מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי מסך 2333w של סמסונג ושמתי על הרזולוציה הטבעית הבעיה שאני רואה את כל המסכי אינטרנט (כמעט) רק על חצי מרוחב המסך. יש דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי היום מסך "LG 22 , אחרי קריאה מרובה העניים מתעייפות מאוד , חשבתי לעזור לעצמי ולקנות מסך גדול יותר ואיכותי , כזה שאיכות התמונה שלו גבוה ופחות מאמצת את העניים . כמו שרשמתי אני קורא הרבה, אבל גם משחק גם מידי פעם (BTF4) התקציב שלי לא כל כך מוגדר, אין לי בעיה להוציא גם +-2500 שקל , אבל אני לא רוצה שיהיה מצב שאני מוציא סכום כזה "סתם" , כי זה התקציב שרשמתי, אלה כי ההבדלים שווים את הפרשי המחיר . אני אשמח גם לשמוע את דעתכם ,האם באמת מסך גדול ואיכותי יעזור לעניים?. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שציינתי אני מעוניין לקנות את המסך הנל בגודל 24 אינץ, שאלותיי: האם הוא לא גדול מידי בצפיה וישיבה רגיל מול מסך? אני עובד עם 19 של סמסונג, איזה REV כרגע נמכר ומה ההבדל בינהם? ארגיש הבדל(לטובה, לרעה) לעומת הסמסנוג הישן שלי 930B ישן וטוב וכמו כן אם יש למשהו אשמח לחוות דעת ולתמונות איך הוא נראה על השולחן ראיתי בגוגל אבל אין כמו מראה אמיתי.. מה גם אשמח לראות איך רואים דף אינטרנט למשל YNET.CO.IL במסך כל כך רחב...ולא במצב אנכי האם יש משהו יותר מומלץ בגודל הזה? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול.. ואם אפשר בבקשה שתגיבווווו.. תודה רבה לכם!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל בערך ''22 ותקציב של עד 1500ש"ח. כמוכן אני מחפש חנות אמינה באזור ראשון לציון. אני צריך את המסך בעיקר לטקסט וקצת משחקים(האמת שלרוב אני משחק בפוטובול מנג'ר שזה גם טקסט). סרטים אני רואה בטלוויזיה שמחוברת למחשב. המחשב שלי זה AMD4600+ וכרטיס מסך GeForce8800 320MB. כמוכן אני עובר ממסך CRT אז אני מחפש משהו שהכי מתקרב לזה. ראיתי שרוב המלצות פה בתקציב הן 2209WA,U2211H וU2311H כולן של dell ו2333 של סמסונג. אז מה הכי כדאי לי לקנות? בתודה oronluko
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אפתח פה כי המטרה שלי ברכישת המסך היא לעבודות מחשב. בכותרת המוצר נטען שהמסך הינו ברזולוציית FULL HD - להבנתי מדובר על 1920X1080 (הדיוט בתחום) בתוך הפירוט נטען שהטכנולוגיה היא HD READY, זה לא בעצם HD רגיל? דף הקנייה: http://www.bigmaster.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=545432&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he השאלה שלי היא האם כאשר אחבר את המסך למחשב, אקבל רזולוציית 1080p או HD "מורחב" סטייל 1366X768? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב גיימינג עם GTX 1070. עד היום שיחקתי במסך Full HD בגודל 24״ והחלטתי שבא לי להשתדרג למשהו יותר גדול. בגדול אני משחק מדי פעם במחשב אבל לרוב השימוש הוא מעורב ואני גם קורא וגולש באינטרנט. הסתכלתי קצת על מסכים, וראיתי ש ViewSonic הם מסכים במחיר יחסית נמוכים ורציתי לשאול איך הם? במידה והם טובים, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין המסך הזה: https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17328 לבין זה: https://www.wellcom.co.il/vx32112kmhd ובאופן כללי אשמח לשמוע להמלצות למסכים בגודל 27״ עד 32״ ברזולוציה 1440p שיכולים להתאים לתקציב שלי (שהוא בערך עד 1400…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר החלטתי הרבה מזמן על ה L194WT אבל אני כבר מחכה שבועיים למסך זה ונודע לי לאחרונה שזה מגיע רק באמצע החודש הבא . התחלתי להפש תחליפים אחרים למסך זה והכי נראה כדא זה ה CMV (אני צריל רחב ) ...