מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
-
המסך הוא עבור משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות 1080P, 2160P. איך לי העדפה למותג אבל כמובן שמחפש משהו אמין מניסיונכם לפי התקציב הנמוך שניתן זרקתי תקציב מקסימלי כי אין לי ממש מושג מה טווח המחיר אבל כמה שפחות עדיף. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך לא מיועד למשחקים, אלה בעיקר לעבודה על המחשב, למוזיקה , שיהיה איכותי וטוב לעיניים שאפשר לשבת שעות בלי כאבי עיניים ושיראו חד וטוב, גם מהצדדים. 19" תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לתשובות כולל כאלו ששפכו בטעות מים על המסך ולא קרה להם כלום. תודה גלעד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואני מחבר אותה לרשת האם אני יכול לחבר מלקדת ועכבר לטלוויזיה ולגלוש דרכה באינטרנט וכמו כן לצפות בתכנים בצפייה ישירה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה למסך לשני אנשים מבוגרים שמשתמשים הרבה במחשב לצורך קריאה, ולכן נדרש שיהיה לו PIVOT עם מעמד נוח שניתן בקלות לסובב אותו לאורך. כמו כן חשוב שיהיה של חברה טובה. שימושים נוספים - אינטרנט ומשחקים פשוטים (סוליטר וכאלה) אני מאוד מעדיף גודל 23 עד 24 אינץ', אבל לא מצאתי משהו מתאים במחיר של עד 1200 ש"ח. אם לא תהיה ברירה אסתפק ב-22. אין צורך ב-FHD כמובן. תודה לעזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה יעלה לי מסך דק בגודל 17 רק בשביל לגלוש באינטרנט? וכמה שווה מסך גודל 19 LG F900B בן 3 שנים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרך פה http://www.logicbuy.com/deals/dell-ultrasharp-u3011-30-inch-lcd-monitor/25356.aspx עד ה-27 לחודש עולה רק $1,123 !!! מה דעתכם? כדאי להביא דרך mustop?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניים לקנות מסך מחשב חדש. ההתלבטות היא בין שני הדגמים הבאים - U2412M ו U2415. הצורך הוא לגרפיקה ושימוש רגיל. האם ה 300 שקל תוספת עבור ה U2415 שווים את זה או שעדיף לקנות את הU2412M ? אודה לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש נושא שמאד מטריד אותי טרם הקניה. בלי הרבה דיבורים: *הכל יהיה טבעי? איך אני יודע עכשיו שהכרטיס מסך ישנה את הרוזולוציה שלו לLCD שאני אקנה? זה בעיקר מה שמשגע אותי. *נגיד הרוזולציה של המסך היא 1366 על 768 הכרטיס בטוח יתמוך במסך? כי אני פוחד שהרוזולוציה לא תתמוך בזו של המסך ואז אכלתי אותה... תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש מסך 144HZ חדש, אך אני חושש מצבעים נחותים משמעותית מאלו של הDELL P2414 שלי. לכן אני מעוניין לדעת מי מהשניים עדיף, הBenQ XL2411Z או הASUS VG248QE? בעיקר מבחינת צבעים ואיכות תמונה כללית, והאם אני אראה ירידה משמעותית באיכות הצבעים בהשוואה לIPS שלי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למסך LCD בגודל 19 אינץ' לפחות. המסך צריך להיות איכותי, בעל פאנל טוב, ומתאים למשחקים\סרטים וקצת גרפיקה. התקציב צריך להיות נמוך ככל שניתן. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולל שלט, עבודה משרדית + אינטרנט וסרטים. מלבד זאת צריך שיהיה פשוט לחבר לממירים של יס והוט ושלט גם כן. ואוגנומיה טובה... תקציב גמיש אך לא מופרז. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך חדש dell u2414 אני עובד סה"כ עם 2 מסכים וטלוויזיה, הדל הוא המסך הראשי, סמסונג השני והטלוויזיה מוגדרת כשלישית. מה שקורה זה, שכל החלונות והתוכנות שפתוחים, עוברים לטלוויזיה(שמכובה רוב הזמן) לאחר שאני מכבה את המסכים השניים ולא נוגע במחשב במשך כמה שעות. זה משגע אותי כל הזמן להדליק את הטלוויזיה כדי להחזיר חלק מהחלונות(כי חלק אפשר לגרור חזרה וחלק לא). יש דרך לבטל את האופציה שחלונות יזוזו? שכל חלון שפתוח יישאר במסך שהוא נמצא בו. לפני שקניתי את הדל, ככה זה היה, שום חלון שהיה פתוח בסמסונג לא עבר לטלויזיה, וכל חלון היה נשאר במקום האחרון שהיה פתוח בו. עוד שאלה, כשחיברתי את המסך היה כתוב בהוראות לחבר את הUSB מהמסך ל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב חברים כנירא שעשיתי איזה פאשלה שלא עונים לי כנירא עברתי על משהו בחוקי הפורום אני סטודנט וחושב לי כל שקל בגלל זה התקציב שלי עד 700 אני מחפש מסך לקריאת טקסט ללימודים ובעיקר למשחקים יש לי התלבטות אם כמה מסכים אני ירשום מחיר ודגם אז ככה 1. chimei 22qd 600 שקל 2.fujicom 2230 600 שקל 3.samsung ex 2220 -700 שקל 4.acer a221hql 600 שקל המסכים שעכשיו אני רושם זה כבר חריגה שלא בטוח היה לי את הכסף אבל זה כבר מסך ממש יותר איכותי בשביל עוד 50 -100 שקל אני יקח 1.samsung b2330 790 שקל 2.lg e2240t 775 שקל 3.samsung 2333t שהבנתי שהוא עולה + - 800 (אני חושב שהכי טוב לקחת את acer ואם כבר חרגתי לקחת את ה lg אבל דעתי לא ניחשבת חחחח אז פניתי אליכם) תודה פורום hwzone אתם עוזרים…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד באופן קבוע עם שני צגים, במקור בגלל העבודה שלי כעורך וידאו ובהמשך פשוט כי זה מאוד נוח. לאחרונה אחד המסכים שלי התחיל להבהב ולרצד, ואחרי 6 שנים אני חושב שהגיע הזמן באמת לשדרג. חשבתי במקום לקנות שוב זוג מסכים לשים אחד גדול. השימוש העיקרי הוא עבודה שוטפת, אינטרנט, פוטושופ, עריכת וידאו וצפיה בסרטים. אני לא משחק משחקי מחשב ומעדיף צבעים אמינים. אני מתכוון לשבת יחסית קרוב אליו, ולכן אני זקוק לרזולוציה גבוהה. יש המלצות למשהו כזה במחיר שאינו מופרז לחלוטין? ושאלה נוספת, האם כרטיס המסך שלי, שתמך בשתי תצוגות 1200*1600 יחזיק מסך אחד גדול ברזולוציה גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לפני מספר ימים את המסך הנ"ל. שמתי לב שכשאני צופה בסרטים ובסדרות שהיו לי על המחשב הן נעשות קצת מרוחות ולא ברורות מה- CRT שהיה לי. לא ניסיתי עדיין לצפות בתכני HD האם יש קשר לשני הדברים ? ועל איזו רזולוציה מומלץ להשתמש במסך הזה ? אני כל כך רגיל ל CRT הקטן
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, הייתי מעוניין במסך תלת מימד כמה שיותר גדול עם20-26 אינט' במחיר של עד 1500 שקלים. צריך שיתמוך בתלת מימד ורצוי שיהיה FULL HD
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים את הLG W2220P, וטוענים שהוא IPS, אבל לפי ביקורות בחו"ל כתוב שהוא IPS וגם TN ומבחינת רזולוציות כתוב בחלקן שהוא FHD, ואחרות 1680X1050 יש למישהו שמץ מה נסגר איתו? הוא יותר יקר מה2209WA, אז מעניין אם יש לו יתרונות בכלל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך dell u2718q מחובר לנייח לgtx 1070 עם mDP והיה מחובר במקביל עם hdmi לטלוויזיה (לא הצגתי במקביל, העברתי בהגדרות של הווינדוס רק כשרציתי טלוויזיה). משום מקום המסך הפסיק לעבוד. לא מקבל אות. עשיתי ריסטרט, ניתקתי וחיברתי את הmDp, העפתי את הhdmi. אין לי מושג מה לעשות. רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה היום להשיג את היבואן ונותן אחריות על המסך "לייף מחשבים" ולא מצליח. מספר טלפון הוחלף ולא אומרים לאיזה... ב- 144 נותנים טלפונים שאף אחד לא עונה וגם למיילים הם לא מתייחסים? האם החברה הזאת קיימת בכלל? האם הם לא פשטו רגל? פשוט באחת החנויות נאמר לי שמלאי מסכי סוני נגמר להם ולא בטוח אם יתחדש... מפחיד לקנות מוצר שאת היבואן שלו וזה שנותן גם אחריות עליו אי אפשר לאתר...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר באמת התייאשתי מה2007WFP ואני לא רואה שהמסך הולך להגיע בקרוב. בבקשה אל תגידו לי לחכות, כי אני לא רוצה. אם אני אראה שהמסך יגיע בקרוב אני אלך עליו, אבל עד אז אני צריך אפשרויות אחרות. חשבתי על הכיוון של הNEC 20WGX2, ואולי גם על הL2000C. התקציב הוא עד 3200 ש"ח. השימושים שלי במסך הם למשחקים בעיקר, ואח"כ סרטים אינטרנט ועבודות WORD. אין כל שימוש בתוכנות גרפיקה ועריכה. המסך חייב להיות 20" עם עדיפות למסך רחב [בשביל חווית משחק]. אני מעדיף לא לנצל את כל התקציב, ואם יהיה אפשר לרדת לכיוון ה2500+- אז זה יהיה מעולה תודה רבה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המסך (U2312) וכבר שמתי לב שיש זמזום מוזר שהמסך משמיע שהבהירות עומדת על פחות מ99. שהבהירות על 99-100 אין שום דבר אבל איך שאני מוריד ל98 מתחיל הזמזום וגובר קצת יותר על בהירות נמוכה יותר(25-50) אבל הרעש תמיד שם. עכשיו השאלה שלי היא, האם להפעיל על זה בכלל אחריות או לא? כי אני זוכר שקראתי משהו דומה בפורום פה אבל משום מה לא הצלחתי למצוא את הנושא.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל המלצה למסך מחשב גדול , חשוב לציין שאני עובד הרבה שעות על המחשב במהלך היום . שימוש עיקרי , עבודה , בין היתר גם צפיה בסרטים וכו' . המסך יהיה מחובר גם למחשב ווינדוס וגם למחשב לינוקס באמצעות KVM switch . תקציב, עד 2000 , אם יש משהו ממש מומלץ מוכן "להתגמש" עוד 500-700 שקל למעלה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ע"פ הפורומים של DELL סה"כ יוצר 7 חודשים...החלטה מאוד מוזרה לדעתי. http://en.community.dell.com/forums/p/19283170/19514900.aspx?c=us&l=en&cs=&s=gen
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-