עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by adinaklar,

הייתי שמחה לקבל המלצה למסך לגרפיקה27" אתם ממליצים על יותר גדול?, כמו נגיד עד 32"? ואילו פרמטרים אני צריכה לבדוק לפני שאני קונה? (צבעים, בהירות, רזולוציה וכו) ועל איזה חברה אתם ממליצים? כי אני לוידת כמה זה נכון אבל בראש שלי המסכים של DELL הם לא משו...., אני טועה? מה אומרים המומחים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ניב200,

אני צריך מסך בעיקר בשביל אינטרנט\מוזיקה וקצת סרטים מה אתם אומרים עליו? הוא אמין? איך האיכות? אם יש המלצה למסך אחר עד 1100 שקל נא להמליץ.. חשוב שיהיה 19 אינץ' 4:3 או 20 רחב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ahpxeru,

צריך המלצה למסך מחשב בגודל של לפחות 20 אינץ ושלא עובר את ה23 אינץ התקציב הוא עד איזה 680 שקל ככה כמובן שאם יש חריגה מאוד משתלמת של עוד כמה עשרות שקלים אז אין בעיה .. העדפה שלא לעבור את ה650-670 שקל.. בקיצור תביאו את המסך הכי טוב שיש בתקציב הזה..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Alroit,

שלום לכולם שאלה קצת מוזרה - אחרי שחיפשתי וחיפשתי - לא מצאתי שום אפשרות של תליה על קיר במסך הזה היש אפשרות כזו? הרי תמיד לכל מסך יש 4 חורים לפחות בגב. מישהו שמע על אפשרות תליה על קיר למסך זה? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. וגם שאין לי כרטיס מסך או גרפי אלא זה יהיה משולב בלוח אם. בקיצור הכי בסיס שיש. הלוח אם יהיה: GIGABYTE GA-M61P-S3 המסך יהיה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469700 אין בעיה עם זה? המסך יעבוד? ועוד דבר: יש חשש לקנייה מהאינטרנט? לא צריך להגיע פיזית לחנות ולבדוק פיקסלים שרופים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ofekd23,

כותרת איזה מסך עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Asafalfa,

השאלה היא כזו האם קיים סיבה כזו או אחרת לא לקנות בחול את המסך ...? יש לציין כי אחריות לא ממש מדברת אלי מהסיבה שאני נמצא באותה מדינה 5 פעמים בשנה כך שזה פחות מלחיץ אבל מה שכן מפחיד אותי זה האם קיים תדרים של שידור כמו טלויזיות רגילות שיכולות לא להתאים לארץ או משהו אחר שלא מתאים לארץ ?(חשמל בדקתי-לא צריך ליהיות בעיה, כניסה של DVD\BLU לא נראה לי צריך ליהיות בעיה , וכמובן כניסה למחשב). יש לציין כי הקנייה נעשת בארצות הברית. תודה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by spiidx117,

אהלן אני מחפש מסך 24 אינץ' איכותי, ויש לי כמה שאלות. 1.האם התקציב מספיק? 2.האם המחשב שלי יסחוב משחקים חדשניים על רזלוציה של 1920X1200? 3.איזה מסך מומלץ? התעניינתי לאחרונה במסך הזה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8233 מה דעתכם? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by IPIP,

1360x768 FLATRON W1943SS נגיד שאני נכנס סתם לאנטרנט שאני ממזער אותו וחוזר אליו אז הכל רואים מטושטש קרה למישהו ? מישהו יודע איך פותרים את זה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sgsg,

לפני כחצי שנה קניתי דל U2417H ולפני מספר ימים שמתי לב ל- 2 פיקסלים פגומים, שנראה שהאור הירוק לא נדלק בהם. אחרי חיפושים נרחבים נראה שלפי המדיניות של דל המקרה הזה לא מכוסה ע"י האחריות של הדגם הזה. האם יש לי מה לנסות לדבר עם דל ישראל ? זה הרי אמור להיות הדגם האיכותי ודי מתסכל להיפגע מפיקסלים תקולים לאחר זמן כ"כ קצר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by urich,

