עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gerdamen,

שלום לכם שוב.. יש לי כמה שאלות לגבי מסך למחשב יש לי 8800GTS 320 עכשיו.. מה יותר עדיף למכרטיס מסך הזה מסך רחב או מסך רגיל? איזה מסך יותר: DELL E207WFP 20'' LCD 5MS או SAMSUNG 206BW 20'' LCD אני סומך עליכם !! ובבקשה זה התקציב הכי הרבה שאני יכול להוציא ..הבנתי שהמסך DELL 2007WFP 20'' האו מסך מעולה! אבל אין לי כסף לקנות אותו.. תודה לכם!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by rino,

מבקש המלצה למסך LCD 19 לצורכי גרפיקה ,עריכת תמונות וקצת עריכת וידאו. לא חייב להיות מותג , רצוי המצלה על מסכים שנותנים תמורה גבוה ביותר לכסף

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני שוקל ללכת על מסך הזה Eizo S1931SH http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=464563 http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp הוא עולה ¤ 2,686 בקניה חכמה בזאפ עד עכשיו צפיתי בטלויזית LCD 26' ועכשיו אני רוצה לשדרג שתי שאלות 1. איך הוא בהשוואה לאחרים באותה רמה אפילו הצעות עם נטיה למעלה יתקבלו (: 2. השאלה אם שווה להעלות קצת את האינטשים למשהו יותר גדול והאם יש דברים יותר איכותיים באותו טווח מחיר אולי מקסימום עד 3000 אלף תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shahar75,

בשעה טובה הוחלף המחשב. צירפתי את המפרט. כעת מחפש מסך שגם ידע לעשות שימוש במפרט הזה. גודל "24 לא קעור( לא מתחבר לזה). תקציב עד 2,000₪.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by LRa,

שלום אני מחפש לקנות מסך בין 20-22 אינצ עם רמקולים מובנים עד 800 שח על מה הייתם ממליצים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by elitver,

במסך יש מקום לחיבורי DVI ויש לי כבל HDMI ל DVI הבעיה ש DVI אינו מעביר אודיו כיצד ניתן להעביר את האודיו ? אין שקע אוזניות ל PS3 תודה על העזרה איל

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by roi13489,

היי, אני סטודנט ומעוניין לקנות מסך איכותי שיתחבר למחשב נייד שלי (Dell Inspiron n5110). השימוש יהיה במסך זה בלבד ללא שימוש במסך המחשב הנייד והגודל הרצוי הוא 23". (יש חיבור VGA וHDMI) משיטוט נרחב בפורום ראיתי שהמסך המומלץ הוא U2312HM. הצורך העיקרי שלי הוא קריאת טקסטים בכמויות. בנוסף, איכות הצפייה בסדרות/סרטים חשובה לי מאוד. לעיתים רחוקות מאוד אני משחק במחשב ואשמח אם המסך יתאים גם לשימוש זה, אך הדבר אינו קריטי. עניין מהותי מאוד עבורי שיהיה אפשר לשחק עם גובה המסך בנוחות וקלילות. ראיתי בKSP מבצע על המסך של סמסונג Samsung S23C650D ב750 ₪. נראה שהוא תואם לדרישות לעיל, אך לא מצאתי ביקורות נורמליות עליו ברחבי האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ביניהם ולהמליץ על אחד מהם לשימו…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום.. אני רוצה לקנות מסך LCD . אני לא מבין גדול . איזה חברה מומלץ לקנות האם המסך הזה ..של LG באמת שווה את המחיר. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12978 אני משחק ומתכנת.. תודה שי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by or1020,

אני מתלבט קשות. והזמן דוחק בי להחליט. למעשה, חשבתי לרכוש את המסך כבר מחר, אבל לא יודע איך להחליט. ועל כן אני שב ופונה אליכם, אנשים יקירים ומביני עניין. אני מבקש לקנות מסך טוב, אפילו מאוד, מפני שאני מרבה בישיבה מול המחשב. החלטתי על גודל של 24", מפני שנראה לי שאהנה יותר לראות סרטים בו. אני בעיקר רואה סרטים ועובד עם טכסטים. אין לי שום עניין בעריכת ווידאו או חלילה בעריכת תמונות. אם כן, מה בין smamsung לבין Dell?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by elad135,

