עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב ! תמליצו לי בבקשה למסך 19" רגיל ולא רחב במחיר של עד 800+- שח. רשמתי מסך רגיל בגלל שראיתי מסכים רחבים וכאשר פותחים תמונה לדוגמא אז התמונה ניראת לא פורפציאנלית .(אולי אני טועה לגבי מסך רחב) בנוסף שיהיה מתאים למשקים אני לא גימר רצני רק חובב סימולטורים אז שיעמוד בכבוד במשימה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי את המסך (האמת שאמא שלי רכשה אותו אבל לא משנה) CMV T39D 20" בחנות KSP ברעננה. המסך עונה על צרכיה של אמי בצורה סבירה מאוד ואף מעבר לכך ואני מרוצה. הבעיה- ישנו פיקסל שרוף בקצה העליון של המסך. הפיקסל אינו ממש מפריע, אך עם זאת, זה פיקסל שרוף על ההתחלה.... הפיקסל נראה שרוף רק בחלק מהצבעים (מה שאני חושב שנקרא "סאב-פיקסל" או משהו כזה). האחריות של KSP מכסה בימינו גם פיקסל שרוף אחד ב 10 הימים שלאחר הרכישה (סוף סוף). האם אתם יודעים אם זה כולל גם "סאב-פיקסל"? (אין לי רצון להטריח את אמא שלי לחנות סתם, היא עובדת הרבה מאוד) תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by עמיר,

לאור האכזבה (בעיקר מזוייות הצפיה) של מסכי TN, רציתי לדעת איזה מסך באמת כדאי לשימושים עיקריים של גלישה/וורד/עבודה-על-מחשב, אחרי זה סרטים/סדרות ולבסוף גם משחקים ? התקציב הוא באזור ה 2000 ש"ח. ראיתי שממליצים פה לרוב את ה 971P על ה VP930, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ? (דווקא המחיר של הסמסונג זול יותר באיזה 50 שקל). עכשיו, גם ראיית שיש המלצות רבות על ה DELL 2007WFP שבהחלט נראה מעניין, השאלה שלי, בתור אחד שלא התעסק עם מסכי WS יותר מאשר בלאפטופים פה ושם, האם כדאי לקנות על עיוור כזה מסך ? בכמה אפשר להשיג אותו ? האם אפשר לוודא לפני פתיחה את ה REVISION שלו ? וגם האם יש לדגם הזה אפשרות לעבוד במצב של 1:1 (בלי מריחה ברזולוציות כמו 1024 על 768 וכאלו?) כמו כן, האם במסכים האלו, זמני הת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ATL321,

חיפשתי ולא מצאתי מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by Tom_l,

שלום לכולם, מאוד מאוד התרשמתי... ברשותי כמה שאלות מאוד מאוד חשובות: כיצד אני יכול פשוט לשמור על המסך?, כלומר לא לפגוע באריכות ימיו של המסך. הבנתי שאני אמור לבדוק פיקסלים שרופים במסך, אז ברשותי התוכנה: DPT, איך אני משתמש בא? לא הבנתי את השימוש, ועם ה"זכוכית מגדלת" איך זה עובד? האם אני אמור לכבות את המסך כל פעם שאני קם מהמחשב? גם אם זה ל-10-15 דקות ואולי גם קצת יותר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by LOLFTW,

היי, לאחר 3 שנים של עבודה טובה, מסך המחשב הישן שלי (DELL 2209WA) התחיל לעשות בעיות. לעיתים, צד שמאל שלו מציג קווים סגולים שלא מאפשרים לראות כלום בצד הזה. הדבר חוזר על עצמו פעם בכמה זמן, באופן רנדומלי לחלוטין. בתור גיימר, אם דבר כזה קורה לי ברגע חשוב, יכול להיות לזה השלכות רציניות ואני מעדיף להימנע מאי-הנעימות שבדבר. בנוסף, אין לי מושג מתי יגיע היום בו אקום בבוקר והמסך פשוט לא יתפקד כלל, ולכן אני מעדיף למנוע תרופה למכה. יש לציין כי אני יודע שהבעיה במסך, כי ניסיתי אותו במחשב אחר, והבעיה חזרה על עצמה. רציתי לקנות את המסך הזה (בעל פאנל IPS), בגלל המחיר: "Acer V236HLBD 23 אבל חברים ציינו בפניי 3 דברים שיכולים להרוס לי מאוד: 1. יחס הניגודיות של המסך בהשוואה למסכים אחרים. …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום חברים, אודה מאוד עזרתכם בבחירת מסך 19", המיועד לעבודה משרדית. למה הגודל? בני הזוג משתמשים בעדשות מולטי פוקל, ומתלוננים שבגודל מסך 22", לא נוח לעבוד. שימוש עיקרי: עבודה משרדית נטו. שאלות: - האם ללכת על מסך רחב 16:9 או רגיל 4:3 בגדלים הללו? - מבין המסכים הטובים, על איזה מסך תוכלו להמליץ? - ואם נגביל את התקציב לעד 1000 ש"ח? תודה רבה!

