עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by RichieRich,

טוב, אז אחרי שהקנייה הקבוצתית ירדה לטמיון (תודה בכל זאת לאורי על המאמץ), אין לי ולאחרים שכמותי ברירה אלא לקנות את המסך בכוחות עצמנו. אשמח לקצת פרטים מאנשים שכבר קנו את המסכים 2007WFP או 2007FP: מי שכבר קנה והתנסה מוזמן לכתוב כאן מאיזו חנות הוא קנה, מה סוג הפאנל וה REV שקיבל, מה מדיניות ההחלפה לגבי פיקסלים שרופים של החנות והאם באופן כללי הוא מרוצה מהקנייה. זה מאוד יעזור לי ולאחרים בשביל שנוכל לגבש החלטה נכונה. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by see4,

אני כבר החלטתי הרבה מזמן על ה L194WT אבל אני כבר מחכה שבועיים למסך זה ונודע לי לאחרונה שזה מגיע רק באמצע החודש הבא . התחלתי להפש תחליפים אחרים למסך זה והכי נראה כדא זה ה CMV (אני צריל רחב ) ...וגם מסך זה זמין מיידי ...אז החלטתי שההחלטה שלי תהיה פנויה על התגובות שלכם ...תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shahar75,

בשעה טובה הוחלף המחשב. צירפתי את המפרט. כעת מחפש מסך שגם ידע לעשות שימוש במפרט הזה. גודל "24 לא קעור( לא מתחבר לזה). תקציב עד 2,000₪.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by avi03,

תקציב 700 גג.אם אפשר לחסוך זה יהיה מצווין חבר המליץ על אלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=889457 http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2414-LED-144-FHD-24-1-5ms-1920x1080-24-inch-Full-HD-144Hz-Gaming-Monitor-/111657786714?hash=item19ff529d5a תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by lilith,

שלום רב אחרי ימים של בדיקה ונסיון כלשהו להפיק מסקנות מקריאה אודות המסך הזה.. ולאחר שלא הצלחתי למצוא באתר כאן סיקור מדובר ברכישה בחו"ל בתקציב מוגבל של כ 300 דולר ובמדינה שאין בה למרבה הצער מגוון רחב לרכישה און-ליין אני מבקשת מאוד חוות דעת על המסך זה אם יש המלצות מושכלות על מסכים טובים יותר "22 wide -screen בטווח ה 300 דולר, אנא... לא בדקנו עדיין חנויות לא וירטורליות אבל אם לא תיהיה ברירה ויש אופציות טובות יותר במיגבלות המחיר הזהת אשמח לשמוע מדובר בקניה במקסיקו, ולמרבה הצער אני לא נמצאת שם פיזית בדי לראות את המסכים תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. הנה מסכים שכעת במצע ב-KSP: http://ksp.co.il/eoty15/?cat=6 יש גם ב-IVORY: https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2602&orderBy=priceLow מה התקציב שלי: עד 600 ש"ח שימושים שלי: 60% לעבודה משרדית 20% לעבודה פשוטה בתוכניות לעיצוב גרפיקה 20% סרטי יוטוב מה חשוב ביותר? בריאות עיניים. שמתי לב שעם מסכים הגדולים עיניים שלי מתעייפות ואף יש כפילות כי לרוב הכל קטן מידי. חשוב שיהיה משחק עם רזולוציה בשביל לאפשר בחירה המתאימה. המבצע נערכת עד יום ראשון הקרוב 7/12/14 ולכן אני אשמח לתגובות. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by AngelDust,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך 27 איכותי לגלישה עבודות גרפיקה משחקים פחות רלוונטי דבר נוסף אשמח לדעת איפה ניתן לראות בתצוגה את הדל U2711 ע"מ להתרשם ממנו אני מחפש מסך איכותי לא פחות מהמסכים של אפל בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Tom_l,

שלום לכולם, מאוד מאוד התרשמתי... ברשותי כמה שאלות מאוד מאוד חשובות: כיצד אני יכול פשוט לשמור על המסך?, כלומר לא לפגוע באריכות ימיו של המסך. הבנתי שאני אמור לבדוק פיקסלים שרופים במסך, אז ברשותי התוכנה: DPT, איך אני משתמש בא? לא הבנתי את השימוש, ועם ה"זכוכית מגדלת" איך זה עובד? האם אני אמור לכבות את המסך כל פעם שאני קם מהמחשב? גם אם זה ל-10-15 דקות ואולי גם קצת יותר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מה ניתן לרכוש בתקציב זה? הכי טוב למשחקים בתקציב הנתון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. היי, חשוב לי שהמסך יהיה קעור, 27 אינץ' ורזולוציה 2k. המסך יתחבר לכרטיס מסך rtx 2070. אם יש מסכים מומלצים שיוצאים מההגדרות הנ"ל, אשמח לשמוע. אם צריך עוד פרטים, let me know, תודה, $

11. Started by fakeman,

ערב טוב! אני מתלבט אם לרכוש את המסך. הבנתי שהוא לא מתאים למשחקים שזה חלק מהשימוש שלי(לא שימוש עיקרי) השאלה עד כמה זה יהיה נורא מבחינת כל מה שקשור למריחות overdrive trailing, input lag וכו'.. כי אני כן משחק ואני לא רוצה שזה יהרוס לי את החוויה? יש מסך אחרת מומלץ? אני צריך את היחס של 16:10. תקציב:1600+- תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by crazyfunk,

קראתי בפורום על ה2007FP אם לא דווח על PVA זה בעצם דבר טוב? כי S-IPS נחשב לטוב יותר, נכון? אני מתכוון כנראה לרכוש 2 מסכים כאלה (עבודה על שני מסכים) וארצה לדעת כיצד אני יכול לבדוק את סוג הפאנל בשלב הרכישה. עוד דבר... לאלה שהתנסו במסך זה: מה גודל השוליים? האם הם צרים או רחבים יחסית? שוב משום שאני מתכוון להצמיד שניים. ערב טוב...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eqeqeq,

