עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. השיקול העיקרי הוא כמה שיותר שטח מסך (אם אפשר, אז גם לגובה) רוב הזמן אני עובד עם מספר PDFים ומסמכי וורד במקביל ורוצה לראות את כולם בו זמנית, משגע אותי לדפדף כל הזמן. עיקר השימוש יהיה קריאה\הקלדה, סרטים אולי 10%.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Omer DA,

קניתי לאחרונה מחשב חדש והכרטיס מסך תומך רק בחיבור dvi, והמסך שלי תומך רק בחיבור אנלוגי חיפשתי מתאם ובסוף מצאתי בגולדטופ אבל אין להם במלאי...רעיונות מישהו? אולי יודעים על חנות שאפשר לקנות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ~Pizza~,

היי, אשמח לעזרה בבחירת מסך חדש- אני מעוניין במסך 4K 24inch (יש חיה כזאת?) יש לי בעיית מקום ל27. התקציב לא מוגבל. המטרה היא סרטים ומשחקים. תודה.

4. Started by ccc,

אני מחפש מסך למחשב 27 איכותי, מהסוג שאחרי שנתיים אומרים " כבר לא עושים כאלה היום " ... האם מסך מחשב בגודל הזה ברזולוציה פחות מX1440 הוא בזבוז כסף ? זה משאיר אותי לפי מה שאני רואה פה עם אופציה אחת של הDELL U213, שעולה כ3000 ש"ח. האם יש אופציות זולות יותר באיכות שכזו ? האם זאת בכלל אופציה מומלצת, שכן הוא מתומחר בהגזמה רצינית יחסית לחו"ל ? ועוד שאלת אוף טופיק... טלווויזיה לצפיה מ3-4-5 מטר בגודל 32" ... יש טעם לFULL HD או שאפשר להסתפק ב720P ולהוזיל עלויות בחצי ? מקור השאלה - ידוע לי שבמסך גדול מאוד כמו 40--60 אינץ' גם פול HD זה כבר לא מספיק. השאלה היא ברמת הפירוט (בהנחה של אותה חברה איכותית רק רזולוציה שונה) בגודל 32". האם באמת ארגיש בFULL HD בגודל ובמרחק הזה ? א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מישהו ראה\מכיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב עם מסך AOC בגודל רגיל (אני לא בטוח לגבי המונח הנכון, אבל אני חושב שהכוונה היא ל- 4:3). יש לי קבצי סרטים במחשב, שהתמונה המוצגת בהם היא רחבה (16:9, יש שני פסים שחורים למעלה ולמטה). לי אישית אין בעיה עם הפסים, אבל אין ספק שחלק מהתמונה חסר בגלל הבעיה הזאת (גם אם מדובר במספר מילימטרים, זה עדיין הורס את ההנאה בצפיה). אני די בטוח, שאילו היה לי מסך רחב, הבעיה לא היתה קיימת (ותקנו אותי אם אני טועה). האם אפשר לעשות משהו, כדי שאראה את התמונה המלאה, למרות שהמסך שלי אינו רחב? שינוי הרזולוציה לא עזר לי.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by DARK-SPIRIT,

רכשתי השבוע מסך IPS לאחר הרבה ביקורות טובות שנתנו לסוג הפאנל, אני חייב לציין שאני לא רואה הבדל כל כך גדול בין מסך LED עם TN פאנל, אולי ב LG זה פחות מורגש מאשר במותגים אחרים. בכל מקרה הדבר הכי מבאס שבכלל לא היה לי במסך TN הקודם שלי הוא דליפה מטורפת של אור. השאלה האם זה רגיל או שאני יכול לחזור ל KSP ולדרוש מסך חדש? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by uzi4u2,

שני המסכים מקבלים ביקורות טובות , מבחינת מחיר יוצא לי הבדל של 50 ש"ח . איזה לקחת ? ( לצורך משחקים/סרטים)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nivrob123,

