מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2780&scat=220&tcat= אני לא מחפש משהו ממש ממש ממש טוב,הוא נראה לי מסך טוב לסרטים,משחקים ובכללי נראה איכות,זה לכבוד היומלדת 19 אבא וצרה לפנק באיזה משהו,אשמח עם יש הצעות למסכים אחרים,שממש לא יקרים בהרבה,כי עדיין אני לא רוצה משהו כולכך רציני ליומלדת,זה עדיין אבא לא צריך לסחוט
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המסכים הללו, ואיזה עדיף מבין השלושה (כולם סביב אותו מחיר). האם יש מסך אחר אולי שתוכלו להמליץ בסביבות המחיר הזה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצות למסך מחשב LCD 24-26 אינץ' איכותי, עד מחיר של 3700 ש"ח , ושהפאנל אינו TN . השימושים העיקריים למסך יהיו משחקים כבדים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה . הכרחי שהמסך יתמוך בFULL HD . במידה ויש מסך מחשב (שהוא לא בעצם מסך טלויזיה שתומך בחיבור למחשב,אלא מסך מחשב ) LCD 26 שעומד בכל הדרישות פרט למחיר ניתן יהיה לחרוג במחיר עד ל4,000 ש"ח. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי עם הדיון הזה. יש לי כרגע את Samsung SyncMaster T220P אני בסך הכל מרוצה ממנו. לאחר חמש שנות תצוגה, הוא עדיין כמו חדש. אבל לסרטים... חשבתי בהתחלה לרכוש 27" של סמסונג. Samsung T27B300MA 27'' LED TV אז עברתי ל-24" של LG. LG - 24EB23PM - 24 INCH 1920x1200 (16:10) IPS - 5ms - VESA - VGA, DVI - PIVOT LG.com אני תוהה האם שווה להשקיע 1150 ש"ח בערך בעוד שני אינצ'. אולי אוכל למכור את המסך הנוכחי בכ-500 ש"ח, בערך. אולי כדאי להשקיע את הכסף במקרן ואז השאלה צריכה להשאל בפורום השכן. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנושא הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מקצוען, אני לא עובד בשום דבר שקשור לזה, אבל לאחרונה התחלתי לצלם בתור תחביב והמסך של הלפטופ שכרגע אני משתמש בו מכוייל על הפנים. אני רוצה שהתמונות יראו טוב על המסך שלי, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מכייל. מה ההבדל בין מכייל ב1500$ למכייל ב100$? האם כדאי לי בכלל לקנות מכייל?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני שונא מסכי 16:9 לדסקטופ. לטעמי זה נוגד כמעט כל שימוש שעושים במחשבים אלו. כיום יש ברשותי מסך 5:4 19 אינץ ברזולוציה של 1280 על 1024 ואני מחפש להחליף אותו. אני מחפש מסך בגודל מעט יותר גדול, 20-21, אולי 22. הדבר הכי חשוב לי זה שהרזולוציה האנכית לא תרד מ-1024. המסכים של היום, בגדלים שמגיעים ל-23-24 ואף יותר, שהרזולוציה שלהם היא פחות nnשלי(אנכית כמובן) הם מגוכחים(ב-98% מדפי האינטרנט ובוורד אני רואה יותר מידע ב-19 שלי מאשר ב-24!). המסך משמש אותי בעיקר לגלישה ולעיתים רחוקות למשחקים. אופציה של pivot גם חשובה לי. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. שבוע טוב ותודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני רוצה להחליף את המסך DELL 2009WA שיש לי כרגע למסך אחר. יש כמה חסרונות בדל שמפריעים ל"חוויה". - כיסוי נגד בוהק מט מלא0 נותן תחושה שהמסך "מלוכלך", הלבן לא ניראה כמו לבן. - רזולוציה, צפיפות פיקסלים, גודל נקודה - לא מספיקים לי - אני קורא הרבה (טקסטים\פורמים\חדשות). - תאורה אחורית - גם כן לא מספיק טובה. (backlight). המסך החדש שאני מחפש צריך לענות על הדרישות שהדל לא עונה. - מסך עם ציפוי נגד בוהק חלקי\לא קיים (לא מסך זכוכית). - רזולוציה - 1080P תאורה אחורית טובה. מבחינת פנאל המסך : EIPS\HIPS\PVA- גודל מסך 24\27, תקציב 3500. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלויזיה "32 עם פאנל IPS שתשמש גם כמסך מחשב. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שחשוב שטלויזיה תתמוך גם ב CHROMA SUBSMAPLING 4:4:4 יש כאן מישהו שיודע איזה דגם טלויזיה מהדגמים שיש היום בא עם פאנל IPS וגם תומך ב CHROMA SUBSAMPLING 4:4:4? התקציב הוא לא בעיה. תודה מראש, ציון
