מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לברר האם המסך הנ"ל מתאים למשחקי מחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי 6 שנים עם מסך 19 CRT הלכתי על המסך טוב הזה גירסה A01 שאלותי הם : 1.איך אני מגדיר את המסך למשחקים עם 1920X1200 או 1680X 1650 עם יציאת DVI וגם עם AA שיעבוד בצורה הטובה ביותר 2.יש לי כ.מסך 4870 1ג'יגה ודרייברים קאטאליסט 9.1 יש בדרייברים כמה הגדרות עבור ה DVI אם אפשר הסברים עליהם 3.והאם מומלץ להוסיף את הפרופיל צבע שמגיע עם הדיסק בתודה ויום טוב לכם
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
samsung b2030: סוג המסך: LCD , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 20 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1600X900 פיקסלים , יצרן: Samsung . LG E2040T: סוג המסך: LCD , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 20 אינטש , רזולוציה מקסימלית: 1600X900 פיקסלים , יצרן: LG , זמן תגובה: 5 מילי שניה. שניהם 20 אינץ' ה-LG הוא led לדעתי ועולה 740 והסמסנוג 720 ככה שבמחיר אין הבדל רציני. מה הייתם לוקחים? יש אולי 20 אינץ במחיר הזה מומלץ יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי מסך חדש CMV 221D, שאני עוד לא סגור לגביו. בכל מקרה, כאשר התמונה הזו היתה ברקע (כ TILE - כלומר הרבה פעמים), המסך ממש מרצד. תנסו גם אתם לשים אותה ב WALLPAPER, ותגידו אם גם שלכם מרצד. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני גר בפתח תקווה והייתי רוצה לראות את שני המסכים לפני שאני מחליט איפה ניתן לראות אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: 1000 , חריגה של 100 ש"ח גודל: 23'' ומעלה , כמה שיותר יותר טוב שימוש: אינטרנט, עבודה משרדית פאנל: אין בעיה עם TN חיבור: DVI כרטיס מסך מובנה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני שבועיים מסך חדש (הישן היה CRT רגיל), SAMSUNG T160P. סרטי HD נראים עליו נהדר כמובן אבל משום מה סרטים רגילים (DVD) נראים פחות טוב. ניסיתי להוריד את הרזולוציה בסרט, זה משפר טיפה. יש דרך לשנות זאת? בנייד שלי עם מסך 15.4 אני רואה באיכות מעולה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מסך LCD . אני לא מבין גדול . איזה חברה מומלץ לקנות האם המסך הזה ..של LG באמת שווה את המחיר. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12978 אני משחק ומתכנת.. תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש במסך 22 אינץ' של סמסונג. אני מתכנן להזמין השבוע מחשב מt.m.s. איזה מסך נלווה הייתם ממליצים לי להזמין איתו? אני מעדיף כבר לקנות את המסך באותה קנייה של המחשב כי יש גם הנחה קטנה אבל זה לא קריטי. ראיתי שהרבה ממליצים על גודל 24, אבל ה22 שאני משתמש בו ניראלי מספיק גדול. בקיצור, איזה מסך הייתם ממליצים לי לקחת? יש לציין שאני רק לומד וגולש באינטרנט. לא משחק במשחקים ולא רואה סרטים דרך המסך של המחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין LG1970HR ל LG1770HQ. ההבדל הכספי כ400 שקל. שווה להשקיע אותם וללכת על הראשון? מצד שני, גודל הפיקסל בו גדול משמעותית, זה לא הורס? יש לציין שהמסך אמור לשמש סטודנטית, בעיקר למסמכים, אך גם לסרטים, ממש לא למשחקים! ושאלה נוספת- כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb מספיק חזק בשבילם? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למטרות משחקים כבדים וסרטים SAMSUNG 2253BW SAMSUNG 2243BWX איך המסכים האלה ואיזה פאנלים יש להם? אחד מהם יותר טוב מה DELL 2007WFP? אאגב מישו יכול להביא לי אתר בחול שמוכר את ה DELL במחיק זול יחסית אתר אמין
