מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
LG מקווה ששילוב יחס של 21:9 עם המסכים המעוקלים שמשתלטים על השוק יהפוך את הטרנד לרווחי לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-219-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%9d/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מטלבת בין 3 מסכי מחשב AOC G2460PF 24 אינצ' Samsung C24FG73FQM 23.5 קעור S25HG50FQM 24.5 אני יודע שהAOC יש לו פאנל TN ולסמסונגים יש פאנל VA, רציתי לשאול עם הבדל בפאנל במאת שווה את הפרש במחירים? עד כמה מורגש הבדל הזה, המסך ישמש לגיימינג ושימוש כללי במחשב. המסכי סמסונג בעיקר אותו דבר רק שאחד קעור והשני רגיל שטוח, אף פעם לא השתמשתי במסך קעור. אני יותר נוטה לסמסונג הקעור. אשמח עם תעזרו לי לבחור תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסמסונג T2333 נראה לי בסדר אבל אני כבר לא מוצא אותו . המסך הוא לשימוש יומיומי אבל חשוב הכי הרבה זה שסרטים יראו בו הכי טוב שיש . יש לי משהו כמו 750 ג'יגה של סרטי HD שאני רוצה לראות במחשב ומחכה למסך טוב . אז כאמור שיהיה במיוחד לסרטים באיכות הכי גבוהה שיש היום P1080 . אני לא יודע אם יש משמעות לפאנל IPS או PVA על הTN הרגיל בהתאם לשימושים שלי . שכן הTN מהיר יותר ואין בו מריחות כמו שיש בפנאלים האחרים . המסך עד סוך שבוע חייב ליהיות אצלי .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מנסה לבחור מסך טוב למשחקים (ולא רק) בסביבות ה1000 ש"ח. כרטיס המסך עליו הוא יחובר יהיה כנראה 7950 Radeon. חושב לקחת Dell U2312HM LED, האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה אתם אומרים כאן בפורום על מסכי IIYAMA, האם הם טובים, מומלצים? ומי היבואן הרשמי שלהם בישראל, אם יש וידוע מי זה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך 2209WA כבר שנה בערך, הכל היה נהדר איתו עד היום, עד שאתמול פתאום שמתי לב שיש לו 2 כתמים מוזרים קטנים (אחד בערך במרכז והשני בצד שמאל יותר), כתמים קטנים ועגולים (לא עגולים לגמרי וגם לא נקודתיים, כמו נקודת חן על גוף). הם בצבע אפור דהוי, והם יוצרים אשליה כאילו הם נמצאים בין המסך- כלומר, להסתכל עליהם מהצדדים יוצר אשליה שהם נמצאים עמוק בתוך התמונה של המסך. קשה להסביר את זה. בנוסף שמתי לב שיש פתאום פיקסל שרוף במרכז, בצבע אפור גם הוא אבל יותר כהה (עדיין לא שחור). מה לעזאזל קורה למסך?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מסך 22-24" LCD למחשב, אני משחק גם המון במולטיפלייר אם זה עוזר בהחלטה על המסך. אין לי תקציב מסויים כי אני רוצה לדעת קודם כל מה המינימום שאני יסתדר איתו.. המערכת שלי היא E6300, 41M-ES2L, 4GB RAM, 550W, NVIDIA 9500GT הכרטיס מסך יוחלף בשבוע-שבועיים הקרובים לPOWERCOLOR 4870 512MB DDR5. שמתי לב למסך 23" של SAMSUNG אבל קראתי באינטרנט שהזמן תגובה שלו ארוך ויכול להשפיע על משחקים באינטרנט =\ מקווה שתעזרו לי להחליט, תודה לכל העוזרים שבוע טוב, גיל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך LCD לא משנה הגודל העיקר האיכות.... ואני לא יכול לתת יותר כסף למסך אז לצערי חייב פנל TN... מה אתם אומרים על המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577971
