מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, התחדשתי היום במסך 2312, זה עלה לי 970 ש"ח (לא מצאתי יותר זול) המסך פשוט פצצה- אין מילים. מסך מאוד מרשים הכל נמצא במקום - נראה לי שחשבו על כל דבר כשתכננו את המסך הזה ממליץ בחום.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למסך מחשב מיועד בעיקר לעריכת וידיאו מקצועית, עם מעט גרפיקה וגיימינג. גודל מסך 27 אינץ'. רזולוציה או 1440p QHD אבל אפשרי גם 4K. חשוב שהצבעים יהיו כמה שיותר מדיוקים ישר מהקופסא, ושם הניגודיות תהיה כמה שיותר נכונה וחשוב מאוד שזה מסך שיכול לעזור נגד מאמץ על העיניים (אם קיים דבר כזה בכלל) תקציב עד 2500 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק רציתי לשאול כמה שאלות. 1. שמבקשים מפרט מחשב, בטופס יש את השאלה לאיזה מסך המחשב יתחבר, איזו רזולוציה? רציתי לדעת איך זה קשור מפרט המחשב לרזולוציית המסך. 2. שאתה מבקש כאן מסך אתה צריך לרשום איזה כ.מסך יש לך במחשב. למה זה משנה איזה כ.מסך יש במחשב? 3. מה מיוחד במסך מסוים? נגיד מסך גיימינג, איך הוא מתבטא בדיוק לגיימינג? מה שונה בין מסך למסך? המסך משפיע על משחק/כל תוכנה אחרת שהמחשב מריץ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך, בתור מסך משני (וחשוב לי גם pivot) נתקלתי במסך הזה : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998967 אשמח לקבל עליו ביקורת
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מתכנן לשדרג את הDELL 2209WA שלי למסך FHD חדש וחשבתי על הDELL 23 אינץ'. איך השידרוג בכללי?(איפה אני אראה שיפור?)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גוד מורגן אנד סאלם עליכום, פארשטייסט אידיש ? בעלי המסך באחד מהגדלים הבאים, תפתחו בבקשה קובץ של WORD ואחד PDF ותפרשו אותם אחד ליד השני בחלון מלא ותעשו PRINT SCREEN או SCREEN CAPTURE ותעלו בבקשה את התמונה לפה. תציינו איזה גודל המסך ובאיזו רזולוצייה אתם עובדים. אני רוצה לראות איך נראה שטח העבודה ומה ההבדלים בין המסכים. תודה רבה ( רבה רבה ) מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך 19 אינץ' נוסף שסתם עומד לו בצד. אני רוצה לחבר אותו יש לי כרטיס מסך HD4870. איך מחברים אותו?. האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך או במחשב?.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי היום Dell 2007WFP חדש ואני חושב שיש לי זליגת אור! הינה התמונות: התמונות צולמו כאשר האור והנגודיות על 0 והמסך עם רקע שחור. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. היום בבוקר קניתי לאחי מסך סמסונג לד s23b300. לצערי הרב שכחתי בחנות את השנאי שדרוש להפעלת המחשב, במתח 2.14a dc 14v. אני משרת בצבא והפעם הבאה בה אוכל לגשת לחנות תהיה בעוד שבועיים, ואני רוצה שהמתנה לא תאבד את הרלוונטיות שלה מאחר שיום ההולדת חל מחר. במקרה מצאתי בבית שנאי במתח 15v 1.2a. החיבור מתאים למסך ואף מדליק אותו.. רציתי לדעת האם יש סיכון בשימוש בשנאי הספציפי הזה. תודה רבה לעונים !!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדלים בניהם והאם הDell U2412M שווה את התוספת במחיר עליו? השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים\סדרות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אחרי ימים של בדיקה ונסיון כלשהו להפיק מסקנות מקריאה אודות המסך הזה.. ולאחר שלא הצלחתי למצוא באתר כאן סיקור מדובר ברכישה בחו"ל בתקציב מוגבל של כ 300 דולר ובמדינה שאין בה למרבה הצער מגוון רחב לרכישה און-ליין אני מבקשת מאוד חוות דעת על המסך זה אם יש המלצות מושכלות על מסכים טובים יותר "22 wide -screen בטווח ה 300 דולר, אנא... לא בדקנו עדיין חנויות לא וירטורליות אבל אם לא תיהיה ברירה ויש אופציות טובות יותר במיגבלות המחיר הזהת אשמח לשמוע מדובר בקניה במקסיקו, ולמרבה הצער אני לא נמצאת שם פיזית בדי לראות את המסכים תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
נגיד אני יקח שני מסכים אותו אינץ (24) ואני יוריד את אותו משחק וישחק,אני יראה הבדל משמעותי בגרפיקה של המשחק? ואם אני יעשה אותו דבר בסרטים,אני יראה הבדל באיכות של הסרט?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך dell u2718q מחובר לנייח לgtx 1070 עם mDP והיה מחובר במקביל עם hdmi לטלוויזיה (לא הצגתי במקביל, העברתי בהגדרות של הווינדוס רק כשרציתי טלוויזיה). משום מקום המסך הפסיק לעבוד. לא מקבל אות. עשיתי ריסטרט, ניתקתי וחיברתי את הmDp, העפתי את הhdmi. אין לי מושג מה לעשות. רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה למסך 22 בתקציב של 1450 שקל אפשר לחרוג טיפה..... המסך מיועד למשחקים.....
