מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הזמנתי לפי ההמלצות פה דגם 2007WFP של Dell מ"גיבור מחשבים", מה שעלה לי 2150 ש"ח. מה שמטריד אותי שזה מחיר נמוך ב200 ש"ח מחנות אחרת שאני רגיל לקנות בה, שידועה בתור חנות זולה ואמינה. השאלה שלי היא כזאת, האם יש גרסאות שונות למסך הזה שיכולות לעלות פחות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מסך שלי 17 כבר בן 8 שנים...פעמיים חושך משחקים אני רוצה לקנות מסך חדש הכי טוב... תציעו לי.. תןדה אחים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 יש לי את המסך NEC 20WGX2 שמחובר לשני מחשבים עם KVM ולאחר כל ריסט הרזולוציה משתנה. 2 אני עובד עם 2 המחשבים ברזולוציה 1680X1050. במחשב אחד יש לי כרטיס מסך X1800GTO2 ובשני יש לי 9600XT ובמחשב עם ה-9600XT רואים פחות טוב,מה הסיבה ?? 3 האם יש אפשרות לחיבור 2 המחשבים עם ה-KVM שיש לי בחיבור DVI ??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם. אתמול קניתי מסך חדש לאחר שהישן נשרף בחרתי במסך Dell 2007 FP. פשוט אין מילים, החיבור וההתקנה עברו תוך 5 דקות ועל האיכות פשוט אין מילים. הצבעים חדים מאוד וברורים, אין שום באגים או כל דבר אחר התמונות נראות ברור ומצויין. ראיתי שתי סרטים על המסך והאיכות של התמונה פשוט מושלמת ונהנתי מכל רגע. שיחרתי בכמה משחקים ולא היו שום מריחות או אי דיוקים. חיברתי את ה-PlayStation 2 לחיבור הוידיאו והתמונה גם כן מושלמת. במילים אחרות מי שרוצה מסך עם ביצועים מעולים שנותן תמורה מעולה למחיר קחו Dell 2007 FP. קניתי את המסך בחנות זו : http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE2007FP&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=122&aff=Zap〈=he
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך Samsung SyncMaster 226BW ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך לא מיועד למשחקים, אלה בעיקר לעבודה על המחשב, למוזיקה , שיהיה איכותי וטוב לעיניים שאפשר לשבת שעות בלי כאבי עיניים ושיראו חד וטוב, גם מהצדדים. 19" תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. האם להגדיר DYNAMIC CONTRAST על ON? 2. האם יש טעם להתקין דרייברים כלשהם? 3. האם יש הגדרות אופטימליות שכדאי לכוון אליהם אוטומטית או שידנית צריך להתאים את האיכות ? המסך ממש בוהק לי ורציתי לשאול אם יש טעם לשחק עם הבהירות (75)? 4. איך להגדיר פיבוט? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... קניתי היום מסך LG W2261V ובסך הכל אני מרוצה, מסך סימפטי מאוד ואחרי קצת משחקים עם הבהירות הקונטרסט והחדות, מדובר בשיפור משמעותי על המאג 17 אינצ' (CRT) הקודם שישב כאן. אבל... קצת אחרי שחיברתי אותו למחשב (DVI, כרטיס מסך radeon 9600 pro), שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט נכבה לו בעצמו. נדלק מחדש בלי בעיה, לפעמים בלחיצה על הכפתור ולפעמים גם בלי. אבל פשוט ככה סתם נכבה לו. עכשיו, מי שמכיר את המסך בטח מכיר את כפתור הכיבוי/הדלקה החמוד שלו שמבוסס על טכנולוגית מגע http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_switch. יכול להיות שיש איזה רגישות מסוימת שגורמת לכפתורים כאילו להלחץ? מישהי נתקל בתופעה כזאת, או שכדאי לי פשוט להחזיר את המסך לחנות (למרות שבכלל הזמנתי באינטרנט)?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גודל: "22-"24. בקטע של הסרטים לא מעניין אותי שיתמוך ב-4K אלא שיהיה "סביר". יש משמעות לפנל בצרכים שלי? אם כן הייתי רוצה IPS. מחיר? כמה שיותר זול אבל מתאים לצרכים שלי. נניח סביב ה1000 זה תקציב סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מפרט חזק(עם geforce 1070) ומתלבט אם כדאי להחליף את המסך ל27 אינץ עם פאנל IPS ו2K או 4K כרגע יש לד מסך דל 24 אינץ (U2412M) השימושים שלי הם סרטים, עריכת וידאו וגרפיקה, אינטרנט, אופיס ותכנות התקציב הוא עד 2500 שקל +- שווה להשאר עם המסך שלי לעוד כמה חודשי-שנה ויותר ואז להחליף או שיש דגמים טובים במחירים שפויים? תוד
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש מסך 144HZ חדש, אך אני חושש מצבעים נחותים משמעותית מאלו של הDELL P2414 שלי. לכן אני מעוניין לדעת מי מהשניים עדיף, הBenQ XL2411Z או הASUS VG248QE? בעיקר מבחינת צבעים ואיכות תמונה כללית, והאם אני אראה ירידה משמעותית באיכות הצבעים בהשוואה לIPS שלי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מטלבת בין 3 מסכי מחשב AOC G2460PF 24 אינצ' Samsung C24FG73FQM 23.5 קעור S25HG50FQM 24.5 אני יודע שהAOC יש לו פאנל TN ולסמסונגים יש פאנל VA, רציתי לשאול עם הבדל בפאנל במאת שווה את הפרש במחירים? עד כמה מורגש הבדל הזה, המסך ישמש לגיימינג ושימוש כללי במחשב. המסכי סמסונג בעיקר אותו דבר רק שאחד קעור והשני רגיל שטוח, אף פעם לא השתמשתי במסך קעור. אני יותר נוטה לסמסונג הקעור. אשמח עם תעזרו לי לבחור תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני מזמין מחשב עכשיו בתוך ההצעה למפרט הציעו לי גם מסך והמסך הוא Dell 23" Ultrasharp U2312HM השימוש העיקרי זה למשחקים ולסרטים . הכרטיס מסך הוא GTX 660 TI אני צריך חוות דעת על המסך והאם רואים בו טוב ? תודה לעוזרים !
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השיקול העיקרי הוא כמה שיותר שטח מסך (אם אפשר, אז גם לגובה) רוב הזמן אני עובד עם מספר PDFים ומסמכי וורד במקביל ורוצה לראות את כולם בו זמנית, משגע אותי לדפדף כל הזמן. עיקר השימוש יהיה קריאה\הקלדה, סרטים אולי 10%.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום כרגע יש לי מסך ViewSonic 27 ברצוני לקנות מסך חדש כאשר השימוש העיקרי בו יהיה סימולטורי טיסה ושימושים כלליים. אני מתלבט בין המסכים הבאים: 1. Samsung C34F791WQM 34 - https://ksp.co.il/?uin=39695&select=.1024..230..200..2129..2128. 2. Samsung C34H890WJM 34 - https://ksp.co.il/?uin=46960&select=.1024..230..200..2129..2128. 3. Asus MX34VQ 34 - https://ksp.co.il/?uin=39784&select=.1024..230..200..2129..2128. 4. 40 Philips Brilliance LED VA 4K Ultra HD BDM4037UW - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21397 לכאורה המפרט שלהם נראה די זהה. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך dell u2718q מחובר לנייח לgtx 1070 עם mDP והיה מחובר במקביל עם hdmi לטלוויזיה (לא הצגתי במקביל, העברתי בהגדרות של הווינדוס רק כשרציתי טלוויזיה). משום מקום המסך הפסיק לעבוד. לא מקבל אות. עשיתי ריסטרט, ניתקתי וחיברתי את הmDp, העפתי את הhdmi. אין לי מושג מה לעשות. רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינצ'. ראיתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818414 , הוא נחשב למסך טוב? או שיש טובים ממנו ?.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יוצא לי לקרוא המון טקסט כשאני על המחשב. שמתי לב שבלפטופ (DELL INSPIRON) אני קורא במשך שעות ממושכות ללא בעיה, ובמסך המחשב (MAG 19'w) אחרי מספר דקות כבר קשה לי לקרוא טקסט ונהייה לי כאבים בעיניים. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, שיאפשר לי לקרוא ללא בעיה. על מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מסך LCD של LG בן 4 או 5 שנים, בשבועות האחרונים מסרב להדלק, המסך נדלק לשניות בודדות (ללא תמונה, לד החיווי הופך מאדום לירוק) ונכבה שוב, ככה כמה דקות, רק לאחר הוצאה של התקע מהשקע לדקה וכמה נסיונות נוספים המסך נדלק. היום לאחר שהמסך נדלק, שוב עם הבעיה שציינתי, התמונה כולה בגוון אדום (דומה למצב שבו נשרף תותח במסך CRT). מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לתקן, אם אפשר, כמה בערך אמור לעלות תיקון ? תודה מראש על העזרה! ** מנהלים אם הפוסט לא מתאים לפה אז להעביר, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין המסכים הנ"ל, השימושים שלי מצריכים בעיקר שטח עבודה גדול מה שאומר באופן טבעי ללכת על מסך בעל רזולוציה גדולה יותר, אולם, המחיר גם מהווה פאקטור רציני. קראתי כאן בפורום וראיתי שלמסכי 23'' יש בעיה עם הצגת פונטים? מישהו יכול להרחיב על זה? בנוסף גם קראתי שלצפות בסרטים בFHD לא מומלץ על מסכי 23'' ועדיף מסכי 24'' אם זאת, אני לא יודע עד כמה האמירות האלו נכונות או תלויות מסך, ולכן אני שואל אתכם. אם ההבדל במחיר היה מזערי הייתי הולך על ה24'' אבל בגלל שיש הבדל לא קטן על האינץ' הבודד אני רוצה לדעת אם שווה להשקיע את הכסף או שזה בזבוז. בנוסף, מה אתם אומרים על הסמך של סאמסונג שציינתי ואיך הוא עומד מול השניים האחרים? על הדף הוא נראה אותו הדבר(מול ה23). 2 שאלות אחרונות: אם י…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 24" עכשיו אני לא מבין גדול במסכים אז אין לי אפילו שמץ מה אפשר לקנות הדרישות הם למשחקים+סרטים אין צורך בחיסכון של חשמל ,רצוי שהחברה תהיה אמינה כמו LG,DELL,SAMSUNG הזמן תגובה כמה שיותר נמוך ועם הטכנולוגיות המתקדמות ביותר תודה לעוזרים... שאלה נוספת האם כדי לקנות מסך HD או ישר לדפוק השקעה ולקנות 3D עד כמה הטכנולוגיה מפותחת היום למסך הביתי ? אם יש אופציה למסך זול יותר מ1400 יותר טוב משהו באזור 900-1100 אבל אפשר לחרוג
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המסך הכי מתקדם של סמסונג LCD19 אינטצ' נכון? -Samsung 960BF
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל בנוגע לדל 2007. אני גר בת"א ומתבלט אם לקנות בירושלים ב-2000 או בנתניה ב-2145. אני לא רוצה לנסוע לירושלים כל פעם שיש פיקסל שרוף. אז סתם תוהה מה התכיפות שבה אני אצטרך לבצע את הנסיעות האלה. ודבר אחרון, האם אני צריך לקנות מתאם מיוחד כדי לראות בHD או משהו כזה? יש לי GTS 8800 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-