מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לאנשי הפורום ! במהלך חיפושי אחר מסך לעבודתי הגעתי לפורום בהמלצה של חבר. קראתי כתבות רלוונטיות בנושא זה באתר (כל הכבוד על המידע המקיף והמעמיק) והתוודעתי לשיקולים רבים אליהם לא הייתי מודע כלל ועיקר ומצאתי את עצמי יודע הרבה יותר אך גם מבולבל יותר באשר לבחירת מסך מתאים. אשמח אם תוכלו לסייע לי לבחור מסך מתאים לעבודתי. רקע: אני מנהל מדיה וגרפיקה בבית תוכנה. בין יתר עיסוקי אני וובמאסטר (מאפיון, עיצוב, ביצוע ותחזוק) של אתרי החברה. עד היום עבדתי עם שני מסכים במקביל, העיקרי מסך 19 LCD והמשני CRT 19. עיקר עבודתי על כלי עיצוב וביצוע גרפיים ועיצוב, פיתוח ותחזוקת אתרי אינטרנט. בעקבות שינויים שנעשים באתרי החברה גיליתי כי שטח העבודה בתוכנת הפוטושופ כאשר אני על 100% גודל (1:1) אינ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שני מסכי 24 אינץ לצורכי עריכת וידאו הומלץ לי על מסך "24 MAG LED FULL HD LCD http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=200&index=0&itemid=0&C135=012 אני שוקל אפשרות זאת כיוון שניתן לי מחיר עלות דרך קשרים. האם כדאי לי לרכוש מסך זה בלב שלם ? כיוון שהמחיר שלו (גם המלא) לא מסתדר לי כל כך עם הנתונים של מסך 24 HD. בתודה מראש, אבי.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה ההבדלים בין dell 2408wfp לבין dell 2209wa חוץ מהגודל והרזולוציה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. בימים אלו אני מחליף את כ.מ המסך הנוכחי שלי לכרטיס מסך חזק יותר [גם הוא ב-1500 ש"ח, לא יודע עדיין איזה] עם יציאת HD אני רוצה לרכוש בנוסף לו, מסך בגודל 24' או טיפה יותר גדול שישמש גם בתור טלוויזיה וגם למשחקי מחשב וסרטים [באיכות FHD] אילו מסכים בשוק מומלצים כיום כדי לספק לי את הסחורה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שעובד שעות ארוכות עם מסמכים, איזה מסך עדיף VA או IPS? כיום אני עובד על מסך TN של AOC דגם TFT1780PSA ואבקש לקבל המלצה למסך מומלץ לעבודה המצריכה קריאת מסמכים מהמחשב. מדובר על מסך למקום העבודה ולכן יש עדיפות למסך לא יקר מידי וטוב לעיניים. עוד שאלה, אם אשדרג לאחד מהמסכים שיוזכרו, האם אצטרך להוסיף כרטיס מסך או שניתן להסתפק בכרטיס המובנה הנמצא כיום על מחשב (intel® G33/G13 Express Chipset Family). אם צריך חדש, מה מומלץ? כמובן שרצוי שגם הוא לא יהיה יקר מידי (אחרת לא אקבל מימון ממקום העבודה). תודה מראש לכל המסייעים!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כפי שציינתי בפוסט הקודם קניתי אתמול לבסוף את ה- dell לאחר שהיו לי לא מעט לבטים לגבי צבע המסגרת של המסך, אך סוף טוב הכל טוב. הגדרתי במחשב לרזולוציה הטבעית של המסך 1050*1680 אך שולחן העבודה וגם דפי האינטרנט אינם מוצגים במלואם על גבי הצג, כלומר חלק גדול מהטקסט יוצא מגבולות הצג ימינה ושמאלה.וכדי לראות את מה שלא מוצג עליי להדביק את העכבר לצלע הימנית או השמאלית של הצג ואז הכל רץ לאחד הצדדים. ברזולוציה 1024*1280 אין את התופעה הזו וכל המידע מוצג במלואו על גבי הצג. כרטיס המסך NVIDIA FX5200 - ישן אך הדרייבר מעודכן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה- dell וגם בלוח הבקרה של NVIDIA וזה לא עוזר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך שישמש ל"שימוש כללי" במובן הכי רחב של המילה - אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים מדי פעם. עיקר השימוש יהיה לגלישה להערכתי. האמת היא שאין לי מושג לאיזה כרטיס מסך הוא הולך להתחבר, אבל משהו מודרני (לא מדובר על כרטיס המיועד לגיימינג) ובכל מקרה מסך עם רזולוציה טבעית FHD נראה לי יותר מדי ועדיף לא לעבור את ה1680x1050. מבחינת גודל, מה שנכנס בתקציב... נראה לי שתהיה עדיפות (המסך לא בשבילי) למסך 22" קצת פחות איכותי לעומת 19" איכותי. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הופיעו כתמים שחורים על המסך בחלק העליון קרוב למסגרת. בהתחלה הופיעו נקודות קטנות אבל בזמן האחרון הן הולכות וגדלות. אני לא יודע אם שווה לממש אחריות. ניתן להבחין בכתמים בקלות על רקעים אפורים. השתמשתי ב-Dead Pixel Buddy. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מסך 2209WA של DELL והוא נכנס למצב SAVE POWER MODE ולא יוצא ממנו, אפילו שכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש וגם אפילו שהוצאתי מהתקע והחזרתי. זה עדיין נשאר במצב SAVE POWER MOD. מה לעשות? ואם תחפשו על זה בגוגל אז תראו שיש את זה לדי הרבה אנשים. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