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה הסיפור שלי: לפני שנה וחצי רכשתי מסך דל 2209WA מאייבורי מחשבים. לפני מספר חודשים הופיעו לי כתמים על המסך, הופעלה האחריות. לפני שלושה שבועות הגיע טכנאי להחליף לי את המסך באחר. הטכנאי הביא מסך חדש, בדקתי אותו שהכל תקין והכל באמת היה תקין. לפני כשבוע רכשתי 2 מסכים זהים נוספים על מנת לשלבם כמסך אחד גדול (3150X1680) במצב TILT. היום אני בא לחבר את המסכים ולהפתעתי המנהל תצוגה של NVIDIA רושם לי שאין אפשרות כי אחד המסכים לא תואם את ה2 האחרים. אני פותח את הגדרות התצוגה ומה אני מגלה ? שאחד המסכים הוא דגם E2209W (שכידוע בעל פאנל TN בניגוד ל2209WA שבעל פאנל eIPS) וזה בוודאות המסך שהחליפו לי כי הוא בצבע אחר (2 המסכים האחרים שחורים, והוא אפור) עכשיו מה הקטע? באותו מסך יש מאחורה את…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, קיבלתי אתמול מסך NEC 90GX2 בהתחלה עבד מצוין אחרי פחות משעה נשרף לו פיקסל באמצע המסך למעלה זה נראה כמו נקודה קטנה שתקועה בצבע כחול. האם בוודאות ניתן להגיד שזה פיקסל שרוף? קניתי את זה בחנות קטנה ודיברתי עם היבואן של המסך והוא אמר לי לפנות לחנות והם ישלחו את זה אליהם, הדבר המצחיק הנקודה נמצאת ברוב הפעמים איפה שיש בארנרים ופרסומות ככה שזה לא מפריע אבל ברקע כחול עם אני שם רואים את זה וזה ממש מפריע. אם זה פיקסל תקוע יש תוכנה שיכולה לשחרר את זה? בקיצור מה אני יכול לעשות עם המסך והאם ניתן לדעת בוודאות שזה פיקסל שרוף? תודה על העזרה, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה הספק שממנו נרכשה כמות נכבדה של מסכי DELL מלפני מס' חודשים,הלא כך? :s05: אז מה...לפתע הפסיקו למכור לפרטיים? ;D אז עבור מי מיועדת הפירסומת באתר שלהם???לחנויות? חנויות לא צריכות אתר אינטרנט בשביל לקנות....... מוזרררררררררררררר :kopfpatsch: נ.ב מה בנוגע לאותם חברים שיצטרכו להפעיל אחריות אצלם? :-X תחשבו על זה..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מסך בעיקר בשביל אינטרנט\מוזיקה וקצת סרטים מה אתם אומרים עליו? הוא אמין? איך האיכות? אם יש המלצה למסך אחר עד 1100 שקל נא להמליץ.. חשוב שיהיה 19 אינץ' 4:3 או 20 רחב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום התחדשתי במסך 2209WA חדש שקניתי מ- IQPC. הבעלים של החנות מאוד אדיבים ועוד הביאו לי את המסך מהחנות באשדוד לתל אביב בעצמם. הקנייה הייתה מהירה ומאוד התרשמתי מהחנות לטובה. אבל ע"י בדיקה באתר http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html גיליתי כמה פיקסלים מתים. ע"פ בעלי החנות האחריות היא אצל דל. כאמור רק היום קניתי את המסך ויש אחריות לשבוע על כל פיקסל שרוף. מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד השבוע היה לי VP930 של Viewsonic, השבוע הוא הלך לעולמו ואין יותר אחריות. אני מעוניין לקנות לו מחליף ראוי, לא משנה לי כ"כ הגודל כי 19" הספיק. הצעות עד 1,500 בערך יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעה מאוד מפתה של המסך L1950B של LG שמחירו הנמוך ביותר לפי זאפ הוא 1900 שקל בקירוב ואני רוצה לדעת אם במחיר של 1450 שקל קנייתו תהיה שווה בכללי? וגם בגלל שהוא מתצוגה שמעיד על כמה דברים - שהוא דלק 12 שעות לפחות בכל יום במשך 3-4 חודשים לפחות מאז יצא המסך הזה לשוק. וגם שהוא בטח היה עם מפצל יכול להיות מזיק למסך. ועוד מלא דברים כמו ידיים שעברו עליו אולי החזירו אותו לחנות אולי עבר תיקון... אבל מביאים לי אותו עם אחריות 3 שנים מהיבואן כלומר עם משהו מתקללקל ב3 שנים הקרובות יחליפו לי אותו סביר להיח... אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה אני ישמח מאוד תודה רבה! נ.ב - שמעתי שיוצאת טכנולוגיה חדשה למסכים בקרוב... האם כדאי לחכות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה קורה בזמן משחק. החלפתי את המאוורר שמטרתו לקרר את המעבד וניקיתי את המחשב פירמטתי ובכל זאת הבעיה נמשכת, ניסיתי לשחק על הגדרות נמוכות וזה לא עזר, אחרי שעה-שעה וחצי של משחק זה מופיע. פרטי המערכת: Microsoft Windows XP Home Edtion Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2.67 Ghz, 1.98 of RAM טמפרטורת המחשב ובזמן משחק: בזמן משחק:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מניח שהיה עדיף לשאול לפני קניית מסך אבל שיהיה. חיפוש בפורום לא מצא משהו ספציפי ובגוגל קיבלתי את זה, שלא כ"כ תורם להבנה. רק לסיום:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שכבר שאלו פה, וקראתי הכל + עוד חומר באינטרנט ואני פשוט לא מצליח לבחור מסך לעצמי... התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אני מעדיף מסך של VIEWSONIC - גודל 17 מספיק לי בהחלט. היעד הוא ביתי (עבודות ואינטרנט ואופיס), אבל גם למשחקים וסרטים! אשמח לקבל המלצות + אתרים עם המלצות וכו'... תודה מראש, תום.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדומה ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340791.0 גם לי כבר אין מושג מה לעשות . הייתי אמור לקנות 24 אבל בסוף שיניתי קצת סדרי עדיפויות ועכשיו אני מחפש 22 אינץ'. מה שהולך בשוק פשוט לא נורמלי - לכל חברה גדולה יש 7-8 מסכי 22, אי אפשר לדעת מה קשור למה בכלל. כל אשכול כאן מקבל המלצות אחרות, בורסת הימורים שלמה סביב ה-26BW, תמיד יהיה מישהו שיזכיר איזה דל שכבר אי אפשר להשיג אבל אם בכל זאת אז ללכת עליו... אני רוצה מסך טוב, בעיקר למשחקים, קצת סרטים. זה הכל. שום דבר מעבר - אבל שיהיה איכותי, אחריות נורמלית,ויעשה את המעט שאני צריך.... קראתי כבר מיליון השוואות - כל דבר מחולק ל2-3 כתבות והם אף פעם לא מסכמים בין החלקים השונים של אותה כתבה מה יותר כדאי :s05:. בבקשה לה…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. המסך הישן שלי שבק חיים ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1500-1600 ש"ח. תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום תמסך אבל יש לי בעיה מוזרה ,כשאני אני ממזער ומשחזר לדוגמא תדפדפן יש לי במעלה המסך ,ערפל שחור כזה לפחות משניה . שיניתי רזולוציה ל1024X1280 וסמתי לב כשה אני ממזער ומשחזר תדפדפן באתר הזה, הערפל מופיעה רק בחלק הכחול של האתר ממש לפחות משניה,כאילו הוא בונה תצבע כזה לא יודע עם זאת בעיה במסך או שככה זה תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-