השאלה בכותרת. אם אפשר גם להתייחס ליבואן ולאחריות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Animor,

שלום, ברשותי מסך של ''Dell 24. עד היום הייתי עם Dynamic Contrast אבל רק לאחרונה הבנתי שזו הסיבה שהבהירות משתנה לי מעצמה בנסיבות מסוימות ובאופן מעצבן למדי. בכל אופן, ביטלתי את זה ועכשיו יש לי שליטה ידנית על הבהירות והניגודיות של המסך. רציתי לדעת אם יש כמה כללי אצבע איך לעשות זאת, או אולי איזה benchmark או תוכנה כלשהי שעוזרים לכייל את זה. המטרה שלי היא תמונה אופטימלית למשחקים. אגב, במסך יש אפשרות להגדיר כל מיני מצבים, אני הגדרתי לגיימינג. אני חושב שזה משנה קצת את החום והקור של הגוונים, אבל לא בטוח בקשר לכך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מבחינת נוחות, השפעה על משחקים, עבודה שותפת, אינטרנט, OFFICE , תוכנות גרפיקה כמו פלאש ופוטושופ, (לא מעניין אותי מפרטים טכניים וזמני תגובה...) למי מסך רחב מותאם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784601 VS. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801778 ההבדל הוא אמנם 400 ש"ח (פי 1.5 מהמחיר של הדל) אבל כל הביקורות שמצאתי עליו בחו"ל פשוט מהללות אותו (יותר מאשר את הדל) האם באמת הדל יותר טוב? או שזה עניין של תמורה לכסף וה-LG אכן טוב יותר? שניהם ממה שאני מבין ללא תקן לתליה, אך ל-LG יש חיבור HDMI שזה יתרון. והאם עד המחיר של ה-LG (גבול עליון שאני יכול למתוח אליו) יש משהו יותר משתלם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ronenosh8,

אני מתלבט בין DELL U2311H לבין DELL 2209WA. מצד אחד ה2209WA מציג צבעים טובים יותר וטקסטים בגדול. אבל הוא לא FHD כלומר לא יריץ תכני HD באיכות המקסמילית. ומצד שני יש את ה U2311H מציג צבעים וזוויות צפייה פחות טובים משל ה 2209WA הוא FHD עם שדה עבודה ענק אבל הכל קטן יותר. מצד שני FHD ינוצל אצלו יותר מאשר ב 2209WA. עזרה?!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מתלבט איזה מסך לקנות מבין שני הדגמים שבכותרת. קישורים u2314h ו- u2412m השימושים שלי הם בעיקר עבודה - תכנות ואני מאד רוצה ומשתדל ולא תמיד מצליח להגיע - למשחקים. הבנתי שהמסכים הללו נותנים תמורה ממש טובה למחיר, הם ארגונומיים, נוחים מאד וכמובן עם פאנל IPS . אני חושב ששטח העבודה במסך ה-24 אינטש יהיה משמשעותי יותר כיוון שהרזולוציה גבוהה יותר אך אינני יודע אם כך הדבר כי אף פעם לא ראיתי את המסך במציאות ואת ההבדלים ביניהם - אשמח לחוות דעת מבעלי ניסיון עם המסכים. כמובן שאני פתוח לשמוע הצעות על מסכים אחרים שבאים בחשבון עד לתקציב של 1200 שקלים, אני מצרף פה את מפרט המחשב שלי למקרה שזה יכול לשפיע על עצותכם. אז לשמוע במיוחד על ההבדלים בין הרזולוציות: 1080*1920, לבין 1920…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by דודי המלך,