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה!!! אני מבקש את עזרתכם במסך 19 LCD עד 2900 ש"ח, הסכום לא כולל מע"מ תודה מראש על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש מסך 144HZ חדש, אך אני חושש מצבעים נחותים משמעותית מאלו של הDELL P2414 שלי. לכן אני מעוניין לדעת מי מהשניים עדיף, הBenQ XL2411Z או הASUS VG248QE? בעיקר מבחינת צבעים ואיכות תמונה כללית, והאם אני אראה ירידה משמעותית באיכות הצבעים בהשוואה לIPS שלי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך הראשי שלי - DELL 23, רזולציה 1920*1080, מחובר בDVI המסך השני, טלויזיה MAG, 37 אינצ', אותה רזולוציה, מחוברת בHDMI. אני מעוניין לעבוד ב duplicate mode. windows 10 יש מעט משחקים שנפתחים על שני המסכים בfull screen. אבל הרוב נפתחים לי כחלון, אפילו שהטלויזיה כבויה ואני רוצה להשתמש רק ב DELL alt+enter לא עובד. יש פתרון לזה? חוץ מלעבור בין מודים לפני כל משחק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1.במשחק BF2142 יש לי מקסימום של רזולציה - 1280 960 מדוע זה ככה? הרי למסך יש תמיכה גדולה יותר. במסך הקודם שלי [CRT] כמובן היית תמיכה עד רזולציה ענקית 2000 ומשהו. לי נראה בגלל שהמשחק ישן [2006] ואין לו תמיכה במסכים רחבים אז הואלא מציג את סוג הרזולציות שהמסך תומך, צודק? 2. האם אפשר לעשות רזולציה יותר גבוהה ממה שהמסך מציע? [הרי הכרטיס-מסך תומך] ואם כן -איך עושים? ובקשר לקצב רענון אפשר גם להגדיל אותו? ברזולציה 1680 1050 [שזה המקסימום של המסך] יש תמיכה עד 60 -אז יש דרך לתמוך ב75 ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,פינקתי את עצמי ב770GTX לאחרונה והחלטתי לקנות מסך חדש כדי שאוכל לשחק בFHD. הבעיה היחידה היא שאני בהתלבטות כבדה,שוטטתי בערך 4 שעות במצטבר ברשת באתרים בחול בפורומים וביקורות אך לא הצלחתי למצוא תשובה אחת ברורה,מה עדיף? מצד אחד ל23 יש 16:9 שרבים טוענים שטוב יותר למשחקים מאשר 16:10 של ה24 מצד שני הרזולוציה של ה23 היא 1920על1080 בעוד שה24 מציע 1920על1200. כמובן שמדובר למסך גיימינג. אולי אין תשובה אחת ברורה?לכל אחד יתרונות וחסרונות? בנוסף,אילו כבלים עלי לקנות איתו כדי לשחק באמת באיכות הטובה ביותר? עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה העיניים שלכם פחות עייפות LCD או CRT?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.lg.com/in/computer-products/led-monitor/LG-E2240T.jsp לשימוש משרדי וסרטים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה בקרוב לקנות מסך חדש בגודל 20-24 אינץ (עדיין לא בטוח בקשר לגודל) הלכתי להרבה חנויות מחשבים OFICE DEPOT שקם אלקטריק וכל המסכים שראיתי שם היו פשוטים לא יותר ממסכי TN 22 שעולים 1000 ש''ח אני רוצה לראות מסכים מסוג פאנל S-IPS בתצוגה.זה בכלל אפשרי? אני לא רוצה ללכת על קניה עיוורת לקחת הימור אם המסך באמת טוב כמו שאומרים. חשבתי לקנות את ה-DELL ULTRASHARP 24 אינץ עם פאנל IPS יש מקום שאוכל לראות אותו בפעולה כמו משחקים סרטים ורקעים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתחיל עם זה שאני מחפש צג מחשב 24 אינטש ומעלה במחיר נורמלי -והבחנתי שבארהב acer הוציאו צג 26 אינטש full-hd במחיר נורמלי של 750 דולר-ואני משתעשע במחשבה להזמינו-יצויין כי אני מזמין המון דברים מחול ואני לא מפחד מהפרוצדורה של המכס וכו... מצב לינק למיפרט היצרן: http://www.acer.com.au/acer/akc/monitorslcd.nsf/Page/RWP0B2FD924E0E329DFCA2572330019CECE?open¤t=16.6.1&ms=expand& בנוסף הצג נבחן מול ה-dell 2707 ונמצא כי הוא תמורה טובה מאוד למחירו- מצב לינק לסקירה: http://www.behardware.com/articles/658-6/lcd-tests-the-acer-and-dell-26-and-27.html השימושים שלי לצג יהיה 50 אחוז גלישה באינטרנט ו-50 אחוז צפייה בסרטים וסדרות. נכנסתי לאתר B&H ומצאתי כי עלות …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-