מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
הצבעים ובעיקר השחור לא מספיק "כהים",והתמונה "בהירה " מדי, לא חד מספיק,ניסיתי לכוון אבל ללא שיפור. בהירות 80% קונטרסט 95% custom color R 98% G 97% B 97% sharpness 90% חיבור HDMI ל DVI האם עשיתי משהו לא נכון ? כיצד ניתן לשפר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב! אני מתלבט אם לרכוש את המסך. הבנתי שהוא לא מתאים למשחקים שזה חלק מהשימוש שלי(לא שימוש עיקרי) השאלה עד כמה זה יהיה נורא מבחינת כל מה שקשור למריחות overdrive trailing, input lag וכו'.. כי אני כן משחק ואני לא רוצה שזה יהרוס לי את החוויה? יש מסך אחרת מומלץ? אני צריך את היחס של 16:10. תקציב:1600+- תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המסך לא מזמן.... זה מסך מחשב+טלוויזיה ותליתי אותו על זרוע ברקן ונשארה עליו רגלית קטנה.... 1.איך אני מוריד אותה? (יש ברגים, אבל חשבתי להתייעץ עם מישהו שעשה את זה כבר) שמתי לב שיש שידורי עיד"ן DVB בתוך הסמסונג.....דיברתי עם נותן האחריות ונאמר לי שאי אפשר להפעיל אותם. 2. איך אני מפעיל אותם בכל זאת ? אם בכלל אפשר להפעיל אותם....
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גודל 21-23 אינץ', עדיפות ליחס 16:9. אני לא כ"כ יודע איזה פרמטרים חשובים לי, אני יכול להגיד שאני אבלה מולו שעות ביום ולכן אני מעדיף אחד שלא כ"כ גרוע לעיניים. שיהיה נוח לקריאה, גם במצב "מסובב" (היו לי מסכים שברגע שסובבתי אותם הפונטים היו פחות נוחים לקריאה). אני מעדיף שלא יהיו לו רמקוליים ותקציב בין 400-900 ש"ח. לפחות Full HD. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם. המסך יהיה בעיקר למשחקים.. ככה שתופעת הghostIng מאוד תשפיעה על הבחירה שלי. ההבדל בינהם הוא קצת יותר מ100$. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא שום ביקורת על ה EP241W רק שלושה ביקורות של אנשים שקנו אותו בnewegg. ואני לא יודע עד כמה הם אמינות. בעלי ה 2407WFP דעתכם תוכל לעזור לי רבות ככה שאשמח אם תוכלו לומר לי את התרשמותכם מהמסך ואיך הוא מתפקד במשחקים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב מזל טוב לי, התחדשתי סוף סוף במסך העצבני הזה! בתור אחד שהיה לו תמיד מסך 17'', זה פשוט עולם אחר! חשבתי שזה לא יהיה בשבילי כזה הבדל גדול, אבל זה פשוט יותר כיף שיש לך מסך כזה! הכל גדול יותר ויפה, ושלא לדבר על הצבעים המדהימים שלו! תמונות FULL HD נראות בו כלכך טוב!!! קיצר ממליץ לכולם לקנות אותו. הבעיה היחידה בו ששמתי לב אליה היא כששמתי מסך שחור לבדיקת פיקסלים שרופים, שמתי לב לזליגה של אור בפינה הימנית התחתונה במסך וגם בשמאלית, כאילו האור של הנורית כיבוי מדליפה אור ממנה. אתם הייתם מחליפים אותו בגלל דבר כזה? אם יחליפו לי אותו, הם יכולים להבטיח לי שהוא בדוק מגיע אטום ללא שום זליגה של אור?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את המסך 4k הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? נרכש בעיקר לגיימינג. samsung u28e590d
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך המלצה על מסך איכותי וטוב, כרגע אני לא ממש יודע האם כדאי לי לבחור 19', 20', או 22'. אני עוזר לחבר קרוב בהרכבת מפרט, השימושים העיקרים שלו הם: אינטרנט, office, ומשחקים, הבחור לא ממש גיימר אבל הוא חולה על cod4 ככה שאני מאמין שברגע שהוא יקבל את המחשב הוא ירוץ לשחק ב-cod. וכמו שאתם יודעים...... מכאן המחלה של להיות גיימר רק מתחילה. כמו כן אני מאמין שהוא ירצה גם לראות סרטים על המחשב...... הרי אם כבר קונים מחשב חדש אז למה לא לנצל אותו עד הסוף.... לא?! ולכן אני ממש מתלבט איזה מסך להמליץ לו, אני משתמש כבר מספר חודשים ב- ViewSonic vp930 ואני ממש מבסוט עליו (למרות שאני לא רואה בו סרטים) ראיתי הרבה תגובות טובות על האסוס MW221C אבל ככל "שחפרתי" יותר גיליתי שזה …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימושים: בעיקר מדיה, מעט משחקים תקציב: רצוי לא לעבור את ה-3k האם ניתן להסתפק בפאנל VA? יש דגמים מומלצים? אם ה-HDR מקפיץ משמעותית את המחיר ניתן לוותר עליו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדלים בניהם והאם הDell U2412M שווה את התוספת במחיר עליו? השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים\סדרות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק רציתי לשאול כמה שאלות. 1. שמבקשים מפרט מחשב, בטופס יש את השאלה לאיזה מסך המחשב יתחבר, איזו רזולוציה? רציתי לדעת איך זה קשור מפרט המחשב לרזולוציית המסך. 2. שאתה מבקש כאן מסך אתה צריך לרשום איזה כ.מסך יש לך במחשב. למה זה משנה איזה כ.מסך יש במחשב? 3. מה מיוחד במסך מסוים? נגיד מסך גיימינג, איך הוא מתבטא בדיוק לגיימינג? מה שונה בין מסך למסך? המסך משפיע על משחק/כל תוכנה אחרת שהמחשב מריץ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לתופעה מוזרה במסך שלי (philips 200p7es), כאשר אני מדליק את המסך לאחר זמן רב שהוא היה כבוי( בלילה או אחרי עבודה), המסך נדלק במין תנועה של ריצוד - כאילו המסך מעלה לאט את הבהירות עד לרמה הרצויה (המסך מכוון על 60 בבהירות). הריצוד לוקח משהו כמו שניה עד שהריצוד מתייצב. - כאילו שלוקח למסך זמן להתחמם... אני לא בטוח שהתופעה הייתה קיימת מהיום הראשון של המסך, יכול להיות שרק עכשיו שמתי לב לתופעה. האם זו תופעה טבעית למסכי LCD או למסכים בעלי פאנל IPS? האם תופעה זו מצביעה על בעיה במסך? -- המסך נקנה לפני חודשיים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה, התחדשתי היום במסך 2312, זה עלה לי 970 ש"ח (לא מצאתי יותר זול) המסך פשוט פצצה- אין מילים. מסך מאוד מרשים הכל נמצא במקום - נראה לי שחשבו על כל דבר כשתכננו את המסך הזה ממליץ בחום.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לברר קצת על מסכים והגעתי למצב שבו הייתי צריך להשוות בין שני מסכים שנפוצים בשוק: 1.) מסך סמסונג 960bf בעל זמן תגובה 4ms ויחס ניגודיות 1:700 2.) מסך סמסונג 931bf בעל זמן תגובה 2ms ויחס ניגודיות 1:2000 * כל שאר הפרמטרים של המסכים זהים לחלוטין! ידוע כי חברות שונות מבצעות בדיקות שונות ו4ms של חברה אחת יכול להיות 8ms של חברה אחרת... אבל פה מדובר בשני מכשירים של אותה חברה! ולכאורה, מסך 960 הינו נחות לעומת 931 אך עם זאת, ה960bf עולה 500 ש"ח יותר מה931bf תעלומה! ניסיתי לכתוב מכתב לסמסונג אבל למרות שחיפשתי בכל מקום, לא מצאתי אימייל לשאלות!! נראה שהם לא רוצים שישאלו אותם על מוצרים ואם כבר רוצים לפנות אליהם בכתב אז זה רק בשביל לקבל תמיכה למסך שכבר קניתי. בקיצור, …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני כבר הולך לאיבוד מרוב אופציות, מקווה לקבל פה כמה המלצות טובות אז ככה, אני מחפש לקנות שני מסכים עבור: dual monitor setup הדרישות: - שוליים מסך דקים, כדי שהתמונות של המסכים יראו כמה שיותר קרובות- גודל 24" (גם 23.8 בסדר) - הייתי גיימר כבד, היום יותר מזדמן, אבל הייתי עדיין רוצה מסך שיכול להציג איכות סבירה למשחקים (לא FPS) - עד 1000 שח למסך המסך שהכי נראה לי עד עכשיו הוא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24073&iszap=1 הוא 2K רזולוציה, אבל תגובה איטית (8ms) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גודל: "22-"24. בקטע של הסרטים לא מעניין אותי שיתמוך ב-4K אלא שיהיה "סביר". יש משמעות לפנל בצרכים שלי? אם כן הייתי רוצה IPS. מחיר? כמה שיותר זול אבל מתאים לצרכים שלי. נניח סביב ה1000 זה תקציב סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי , אני מחפש מסך מחשב לשימושי גיימינג, גלישה, ועבודה ארוכה על המחשב, מקווה שתעזרו לי - תודה רבה! גודל - 24 עד 27 אינץ רזולוצייה - 1920X1080 , 144 Hz . התקציב הוא : עד 2000 ש"ח , אבל כמובן לנסות ולחסוך. מעדיף יהיה GSync או בלי # דבר חשוב לי מאוד הוא שהמסך יהיה עדין על העיניים, ושיהיה אפשר להשתמש בו שעות ארוכות בלי כאב וצריבה של העיניים , כנראה שהעיניים שלי מאוד רגישות. מצאתי דגם אחד שהמליצו לי עליו Benq XL2430T , אבל נראה שהוא ישן יחסית , לכן אני פונה אליכם כדי לדעת אם יש מסכים יותר טובים ממנו כרגע בשבילי. עשיתי עליו קצת תחקיר , הבנתי שהוא Flicker Free - ובחלק מהמקרים יש לזה השפעה על כאב עיניים. …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאוד מאוד התרשמתי... ברשותי כמה שאלות מאוד מאוד חשובות: כיצד אני יכול פשוט לשמור על המסך?, כלומר לא לפגוע באריכות ימיו של המסך. הבנתי שאני אמור לבדוק פיקסלים שרופים במסך, אז ברשותי התוכנה: DPT, איך אני משתמש בא? לא הבנתי את השימוש, ועם ה"זכוכית מגדלת" איך זה עובד? האם אני אמור לכבות את המסך כל פעם שאני קם מהמחשב? גם אם זה ל-10-15 דקות ואולי גם קצת יותר? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי שקניתי אותו, הגיע מסך עם פיקסל שרוף. החליפו לי למסך חדש. במסך החדש כאשר יש תמונה שמתעדכנת שהרקע שלה שחור - רואים פיקסלים כאילו שרופים רצים מישהו מכיר את הבעיה הזאת? חשוב לציין שהבעיה מופיעה רק ברזולוציה של 1650X1050 ולא ב 1440X900
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי (22" 1680*1050) גוסס והגיע זמן להתקדם, לגבי גודל נראה לי ש27" יתאים לשולחן שלי ויהיה שידרוג נחמד. 1. האם בגודל הזה FHD מספיק או שללכת על QHD ? 2. איזה מסך מומלץ בגודל הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
צריך המלצה למסך 22 בתקציב של 1450 שקל אפשר לחרוג טיפה..... המסך מיועד למשחקים.....
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קראתי איפשהו שאם מגדירים במסך הזה רזולוציה נמוכה מהמקסימאלית יש כל הזמן הודעת שגיאה מעצבנת. מישהו יודע משהו על זה? יש למישהו ניסיון עם המסך הזה שנראה די פופולארי בימים אלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 15 כבר שנתיים ואני מעוניין להחליף לLCD מהדגמים החדשים. בדצמבר אני מתחיל לעבוד ובינתיים יש לי כ1300-1400 שקל לקניית מסך (אפשר חריגה ל1500 אם זה נחוץ אבל לא יותר), ובעתיד אני ישדרג את המחשב. מה שנקרא אני מכין את הקרקע. אני מעדיף LCD 19 מאשר על 17, אבל השאלה היא האם יש LCD 19 איכותי בסביבות המחירים הנ"ל? ועוד שאלה, האם גודל המסך משפיע יותר על העיניים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אני מתכוון לקנות מסך במסגרת המבצע של שקם אלקטריק למי ששמע ואני מתעניין במסך SAMSUNG 940BW עם המסך הרחב... (4ms) רציתי לשאול האם זה משתלם לקנות מסך רחב ? האם זה נוח ? טוב למשחקים ? כדאי או לא ? בבקשה תנו לי את חוות הדעת בהקדם כי המבצע מסתיים מחרתיים, וזה מסך שבאילת עולה רק 1465 שקל וחבל...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-