מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
קודם כל - אם אני לא במקום הנכון אשמח אם תכווינו אותי.. לא מצאתי פורום למסכי טלוויזיה. אקדים ואומר שמעולם לא הייתה לי טלוויזיה, והידע שלי בנושא הזה סופר בסיסי. אני בקרוב עובר דירה ומעוניין לרכוש טלוויזיה בגודל של 65"-75" לסלון.. השימושים שלי הם בעיקר נטפליקס, יוטיוב.. נקסטTV.. סדרות סרטים ואולי מינימום גיימינג באקס בוקס. הבנתי שלרוב הטלוויזיות יש אנדרואיד TV שזה פותר את את הבעיה של הנטפליקס.. הרזולוציה במחיר הזה אני מניח שתהיה 4K.. אני מעוניין אולי גם (אם זה משתלם) לקנות רמקולים לטלוויזיה גם. והבנתי שיש טלוויזיות שניתן להתחבר ללפטופ באמצעות בלוטוס? או שעדיין חייב HDMI? אשמח אם תעזרו לי בנושא. התקציב שלי הוא בערך 5-6K סה"כ. תודה
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב עם כרטיס 2060/2070 או 5700 ככל הנראה. לכן כבר אמרתי שאולי הגיע הזמן שאשדרג מהמסך הפשוט שלי למשהו יותר משמעותי. עיקר המשמעות היא משחקים, אני חושב ללכת לכיוון 1440, עם 27 אינצ' (כל מה שקראתי באתרים בחו"ל אומרים שאין טעם ל-1440 עם פחות מ-27 אינצ' למרות שכאן ראיתי לא מעט המלצות על 1440 עם פחות מ-27 אינצ' (אני עכשיו עם 21 אינצ' לדעתי וזה בטח יראה לי כמו מפלצת, אבל אני מודע שמתרגלים מהר). כנראה אשמור את הקנייה לסוף החודש הבא, בשאיפה שיהיו הנחות על מחשבים ומסכים או לפחות מאמזון או NEWEGG. אבל הייתי שמח להמלצות או תובנות. גם שאני משחק FPS אני לא באמת תחרותי אז אני לא מחפש מהירות תגובה מטורפת. בכל זאת יש דינמיות די גדולה ואני לא מבין מספיק במסכים אז…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה בגודל 50-60 אינץ של 4k למחשב לגיימינג (החומרה שלי יכולה לעמוד בזה). מנסיון מר, לחבר סתם טלוויזיה למחשב יכול להיות בעייתי כי יכולות להיות כל מיני הפרעות כשדברים זזים על המסך. אז אני אשמח להמלצות או לדברים שכדאי יהיה לי לשים לב אליהם. הבנתי שנוידיה התחילה לתת למלא מסכים תמיכה בgsync שלה. חלק כבר הגיעו לארץ?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברשותי מסך LG IPS236V שנמצא באותו חדר עם מזגן עילי. המסך והמחשב מחוברים דרך רב שקע לשקע אחד והמזגן מחובר לשקע אחר באותו חדר גם דרך רב-שקע. בעת שהמזגן העילי דולק, אחת ל20-30 דקות בערך המסך מאפיל למספר שניות ואז שב להראות תצוגה. ב2 מסכי טלויזיות אחרים שנמצאים בחדר שאחד מחובר לאותו מחשב שהמסך מחובר אליו ובאותו רב שקע, ושני מחובר לרב-שקע שהמזגן מחובר אליו דבר כזה לא קורה. ניסיון להשתמש בשקע "מגן ברקים" לתקע של המסך לא עזר. חיבור של המזגן לשקע אשר נמצא בחדר אחר באמצעות כבל מאריך של כמה מטרים כן סייע לבעייה אך זהו פתרון לא ישים ולא מומלץ לטווח ארוך.
