עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Screw_Master,

מסך 25", QHD, גודל הנקודה כנראה יהיה זערורי, במקור רציתי 24" 1920X1200. האם מדובר במסך מוצלח של הבחרה והמחיר הזה משתלם עבורו? http://www.iqpc.co.il/?product=dell-ultrasharp-24-p2516d-qhd-ips

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by arield,

טוב אז סוף סוף אני מתחדש לי במסך מחשב חדש(אחרי הLG שיש לי אותו 7 שנים חח). בכל מקרה אני צריך המלצה על מסך מחשב שיהיה בגודל בין 20 אינץ' ל-22 אינץ'(עם עדיפות לקטן יותר מ22"). אני גיימר שמשחק הרבה במחשב(עם מערך כרטיסים GTX570).וחשוב לי שהמסך יהיה איכותי. חשוב גם שיתמוך בFHD. התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים גג. איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by soler37,

שלום, אני כבר הרבה זמן מחפש מסך נורמלי בלי כל בולשיט שאנשים מאכילים אותי, מישהו הפנה אותי לפורום הזה ואמר לי שזה המקום הכי טוב לחפש מסך. טוב אז נתחיל התקציב שלי זה עד 1700, אני מחפש מסך בשביל לשחק אקס בוקס בחדר שלי והמרחק צפייה זה 40-50 ס"מ. כמובן שלפני שאני קונה משהו אני בודק טוב טוב לראות שזה יתאים לי ושזה יהיה מוצר שישרת אותי הכי טוב תמורת המחיר.ץ בדקתי כמה מסכים אבל אני עדיין לא סגור, אני חייב לציין גם שרוב הסיכויים הם שאני אצתרך לסוע ולהסוף את המסך ולא להזמין אלה אם כן אני יהיה חייב לחרוג ממצב כזה בשביל משהו טוב. מסך אחד שהזמנתי מאתר winprice היה samsung xl2370 LCD זה עם ה2MS, כשהוא הגיע אלי זה היה ה2370hdtv שלא רציתי בכלל, החזרתי אותו בסוף וביטלתי את העסקה והחלט…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הייתי היום אצל חבר שלי, ובאותה הזדמנות לקחתי ממנו ספריי של Silver Line לניקוי מסכי LCD. חשבתי שיש לי בבית את המגבון הקטן שמגיע עם המסך עצמו, אבל כנראה שנאבד לי. איזה אופציות נוספות יש לי? אני יכול לקחת נייר טואלט, מגבת מטבח וכו' או שהם מחוספסים מדי וישרטו לי את המסך?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. http://m.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902891-64/47351980 אשתי עובדת על שתי מסכים וזה מאוד עוזר לה. הייתי רוצה לקנות לה את המסך הנ״ל 1. האם זה מסך טוב. מישהו מכיר? 2. האם זה מחיר טוב? 3. האם אפשר לפצל מסך לשתיים באמצעות תוכנה מסויימת או באמצעות התוכנה של הכרטיס מסך? 4. יש לי נייד של דל עם widi האם המסך הזה תומך? אם לא, אז האם אפשר לחבר לו מתאם ליציאת הhdmi שתומך בwidi? 5. בכלל מסך כזה גדול בשימוש למחשב האם מישהו התנסה מבחינת נוחות? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. האם הדגמים של DELL עדיין קיימים ? 2007WFP ? או שיש דגמים חדשים בגודל הזה (20 אינץ') ? בכל מקרה השימוש של המסך משחקים + סרטים ועבודה מול האינטרנט עד 2000 שקלים אפשר לחרוג קצת. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by schumih,

אהלן קיבלתי מסך 19" רחב של PROVIEW. בהוראות מומלץ לבחור ברזולוציה של 1440*900. לפני מספר ימים עשיתי זאת והכל עבד כמו שצריך, ראו מעולה. התקנתי מחדש XP PRO, לא משנה למה - ועכשיו אין לי אופציה לשנות לרזולוציה הזו ב-NVIDIA CONTROL PANEL. יש הרבה רזולוציות אחרות, אבל זו לא נמצאת שם... מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום.. אני רוצה לקנות מסך LCD . אני לא מבין גדול . איזה חברה מומלץ לקנות האם המסך הזה ..של LG באמת שווה את המחיר. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12978 אני משחק ומתכנת.. תודה שי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Animor,

שלום, ברשותי מסך של ''Dell 24. עד היום הייתי עם Dynamic Contrast אבל רק לאחרונה הבנתי שזו הסיבה שהבהירות משתנה לי מעצמה בנסיבות מסוימות ובאופן מעצבן למדי. בכל אופן, ביטלתי את זה ועכשיו יש לי שליטה ידנית על הבהירות והניגודיות של המסך. רציתי לדעת אם יש כמה כללי אצבע איך לעשות זאת, או אולי איזה benchmark או תוכנה כלשהי שעוזרים לכייל את זה. המטרה שלי היא תמונה אופטימלית למשחקים. אגב, במסך יש אפשרות להגדיר כל מיני מצבים, אני הגדרתי לגיימינג. אני חושב שזה משנה קצת את החום והקור של הגוונים, אבל לא בטוח בקשר לכך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי, לפני שקונה את המסך Dell U2711 חשבתי להתיעץ כאן - התקציב הוא עד 4K והשימוש הוא בעיקר משרדי, כבלים (חיבור HDMI) וסרטי FHD. הגודל שמחפש הוא בין 25 עד 30 אינצ'. האם יש מסך איכותי יותר בטווח מחירים הזה? של סמסונג אולי? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מחפש מסך למגוון שימושים, מסמכים, אינטרנט, משחקים. מבחינת גודל 27, פאנל לא TN, כל פאנל אחר נראה לי יהיה בסדר. עדיף אם אפשר free sync ותדר של 144, אם כבר קונה מסך חדש. רזולוציה 2K. בדרתי וחיפשתי וראיתי את סידרה S של דל, אבל בכל דגם חסר משהו אחר, או שאין free sync, או שהתדר 60 או שהפנאל TN. ארגונומיה זה נחמד, אבל לא קריטי ממש. מבחינת תקציב, לא גיבשתי משהו סופי וזה תלוי בתמורה אבל 1500 עד 2000 או טיפה יותר יכול לעבוד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. כותרת. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by callmeshay,

תקציב - 2,000 שקלים( ל2 המסכים ז"א 1,000 לכל אחד אפשרות חריגה קטנטנה אם זה באמת משפר ועוזר) המחשב הינו מחשב נייד מסוג Lenovo Ideapad Y50 70 קישור למפרט: https://www.amazon.com/Lenovo-Y50-Laptop-Computer-Generation/dp/B00KD5DUR2 בבקשה שימו לב איזה חיבורים יש כי אין לי מושג איך עושים חיבור 2 מסכים למחשב ניד( אשמח להסבר בנוסף איך לעשות זאת ) קצת פרטים חשובים של המחשב הנייד שברשותי לבחירת המסכים : 15.6" Full HD LED Backlit Anti-Glare Display (1920x1080) NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB Graphics Card / Intel Dual Band Wireless-AC 3160 המחשב יהיה למטרות משרד ביתיות בעיקר: 85% תכנות, 15% גלישה באינטרנט. אני חושב ש 22-24 אינץ מספיק מאח…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מחזיק 2 מסכי EIZO מדגם S2431W. לפני משהו כמו שנה התחילה תופעה מוזרה שהתפתחה על המסכים (שניהם!) ונראה כאילו המסך או ציפוי כלשהו על המסך נקרע. בתחילה זה היה נראה כמו שריטה (מאוד ישרה) על המסך, אבל מהר מאוד כל המסך התמלא ב"שריטות" האלו וגם המסך השני. מצרף תמונות תקריב של שני המסכים. האם מישהו מכיר את התופעה הזאת? האם יש דרך לתקן את המסכים? הם סה"כ אחלה מסכים ואבל להיפטר מהם... תודה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by RobiNooB,

המצב הוא כזה ...רציתי להשתדרג למסך איכותי יותר וגדול יותר מהקוןדם שיהיה לי ה LG 22 יחס 16:10 התחדשתי שבוע שעבר ב DELL U2311H מסך מדהים באיכות הצבע אך הבעיה שאני לא מצליח להתרגל לייחס 16:9 ! זה מעצבן זה יותר מדיי WIDE מה גם שאף על פי שהוא בעצם 23 הוא נראה קטן יותר אפילו מה LG 22 שלי הקודם ואני מעדיף אותו עדיין לצערי עוד לא עברו שבועיים ...מקווה שאוכל להחזירו ולקחת משהו אחר גדול יותר ! או לפחות אותו הגודל אך בייחס של 16:10 שאני רגיל אני מסתכל בחנות שבא קניתי ורואה בעצם שאין את הדגם המדובר והמומלץ u2412m אלא רק את הדגם "st2420l " מה ההבדלים בינהם ? מי יותר חדש ? מי נותן תחושת גודל יותר בגדלי 24" ? לא מסתדר עם ה23 ייחס 16:9 .. נקודה ! מה התחלופות שלי כרגע לדעתכם…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. כל הפרטים בתמונה המצורפת. ואם אפשר הערכת מחיר , תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Hasamba,

יש מבצע בשקם אלקטריק, על כל קנייה של אחד המסכים הנל מקבלים גם DVD נייד, השאלה היא איזה מהם עדיף, הסמסונג קצת מפחיד אותי כי הוא רחב, אני לא רואה סרטים במחשב (יש מדיה סנטר) וכמעט לא משחק, רק עבודה ואינטרנט. האם גלישה ועבודה רגילה יראו טוב יותר במסך רחב מבמסך רגיל? תשובות מהירות יתקבלו בברכה, אני מתכנן לקנות היום תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by parAzoid,

שלום לכולם. ביום שלישי הזה שהיה קיבלתי את הNEC 20WGX2. לאחר יומיים של בדיקה וכו' החלטתי לעשות עליו ביקרות. אז נתחיל: הגיע אלי חבילה ענקית דרך הדואר. ככה היא נראית : [תנחשו של מה? O:] http://img410.imageshack.us/img410/1567/packagekp4.jpg לאחר פתיחה של הקופסא וחיטוט בה, הגעתי לחלק שבו מוסתר ה20WGX2, אך מצופה בכלכר אז אי אפשר לראותו. תמונה: http://img467.imageshack.us/img467/209/package2av9.jpg אני חייב לציין שהאריזה של נק מעולה. שמו הגנות כראוי, הכל אסטטי ונקי ורואים שממש קשה \כמעט בלתי אפשרי לפגוע במסך כאשר הוא בתוך הקופסא ארוז אלא אם כן לוקחים פטיש ענק ודופקים בקופסא לאחר שפתחתי את הקופסא, מצאתי את הדברים הבאים: כבל חשמל, כבל DVI, כבל VGA, חוברת הסברה וCD. [כמ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי.. הציעו לי את המסך הזה ואין לי בעיה כספית עבורו. אני שוקל להעדיף אותו על פני מסך DELL 2407W כיוון שלדל יציאות הקומפוננט באיכות ירודה. הבעיה היחידה שלי היא שוב שאני חושש שהגודל יגרום לי אי נוחות בעבודה איתו. המרחק המקסימלי ביני לבין המסך הוא בערך חצי מטר. אבל גם בלי קשר מה דעתכם על המסך 26LD9000TA של היטאצ'י, הוא יותר טוב מהדל ? והאם הוא מתאים לחיבור למחשב? קישורים למסך: http://www.easternhifi.co.nz/assets/resized/img/sm/264/8/SchaubLorenzVMD3700P_S_L-0-700-0-450.jpg http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573724

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ilanb0,

האם אפשר לקבל חוו"ד על המסך הנ"ל? האם זה באמת ניגודיות 1:3000?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by oren12,

אני מזמין את המחשב עוד היום.. ואני רוצה לדעת האם כדאי, המוכר ב-TMS המליץ לי עליו יותר מה- Dell ... הוא הגירסא החדשה של 226BW.. בבקשה דחוף חוות דעת עליו הוא מחכה לתשובה..

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by asilbob,

צריך להגיע אליי מסך LCD עכשיו איך מנקים תמסך ? עם סספריי לחלונות רגיל או שחובה לקנות חומר מיוחד למה בחנות של המחשבים יש חומר למסך LCD אבל קופסא קטנה שעולה 30 שקל מהאתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם חבר שלי בנה לילד שלו מחשב גיימינג ועכשיו הוא צריך מסך מחשב שיתאים לכך הוא מכוון ל24 אינץ' עם אופציה (לדעתי בלתי אפשרי בתקציב) ל27. מה שחשוב זה מינימום 144 הרץ. זמן תגובה נמוך כמובן. התקציב הוא 1000 ש"ח , כשבמדית הצורך אפשר לחרוג ולהגיע ל1200. הוא ראה את המסך הזה : https://www.htzone.co.il/item/48721/מסך-גיימינג-_23.8/#productFullSpec2 שעולה 1250 באתר אבל הוא יכול לקנות ב1175 . המסך הזה טוב ? יש המלצות נוספות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by zoyaniv,

הרבה פעמים המליצו עליו בפורום. המסך עולה בערך 2200 ש"ח, לא תומך HDR ואין לו g או free sync, קצב הרענון 60 הרץ אבל הוא IPS. אז השאלה היא האם ולמה הוא הכי מומלץ למשחקים לא מהכבדים, יו טיוב ואופיס? או שיש משהו אחר עדיף באותו תקציב ולמה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by HADARY99,

שלום, אני צריך מסך למחשב בגודל 22" הכי טוב שיש ב 800 - 1000 שח ( רזולוציה 1680X1050 ) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.