נדהמתי מהמחיר של המסך הזה: http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=28 בגדול הנתונים שלו נראים לי לא רעים בכלל, אבל אני לא מומחה גדול בנושא. המחיר שלו ממש נמוך בשביל מסך 19 אינצ'. תוכלו בבקשה לומר לי איזה חסרונות יש למסך הזה כדי שאני יבין למה הוא עולה ככה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Omry,

היי. לאחרונה התחילה בעיית הבהוב מציקה מאוד במסך שלי. בערך כל 15 שניות המסך מהבהב לרגע. כלומר, התמונה נהיית ריקה (שחורה לחלוטין) וחוזרת למצב הרגיל. איך אפתור את הבעיה? האם לממש אחריות? עוד בעיה שמפריעה לי: לאחרונה גם הסמן של העכבר נתקע על אותם פיקסלים במסך, אבל בפועל ממשיך לזוז. כלומר, כשאני מזיז את העכבר עצמו ולוחץ על דברים אני יכול לשים לב שהוא שינה את מקומו והוא פועל לפיכך, אבל מבחינת וויזואלית זה נראה כאילו לא זז. איך אני פותר את הבעיה הזו? (לא יודע אם השאלה השניה קשורה לפה בכלל) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Static,

אני קונה השבוע אחד משני המסכים מה עדיף? על הנייר ה LG יותר טוב אבל מישהו ראה אותו מול הסמסונג ויכול להגיד לי בוודאות מה נראה יותר טוב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני שוקל ברצינות לקנות את אחד המסכים האלה האם מישהו ניסה והצליח לחבר פלייסטישן 2 דרך קומפוננט או קומפוזיט למסך כזה? אם כן, האם נראה סביר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. אוקיי אז לאחרונה התחלתי להתעניין קצת בנושא פליטת קרינה ממכשירי חשמל שונים, לפי מה שהבנתי פליטת הקרינה ממסכי LCD היא זניחה לעומת מסכי CRT שנחשבים הרבה יותר מזיקים, מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא הזה? והאם מדובר אך ורק במסכי ה-LCD החדשים או שגם בישנים יותר כי המסך שלי בן 5-6 שנים כבר ( MAG 12ms ). בכל אופן, העניין קצת הלחיץ אותי והחלטתי לקנות מסך LCD חדש, זול, ושיפלוט כמה שפחות קרינה. אין לי שמץ של מושג לגבי שוק המסכים כי אף פעם לא התעניינתי אז אשמח אם אחד מהתותחים כאן ימליץ לי על מסך טוב, כשהדרישה היא קודם כל שיהיה טוב למשחקים עם קצב רענון סביר ו-input lag נמוך עד כמה שאפשר ( וכמובן הקטע של הקרינה אם קיימת בכלל אינדקציה על כמות הקרינה שכל מסך פולט ), יותר גרוע מהמסך ש…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by The Coolest,

שלום חבר'ה. אני קיבלתי MP4 1GB מתנה לראש השנה מהעבודה. עכשיו לי כבר יש MP4 2GB, אז יש לי אפשרות ללכת לניופאן ולקבל זיכוי של 550ש"ח על הנגן. הסתכלתי ככה באתר שלהם, והדבר היחיד שהיה עוד איכשהו מעניין היו המסכים שלהם. יש להם שלושה דגמים של מסכי ACER, אחד מהם הוא WS. המסך עולה 1090 ככה, אבל אחרי הזיכוי זה יורד ל540ש"ח. כרגע אני יושב עם LG FLATRON 795FT PLUS בן יותר מחמש שנים שעובד סבבה. למסך AL-1916ws אין DVI, אבל הוא כ"כ זול שאפילו אם לא ימצא חן בעיניי תמיד אוכל למכור אותו ולהמשיך להשתמש במסך שלי. השאלה שלי היא: אני יושב המון באינטנט, צ'אטים וכו'. לפעמים אני מתכנת המון. אני מידי יום-יומיים משחק שעתיים-שלוש ב-UT2004 ברשת ולפעמים רואה סדרות במחשב (כרגע דרך טלויזיה 21" CRT עלוב…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ofergpr,

שלום, מעוניין לקנות מסך מחשב 19-20' לצורך עבודות עיצוב עם פוטושופ - בעיקר לעיצוב אתרים. אין לי תקציב כי אני לא יודכ מה טווח המחירים,מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. רק רציתי לדעת אם למסך LCD יש חיבורים שונים מאשר מסך CRT... ז"א, אם מחשב CRT (MAG ישן) שמתחבר למחשב מלפני 4 שנים, אז גם מסך LCD חדש ייכנס בו בלי בעיה... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by מורדו,

קניתי היום תמסך אבל יש לי בעיה מוזרה ,כשאני אני ממזער ומשחזר לדוגמא תדפדפן יש לי במעלה המסך ,ערפל שחור כזה לפחות משניה . שיניתי רזולוציה ל1024X1280 וסמתי לב כשה אני ממזער ומשחזר תדפדפן באתר הזה, הערפל מופיעה רק בחלק הכחול של האתר ממש לפחות משניה,כאילו הוא בונה תצבע כזה לא יודע עם זאת בעיה במסך או שככה זה תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הי, אני מחפש מסך בתקציב של עד 3,000 שקל המטרות: משחקים\ סרטים \ קריאת טקסט הדגמים שחשבתי: 1.U2311H 2. PHILIPS 240PW9EB 3. EIZO LCD 23 Foris FS2331 לפני משהבנתי ה U2410 לא ממולץ , לכן לא הכנסתי אתו לרשימה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום חברים, אחרי 6 שנים עם מסך 19 CRT הלכתי על המסך טוב הזה גירסה A01 שאלותי הם : 1.איך אני מגדיר את המסך למשחקים עם 1920X1200 או 1680X 1650 עם יציאת DVI וגם עם AA שיעבוד בצורה הטובה ביותר 2.יש לי כ.מסך 4870 1ג'יגה ודרייברים קאטאליסט 9.1 יש בדרייברים כמה הגדרות עבור ה DVI אם אפשר הסברים עליהם 3.והאם מומלץ להוסיף את הפרופיל צבע שמגיע עם הדיסק בתודה ויום טוב לכם

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by repero,

אז ככה הסיפור שלי: לפני שנה וחצי רכשתי מסך דל 2209WA מאייבורי מחשבים. לפני מספר חודשים הופיעו לי כתמים על המסך, הופעלה האחריות. לפני שלושה שבועות הגיע טכנאי להחליף לי את המסך באחר. הטכנאי הביא מסך חדש, בדקתי אותו שהכל תקין והכל באמת היה תקין. לפני כשבוע רכשתי 2 מסכים זהים נוספים על מנת לשלבם כמסך אחד גדול (3150X1680) במצב TILT. היום אני בא לחבר את המסכים ולהפתעתי המנהל תצוגה של NVIDIA רושם לי שאין אפשרות כי אחד המסכים לא תואם את ה2 האחרים. אני פותח את הגדרות התצוגה ומה אני מגלה ? שאחד המסכים הוא דגם E2209W (שכידוע בעל פאנל TN בניגוד ל2209WA שבעל פאנל eIPS) וזה בוודאות המסך שהחליפו לי כי הוא בצבע אחר (2 המסכים האחרים שחורים, והוא אפור) עכשיו מה הקטע? באותו מסך יש מאחורה את…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום אנשים !! :hi: אני מעוניין לקנות בשבוע הקרוב מסך LCD בגודל של 22" או 24" , אין לי מגבלת מקום והשאלה שלי היא איזה מסך עדיף לי : ה24" הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=Q241WB&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# או ה22" הזה : http://www.skypc.co.il/pl_product~51437~9~0.htm הם עולים כמעט אותו דבר, אבל מבחינת תכונות ה22" מנצח (או שלא ?!) וכמובן שהוא מפסיד בגודל. אני בעקרון צריך את המסך למשחקים ולשימוש רגיל של אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים. הבנתי שה22" של אסוס מעולה, רק לא ברורה לי האיכות של הוויוסוניק והאם הוא כדאי . תודה !!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dolev16,

שלום,המסך שלי כבר המון זמן עושה מידי פעם מין קליקים מוזרים(כמו שיש לעיתים ברהיטים) המסך הוא:dell 2007wfp מה אפשר לעשות והאם יש סיבה לדאגה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. זה הספק שממנו נרכשה כמות נכבדה של מסכי DELL מלפני מס' חודשים,הלא כך? :s05: אז מה...לפתע הפסיקו למכור לפרטיים? ;D אז עבור מי מיועדת הפירסומת באתר שלהם???לחנויות? חנויות לא צריכות אתר אינטרנט בשביל לקנות....... מוזרררררררררררררר :kopfpatsch: נ.ב מה בנוגע לאותם חברים שיצטרכו להפעיל אחריות אצלם? :-X תחשבו על זה..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים