עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shlomo1441,

שלום חברים ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

מסכי ה-120HZ מתומחרים בצורה מחרידה בארץ ביחס לשאר מסכי המחשב , והכל בגלל הגימיק של התלת מימד. אנשים לרב לא מבינים למה שווה לקנות פאנל TN "נחות" לעומת פנל eIPS בשימוש ב-2D gaming. לכן הנה ההדגמהבתמונה רואים מה קורה במשחק מחשב כאשר יש תנועה במסך על ידי הזזת מצלמת תצוגה בגוף ראשון ולא תמונה סטטית) מסכי 120HZ הם אומנם בעלי פאנל TN אבל לחלקם יש ניגודיות אמיתית של 1100:1 וצבעים לא פחות טובים מהפנלים של ה-eIPS אבל למשחקי גוף ראשון הם פשוט רמה אחת מעל כל מה שקיים בשוק הישראלי היום. (כמובן שחלק ממסכי ה 120HZ הם בעלי תצוגה מחרידה אבל יש גם נהדרים). לדוגמה: המסך של סמסונג D700 http://wecravegamestoo.com/forums/gadgetry-electronics-discussion/10171-samsung-s23a700d-120hz-3d…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by מאפיונר,

הי יש לי הזדצנות לקנות את המסך הזה ב400 שקל יד שניה Samsung sync master p2770HD 27 אינץ מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להגיד לי איך הוא מבחינת איכות? נחשב למסך טוב? הוא ישמש כחיבור רק למחשב . תודה

4. Started by tal_levi1000,

אני ממש לא מבין הרבה במסכים מישהו יכול להגיד לי אם המסכים האלה שווים? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014111 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105 ואם יש לכם יותר טובים אני ישמח לראות תודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום יש לי מסך סמסונג LCD שמשפר צבע רק בקומפוננט ,למה ? כלומר הסרטים נראים צבעוניים יותר עם קומפוננט ולא HDMI או DVI למה ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by RichieRich,

טוב, אז אחרי שהקנייה הקבוצתית ירדה לטמיון (תודה בכל זאת לאורי על המאמץ), אין לי ולאחרים שכמותי ברירה אלא לקנות את המסך בכוחות עצמנו. אשמח לקצת פרטים מאנשים שכבר קנו את המסכים 2007WFP או 2007FP: מי שכבר קנה והתנסה מוזמן לכתוב כאן מאיזו חנות הוא קנה, מה סוג הפאנל וה REV שקיבל, מה מדיניות ההחלפה לגבי פיקסלים שרופים של החנות והאם באופן כללי הוא מרוצה מהקנייה. זה מאוד יעזור לי ולאחרים בשביל שנוכל לגבש החלטה נכונה. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב, ראשית אני מתנצל על ההודעה הארוכה... אני חדש בפורום ורציתי לשאול את דעתכם באופן כללי על מסכי מחשב למשחקים. אני מעוניין להריץ משחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות גבוהות מאוד (משחקים כמו SPLINTER CELL 5 , CRYSIS וכו') (התכנון שלי הוא לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 5850 ATI ומעלה....כך שהמחשב לכשעצמו אמור להריץ את המשחקים מסוג זה באופן סביר) אני כנראה אקח מסך 24'' (אלא אם תשכנעו אותי אחרת..) לאחר עיון בהודעות השונות בפורום ראיתי שהרבה פעמים מציעים מסכים עם רזולוציה של 1680 ולא 1920 בטענה שהם יותר טובים. האם טענה זו באה מכיוון שבגדלים אלו של המסכים (22 24 26 וכו') עדיין לא מורגש הבדל בין הרזולוציות או מסיבה אחרת כלשהיא? שאלה נוספת היא איזה מהחברות יותר טובות SAMSUNG או…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by hardware maniac,

שלום לכולם,פינקתי את עצמי ב770GTX לאחרונה והחלטתי לקנות מסך חדש כדי שאוכל לשחק בFHD. הבעיה היחידה היא שאני בהתלבטות כבדה,שוטטתי בערך 4 שעות במצטבר ברשת באתרים בחול בפורומים וביקורות אך לא הצלחתי למצוא תשובה אחת ברורה,מה עדיף? מצד אחד ל23 יש 16:9 שרבים טוענים שטוב יותר למשחקים מאשר 16:10 של ה24 מצד שני הרזולוציה של ה23 היא 1920על1080 בעוד שה24 מציע 1920על1200. כמובן שמדובר למסך גיימינג. אולי אין תשובה אחת ברורה?לכל אחד יתרונות וחסרונות? בנוסף,אילו כבלים עלי לקנות איתו כדי לשחק באמת באיכות הטובה ביותר? עזרה בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nanus,

