ב-color setting זה לא נמצא וגם לא באף מקום אחר... כרטיס המסך שלי הוא 9600GT. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גודל המסך לא משנה לי, העיקר שיתמקד בגיימינג ויהיה full hd ו 16:9 בבקשה. המחיר מגיע ל 1300 עם חריגה של 100. בבקשה תעזרו לי למצוא את המסך המתאים ביותר ולהשתדל להשאיר את המחיר נמוך >: תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה- samsung 203b, איך משנים את הרזולוציה במחשב כך שתתאים לרזולוציה הטיבעית אם אין לי אותה בתור ברירת מחדל בכרטיס מסך? אם זאת יש לציין כי הכרטיס מסך תומך ברזולוציות הרבה יור גבוהות ממה שנדרש למסך. הערה: אני שוקל לקנות אותו פשוט כי אני מחכה כבר חודש למסך Dell 2007fp (רגיל לא רחב) אבל הוא מבושש להיות זמין במלאי אז אם למישהו יש מידע בנוגע לזה אני אשמח גם לקבל. תודה מראש, אמיר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מתאפק מלהוציא את עצבי על המקלדת... :pissed: תשמעו למה, היום בצהרים ביקרתי באייבורי והתעניינתי לגבי ה samsung 2333 : המוכר: אין בעיה זה במלאי. אני: כמה זה עולה? מוכר: 890 ש"ח אני: יפה, לא מזמן קניתי אחד במקום אחר ב 940 ש"ח. תביא אחד. מוכר: אינבעיה, קח. אני: תגיד יש בפנים כבל HDMI? מוכר: אין חיבור HDMI במסך אני: סליחה התכוונתי DVI , פשוט קניתי לא מזמן במקום אחר והביאו לי רק כבל VGA מוכר: לא, ודאי שיש בפנים כבל DVI. אוקי, הלכתי בששון לדרכי עם המסך. ויהי ערב, אני פותח את האריזה, ויהי חושך! אין למסך כלל וכלל חיבור DVI! רק החיבור המיושן הגמלוני והאנלוגי VGA.... 2011, ואייבורי מוכרים לי מסך מודרני עם פאנל מקצועי (אנחנו גרפיקאים) 23' אינץ' עם חיבור שעבר זמנ…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ורציתי בבקשה לקבל המלצה למסך 22-23 שיריץ יפה משחקים בתקציב של 1000-1500 שקל...דרך אגב מה אתם אומרים על LG W2353V בתור מסך למשחקים? ותוכלו לתת לי בבקשה טיפים כלליים על להסתכל כשאני בא לבחור מסך עם דגש לכך שיריץ משחקים בצורה נאותה?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום . קניתי XBOX360 ועכשיו אנהי מחפש מסך שיתאים לה הקטע הוא שאני מתכננן לקנות מחשב (אבל זה עד שאני אחסוך עוד יותר כסם אחרי הקנייה של ה XBOX) כך שזה צריך להתאים גם למחשב וגם ל בוקס אני רוצה אותו 30 אינץ" עם HIGH DEFENITION ועם יציאת HDMI תודה נ.ב האם מסך HIGH DEFENETION עם יציאת HDMI 30 אינץ" רק לבוקס יהיה יותר זול מאותו מסך שיש בו זמן תגובה נמוך וREFRESH RATE טוב ובכלל שיהיה מתאים יותר למחשבים??איזה יותר איכותי מסך המחשב או הטליוויזיה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדהמתי מהמחיר של המסך הזה: http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=28 בגדול הנתונים שלו נראים לי לא רעים בכלל, אבל אני לא מומחה גדול בנושא. המחיר שלו ממש נמוך בשביל מסך 19 אינצ'. תוכלו בבקשה לומר לי איזה חסרונות יש למסך הזה כדי שאני יבין למה הוא עולה ככה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מסך 24'' למידול בתוכנות גרפיות, עדיפות למסכי asus (או שלא?) כמה דברים חשובים לי במסך 1) פנל IPS (או פנל ברמה גבוהה ולא מהדורות הישנים) 2) מהירות מינימאלית 5ms (עדיף 2) 3) כניסה לרמקולים חיצוניים (בלי רמקולים במסך עצמו) 4) מעוצב טוב (אני יודע שזה בדרך כלל בסמכים מקצועים זה לא קורה) שורה תחתונה, המסך יהווה כלי להדמיות ורינדורים בתחום האדריכליות (ומשחקים, אין מה לעשות), מה שאומר שצבע צריך להיות אמיתי גם עם מזיזים את המסך בזווית. בנוסף, לא רוצה לחבר כל יום את הרמקולים החיצונים ללפטופ, שיהיה תקוע במסך (-: לא מחפש בדיוק, כמה שיותר קרוב יהיה אחלה חשבתי בתחילה על המסך הזה, אבל הפאנל של מיושן, והמחיר לא שווה את זה לדעתי: http://www.asus.com/Display/LCD_Monito…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע? אני מדבר על המסך השמאלי ביותר http://www1.ap.dell.com/content/products/compare.aspx/30lcd?c=au&cs=audhs1&l=en&s=dhs 24" ה"פשוט יותר" של DELL
