עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אשמח לקבל המלצה על מסך לצורך עריכה גרפית. אשתמש בתוכנות כגון פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין... לא עבור אנימציה או תלת מימד או דברים כבדים אחרים. התקציב הוא 1000 ש"ח, אם ישנן הצעות במחיר קצת יותר גבוה, אולי זה יהיה רלוונטי אם זה יהיה שווה את זה. גודל המסך הרצוי הוא סביבות 27" הבנתי שהפאנל המתאים לכך הוא IPS. ארצה כיסוי כמה שיותר גבוה של sRGB ואם אפשר גם כיסוי כמה שיותר גבוה של ADOBE RGB. ממש ממש תודה לעוזרים

2. Started by pcGamer,

אני מחפש מסך עם רזולוציית 1920x1080 שיהיה נוח לשימוש יומיומי אך גם יתאים לגיימינג. ראיתי שהרבה אנשים בפורום ממליצים על ה-Dell U2312HM. מה דעתכם על המסך הזה - Samsung S23A700D? הוא תומך ב-3D (והמרה של 2D ל-3D), יש לו קצב רענון של 120Hz וזמן תגובה של 2ms. המחיר לא נורא כל כך - 1476 ש"ח בוואלה שופס. אני חושש קצת מכך שיש לו glossy finish, שמעתי שזה גורם להשתקפויות במצבים של תאורה גבוהה (האם זו תהיה בעיה בחדר שמואר רק על ידי מנורה על התקרה?). איזה מסך עדיף לדעתכם: ה-Dell או ה-Samsung? כרטיס המסך שלי - AMD Radeon 7970

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  3. ערב טוב. אני מחפש לשדרג את המסך שברשותי. הצורך הוא עריכת תמונות. כבר לא מעט שנים שאני עושה שימוש במסך Dell U2410, מסך אותו בחרתי בקפידה (קניתי אותו בזמנו ביד 2) לאחר שמצאתי שיש לו רמת דיוק צבע מאד גבוהה. העיקר - המסך הוא מסך 8bit אמתי (10bit = 8bit + FRC), ‏ppi גבוה (94), ‏RGB 100% ובסך הכל עושה את העבודה. המסך מתחיל להתעייף, ובנוסף קיימים היום מסכים עם צריכת חשמל נמוכה משמעותית (בגלל השינוי בתאורה האחורית, מגיע לשביעית מצריכת החשמל). הבעיה היא שאני מתקשה למצוא מסך 24'' עם רמת דיוק צבע דומה, במחיר סביר (אני פתוח לחיפושים ביד 2), בדגש על 8bit של ממש. אשמח לעצה למסך מומלץ, ואולי להחכים ולהבין למה אני לא מוצא מ…

4. Started by KoM,

יש לי חבר שרוצה להחליף את ה-17" LCD שלו באיזה 22" רחב... עיקר השימוש שלו הוא סרטים וגלישה ברשת. מבדיקה מהירה ראיתי שכולם בעלי נתונים כמעט זהים, ופנלי TN פשוטים... האם יש המצלמה מיוחדת ? הוא מעדיף לשמור את זה על הצד הזול של הסקאלה, האם למישהו יש ניסיון עם ה- 22" של פרוויו בנמכר במחיר נמוך במיוחד ? איך ה-CMV ? (ראיתי ביקורות דיי נלהבות), האם יש סיבה לשלם עוד 500 שקל לערך ל-DELL 22" ? אשמח לכל עזרה ועצה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Spider1,

שלום לכולם, בסופו של דבר רכשתי מסך 17'' LG 1770HQ , תודה על העזרה למשתתפים בת'רד הקודם. ועכשיו לנושא- DVI - במילה אחת עדיף את אותו או עדיף לחבר לחיבור הרגיל? כמו כן, כאשר לחצתי במסך (בפאנל) על הכפתור של AUTO/SET הוא פלט לי מסך כחול קטן ובו "DIGITAL VIDEO INPUT - NO ACESS", מה זה אמור לומר? תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by The-Devil,

מתלבט בין מסך LCD של "24 ל"32 מה יותר עדיף למשחקים וסרטים? התקציב שלי הוא בסביבות ה 4-5... שמתי עין על ה Dell 2408WFP אבל חבר שלי אמר לי להיזהר מהם כי חלק מהם עם פאנל S-PVA וחלק בלי.. איך אני אמור לזהות? ויש עוד המלצות למסכים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

שלום, אני קונה עכשיו מסך מחשב של סאמסונג 240P, למסך יש כניסת HDMI. אני גם רוצה להזמין את הממיר החדש של יס שגם לו יש כניסת HDMI. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר החדש של יס למסך המחשב ובעצם המסך ישמש אותי גם למחשב וגם לראות בו טלוויזיה, האם הדבר אפשרי? איפה אני מגדיר את המסך שישמש גם כטלוויזיה? ואיך אני עושה שישמעו את הסאונד ברמקולים של המחשב? תודה!

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by captaincaveman,

קניתי שני Dell U2311H וחיברתי אותם (DVI) ל-5850HD. למרות ששניהם על הגדרות המפעל כרגע, יש הבדל ניכר בבהירות. האם זה משהו מקובל כשמחברים שני מסכים לאותו כרטיס? החלפתי בין החיבורים (השארתי את הכבלים מחוברים לכרטיס, אבל החלפתי בין המסכים), וההבדל בבהירות נשאר אותו דבר (המסך הבהיר נשאר בהיר)

9. אני צריכה מסך בגודל 26 אינטש, הוא ישמש בעיקר לקריאה מרובה ולצפיה בסרטים (HD) ובטלויזיה 2500 4000ש"ח . תודה לעוזרים ושבוע טוב [br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 21:19:13 סליחה על ההקפצה, אשמח לתגובההתקציב גדל ל3000.. יום טוב.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by Tilien,

היי , אני לא מזמן שדרגתי כרטיס מסך לAMD R290 ואני חושב על קנית מסך QHD לגיימינג כרגע אני משתמש במסך FULLHD שבצפיה מהצדדים הצבעים נהיים שחורים וזה ממש ממש מעצבן ( כי הכיסא נמוך יחסית למסך..) אשמח למסך שלא סובל מהבעיה הזו בכל מקרה ראיתי באייבי מסכים ממש בזול מקוריאה אשמח לדעת איזה מסך יכול להתאים יותר לגיימינג עם העדפה למסך 1440P http://www.ebay.com/sch/Monitors-/80053/m.html?_nkw&_armrs=1&_ipg&_from&_ssn=dream-seller&_mPrRngCbx=1&_udlo=1000&_udhi=1400&_dcat=80053&rt=nc התקציב שלי נמצא בעדפות שם ( כן אני מודע לזה שאשלם מכס אבל זה עוד איזה 20% זה לא מפריע. ) אם יש משהו במחיר הזה בארץ יכול להיות גם מגניב (: תודה לעוזרים !! תבורכ…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. התקציב עד 7000, אבל אני אשמח אם יש משהו טוב בפחות

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by בולי,

אני מתלבטת בין LG1970HR ל LG1770HQ. ההבדל הכספי כ400 שקל. שווה להשקיע אותם וללכת על הראשון? מצד שני, גודל הפיקסל בו גדול משמעותית, זה לא הורס? יש לציין שהמסך אמור לשמש סטודנטית, בעיקר למסמכים, אך גם לסרטים, ממש לא למשחקים! ושאלה נוספת- כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb מספיק חזק בשבילם? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Xilver,

האם הבדלי המחירים באמת שווים את זה? המסך X95F של Sony שווה את המחיר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני יודע שקצב הרענון לא קיים במסכי LCD, אבל לאחרונה החליפו לי מסך בנייד וכשאני קורא מהמסך החדש (תמונה סטטית) אני מרגיש בדיוק כמו המצב של קצב רענון נמוך ב- CRT - לא רואה פסים שחורים לרוחב המסך, אבל הגירוי בעיניים מציק. כמו שבמסכי CRT, חלק שמים לב וחלק לא גם כאן המצב דומה, זו הסיבה שלא חזרתי למעבדה עם הבעייה כי לדעתי הם יגידו שלהם הכל נראה תקין. אחרי שקראתי קצת על מסכי LCD, הבנתי שהמנורה שמקרינה את האור היא מנורת פלורסנט בד"כ. האם יכול להיות שהיא מהבהבת? מה אמורה להיות התדירות שלה ואיך מודדים אם זה תקין ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by alonwa,

שלום, קניתי היום את המסך הנ"ל. לאחר המלצות רבות. הבנתי שלמצב האופטימלי ביותר של המסך צריך להיות ברזולוציה של 1680*1050. האפשרות הכי קרובה שהגדרות שלי במחשב נותנות לי היא: 1600*1200 למי הפיתרון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by BUNNY,

אהלן מה נשמע . ? קונה מחשב לגרפיקה, מחפש מסך 22"-24" אבל יותר חשוב מהגודל זה הדיוק צבעים שלו והיכולת שלו להראות את התמונה באיכות גבוה בכל ההספקטים. קראתי את הנעוצים, ראיתי ביקורת של anandtech והם המליצו בסיכום שלהם שבשביל איכות תמונה כדי את המסך של Dell 2408WFP זה היה נכון למאי 2008. הם דיברו שם על שני סוגי פאנלים למסכים NT S-PVA אמרו שהNT עדיף למשחקים (שזה פחות חשוב לי) 1) מה ההבדל בין הפאנלים האלה 2) האם גם היום המסכים של dell נותנים איכו תמונה מהטובה שקיימת ? 3) על מה אתם ממליצים ? במומלצים לא ראיתי התיחסות לתחום של הגרפיקה ספציפית. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ofer40,

היי רכשתי את הסמסונג 971P לאחר שנים רבות עם מסכי CRT וכרגע אני עובד ברזלוציה של 800X600 עם פונט רגיל. עכשיו ממה שאני יודע במסכי LCD צריך תמיד לעבוד ברזולוציה הטבעית של המסך כדי לראות טוב. אבל ברזולוציה גבוהה הפונטים קטנים מידי לקריאה ואז צריך להגדיל את הפונט. לפי המאמר על ה LCD גודל הפיקסל משפיע על גודל הטקסט לכן מסך עם גודל פיקסל של 0.29 ייתן טקסט גדול יותר ממסך של 0.25 לדוגמא. האם זה אומר שלא אצטרך להגדיר ב WINDOWS פונט גדול יותר? דרך אגב כשניסיתי להגדיר פונט גדול על מסך 19 אינץ' רחב הטקסט לא גדל ונשאר קטן מידי. האם במסך שרכשתי לא תהיה לי בעיה בנושא? תודה

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by nim901,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה אז תעבירו לאן שצריך. בכלמקרה, אני מעוניין בלקנות מסך 42 עכשיו השאלה היא - פלזמה או LCD ? הבנתי שבתנאי תאורה עם הרבה אור, לLCD יש יתרון אך כשאר מוצגת סצנה חשוכה, לפלזמה יש יתרון אז על מה כדאי ללכת? מה הטווח מחירים של טלוויזיה ברמה טובה ? (עדיף כמובן שתיהיה מוכנה לFULL HD, 16X9 ותכלול HDMI וחברים) יש לציין שאני לא מבין כלום בנושא אז אל תפציצו אותי במושגים, אני גם מתכוון להקרין בטלוויזיה סרטים מהמחשב (וכשאקנה חדש אז הם יהיו באיכות הכי גבוהנ שיהיה אפשר להשיג)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by G4L,

חשבתי שלא.. אני עדיין חושב שמה שיש לי זה REV00 וגם כשקניתי אותו זה מה שנאמר לי ומה שחשבתי. אגב אין לי שום בעייה עם זה 00.. הנה זה מה שרשום על הדיסק: REV01 קניתי אותו שלשום, אין פיקסלים שרופים החנות: א.ד.ס סודרי מחשבים (ירושלים). מחיר: 3398 ש"ח (בטח עוד מעט ירד ל 3397.. מה אנשים לא יעשו בישביל לעלות שתי שורות בזאפ^^) תמונות המסך רגיל + 90 מעלות: - לצפייה בחלון חדש: http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00229.JPG http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00233.JPG וזה הדיסק שעליו רשום01 http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00232.JPG

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  20. יש לי את הטלויזיה הבאה בחדר: http://toshiba.co.il/Index.asp?ArticleID=1470&CategoryID=109&Page=1 מכיוון שאני קונה מחשב חדש ללא מסך (והמסך הנוכחי די הרוס) חשבתי לחבר את הטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמסך מחשב. השאלה שלי היא כזאת, למחשב הנוכחי (שהוא ממש ממש ישן) חיברתי את הטלויזיה למחשב, אבל מה שראו זה קווים בצבעים שונים. (השתמשתי בכבל שהוא זהה משני צידיו, שנראה כמו החיבור למחשב של המסכי CRT - 15 פינים כאלה) האם למחשב החדש זה יעבוד? יש כבל או יציאה שלא השתמשתי שהייתי אמור? עד כמה שאני יודע לכרטיס מסך שיהיה לי תהיה כניסת HDMI, אבל לא רשום על הטלויזיה שיש לה יציאה כזאתי.. מה עושים כדי להשתמש בטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמו שצריך? תודה לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  21. MS? ניגודיות? או מה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by FPSbanana,

תגידו אני לא רוצה מסך גדול אבל אין לי כסף תגידו כדי לקנות את המסך הזה http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3958

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by Director,

שלום לכולם . בקרוב אני קונה מחשב חדש , ואני רוצה להתחדש כבר במסך ולהעיף את ה CRT שלי . איזה מסך אתם ממליצים לי עד 1K ככה ? או שווה כבר להשקיע יותר , (SAMSUNG T220 / Chimei 222H שעולים 1200~1300)?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by tascam,

S1910 EIZO vs Sony LCD SDM-HX95S אני מאוד מיתלבט בן שני המסכים לסוני יש X BLACK ויותר CMD למי יש יותר צבעים באמת ? מי מהיר יותר ? מי עדיף ? די דחוף לי כי אני ביומיים הקרובים קונה אחד משני המסכים האלה. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. קניתי אתמול VIEWSONIC VX922. כשהמסך שחור לגמרי (למרות שבכמה מקרים שהמסך היה שחור לא ראיתי את זה) בצד השמאלי של המסך (כמעט צמוד לקצה) יש כמו פס (לא רצוף בכלל בהפרש של כמה סמ בין נקודה לנקודה) של נקודות אדומות שכאילוו רצות. זה לא כזה מפריע, השאלה אם המסך לא בסדר או שזאת תופעה ידועה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.