עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yarden1234,

היי חברים אני ממש מתלבט בנוגע לאחד מהמסכים Asus PG279Q או Acer XB271HU ממש הייתי שמח לקנות מסך שהוא גם 1440P גם 144hz או יותר וגם IPS, אבל קראתי ביקורות ממש בעייתיות על הbacklight bleed במסכים האלה. ראיתי המון ביקורות של אמריקאים שפשוט החליפו שוב ושוב את המסך עד שקיבלו אחד תקין, אבל מניח שבארץ זה יהיה קצת יותר מורכב. וכמובן שאני חושב שלקנות מסך ב4000+ זה ממש לא מקרה שאתה מעוניין או אמור להתפשר בו על איכות. האם למישהו יש נסיון עם אחד מהמסכים האלה? האם הבעיה באמת כזאת נפוצה ורחבה? האם יש המלצה מחנות לקנות ממנה את המסך שנותנת שירות טוב ואפשרות החלפה במקרה של מסך לא תקין? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by digitalseeker,

אני מחפש לשדרג את המסך שלי. לצערי אין OLED במחיר סביר. היום יש לי DELL U2711. חשבתי לרכוש מסך QUANTUM DOT, הדברים הבאים הם MUST: לפחות 27" - עדיף יותר. IPS VESA (בשביל הזרוע). הייתי שמח לתכונות הבאות: קצב רענון גבוה - 100HZ ומעלה CURVED G-SYNC 21:9 הדגם היחיד שמצאתי בינתיים זה ASUS PA329Q - הוא עונה לכל הדרישות MUST שלי...אבל לאף אחת מהתכונות שהייתי שמח לקבל.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש מסך חדש. הכרטיס שלי הואRX480 8GB. רזולוציה FHD ההתלבטות היא בין שני המסכים הבאים: Asus VG245HE 24'' LED http://ksp.co.il/?uin=39087&select=.1024..230..138..1358..198. AOC G2460VQ6 24'' LED http://ksp.co.il/?uin=30142&select=.1024..230..138..1358..198. שניהם נראים זהים לגמריי. שניהם AMD FREE SYNC למרות ששחכו לציין את זה בAOC. 1. האם יש לאחד מהם יתרונות על השני? למה הAOC זול ב200 ש"ח? 2. מה זאת טכנולוגיית ה EYE CARE שיש לשניהם? האם באחד מהם היא עדיפה? תודה.

4. דגם ה-VP28UQG החדש עשוי להיות הדרך הזולה ביותר בשוק להנות מרזולוציית Ultra HD אצלכם בבית לכתבה

5. המצטרף החדש אל משפחת ה-ROG של החברה הטאיוואנית מצליח להפתיע אותנו לטובה בתג המחיר שלו לכתבה

6. Started by Naor2231,

אני עם חומרה דיי מפלצתית - Evga 1080ti ftw 3 8700k overclocked delided - 5ghz 16gb ram 3200mhz והמסך שברשותי כרגע הוא Samsung u28e590d רכשתי אותו בגלל ה4k כמובן. ועוד שבועיים בערך יגיע אליי Lg 34UC79G-B מסך FHD 34 אינצ UltraWide עם 144hz עם פאנל IPS. מה אתם חושבים על השילוב לגיימינג? דיי מתבאס שהאוחטרה וייד הוא רק fhd אבל לצערי קשה למצוא מסך עם רזולוציית 2k שהוא גם ultrawide וגם 144hz IPS במחיר שפוי. רכשתי אותו מאמזון ב3 אלף לאחר מיסים והכל. לדעתכם אהנה מגיימינג כבד?

7. הנתונים נצויינים- 4K, IPS, בהירות וניגודיות טובות. מה אני מפספס?

8. טכנולוגיה חדשה בשל Nano-IPS מבטיחה לשפר משמעותית את איכות התצוגה של מסכי המחשב העדכניים מהיצרנית הקוריאנית לכתבה

9. כלומר - תמיכה בצבעים אלה. אם הבנתי נכון - נתון זה - הכי חשוב למסך; או לפחות הכי נדיר, ויכול באופן כללי להראות שיש יותר סיכוי שהמסך כולו - יותר טוב\איכותי. כמו תמיד - הנתון הכי חשוב - הוא זה שמצויין הכי מעט; ובמקרה זה - באתרי השוואת המחירים - המאפיין פשוט לא קיים; כולל בדף המוצר באתר החנות. האם יש מקום שאפשר לחפש מסכים לקנייה לפי זה? ואם לא - הנה מסך שמצאתי דרך גוגל - שנראה באיכות מאוד גבוהה; וספציפית טוב לגרפיקה (מה שאני מתכוון לעסוק בו); ובמחיר טוב. המסך: Philips 276E6ADSS ‏27-inch – 99% Adobe-RGB – 5ms כתבה - https://www.asus.com/il/Monitors/PA279Q/ בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932480 מה דעתכם עליו? האם הוא טוב; והאם אתם ר…

10. שלום, אני מחפש המלצה למסך מחשב 4K עד 3.5-4 אלף. בעיקרון כמה נקודות (סתם שתדעו, אין לי יותר מידי מושג בחומרה\ציוד הקפי) 1. השימוש העיקרי שלי במחשב זה 60% תיכנות, 30% פייסבוק\אינטרנט, 10% משחק (CS:GO וזהו) 2. יכול להיות בעתיד אני אעבור למקבוק, אז אני לא רוצה להיות מוגבל מבחינת חיבורים\תמיכה.. 3. המסכים שלי (2 של 22 אינץ') כבר ישנים ואני ממש שם לב לאיכות הצבעים והחדות הירודה לעומת מסכים אחרים לדוגמה של העבודה.. אני מחפש משהו להשתדרג למשהו, סטנדרטי ומומלץ כזה, אין לי באמת סיבה למה לעבור ל-4K.. פשוט יש לי כסף ובא לי, אני לא מחפש את הביצועים הכי טובים או התמונה הכי חדה.. את המפרט של המחשב אני לא בדיוק זוכר (אם זה משנה בכלל) אבל הינה מ…

11. ערב טוב. מודה שבפעם האחרונה שרכשתי מסך מחשב היה זה לפני עשור עם ה samaung t220p וכשזה הלך , נותרתי עם המון כאב ראש, כי יש בערך 500 אלף דגמים, והאמת כבר איבדתי את זה. אז יצא לי להחליט שאני מעוניין במסך 27, עם פאנל IPS כי חשוב לי דיוק צבעים ותמונה הכי קרובה לאמיתית, על פני עוד 2 אלפיות השניה. לגבי סוג השימוש, אני מדי פעם אוהב לשבת לראות סרט או פרק בסדרה , אבל יותר אוהב לשחק, והינה המפרט: msi z97 g43 Intel I7 4770s gigabyte gtx 670 oc windforce 3x יצא לי לקרוא ולהבין כמובן על הבדלי מסכים בעלי עדכון תדרים מתקדם כמו 144ו 160 אבל אני לא חושב שהתחנה שלי תוכל להגיע לגובה כזה. מה גם שבקרוב אין לי…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. היי, אשמח לעזרה מהירה. המסך dell שלי החזיק עשור והיום נשרף. נדלק אך לא מראה תצוגה, נוסה על שני מחשבים שונים ונדה אין תצוגה. מחפש לשדרג ל-27 או 32 אינטש פנל ips בתקציב של עד 2700 ש"ח אולי אצליח למתוח טיפה את התקציב. למטרת גיימינג וסרטים/סדרות. קיים כ.מסך gtx 1080ti תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. גורמים בחברת NVIDIA מצפים לראות את הדור הבא של מסכי הגיימינג מושק בקרוב מאוד לכתבה

14. Started by AVIVGREEN,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך חדש, "הבעיה" במסך הנוכחי שלי זה שאי אפשר להוריד ולהרים את גובה המסך ואז יוצא מצב שהעיניים שלי במצב מוצא נמצאות בחצי של המסך במקום בחלקו העליון של המסך. אני מחפש מסך בגודל של 23-24, השימושים שלי זה בערך 80% אינטרנט ו20% משחקים. מצאתי שתי מסכים שהיו נראים לי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20530 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19158 מה אתם אומרים?? תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by EDDIE9,

רוצה לקנות מסך טלויזיה 32 אינץ שיחובר גם למחשב וגם לפלייסטיישן 4 סלים. הבעיה שמתוך 100 טלויזיות של 32 אינץ שמוצעות בזאפ,רק 2 מהם הן FULL HD והן מאוד יקרות,2500שח בערך וכל השאר הן HD READY במחיר של 1000שח בערך. השאלה שלי היא...מכיוון שהמסך ישמש גם לעבודה עם המחשב,קריאת מלל וכו....ואני יושב ממרחק של מטר מול המסך,אם אני קונה HD READY,האם כשאגלוש באינטרנט...כתבות וכו...אראה ריצודים במסך ולא אראה את המלל ברור?למישהו יש נסיון עם מסך כזה שמחובר למחשב?

16. שלום, מסכי המחשב מה3-4 שנים האחרונות עושים לי בעיניים צורב / דומע / תחושה לא נוחה ואחר כך אני רואה כזה מטושטש לפרק זמן. זה קורה לי גם בלפטופ דל חדש, גם במסך גדול של דל למחשב נייח, גם בסמארטפון וממה שקראתי בפורומים באנגלית זה לא כל כך משנה איזה חברה, זה הטכנולוגיה החדשה של המסכים. אני לא בטוח בזה (שזה לא קשור לחברה), אך כך התרשמתי מהניסיון שלי וממה שקראתי. בגלל זה אני חייב להשתמש בלפטופ ישן / מסכים ישנים. קראתי מלא הצעות - להוריד בהירות, צבע כחול, לשנות זויות, לשנות מרחק, לשנות תאורה - זה לא הנקודה. זה משהו במסך עצמו. אני *רק מתחיל* להסתכל על המסך ו*אחרי שניה* אפילו אני מתחיל להרגיש תופעות לא טובות. יש את זה לעוד מישהו? אני…

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by pini k,

שלום, אני מחפש סטנד ל2 מסכי 24 אינצ' (של דל). יש המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by danieldand80,

שלום חברים, אני מחפש להחליף את המסך הישן שלי המחשב משמש אותי בעיקר לצרכי עבודה ואני משתמש בו הרבה שעות ביום. המחשב לא משתמש אותי יותר לגיימינג (לצערי) או סרטים הייתי רוצה מסך שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים תקציב: לא מוגבל, כמובן ביחס בין תמורה לתועלת. שוב, אני משתמש בו רק לצרכי עבודה גודל: יש איזשהו יתרון למסך גדול יותר? אני רגיל למסכים קטנים יחסית, באיזור ה24 אינץ. יש הבדל בגודל מבחינת מאמץ לעיניים?

19. Started by Tomer Efrat,

שלום לכולם, בכמה אתרים מוכרים עכשיו את מסך 34UC79G במחיר של פחות מ-2000 ש"ח. מחיר מצויין למסך רחב "34 ואני חושב לקנות. שתי שאלות קטנות: 1. ראיתי על המסך הזה ביקורת טובה באתר מלפני יותר משנה כשהוא עלה כפול. האם המסך הזה עדיין נחשב טוב, כאשר השימוש הוא למשחקים סטייל פורטנייט? 2. במפרט של המסך מופיע שזמן התגובה שלו הוא 5ms עם 1ms Motion Blur Reduction. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה!

20. Started by shay1231,

היי. אני כיום משתמש במסך 22 אינץ' די ישן של סמסונג. עובד די טוב אבל אני מחפש משהו גדול יותר. מסכי המחשב הגדולים יותר די יקרים וחשבתי על ללכת לכיוון מסכי הטלוויזיה, משהו כמו 29-32 אינץ. אני משתמש בתוכנות כמו אבלטון וקיובייס. האם זה דבר נכון לעשות? ואם כן על איזה מסך הייתם ממליצים לי? זול וטוב. תודה.

21. שלום לכולם, אני משווק דיגיטלי ויושב המון מול המחשב. אני מחפש שני מסכים 27" שאוכל לעבוד איתם כראוי. תקציב גג: 2,500. המסכים מחוברים ללפטופ בסיסי ואין לי שום צורך בדרישות טכניות מורכבות מאוד. בעתיד אני מאמין שאעבוד עם תוכנות עריכה אבל זה זניח. אני עובד על שולחן באורך 95 ס"מ כרגע. וממה שראיתי המסכים מגיעים ברוחב של 60+- לכן כנראה אלך על תלייה עם מתלה לשני מסכים. מתלבט בין שלושת אלו: https://ksp.co.il/?list_compare=.51853..56980..38912. היקר מביניהם מגיע עם 2K וממה שראיתי הבא אחריו במחיר של 2K כבר עולה 1500 בערך. מצד שני אין לו הכנה למתלה. שני האחרים ממש דומים ובשניהם יש VESA מה דעתכם על האופציות? אני בכיוון, מישהו התנסה, עוד דגמים שאול…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Shaythan,

אהלן, יש לי כיום מסך Dell SE2416H שקניתי כשהייתי בלי תקציב. היום אני רוצה להשקיע ולקנות מסך חדש שיהיה המסך המרכזי במערכת שלי (כלומר המסך Dell הופך להיות המשני). הוא נועד בעיקר למשחקים, אבל ישמש גם לצפיה בסרטים, תכנות ואפילו מעט עריכת תמונות (אם כי לא משהו שדורש דיוק צבעים גבוה) אני רוצה לקנות מסך 27 אינץ' ברזולוציה של 1440P (לא Ultrawide), פאנל IPS עם קצב רענון של 144Hz וטכנולוגיית סנכרון אנכי שתתאים ל-RTX 2070. (לא חייב להיות G-sync compatible, אבל משהו שעובד טוב) אני מתלבט בין Asus PG279Q לבין Gigabyte AD27QD, או כל מסך אחר שתואם לדרישות ואתם יכולים להמליץ עליו. המסך של Asus קיבל המון ביקורות טובות ותומך באופן רשמי ב G-sync, אבל הוא די ישן (3 שנ…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום, קראתי את המדריך לבחירת מסכי מחשב המופיע בפורום, אם הבנתי נכון , עדיף לבחור מסך VA , מהסיבה שהניגודיות הגבוהה שלו לא מעייפת את העיניים . המחשב ישמש לגלישה (כולל סרטונים ביוטיוב), קצת אופיס, סרטים מדי פעם. במחשב ישנן מספר כניסות HDMI , אין VGA התקציב כ-600 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה אם אין ברירה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי מחפש מסך איכותי. עם צבעים מדוייקים ככל שניתן. יכול להיות בגודל 24" אם איכות הצבעים טובה בהרבה מה-27". גודל 27" מועדף מעט יותר. תקציב בין 1800-2600 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מחפש מסך 24" או 27" לגיימינג קל ( פורטנייט) לילד. איך המסך הזה? https://www.dell.com/en-uk/shop/accessories/apd/210-ajyh מיד 2. מישהו מוכר ב 300 ש"ח. או חדש ב 550 ש"ח. אם יש המלצות אחרות וגם ןלמסך 27" אשמח. תודה לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.