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
^ יש לי התלבטות האם להשקיע עוד 400 ש"ח בעוד 2 אינצ' או לא. אשמח אם תייעצו לי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חיפשתי מסך טוב די הרבה זמן ונכנסתי לביקורות שלכם באתר וראיתי את השואת המסכים {24 אינץ' של אושר [http://hwzone.co.il/reviews/lcd24_part1/9//url] } וקניתי את המסך הנ"ל של DELL הבעיה היא שקניתי אותו "יד שניה " וראיתי בביקורת שיש אפשרות לדעת את גירסת המסך השאלה היא איך נכנסים לפונקציה הזאת האים משהו יכול לעזור לי ? "בנוסף לתפריט הרגיל, כולל המסך של Dell תפריט "מפעל" אשר מציין מספר נתונים אודות המסך, כגון סה"כ הזמן שהמסך מחובר לחשמל, הגדרות הצבע המדויקות של הבחירות המוקדמות הזמינות למשתמש (כגון PC Normal, PC red, PC Blue) וכו'. בעזרת תפריט זה ניתן לרוב לדעת באיזה פאנל מצויד המסך ובאיזו גרסת תוכנה; לדוגמא, המסך שלנו מצויד בגרסה 04 ולכן הקוד הוא V1B29 HN208L6 (בעו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! רכשתי את המסך הזה לפני כמה ימים וכרגע אני עובד איתו. הכל סבבה, מסך מעולה אבל יש כמה דברים שעדיין לא הבנתי : 1. באיזה שיטה כדאי להשתמש במשחקים וסרטים ? 16:9 או 16:10 ? 2. המסך מפיק הרבה אור, כאילו שהדלקתי פלורסנט בחדר, באיזה אפשרות כדאי לשחק כדאי לא להרוס את איכות התמונה וגם כדי שיהיה פחות "בוהק" ? 3. האם יש מקשי קיצור לשינויי מצבי תמונה (משחק, מולטימדיה, שולחן עבודה וכו.. ) ? *לכל מתלונני ה LAG במסך, אני חייב להגיד שמבחינת המשתמש הביתי שהוא לא GAMER כבד, המסך הזה מעולה מכל הבחינות, שווה כל שקל ! תודה מראש על כל מענה בקשר לשאלות
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היום יש לי מסך 19 של ViewSonic דגם VP930 (שהיה בזמנו המומלץ בפורום ואני מאוד מרוצה ממנו) . אני מעונין להחליף למסך 23 / 24 אינץ איכותי לפחות באותה רמה כמו המסך הקודם. לשימוש רב תכליתי גלישה, קידוד, משחקים, עיבוד תמונות ומעט סרטים בתודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבית של אחותי יש מסך טלוויזיה LCD 42". בנוסף, יש רק מחשב נייד אחד, ללא נייח/מסך מחשב. ביקשה ממני כמובן להתאים לה מחשב לצרכים, אבל שנינו מתלבטים מה בעצם יתאים לה יותר: מחשב נייח ומסך מחשב יעודי 22" בערך, או מחשב HTPC שיחובר ישירות לטלוויזיה עצמה! ההתלבטות נובעת מהחשש שלי שעבודה רציפה על גבי מסך הטלוויזיה לא נוחה בעליל כשמדובר בצרכים הספציפיים שלה מהמחשב: גלישה באתרים, שכולל בין השאר קריאה מרובה (תואר פילוסופיה והיסטוריה, רוב החומר יהיה על המחשב). המחשב מן הסתם ישמש לה גם כמערכת קולנוע, היא ובעלה מבלים את רוב זמנם בבית בסלון, ואוהבים לצפות בסרטים וסדרות, אז זה פלוס ענקי לכיוון ה- HTPC ... אז למי שיש נסיון בעניין, עד כמה שימושים כאלה מהמחשב שיתבצעו על גבי מסך טלוויזיה בלבד …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רשמתי תקציב גבוה כי התקציב פה פחות משנה, העיקר האיכות. רוצה מסך סופר איכותי, משהו מעולה שיהיה בעל INPUT LAG הכי נמוך שניתן להשיג כיום. חייב להיות LCD, חייב לא להיות TN (לא אוהב אותם, איכות תמונה גרועה מידי לטעמי) ולא משנה לי כניסות (מחבר אותו ישירות למחשב בDVI) רצוי גם שיראו בו טקסט כמה שיותר נקי וברור. מה יש לכם להציע לי בבקשה ?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מסך LCD 17 ושמתי עין על שתי דגמים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425549 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415614 ואני לא רוצה "19 אז אל תנסו אפילו להציע
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6200 ויש לו חיבור VGA נדמה לי כחול כזה בצורת טרפז, וDVI חיבור לבן כזה עם הרבה פינים ובצורת ריבוע כזה. יש לי מסךLCD והאיכות היא לא משהו. המסך גם לא מי יודע מה (של ITT), אבל רציתי לדעת אם יהיה שינוי באיכות אם אחבר את זה בחיבור DVI במקום הVGA? לפי מה שהבנתי אמור להיות שינוי, אבל אם אין חיבור בטלויזיה (לדעתי) ל DVI אז מתאם של DVI ישנה משהו? *ואם למישהו יש גם את המסך הזה, איך אני משפר את איכת הצפיה במחשב? (מי שלא הבין, יש לי מסך בנפרד, 21", שהוא כרגע מחובר, ועוד מסך 22-23" שהוא משש כטלויזיה ולצפיה בסרטים מהמחשב). תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן חברים... אני בהתלבטות מכל ההמלצות שאני רואה פה בפורום... (ועברתי איזה 8 עמודים כרגע..) קודם כל שיהיה טוב למשחקים, ושלא יהיה מציק מדיי בעיניים לאחר זמן רב עם טקסטים. חשוב לי גם שיתאים לחדר (משום מה ) שיש לי הגבלה של בערך 40 ס"מ גובה.. וראיתי שרוב ה - 22 רחבים נכנסים לי. אז או שיהיה ניתן לשינוי גובה, או שפשוט לא יהיה גבוה מדי. המסכים שאני מתלבט ביניהם: ASUS MW221C (שנבחר כביכול הכי מומלץ פה בביקורת באתר) Dell e228wfp (שלקח את "המקום השני" אחרי האסוס הנ"ל, אך קיבל המלצות רבות בפורום) ו- Samsung 2243BW (שגם קיבל המון המלצות בפורום פה וגם בעל ארגונומיה טובה יותר - שינוי גובה המסך) אם יש לכם דעות, ביקורות, כל דבר לגבי המסכים האלו או מסכים דומים בתקציב, אשמח לשמו…
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם חיפשתי מסך , בעיקר לאינטרנט , טקסטים + סרטים עד שננעלתי על ה - DELL 2007WFP הבנתי שאין אפשרות להשיגו. ניסיתי לעשות הזמנה מחו"ל , אבל המסך כחדש עולה לפחות 400 דולר + 200 דולר משלוח וזה לא כולל מיסים. אז חשבתי לשאול אותכם על המלצה למסך רחב , 20 אינץ עם פאנל S-IPS שקרוב באיכותו ל - DELL 2007WFP אני גם פתוח לגדלים יותר גדולים אם המחיר באיזור השפיות . דבר נוסף , מסך של ASUS כמו PW201 עם פאנל MVA מה איכותו לעומת ה - IPS ולעומת ה - TN ? תודה רבה לכולם שי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
LG מכריזה על מסך מחשב קעור בגודל 34 אינץ\', למי שצריך שטח עבודה גדול במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99-%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-lg-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%92%d7%93%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי על המסך הבא: LG L1953TR מה אתם אומרים עליו?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך ASUS VW222U כבר מספר חודשים ולפעמיים אני נתקל בבעיה מוזרה המסך מחובר ללאפטופ בחיבור אנלוגי לפעמיים, לא תמיד, המסך מרצד בצבעים כהים כמו שחור / אפור. ברקע לבן אין בעייה. כלומר אם הדסקטופ שלי כהה, ויש ריצוד אז זה נראה כאילו התמונה מתבהרת ומתכהה מלמטה למעלה.. ושאני פותח דף לבן זה מפסיק. מקווה שהסברתי את עצמי טוב, בעייה באמת מוזרה... לפעמיים אין בעייה בכלל. כאילו יכול להיות שאין ריצוד או ריצוד קל ממש שלא מורגש, אבל לפעמיים זה דיי בולט.. פתוח להצעות לנסות כל דבר.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-