שאלה יש כרטיסי מסך ישי להם יציאת HDMI וגם יציאת DVI וכמובן שיש מסכים שיש להם גם זה וגם זה אז השאלה שלי היא מה עדיף? איזה חיבור יותר איכותי?? ולמה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by pixraider,

עכשיו שהתחדשתי במחשב )תודה רבה ל A-10 על ההמלצות(, המסך הראשי שלי התחיל לקרטע. הופיעו לי פסים על מסך ה-IPS והם כרגע ברמת מטרד, אך יתכן שהבעיה תחמיר. אני עורך תמונות שאני מצלם וכיום השולחן שלי כולל מסך DELL IPS 23 אינץ’ ומסך טלויזיה 30 אינץ’ לשעבר שמשמש לסינון ראשוני של תמונות. אני מכייל את שני המסכים עם Spyder Pro 5 כדי לשמור על דיוק בצבעים ומשתמש בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, Topaz Photo AI וDXO PhotoLab. שולחן העבודה הוא בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 140 ס"מ. נראה לי שהגיע הזמן להתחדש במסך לעבודה מפורטת על התמונות והרבה זז בתחום מאז ש IPS היה השיא בתחום התקציב. אילו המלצות יש לכם למסך למטרות אלו בתקציב של עד 3000 ש"ח? אילו טכנולוגיות מסך כיום נותנות אופטימום בנושא של אחי…

11. Started by swisaman,

היי, מתכנן לשדרג את הDELL 2209WA שלי למסך FHD חדש וחשבתי על הDELL 23 אינץ'. איך השידרוג בכללי?(איפה אני אראה שיפור?)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by deannahum,

שלום ! אני מתכוון לקנות מסך במסגרת המבצע של שקם אלקטריק למי ששמע ואני מתעניין במסך SAMSUNG 940BW עם המסך הרחב... (4ms) רציתי לשאול האם זה משתלם לקנות מסך רחב ? האם זה נוח ? טוב למשחקים ? כדאי או לא ? בבקשה תנו לי את חוות הדעת בהקדם כי המבצע מסתיים מחרתיים, וזה מסך שבאילת עולה רק 1465 שקל וחבל...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by o1981,

שלום לכולם. אני רופאה במקצועי, משתמשת במחשב לצורך הכנת מצגות, וורד וקריאת מאמרים וספרים. מחפשת מסך אשר יענה על צרכים אלו. תקציב עד 1000 ש"ח. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by issac,

צהריים טובים. יש לי מסך בין 3 שנים דגם: Samsung "23" 2333TN לפני שבוע הוא פשוט שבק חיים, ז"א הוא נדלק אבל אין תצוגה. למסך יש 2 כניסות VGA, HDMI ובשניהם יש תצוגה שחורה. יש לציין שהכרטיס מסך תקין וחיבור של מסך אחר הכל עובד תקין. העניין הוא שגם שאני מנתק את הכבל נתונים VGA אין רישום של "לא התקבל אות-No signal" אחריות על המסך לא חושב שנותרה, וכעת יש לי 2 ברירות, לתקן את הקיים או לקנות חדש (או שלמישהו יש הצעות) חבל לי לזרוק אותו כי הוא באמת מסך טוב אבל אם תיקון יעלה לי 400-300 ש"ח אין טעם לתקן אותו. למישהו יש הצעות? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eranir,

שלום לכולם, ברשותי dell-2407 מזה כמעט שנה. עד לאחרונה לא יצא לי לעבוד עליו הרבה שעות רצוף, אך כשהדבר כן קרה, הרגשתי שהמסך מאוד מאוד מעייף לי את העיניים (בניגוד ל-1908 המסכן שיש לי בעבודה). ראשית כל רציתי לבקש הסבר כיצד אני יכול לכוון את הגדרות המסך בצורה מיטבית, במידה וייתכן וזו הסיבה (באמת שחיפשתי ללא הצלחה בהיסטורית הפורום). בנוסף אשמח לשמוע אם יש סיבות אחרות לעייפות שהמסך הזה גורם לי לעומת מסכים אחרים. ובהקשר מעט אחר: בקרוב אני קונה מחשב ומסך חדשים (מעבר דירה). הייתי רוצה להישאר עם גודל המסך הנוכחי ואולי אף להגדיל (27, אותה רזולוציה). מכיוון שכמעט ואיני משחק במחשב (בעיקר אינטרנט, יישומים כבדים כמו VS ו-Matlab, והמון סרטים) תהיתי האם יש צורך אמיתי בכרטיס מסך, או שניתן ל…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ashibud,

שלום לכולם. מאתמול המסך של המחשב שלי נראה ככה. בלי קשר אם הוא מחובר או לא מחובר למחשב, ברגע שאני מחבר אותו לחשמל (בלי בכלל להדליק אותו), כל המסך נצבע בלבן. מכירים תופעה כזו? האם הלך המסך? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. הי, אני כבר הולך לאיבוד מרוב אופציות, מקווה לקבל פה כמה המלצות טובות אז ככה, אני מחפש לקנות שני מסכים עבור: dual monitor setup הדרישות: - שוליים מסך דקים, כדי שהתמונות של המסכים יראו כמה שיותר קרובות- גודל 24" (גם 23.8 בסדר) - הייתי גיימר כבד, היום יותר מזדמן, אבל הייתי עדיין רוצה מסך שיכול להציג איכות סבירה למשחקים (לא FPS) - עד 1000 שח למסך המסך שהכי נראה לי עד עכשיו הוא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24073&iszap=1 הוא 2K רזולוציה, אבל תגובה איטית (8ms) תודה!

18. גודל: "22-"24. בקטע של הסרטים לא מעניין אותי שיתמוך ב-4K אלא שיהיה "סביר". יש משמעות לפנל בצרכים שלי? אם כן הייתי רוצה IPS. מחיר? כמה שיותר זול אבל מתאים לצרכים שלי. נניח סביב ה1000 זה תקציב סביר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. הצבעים ובעיקר השחור לא מספיק "כהים",והתמונה "בהירה " מדי, לא חד מספיק,ניסיתי לכוון אבל ללא שיפור. בהירות 80% קונטרסט 95% custom color R 98% G 97% B 97% sharpness 90% חיבור HDMI ל DVI האם עשיתי משהו לא נכון ? כיצד ניתן לשפר ? תודה.

20. Started by SensatioN,

מישהו יודע או שמע מתי יוצא הגירסה A01 של המסך הזה ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by rotemx,

היי גם אני ממאוכזבי הקניה הקבוצתית של אורי (ושוב תודה על המאמץ). דיברתי עם נקסטופ, ולמרות שהם לא יבואנים רשמיים וכו' אני שוקל לקנות מהם בכל זאת - הם מציעים את גרסת ה HC ב 3600 ש"ח וזה נראה לי עסקה לא רעה בכלל. הבעיה שהם רוצים 1. למכור לחברה בלבד 2. לפחות 5 מסכים. ולכן חשבתי שאם יש עוד 4 אנשים שרוצים לקנות את המסך, לי יש חברה בע"מ ואני יכול לרכוש אותם דרך החברה עבור כל החמישה (במחיר עלות כמובן). הרעיון הוא לא להתחיל לאגור רשימות ארוכות ולהתקשר ל 100 ספקים, אלא למצוא עוד 4 קונים רציניים שמעוניינים לקנות את המסך מהספק הנ"ל ביחד איתי ופשוט לקנות אותם בימים הקרובים, בלי בלגאן. אם מישהו מעוניין, ניתן ליצור איתי קשר במייל - rotemx@gmail.com. אם אני אראה שיש היענות של 4 אנשים, …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Naor2231,

רכשתי את המסך 4k הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? נרכש בעיקר לגיימינג. samsung u28e590d

23. Started by KingYog,

שלום, שמתי לב לתופעה מוזרה במסך שלי (philips 200p7es), כאשר אני מדליק את המסך לאחר זמן רב שהוא היה כבוי( בלילה או אחרי עבודה), המסך נדלק במין תנועה של ריצוד - כאילו המסך מעלה לאט את הבהירות עד לרמה הרצויה (המסך מכוון על 60 בבהירות). הריצוד לוקח משהו כמו שניה עד שהריצוד מתייצב. - כאילו שלוקח למסך זמן להתחמם... אני לא בטוח שהתופעה הייתה קיימת מהיום הראשון של המסך, יכול להיות שרק עכשיו שמתי לב לתופעה. האם זו תופעה טבעית למסכי LCD או למסכים בעלי פאנל IPS? האם תופעה זו מצביעה על בעיה במסך? -- המסך נקנה לפני חודשיים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by דני אופיר,

הנתונים שלו טובים והמראה שלו יפה.. מישהו אולי ראה אותו ויכול להמליץ עליו? חוץ מזה איזה עוד מסכים רחבים עם רזולוציה של 1680X1050 ועם זמן תגובה מתחת ל8 אתם יכולים להמליץ לי? כמובן שגם המחיר משגע.. מתחת ל2500 בכמה חנויות.. הוא נראה מעולה

25. אז אחרי שקניתי אותו, הגיע מסך עם פיקסל שרוף. החליפו לי למסך חדש. במסך החדש כאשר יש תמונה שמתעדכנת שהרקע שלה שחור - רואים פיקסלים כאילו שרופים רצים מישהו מכיר את הבעיה הזאת? חשוב לציין שהבעיה מופיעה רק ברזולוציה של 1650X1050 ולא ב 1440X900

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים