מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין שני מסכים : AOC G2460PQU https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14672 Dell S2415H https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15095 שוקל אם שווה לי להשקיע עוד בסכום למסך של AOC ואם החברה הזאת בכלל טובה, חוץ מזה הפאנל של המסכים שונה. המסך מיועד דרך אגב לגיימינג אבל גם לעריכה גרפית מידי פעם.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך 19 זול. התקציב- 1000 עד 1400 ש"ח- יחובר למחשב פנטיום 3 עתיק שלא יוכל לנצל מסך איכותי יותר. מיועד למשחקים שמחשב כזה יכול להפעיל ,גלישה וקצת אופיס. ראיתי פרסומות למסכים זולים אף יותר ,(במגה...) אבל חושש כי המחיר הזול נובע מאיכות גרועה במיוחש שהיצרן לא ברור- רוצה ללכת קדימה ולא אחורה. תודה
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עד היום השתמשתי במסך CRT מדגם FLATRON 795FT של LG, והחלטתי לקנות מסך חדש שיהיה מסוג LCD. אחרי שוטטות ארוכה (מאד) בפורום ראיתי כי יש הרבה חברות של מסכים וגם סוגים ודגמים שונים. אני לא מקצוען בנושא המסכים. אמנם אני יודע את הבסיס על מסכי LCD אך יש לי התלבטות על איזה מסך לקנות. אני רוצה מסך 19" בתקציב של 1500-1600 שקל (עם אפשרות לחרוג עוד 100-200 שקלים) שמיועד למשחקים, קצת סרטים ודברים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט ועבודה בOFFICE. אשמח לתשובות ולהצעות.
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב Wide Screen של 20 אינצ'. המסך ישמש בעיקר לסרטים, טלויזיה ותכנות אבל לא למשחקים. אני רוצה שהמסך ישמש גם כטלויזיה ולכן חשוב לי שיהיה לו את כל היציאות שצריך מאחורה (RCA ואולי RF - לא בטוח שצריך RF). אני מתלבט אם לחפש אחד שיש לו גם יציאת DVI. לגבי תקציב עוד לא נסגרתי על עצמי לגמרי. נראה לי שעד 2500 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז עדיף. על מה אתם ממליצים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני ממש לא רוצה להעמיס בשאלה שכבר שאלו אותה המון אבל עשיתי ככה סקירה קצרה ולא מצאתי משהו מרוב ים המידע שיש פה. אני ממש נדהמתי מאיכות המסכים של אפל ורציתי לדעת אם יש מסכים בעלי איכות דומה שלא עולים כלכך הרבה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מסך רחב (16:9) / מסך רגיל(4:3) דעות בעד ונגד... יצוין - המסך מיועד יומיומית פשוטה ומשחקים פה ושם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה מסך רחב עם Pivot. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי שאלה לבעלי 2407WFP: יש לי 2407WFP מספר חודשים, ושמתי לב שכשהמסך משנה מצב עבודה (רזולוציה או תדר ריענון) הוא לא שומר את ה-settings. למה אני מתכוון? בכל מסך CRT, כאשר משנים מצב עבודה, התמונה לרוב לא ממורכזת היטב. לאחר שמכוונים את המיקום, המסך "זוכר" את ההגדרות לאותו מצב (רזולוציה ותדר רענון), כך שכאשר המסך חוזר לאותו מוד בדיוק, התמונה תהיה ממוקמת היטב. במסך שלי, מעבר בין מודים גורם למסך לשכוח את ההגדרות שהיו לאותו מוד קודם לכן. (ולפני שמישהו יעיר לי על זה - ברור לי שהתדר האופטימלי למסך LCD הוא 60Hz ואין צורך בתדר גבוה יותר, אבל במהלך ה- BOOT המחשב עובר כמה רזולוציות עד סיום ה-BOOT שם הוא נשאר ב- 1920x1200). כמובן שכל מה שצריך לעשות הוא לבחור בתפריט את האופציה של הכוונ…
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
תכננתי לקנות מסך של EIZO מדגם CE210W לצרכי גרפיקה. נאמר לי שהמסך לא מיוצר יותר ולא קיים במלאי והוצע לי כתחליף דגם CG222W. הבעיה עם התחליף היא ה-GAMUT הרחב שלו כשרציתי מסך לעבודה ב-SRGB. יש לי שתי שאלות: א- מה אומר הנתון כיסוי Gamut : sRGB-%97 , RGB-%92 ב- האם יש המלצה למסך אחר בגבולות התקציב שלי (6500 ש"ח)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית מערכת מצלמות אבטחה. אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-24" להצגת הוידאו מהמצלמות - שניתן לתלות בקיר בסמוך למערכת ה- DVR. זה צפוי להיות השימוש היחיד שלו (אולי גם כגיבוי זמני למסך שהתקלקל) - לכן אני מחפש פתרון איכותי אבל זול. תודה
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? http://www.agneovo.com/global/products/F-419.htm איך הוא ביחס למסך הנוכחי שלי (MAG 786PF)?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך LG הזה ? האם הוא חד לקריאת טקסט ? יש לו TILT אפשרות לשנות זווית ? איזה עוד מסכים מומלצים בגודל 20-22 " בתקציב של עד 700 ש"ח הכי חשוב בישבילי שיהיה חד תודה HUSKY
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה לטקסטים אינטרנט וגרפים ,ואולי גם קצת סרטים,על רזולוציה מירבית. מה שיש לי זה Intel Extreme® Graphics 2 64mb ד"א, הייתי מחליף לכרטיס מסך רציני יותר אבל ל-AGP אין מבחר גדול ויכול להיות שאצטרך להחליף גם ספק כוח (יש לי 250W אם אני לא טועה),ואז כל הסיפור נהיה מסובך ויקר.....תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפשת המלצה למסך מחשב לאבא שלי תקציב כ- 1500 (בשאיפה לפחות), אבל ניתן לגלוש צפונה היה ויש משהו שמתאים לצרכים ושווה את זה כמובן הכוונה למצא משהו שיענה לצרכים וייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. השימושים: בעיקר אינטרנט ומצגות בידור ב- PP (לא עבודה) טיפה עריכת תמונות ביתיות בפוטופשופ (שום דבר מקצועי או המצריך מסך מקצועני) אבל לעיתים שימוש לפרקים ארוכים כך שרצוי שהמסך לא יציק בעיניים. בהתחלה חשבתי על מסכים בעלי פאנלים איכותיים שהומלצו בפורום בעבר, אבל הבנתי שכבר אין להשיגם וכעת לצרכים וברמות המחירים הללו, יש כמעט רק מבוססי TN הדרישות: 19" ממדים רגילים (לא רחב) - תיקנתי את הגדלים בעקבות הודעתו של llime בעל כניסת DVI טקסט נראה טוב רצוי צבעים טובים (משמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב בחדר אחר, על מנת לראות בו סרטים. השאלה היא איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היום לקחתי אותו מ KSP.בדקתי את המסך שקיבלתי לפיקסלים שרופים ונמצא בו פיקסל אחד שרוף.נתנו לי חדש שאותו כבר לא בדקתי,אבל הכל בסדר ואין שום בעיה. מבחינת איכות התמונה-מעולה,חד,ברור וגדול!!! במשחקים קשה לי לתת חוות דעת כי אני בקושי משחק,אבל שיחקתי טיפה בPRO EVOLUTION SOCCER ולא שמתי לב למריחות או משהו כזה,כנ"ל גם בסרטים. הטקסט חד מאוד,המסך בהיר מאוד,הקונטרסט חזק ביותר,שמתי טיפה מעל החצי. בסך הכל,למחיר שלו מסך סופר איכותי ומשתלם. :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אתמול LCD 19 של BENQ FP93GX במקום הCRT המעפן שהיה לי. הבעיה היא שהוא מציג איכות צבע די נמוכה ובכללי מציג די גרוע. שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית (1280x1024) וניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות את הזמן רענון, כלום לא עובד. בSETTINGS בשולחן עבודה זה כמובן מכוון ל-32bit אבל עדיין מגעיל... (זה מחובר בDVI - יש לי שני חיבורים לRX1900XT ובשניהם זה עובד דפוק, וגם בחיבור רגיל עם מן "מתווך" - אנאערף אין לי מושג איך קוראים לזה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך של benq שהוא כולל חיבור dvi , אני מחבר את המחשב שלי דרך svideo לטלוויזיה עכשיו אני מעוניין לדעת אם אני יוכל לחבר את המחשב דרך dvi לטלוויזיה ולראות באיכות מעולה כמו שרואים על מסך רגיל או שזה היה ב s -video שזה לא ממש איכותי ?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
דוגמה ה-Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI שווה את המחיר ??(עולה-1823 שח) איך הוא בהשוואה למסכים בסכומים דומים?? איך הוא בהשוואה לשאר מסכי ה22 הנמצאים כיום בשוק?? האם הוא טוב למשחקים וגם לסרטים(זה הכי חשוב) ?? או שיש מסך יותר טוב לסרטים ומשחקים בעלות דומה?? בבקשה תעזרו לי... :-\ ותודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אנחנו מתכננים לקנות מסך- והמליצו לי על המסך הבא- LG L1953S 5ms . השימושים הם בעיקר משרדיים ולעיתים רחוקות (מאוד) סרטים, כי סביר מאוד להניח שסרטים ינוגנו על הטלויזיה. האם יש מסך אחר שמומלץ באיזור התקציב הזה - 1200 ¤ ומטה ? (לא מתעקש על 19'' ) . תודה לעונים, אמיר.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מסך קצת ישן ברזולוציה ביחס של 4:3 המסך עובד מצויין כבר הרבה שנים והוא די מספיק בשבילי. השאלה היא האם המסכים הישנים יותר פחות בריאים לעיניים וכדאי לי לקנות מסך חדש? הדגם הוא FlexScan S2100 SlimEdge
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, נתנו לי רשימה של מסכים 22", ואני רוצה לדעת איזה מהם הוא עם איכות תמונה הכי טובה, זמן תגובה נמוך, וכו.... אינה הרשימה והמחירים שלהם. MAG BF22, מסך וטלויזיה, 800 ש"ח. MAG BP2219FW, מסך רגיל, 800 ש"ח. LG W2242T, מסך רגיל, 800 ש"ח. LG W2271TC, מסך רגיל, 900 ש"ח. PROVIEW AR2238AFW, מסך רגיל, 800 ש"ח. לי אמרו של-PROV יש פחות בעיות מאשר כולם. טוב אז אני החכה לתגובות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום תכננתי לקנות היום את הסמסונג 960BF - השבוע, כלומר עד היום, אפשר לקבל אותו ב-2199. ממש ברגע האחרון ראיתי כאן בפורום שאלו אינם מסכים מומלצים (למרות שהביקורות ב-זאפ - לא יודע מה הן שוות - היו מאוד נלהבות). אפשר לקבל המלצה למסך חלופי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
- מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3 תודה ויום נעים לכם
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-