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חברים. נמצא בהליך בניית אולפן ביתי ומחפש מסך לעבודה שוטפת לעריכת סאונד. ברשותי מסך 22" בו אשתמש כ"משני" למיקסר/פלאגינים וכו'. במסך הראשי ארצה לבצע את עבודה העריכה ולכן חשבתי על מסך רחב, אולי קעור? בנוסף, לא כ"כ יודע איזה גודל נחוץ. הגדרתי תקציב בסיס (1000) אך מאחר ואינני בקיא בנושא, אין לי שמץ האם מספיק למטרות. *השולחן הנתון הינו זמני להמחשת העמדה, בהמשך אמקם שולחן רחב שיאפשר מעמד של 2 מסכים. *יש לי עיוורון צבעים מסויים ועיניים יחסית רגישות, אם זהו פרמטר חשוב.. *לא בטוח לגבי גודל מתאים אך יכול לומר כי 22" לעבודת העריכה מאד קטן לי ולא נוח. אשמח לקבל המלצות. מוסיף תמונה של החדר, שיהפוך לאולפן אקוסטי בהמשך. תודה רבה חברים!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אז יש ברשותי כבר שנה את המסך Samsung c27hg70qqm שאני די מרוצה ממנו וגם קניתי אותו בזמנו במחיר מוזל מאוד. נפלה לי הזדמנות כרגע להשיג את המסך LG 27GL850 במחיר מוזל מאוד שוב (1300 ש"ח לצורך העניין) וחשבתי האם שווה לי "לשדרג" את המסך שיש לי למסך הזה? כי אני רואה ביקורות די טובות על ה LG למרות שה HDR שלו פחות טוב מה HDR במסך שלי אבל מצד שני הוא פאנל NANO IPS מול VA, האם זה משמעותית משפיע על איכות הצבעים? את הסמסונג שלי אמכור באותו מחיר שאני קונה את ה LG ככה שאני לא "מפסיד" כסף השאלה אם מבחינת ביצועים/איכות המעבר הזה שווה את הכאב ראש של להתחיל לפתוח מודעות של מכירת יד שנייה על הסמסונג? תודה רבה לעוזרים וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ראיתי שיש מבצע על מסך מחשב ב-Newegg: Acer Nitro XV240Y Pbmiiprx 23.8 אחרי משלוח ומיסים יוצא 1000 ש"ח. הוא לא נמכר בארץ, אבל לפי הנתונים הוא נראה טוב. לדעתכם המסך הזה טוב, והמחיר שווה את זה? או שיש לכם משהו אחר להמליץ שאולי אפשר לקנות בארץ בסביבות המחיר הזה?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין במסך 27 עם 4K בתקציב 2000 מטרת שימוש הינה זום, תוכנות אדריכלות וחיבור סטרימר לצפייה בסרטים רצוי שהמסך יהיה בעל שתי כניסות HDMI (מחשב וסטרימר) USB שמתחבר למקלדת ועכבר (ככה קל לי להעביר ממחשב למחשב עם כבל USB שמתחבר למסך מבלי ליפול רכיב USB אלחוטי של מקלדת) ויכולת להסתובב את המסך בצדדים והכי חשוב,פחות עייפות מול המסך תודה רבה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! מבקש עזרה בהתאמת מסך מחשב ללפטופ . כרגע מחבר מסך 21 ישן עם זוית צפיה גרועה. שימוש עיקרי צפיה בזום , גלישה באינטרנט ,תוכנות קלות , אקסלים, וורד תמונות וכו'. ללא משחקים כלל. תקציב בערך 1200 שח . הכיוון מסך 27 מתלבט אם כבר ויש יתרונות לקעור . ומעוניין בכל זאת לשלב גם את המסך של הלפטופ . את המסך הישן אתרום. נתונים נוספים : חיבור ללפטופ dell Inspiron 5593 . יש type c דור ראשון (נתונים בלבד). רזולוציה מקסימלית 1920x1080. יש בדגם הזה כרטיס מסך MX230 Nvidia בנוסף לאינטל דור 10 . חובה מבחינתי כיוונים . בעבודה משתמש עם 2 מסכים מהדגם הזה "HP EliteDisplay E243" . שהוא אחלה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , מישהו שמע על הדגם הזה ? עדיין לא מצאתי ביקורות רציניות כמו באתרים R-TINGS וכד' יש לו נתונים מצויינים , רק שעדיין לא ברור לי אם הוא תומך G-SYNC או רק FREESYNC 27 IPS 170HZ 0.5MS 8 BIT
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי איך אני יכול לדעת אם מדובר ב-bright pixel? על רקע לבן הוא אדום על רקע שחור הוא ירוק
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן לכל הוותיקים שנים שלא הייתי כאן ממש התגעגעתי אני מחפש מסך גיימינג עם התכונות הבאות עד 1,700: 1440p 165hz IPS 10bit (8bit+frc) PIVOT \ SWIVEL רכישה מאילת גם אפשרית לא מעוניין לרכוש בחו"ל המפרט הנוכחי (לקראת שדרוג מעבד): 3600x@4200 ASUS X570-E ROG STRIX PATRIOT 32GB@3200 RTX2080Ti 2TB NVME Coolermaster 850W Gold PSU מעבד ישודרג בקרוב ל-5600x או 3900x.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המטרה לחבר את המחשב הנייד שלי בן ה 4 שנים שכולל כרטיס Geforce 1050 שעל הנייר אמור לתמוך ברזולוציות 4K. רק מוודא עם מי שיודע- אפשר לסמוך על זה? לעבודה (משרדית ברובה שלא דורשת גרפיקה גבוהה) וכן קצת משחקים (פיפה, 3d shooters - לא אונליין) ראיתי את המסך הזה שמתאים לי לצרכים ויחסית במחיר נח: https://www.amazon.com/LG-27UL500-W-27-Inch-Freesync-Technology/dp/B07PGL2WVS#customerReviews https://ksp.co.il/web/item/75878 אין לי כרטיס מסך AMD אז לא אהנה מה Freesync אבל אני מניח שנזק לא יהיה מזה. אשמח לדעה, ביחוד ממי שקנה את המסך הזה.
-
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, חזרתי לאחרונה מחו"ל עם המסך שבכותרת (המסך נרכש בחו"ל). מאחר ואין לי שימוש במסך בארץ אני מעוניין למכור אותו. המסך במצב מצוין (אין פיקסלים שרופים/תקועים), ונמצא ברשותי כ-4 חודשים. https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-series/predatorx34 אשמח להערכת שווי המסך לצורך פרסום מודעה מסודרת למכירה שלו. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
הסרטון מסביר למה פאנל IPS עדיף על פאנל VA. החיסרון המציק של VA הוא Black Smearing או "מריחות"
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מסך גיימניג של אסוס 34 אינץ - asus pg348q הותיק והטוב. ואני רוצה לשדרג בגודל של המסך ל 38 אינץ ולעבור ל AW3821DW https://www.dell.com/en-us/shop/alienware-38-curved-gaming-monitor-aw3821dw/apd/210-axvg/monitors-monitor-accessories מצד שני יש עוד אפשרות לשדרוג, שהיא להישאר על אותו פורמט של 34 אינץ, אך לעבור למסך OLED עם היתרונות הרבים באיכות הצבעים והשחור. הביקורות כמובן מעולות על המסך זה: https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/alienware-aw3423dw#:~:text=It's excellent for gaming because,ratio and perfect black uniformity. וזאת התלבטות, אני מעונין לעלות בגודל המסך אך מצד שני אולי OLED תהיה חוויה אחרת למרות …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
מישהו יודע האם מחשב ALLINONE עם יציאת HDMI יכול לתפקד גם כמסך עבור מחשב אחר ?
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה על מסך מחשב גודל 24 אינטש (לא קעור) , עבודה עיקרית כתיבת קוד, בעיקר Visual Studio ועבודה עם דפדפנים. חיבור hdmi מהלפטופ. אשמח להמלצות מניסיון אישי ועל דגמים חדשים כמובן. תודה רבה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תעזרו לי האם כדאי לקנות מסך מחשב שני מאוד בא לי לשמוע את דעתכם
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
- 3 followers
-
-
KSP מפרסמים שני מסכים: מסך מחשב Lenovo D27 40 FHD VA LED 27 FreeSync 67A3KAC6IS (ksp.co.il) מסך מחשב מקצועי Samsung F27T450FZM/R IPS 27 IPS צבע (ksp.co.il) מלבד הרמקולים המובנים ב-SAMSUNG, יש הבדלים מהותיים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
מחפש מסך מחשב 27" או 32" - בעיקר לעבודה משרדית מהבית חשוב שיהיה בעל רזולוציה 4K טבעית כמובן שעדיף שלא לנצל את כל התקציב, אבל אם בתקציב הזה אפשר לקבל עוד פונקציונליות כגון,לפי סדר העדיפויות: עריכת תמונות (adobe) 32" קעור? (הוסף בעריכה) אשמח לקבל רעיונות ואפשרויות...
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה חברים.. אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22".. התקציב שברשותי הוא: 1300 ש"ח. השימושים העיקרים שלי הם גיימינג, כך שצבעים די חשובים לי. בעיקרון גם אני צריך מסך עם תקן VESA. כי אני מתכוון לתלות אותו על הקיר מולי, יש ברשותי כבר קיבוע. הכרטיס מסך שברשותי הוא: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB אני מחפש מסך טוב ואיכותי שינצל את כל הכרטיס מסך מבחינת רזולוציות.. (כי אני מודע לזה שיש רזולוציות שלא מספיק להם 512MB על הכ.מ.) עדיפות: ASUS או SAMSUNG. בנתיים אני בכיוון של ASUS VW224U שייכנס בקרוב לארץ, כמובן שאם יש משהו הרבה יותר מומלץ אשמח לשמוע.. תודה על העזרה, רון לוי
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ככה, יש לי עכשיו את הAOC : http://www.gamaoffice.co.il/products/112084 ואבא שלי קנה לעצמו את המג: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719437 מה עדיף לקחת מבניהם? להשאר עם הAOC שלי או את הMAG שלו? שניהם 22" אני בדרך כלל רק משחקים \ סרטים \ אינטרנט הוא רק עבודות משרדיות. יש לי כרטיס מסך HD4870 ואני משתמש ברזולציה 1050X1680 שזה הרזולציית מקסימום של הAOC ושל הMAG. לMAG יש 2 מילי שניה תגובה ולAOC שלי יש 5. והיחס של הMAG: מסך רחב 16x9 ושל הAOC מסך רחב 16x9 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וכן קראתי את המדריך למסכים ולא פירטו שם לאיזה שימושים הוא יעיל, מישהו יכול להסביר? אני משחק בהרבה משחקי FPS ורואה הרבה סרטי HD אם זה משנה תודה
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך 22" עד 1500 ש"ח לצרכי משחקים וסרטים. (על GTX260). עדיף שיהיה full HD
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-