מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, למחשב שלי מחובר כרגע מסך LCD בגודל 17 אינץ וטלויזיה רגילה בגודל 21 אינץ. במסך הקטן אני משתמש לאינטרנט, אופיס ומשחקים. ובטלויזיה אני משתמש כדי לראות סרטים או סדרות מהמחשב. מכיוון שמדובר במסכים קטנים למדי וגם לא ממש איכותיים אני די רוצה להחליף אותם, השאלה שלי על מה כדי ללכת. האפשרויות שלי הן: 1. לקנות מסך מחשב גדול (כאמור 22 או 24 אינץ) ולהשתמש בו לכל השימושים שלי 2. לקנות טלויזית LCD גדולה ולהשתמש בה נניח לסרטים ומשחקים, ובמסך הקטן של המחשב לדברים הרגילים כמו אינטרנט ואופיס כמו שאני רואה את זה יש יתרונות וחסרונות לכל בחירה. מסך מחשב גדול היתרונות: מסך אחד לכל השימושים, לא צריך יותר מדי מקום בחדר או לשנות מקום ישיבה כשאני רוצה להשתמש במחשב למשהו אחר רזולוציה יותר גב…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע F900B CRT אני מתלבט אם לקחת 730B (אמרו לי הוא יותר גדול מהF700B) או לקחת 930B שזה גדול אני לא בטוח שאני צריך את זה.. ואם אפשר גם לדעת על ה740B האם הוא 730B משופר וכדאי להשקיע או שזה מסך חדש על בסיס אחר ולא כדאי לקחת סיכונים? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היה לי לפני-כן SAMSUNG 931B עם פאנל TN. בתור מעצב גרפי הבדלתי מיד בשינויים בצבעים, נכונים ומדויקים הרבה יותר אחרי כיול המסך... בהשוואה למסך הקודם - הבדלים שמיים וארץ. עומק השחור סביר ביותר, בתור בעל פיוניר קורו בסלון (הטלויזיה הטובה בעולם ב2D) השחורים היו יכולים להיות טובים יותר, אבל אני לא מאוכזב, עדיין טובים יותר מהמסך הקודם, כך גם התאורה האחורית, אין כתמי תאורה נראים לעין. יש לי שאלה בעניין הPIVOT - האם כשמסובבים את המסך הוא אמור לשנות לבד את התצוגה לאנכית? כי כשאני מסובב לא קורה כלום. בכל מקרה, מומלץ, נאמר לי גם שזה מהחתיכות האחרונות שנשארו מהמסך הזה בארץ, מי שרוצה - למהר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האלן חברים אפשר המלצה למסך 22 אינץ עד 1300 בעיקר למשחקים וסרטים אני מזמין מפרט עם כרטיס מסך HD4890 תודה
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רב לפני שבוע רכשתי שני מסכי DELL U2412M בעלי יציאות DP DVI וVGA. אני עובד עם מחשב חדש (חודש) עם כ. מסך ASUS RADEEON HD 7750 בעל שלוש יציאות: DVI HDMI וDP. את המסך הראשון חיברתי בעזרת ה DVI to DVI עובד מעולה. המסך השני נוסה בשני החיברוים האחרים DP to HDMI ן DP to DP תחילה המסך השני הגיב פעם כן פעם לא פעם למה לא. המסך השני נבדק לתקינות על ידי חיבור VGA ן DVI ואכן פועל. מה יכול להיות לא בסדר?בעיה נוספת שנתקלתי בא היא "פימפום" של המחשב בהדלקה. המחשב כאילו נדלק לשניה וחצי ונכבה לבערך 4-6 שניות. זה ממשיך עד כיבוי הספק כוח (מאחור) והדלקה מחדש. הנ"ל התחיל מאז חיבור המסכים. ספק הכוח במחשב הינו SeaSonic 660W Gold X-series המחשב והמסכים (שהגיעו ללא כבל מטח) נרכשו בK.S.P (סניף …
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2008/10/23/nec-multisync-24wmgx3-24in-widescreen-lcd/1
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם ה-VP28UQG החדש עשוי להיות הדרך הזולה ביותר בשוק להנות מרזולוציית Ultra HD אצלכם בבית לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך מצויין שקניתי ליפני כשנה וחצי בערך - מדובר בSony X95FB בגודל 19" יש לוא פאנל איכותי (לא TN) אני רוצה לשדרג את המסך ל22" אבל מחפש קנייה חכמה - ולא יקרה במיוחד מה אתם ממליצים ? חשוב לי להדגיש שאני עובד הרבה שעות מול המסך - ללא כאבי ראש...ולא מתכנן להתחיל כאלו עכשיו עם השידרוג כמו כן החדות של הטקסטים זה פקטור חשוב עבורי יחד עם זאת משחק לא מעט וצופה גם בסרטי וידאו האם המסך הזה - למשל עונה על הציפיות שלי ? LG Flatron L226WTQ או זה ? Samsung SyncMaster 226BW או שרק מסך הרבה יותר יקר יספק את הסחורה...? הרבה תודה לכל מי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט, איזה מבין המסכים vp930 וסמסונג 971 עדיף? השימושים הם אינטרנט,אופיס,פוטושופ וצפיה בסרטים. (משחקים מעט פה ושם.) ממה שהבנתי יש במסכים האלו מריחות, במיוחד ב971 האם המריחות הם רק במשחקים או גם בסרטים? חשוב לי מאוד שלא יהיו מריחות בסרטים!!! אז מה עדיף לקנות מבין שניהם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אז כמו שאתם יודעים חבר'ה היום התחדשתי לי במסך הזה . רציתי לשאול עם ישנם הגדרות שאני צריך לעשות כדי שיהיה לי כמה שפחות כאבי עינים,וחדות טובה. בנתיים זה רץ על 60 הרץ ברזולציה המקסימלית(טביעית)של המסך. אני עובד עם כרטיס מסך ati aradeon x9550 ,256 mb. ודרך חיבור DVI תודה על העזרה :> אגב עם אני מוריד את V מ"hide refresh rate..." יש לי גם 120 הרץ מה להשיים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המצטרף החדש אל משפחת ה-ROG של החברה הטאיוואנית מצליח להפתיע אותנו לטובה בתג המחיר שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, הכנתי טבלת עדיפיות לסוגי מסכים ושימושיהם מכיוון שאני וחברי עדיין מתלבטים לגבי סוג מסך למרות שקראנו את רוב המאמרים וההודעות. אנא תקנו את הטבלה אם טעינו היכן שהוא בכדי שנוכל להסתמך על הטבלה: אופיס/גלישה S-IPS-מצוין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש סרטים MVA-מצוין S-PVA-טובמאוד S-IPS-טוב TN-בינוני/חלש משחקים TN-מצויין S-IPS-טובמאוד S-PVA-טוב MVA-בינוני/חלש עריכה גרפית S-IPS-מצויין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש מה דעתכם ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי קצת על מסכים אבל אני קצת מבולבל.... יש לי מסך CRT עתיק 21"... אני רוצה לקנות מסך שטוח איכותי, אני כל היום מול המחשב - עבודה משרדית רבה, סרטים, ומשחקים. אני יכול להשקיע כ-1000 ש"ח, אבל הייתי מעדיף לחסוך כמה שיותר ולקנות מסך שבאמת מצדיק את המחיר. אשמח להמלצות ואם יש מסכים טובים בהרבה פחות מ-1000 שעדיין טובים כמעט כמו מסך ב-1000 אז ממש אשמח לשמוע... דבר אחד חשוב לציין - יש לי מחשב יחסית טוב ( WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit + Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor + ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard + MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC Video Card ) ועד היום הייתי משחק במשחק…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך חדש, "הבעיה" במסך הנוכחי שלי זה שאי אפשר להוריד ולהרים את גובה המסך ואז יוצא מצב שהעיניים שלי במצב מוצא נמצאות בחצי של המסך במקום בחלקו העליון של המסך. אני מחפש מסך בגודל של 23-24, השימושים שלי זה בערך 80% אינטרנט ו20% משחקים. מצאתי שתי מסכים שהיו נראים לי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20530 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19158 מה אתם אומרים?? תודה רבה (:
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום ברשותי מסך 28" של HANNSG, אחלה מסך אבל עם פאנל TN. יש לי אופצייה של להוסיף לו 2 מסכי 20", אחד מכל צד, במצב PIVOT כך שבעצם אקבל מערך Eyefinity עם רזולוציות לא אחידות, מסכים לא אחידים, פאנל TN גם במסכים הקטנים.... אך זה מסתכם בהוצאה של כ-1200 עד 1400 ש"ח כרגע. אופציה שניה, לקנות 3 מסכי Dell U2311H במחיר של כ-3000 ש"ח בערך. ואז אהיה עם מסכים/רזולוציות אחידות ופאנלי S-IPS. במצב זה אני אוכל למכור את המסך שלי... שאני לא באמת יודע להעריך כמה אקבל עליו. (מצבו מעולה) מה הייתם עושים במקומי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מחר אני הולך לקנות את המסך הנ״ל לאחר שראיתי שהוא הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם צריך לבדוק משהו לפני שאני מקבל אותו? למשל מספר דגם או מפעל/שנת יצור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חצי מהשאלות פה זהות וכולן נענו בפורום הקודם
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/Tender/1283689/297 משום מה בזאפ המחיר הכי נמוך זה רק 1884 ש"ח , זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אז יש ברשותי כבר שנה את המסך Samsung c27hg70qqm שאני די מרוצה ממנו וגם קניתי אותו בזמנו במחיר מוזל מאוד. נפלה לי הזדמנות כרגע להשיג את המסך LG 27GL850 במחיר מוזל מאוד שוב (1300 ש"ח לצורך העניין) וחשבתי האם שווה לי "לשדרג" את המסך שיש לי למסך הזה? כי אני רואה ביקורות די טובות על ה LG למרות שה HDR שלו פחות טוב מה HDR במסך שלי אבל מצד שני הוא פאנל NANO IPS מול VA, האם זה משמעותית משפיע על איכות הצבעים? את הסמסונג שלי אמכור באותו מחיר שאני קונה את ה LG ככה שאני לא "מפסיד" כסף השאלה אם מבחינת ביצועים/איכות המעבר הזה שווה את הכאב ראש של להתחיל לפתוח מודעות של מכירת יד שנייה על הסמסונג? תודה רבה לעוזרים וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, נכנסתי לאתר של באג וראיתי שם את המסך הנ"ל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1 האם סוף כל סוף יש מסך 22" עם פאנל איכותי ? מה אתם אומרים על המסך הנ"ל ? גם המחיר שלו אטקרטיבי בשביל מסך 22" רחב עם פאנל איכותי
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15212#details האם כדאי לקנות אותו ב750 שקל למטרת עיצוב גרפי, טקסט ומשחקים? אני מנסה לחסוך כרגע בקניית מערכת מחשב, ובעוד שנה וחצי בערך לשדרך את המסך. האם לדעתכם כדאי להשקיע מעכשיו כ2000 שקל במסך איכותי יותר? האם יש הצדקה לשלם 1250 שקלים יותר ?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהלכתי לאיבוד וחשבתי אם לקחת את ה-DELL 24 (שגם שם יש לא מעט דגמים) או מסך "פחות" איכותי אך גדול יותר. הגעתי למסקנה (אלא אם מישהו חושב אחרת) ללכת על ה-27 על מנת לקבל שטח עבודה גדול יותר. וכמובן שפה הלכתי לאיבוד בין ה-16:9 ל-16:10 כרגע אני עם מסך 22 ב-16:9 ואני לא משוכנע אם אסתדר עם מסך גבוהה יותר. ראיתי את ה-S2715H של DELL ראיתי גם איזה דגם של HP מומלץ בפאנל IPS כמובן, אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע פלוס פירוט לגביהם. התקציב משתנה ואמור להיות באיזור ה-1800 כמובן שאם יש משהו איכותי בקצת פחות אז עדיף. המסך ברובו לטקסט ווידאו אך גם מיועד למשחקים פה ושם מן סוג של קומבו לכל השימושים. אשמח לכל עזרה מקווה שלא שכחתי שום פרט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות את DELL 2007FP? אני רוצה לקנות מסך שישמש לקריאת טקסט, גלישה באינטרנט, קצת פיתוח תוכנה וסרטים ומתלבטת בין שני המסכים האלה. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם סתם עוד 500 ש"ח אם אפשר לקבל מסך בערך באותה איכות בפחות. האם DELL 2007FP שווה עוד כמה מאות שקלים? הוא באמת יותר איכותי מהסמסונג?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך 19 אינץ' נוסף שסתם עומד לו בצד. אני רוצה לחבר אותו יש לי כרטיס מסך HD4870. איך מחברים אותו?. האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך או במחשב?.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב איכותי בעיקר בשביל סרטים ואינטרנט. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-