8. אני מעונין לקנות אחד מהמסכים הנ"ל. אני בעיקר גולש באינטרנט,רואה סרטים ולפעמים גם מתכנת בסי, סי ++ ושפות נוספות. משחקים אני לא משחק בכלל. השאלה שלי איזה מביניהם כדאי לי לקנות. ראיתי מסכים רחבים בעלי פנ"ל TN והכול שם נראה כאילו נמתח לצדדים עם פיליפס זה גם ככה? הכי זול מביניהם זה פיליפס לאחר מכן ויוסוניק ולאחר מכן סמסונג. תודה רבה למי שיענה.

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by ooooooo123asd,

האם הVP950 הוא המחליף החדש של הVP930? מה שגם הוא נראה יפה ממנו. Viewsonic LCD 19 VP950b נוסף לחנות בתאריך: 2008-04-07 11:35:46 יצרן: VIEWSONIC מחיר: 1,790 ש"ח לפי זמן התגובה, צריכת החשמל והנתונים הטכניים אני מניח שמה מדובר במסך בעל פאנל TN . (סוג הפאנל לא כתוב באתר flatpanels). אז באמת מדובר במסך בעל פאנל TN? והנה המסכים בעלי הפאנלים האיכותיים אט אט נעלמים מהשוק? זה התחיל ב971p, עכשיו ה930vp, הלנובו הקסרוקס ועוד מעט הדל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Gallahav,

כבר בדקתי הרבה reviews באינטרנט ואני לא יודע מה לבחור, בבקשה תנו המלצות עוד שאלה, איך אני יודע מתי המסך יצא לשוק? אני לא מוצא פרטים כאלה באתרי היצרנים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by djelectric,

חשוב לי לידע את אלו שלא יודעים מכיוון שאנשים רבים חושבים שגודל הממסך שלהם הוא שונה מהגול האמיתי של המסך... לדוגמא לי יש מסך LG 796FD2 17 אינצ'... 17 אינצק כביכול... אבל בתוכנה לניתור המערכת כגון Everest או PC Wizard גודל המסך שלי הוא למעשה 16 אינצ'.... קצת פיקפקתי בזה לכן לקחתי מטר ומדדתי, והתוצאה באמת הייתה 16. גם לחבר שלי היה כביכול היה מסך 17 אינצ', אבל אצלו המסך בכלל היה 15 אינצ'... ואת המסך הקלאסי הישן שהיה לנו, זוכרים אותו? ???, 15 אינצ' לא? ממש לא, גודלו הוא בכלל 14 אינצ' חלקם אפילו 13 אז לכן תבדקו טוב את המסך שלכם לפני שאתם מחליטים באיזה גודל הוא... מקווה שזה יעזור לכם עריכה: כמו שציינוו בפורום חשוב לי לציין שהמסכים שרשמתי פה הם מסכי CRT

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם , אודה מאד על המלצה על מקום באיזור חיפה, שאפשר לקנות בו את הפיליפס 200w6cs בסביבות 1400 ש"ח או המלצה על מסך טוב אחר בתקציב דומה באיזור חיפה. תודה מראש למגיבים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אז אחרי שקניתי אותו, הגיע מסך עם פיקסל שרוף. החליפו לי למסך חדש. במסך החדש כאשר יש תמונה שמתעדכנת שהרקע שלה שחור - רואים פיקסלים כאילו שרופים רצים מישהו מכיר את הבעיה הזאת? חשוב לציין שהבעיה מופיעה רק ברזולוציה של 1650X1050 ולא ב 1440X900

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

מה אתם אומרים...אני רואה סרטים במחשב...וגם משחק... איזה מסך עדיף?.. האם ה203B הוא רחב או רגיל....בכל אתר רשום משהו אחר....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by User,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode=96 יש מצב אני רוצה לקנות אותה בשביל ה XBOX360 . נראה מאוד שווה המחיר, הגודל, המפרט ( תומך HD READY ) והמחיר. ראיתי טלויזיות יותר קטנות ביותר כסף ו AOC חברה טובה נכון ? HD READY זה HD רגיל או שזה שונה ? ( אני יודע שזה הגיוני שזה הרגיל אבל אני רוצה ליהיות בטוח ) בבקשה תגובות מהר כי זה נראה לי מזה שווה .

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  16. היי,אני מעוניין לחבר 4 מחשבים למסך אחד כדי שהוא יציג לי 4 מסכים מפוצלים. איך אני עושה זאת?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. הSamsung T220 בן ה5 שנים שלי שבק חיים הבוקר. התאורה נכבית שניות ספורות לאחר ההדלקה, ככל הנראה בגלל קבלים שהתנפחו. ראיתי שרובכם פה ממליצים על DELL בגלל הפאנלים האיכותיים שלהם. עם זאת, לחבר שרכש מסך דל 23'' לפני כשנה התחילו לפתע בעיות - חצי מהמסך השמאלי נעשה עכור ועמום. אולי מדובר סתם בחוסר מזל במקרה שלי ושלו אבל בכל מקרה, קריטריון חשוב הוא אמינות לאורך שנים. אני מצפה ממסך מחשב להחזיק יותר מ5 שנים, אלא אם זו תקופת החיים הנורמלית עבורם. אני מכוון לסביבות ה24 אינץ'. המסך ישמש ללימודים [סולידוורקס, מטלב, המון מולטיטסקינג וריבוי חלונות], צפיה בסרטים, גלישה ומשחקי מחשב. רזולוציה של FHD לפחות אני מאמין. התקציב הוא 1000 ש"ח, אבל אני מוכן להוסיף במידה וזה באמת יצדיק זאת. המסך יחובר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by wariror42,