אהלן חברים אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש שהשימושים בו הם גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ, לא משהו רציני (סרטים אני רואה בטלויזיה שלי שמחוברת למחשב ומשחקים יש לי סוני 4) מה שהיה חשוב לי זה שהפאנל יהיה ips לאחר חיפוש קצר ברשת עם טווח מחיר די מוגבל הגעתי ל- LG 22EA53T-P דף הרכישה באייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11305 לי זה נשמע דיי נחמד חברה: lg (חברה מוכרת אך אין לי מושג איך הם במסכי מחשב) גודל מסך 21.5 אינץ׳ (מספיק לשימושים שלי) רזולוציה 1920x1080 זמן תגובה 5 ms והכי חשוב פאנל ips בגלל שהידע שלי במסכי מחשב די מוגבל אשמח לחוות דעת לפני רכישה + עלות-תועלת (670-700 שקל) תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Handofgod,

ספויילר אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינצ' לשימוש כללי כגון לימודים וצפיה ביוטוב מעוניין בפנל איכותי ככל שאפשר עם דיוק צבעים סביר מחיר:עד 700 עם עדיפות לפחות תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by elibadra2,

שלום חברים. מה דעתכם על המסכים של mag : h2202 ו - h2402 שניהם עם פנל ips הם ברמה של ה דל . תודה על העזרה.

20. Started by Ronenosh8,

דל 2209WA או LG W220P. מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש מה לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Fexor,

שלום. ראיתי את המסך הנ"ל בחנות והוא עשה עליי רושם טוב ועל הנייר הנתונים שלו ממש טובים. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741792 ממש במקרה הוא יושב על משבצת התקציב שלי (1000~), אז אני רוצה לשאול אם הוא מוכר כבר לטובה או לרעה. בנוסף אני חושב בעתיד לקנות כרטיס טלוויזיה ואז הוא יצטרך לעבוד מול המסך הזה. ואם כבר, יש מסכים יותר טובים בתקציב הזה? נוסף בעריכה: למי ששם לב לת'רד שפתחתי בפורום מפרטים, אין קשר בינו לבין הת'רד הזה. שני דברים שונים.

23. יש לי מסך באחריות אצל היבואן הרשמי של VIEWSONIC פה בארץ (לא יודע אם מותר להזכיר שמות) הדגם של המסך שלי הוא VP191B, היבואן דחה אותי למשך שבועות לאחר שנאמר לי שיחליפו לי את המסך לדגם המתקדם יותר שהוא ה VP930 עד שלהיום דיברתי עם מנהל המעבדה שלהם והוא אמר לי שיחליפו לי למסך 912 שכרגע כן זמין במלאי שלו ואמר לי שאי אפשר להחליף את המסך לדגם המחליף הVP930 שנאמר לי מקודם שיחליפו לי שיגיע למלאי ושאם אני רוצה אני צריך להוסיף כסף עליו ממה שנמסר לי ממנהל המעבדה שלהם ה912 הוא דומה מאוד למסך שהיה לי... אז מה לעשות? לקחת את ה192תחת אחריות או שבכלל אולי להוסיף כסף ולקחת את ה930?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by רועי שלום,

היי, 1) האם יש צורך בשומר מסך ל LCD? האם ייגרם לו איזשהו נזק אם אשאיר אותו פתוח שעות ומוצגת בו אותה התמונה כל העת? 2) עבור איזה גוון צבע שיציג מסך LCD תצרוכת החשמל תהיה הכי נמוכה? 3) האם בריא לכבות מסך דרך הלחצן? אם לא, למה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. זה הספק שממנו נרכשה כמות נכבדה של מסכי DELL מלפני מס' חודשים,הלא כך? :s05: אז מה...לפתע הפסיקו למכור לפרטיים? ;D אז עבור מי מיועדת הפירסומת באתר שלהם???לחנויות? חנויות לא צריכות אתר אינטרנט בשביל לקנות....... מוזרררררררררררררר :kopfpatsch: נ.ב מה בנוגע לאותם חברים שיצטרכו להפעיל אחריות אצלם? :-X תחשבו על זה..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.