crt סוני טריניטרון מצויין. ישן. יש אפשרות לטפל איכשהו בשריטות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המסכים האלה לסמסונג יש פאנל Pva ולדל יש פאנל Ips מה אתם ממליצים לי ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג ?P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי חברים.. אני בבעיה מאוד מעצבנת ודיי פופולארית! אפחד לא יודע לענות לי... אז ככה.. קניתי נחמד לא מזמן והמפרט הוא כזה: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5830 1GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 ויש לי מסך סאמסונג מדגם BX2450 ומאחוריו יש כניסות של 2 HDMI ואחד של VGA לפני המחשב החדש היה לי כרטיס מסך של 8500GT ומאחוריו היה 2 חיבורים של VGA ושל DVI. קיבלתי עם המסך כבל צד אחד הוא HDMI ומד אחד DVI ועבד…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשוב שהגודל יהיה לפחות 22 אינץ. הכרטיס מסך שכנראה יהיה הוא הGTS 460 1024 MB
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין 2333T של סמסונג לבין 2311H של דל. לראשון יש פאנל PVA לפחות כך אומרים ואילו לשני יש פאנל IPS. מחירו של הראשון כ 900 ש"ח ואילו מחירו של השני כ1400 ש"ח. ארגונומיה לא חשובה לי בכלל וכן יציאות המסך. המסך לא משמש בכלל לסרטים. משמש הרבה לקריאה ומעט מאוד למשחקים (הזדקנתי). האם יש בעיה בקריאת דף פורום כמו זה במשך שעות ארוכות על רזולוציה מקסימלית (טבעית) עם אחד מהמסכים? כיום אני עובד על LCD 19 מרובע ואני חייב יותר רוחב במסך לכל מיני יישומים. האם 23 גם גבוה יותר מ19 מרובע? האם איכות התמונה שווה את ה500 ש"ח הללו? האם ישנה אופציה אחרת כשמאוד רצוי לא לעבור את ה1000 ש"ח בתקציב.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם קניתי לא מזמן מחשב חדש ועכגשיו אני רוצה לחדש גם את המסך, יש בידי 2 אופציות שהם בטווח הכסף שיש לי בערך 800-850 שקל +- , שני המסכים נראים לי מעולים ויש לי עדיפות לאחד מהם, אני ישמח לשמוע אבל דעה ממכם ואם יש אפילו מסך טוב יותר בערך באותו המחיר.. מסך ראשון הוא מהאתר אולסייל שך LG: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955058&af=2055&bid=true מה שבעיקר מושך אותי הוא שזה פול HD עם 1: 5 מיליון בניגודיות, הקטע הוא שהזמן תגובה הוא רק 5 שזה פחות ב60 אחוז מהמסך השני (2MS). מסך LED "21.5 דק ורחב זמן תגובה (רענון): 5ms – מהמהירים בעולם!!! זווית צפיה רחבה: 170/176 יחס ניגודיות דינמית: 1:5,000,000 בהירות: 250cd/m² רזולוציה:1…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי המסך הנוכחי שלי מראה סימני גסיסה Asus 17" 3ms. אז החלטתי להשתדרג ל 22 אני לא מעוניין במסך FHD מהסיבה שאני עובד בעבודה על מסך 22 ברזולוציה הטבעית של 1680 על 1050 וגם שם מצאתי את עצמי מגדיל את גודל הטקסט ... ראיתי המון המלצות למסך dell 2209wa בפורום ובכלל ברשת רציתי לדעת עם יש עוד הלטרנטיבות ששווה לבדוק ? אני לא מתכוון לצפות במסך בסרטים. השימושים יהיו: גלישה ברשת, עבודות משרדיות (לימודים), תיכנות , עריכת תמונות ומשחקים. תקציב עד 1400. אשמח להמלצות אלעד נ.ב. מישהו יודע איפה אני יכול לראות את ה dell בתצוגה באזור הרצליה, רעננה או ת"א ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עזרה בקניית מסך מה הכי משתלם וטוב הנה כמה מסכים תגידו לי בבקשה מה הכי טוב או תמליצו על מסך אחר גג 1000 2333T hhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 קראתי בפורום יש משהו מוזר על המסך הזה עם 233TN http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8166 MAG H2400 FullHD 24" LED 5ms AOC Razor e2343f 23" 5ms FullHD WLED MonitoR http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8314 AOC E2437FH 24" WIDE FULLHD LED LCD http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8114 hhttp://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8115 AOC E2237FWH 22" WIDE FULLHD LED LCD AOC V22 Plus "Verfino…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נחשפתי למסך הזה : http://skypc.co.il/sg_product~CREAM2333TPVA~9~0.htm קראתי עליו פה ושם שהוא מומלץ בגלל הפאנל PVA שלו. ברצוני לדעת האם המחשב שלי(בחתימה) יוכל להריץ משחקים עם המסך הזה ( יש לי HD4850), וכן האם הוא מסך טוב למשחקים, אני משחק משחקים כמו COD ועוד משחקים איכותיים, אני רוצה תמונה נקייה ויפה, האם המסך הזה מוגדר כאחד שטוב לגרפיקאים ומשחקים כאחד ? אני מעוניין בו גם מבחינה כלכלית- הוא זול יחסית , 23 אינץ'.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי שקניתי תמסך DELL 2209WA מאייבורי והיה לי פיקסל מת 1 אחרי יומיים החזרתי להם אותו והם החזירו לי תכסף. עכשיו ראיתי בזאפ תחנות NotebookClub ברצוני לדעת האם החנות אמינה? עושה בעיות? שווה לקנות משם? תודה לעוזרים. אהה ואם כתבתי במקום לא נכון אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך מחשב אשר יש לו ציפו זכוכית (אוהב מאוד) באיכות טובה. כל המקומות שראיתי מסכים LED/LCD כולם ללא הציפוי הזה. יש מסך אחד שמישהו מוכר של זירוקס מדגם MX4-22 מישהו מכיר הוא יכול להגיד לו אם הוא מסך טוב? הנה נתונים שלו: המסך בעל רזולוציית צפייה גבוהה ביותר 1920X1080 פיקסלים FULL HD למסך ישנו מסנן זכוכית אופטית להגנה על הצג ולהגברת הניגודיות תאורת LED אחורית המעניקה גווני שחור עשירים יותר ותמונה ריאליסטית יותר עיבוד וידיאו ברמה גבוהה ביותר ששם דגש על דיוק הצבעים ונאמנותם למקור זמן תגובה של 2ms לשמירת זרימת וידיאו רציפה ללא כל עיוות זוית צפייה רחבה בגודל של 170 מעלות ניגודיות דינאמית של 1:50,000 הודות לתאורת ה-LED החדשנית כניסת DVI-D לקישוריות משופרת עם מגו…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המסך שלי מעולה, פשוט לא ראיתי כמוהו, אבל הייתי רוצה מסך גדול יותר, עם זמן תגובה מהיר יותר ואני מוכן לוותר על דיוק צבעים (אבל לא על איכות המסך !). עכשיו לך תמצא מחליף לכזה מסך. קודם כל חקרתי על הU2311 כי הוא באמת מציאה שאין כמוה, אבל הוא באותו הגובה של המסך שלי רק רחב יותר, גודל נקודה גדול יותר וקצת פחות איכותי ובלי הפיצ'רים שהתרגלתי אליהם. אז הסתכלתי עוד מסביב, הגעתי למבוי סתום ופנטזיות על הWFP של ה30 אינצ' HELP !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין במסך מחשב 24 אינץ לצפייה ממושכת ,לא מיועד למשחקים אשמח להכוונה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מסך טלויזיה מחובר למחשב עכשיו אני רוצה לסדר שאת מה שאני עושה על המחשב יראו על הטלויזיה(אני מתכוון לשכפול מסך ) עכשיו השאלה שלי איך אני משנה בהגדרות של המסך מחשב שהיה שכפול של שני המסכים \ בתודה מראש רזיאל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם הזמנתי את ה DELL U2711 אני חובב צילום ומשקיע שעות רבות מול המסך בעיבודים גרפיים הבנתי מכמה פרורומים כולל זה שע"מ למצל את מלוא הרזולוציה של המסך הנ"ל אני אמור לחבר אותו כ DUAL DVI לא ממש הבנתי למה הכוונה, אני יודע שלמסך יש 2 יציאות DVI אז זה אומר שאני אמור לחברת אותו עם כבל המתחבר לשניהם ובקצה השני (לכרטיס מסך) זה מתחבר לכניס אחת?? זה נשמע לי תמוה עצם השאלה אם בכלל קיים כבל כזה או שמא מדובר בכבל DVI יעודי ? אודה לכם אם על העזרה לסגור את הפינה הזו, מן הסתם אני אמור לרכוש כבל DVI בנפרד לכן הייתי רוצה לודא לפני שאני קונה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-