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך איכותי בתקציב עד 4000 ש"ח אני צריך למשחקים ולסרטים (bluray hdvd) וגם לקריאה אני קורא הרבה מאד מסמכים על המסך במשך היום ואני צריך מסך איכותי שהעיניים שלי לא יצרבו אחרי זה.... ו ממתין בדריכות להמלצות, ועם המון תודה מראש...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך 23"-24" עד 750 ש"ח לשימוש משרדי בעיקר. אפשר המלצות ? יש מבצעים לפסח על מסכים ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב בעיה מוזרה, אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. לאחרונה החלפתי מחשב אבל עדיין משתמש במסך CRT ישן וטוב LG F700B. מחובר בחיבור VGA לכרטיס המסך. הבעייה היא שלאחר החלפת המחשב, התצוגה אינה תופסת את מלוא המסך - ישנה מסגרת שחורה גדולה מסביב לשטח המוצג. העניין נראה לא רק במצב מערכת הפעלה אלא גם בתצוגת ה BIOS, מה שמביא אותי למסקנה שזו לא בעייה של מערכת ההפעלה. בעצם יוצא שכרגע יש לי מסך 17 אינטש שמציג שטח של 15 אינטש בערך. כאשר אני משחק עם הגדרות המסך, הוא מאפשר לי להגדיל ולנצל את כל שטח התצוגה. הבעייה היא שהמסך לא שומר את ההגדרות, לאחר כיבוי המסך והדלקתו הוא מקבל אות חדש מהכרטיס מסך והמצב חוזר לקדמותו. האם יש דרך לפתור הבעייה ולשמור על הגדרות המסך?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה נראה כמו הילה ירוקה חיוורת על כל המסך... האם זה תקין, או שיש בעייה כלשהי? אם תקין, מדוע זה קורה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי בפורום על ה2007FP אם לא דווח על PVA זה בעצם דבר טוב? כי S-IPS נחשב לטוב יותר, נכון? אני מתכוון כנראה לרכוש 2 מסכים כאלה (עבודה על שני מסכים) וארצה לדעת כיצד אני יכול לבדוק את סוג הפאנל בשלב הרכישה. עוד דבר... לאלה שהתנסו במסך זה: מה גודל השוליים? האם הם צרים או רחבים יחסית? שוב משום שאני מתכוון להצמיד שניים. ערב טוב...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי לפני יומיים את המסך הזה DELL 2007WFP וקיבלתי איתו 3 כבלים 1.הכחול 2.לבן 3. USB הכרטיס מסך שלי זה LEADTEK 8800GTS 640MB איזה מהכבלים לחבר ואיזה לא ? ולמה ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לפני מספר ימים את המסך הנ"ל. שמתי לב שכשאני צופה בסרטים ובסדרות שהיו לי על המחשב הן נעשות קצת מרוחות ולא ברורות מה- CRT שהיה לי. לא ניסיתי עדיין לצפות בתכני HD האם יש קשר לשני הדברים ? ועל איזו רזולוציה מומלץ להשתמש במסך הזה ? אני כל כך רגיל ל CRT הקטן
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המסך הנוכחי שלי בתהלכי גסיסה ולצערי כבר הלכה האחריות, אז החלטתי להשתדרג במסך חדש. עשיתי שיעורי בית קצת וקראתי כמה ביקורות והמסך שהכי קורץ לי זה U2311H של דל, אך פתאום מצאתי את ה 2333T של סאמסונג ועכשיו אני לא כל כך בטוח. הבדל המחירים זה כמעט פי שתיים, אך מצד שני אין עדיין ביקורות מקיפות עליו. קראתי את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476802.msg4081963#msg4081963 וגם את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472556.30 אך עדיין לא מצאתי את התשובה שלי. בהנחה שהיעוד המרכזי של המסך זה סרטים (80%) השאר זה בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. האם ההפרש בין המחירים מצדיק את הבחירה בדל? אומנם אין לי בעיה לקחת את הדל ב 1400 אבל כשיש מנגד מסך ב 850 שעל הנייר יכול …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז איזה מסך מומלץ יותר? מי נותן תמורה טובה יותר למחיר? רק מי שברשותו אחד המסכים או שלפחות ראה אותם בעיניו שיצביע לי אישית צריך להגיע בכל רגע T220P אבל לפי רוב התגובות שקיבלתי עשיתי טעות כי הכל יהיה קטן מדיי וכאלה , יש מישו שיש לו את המסך הזה ויכול להגיד לי אם הוא טוב? אז יאלה תצביאו מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז קיבלתי את המסך 24"... יש לי כמה בעיות... כשאני פותח דף אינטרנט הוא לא מישתרע על כל העמוד.. {או שזה אמור להיות ככה..