מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי, קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות באינטרנט שהתבלבלתי לחלוטין והחלטתי להעזר באנשים שמבינים יותר ממני. קודם כל, אני משתמש כרגע במסך 17' CRT. הוא ברשותי כבר 5 שנים ומתחילים להראות סימנים שהוא הולך למות, אז רציתי כבר לקנות מסך חדש ורחב (22' נראה לי הגודל המקסימלי שאפשרי בשולחן שלי, ואהבתי את המראה שלו אצל חברים, אז אני כבר אלך עליו) אני גיימר מזדמן, לא משחק הרבה, רק מדי פעם שיש איזה משחק שמעניין אותי, חשוב לי שסרטים יראו טוב במסך בגלל שאני אוהב מדי פעם לראות סרטי דיוידי במחשב, אבל השימוש העיקרי שלו הוא השימוש היומיומי של גלישה באינטרנט, קריאה וכד'. מסך שמצא חן בעיני בגלל שקיבל ביקורות גבוהות בCNET ובPC MAGAZINE(לא בטוח אם זה היה השם, אני כבר מבולבל!) הוא הDell SP2208WFP. …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך לשימוש ביתי + צפייה בתכני HDR יחובר למחשב נייד intel UHD620 שתומך HDMI 2.0 אין צורך ב Gsync או free synch עדיפות למסך בגודל של 27אינצ+רמקולים מובנים אם קיים במחיר כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי דל U2417H ולפני מספר ימים שמתי לב ל- 2 פיקסלים פגומים, שנראה שהאור הירוק לא נדלק בהם. אחרי חיפושים נרחבים נראה שלפי המדיניות של דל המקרה הזה לא מכוסה ע"י האחריות של הדגם הזה. האם יש לי מה לנסות לדבר עם דל ישראל ? זה הרי אמור להיות הדגם האיכותי ודי מתסכל להיפגע מפיקסלים תקולים לאחר זמן כ"כ קצר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד באופן קבוע עם שני צגים, במקור בגלל העבודה שלי כעורך וידאו ובהמשך פשוט כי זה מאוד נוח. לאחרונה אחד המסכים שלי התחיל להבהב ולרצד, ואחרי 6 שנים אני חושב שהגיע הזמן באמת לשדרג. חשבתי במקום לקנות שוב זוג מסכים לשים אחד גדול. השימוש העיקרי הוא עבודה שוטפת, אינטרנט, פוטושופ, עריכת וידאו וצפיה בסרטים. אני לא משחק משחקי מחשב ומעדיף צבעים אמינים. אני מתכוון לשבת יחסית קרוב אליו, ולכן אני זקוק לרזולוציה גבוהה. יש המלצות למשהו כזה במחיר שאינו מופרז לחלוטין? ושאלה נוספת, האם כרטיס המסך שלי, שתמך בשתי תצוגות 1200*1600 יחזיק מסך אחד גדול ברזולוציה גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב מזל טוב לי, התחדשתי סוף סוף במסך העצבני הזה! בתור אחד שהיה לו תמיד מסך 17'', זה פשוט עולם אחר! חשבתי שזה לא יהיה בשבילי כזה הבדל גדול, אבל זה פשוט יותר כיף שיש לך מסך כזה! הכל גדול יותר ויפה, ושלא לדבר על הצבעים המדהימים שלו! תמונות FULL HD נראות בו כלכך טוב!!! קיצר ממליץ לכולם לקנות אותו. הבעיה היחידה בו ששמתי לב אליה היא כששמתי מסך שחור לבדיקת פיקסלים שרופים, שמתי לב לזליגה של אור בפינה הימנית התחתונה במסך וגם בשמאלית, כאילו האור של הנורית כיבוי מדליפה אור ממנה. אתם הייתם מחליפים אותו בגלל דבר כזה? אם יחליפו לי אותו, הם יכולים להבטיח לי שהוא בדוק מגיע אטום ללא שום זליגה של אור?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אפתח פה כי המטרה שלי ברכישת המסך היא לעבודות מחשב. בכותרת המוצר נטען שהמסך הינו ברזולוציית FULL HD - להבנתי מדובר על 1920X1080 (הדיוט בתחום) בתוך הפירוט נטען שהטכנולוגיה היא HD READY, זה לא בעצם HD רגיל? דף הקנייה: http://www.bigmaster.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=545432&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he השאלה שלי היא האם כאשר אחבר את המסך למחשב, אקבל רזולוציית 1080p או HD "מורחב" סטייל 1366X768? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי קראתי איפשהו שאם מגדירים במסך הזה רזולוציה נמוכה מהמקסימאלית יש כל הזמן הודעת שגיאה מעצבנת. מישהו יודע משהו על זה? יש למישהו ניסיון עם המסך הזה שנראה די פופולארי בימים אלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1400 שקל, חשבתי על הDell E197FP, יש כאלה שאומרים שהמסך מציג צבעים אפילו יותר יפים משל ה931C של סאמסונג, ויש כאלה שאומרים שהמסך הנ"ל הוא מסך חביב למחיר אבל ממש לא ניתן להשוואה עם 731BF. המסכים היחידים שאני חושב להסתכל עליהם זה Dell E197FP ו- Samsung 731BF. מה אתם אומרים על 2 המסכים הנ"ל?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
19 LCD זמן תגובה 8ms תוצרת PHILIPS. דגם 190C6FS אני קונה במחיר של 1500 שקל שבמחיר הזה אני יכול להביא רק מסך 17 טוב כמו ה740B האם שווה לקנות אותו? מבחינת אחריות איך פיליפס? זמן תגובה - 8ms ניגודיות: 1:600 בהירות: 270 16.2 מליון צבעים תקנים: TCO'03 תדר סריקה : 30-82Khz גודל נקודה: 0.294 מ"מ רזולוציה : 1280X1024 כולל כניסה אנאלוגית זוית צפיה 160 מעלות זה המפרט שלו... כדאי לא כדאי? מבחינת איכות וכדומה? תודה על עזרתכם!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמה יעלה לי מסך דק בגודל 17 רק בשביל לגלוש באינטרנט? וכמה שווה מסך גודל 19 LG F900B בן 3 שנים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיבורי אמרו לי שאי אפשר. אני פשוט לא יודע אם יתאים לי "22 ואני רוצה כמה שעות התנסות.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין שני המסכים הרשומים בכותרת יש להם אותו מפרט הבנתי. 1. מי יותר טוב מבחינת דיוק צבעים, מהירות, חדות ומי בעל פחות מריחות והילות למיניהן? 2. האם ה- 931B חופף במידה מסוימת ל- 931C בסקירה של ארבעת המסכים באתר, ולכן כשם שה- 931C פחות טוב מ- 932B ,כך גם ה- 931B פחות טוב מ- 932B??? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מתלבט בין המסכים U2412M ,U2414H, P2414H ... בעיקרון המחיר הוא 940, 1280 ו- 1140 בהתאמה. רציתי לדעת האם יש העדפה לדגם הישן - U2412M (רזולוציה גבוהה יותר) או שמא לדגמים החדשים ? הבנתי שההבדל ביניהם לא גדול אבל קיים הבדל משמעותי למדי במחיר כאשר ההפרש הוא חיבור HDMI ועוד כמה פיצ'רים קטנים (בין ה P2414H ל U2414H). תודה לעוזרים (במידה ויש עוד מסך 24 ממולץ אשמח לדעת).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, סדרות TV, לא משחק כמעט... מה עדיף לי לקנות, הם זמינים לי באותו מחיר. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מין סימן כזה של אבק או לכלוך במסך שלא יורד , איך אני מנקה את זה ? עם מטלית לחה ? סמרוט יבש ? איך מנקים מסך lcd ? צריך חומר מיוחד ? אגב זה מסך cmv 222h בהתחלה שנאתי אותו ! ורציתי להחליף אבל לקח לי שבוע להתרגל , ולהגדיר את ההגדרות שהכי יתאימו לי , גם אני חושב שאחרי כמה ימים המסך התחיל להיות יותר טוב. עוד שאלה : איך אני מחבר את המסך הזה לטלווזיה ? איזה כבל צריך ? כלומר אני רוצה שיראו את מה שיש במסך בטלווזיה ולהפך
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המסך לא מזמן.... זה מסך מחשב+טלוויזיה ותליתי אותו על זרוע ברקן ונשארה עליו רגלית קטנה.... 1.איך אני מוריד אותה? (יש ברגים, אבל חשבתי להתייעץ עם מישהו שעשה את זה כבר) שמתי לב שיש שידורי עיד"ן DVB בתוך הסמסונג.....דיברתי עם נותן האחריות ונאמר לי שאי אפשר להפעיל אותם. 2. איך אני מפעיל אותם בכל זאת ? אם בכלל אפשר להפעיל אותם....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טכנולוגיה חדשה בשל Nano-IPS מבטיחה לשפר משמעותית את איכות התצוגה של מסכי המחשב העדכניים מהיצרנית הקוריאנית לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מסך חדש- אני מעוניין במסך 4K 24inch (יש חיה כזאת?) יש לי בעיית מקום ל27. התקציב לא מוגבל. המטרה היא סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי מסך aoc 24g2u ובמהלך ולפעמים במהלך משחקים וסרטים יש מעיין מריחות/פיקסלים מרובעים כהים בסצנות חשוכות..צללים וכדומה..זה מאוד בולט בעיקר בסרטים. מצורפת תמונה להמחשה זה לא קורה דווקא בסצינות שיש תנועות מהירות או חדות..גם כשהכל סטטי.. האם יש הגדרות ספציפיות במסך או בתצוגת המחשב שיכולות לפתור את זה? זה לא קרה במסך הדל הישן שלי.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי מחר כנראה קונה אותו ואני רואה שהוא מדובר פחות יחסית ל 226BW של סמסונג.. המסך הוא למשחקים סרטים וטקסט, חשוב שלא יהיו מריחות! אשמח גם לשמוע תגובות מכאלו שיש להם את המסך, מה דעתכם עליו? איך הוא במשחקים? בעבודה עם טקסט? התגלו פיקסלים שרופים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני יודע שהנושא קצת נטחן אבל בכל זאת.... יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח וחשוב לי לציין שרוב השימוש במסך הוא לאינטרנט ומדיי פעם לקצת משחקים וקטעי וידאו (סרטים אני לא רואה דרך המחשב - בשביל זה יש מכשיר DVD שקורא DIVX... מחיפוש שעשיתי ראיתי שרוב ההמלצות נעות לכיוון ה- LG 1970HR ול- SAMSUNG 931BF. (הם בעיקר למשחקים, לא?! האם הם יהיו טובים גם לשיטוט באינטרנט?) לי עד עכשיו היה סמסונג (מסך CRT 17 אינץ 757DFX) והייתי מאד מרוצה ממנו.... אני רוצה פשוט המלצה על מסך טוב לשימושי כפי שפירטתי קודם.... ראיתי לא מזמן אצל חבר מסך של סמסונג דגם 960BF והוא נראה לי אחלה.....מה דעתכם? אשמח להמלצות... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שציינתי אני מעוניין לקנות את המסך הנל בגודל 24 אינץ, שאלותיי: האם הוא לא גדול מידי בצפיה וישיבה רגיל מול מסך? אני עובד עם 19 של סמסונג, איזה REV כרגע נמכר ומה ההבדל בינהם? ארגיש הבדל(לטובה, לרעה) לעומת הסמסנוג הישן שלי 930B ישן וטוב וכמו כן אם יש למשהו אשמח לחוות דעת ולתמונות איך הוא נראה על השולחן ראיתי בגוגל אבל אין כמו מראה אמיתי.. מה גם אשמח לראות איך רואים דף אינטרנט למשל YNET.CO.IL במסך כל כך רחב...ולא במצב אנכי האם יש משהו יותר מומלץ בגודל הזה? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין LG1970HR ל LG1770HQ. ההבדל הכספי כ400 שקל. שווה להשקיע אותם וללכת על הראשון? מצד שני, גודל הפיקסל בו גדול משמעותית, זה לא הורס? יש לציין שהמסך אמור לשמש סטודנטית, בעיקר למסמכים, אך גם לסרטים, ממש לא למשחקים! ושאלה נוספת- כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb מספיק חזק בשבילם? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך אותו איכותי.. =] רצוי 4MS ואני עוד מעט משיג כרטיס מסך X1800XT.. =] ומה הסיכוי שהוא יבוא עם פיקסלים שרופים..? ותגידו.. פיקסלים יכולים להישרף במהלך עבודה...? או שהוא ישר בא ככה..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-