[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] היי חברים. יש לי את המסך הנ''ל של דלDell U2713H 68.6 cm (27") monitor הנה תמונה סך הכול מסך אששששש באמת מעולה... הבנתי שאפשר במסך הזה לחלק את הדפים ל4 עמודות כלומר לדוגמא בו זמנית את: רוטר דף ,הוט,יוטיוב וכדומה.....כלומר כמה תצוגות בו זמנית. אשמח לדעת איך עושים זאת. שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE] - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר פה על המסך התבלבלתי בכותרת חברים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי, בזמן האחרון אני חושב לצמצם במקום ובמקום פינת מחשב שלמה ובנוסף LCD עם ממיר וVOD להפוך הכל לעמדה אחת מקיפה שתכלול מחשב "סלוני" חזק ויחובר לטלויזיה ולוותר לע המחשב. העבודה שלי במחשב מסתכמת בהמון גלישה, מיילים ,מוזיקה, דברים מאוד פשוטים ולא צרכני כוח, לא משחק בכלל. השאלה שלי היא האם אפשר להגיע לאותה רמת נוחות בישיבה מול הLCD וביצוע הפעולות האלו כמו שנוח מול עמדת מחשב קונבנציונלית? (עם מסך 24')? תודה.

20. Started by דנדן,

שלום לכולם אני צריך עזרה בכיול המסך. ניסיתי להתקין את אחד הפרופיל, וזה נראה גרוע. יש הצעות? או מישהו עם ציוד :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש וכל המסכים הרחבים של 20" הם ברזולוציה גבוהה של 1600 על 1080 ובגלל שאני מפחד שמשחקים לא יעבדו לי טוב ברזולוציה כזו גבוה חשבתי אולי יש מסך רחב עם רזולוציה קצת פחות נמוכה? אולי מסך 19" ברזולוציה של 1440X900 בקשר לתקציב- 2000 שקל ואני לא רוצה לעלות הרבה. אשמח להמלצות על מסך כזה תודה, גיל.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by aofer,

אז ככה, אני בתאילנד עכשיו.. ומצאתי את המסך הזה בסביבות ה1625 ש"ח, הוא נראה ממש מדהים בתצוגה.. גם הנתונים לא רעים בכלל מישהו מכיר את הדגם הזה? אני שוקל ברצינות לקנות אותו... אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by es88,

שלום, יש לי מסך של DELL 2209WA כנראה שעברו על המסך עצמו עם איזה מטלית כלשהי, אולי עם חומר, (רצו לנקות אבק). שהמסך כבוי (בעיקר) ניתן לראות עליו הרבה כתמים כאלה קטנים, אני מקווה מאוד שזה לא הרס אותו או משהו כזה.. בעבודה השוטפת אני לא ממש שמתי לב, עד שעברתי לאיזה מסך בצבע לבן, ואז פתאום שמתי לב. *כמובן שמדובר בכתמי לכלוך כאלה, ולא איזה כתמים שקשורים לכ.מסך או משהו. יש מצב שנוצר נזק כלשהו? בכל מקרה, אם מה עדיף לנקות את המסך? ..

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by The Ball,

אני מחפש מסך 19"בסביבות 2500~. אפשר לעלות כלפי מעלה אם זה יתן שיפור משמעותי. השימוש במסך יהיה לכל דבר, מאינטרנט ואופיס עד משחקים וסרטים. יש מספר דברים שמאוד חשובים לי שיהיו במסך. איכות תמונה, שתיהיה איכותית כמה שאפשר עם צבעים מלאים (וכמה שיותר כמובן) וכל מה שנלווה. המסך שיש לי כרגע lg l1750HQ עובד כרגע ב 1024x768, וככה יעבוד גם המסך החדש. במסך הזה ברזולוציה אני רואה את האותיות לא מושלמות, כאילו הורידו חלק מהצבע מהאותיות, וזה לא נוח כשמנסים לקרוא. חשוב לי שהמסך החדש יוכל להתמודד עם הרזולוציה הזאת, והאותיות יהיו מושלמות. יופי, שזה כמובן סובייקטיבי אבל שלא יהיה משהו מגושם ומכוער.. כמובן שחיבור dvi חובה. ראיתי את המסך samsung 960BF, מה אתם אומרים עליו? ועוד שאלה, מה ההבדל בין…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by benor,

המסך צריך להיות בפורמט רגיל ולא בפורמט רחב. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, עבודה משרדית, משחקים פה ושם. חשוב שיהיה לו גם חיבור רגיל VGA וגם חיבור דיגיטלי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.