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך שהתקלקל (CHIMEI CMV T39D) שאח שלי קיבל במתנה מחנות שהוא עבד בה. הבעיה שלו היא המסך לא נדלק והנורת LED של הPOWER מהבהבת או שזה מראה מסך לבן מלא. שזה התחיל לפני שבוע+ הייתי מנתק מהחשמל איזה פעמיים וזה היה מסתדר אבל עכשיו כבר לא. מישהו מכיר בעיה כזאת ויודע אם יש משהו לעשות או שזה מקרה אבוד? אני יודע שהבעיה היא במסך ולא במחשב כי חיברתי מסך אחר שיש לי והוא עובד. אחריות הייתה ל-3 שנים והן חלפו כבר. במקרה ואין מה לעשות הייתי מעוניין בהמלצה למסך חדש. חשוב לציין שמהמחשב שלי כבר לא הכי חדיש (בן שנתיים כמעט) ויש בו כרטיס מסך Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI. השימוש העיקרי הוא למשחקים/סרטים. לגבי תקציב אני לא ממש מכיר את המחירים אבל נגיד בסביבות 1,200? או שאני בכלל לא…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה המלצה למסך מחשב ממומלץ למשחקים וסרטים ברזולוציה 1080*1920 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 32 אינץ, 4k שישמש לעבודה משרדית (תכנות, ושימוש כללי). לעיתים גם יכול לשמש למשחקים. מחפש 16:9, ולא ultra wide. תקציב של 2500. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו יצא להתנסות עם המסך הזה ומעוניין אולי לספר חוויות? אני חושב לקנות אותו אבל מתלבט, 1. האם שווה את המחיר? הכי זו מצאתי פה ב 3900 שקל 2. יש לי asus g 14 הדגם של 2060. למישהו יצא לנסות את השילוב הזה ויודע להגיד לי האם המחשב הזה מסוגל לסחוב את המסך במשחקי AAA? לפחות ב 60fps על High
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תקציבכם: מקצה לעניין הזה 3500 ש"ח. חריגה: אם זה באמת שווה את זה, אז 4000 ש"ח. מה השימושים שלכם בציוד? גיימינג, סרטים, צ'אטינג, ועבודות מולטי-טאסקינג. בקשות מיוחדות: מסך מסוג IPS, עם תמיכה בג'יסינק (לא אכפת לי אם אין את הפיצ'ר מובנה, אך ניתן להפעיל עליו ג'יסינק ללא פליקרינג), ברזולוציה שלא יורדת מ-3440X1440, על פורמט אולטרה וויד, וחשוב שיהיה גדול. גדול ככל האפשר. מחו"ל או מהארץ? כל עוד זה עומד בתקציב, לא משנה לי היכן. הערות: כדי לסנן כמה תשובות - אני מכיר ובדקתי את ה-ALIENWARE AW3418DW. תראו, על הנייר הוא כל מה שאני צריך, אך המחיר שלו בארץ שווה ערך לגרסה המתקדמת יותר שלו, ה-AW3420DW (שהיא, כמובן, לא זמינה בארץ), והיא מתקנת את כל הפגמים …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי DELL 2209WA פאנל e-IPS. יש באפשרותי לרכוש מסך חדש למחשב אחר ולירוש לאותו מחשב את ה DELL שלי, השאלה הנשאלת כמובן האם כדאי? בגדול אני לא קונה את המסך בארץ אלא בארה"ב (גר שם), אני מתלבט בין כמה דגמים אבל כולם עם פאנל TN, מצד שני רובם LED+/FHD. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, מעט סרטים, משחקים כלל לא (פעם-פעמיים בשנה). אלו הם השיקולים שלי: 24" Samsung SyncMaster 2494LW 1080p Widescreen LCD Monitor 23.6" ASUS MS246H Widescreen LCD Monitor w/ HDMI 24" Samsung BX2440X Widescreen 1080p LED-Backlit LCD Monitor ASUS VH236H 23" Widescreen Full HD LCD Monitor 25.5" ASUS VW266H 1080p LCD Monitor יש גם אפשרות לרכוש את הדגם הזה 23" Dell UltraSharp U2311H eIPS 1080…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך של DELL 2209WA. שמתי לב שבמשחקים כגון Killing Floor, COD- MW2, וכול', הוא מרצד בקטעים שחורים ואפילו רגילים. רציתי לדעת אם זה נפוץ למשחקים, למסך הזה, או האם יש לי בעיה? תודה, הילה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ל2209 יש הבדל משמעותי שמצדיק את האקסטרה 200-300 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם שתי מסכים על המחשב לא מעט זמן ובזמן האחרון המסך נכבה