זה המפרט של המחשב שיש לי ואני רוצה עבורו מסך שיתאים למשחקים סרטים וכמובן עבודה נוחה בקריאת מסמכים גלישה באינטרנט אני מתלבט בין שני מסכים LG1953TR SAMSUNG 931B שמתי לב ש בLG זמן תגובה: 2ms ניגודיות1:2000 וב SAMSUNG זמן תגובה 5ms ניגודיות 1:700 שאלותי הם: 1. האם אני אבדיל בין 2MS ל5MS.?(או שהעין של משתמש לא מזהה)? 2. יש הבדל בניגודיות ? מה עדיף לקחת מבחינת ניגודיות שגם יתאים למשחקים וסרטים אבל גם לגלישה וקריאת מסמכים? 3. איזה מסך עדיף מהשניים? בבקשה שמי שעונה יענה לי על השאלות ויעזורלי לבחור מסך תודה לעוזרים המפרט של המחשב מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם עדיף מסך רחב או רגיל ? האם המשחקים תומכים במסך רחב או שהתמונה נהיית מעווותת תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by rotemx,

היי גם אני ממאוכזבי הקניה הקבוצתית של אורי (ושוב תודה על המאמץ). דיברתי עם נקסטופ, ולמרות שהם לא יבואנים רשמיים וכו' אני שוקל לקנות מהם בכל זאת - הם מציעים את גרסת ה HC ב 3600 ש"ח וזה נראה לי עסקה לא רעה בכלל. הבעיה שהם רוצים 1. למכור לחברה בלבד 2. לפחות 5 מסכים. ולכן חשבתי שאם יש עוד 4 אנשים שרוצים לקנות את המסך, לי יש חברה בע"מ ואני יכול לרכוש אותם דרך החברה עבור כל החמישה (במחיר עלות כמובן). הרעיון הוא לא להתחיל לאגור רשימות ארוכות ולהתקשר ל 100 ספקים, אלא למצוא עוד 4 קונים רציניים שמעוניינים לקנות את המסך מהספק הנ"ל ביחד איתי ופשוט לקנות אותם בימים הקרובים, בלי בלגאן. אם מישהו מעוניין, ניתן ליצור איתי קשר במייל - rotemx@gmail.com. אם אני אראה שיש היענות של 4 אנשים, …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

מסכי ה-120HZ מתומחרים בצורה מחרידה בארץ ביחס לשאר מסכי המחשב , והכל בגלל הגימיק של התלת מימד. אנשים לרב לא מבינים למה שווה לקנות פאנל TN "נחות" לעומת פנל eIPS בשימוש ב-2D gaming. לכן הנה ההדגמהבתמונה רואים מה קורה במשחק מחשב כאשר יש תנועה במסך על ידי הזזת מצלמת תצוגה בגוף ראשון ולא תמונה סטטית) מסכי 120HZ הם אומנם בעלי פאנל TN אבל לחלקם יש ניגודיות אמיתית של 1100:1 וצבעים לא פחות טובים מהפנלים של ה-eIPS אבל למשחקי גוף ראשון הם פשוט רמה אחת מעל כל מה שקיים בשוק הישראלי היום. (כמובן שחלק ממסכי ה 120HZ הם בעלי תצוגה מחרידה אבל יש גם נהדרים). לדוגמה: המסך של סמסונג D700 http://wecravegamestoo.com/forums/gadgetry-electronics-discussion/10171-samsung-s23a700d-120hz-3d…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by leahd3,

הפרדטור הראשון שנפל בחיקי...... תיהנו! https://www.youtube.com/watch?v=NLpnGwWhdZY

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by --Shadow--,

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1289924229 במחיר צנוע של 1400 דולר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ashibud,

שלום לכולם. מאתמול המסך של המחשב שלי נראה ככה. בלי קשר אם הוא מחובר או לא מחובר למחשב, ברגע שאני מחבר אותו לחשמל (בלי בכלל להדליק אותו), כל המסך נצבע בלבן. מכירים תופעה כזו? האם הלך המסך? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. מה ההבדלים בניהם והאם הDell U2412M שווה את התוספת במחיר עליו? השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים\סדרות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by gerdamen,

שלום לכם שוב.. יש לי כמה שאלות לגבי מסך למחשב יש לי 8800GTS 320 עכשיו.. מה יותר עדיף למכרטיס מסך הזה מסך רחב או מסך רגיל? איזה מסך יותר: DELL E207WFP 20'' LCD 5MS או SAMSUNG 206BW 20'' LCD אני סומך עליכם !! ובבקשה זה התקציב הכי הרבה שאני יכול להוציא ..הבנתי שהמסך DELL 2007WFP 20'' האו מסך מעולה! אבל אין לי כסף לקנות אותו.. תודה לכם!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול.. ואם אפשר בבקשה שתגיבווווו.. תודה רבה לכם!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gesha_s,

שאלה לגבי המסך של סמסונג 203B ראיתי שרשום שהוא בעיתי אך לא מצאתי מה בעיתי איתו? חוץ מהשרשור הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228026.0 לא מצאתי כלום. אך גם שם לא בדיוק מוסבר מה הבעיות איתו. בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gtf,

אני מתלבט בין המסכים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B מה יותר טוב וכדאי? מטרת המסך צריכה להיות בעיקר למשחקים סרטים ולגרפיקות כבדות של משחקים. אם יש המלצה אחרת תרגישו חופשי להציע.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. איפה העיניים שלכם פחות עייפות LCD או CRT?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.