מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אבקש המלצה למסך דק לעבודה משרדית בסיסית (גלישה באינטרנט וצפייה במיילים, ולעיתים רחוקות צפייה ביוטיוב ובקבצי PDF). לא מתוכנן גיימינג או עריכה מסוג כלשהו. תקציב: עד 600 ש"ח. עדיף לחסוך, אם אפשר למצוא ב-450-500 זה יהיה פנטסטי. אין חריגה. חשוב שהמסך יהיה אמין ובריא לעיניים (מיועד לאנשים מבוגרים). אני לא בטוח לגבי גודל המסך, אבל אני מבין שבטווח מחירים הזה יש רק מסכים של 18.5-21.5 אינצ'. אם יש מסך של 21.5 אינצ' שיותר אמין, בריא וטוב ממסך של 18 אינצ' וזה אומר שכן ידרש להשתמש בכל התקציב אז זה אפשרי (אני אשקול את זה אחר כך כשאני אדע יותר מה הכיוון) בבקשה אל תתנו לי הצעות של "יש לך 22 אינצ' ב-700 או אחד אחר ב-800". אני צריך משהו באמת פשוט ואני לא מעוניין להשקיע יותר מ-600 גג. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני רוצה להחליף את המסך DELL 2009WA שיש לי כרגע למסך אחר. יש כמה חסרונות בדל שמפריעים ל"חוויה". - כיסוי נגד בוהק מט מלא0 נותן תחושה שהמסך "מלוכלך", הלבן לא ניראה כמו לבן. - רזולוציה, צפיפות פיקסלים, גודל נקודה - לא מספיקים לי - אני קורא הרבה (טקסטים\פורמים\חדשות). - תאורה אחורית - גם כן לא מספיק טובה. (backlight). המסך החדש שאני מחפש צריך לענות על הדרישות שהדל לא עונה. - מסך עם ציפוי נגד בוהק חלקי\לא קיים (לא מסך זכוכית). - רזולוציה - 1080P תאורה אחורית טובה. מבחינת פנאל המסך : EIPS\HIPS\PVA- גודל מסך 24\27, תקציב 3500. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שזה לא קשור למסכים אבל מצאתי פורום מתאים לדיון הזה. אם אני אחבר מתאם למסך מDSUB לDVI ואחבר קבל DVI למחשב האם זה יפגע בביצועים? ואותו דבר די הפוך אם אני אחבר במחשב מתאם מDVI לDSUB ואחבר קבל DSUB למחשב - האם זה יפגע בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצות למסך עד 650 - 750 ש"ח . גודל 23-24. המחשב ישמש לסטודנט למדעי המחשב . השימושים העיקריים הדרושים : 1. תכנות . 2. עבודות משרדיות ואינטרנט. 3. סרטים. מצורפת השוואה בין 3 מסכים (ב KSP רק כי נוח להשוות אותם שם) , איך הם לדעתכם? השוואה של 3 מסכים תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי האם מסך גודל 32 מומלץ שיהיה 2K או 4K המסך מיועד לעבודה על מסמכים וקצת עיצוב האם 2K ב32 ייתן לי יותר מFHD ב24 או שזה אותו יחס?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראו פה: http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 מדובר ככל הנראה על מסכים מקצועיים יותר ולא על המסכים הזולים כיוון שהלינק בא מאתר המיועד לצלמים ואנשי גרפיקה. בכל מקרה זו יוזמה ברוכה לדעתי ואני באמת מקווה שהם יודעים על מה הם מדברים שם ולא "מחפפים" כמו 95% ממוכרי המסכים בארץ שחסרים אפילו את הידע הבסיסי לגבי סוג הפאנל וההבדלים ביניהם. כדי להסיר כל ספק - אין לי כל קשר לאתר הנ"ל או ל"שריג מחשבים" (פעם ראשונה שאני שומע עליהם )... פשוט נתקלתי בלינק הזה בפורום אחר (קפטן אינטרנט - תודה רבה ל-ilanlev על הלינק ובכלל). אם מישהו היה שם ויכול לשתף אותנו בהתרשמותו זה יהיה מבורך. כן ירבו...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון ... האם למישהו יש את המסך הנ"ל או שיצא לו לפחות לראות אותו המציאות באחת החנויות ? אם כן איך הוא ? והאם הוא שווה את ה 900 שקל ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בפאנל של AMD אופציה שנקראת "LCD Overdrive". בגדול הבנתי שזה משפר את הראות במסך של אובייקטים שזזים מהר בזמן וידאו. האם ה-OC הזה יכול לקצר את החיים של המסך? לעשות נזק כלשהו? אשמח שתשפכו על זה אור.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה SPEC המומולץ בערך למסך LCD, נומר 20+ אינץ'.... בהירות? ניגודיות? רזולוציה טבעית? מה נחשב למפרט טוב..? בראל.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ע"פ הפורומים של DELL סה"כ יוצר 7 חודשים...החלטה מאוד מוזרה לדעתי. http://en.community.dell.com/forums/p/19283170/19514900.aspx?c=us&l=en&cs=&s=gen
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השיקול העיקרי הוא כמה שיותר שטח מסך (אם אפשר, אז גם לגובה) רוב הזמן אני עובד עם מספר PDFים ומסמכי וורד במקביל ורוצה לראות את כולם בו זמנית, משגע אותי לדפדף כל הזמן. עיקר השימוש יהיה קריאה\הקלדה, סרטים אולי 10%.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך לא מיועד למשחקים, אלה בעיקר לעבודה על המחשב, למוזיקה , שיהיה איכותי וטוב לעיניים שאפשר לשבת שעות בלי כאבי עיניים ושיראו חד וטוב, גם מהצדדים. 19" תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה היום להשיג את היבואן ונותן אחריות על המסך "לייף מחשבים" ולא מצליח. מספר טלפון הוחלף ולא אומרים לאיזה... ב- 144 נותנים טלפונים שאף אחד לא עונה וגם למיילים הם לא מתייחסים? האם החברה הזאת קיימת בכלל? האם הם לא פשטו רגל? פשוט באחת החנויות נאמר לי שמלאי מסכי סוני נגמר להם ולא בטוח אם יתחדש... מפחיד לקנות מוצר שאת היבואן שלו וזה שנותן גם אחריות עליו אי אפשר לאתר...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה!!! אני מבקש את עזרתכם במסך 19 LCD עד 2900 ש"ח, הסכום לא כולל מע"מ תודה מראש על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי AMD 64 X2 dual core 5000+ וכרטיס מסך 8800GT . עד היום הייתי מחובר למסך 32 אינץ' רזולוצייה 1366x768 . כעת עליי לקנות מסך חדש , האם משחקים\סרטים יסחבו במסך LCD חדש ברזלוצייה של 1920x1080 ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניים לקנות מסך מחשב חדש. ההתלבטות היא בין שני הדגמים הבאים - U2412M ו U2415. הצורך הוא לגרפיקה ושימוש רגיל. האם ה 300 שקל תוספת עבור ה U2415 שווים את זה או שעדיף לקנות את הU2412M ? אודה לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לחפש בשבילו מסך קריסטלי (מסך שהתמונה מבריקה ולא מט) מישהו מכיר? אפשר לקבל כיוון איפה/מה לחפש?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישו יש נסיון עם הנושא ?? יש פה את ה LG הנ"ל L3200A מישו ניסה אותו 1366x768 8ms DVI Input
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.touchscreen.co.il/productTemplate.php?catalogNum=23ET83V-Wהיי, אחרי תקופה שאני עובד עם מסך מגע בנייד שלי חשבתי לבדוק את האופציה להחליף את המסכים במחשב הביתי שלי (יש שני מסכים) בכאלה עם מסך מגע. האופציה היחידה והלא אפשרית מבחינת תקציב: יש למישהו אופציה יותר ריאלית?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין המסכים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B מה יותר טוב וכדאי? מטרת המסך צריכה להיות בעיקר למשחקים סרטים ולגרפיקות כבדות של משחקים. אם יש המלצה אחרת תרגישו חופשי להציע.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה: החלטתי לשנות את השאלה המקורית שלי לשאלה טיפה יותר כללית. אני מתכנן לחדש ציוד, בין השאר אני רוצה לרכוש מסך 27' וכרטיס מסך GTX1070.וכנראה core i5. אני בד"כ משחק בסטייל RPG - לעיתים נדירות גם בshooters אבל דיי נדיר. איזה מסך מחשב אתם ממליצים לי לקנות עבור החומרה וסוג המשחקים שלי? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מפרט חזק(עם geforce 1070) ומתלבט אם כדאי להחליף את המסך ל27 אינץ עם פאנל IPS ו2K או 4K כרגע יש לד מסך דל 24 אינץ (U2412M) השימושים שלי הם סרטים, עריכת וידאו וגרפיקה, אינטרנט, אופיס ותכנות התקציב הוא עד 2500 שקל +- שווה להשאר עם המסך שלי לעוד כמה חודשי-שנה ויותר ואז להחליף או שיש דגמים טובים במחירים שפויים? תוד
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום ברשותי מסך 28" של HANNSG, אחלה מסך אבל עם פאנל TN. יש לי אופצייה של להוסיף לו 2 מסכי 20", אחד מכל צד, במצב PIVOT כך שבעצם אקבל מערך Eyefinity עם רזולוציות לא אחידות, מסכים לא אחידים, פאנל TN גם במסכים הקטנים.... אך זה מסתכם בהוצאה של כ-1200 עד 1400 ש"ח כרגע. אופציה שניה, לקנות 3 מסכי Dell U2311H במחיר של כ-3000 ש"ח בערך. ואז אהיה עם מסכים/רזולוציות אחידות ופאנלי S-IPS. במצב זה אני אוכל למכור את המסך שלי... שאני לא באמת יודע להעריך כמה אקבל עליו. (מצבו מעולה) מה הייתם עושים במקומי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע כמה אפשר לדרוש על מסך AOC 2236SWA? הוא FULLHD - 1920X1080@60HZ יש לו רמקולים מובנים אבל יש לו רק חיבור D-SUB והוא יחסית חדש, אם אני לא טועה יש עליו עדיין אחריות יש לו גם חיבור USB... שתהרגו אותי אני לא מבין מה קשור... וחוצמזה אני לא יודע מה טוב בו, למרות שהוא עובד ואין לו פיקסלים שרופים או משהו כזה אבל זה נראה שהיחס ניגודיות שלו ממש על הפנים או שסתם חרא של מסך...., למרות שאם מסתכלים נניח משחק וממוקדים בגרפיקה שמסביב אפשר אולי לא לשים לב לזה שזה חרא של איכות בגלל המסך, אבל ככה ביום יום גם בסרטים וגם בשימוש רגיל פשוט קשה שלא לשים לב שזה חרא של מסך וגם יש לו קטעים בהירים בנקודות מסויימות ששמים לב לזה... קניתי אותו חדש ב800 שח... לפני משהו כמו שנה וחצי אולי שנתיים,…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, אנחנו רוצים מסך 21.5 /22' לשימוש בבית. חשוב שיהיה בהיר ומהיר. בעיקר עבודה עם אופיס ותוכנות סטטיסטיות וצפיה בסרטים. חשוב ניתן יהיה לכוונן גובה. אודה להמלצות. חשבתי על המסך הזה, האם יתאים לנו? https://ksp.co.il/?uin=55605&select=.1024..230..194..424.&txt_search= תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-