עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם! השבוע אני קונה מחשב חדש, שמיועד בעיקר לגיימינג. הכרטיס מסך הוא GTX970. בדקתי קצת באינטרנט וגם פה באתר וראיתי שהרבה ממליצים על P2314H או P2414H. יש לי כמה שאלות, האם המסכים האלה טובים גם כאשר אני יחבר כמה מהם? אני רוצה להתחיל עם 2 מסכים ואולי בהמשך אני יגדיל ל3, לא יותר מ3. ואם כן, מה הדרך הכי טובה לחבר בניהם? דרך איזה כבל. תודה רבה על העזרה !

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני צריך לקנות מסך מחשב עם רמקולים מובנים, עדיפות לכמה שיותר טובים תקציב עד 900 שקל+גודל 22-24 תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, מסכי המחשב מה3-4 שנים האחרונות עושים לי בעיניים צורב / דומע / תחושה לא נוחה ואחר כך אני רואה כזה מטושטש לפרק זמן. זה קורה לי גם בלפטופ דל חדש, גם במסך גדול של דל למחשב נייח, גם בסמארטפון וממה שקראתי בפורומים באנגלית זה לא כל כך משנה איזה חברה, זה הטכנולוגיה החדשה של המסכים. אני לא בטוח בזה (שזה לא קשור לחברה), אך כך התרשמתי מהניסיון שלי וממה שקראתי. בגלל זה אני חייב להשתמש בלפטופ ישן / מסכים ישנים. קראתי מלא הצעות - להוריד בהירות, צבע כחול, לשנות זויות, לשנות מרחק, לשנות תאורה - זה לא הנקודה. זה משהו במסך עצמו. אני *רק מתחיל* להסתכל על המסך ו*אחרי שניה* אפילו אני מתחיל להרגיש תופעות לא טובות. יש את זה לעוד מישהו? אני…

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by forumate,

שלום ראיתי שיש מבצע על מסך מחשב ב-Newegg: Acer Nitro XV240Y Pbmiiprx 23.8 אחרי משלוח ומיסים יוצא 1000 ש"ח. הוא לא נמכר בארץ, אבל לפי הנתונים הוא נראה טוב. לדעתכם המסך הזה טוב, והמחיר שווה את זה? או שיש לכם משהו אחר להמליץ שאולי אפשר לקנות בארץ בסביבות המחיר הזה?

5. Started by Tharbad,

דרישות: * 19 אינטצ' * מתאים לעבודה משרדית * חיבור אנאלוגי

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by אביב גפן,

אני מחפש מסך "27 נחמד כדי שאוכל לתת לבת הזוג שלי את המסך הנוכחי :-) מה אני צריך: רזולוצית QHD אינפוט לאג נמוך מאוד (16 מילישניות לכל יותר) פנל טוב אשמח מאוד אם יהיה שם גם G-Sync כי אני מתכנן על כרטיס של nVidia כשיצא הדור הבא. הייתי מעדיף מסך 16:10 אם יש כאלו בגודל הזה אבל חייב להיות מסוגל לסרוק 1:1 ולתת תמונת 16:9 אמיתית. התקציב כרגע הוא עד 2,000 שקל, מעדיף לקנות מהארץ.

7. Started by TomerPerez,

ברצוני לרכוש מסך המיועד לגיימינג לחיבור למחשב ולxbox 360, לכן חשוב שיהיה חיבור hdmi. אני לא יודע איזה פאנל מומלץ לגיימינג ואילו זמני תגובה שונים יש,לאחי יש מסך עם זמן תגובה של 5ms ואני לא שם לב למריחות למיניהן. התקציב שלי הוא 1500-1700 ש"ח, אין לי חנות מועדפת. בתודה מראש,תומר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Fungus Funk,

איזה מסך יותר טוב ועדיף בלי קשר לגודל ?? - ASUS LCD 22" MW221U 2ms DVI WIDE - LG LCD 20" L204WT 5ms והאם אפשר לחבר את שניהם לממיר [של הוט] ולהשתמש במסך גם גמוניטור למחשב וגם כטלויזיה ?! בתודה מראש !!

9. Started by yz101,

מבקש לדעת איזה צג עדיף לקנות. אני אומר מראש, אני לא מוסיף עוד כסף ל2007WFP. אז מה עדיף ומאיפה? LG 204WT Samsung 204BW או אחר ומאיפה? שיהיה 20" רזולוציה 1050X1680 ובכל מקרה לא מעל 2000 ש"ח. אני ממש רוצה לקנות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי אני בונה מחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS 640MB EVGA KO ומעבד E6600 (אם המידע הזה שימושי בכלל).. ואני רוצה לקנות מסך..השימוש במחשב זה למשחקים, אינטרנט, וסרטים.. שיהיה מסך 19' אין לי צורך ביותר מ 19' כי זה כבר דיי גדול אלא אם כן ההבדל מחירים ממש לא משמעותי.. אני רוצה מסך טוב ואיכותי כמובן בלי רמקולים מובנים או משהו כזה.. הציעו לי פעם את lg1970hr באמת כדאי לי לקנות אותו? במסכים אני לא מבין כלום בקצב ריענון רזולוציה וכל הדברים האלה..ה LG הוא ברמה טובה בכל הקשקושים האלה? והאם כדאי לי להשקיע יותר כסף אזור ה2000 בשביל מסך אחר?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by hananmori12,

שלום, אחרי שנגמר המסך בחנויות ובמחסנים חיכיתי למשלוח הבא שלו שהגיע לפני כמה ימים, קניתי את המסך היום (במחיר טוב של 1100 שקל), היה לי את המסך 2370 של סמסונג שהיה לו בעיות זוויות צפיה מעצבנות, בדל אין את זה והמסך מצויין באמת, שאלה: בקופסה לא היה לי כבל חשמל למסך, האם זה דבר שהיה לכולם??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, יש לי מסך שתומך בHD, המסך ללא רמקולים ולכן יש לו יציאות AGP וDVI. השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהי דרך לחבר למסך XBOX נגיד? או לדוגמא ממיר? יש משהו בסיגנון חוט מצד אחד DVI ומצד שני הפין הצהוב(שיש בטלויזיות צהוב שזה וידיאו ולבן ואדום)? ואם לא, האם יש איזשהי דרך אחרת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שיהיה כמה שיותר זול ומאיזו חנות שהיא. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by coorva,

שלום רב מתכוון לרכוש מסך 23" IPS שמיועד בעיקר לאינטרנט, מישחקים וצפייה בסרטים וסדרות. מתלבט קשות בין LED ל- CCFL . אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון - מה עדיף. החשש שלי מה- LED הוא בעיקר מזליגת אור שהבנתי שהיא תופעה די שכיחה במסכים מסוג זה כמו גם בהירות חזקה מידי. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eladbt,

שלום, אנחנו מחפשים מסך מחשב המשמש רוב הזמן לסרטים דרך האינטרנט/DVD ומעט לפעילות OFFICE רגילה. מכיוון שהמחשב בסלון אנחנו רוצים מסך שיהיה מספיק גדול שיתאים לצפייה ממרחק של 2-2.5 מטר. חשבנו לכיוון פלזמה כי אהבנו את איכות הצפייה. שאלות: 1. האם עבודה עם פלזמה טובה/מאפשרת עבודת מחשב סטנדרטית (נניח שצריך לכתוב מאמר ולשבת 3 שעות על וורד) 2. בהנחה שכן, מה המסך המומלץ בתקציב של 3K (אפשרות לחריגה לכיוון 3.5) מה דעתכם על פלזמה SAMSUNG דגם PS-42C450 3. בהנחה שלא, מהו אם כן המסך המומלץ מכל סוג שהוא (LCD,LED ושות') בתקציב הנ"ל יש לי יציאת HD מהמחשב. תודה רבה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. התחדשתי לי במסך Dell 2007WFP וחיברתי אל המסך ממיר דיגטלי בכניסה Composite, בהגדרות PIP יש אפשרות לקבוע את הכניסה בה אני משתמש S-Video או Composite קבעתי את זה על Composite אבל לאחר שאני מכבה את המסך ההגדרה חוזרת לS-video..ואני צריך שוב להכנס להגדרות ולשנות את זה.. האם יש דרך לקבוע שזה ישאר בComposite ? תודה בן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המסך האומלל שלי זקוק לניקוי רציני - רציתי לדעת איך לנקות אותו בצורה יסודית אבל שלא תגרום נזק.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום חברים, אני צריך המלצה למסך שייועד לקריאה ברובו, ממש לא למשחקים. ראיית סרטים, גלישה וזהו. רצוי שתהיה לו אופציה לפיבוט תודה מראש g0vner_t.s.y

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  19. טוב אז ככה. המסך רחבSamsung 19 LCD 931BW http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20129 כמה שאלות: המסך עצמו מומלץ? מסך 19" רחב [הסמסונג שכתבתי למעלה], הוא קטן מדי, כאילו בגובה שלו? יש לי עכשיו מסך 17" CRT והגובה שלו הוא מספיק בשבילי, אז כמה הבדל יהיה בגובה בין שתי המסכים? ואם אני ישחק בו משחק שלא תומך במסך רחב אז זה ימתח או יהיו בצד שוליים שחורים? ואם זה נימתח, האיכות גרועה\מגעילה? ושאלה אחרת, נכון אומרים שמסכים רחבים טובים לסרטים בגלל שכשאתה רואה סרט במסך רחב אז השוליים השחורים למעלה ולמטה מתבטלים ואתה מקבל יותר שטח לרוחב? אזז... אם יש לי סרט במחשב עכשיו [מסך 4:3 רגיל], שהכתוביות אצלו מובנות והכתוביות מופיעות על השוליים שלמטה כמובן, אז מה יקרה כשאני …

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  20. הבן הוא גיימר מזדמן, מוסיקאי, צופה בעיקר בספורט דרך המחשב. מחפש עזרה למסך טוב בתקציב -.1500 ש"ח.... האם יש חוות דעת שהיא על מסך 21.6 אינץ' של AOC ?(הוא כעת במבצע). אשמח לתגובות.... בכייף, אורי.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by avivasban,

אני רוצה לדעת איזה תכונות כדאי שיהי במסך מחשב? מה זה משנה הms ? ואיזה מסך הכי מומלץ לקנות בגודל של 22 אינץ

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by Majh,

שלום, אני הולך לקנות מחשב עם כרטיס 2060/2070 או 5700 ככל הנראה. לכן כבר אמרתי שאולי הגיע הזמן שאשדרג מהמסך הפשוט שלי למשהו יותר משמעותי. עיקר המשמעות היא משחקים, אני חושב ללכת לכיוון 1440, עם 27 אינצ' (כל מה שקראתי באתרים בחו"ל אומרים שאין טעם ל-1440 עם פחות מ-27 אינצ' למרות שכאן ראיתי לא מעט המלצות על 1440 עם פחות מ-27 אינצ' (אני עכשיו עם 21 אינצ' לדעתי וזה בטח יראה לי כמו מפלצת, אבל אני מודע שמתרגלים מהר). כנראה אשמור את הקנייה לסוף החודש הבא, בשאיפה שיהיו הנחות על מחשבים ומסכים או לפחות מאמזון או NEWEGG. אבל הייתי שמח להמלצות או תובנות. גם שאני משחק FPS אני לא באמת תחרותי אז אני לא מחפש מהירות תגובה מטורפת. בכל זאת יש דינמיות די גדולה ואני לא מבין מספיק במסכים אז…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by asilbob,

והוא טוען שבגלל זה ה2253 יותר טוב ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר מה שיותר יקר יותר טוב? בזה סיכמת את הידע שלך בנושא.. ה2253BW הוא פאנל של סמסונג ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר הפיבוט הוא כולה גימיק שגם במסך הזה ל א עובד משהו

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  24. קודם כל - אם אני לא במקום הנכון אשמח אם תכווינו אותי.. לא מצאתי פורום למסכי טלוויזיה. אקדים ואומר שמעולם לא הייתה לי טלוויזיה, והידע שלי בנושא הזה סופר בסיסי. אני בקרוב עובר דירה ומעוניין לרכוש טלוויזיה בגודל של 65"-75" לסלון.. השימושים שלי הם בעיקר נטפליקס, יוטיוב.. נקסטTV.. סדרות סרטים ואולי מינימום גיימינג באקס בוקס. הבנתי שלרוב הטלוויזיות יש אנדרואיד TV שזה פותר את את הבעיה של הנטפליקס.. הרזולוציה במחיר הזה אני מניח שתהיה 4K.. אני מעוניין אולי גם (אם זה משתלם) לקנות רמקולים לטלוויזיה גם. והבנתי שיש טלוויזיות שניתן להתחבר ללפטופ באמצעות בלוטוס? או שעדיין חייב HDMI? אשמח אם תעזרו לי בנושא. התקציב שלי הוא בערך 5-6K סה"כ. תודה

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. יש לי בבית מסך 21 לא דק אבל שמעתי שיש בו קרינה וחוץ מזה האיכות צפיה שלו מגעילה .אבל מה שחשוב לי זה הבריאות של העניים מי שיכול להציע לי מסך בלי קרינה וטוב באיכות{אם יש גם חברה טוה שהמסך יחזיק זמן רב}

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.