לגמרי כאילו הוציאו אותו מהחשמל ולא נדלק למשך הרבה זמן ניסיתי להחליף כבל אבל עדיין אותה בעיה במסך השני שאני עובד איתו הכל פיקססס איך אפשר לתקן את הבעיה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני די משוכנע שהמסך הנ"ל גורם לי לבעיות בממיר. אני חיברתי את כניסת הDVI של המסך ליציאת ה HDMI של הממיר, עם כבל מתאם, התוצאה הייתה נזק בלתי הפיך לממיר אחרי מספר ימים/שבועות. כשהגיע הטכנאי ובדק את הממיר, הוא טען שמהכניסה של ה DVI יוצא מתח של 15V, כשטלויזית LCD למשל מוציאה 3.. השאלה שלי היא האם מכירים מקרים כאלה, ואם כן, האם יש דרך נורמאלית לפתור את הבעיה(ולא, ממיר עם מערכת נורמאלית של הארקה זה לא פתרון יישים) תודה רבה חברים, מקווה שתהיה לכם תשובה בשבילי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הופיע לי איזה פיקסל באמצע המסך שתקוע על צבע טורקיז כזה. הבנתי שלא תמיד זה פיקסל מת אלא סתם פיקסל שנתקע על איזה צבע ואפשר לשחרר אותו איך שהוא אז באמת יש מצב לשחרר אותו לפני שאני ממש אחריות עליו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום ! אני מתכוון לקנות מסך במסגרת המבצע של שקם אלקטריק למי ששמע ואני מתעניין במסך SAMSUNG 940BW עם המסך הרחב... (4ms) רציתי לשאול האם זה משתלם לקנות מסך רחב ? האם זה נוח ? טוב למשחקים ? כדאי או לא ? בבקשה תנו לי את חוות הדעת בהקדם כי המבצע מסתיים מחרתיים, וזה מסך שבאילת עולה רק 1465 שקל וחבל...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני חודש בערך קניתי VP930 שהגיע מושלם, ללא פיקסלים מתים.. (בדקתי עם deadpixelbeddy) עכשיו פתאום מצאתי, באמצע המסך, פיקסל שחור (שבולט על כל צבע חוץ משחור - בדקתי שוב עם התוכנה). אני רק יכול לשער שזה נגרם לפני כמה ימים, מהתנתקות של הכבל חשמל שהיה רופף בטעות, בזמן שסבבתי את המסך... האם יש איך לתקן את זה????
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער שאני מעלה את השאלה הזאת דווקא כאן אבל אני חייב שכמה שיותר אנשים יראו את זה ומהר ! למי ששמע או לא יש מבצע לשקם אלקטריק של מסכי מחשב כאשר קונים מסך מקבלים מכונת אספרסו איכותית של דלונגי... והמבצע נגמר מחר ! לכן אני צריך עזרה דחופה ! עכשיו, יש לי התלבטות קשה בקשר למסך שאני חייב שמישהו יבוא וממש יוכל להסביר לי טוב.. אני מעוניין במסך SAMSUNG 940BW : http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19hawkbqxaa.asp?page=Specifications שהוא מסך רחב... השאלות שלי הן : * עד כמה המסך הזה הוא באמת רחב ? כלומר איך אני יכול לדעת אם הוא צר מאוד או פחות ? * האם השימוש במסך רחב מורח תמונות ? * יש חיסרון בשימוש במסך רחב ? * מישהו ממליץ לקנות את המסך הזה ? * האם מסך רחב משמעו …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה עבור מסך מחשב מעל 27" עבור משחקי FPS, תקציב סביב 2500 אני חשבתי על Samsung 28'' U28E590D 4K 1ms אבל ההתלבטות שלי האם עדיף לי מסך עם קצב ריענון של 144 במקום 60, מכיוון שאני משחק רק משחקי FPS? אני לא אשחק יותר מדי 4K כי הכרטיס משלי שלי GTX970 והוא לא בSLI, וקצב הריענון של לפחות 60 חשוב לי במשחקים לכן אני לא מאמין שהמחשב שלי יוכל להעלות לרזולוציות גבוהות (מעל 1920X1080) במהלך משחקי רשת עם FPS מספק. העניין הוא, שאם אני כבר קונה מסך במחיר כזה, חשבתי שעדיף שתהיה בו אופציה ל4K עבור סרטים וסדרות שאני מרבה לצפות במחשב. מפרט המחשב הוא: intel i7-6700 CPU @ 3.40GHZ gigabyte gtx 970 8gb memory אשמח לעזרה, חקרתי לא מעט בנושא, ויש כלכך הרבה אפש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9271 מתי נראה לכם שיגיע לארץ ? בחו"ל הוא אפילו זול מה2209WA ב30 דולר בערך.. יש מסך נוסף חדש IPS FHD 23 של דל : http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9270
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-