עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by OverclockedMyToaster,

שניהם עולים בסביבות 1300, אבל אין לי מושג מה יותר איכותי מבין שניהם. אני מחפש מסך ל50% אינטרנט ועבודה משרדית, 40% משחקים, 10% סרטים. כמו כן, אם יש מועמדים טובים יותר בתקציב - אימרו לי. אני יכול לקנות רק מ KSP\BUG\TMS. תקציב: 1300-1400. כמו כן - האם יש למסכים בתווך מחירים הנ"ל אפשרות חיבור לממיר? האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לא מצאתי בשום מקום באתר של דל או אצל משווק של המסכים התייחסות לאחריות שהחברה נותנת. מישהו יודע להגיד מה התקנון לגבי מספר פקסלים שרופים שמצדיק החלפת מסך? אני מכיר את האפשרות לפתוח את המסך בחנות אבל זה לא מונע הופעת פיקסלים כאלו יום אחרי הקניה. בנוסף, יש התייחסות לנושאים כמו זליגת אור?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Titan777,

שלום, מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T עם פאנל S-PVA המסך רותח! אם מניחים את האצבעות כמה שניות מאחורי המסך בחלק העליון של הפאנל, זה פשוט אש.... וזה מחמם לי את כל החדר אני מתאר לעצמי שזה אמור להיות ככה? כל מסכי הLCD כל כך חמים? מרגישים אפילו קרינת חום מהצד שרואים תמונה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. האם הדגם הזה יתאים לטלוויזיה? ואני רוצה לקנות זרוע ברקן לדגם הזה, יש? אשמח שתביאו לי קישור לינק לקנייה של זרוע ברקן שיתאים לדגם הזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Tuki sheishmor alay,

בשבוע שעבר קיבלתי את המסך L2000CP של LG עם פאנל S-IPS (כמדומני). סך הכל אני מרוצה מאיכות הצבעים וניתן למור שהתמונה מרגישה "חיה" יותר. כאשר ראיתי סרט ובחלק העליון והתחתון של התמונה היו פסים שחורים ניתן היה ממש להבחין (במיוחד למטה) במעין תאורה אחורית של המסך והשחור היה מואר. ניסיתי לצלם תמונה אבל זה לא המחיש את מה שרואים בעין. האם זה תקין? האם מישהו חווה משהו דומה עם דגם זה או מסך דומה אחר?

6. יש לי בעיה בהצגת סרטים, לא רואים את התמונה טוב, רואים ממש את הצבעים זזים בצורת עגולים. במסך הקודם שלי סמסונג 730B לא הייתה לי את הבעיה הזאת וזה עוד מסך TN ובמסך החדש יש ממש בעיה בלראות סרטים בצורה סבירה אפילו. יש לי גם בעיה בצבע השחור, כשיש מצב בסרט שהתאורה כהה רואים שהשחור משתלט על האזור ולא רואים את הפרטים של הסרט באזור. יכול להיות שהכרטיס מסך שלי חלש למסך הזה וכדי להחליף אותו בחזק יותר? מישהו מכיר את הבעיות האלה בסרטים עם המסך הזה והכרטיס? יכול להיות שסוג המסך הזה לא מתאים לסרטים? מישהו יכול לעזור בבקשה בלמצוא פתרון לבעיה הזאת? ממש התאכזבתי מהמסך הזה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by BENNY-L,

אני צריך תרשים מה כול חור ב VGA מסמן תודה אשמח לקבל רעיונות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מסך שישמש ל"שימוש כללי" במובן הכי רחב של המילה - אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים מדי פעם. עיקר השימוש יהיה לגלישה להערכתי. האמת היא שאין לי מושג לאיזה כרטיס מסך הוא הולך להתחבר, אבל משהו מודרני (לא מדובר על כרטיס המיועד לגיימינג) ובכל מקרה מסך עם רזולוציה טבעית FHD נראה לי יותר מדי ועדיף לא לעבור את ה1680x1050. מבחינת גודל, מה שנכנס בתקציב... נראה לי שתהיה עדיפות (המסך לא בשבילי) למסך 22" קצת פחות איכותי לעומת 19" איכותי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Pika007,

שימו לב- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 הפרטים טובים, אבל על החברה AOC שמעתי דברים לא טובים כל כך (על מסכי ה LCD שלהם למחשב) מצד שני, הטענה היחידה בזאפ על הטלויזיה הזו היא שהשלט מרובע לגמרי וקשה למצוא איזה צד זה מה בחושך. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום כולם, האתגר שהציבו לי - למצוא מסך LCD שניתן לראות בו דברים בגדול. המשתש הוא אדם מבוגר שלא רואה טוב, ועד לאחרונה השתמש במסך CRT די גדול ברזולוציה נמוכה. אז - 1) האם יש מסכים שידועים ביכולת להציג תמונה ברזולוציה נמוכה בצורה טובה (ואז נניח 19 אינצ ב1024 * 768 או 800 * 600 יתן תמונות גדולות) ? 2) האם יש אפשרות לקנפג את זה בכרטיס מסך מצורה טובה? 3) האם יש תוכנות שמאפשרות משהו כזה בצורה טובה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by hardgore1,

.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Cilay,

שלום, אשמח לקבל המלצה ל4 מסכים בגודל 22"-24"(עדיפות לדל) עד 800 - 1000 ש"ח לאחד(צריך שני חיבורי HDMI בכל מסך). בנוסף אני אצטרך המלצה ל MOUNT\STAND שאני אוכל לחבר את המסכים ביחד, זה הסגנון(יש לרכוש בארץ?): המסכים ישבו בצד לשימוש של מוניטור לתוכנות בעיקר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by itaybl,

המלצה למסך מחשב - 1000- 1200 ש"ח המסך בעיקר לסוני 3 וגם סרטים ברמה גבוהה... מחשב ירכש בעתיד ככה שפחות רלוונטי עכשיו רצוי פאנל IPS (הבנתי שזה יותר טוב) 23-24 אינץ' צריך עזרה מאנשים שמבינים בתחום..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום כולם. אני מתכנן לקנות את המסך סמסונג 2333SW , ואחד הדברים שחשובים לי במסך חדש זה שהוא יתמוך ב HD וראיתי שהוא אכן תומך ב FULL HD עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לקנות את המסך? אתם ממליצים? לא יעשה בעיות , לא ישרפו פיקסלים , רואים ברור וחד? והניגודיות היא 1:20000 זה משנה? ועוד שאלה שלא הצלחתי להבין , אני ראיתי שלמסך יש חיבור DVI-D ו AVG (או משהו כזה) אז איך אפשר שהמסך יתמוך ב FULL HD ? חיבור של DVI-D מהמסך למחשב יראה לי איכות של FULL HD? ואגב 8800GT תומך ב FULL HD? ומשהו אחרון שחשוב לי מאוד שתענו המסך תומך לרזולוציה של 1920X1090 ויש מסכים טובים שתומכים על רזולוציה של 1680X1050 מה נחשב יותר טוב? והאם זה משנה? חשוב לי שהמסך יראה משחקים במחשב שיראו באיכות HD האם אני באמת ירא…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by evman007,

היום לקחתי אותו מ KSP.בדקתי את המסך שקיבלתי לפיקסלים שרופים ונמצא בו פיקסל אחד שרוף.נתנו לי חדש שאותו כבר לא בדקתי,אבל הכל בסדר ואין שום בעיה. מבחינת איכות התמונה-מעולה,חד,ברור וגדול!!! במשחקים קשה לי לתת חוות דעת כי אני בקושי משחק,אבל שיחקתי טיפה בPRO EVOLUTION SOCCER ולא שמתי לב למריחות או משהו כזה,כנ"ל גם בסרטים. הטקסט חד מאוד,המסך בהיר מאוד,הקונטרסט חזק ביותר,שמתי טיפה מעל החצי. בסך הכל,למחיר שלו מסך סופר איכותי ומשתלם. :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. עיקר העבודה על המסך היא: עבודה שוטפת, שיטוט באתרים, קצת יישומי אופיס ומדי פעם גם משחקים, חשוב לי תצוגה חלקה ברורה וחדה במידה סבירה. דברים שלא אעשה עם המסך: עריכה גרפית, עריכת וידיאו צפיה בסרטים. אין לי מפרט של המחשב כי עדיין לא קניתי, אבל אני בונה על מחשב שיכול להריץ GTA V ומשחקי ספורט של 2015 לפחות. כרטיס מסך כנראה בסביבות ה1000-1250 ש"ח. אני לא עושה OC. מהו המסך בעלות הכי זולה שאפשר להנות ממנו באמת? אני מכוון לגודל של 22-23 אינץ, אפשר להמליץ גם על גודל אחר במידת הצורך. חשוב מאוד שאני אהנה מהמסך, המסך יהיה של חברה אמינה ודגם אמין וכמובן אני רוצה לשלם כמה שפחות. בטוח שלא מעל 1000 שקל אבל אשמח לשלם הכי פחות שאפשר, כלומר אם יש ב400 או 600 דגם סביר אשמח שתציעו לי. ברגע שמציע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Itamarro,

שלום לכולם, מעוניין לקנות מסך טלויזיה לחיבר למחשב. דרישות - סטנדרטיות [גלישה, סרטים], מרחק ישיבה מטר, לא משתמש בטקסט באופן מיוחד. חובה חיבור RF לכבלים. אני מעדיף LED, אבל גם-כן אין דרישה מיוחדת. תקציב - 2500 ש"ח (גמיש) אני לא נעול על 32" - אפשרי גם 36" קראתי פה בפורום, וראיתי שיש תגובות טובות על הLG LD460, אבל התקציב שלי יותר גבוה, ותהיתי אם אוכל לקנות מסך יותר איכותי. אגב, מישהו יודע איפה אפשר לקנותו בארץ עם פאנל ISP? אחת מהאופציות שבדקתי היא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794975 אשמח לעזרתכם לגבי המסכים שציינתי/ לחילופין המלצות למסכים אחרים שאתם מכירים. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD (עזבו כרגע את נושא היצרן ומי יותר טוב). אני מתלבט בין מסך 17 אינטש למסך 19 אינטש כי ההבדלים במחיר לא גדולים. מצד אחד, מסך יותר גדול אומר שטח תצוגה גדול יותר ואמור להיות נוח וטוב יותר. מצד שני, קראתי שברוב המקרים מסך יותר גדול לא אומר שיש בו יותר פיקסלים, מה שאומר בעצם שכל פיקסל הוא יותר גדול והתצוגה תהיה בעצם פחות ברורה וחדה. האם זה נכון ? איזה גודל מסך כדאי לקנות ? (אני לא גרפיקאי או משהו, זה לעבודה משרדית + משחקים) תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי חבר'ה, אני מחפש מסך מחשב בסביבות הגודל 21"-22" (רוחב מקסימלי של 57 ס"מ). חשוב שיהיה פאנל איכותי כמו VA או IPS, חיבור HDMI והתקן VESA. המסך מיועד לעבודה משרדית ולמשחק lol ויהיה תלוי על הקיר (אם זה משנה). כרגע אני מתלבט בין המסכים הבאים, אשמח לשמוע המלצות גם למסכים אחרים שמתאימים LG 22MP57HQ Dell P2217H אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה24 אינץ' אחת הבעיות שלי היא שאני מחפש את המסך ה"אולטימטיבי", כי אני משתמש במחשב גם לעבודה משרדית, גם לסרטים וגם למשחקים. ראיתי שמסכי דל מומלצים מאוד אבל אני לא לגמרי מבין בזה אז אשמח אם תעזרו לי יום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שימושים 1. טלויזיה מחובר לממיר HD הוט (בינתיים בלי ערוצי HD) 2. מסך נוסף למחשב (P4 2.4 או לפטופ עם ותק של שנתיים P M 1.7 לשימוש מהמיטה בעזרת מקלדת / עכבר אלחוטי -> מיקום הטלויזיה כ- 2 מטר מרחק צפיה מהעיניים. א. סרטים כמובן אם יהיה ניתן אז HD (אם לא יחכה עד להחלפת המחשב). ב. גלישה באינטרנט. ג. שימושים אחרים ... (אשמח לרעיונות ... משחקים לא יוצא לי לשחק כמעט בכלל) אגב דחוף רוצה לנצל את מבצעי סוף השנה ... מה שאומר קונה היום! איזה טלויזיה כדאי לקנות FHD או HD ready? התלבטות היא בגלל השיקולים הבאים: 1 > האם רזולוציה של FHD לא תתן לי פונטים קטנים מידי או מעוותים בגלישה באינטרנט או שימושים אחרים (בגודל של 32 אינץ ובמרחק של 2 מטר בערך)? 2 > הסיכ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by e-d-a,

היי ראיתם את הכותרת אז אני מחפש מסך כזה, בשאיפה שיהיה כמה שיותר זול. וגם מה ההבדלים בין חיבור DVI לחיבור רגיל? ואני צריך את זה דחוף, מחר אני חייב להזמין אחרת אני לא מזמין אותו בכלל (קומבינה מסובכת). אז תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הנה האתרים שלהם: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/41/products_id/7023?osCsid=514caa97c51da0110f44c6f86bf4f75f http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=2243BW&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=HE

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by fenix5545,

שלום אני מעונין להחליף את המסך שלי אני רוצה מסך 24" ואני מעדיף שהוא יהיה 16X10 ולא 16X9 אבל אם אין ברירה אז בסדר המסך מיועד למשחקים סרטים ועריכה גרפית התקציב שעומד הוא 1000-1200 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה קלה קלה אבל אני צריך שהמסך יהיה באמת שווה את זה תודה רבה רבה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אבקש את עזרתכם יש כאן 3 דגמים של סמסונג ו2 מהם יקרים יותר מהשלישי בערך 350 שקל, אני לא מבין למה. 1)מחיר 1300 S24A450BW קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24A450BWT/CH 2)מחיר 1250 S24B370H קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B370HS/CH-spec 3)מחיר 930 S24B300BL קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B300BL/CH-spec רק המסך הראשון הוא רזולוציה 1200-1900 2האחרים 1900-1080 אין לי מושג למה המחיר של המסך השלישי הוא רק 930 ושל המסך השני 1250 כי לפי המפרט אין הבדל ביניהם פרט למהירות תגובת מסך של 2 לעומת 5 …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.