מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לפני 3 חודשים ראיתי כתבות באינטרנט שהמסך הזה מגיע עם רזולוציה של -1200 * 1900 ועכשיו שאני בודק בכל החנויות כתוב שהמסך הזה תומך רק ב-1680 על 1050 באיזה רזולוציה המסך הזה באמת תומך? די חשוב לי שהמסך הזה יהיה FULL HD ???
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מה נשמע אני רוצה לקנות 2 מסכי 24 של חברה שאני מכיר וסומך האם המסך הזה נופל בהרבה מסדרת הUltra Sharp הישנה ? יש לי את ה UltraSharp הראשון ואני מרוצה ממנו, אבל הוא קטן ואני צריך 2 גדולים יותר. האם אוכל לקבל דעה ממישהוא שהשתמש גם באולטרה שארפ וגם בדגם הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום הודעות על המסכים והבנתי שעדיף את ה wide של LG בגלל המפרט.. אבל זה מכמה הודעות לפני כחודש.. מה קורה היום? עדיין עדיף LG או שכבר יש 19 wide יותר טוב של חברה אחרת..? דבר שני, יש לי בורד של אסוס עם כרטיס מסך onboard... מחשב אינטרנט בלבד: High Definition Video Processing with max. resolutions to 1920 x 1440 (@ 75Hz) זה אומר שזה יעבוד טוב נכון? מקווה לעזרה, מתכנן לקנות כבר בראשון! בתודה מראש ליאור! ???
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך של המחשב הישן שלי (7 שנים!!) נשרף, ולכן החלטתי לקנות מסך חדש Dell U2211H.. הבעיה שהצבעים במסך מרצדים בצורה קשה.. רואים מעין גלים מאוזנים על כל המסך, רואים שהצבע לא נתפס טוב, בייחוד בצבעים בהירים. האם הבעיה היא בהגדרות? או שפשוט כרטיס המסך המאד ישן והמסך החדש לא מסתדרים ביחד? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחקת כרגע Call of Duty Modren warfare 2, ושמתי לב שיש ריצוד במסך. עכשיו, האם הבעיה במסך, בכרטיס מסך, או בכלל במשחק? משחק : Call of Duty Modren warfare 2 ( לא מקורי, פרוץ ) מסך - DELL 2209WA IPS כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD5770 מערכת הפעלה - Windows 7 אשמח לתשובה מהר, כי אם הבעיה נעוצה בחלק במחשב, אחליף אותם באופן מיידי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך טוב בתקציב של עד 1000 ש"ח בעיקר לגיימינג יש לי כרגע מסך AOC E2343F ואני מעוניין לחבר את שניהם כשהחדש ישמש כמסך הראשי שלי . הכרטיס מסך שלי זה sapphire hd 7950
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך משמש בעיקר לסרטים, ו"לראות סרט ולשחק שחמט בצד השני", מהדרישות האלה אני מניח שיש צורך במסך 9*16 לא?! :-\ התקציב הוא 1300 שח מקסימום! אין שום משחקים מעבר למשחקי קלפים ושחמט. (זה לא בישבילי מן הסתם...) רצוי 20" אם התקציב מאפשר, תגדילו. יש גם מעט עבודה עם טקסט וכאלה... : אם שכחתי משו, תגידו. : תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הציעו לי בחנות פה את המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 מה אתם אומרים עליו?? שווה?? אני מחפש מסך 19 ב1300-1400 שקל....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שמתי לב לאחרונה שבמסך ישנה מן "ריצודיות" שניתן להבחין בה בקלות כאשר מסתכלים על המסך מזויות גבוהות במישור האנכי. קראתי במדריך על ה"נצנוץ" ויכול להיות שזה משהו דומה, אבל אני לא בטוח. המסך הוא של סמסונג 206 BW והכרטיס מסך הוא ATI HD Radeon 3200 (מובנה על לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H) מה זה הדבר הזה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו מבין 2 המסכים הנ"ל הוא המתאים ביותר לצפייה בסרטים? אני מתכוון לרכוש את אחד מהם והמטרה של המסך תהיה בעיקר לצפייה בסרטי HD. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי שקניתי אותו, הגיע מסך עם פיקסל שרוף. החליפו לי למסך חדש. במסך החדש כאשר יש תמונה שמתעדכנת שהרקע שלה שחור - רואים פיקסלים כאילו שרופים רצים מישהו מכיר את הבעיה הזאת? חשוב לציין שהבעיה מופיעה רק ברזולוציה של 1650X1050 ולא ב 1440X900
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך חדש ואני לא מיצד אחד שי את SAMSUNG T220 Rose או LG 2252T OK והיום יש לי 1780Q של LG !!!! תודה מרואש ??? ??? :nixweiss:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אני מזמין מחשב עכשיו בתוך ההצעה למפרט הציעו לי גם מסך והמסך הוא Dell 23" Ultrasharp U2312HM השימוש העיקרי זה למשחקים ולסרטים . הכרטיס מסך הוא GTX 660 TI אני צריך חוות דעת על המסך והאם רואים בו טוב ? תודה לעוזרים !
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המסך הזה אחרי שהמסך 17" שלי הלך, עכשיו מעל המקום של המסך יש לי מדף. לפי המידות באתר הוא יכנס(יש לי 55 סנטימרים) השאלה שלי היא אם המידות הם עם המעמד(כשהוא הכי למעלה או למטה) או בלי וזה מידות נטו של המסך. אמממ אני חושב לקנות בSKYPC משהו יודע במקרה אם האחריות היא שלהם או של היבואן? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך שלי 17 כבר בן 8 שנים...פעמיים חושך משחקים אני רוצה לקנות מסך חדש הכי טוב... תציעו לי.. תןדה אחים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחים, [קראתי את הנעוצים והשאלות האחרונות אך לא מצאתי תשובה לצרכיי] אני מעוניינת לרכוש מסך חדש באכות גבוהה המיועד לישיבה ממושכת מולו, 10-12 שעות ביום, כל יום. המסך שברשותי כרגע (CRT) שורף את עיניי גם עם הנמכת בהירות משמעותית. מחפשת מענה שייתן לי בהירות גבוהה (על מנת לעבור מכתיבה לצפייה בלי להתעסק בהגדרות) ללא תחושת צריבה בעיניים. כרטיס מסך קיים - ATI RADEON HD 4670. צופה כרגע ברזולוציה - 1280x960 ב- 100 HZ, כך שזה מינימום הדרישה מהמסך. עדיף כמובן רזולוציה ורענון גבוהים יותר (הכרטיס תומך בהרבה יותר). מיועד לכתיבה (דורש רענון מהיר), אינטרנט וצפייה בסרטים (16:9, HD). גודל רצוי - 22-24" טווח מחיר - רצוי עד 1400-1500 ש'. אם ישנה הצעה מיוחדת במחיר גבוה יותר, מבקשת גם לש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מסך "24 עם 144hz עד מחיר של 2,200 ש"ח כולל חריגה. אני מתלבט בין דגם של ASUS לבין דגם של BENQ ASUS http://esport.vgames.co.il/deal/31.html BENQ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 מה יותר מומלץ? תודה לעוזרים! והכרטיס מסך שלי לכל המתעניין הוא GIGABYTE HD7970 3GB OC
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינצ'. ראיתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818414 , הוא נחשב למסך טוב? או שיש טובים ממנו ?.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום..... יש לי דילמה שאני צריך לסגור.. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב אבל מצד שני לחבר את אותו המסך לממיר כבלים שאני אוכל לראות בו טלוויזיה. לא נראה לי שלמסכי מחשב LCD יש חיבורים של טלוויזיה כמו S-Video או וידאו רגיל.. ואני לא יודע עד כמה טוב יהיה לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למחשב ב S-Video נניח, יתכנו גם בעיות עם ההגדרות ולמי יש כח כל הזמן לסדר אותם ?! אהיה מאושר באדם אם תמצאו לי פתרון הולם לבעיה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתכלס - מה עדיף מביניהם ? לאינטרנט, קצת משחקים וסרטים.