} סרטים-אני אמור לראות איזה שהוא שיפור..? ולקטע הקשה בישבילי...-כיול{כן אני יודע הילד המציק...} קיבלתי דיסק עם המסך-הוא אמור לעשות משו בשם-NATURAL COLOR ומשו בשם MULTISCREEN ודרייבר של המסך... אנסה לראות מזה עכושה ולבנתים נישמע מה יש לכם לאמר ועוד בעיה הוא מאיר חזק זה קצת קשה לעניים באיזה מרחק אני צריל לשבת ממנו...? וכמה הרזולוציה של הדבר הזה..? ועל המסך.... וואוו הווא עננקק
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש מסך של dell u3014 בדקתי בזאפ וראיתי שהמסך זמין בהרבה חנויות ונכנסתי לאתר של dell וראיתי שהמסך הזה לא זמין יותר מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי ב Lenovo Legion Y27q-20 המסך כאמור 2K ומוגדר ברזולוציה כזאת בוינדוס 2560X1440 ביושוק אינפינט מוגדר על המחשב ו geforce experience הגדיר את ההגדרות האופטימליות כ4K - 3840X2160 המשחק רץ חלק.. מה אני מפספס? איך זה שמסך 2K מריץ משחק ברזולוציות 4K? להישאר על הרזולוציה הזאת או לרדת ל2K? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל המלצה למסך מחשב גדול , חשוב לציין שאני עובד הרבה שעות על המחשב במהלך היום . שימוש עיקרי , עבודה , בין היתר גם צפיה בסרטים וכו' . המסך יהיה מחובר גם למחשב ווינדוס וגם למחשב לינוקס באמצעות KVM switch . תקציב, עד 2000 , אם יש משהו ממש מומלץ מוכן "להתגמש" עוד 500-700 שקל למעלה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מצטערת על ההודעה החדשה אבל אני צריכה להחליט. הייתי 100% סגורה על המסך הזה, אבל אחרי שקראתי שלא ניתן למצוא את הגרסא החדשה בשום מקום חוץ מנקסטופ, ושיש לו פיקסל שרוף פה ושם אני מתחילה לרדת מהעיניין. בנוסף, האיש מעבדה שאני תמיד קונה ממנו מחשבים אמר שהמסכים האלה באים עם בעיות, ואם אני קונה רוב הסיכויים שהוא בטח יבוא מתיקון... והוא יכול להראות לי כתבה שהייתה בנושא, ושלא אכפת לו מאיפה אני קונה, רק שאדע. וזה בעצם מה שגרם לי לרדת סופית מהעיניין. ואת האמת, לא מקובל עלי שאני אשלם 3300 ש"ח ולא אקבל מוצר תקין שעובד כמו שצריך. רציתי לשאול אתכם האם יש מסכים אחרים בגודל 24'' אשר משתווים לאותה האיכות כמו הDell?... לא פאנל TN. אשמח לקבל רשימת מסכים כאלה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב צריך לקנות מסך למחשב. השימוש הוא לאינטרנט בלבד מניסיוני (תקנו אותי אם אני טועה) ,כשמסתכלים על אתרים רגילים במסך רחב(YNET,WALA) האתר נראה מעוות ומעוך . אני טועה? יש אופ' לשנות את זה? זה לא מפריע לאף אחד? למה כולם קונים מסכים רחבים ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. רכשתי לאחרונה מחשב חדש (8700k, 2080ti) ואני מתבלט בנוגע למסך שינצל כשורה את המפרט. המחשב מיועד בעיקר ללמידה עמוקה ועיבוד תמונה אולם מדי פעם אני בהחלט מתכוון לשחק. לאור הבאנצ'ים האחרונים, אני מתבלט בין מסך 1440p 144hzלבין 4k 60hz. לא הצלחתי להבין מחיפוש בפורום איזו טכנולוגיה עדיפה. מה דעתכם? האם יש חנויות שניתן להתרשם בהם מההבדלים בין הטכנולוגיות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בהחלט נקודות מעניינות , תשמע אני משער שיש סיבה להוצאה של זמני תגובה קטנים מ 8 מ"ש כנראה החישוב שלך לא כולל גורמים נוספים שקשורים לאיכות הקריסטלים במסך , כי הבנתי שכל חברה עושה תערובת שונה ולכן הנתונים היבשים הם רק חלק מהתמונה הכוללת.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-