מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אחרי לבטים "קשים" אני מצטרף למשפחת "דל 27" בעזרתו של האדיבה של אלכס חוויות שימוש 1)גודל.היה קשה לעבור מ 22 ל 27 אבל אחרי 3 ימים מתרגלים מהר מאד.הרזולוציה מדהימה ואפשר לעבוד על מה חלונות יחד ולא צפוף 2)חדות. אופצית ה ULTRASHARP בולטת היטב בין המסך החדש לישן והכל ניראה חד וברור.אפילו סרטים מקודדים בפורמטים ישנים ניראים טוב. 3)זויות צפיה בסרטים - ההנאה כי גדולה שיש.מכל זווית אפשרית ואני מתכוון כל זוית אפילו מהרצפה.בניגוד למסך הקודם מבוסס TN שתזוזה קל היתה מעוותת את הסרט במסך הזה לא משתנה כלום. 4)מרחק צפיה.ניתן לצפות במסך ממרחק של 3 מטר פלוס מינוס ולהנות מאיכות מדהימה.ישבתנו בארוחת הערב בשולחן ממרחק של 3 מטר וראינו סרט חברה שלי פשוט נהנתה מכל רגע ואמרה לי שזו רכישה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית והבאה לדפוס ואני חייב לקנות מסך חדש אני לא יודע אם 22 או 24 אינץ' תמליצו לי בבקשה על מסך טוב 22 או 24 אינץ' לעריכה גרפית התקציב פתוח העיקר איכות המסך תודה.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות מסך בתקציב של עד 1100 שח' .אני מעוניין במסך שלא תהיה איתו בעיה כשצופים בו בזויות שונות עד כמה שניתן. מעבר לכך שיהיה 19,20 אינץ . מבקש את עזרתכם, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המסך עם כבל לטלווזיה - כלומר המטרה שלי זה שבמסך טלווזיה יראו את הסרט שאני רואה במסך. האם יש אפשרות כזו ? ואיזה כבל אני קונה ? אני רוצה ללכת מחר לקנות...קיבלתי 2 כבלים עם המסך אבל לא יודע למה הם משמשים בכלל.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לרכוש מסך 20-22 אינטש עד 1200 ש"ח הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 2 MMX (כן זה מחשב ענתיקה אבל סוחב) מה אתם ממליצים לי לקנות ??? תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עריכה: אחרי עדכון הדרייבר לכרטיס המסך נוספו עוד מספר רזולוציות, אבל לא הרזולוציה הנ"ל... זה הכרטיס מסך SiS 661FX/GX Mirage Graphics 32 MB רק את זה יש בהגדרות תצוגה: 800/600 768/1024 864/1152 800/1280 1024/1280
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המסך 21'' CRT שלי גוסס והגיע הזמן לשדרג. אחרי מעבר על הפורומים פה ובאתרים אחרים הצלחתי רק להגיע ליותר תהיות מבחירות. אתם יכולים להמליץ על מסך שעובד טוב גם במשחקי FPS אבל גם בעל איכות טובה של צבעים ומתאים לסרטים? כל מה שראיתי היה או בעד משחקים כדוגמת ה-T220P ולא צויין איך הסרטים עליו או בעד סרטים וגרפיקה כמו Philips 24PW9EB לא צויין איך הם במשחקים. אני מקווה לא לעבור את רף ה-3000שח. הכרטיס מסך שלי זה ה9800GX2 בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני עורך בדיקות לקראת קניית מסך 24 אינץ'. (טווח מחיר עד 3300 +- ) אחרי קצת חיפוש בפורומים ב Hwzone ובכלל, הבנתי שיש את : 1. Dell 2408WFP ( ה A01 כמובן) 2. HP LP2475W Philips 240PW9EB 3 שמות המסכים האלה נזרקים בפורומים פה על ימין ועל שמאל, ופעם אחת לא ראיתי אזכור לגבי בעיית ה Wide Gamut. האם זה בגלל שאין כמעט אנשים פה שרכשו את אחד המסכים, או שפשוט הבעיה ממש לא מפריעה כמו שאומרים. ובכל זאת, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת (עדיף ממקור ראשון, אבל גם ידע כללי אין בעיה) לגבי הבעיה, האם התמונות רוויות צבע, הicons ב explorer מוצגים לא קשורה , כמה התעסקות נדרשת עם color profiles וקבצי icm למיניהם , ומה לגבי משחקים ( fallout3 , ו mass effect , הראשונים שקפצו לי), ובסה"כ עד כמה הבעיה נסבל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך 22' או 24' לעבודה גרפית ומשחקים בתקציב של עד 2000 ש"ח גבול עליון. חשוב לי שהוא יהיה HD. מישהו מכיר מסך שעונה על הדרישות האלו? בתודה מראש לכול העונים, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
^^^ לא מיועד למשחקים בכלל שיהיה נוח לתוכנות שביקשתי הגודל לא משנה העיקר שיהיה איכותי תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 20 עד 22 השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה.יש לי כרטיס מסך של radeon hd4870 1g של club3d. הייתי רוצה לדעת על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב הנ"ל או עם חריגה קטנה.
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אז ככה, נתנו לי רשימה של מסכים 22", ואני רוצה לדעת איזה מהם הוא עם איכות תמונה הכי טובה, זמן תגובה נמוך, וכו.... אינה הרשימה והמחירים שלהם. MAG BF22, מסך וטלויזיה, 800 ש"ח. MAG BP2219FW, מסך רגיל, 800 ש"ח. LG W2242T, מסך רגיל, 800 ש"ח. LG W2271TC, מסך רגיל, 900 ש"ח. PROVIEW AR2238AFW, מסך רגיל, 800 ש"ח. לי אמרו של-PROV יש פחות בעיות מאשר כולם. טוב אז אני החכה לתגובות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לפני כשבוע נתקלתי בתופעה ממש מוזרה, אני מדליק את המחשב ואני רואה שהתמונה מעוכה, כאילו מחצו אותה משני הצדדים, זה לא שהיא רק פחות רחבה היא גם קיבלה עיוות שכזה בצד כאילו ממש הכניסו אותה מהצדדים למרכז. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך (OSD), כלום, ההגדרה של המעיכה ושל רוחב התמונה לא מגיבות בכלל (הסליידר זז אבל כלום לא קורה)... ניסיתי ליראות אולי זאת איזשהי הגדרה בתוך המחשב, לא מצאתי שום דבר שקשור, אחרי רציתי ליראות אם זה אולי בכלל בעיה במחשב, אז חיברתי את המחשב לטלוויזיה CRT, וראו רגיל, כך שאני יודע בוודאות שהבעיה היא במסך המחשב. חשוב להגיד שכבר שיחקתי עם כל הגדרה אפשרית ב OSD שלו, פשוט לא מוצא פיתרון... מה עושים ? *למסך אין אחריות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בדרך לקנות מסך חדש לשימוש ביתי , פה ושם סרטים, ובעיקר בעיקר סתם לגלישה באינטרנט ואני רוצה להתעייץ לגבי כמה סוגיות, א) איזה גודל הכי בריא לעיניים, אין לי בעיות בעיניים (טפו טפו) והכל טוב ויפה אבל כששאלתי תח'ברה חלק אמרו שהכי טוב 22 אינץ' וחלק אמרו ש-22' זה גדול מדי וקשה להתרגל, אז מבחינה בריאותית, האם יש משמעות כלשהי? ללכת ל 20, 22? מה מי וכו' ב) איזה מסך עדיף MAT או GLASY, גלאסי זה עם הציפוי זכוכית כמו של LCD טלווזיה ומאט זה בלי זה. השיקול הראשוני הוא מבחינת בריאות עיניים, השני הוא נוחות, בהתאם לצרכים. מצפה להסברים עיניינים, תודה
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung T220P - בעל רזולוציה של 1920x1200, יחס ניגודיות של 50000:1 (לא יודע עד כמה הנתון הזה אמיתי) ומהירות תגובה של 5ms LG W2261V - בעל רזולוציה של 1920x1080, יחס ניגודיות של 20000:1 ומהירות תגובה של 2ms + כניסת HDMI המסך ישמש אותי למשחקים ולסרטים נ.ב האם כדאי להשקיע עוד 400 שקל ולקנות את הDell 2209wa שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 אבל לפי מה שהבנתי הפאנל שלו (IPS) עדיף על הTN (אני אשמח אם תסבירו לי על ההבדלים בין הפאנלים) תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום קניתי את המסך הנ"ל לפני כשבוע. ישר כשהרכבתי אותו היה לו פיקסל מת. הפיקסל היה שחור ולא עזרו גם כל תוכנות התיקון למיניהן. לפיכך, ארזתי אותו חזרה בקופסה ויצרתי קשר עם החנות שבה קניתי אותו, שם אמרו לי שיקח עוד כמה ימים עד שיגיע להם מלאי חדש. המסך בילה אצלי יומיים בקופסה ולאחר מכן החלטתי שעד שיגיע מסך חלופי אני אחבר אותו ויעבוד איתו. כשהדלקתי אותו שוב שמתי לב שהפיקסל השרוף נעלם. עם זאת היו עכשיו כמה פיקסלים אחרים (בערך 5-6) שלא היו שחורים אלא מן מבריקים כאלו (הם כאילו בצבע לבן בהיר מאד - רואים את זה בעיקר על מסך לבן ולא מכל הזוויות). אני די בטוח שהם לא היו שם קודם. האם זאת תופעה מוכרת ? האם עצם זה שאזתי את המסך בחזרה, חיכיתי כמה ימים והוצאתי אותו יכול לגרום לשינוי בפיקסלי…
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם (לאחר שראיתי המסכים המומלצים בקטגוריה) , אני יכול לרכוש את המסך SAMSUNG 2243BW ב800 ש"ח חדש לחלוטין מח.י . השימושים: מקסימום צפייה בסרטים. חשיבות: חדות ואיכות צבע. כדאי? זה המסך בשבילי?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למסך 22-24' לגרפיקה בלבד (לא משחקים, לא סרטים) המסך נועד לעבודה על Max , Zbrush , Photoshop וכיוצא באלה.. ולכן העדיפות היא לאיכות הצבעים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח מקס' מחכה להצעות (רוצה לסגור כמה שיותר מהר)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בכיול המסך. ניסיתי להתקין את אחד הפרופיל, וזה נראה גרוע. יש הצעות? או מישהו עם ציוד :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך ואני מתלבט בין 2 המסכים הבאים של LG: שניהם מסכים רחבים ואני שואל איזה יותר משתלם מבחינת המחיר לעומת האיכות ובהתחשב בכרטיס מסך שיש לי. W2042T 690 ש"ח 20 אינץ ניגודיות 8000:1 רזולוציה 1680X1050 מהירות תגובה 5ms או W2261V 1055 ש"ח 22 אינץ רזולוציה 1920x1080 ניגודיות 20000:1 מהירות תגובה 2ms הכרטיס מסך שלי הוא SAPPHIRE ATI RADEON 4870 512MB אני אשתמש במסך למשחקים ולסרטים באיכות HD. אז מה משתלם לי יותר? (השיקולוים שלי הם שאולי הכרטיס מסך לא יהיה טוב למשחקים הכבדים בעוד שנתיים ואני אצטרך להקטין ממילא לרזולוציה נמוכה יותר שאמרו לי שלא כדאי לעשות במסכים האלה, לעומת זאת שהמסך ה22 אינץ יהיה טוב לעוד הרבה שנים מבחינת הרזולוציה ושאולי אין בעיה להקטין.)
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מישהו במקרה יודע מהי תקופת האחריות שסוני נותנים למסכי ה LCD שלהם? לפי כמעט 3 שנים (32 חודשים) קניתי מסך LCD של סוני - SDM-HS75D. במעמד הקנייה נאמר לי שהאחריות היא 34 חודשים. אבל אין לי תעוד לכך המסך התקלקל ואמור להיות עדיין תחת אחריות. אבל בגלל שמדובר במסך של כמעט 3 שנים, אז ברור לי שלא יהיו להם חלקי חילוף, והם יתחילו לשגע אותי עם כל מיני תירוצים מפגרים מה עושים במקרה כזה?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעונין במסך בעיקר למשחקים אז שידרגתי קצת את המחשב שלי האמת העפתי את הג'יפורס 6200 בGTX285 והוספתי 4GB זיכרון ל2GB שהיה המעבד שיש לי הוא Q9450 במידה ויש בעיות עם הרזולוציה לכרטיס אפשר להתפשר [איני מתכוון להחליף את הכרטיס ב2-3 שנים הקרובות ] תודה לכול העוזרים. והגודל של המסך שהיה מעל 19' כי יש לי אחד כזה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. בקרוב אני קונה מסך 19', ונקנתי בשני המסכים: .T190p T190. ההבדל בניהם זה הרזולוציה והקונסרקט. רציתי לדעת אם אני אקנה את ה T190p (בעל ה 1650*1080), אז הכרטיס מסך שלי יתאמץ ממש במשחקים (4870)? כי ככל שהרזולוציה גבוהה יותר אז הביצועים נמוכים יותר. איך זה הולך בשני המסכים האלה? ב P אני יכול להוריד ל 1440*900 נגיד במשחקים בלי שהאיכות תיהרס? תודה, כי זה חשוב לי מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאייבורי ואני מתלבט כי אני לא מכיר את החברה...
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-