וגם מסך זה זמין מיידי ...אז החלטתי שההחלטה שלי תהיה פנויה על התגובות שלכם ...תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סליחה על החפירות שלי בימים האחרונים אבל זה צעד די משמעותי בשבילי בכל זאות אני עומד להחליף את ה LG FLATRON 775FT שלי (מסך פשוט מדהים!) שמשרת אותי כבר 5 וחצי שנים :> אזאני רוצה להיות בטוח שאני מחליף אותו במסך ראוי ........ בכלללל מקרה אלו הם ההתלבטויות שלי : SAMSUNG T240 (ב1550) LG W2452T LG W2284F (ראיתי בתצוגה ויש לו אחלה של צבעים) LG L246WH [br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 20:10:04 משום מה אני לא מצליח לערוך אז אני אשל פה מזה ארגונומיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש שימושים: כיום יש לי מסך SMSNG 2234BW פאנל TN הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העיניים, בעיקר קריאה מסמכים, קצת משחקים וסרטים התלבטות בין פאנל IPS ל VA ? למרות שהבנתי שVA יותר מתאים לקריאה... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מסך בגודל 24, מישהו מכיר? כדאי? המחיר קורץ (כרגע 897 ₪ ) ASUS vz249q (פאנל IPSׂ) כדאי לחבר שני מסכים כאלה להרוויח שטח עבודה, או שיש חלופה טובה יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
פתאום שמתי לב שצד ימין קצת יותר כהה משאר המסך הדבר בולט בעיקר בצד ימין למטה, לדוגמא: צבע כחול בצד ימין למטה נוטה טיפה לצבע סגול . ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר, ניסיתי גם בחדר אחר , הרחקתי כל מקור מגנטי (רמקולים וכדומה הוצאו מהחדר) ניסיתי את שני החיבורים VGA / DVI אבל התופעה נשארה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך גיימינג עם קצב רענון גבוה לאחר שימוש במסך דל 27" 2K 60HZ, משהו ברזולוציה לא גבוהה מידי כדי לא לאנוס את הכרטיס מסך כל פעם ולהגיע לקצב רענון גבוה ככל האפשר (כרגע יש לי 1070). חשבתי על ה 34UC79G-B שמגיע ברזולוציה מעניינת אך המסך נשמע גדול מידי לרזולוציה שלו כך שאשמח לביקורות על האיכות. כמו כן הבנתי שכרגע אין צורך בכרטיס תמוך GSYNC אלה גם FREE SYNC יעבוד עם הדריוורים החדשים, האם המסך הזה הכן יתאים לכך? אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מבין המסכים לדעתכם מציג את איכות התמונה הכי טובה? באילו פרמטרים המסך שלדעתכם טוב יותר? יש מסך אחר בטווח המחירים הזה שהוא יותר טוב? השימוש הוא למשחקים כמובן וגם לעבודה שוטפת, בין השאר תכנות (אם רלוונטי - שעות עבודה רבות..) תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום ראיתי פה בפורום המלצות לקניית מסך 1440p והומלצו לי שלושת המסכים הבאים: QNIX QX2710 X-Star DP2710 Crossover 27Q נאמר לי שכמה פה בפורום קנו את המסכים הללו מ-Ebay רציתי לשאול אם על המוצר נילקח מכס ומע׳׳מ וכמה יצא הסכום הכולל? ובכלל על חוית רכישת המסך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם אני חדש פה, היום הופיעה לי בעיה מאוד מוזרה במסך, הגעתי הביתה והדלקתי את המסך, הוא עבד כרגיל, ואחרי כמה שניות פתאום הוא החשיך בהדרגתיות עד שכמעט ואי אפשר היה לראות כלום. הרזולוציה והתצוגה היא אותה תצוגה, אבל הכל חשוך, מאוד. המסך הוא MAG 19", לצערי אין לי את שם הדגם המלא מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים טובות (4-5 שנים). עכשיו הינה החלק הנחמד: פירקתי את המסך לגורמים ורציתי לראות מה הבעיה, עד שהגעתי לתאורה האחורית של המסך ושמתי לב שהיא פשוט לא עובדת טוב. פירקתי עוד ועוד עד שהגעתי לחלקי התאורה האלה: (סורי שהתמונה לצד) בכל מקרה רציתי לדעת כמה דברים: א. האם אתם חושבים שזה מקור הבעיה לחושך הפתאומי ב. האם אפשר פשוט להחליף את המנורות הללו והבעיה תפתר? ואם כן…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 3 שנים מסך 22 אינטש של LITE-ON. היום המסך נכבה פתאום ולא נדלק. הוצאתי את החיבורים מהמחשב והחשמל וחיכיתי דקה וחיברתי שוב, ועכשיו זה עובד בלי בעיות. האם המקרה הזה מעיד על התיישנות של המסך? כדאי לקנות מסך חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גוד מורגן אנד סאלם עליכום, פארשטייסט אידיש ? בעלי המסך באחד מהגדלים הבאים, תפתחו בבקשה קובץ של WORD ואחד PDF ותפרשו אותם אחד ליד השני בחלון מלא ותעשו PRINT SCREEN או SCREEN CAPTURE ותעלו בבקשה את התמונה לפה. תציינו איזה גודל המסך ובאיזו רזולוצייה אתם עובדים. אני רוצה לראות איך נראה שטח העבודה ומה ההבדלים בין המסכים. תודה רבה ( רבה רבה ) מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיבורי אמרו לי שאי אפשר. אני פשוט לא יודע אם יתאים לי "22 ואני רוצה כמה שעות התנסות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בא לי להחליף את המסך 19" שלי ביותר גדול. השימושים שלי הם בעיקר מחשב,סרטים וטלויזיה. אני צריך מסך שיתאים לי גם לצפיה בטלויזיה(הממיר מחובר למחשב)- מה שאומר בעתיד אצתרך HD. אני משחק די הרבה(אם תוכלו להגיד לי איזה רזולוציות בדרך כלל יש להם). ואני מקווה שאני יחבר אליו איזה 360 שתומך ב1080P (מה שאומר HD בעתיד היותר קרוב אם אני אקנה). זהו בעיקרון, כמה מסך איכותי לכל הדברים האלה אמור לעלות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום..... יש לי דילמה שאני צריך לסגור.. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב אבל מצד שני לחבר את אותו המסך לממיר כבלים שאני אוכל לראות בו טלוויזיה. לא נראה לי שלמסכי מחשב LCD יש חיבורים של טלוויזיה כמו S-Video או וידאו רגיל.. ואני לא יודע עד כמה טוב יהיה לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למחשב ב S-Video נניח, יתכנו גם בעיות עם ההגדרות ולמי יש כח כל הזמן לסדר אותם ?! אהיה מאושר באדם אם תמצאו לי פתרון הולם לבעיה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה אתם ממליצים? אני מתלבט בין שני אלה: LCD LG 32" 32LC2R או LCD Toshiba 32" 32WL66 מה עדיף? ולמה? מה ההבדל ביניהם? תודההה =]]]]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם על מסכי מחשב שקונים באמאזון תהיה אחריות בארץ? או שאני אצטרך לשלוח לחו"ל ולשלם כסף על השילוח?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתלבט לגבי 2 מסכים: Asus VM222U Samsung 226BW וגם עוד שאלה: מחיר Samsung 226BW הוא בסביבות 1400 שקל. בכמה הכי נמוך ניתן לרכוש אותו במכירות פומביות. היות וכל האתרים של המכירות הפומביות מחזיקים אותו. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-