מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך): 600 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): עד 700 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? AMD RADEON HD 6800 - CROSSFIRE 4. בקשות מיוחדות - אפשרות לתליה על הקיר / ארגונומיה וכדומה. שום דבר מיוחד 5. גודל מסך רצוי: 22 - 23 אינצ' הערות סופר חשובה!!: המחשב שלי בן היתר מחובר למסך 32 אינצ' FHD בו אני צופה בסדרות/סרטים ובו אני גם משחק במשחקים עם ג'ויסטיק- (בעיקר במשחקים הכבדים) המשחקים שאני משחק במסך הקטן שאני רוצה לקנות זה משחקי רשת בעיקר ולרוב הם לא דורשים הרבה בכלל.…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שההבדל בניהם הוא ב LED לCCPL אורות האחוריים, האמת שאני סובל מאד מהבהירות של מסכי המחשב, אם יש משמעות לכך. אגב, ראיתי שיש גם מסכי 22 אינטש, יש הבדל טכנולוגי בניהם ל23? דבר אחרון, ואולי תתנו לי מענה לכך, חיפשתי בכלל מסך בעל חיבור אנלוגי לTV, אך עקב ההמלצות למסכי הדל ירדתי מהנושא. תודה מראש על התגובות
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים פורום נכבדים, שנייה לפני שאתם צועקים עלי דל, אציין שאופן התלייה של ה- AOC (דרך הבסיס, כלומר בחיבור אנכי המסך זוכה בכמה ס"מ של גובה) תואם את צרכי להפליא. השאלה היא האם למישהו יש ניסיון עם ה- AOC, או מה ההבדל בין שני המסכים (שניהם עם פאנל IPS, שמשיטוטי הפורום הבנתי שזה פיצ'ר מצויין). לינק למסך: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11971 תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24" , אחד השימושים למסך הוא משחקים..תג מחיר בסביבות 1100 שקל. בעבר זכור לי שזמן התגובה היה מאוד חשוב ומקסימום היה צריך לעמוד על 5MS, עכשיו שעברתי על הודעות הפורם ואנשים ביקשו המלצות למסכים גם עבור שימושי משחקים והמליצו על מסכים של זמן תגובה 8 כמו ההמסך בלינק המצורף http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2807 אשמח לקבל את המלצתכם ותגובתכם
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני בערך שבוע וחצי מ ivory ושמתי לב שהמסך כזה קופץ כזה כמו שאתה מנסה לצלם מסך עם מצלמה דיגיטלית אני רואה ככה . זה בעיה אצלי או במסך? ואם כן מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך דל 2209WA כשנתיים ו 9 חודשים, כלומר עוד 3 חודשים נגמרת לי האחריות. לפני כמה ימים הבחנתי בכתם כזה על המסך במיוחד שיש רקע אפור או שאני מוריד בהירות לא מפריע לי כל כך אבל ברור שזאת בעיה במסך וזה לא אמור להיות ככה. מה עושים האם יש טעם להפעיל אחריות למרות נשאר לי רק 3 חודשים לאחריות ?מה המדיניות שלהם בנושא מנסיונכם?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מסך 27 אינץ למחשב מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=32073
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה להחליף את המסך DELL 2009WA שיש לי כרגע למסך אחר. יש כמה חסרונות בדל שמפריעים ל"חוויה". - כיסוי נגד בוהק מט מלא0 נותן תחושה שהמסך "מלוכלך", הלבן לא ניראה כמו לבן. - רזולוציה, צפיפות פיקסלים, גודל נקודה - לא מספיקים לי - אני קורא הרבה (טקסטים\פורמים\חדשות). - תאורה אחורית - גם כן לא מספיק טובה. (backlight). המסך החדש שאני מחפש צריך לענות על הדרישות שהדל לא עונה. - מסך עם ציפוי נגד בוהק חלקי\לא קיים (לא מסך זכוכית). - רזולוציה - 1080P תאורה אחורית טובה. מבחינת פנאל המסך : EIPS\HIPS\PVA- גודל מסך 24\27, תקציב 3500. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום יש לי מסך 19 של ViewSonic דגם VP930 (שהיה בזמנו המומלץ בפורום ואני מאוד מרוצה ממנו) . אני מעונין להחליף למסך 23 / 24 אינץ איכותי לפחות באותה רמה כמו המסך הקודם. לשימוש רב תכליתי גלישה, קידוד, משחקים, עיבוד תמונות ומעט סרטים בתודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני ללכת על מסך 30 אינץ למחשב דגם: dell u3011 המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים גלישה באינטרנט ומשחקים הכי זול שמצאתי אותו 6100 ש"ח תגובות בבקשה? ???
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני עוסק בגרפיקה: אתרי אינטרנט, תמונות, תלת מימד ועריכת וידאו ומעוניין להשתדרג עם מסך מחשב חדש אני מתלבט בין שני דגמים האחד Eizo - Flexscan S2433WH והשני DELL - UltraSharp U2711 אני יודע שהראשון הוא 24 אינץ' והשני 27 אינץ' אבל במחיר הם די קרובים והגודל במקרה הזה לא ממש קובע מה שהכי חשוב לי זה איכות הצבעים בעבודות גרפיות והתאמת הצבעים לצבעים אמיתיים (דפוס ועבודה על תמונות) קראתי שהתצוגה בדגם ה-DELL ניראת קצת מטושטשת... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן המון תודה מראש בני
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבית של אחותי יש מסך טלוויזיה LCD 42". בנוסף, יש רק מחשב נייד אחד, ללא נייח/מסך מחשב. ביקשה ממני כמובן להתאים לה מחשב לצרכים, אבל שנינו מתלבטים מה בעצם יתאים לה יותר: מחשב נייח ומסך מחשב יעודי 22" בערך, או מחשב HTPC שיחובר ישירות לטלוויזיה עצמה! ההתלבטות נובעת מהחשש שלי שעבודה רציפה על גבי מסך הטלוויזיה לא נוחה בעליל כשמדובר בצרכים הספציפיים שלה מהמחשב: גלישה באתרים, שכולל בין השאר קריאה מרובה (תואר פילוסופיה והיסטוריה, רוב החומר יהיה על המחשב). המחשב מן הסתם ישמש לה גם כמערכת קולנוע, היא ובעלה מבלים את רוב זמנם בבית בסלון, ואוהבים לצפות בסרטים וסדרות, אז זה פלוס ענקי לכיוון ה- HTPC ... אז למי שיש נסיון בעניין, עד כמה שימושים כאלה מהמחשב שיתבצעו על גבי מסך טלוויזיה בלבד …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב מתכוון לרכוש מסך 23" IPS שמיועד בעיקר לאינטרנט, מישחקים וצפייה בסרטים וסדרות. מתלבט קשות בין LED ל- CCFL . אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון - מה עדיף. החשש שלי מה- LED הוא בעיקר מזליגת אור שהבנתי שהיא תופעה די שכיחה במסכים מסוג זה כמו גם בהירות חזקה מידי. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי קצת על מסכים אבל אני קצת מבולבל.... יש לי מסך CRT עתיק 21"... אני רוצה לקנות מסך שטוח איכותי, אני כל היום מול המחשב - עבודה משרדית רבה, סרטים, ומשחקים. אני יכול להשקיע כ-1000 ש"ח, אבל הייתי מעדיף לחסוך כמה שיותר ולקנות מסך שבאמת מצדיק את המחיר. אשמח להמלצות ואם יש מסכים טובים בהרבה פחות מ-1000 שעדיין טובים כמעט כמו מסך ב-1000 אז ממש אשמח לשמוע... דבר אחד חשוב לציין - יש לי מחשב יחסית טוב ( WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit + Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor + ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard + MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC Video Card ) ועד היום הייתי משחק במשחק…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1933039 הוא יצא בקרוב ויהיה כנראה עם מסך מבריק ו e-ips הנה תמונה http://www.hardwareluxx.de/community/f111/dell-ultrasharp-u2713-2560x1440-ips-led-glossy-897393.html
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי לרכוש מסך חדש עם המפרט (בחתימה) שאמור להגיע אלי בשבועיים הקרובים. זה תלוי בכמה אצליח למכור את המסך הנוכחי, שלפחות יכסה חצי מהעלות של החדש. אין לי מושג בדברים האלה, ואני לא יודע אפילו כמה לבקש על המסך הנוכחי! אז כאמור, מדובר במסך סמסונג 2253BW, אין שום פיקסל שרוף, עובד מעולה ואין בו שום תקלה או שריטה. 450 ש"ח נשמע מחיר הגיוני, נמוך מדי, גבוה מדי? *זו לא מודעת מכירה, אני אפרסם אחת מתאימה בטריידזון אחרי שאקבל תשובה. באתי מתמים לשאול סה"כ מה הערך כי לא מתמצא בזה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך 24 אינץ' ומעלה (27 זו השאיפה) שאפשר לחבר לו זרוע תלייה. תקציב: 1000 ש"ח מחשב בעיקר למשחקים וסרטים, אז הרזולוציה וזמן התגובה חשובים.
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך sapphire 7850 HD, החיבורים שלו הולכים ככה: mini displayport- שתי יציאות. DVI- יציאה אחת HDMI- יציאה אחת. למסכים שלי יש רק חיבור של VGA. הבנתי שיש כל מיני בעיות עם המרה של HDMI לVGA. אז אם אני אחבר שני מסכים לmini displayport, ואחד לDVI, כולם בעזרת מתאמים כמובן, לא תהיה בעיה? החיבור יעשה בעזרת הכבל הבא- http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130574270690&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160#ht_1046wt_906 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך LG הזה ? האם הוא חד לקריאת טקסט ? יש לו TILT אפשרות לשנות זווית ? איזה עוד מסכים מומלצים בגודל 20-22 " בתקציב של עד 700 ש"ח הכי חשוב בישבילי שיהיה חד תודה HUSKY
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך יחסית ישן שמציג full hd 1080p אבל אני לא יודע איך לבדוק מה המקסימום fps שלו. איך בודקים דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי ראיתי שכאן בפורום מומלץ הDELL המקביל למסך הזה רק שהבעיה שלי איתו שהוא פשוט ענקי. לאומת זאת ה AOC מאוד דק יפה ולא מגושם. השאלה איך הוא בביצועים בסרטים ומשחקים ? יתאים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל, הבעיה היא שאני מוגבל במקום שיש בשולחן שלי כי מעליו יש לי מדף, המרווח ביניהם הוא 39.5 ס"מ האם הוא יוכל להיכנס במרווח הזה כולל המעמד שמחזיק אותו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את המסך DELL U2312 HM. נהנתי ממנו מאוד עד שהתחילה בעיה מעצבנת. באופן שנראה אקראי במיוחד המסך נכנס למצב Power Saving ונהיה שחור. אני לא מצליח לצאת מהמצב ואני לא יודע מה גורם לכניסה שלו. זה קורה רק בזמן שאני משחק באיזשהו משחק (Borderlands, NFS:MW, Diablo לדוגמא) הפתרון היחידי זה לעשות ריסטרט. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות מסך חדש, והמסך העיקרי שרציתי זה u2711 ועכשיו כשמחליפו נכנס אז זה השתנה ל- dell 2713hm. לאור החשיפה הרבה בזמן האחרון של מסכי 27' מחברה לא מוכרת בעלי פאנל IPS במחיר מצחיק חשבתי שאולי יש אלטרנטיבה יותר טובה, רק הבעיה היחידה שלי עם מסכים אלה - כל המסכים מבריקים. הדרישות שלי מהמסך הם: 27', פאנל IPS, בהירות גבוה (350cd/m2+), רזולציה של 2560X1440, וכמובן שיהיה מט. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות! תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-