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי... קניתי היום מסך LG W2261V ובסך הכל אני מרוצה, מסך סימפטי מאוד ואחרי קצת משחקים עם הבהירות הקונטרסט והחדות, מדובר בשיפור משמעותי על המאג 17 אינצ' (CRT) הקודם שישב כאן. אבל... קצת אחרי שחיברתי אותו למחשב (DVI, כרטיס מסך radeon 9600 pro), שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט נכבה לו בעצמו. נדלק מחדש בלי בעיה, לפעמים בלחיצה על הכפתור ולפעמים גם בלי. אבל פשוט ככה סתם נכבה לו. עכשיו, מי שמכיר את המסך בטח מכיר את כפתור הכיבוי/הדלקה החמוד שלו שמבוסס על טכנולוגית מגע http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_switch. יכול להיות שיש איזה רגישות מסוימת שגורמת לכפתורים כאילו להלחץ? מישהי נתקל בתופעה כזאת, או שכדאי לי פשוט להחזיר את המסך לחנות (למרות שבכלל הזמנתי באינטרנט)?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לתופעה מוזרה במסך שלי (philips 200p7es), כאשר אני מדליק את המסך לאחר זמן רב שהוא היה כבוי( בלילה או אחרי עבודה), המסך נדלק במין תנועה של ריצוד - כאילו המסך מעלה לאט את הבהירות עד לרמה הרצויה (המסך מכוון על 60 בבהירות). הריצוד לוקח משהו כמו שניה עד שהריצוד מתייצב. - כאילו שלוקח למסך זמן להתחמם... אני לא בטוח שהתופעה הייתה קיימת מהיום הראשון של המסך, יכול להיות שרק עכשיו שמתי לב לתופעה. האם זו תופעה טבעית למסכי LCD או למסכים בעלי פאנל IPS? האם תופעה זו מצביעה על בעיה במסך? -- המסך נקנה לפני חודשיים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע דעתכם ולקבל מספר המלצות לקניית מסך, כפי שאמרתי 22-24 אינצ׳, תקציב עד 1000 ש״ח (יכול להתגמש במאה מאתיים ש״ח) צרכים עיקריים: הרבה שעות של לימודים ותכנות (רוב הזמן יחובר למק-בוק פרו ואעבוד בעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים) נראה לי שזה כבר סטנדרט אבל חשוב שיהיה ברזולוציה שלא נופלת מ1080 תודה על העזרה דני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוכש בקרוב מחשב חדש ולכן אני מחפש מסך 24". המטרות הם בעיקר גרפיקה,עריכת סרטים,סרטי באיכות גבוה ומשחקים. אני יודע שבשביל הדרישות שלי עדיף לא להתפשר וללכת על 2408. אבל עקב כל הבלאגן סביבו אני מחפש אלטנטיבה אחרת וממש לא מזיז לי שזה פאנל TN. המליצו לי על המסך הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=424&keySearch= ואני יכול להשיגו במחיר זול יותר ממחירו המינימלי בזאפ (הרבה הרבה יותר זול). האם הוא כדאי? לפי הבנתי יש לו נתונים מעט טובים יותר מלסמסונג T240.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני מחפש מסך מחשב לשימושי גיימינג, גלישה, ועבודה ארוכה על המחשב, מקווה שתעזרו לי - תודה רבה! גודל - 24 עד 27 אינץ רזולוצייה - 1920X1080 , 144 Hz . התקציב הוא : עד 2000 ש"ח , אבל כמובן לנסות ולחסוך. מעדיף יהיה GSync או בלי # דבר חשוב לי מאוד הוא שהמסך יהיה עדין על העיניים, ושיהיה אפשר להשתמש בו שעות ארוכות בלי כאב וצריבה של העיניים , כנראה שהעיניים שלי מאוד רגישות. מצאתי דגם אחד שהמליצו לי עליו Benq XL2430T , אבל נראה שהוא ישן יחסית , לכן אני פונה אליכם כדי לדעת אם יש מסכים יותר טובים ממנו כרגע בשבילי. עשיתי עליו קצת תחקיר , הבנתי שהוא Flicker Free - ובחלק מהמקרים יש לזה השפעה על כאב עיניים. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-