משהו יודע באיזה חנות מוכרים או משהו יודע שיש לו רוצה למכור?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by 3emi,

http://youtu.be/RWgQmpzdqpc

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. מסך LCD לא משנה הגודל העיקר האיכות.... ואני לא יכול לתת יותר כסף למסך אז לצערי חייב פנל TN... מה אתם אומרים על המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577971

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם. לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב פיקסל על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה. אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם. למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה. דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברירה אלא ללכת לק…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בהחלט נקודות מעניינות , תשמע אני משער שיש סיבה להוצאה של זמני תגובה קטנים מ 8 מ"ש כנראה החישוב שלך לא כולל גורמים נוספים שקשורים לאיכות הקריסטלים במסך , כי הבנתי שכל חברה עושה תערובת שונה ולכן הנתונים היבשים הם רק חלק מהתמונה הכוללת.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 24 או 27 אינץ? נראלי 27 גדול מדי.. מה אתם אומרים? תקציב עד 1300. מסך שאוכל לחבר איתו HDMI לממיר של HOT HD יש לי מפצל HDMI אז את המפצל אני מחבר למסך וממנו אחד למחשב ואחד לממיר. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ברשותי מחשב עם כרטיס אם MSI-G31M הכולל כרטיס מסך אינטגרלי (ללא יציאת DVI). שימושי המחשב אינטרנט, אופיס, לפעמים סרט. הציעו לי סמסונג 932BF ב- 1300 ש"ח. בהתחשב שזו הוצאה חד פעמית, הייתי מעדיף את ה- 971P אשר מומלץ בפורום זה. אנא עיזרו לי עם ההתלבטות הבאה: - האם העינים שלי ישארו בחיים עם ה- 932BF לאחר שעה מול האינטרנט? - האם יש טעם לרכוש את ה- 971P ללא DVI במחשב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מסך המחשב שלי שירת אותי נאמנה במשך שנים רבות, אבל בימים האחרונים הוא מתחיל לרצד ולהציג תמונה כהה מדי לטעמי אז הגיע הזמן למצוא יורש. המסך הישן הוא 19 אינץ' של LG שמחובר ב-VGA, אבל הכרטיס מסך שלי (Gefore 460 GTX) גם תומך בחיבור הזה שנראה כמו צלב (ברח לי השם שלו). אני רוצה לשדרג למסך טוב בגודל 21 אינץ', לא יותר כי לא אסתדר עם מסך גדול מדי. מוכן להוציא עד 1,000 שקל, עם אפשרות להתגמש קצת במחיר. הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Mics,

מנסה לבחור מסך טוב למשחקים (ולא רק) בסביבות ה1000 ש"ח. כרטיס המסך עליו הוא יחובר יהיה כנראה 7950 Radeon. חושב לקחת Dell U2312HM LED, האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by foxil,

שלום, אני מעוניין במסך 27 עם 4K בתקציב 2000 מטרת שימוש הינה זום, תוכנות אדריכלות וחיבור סטרימר לצפייה בסרטים רצוי שהמסך יהיה בעל שתי כניסות HDMI (מחשב וסטרימר) USB שמתחבר למקלדת ועכבר (ככה קל לי להעביר ממחשב למחשב עם כבל USB שמתחבר למסך מבלי ליפול רכיב USB אלחוטי של מקלדת) ויכולת להסתובב את המסך בצדדים והכי חשוב,פחות עייפות מול המסך תודה רבה לעונים

19. שלום רב, קניתי מחשב חדש עם חלונות 8 וכרטיס מסך GTX660 (nVidia) וחיברתי את זה מסך הישן שלי Samsung SyncMaster T220 שהוא בן 5 שנים פחות או יותר (אולי 4 לא זוכר אבל אין לו חיבור HDMI כי באותה תקופה לא היה מקובל ליצור מסכי מחשב עם חיבור זה). במשחקים מסויימים יש לי בעיות ספציפיות : בstarcraft 2 (בעיקר בסרטים) יש בעיה חמורה כשהתמונה זזה מהר ואז היא נחתכת לרוחב המסך במספר מקומות ולפעמים יש גם bleeding או הבהובים של חלק מהמשטחים שיש איתם אינטרקציה (לדוגמא כשריינור מחזיק כוס). לצורך העיניין זה לא באג במשחק כי במחשב הישן והחלש שהריץ את המשחק עם הגדרות מינימליות לא היו בעיות ויזואליות כאלה מעולם. בLeague of Legends בעיה דומה בזמן שמשחקים אבל פחות נורא. שמתי שהframe rate יהיה בקצב של…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Mr.Pepo,

אהלן. רכשתי לאחרונה מחשב חדש (8700k, 2080ti) ואני מתבלט בנוגע למסך שינצל כשורה את המפרט. המחשב מיועד בעיקר ללמידה עמוקה ועיבוד תמונה אולם מדי פעם אני בהחלט מתכוון לשחק. לאור הבאנצ'ים האחרונים, אני מתבלט בין מסך 1440p 144hzלבין 4k 60hz. לא הצלחתי להבין מחיפוש בפורום איזו טכנולוגיה עדיפה. מה דעתכם? האם יש חנויות שניתן להתרשם בהם מההבדלים בין הטכנולוגיות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. אחרי כמה וכמה סיבובים בפורום הזה הבנתי שה T220P וה T220 הם מסכים מומלצים ולא רק לפי ביקורות אלא מאנשים שקנו את המסכים ונתנו חוות דעת טובה לגביהם תוכלו בבקשה למנות את ההבדלים ביניהם ועל מה אתם ממליצים (ההבדל הוא 60 ש"ח) עוד מסך שאני מתלבט אם לקנות אותו הוא האל.ג'י הזה ‏LG W2261V הוא מאוד קורץ כי הוא ממש יפה ,הוא יחסית זול מהשניים למעלה יש לו רזולוציה גבוהה ביחס לרזולוציה הטבעית למסכי 22 והוא תומך fhd ..האם זה שהוא עולה פחות ויש בו כל כך הרבה פיצ'רים על הנייר אמורה להחשיד אותי ? או שפשוט LG יותר זולה מסמסונג בקיצור אם תוכלו לעזור לי אני קונה ביום שני ככה שיש טיפה עוד זמן אבל אני מעדיף כבר לגבש החלטה תודה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by מושמוש,

אהלן חבר'ה!!! אני מבקש את עזרתכם במסך 19 LCD עד 2900 ש"ח, הסכום לא כולל מע"מ תודה מראש על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by A.J,

שלום, אני מטלבת בין 3 מסכי מחשב AOC G2460PF 24 אינצ' Samsung C24FG73FQM 23.5 קעור S25HG50FQM 24.5 אני יודע שהAOC יש לו פאנל TN ולסמסונגים יש פאנל VA, רציתי לשאול עם הבדל בפאנל במאת שווה את הפרש במחירים? עד כמה מורגש הבדל הזה, המסך ישמש לגיימינג ושימוש כללי במחשב. המסכי סמסונג בעיקר אותו דבר רק שאחד קעור והשני רגיל שטוח, אף פעם לא השתמשתי במסך קעור. אני יותר נוטה לסמסונג הקעור. אשמח עם תעזרו לי לבחור תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yigael_o,

http://www.touchscreen.co.il/productTemplate.php?catalogNum=23ET83V-Wהיי, אחרי תקופה שאני עובד עם מסך מגע בנייד שלי חשבתי לבדוק את האופציה להחליף את המסכים במחשב הביתי שלי (יש שני מסכים) בכאלה עם מסך מגע. האופציה היחידה והלא אפשרית מבחינת תקציב: יש למישהו אופציה יותר ריאלית?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Guri,

שלום רב. בימים אלו אני מחליף את כ.מ המסך הנוכחי שלי לכרטיס מסך חזק יותר [גם הוא ב-1500 ש"ח, לא יודע עדיין איזה] עם יציאת HD אני רוצה לרכוש בנוסף לו, מסך בגודל 24' או טיפה יותר גדול שישמש גם בתור טלוויזיה וגם למשחקי מחשב וסרטים [באיכות FHD] אילו מסכים בשוק מומלצים כיום כדי לספק לי את הסחורה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים